etorebka.pl część IV - Strona 96 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-19, 19:05   #2851
kaaamila1
Zakorzenienie

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez Tindomerel Pokaż wiadomość
Dzięki Jakiś czas temu kupiłam czarną Emilkę. Jestem z niej bardzooo zadowolona Zanim jednak sobie przypomniałam skąd ją mam, mój kod rabatowy wygasł Widzę na stronie kilka następnych które mi się podobają, ale pewnie prędko się nie zdecyduje Tym bardziej, że u mnie przed torebkami stoją buty, więc lekko nie ma A fotki będą na pewno!
Ja również uwielbiam buty, ale torebki to mój nr 1

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 19:21   #2852
Dominiique
BAN stały

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
monika9725, Eirenn, Iduś oraz inne torebkomaniaczki dziękuje Wam bardzo za opinie odnośnie Elvie. Faktycznie jeśli niedługo ma zniknąć to muszę szybko naciągnąć kogoś na ten zakup Taki sponsorowany świąteczny prezent dla siebie samej
A mogę też pokazać swojego pieska? Nie mogłam się powstrzymać, przepraszam
Słodki A to spojrzenie....

---------- Dopisano o 20:21 ---------- Poprzedni post napisano o 20:20 ----------

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Ja również uwielbiam buty, ale torebki to mój nr 1
Ja mam teraz szał na swetry - im grubsze, tym lepiej
Dominiique jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 19:35   #2853
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Zamówiłam w czwartek szarą Ane Chciałam Andi, ale kiedy się już zdecydowałam były wyprzedane
Skorzystałam z kodu jednej z Was, dzięki
Czekamy na fotki a mam pytanie : Brałaś za pobraniem?

Cytat:
Dobra z Ciebie kobietka, bo przygarnełas ślicznego psiaka!!
Żal biedaczka mi było zostawić
Stary 2009-12-19, 19:36   #2854
Tindomerel
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Czekamy na fotki a mam pytanie : Brałaś za pobraniem?
Takkk
Tindomerel jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 19:39   #2855
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez amdzia8 Pokaż wiadomość
W końcu mogę sie pochwalic przyszła w srode, ale dopiero dzis ja zobaczylam bo wrocilam do domu mowa oczywiscie o Amber. zgrabna, stylowa, na zdjęciach wydawala sie dużo wieksza...
Super że jesteś z niej zadowolona jest świetna

Cytat:
Napisane przez sabi Pokaż wiadomość
Osobiście przychodzi mi do głowy jedna torebka, Elina z zimowej kolekcji (ta ze wstawkami z tweedu). Na żywo wygląda tandetnie, a na zdjęciach w etorebce prezentuje się super... Jest tandetnie wykonana, materiał "tweed" jest lichy, a elementy z ekoskorki - błyszczące. Zamówiłam ją i czym predzej odesłalam. Wiem, że jeszcze jedna Wizażanka ją oddawała ... chodzi mi po glowie, że to mogła być mieszkanka Krakowa, która oglądała Elinę w siedzibie firmy, i też jej się bardzo nie spodobała
Mi się Elina na zdjęciach e torebki wogole nie podoba a na real fotach wyglądała jeszcze gorzej

Cytat:
Cesi (bronie Elvi tak jak wcześniej robiła to Kali)
Byłam dzisiaj na zakupach, została mi kaska, ale z Elvi muszę trochę jeszcze poczekać..

Dzisiaj przyszła Simon dla siostry i moja Ana!!
Simon już opisywałam jak zamówiłam wcześniej ją dla siebie.

Czarna ANA:
- nie spodziewałam się, że jest taka duża
- fajna skórka, podobna jak w Simon, ale cieńsza lekko.
- nie podoba mi się ten skórzany zasuwak od zamka, bo jest wielki i jakoś dziwnie się układa..
- jest bardzo pakowna
- ma długi, regulowany pasek
- w śrosku kieszonki na tel i jedna większa, i na zamek jedna
- wydaje mi się mocna i wytrzymała

Ogólnie jest ok, ale nie zachwyciła mnie specjalnie..

Wklejam fotki ANY i mojej kici Tośki (też się pochwale moim łabuzem)
Ja mam zieloną Anę i uwielbiam ją Może jeszcze się przekonasz? Co do Cesi to jeszcze nie wiem waham się dalej bo jak przejrzalam kilka ostatnich stron to dziewczyny strasznie zachwycaja się Elvie
Kotek też słodki ale ja jestem zdecydowanie za pieskami

Cytat:
Napisane przez sabi Pokaż wiadomość
mój labrador też dwie fotki dla odzyskania gatunkowej równowagi
[i przestaję już offtopować]
Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
ale fajny od razu widać że facet (piłka ) mój też lubi piłki ale troszkę mniejsze

