![]() |
#4891 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Kąciki moich ust podnoszą się delikatnie do góry- wiem, że to lubiłeś. |
![]() ![]() |
![]() |
#4892 |
Raczkowanie
|
- miłych snów . śnij o mnie .
- no to weź się zdecyduj xD - z czego składa się miłość ? . - z 2 sylab , 6 liter . poza tym z miliona emocji , tysiąca sprzeczności , setek niepewności , a to wszystko tylko pomiędzy dwojgiem ludzi . słowem - nie ogarniesz . ^^ - kim jesteś ? . - ciasteczkowym potworem , polanym czekoladą , posypanym bakaliami . i z wisienką na górze . - no to fajnie . ; D kawę wypijemy zimną. wypełnimy pokój waniliowym dymem miłość...z tym nie można nic zrobić -Nienawidzę Cię! -Hmm... zawsze to jakieś gorące uczucie...
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2009-12-19 o 15:19 |
![]() ![]() |
![]() |
#4893 |
Zadomowienie
|
;**
biorę urlop, tym razem niestety i od was,
wrócę niebawem (kochajcie mnie jeszcze tak, jak ja kocham was <3) błahe Wesołych Świąt. ![]() fałsz, sztuczności, mechaniczny fałsz, sztuczności, fałsz, sztuczności, ot całe święta.
[/COLOR][/SIZE] [/COLOR][/SIZE][/FONT] Edytowane przez Primadonna Czas edycji: 2009-12-19 o 15:16 |
![]() ![]() |
![]() |
#4894 |
Raczkowanie
|
I just wanna be your angel. And jump on clouds with you.
`I chcę tylko być Twym aniołem. I skakać po chmurach z Tobą...` no love. no hope. no future. bez miłości. bez nadziei. bez przyszłości Bo miłość to tylko tania bzdura. Istnieje tylko w filmach i tanich lekturach.
#4895 |
Wtajemniczenie
|
I guess I need you, baby
![]() Poprostu gryzę . no . ![]() ![]() ![]() Bez względu na to , co stało się później , do dziś uważam ten wieczór za najszczęśliwszy i najbardziej magiczny w moim życiu . ![]() Ej, wiesz co ? Lubię być tam,gdzie przypadkiem mogę Cię zobaczyć . ![]() -Policz do 3 i przestań Go kochać. - 1, 2. Co jest po 2 .? - 3 . -Nie, nigdy nie powiem 3. Będe udawać, że nie potrafie liczyć. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4896 |
Raczkowanie
|
Odszedł. Tak po prostu. Tak po cichu. Jeszcze ostatni raz spojrzał mi głęboko w oczy, pocałował w czoło, mocno przytulił i ... zniknął...
♥ I co ? i teraz mi przystawisz stempel ZALICZONA ? ♥ udaję , że go nie widzę - bo tak jest łatwiej , podobno.
#4897 |
Zakorzenienie
|
nydee - <3
______________________ `nie, Ty nie wiesz, jak to jest, kiedy nic nie jest dobrze! `nie powiem Ci znów, jak bardzo nie ma Cię tu.. `jak magnes wciąż przyciągasz mnie. `dlaczego nie śpisz, maleńka? boisz się? `może lękasz się snu, który zmienia grzechotkę w broń? `ktoś czarną kredką niedokładnie zamazał linię graniczącą między chłodem, a lotną nadzieją. `za dużo rzeczy łączy ich, by odejść i osobno zacząć żyć. `rozdrażniła mój żywy organizm, rozkołysała zmysły. `nigdy więcej pomiędzy nami, już nie będzie tak.. `zostań! `już przyzwyczaiłam się do Twojej nieobecności.
#4898 |
Raczkowanie
|
Łzawy film o kimś nieszczególnym .
a w małym pudełku trzymam biedronki na szczęście Zagubiona w sferze faktów gubiąc sens dobrego taktu. permanentnie, sentymentalnie potrzebuję Cię.. Kompromisy się łaszą do stóp.
#4899 |
Raczkowanie
|
mycha05 prąciem bardzo ; *
# ![]() z nadmiaru emocji przesoliłam herbatę. tak, najlepiej uciec od rozmowy symulując reset kompa. nowość totalna, prosta prostotą rzeczy genialnych, czy takiej jej nie szukał właśnie.? to był film, który od samego początku powinien się skończyć. rzucił mnie i wyszedł, trzasnął drzwiami. wyj*bał się na chodniku, bo zapomniał że mróz jest. złamał nogę i błagał mnie o pomoc. olałam go, tak jak on chwilę wstecz olał mnie. z tego co wiem, następnego dnia zabrał go sąsiad. ![]() on czuje się dobrze, a jeszcze lepiej wygląda.
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2009-12-19 o 16:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4900 |
Raczkowanie
|
aaaaa, kochanie!
![]() ![]() _____________________ hej, chłopcze. zagrajmy w 'prawdę lub odwagę', w prawdzie nie zawsze jestem szczera, ale to nawet lepiej. poświęciłbyś chodź chwilę, by twoje oczy zawiesiły się na mnie?
![]() |
#4901 |
Wtajemniczenie
|
' - A gdybym się zestarzała i miała zmarszczki? - To byłyby najpiękniejsze zmarszczki na świecie. Ja wtedy byłbym przygarbiony... - Dla mnie najprzystojniejszy, i nigdy nie spojrzałabym na żadnego innego. Nigdy. Bylibyśmy ogromnie wzruszeni, że już jesteśmy starzy... Wiesz co? Chciałabym, żebyśmy już teraz, już w tej chwili byli starzy i mogli się cieszyć, że nam się to wszystko udało. '
![]() |
#4902 |
Raczkowanie
|
Ojj.. Dawno mnie nie było
![]() ![]() chcialam byc Ta_ z krainy czekOlady modlishque tfojakrulefna ciiri _midnight_ nydee IhateU panna_miodowa xDJakJaCieLubiexD i inni..
Okradłam ![]() ![]() x3 - - -szept.. ten krótki szept.. Dramat to życie, z którego usunięto nudne sceny. Miłość jest niczym światło - nietrwałe gaśnie na wietrze, zapala się od błyskawicy, trudno je uchwycić - a jednak warto o nie walczyć. Na moje, to masz ekstazę. ![]() `.. że takiej wartościowej dziewczyny wnętrze się wali ..` Myślę o swoich myślach, że są tak, jakby ich nie było.. ![]() Cii.. nie przeszkadzaj jej, niech płacze..
#4903 |
Wtajemniczenie
|
InszaMala
aaa okradaj okradaaj ![]() ![]() jaa Cb tez okradłam ![]() - Odwróciła się do Ciebie plecami.
- No i co ? - Ona płacze, ona ku*wa płacze !! - Ja pie*dole ... przepraszm kruszynko, kocham Cię, nie chciałem. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4904 |
Raczkowanie
|
kamisha - moje skarbie. <3
____ a podsumowaniem dnia będą podpuchnięte oczy. nienawidzę tej nadziei którą mi dajesz. przez Ciebie jeszcze żyję i zapominam o swoim splamionym sercu. podążaj za instrukcją i niech Twoje serce spotka moje.
#4905 |
Raczkowanie
|
Mein Platz ist besetz...