No i żeby zakończyć offtopa z mojej strony też daję zdjęcia
Świetne psiaki

Cytat:
Dzisiaj zamiast spakować się w nową troebkę ja dalej męcze Simon..
Na Ane przyjdzie czas...jak się przekonam...
Byłam na zakupach i na ElVi nie zostało nawet grosza Mam nadzieję, że do stycznia jeszcze będzie.
P.S. Muszę się pochwalić!! Byłam mierzyć suknie ślubne i chyba wybrałam tą jedynąHihi, cieszę się bardzo, bo myślałam, że już nic dla sibie nie znajdę..
Super gratuluję wymarzonej sukni ślubnej a w jakim stylu wybrałaś?
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 19:43   #2856
PaulinaPPP
Zadomowienie

Dziewczyny skoro tak się chwalicie pociechami ja też się pochwalę to mój rodzinny piesek owczarek podhalański ( 2 miesiące)
Stary 2009-12-19, 19:48   #2857
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość

Super gratuluję wymarzonej sukni ślubnej a w jakim stylu wybrałaś?
Powiem CI, ze oczywiście naoglądałam się wielu zdjęć w internecie. SUkienki na tych modelkach wyglądają cudnie. Kiedy je się mierzy wyglądają całkowicie inaczej. Na początku miałam wizje dopasowanej, w stylu greckim, gładkiej, eleganckiej. Okazało się, że wyglądam w takiej sukience tragicznie. Najlepiej wyglądałam u kroju lierki A z trenem dość długim , lekka koronka, gorsecik wykładany drobymi kamyczkami. I taka będzie moja sukienka. Jest dziewcząca ( mam 21 lat więc nie chciałam aby mnie postarzała) , lekka i elegancka jednocześnie. Śliczna
ALe masz śliczną owieczkę!!

P.S Przepraszam za zmianę tematu!

Stary 2009-12-19, 19:54   #2858
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Powiem CI, ze oczywiście naoglądałam się wielu zdjęć w internecie. SUkienki na tych modelkach wyglądają cudnie. Kiedy je się mierzy wyglądają całkowicie inaczej. Na początku miałam wizje dopasowanej, w stylu greckim, gładkiej, eleganckiej. Okazało się, że wyglądam w takiej sukience tragicznie. Najlepiej wyglądałam u kroju lierki A z trenem dość długim , lekka koronka, gorsecik wykładany drobymi kamyczkami. I taka będzie moja sukienka. Jest dziewcząca ( mam 21 lat więc nie chciałam aby mnie postarzała) , lekka i elegancka jednocześnie. Śliczna

Tak jak ją opisujesz to aż się rozmarzyłam Napewno jest śliczna, ale z tym racja na modelkach zawsze wszystko super leży.... mi się bardzo podobają "rybki" ale nie mam pojęcia czy byłaby ona korzystna dla mojej figury .

A wracając do torebek to cieszę się bardzo bo Landi dalej na mnie czeka

---------- Dopisano o 20:54 ---------- Poprzedni post napisano o 20:53 ----------

Ta owieczka to teraz jest spora Owca ale niestety nie mam najnowszych zdjęć , bo to piesek moich rodziców.
Stary 2009-12-19, 19:56   #2859
Tindomerel
Zadomowienie

Cytat:
Dziewczyny skoro tak się chwalicie pociechami ja też się pochwalę to mój rodzinny piesek owczarek podhalański ( 2 miesiące)
Kocham takie puchate psiaki Cudowny jest
Stary 2009-12-19, 20:06   #2860
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Tak jak ją opisujesz to aż się rozmarzyłam Napewno jest śliczna, ale z tym racja na modelkach zawsze wszystko super leży.... mi się bardzo podobają "rybki" ale nie mam pojęcia czy byłaby ona korzystna dla mojej figury .

A wracając do torebek to cieszę się bardzo bo Landi dalej na mnie czeka

Ta owieczka to teraz jest spora Owca ale niestety nie mam najnowszych zdjęć , bo to piesek moich rodziców.

Rybki pasują do filigranowej figury. Małe piersi i biodra. Ja jestem szczupła, ale mam duże piersi i bardzo wąskie biodra i wyglądałam w takiej sukience śmiesznie

Landi czeka na Ciebie, a ja mam nadzieję, że na mnie Elvi poczeka...

Stary 2009-12-19, 20:16   #2861
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Rybki pasują do filigranowej figury. Małe piersi i biodra. Ja jestem szczupła, ale mam duże piersi i bardzo wąskie biodra i wyglądałam w takiej sukience śmiesznie

Landi czeka na Ciebie, a ja mam nadzieję, że na mnie Elvi poczeka...
No właśnie nie wiem czy byłby to dla mnie dobry fason bo ja jestem typową klepsydrą Najbardziej korzystnym fasonem jest chyba jednak w kształcie A , chyba że ma się figurę modelki

A co do torebeczek to też się zastanawiam nad Elvie, już sama nie wiem co mam robić

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 20:23   #2862
starlit
catch me if I fall.