moje miejsce jest zajęte... Du warst mein Freund Du lerntest sie kennen durch mich Du weißt, wie sehr ich an ihr hing Heut´ komm ich heim Und vor ihrer Tür treff´ ich dich Und beim ersten Blick sehe ich, du trägst ihren Ring Was gibt´s da zu erklären... Byłeś moim przyjacielem Poznałeś ją dzięki mnie Wiesz, jak bardzo mi na niej zależało Dziś idę do jej domu I przed jej drzwiami spotykam ciebie A przy pierwszym spojrzeniu widzę, ty nosisz jej pierścionek Co tu wyjaśniać... Jeder sieht, sie gehört jetzt zu dir... każdy widzi, ona należy teraz do ciebie... Das Leben ist manchmal gemein. życie jest czasami podłe. Wie oft ging ich allein durch leere Strassen Hab mich gefragt wohin mein Weg mich führt Hab so gehofft das Wunder auf mich warten... Jak często szłam sama przez puste ulice Pytałam siebie dokąd moja droga prowadzi Miałam taką nadzieję, że cud na mnie czeka... Du hast gesagt glaub an die Kraft Die dich unsterblich macht Doch plötzlich warst du weg Warst nicht mehr da... Powiedziałeś: wierz w siłę, która cię czyni nieśmiertelnym. Aż nagle zniknąłeś nie było cię już tu... Du bist ein Geschenk des Himmels Beim Universum von mir bestellt Du bist ein Geschenk des Himmels Der Mittelpunkt in meiner Welt Jesteś prezentem z nieba Zamówionym przeze mnie w kosmosie Jesteś prezentem nieba Centrum mojego świata
. . . Edytowane przez nussie Czas edycji: 2009-12-19 o 17:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#4906 |
Zadomowienie
|
Jestem najszczęśliwszą osobą na świecie. Najszczęśliwszą przez wielkie 'N'.
Najbardziej Cię kocham, kiedy jesteś w głowie. Kiedy w moich myślach ciągle jest o Tobie. |
![]() ![]() |
![]() |
#4907 |
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczęta.
![]() ![]() ~*~
każdy ma za uszami grzechów tysiące. tak, to Ty jesteś moim największym marzeniem. spędziłam swój czas myśląc o Tobie. ponad nieskutecznymi szansami i wyśmianiem przez Bogów. i to uczucie, jakby kończył Ci się tlen. co myślę? hm. jest po prostu i d e a l n y. nawet nie wiesz, jak bardzo próbowałam kochać Cię na swój sposób. i nie ma nikogo, na kogo można wskazać palcem, nie ma nikogo, kogo można obwinić... podaruję Ci pudełko, ze snu ale zdałam sobie sprawę , że im więcej staramy się pokazać tym bardziej nasze serca stają się puste
#4908 |
Zadomowienie
|
Primadonna - Mam nadzieję,że urlop nie będzie długi.. ;*
Extremalna dontgivemenames showmeyourteeth kamisha keeendy panna_miodowa beMine Kamma1507 Cały wór waszych opisów uzbierałam <3 ____ Potrafiła spędzić cały wieczór na łóżku,patrząc w sufit i zastanawiać się, co się stanie gdy pewnego dnia spadnie jej na głowę. Miał szmaragdowe oczy,usta w kształcie serca,i zakurzone serce. uwielbiaj mnie. Gdyby można było zakorektorować wspomnienia, jak niechciane znaki na kartce papieru. Umiera w niej wszystko w środku, a na zewnątrz niby nic,może tylko trochę zbladła. obolałe mięśnie serca. Pewnego dnia podziękuję Ci za wszystko wysyłając moje serce w pudełku. Zimny stan ducha. |
![]() ![]() |
![]() |
#4909 |
Raczkowanie
|
*
Mam kilka chwil w życiu, w których pamiętam smak powietrza. . . Well, I cry because my heart is torn. . . Naprawdę żyjemy tylko wtedy, gdy wnosimy radość w życie drugiego człowieka. Ja tylko o siebie walczę. Ja tylko umierać nie chcę. Ja tylko pokochać pragnę. . . Miłość porywa się na to, co przekracza jej siły, nie ucieka przed tym co niemożliwe. Prawdziwa miłość przenika tajemnice i samotność kochanej osoby, pozwalając jej zachować swoje sekrety i pozostawia jej wewnętrzną wolność. Szept jest głośniejszy od krzyku. Prawdziwy przyjaciel jest zwierciadłem, w którym odbija się nasza dusza. On jest otwartą księgą naszych myśli, czynów i upodobań, podczas gdy inni, obojętni ludzie są księgami w grubą skórę oprawionymi i zamkniętymi na kłódki. Przychodzi w życiu taka chwila, że ktoś staje się dla Ciebie wszystkim. Wiele tracimy na wskutek tego, że przedwcześnie uznajemy coś za stracone. . . *
![]() |
#4910 |
Zadomowienie
|
kamisha, panna_miodowa, katse; moje skarby ;*
Primadonna; ![]() Są takie zasady, o których wie każda kobieta,
ale mało która potrafi się do nich zastosować. byłabym szczęśliwą, nieświadomą niczego kobietą ze złudzeniami. Prześladuje mnie spojrzenie, którym mnie obrzucasz. Kobieta widzi i pojmuje to, czego samiec nie umie dostrzec, posługując się jedynie pięcioma zmysłami. Są 4 rzeczy których nie można cofnąć: Kamień, który został rzucony. Słowo, które zostało powiedziane. Okazja, której się nie wykorzystało. Czas, który przeminął. Intymność; jednocześnie się jej pragnie i obawia. A co do zasad, to może nie ma żadnych. Może reguły intymności, to coś, co sam musisz zdefiniować. nie pozwalam sobie o Nim myśleć i przywiązuję dużą wagę to tego zakazu. moja potrzeba Twoich słów, by nazwać taką bliskość, powinno być słowo poza miłością.
![]() |
#4911 |
Rozeznanie
|
(...) nie prosiła o nic i tak dostawała wszystko.
odemniedlaciebie <3 dziś mam ochotę na coś w stylu nanana gdybym była ciastkiem, wylizałbyś talerz. zapamiętam ten dzień, pełen Ciebie i mnie. wiem że życie ze mną nie jest lekkie i że tylko Twoje oczy widzą we mnie ideał. Szpilki bo sexowne. Nike bo wygodne. Słowa bo wieloznaczne. Czyny bo znaczące. Miłość bo uzależnia. Obojętność bo bezpieczna. fascynacja. serce bije szukając spełnienia swego marzenia. szukam sedna.
#4912 |
Raczkowanie
|
I spójrz, jak się niszczę. Jak odcinam sobie wszystkie drogi ucieczki. Żadnej alternatywy. Tylko ja i moje paranoje.
A dziś cię pieprzę, bo kiedyś cie kochałem. i dont't need a reason to hate you the way i do swój mózg ropuszczam w szklance jak musującą tabletkę. na zdrowie. striptiz uczuciowy. a ty wychodzisz w połowie seansu i zamykasz z drugiej strony drzwi. czasem wydaję sie być zaskoczoną emocjonalną dziurą między nami I ja, ja wciąż jestem tu. I ja, ja wciaż jestem sam. I muszę wciąż dusić się w sobie, swoje słowa cisnące sie na usta, myśli bezustannie pchajace sie do głowy. Swoją gotującą się krew przełykać, żyły zszywać, sklejać rozpadające się emocje. Przez uszy przewlekam ozdobną nitkę i wieszam sie na choince. I upadam tysieczny już raz, by na samym dnie doszukać się powodów. I nie uwierzyłeś we mnie, bo powiedziałeś, że nie można wierzyć w nic. A pogrzebana nadzieja jest wszystkim, co mam. pieką mnie wszystkie ślady po twoich bezmyślach, bezdotykach.
#4913 |
Zadomowienie
|
nydee, Primadonna, kamisha, One for all, panna_miodowa, ciiri
![]() ABUNEE <33 bo tylko z Tobą widzę ja sens tu ;* mimo wszystko, tak? chodź, pokaże Tobie świat w moich barwach, tam gdzie wiatr unosi nad obłoki i te miasta. chodź ze mną! chociaż zupełnie nie wiem dokąd.. chodź, pokażę Tobie świat jaki pokochałbyś. chodź, przyspieszmy kroku, bo dogania nas noc.
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4914 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ![]() ________________________ abunee, nydee <3 Plotkaraa, Pajkaa- gdzie jesteście? ________________________ 'Będę żyła, chociaż mówią, że jest źle Będę żyła sama ale ciągle ja Będę żyła, chociaż nienawidzą mnie Będę żyła, właśnie tak najtrudniej jest.' /O.N.A./ za często chcemy tego, czego nie możemy mieć.
TRUDNO NIE WIERZYĆ W NIC Edytowane przez ratatamm Czas edycji: 2009-12-19 o 18:00 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4915 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() i nikogo, nigdy bardziej <3 Ty jesteś moim ósmym świata cudem. Może nie jedynym, ale stanowczo najważnieszym powodem mojego uśmiechu jesteś własnie Ty, wiesz? Miłość jest wtedy, gdy zamykasz oczy, abyś nie mógł zobaczyć jak ukochana osoba odchodzi. Pragne, aby Twój świat był moim światem. Może nie jestem idealna, ale i tak Cie kocham.
![]() ![]() |
![]() |
#4916 |
Zadomowienie
|
Wiesz, czasem bywa tak, że sam naprawdę nie wiesz dokąd, zmierza Twój świat. Tysiące myśli, słowa ranią tak, Ty na kolanach prosisz Boga, daj mi ten znak.
Nawet nie wiesz, jak wiele dałabym, by zapomnieć Cię i wszystkie nasze wspólne chwile. Chciałabym to wszystko, tak po prostu wymazać z pamięci. Wczoraj próbowałam wywrócić się na pokrytej lodem ulicy. Sama z siebie. Upadając, chciałam uderzyć się w głowę i wylądować w szpitalu. Tam stwierdziliby u mnie amnezję. I brawo! Właśnie o to mi chodziło. O nie pamiętanie Ciebie.. A gdy łza zabłyśnie Ci na policzku, zawołaj mnie, a ja Ci ją zetrę i pocieszę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4917 |
Raczkowanie
|
Najlepszy prezent gwiazdkowy ?
Dwa słowa: wesołych świąt .. tylko od Ciebie . Jeżeli to co teraz czuje to świąt magia , to jak nazywa się to coś , co czuje przy nim ? Nie będę miała pretensji do Mikołaja , jeżeli nie znajdę Cię pod choinką .. oszczędźmy kręgosłupa świętemu . Lecz zapłaczę , gdy nie dostanę małego pudełeczka owiniętego czerwoną wstążką , w którym znajduje się Twoje serce . Ten grubas z siwą brodą , no i z workiem na plecach , znów mnie olał . nie ma tego co obiecał . Prószy śnieg , nie koniecznie za oknem , ten stary zgred z Tobą w worku już do mnie dzisiaj na pewno nie dotrze . przez cały czas milczysz nazwę to monologiem . </3 |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4918 |
Raczkowanie
|
[...] miłość nie daje i nigdy nie dawała szczęścia. Wręcz przeciwnie, zawsze jest niepokojem, polem bitwy, ciągiem bezsennych nocy, podczas których zadajemy sobie mnóstwo pytań, dręczą nas wątpliwości. Na prawdziwą miłość składa się ekstaza i udręka.
nasze wyobrażenia tworzone na podstawie słów ubieraliśmy w rzeczywistość.
#4919 |
Wtajemniczenie
|
bo widziałeś mnie, gdy byłam niewidzialna.
idą za rękę. ona i on. wszyscy myślą-są parą. nikt nie przypuszcza, że on trzyma ją tylko za rękę, by nie upadła, nie zgubiła drogi i nie uciekła ze strachu przed przyszłością. -Gdyby została Ci tylko jedna godzina życia, I mógłbyś zadzwonić tylko do jednej osoby, Lub tylko z jedna osoba mógłbyś spędzić tą godzinę... Do kogo byś zadzwonił ? Z kim byś spędził ten czas ? I dlaczego jeszcze zwlekasz ? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4920 |
Wtajemniczenie
|
na dworze mróz- nie do zniesienia, a w sercu żar- nie do opisania.
to, że nie mam grosza przy duszy nie znaczy, że jestem biedna. nie jestem zła,po prostu mnie zraniono. życie to nie bajka, lecz czasem jakiś książę i dobre zakończenie by się przydało. czasem swoje przeznaczenie odnajdujemy, próbując go uniknąć. coraz częściej teoria jest brana ponad praktykę. gdzie zaczyna się eksperyment, a kończy ciekawość? nie jeden chciałby łyżeczkę gorzkiej do słodkiej chwili dodać, by zniszczyć wszystko to, co sam zdołałeś zbudować. xoxo.
![]()
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:40.