Cytat:
ale kochany
Stary 2009-12-19, 20:23   #2863
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:

A co do torebeczek to też się zastanawiam nad Elvie, już sama nie wiem co mam robić
Ja już wiem, że im bardziej się zastanawia tym gorzej. Chciałam Elvi i zdecydowałam się na inną i teraz mi przykro, bo ELvi jest moim marzeniem..a mogłam ją już mieć.,.

Stary 2009-12-19, 20:28   #2864
anah
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez maggie82 Pokaż wiadomość
Dziewczyny, a co myślicie o modelu Chloe Bay ? Marzę żeby taką torebkę dali na wiosnę w etorebce ... ale może jestem osamotniona w tych marzeniach
jest piękna

Cytat:
Gratuluje mamusią i cioci Teraz tyle tych dzieci się rodzi, że szok!! W środę urodziła moja koleżanka, a miesiąc wcześniej druga. Kalejna chodzi z wielkim brzucholem ze mną do pracy!! Wysyp dzieciaczków
to prawda. sama mam dwójkę kochanych istot

Cytat:
Napisane przez a*a*a* Pokaż wiadomość
Ufff... Czytałam, czytałam i jeszcze raz czytałam. Powiedziałam sobie, że nic tutaj nie napiszę póki nie ogarnę wszystkich części. No i wreszcie się udało! W dodatku to mój pierwszy post odkąd jestem na Wizażu, ehh.
No dobrze, witam wszystkich!
Mój dylemat polega oczywiście na tym, że nie wiem która z torebek zasługuje na to, by być moją pierwszą etorebką. Elvie jest po prostu cudowna jeśli chodzi o kształt, wygląd etc., ale z drugiej strony kusi mnie czarna torebka (jednak trochę kasy trzeba wydać , więc przydałby się uniwersalny kolor). Z drugiej strony, z tego co wyczytałam Elvie nie jest typowo szara i pewnie do większości rzeczy pasuje. Bo na powrót czarnej Elvie się nie zanosi, prawda?
Chciałam również zapytać o paski dołączane do torebek. Zauważyłam, że np. w Elvie (ahhh nie daję mi ona spać po nocach ) jest on dość szeroki, pewnie wytrzymały. A np. Ana ma cieńszy. Czy w związku z tym torebki inaczej się przez to noszą, jest jakaś różnica? Nie ukrywam, że długi pasek czasem by mi się przydał...
Witaj za przeczytanie wszystkiego. Podziwiam Cie za wytrwałaośc.

Cytat:
Napisane przez creativve Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jakbyście miały wybór - albo Elvie albo Andi? To którą wybieracie? Bo im dłużej oglądam katalog real torebek to co chwilę kuszą mnie inne torebki. Na początku mi się Elvie nie spodobała zupełnie i obecnie czekam na styczeń by kupić Andi. Lecz teraz znowu mnie ciągnie do Elvie i nie wiem w końcu którą kupić
Bardzo trudny wybór. chyba jednak wybrałabym Andi.

Cytat:
Zamówiłam w czwartek szarą Ane Chciałam Andi, ale kiedy się już zdecydowałam były wyprzedane
Skorzystałam z kodu jednej z Was, dzięki
Witaj Super. Gratulacje

Cytat:
P.S. Muszę się pochwalić!! Byłam mierzyć suknie ślubne i chyba wybrałam tą jedynąHihi, cieszę się bardzo, bo myślałam, że już nic dla sibie nie znajdę..
mierzenie sukni ślubnych to męczące i pochłaniające mnóstwo czasu zajęcie. Super, ze zdecydowałs się na ta jedna jedyną

Piękne psiaki macie nie mam żadnego zwierzaka, kiedyś chciałam psa, ale jakos tak wyszło, ze nie mam... Moja mama od dłuższego czasu poszukuje odpowiedniego psa (tata średnio do tego przychylny). Chciała labradora, ale sama nie wie...chyba wreszcie przygarnie jakiegoś błąkającego sie po okolicy, bo ona zawsze takie psy podkarmia i nad nimi sie lituje.
Na razie ma kota, któryego totalnie rozpieściła. Z psem może byc podobnie

Edytowane przez anah
Czas edycji: 2009-12-19 o 20:29
anah jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 20:30   #2865
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez dominikaha Pokaż wiadomość
Wreszcie zobaczyłam swoją granatową Saphire i Amberlyn Obie piękne. Saphire strasznie duża, ale potrzebowałam takiej dużej torby. Amberlyn natomiast ma idealny rozmiar, kolor też piękny Tylko faktycznie suwak trochę ciężko chodzi. Potem postaram się wrzucić zdjęcia
To mamy podobny gust Ja mam juz Amberlyn i w poniedzialek klikam w Saphire A ktory kolor wzielas?
Cytat:
Dzisiaj zamiast spakować się w nową troebkę ja dalej męcze Simon..
Na Ane przyjdzie czas...jak się przekonam...
Byłam na zakupach i na ElVi nie zostało nawet grosza Mam nadzieję, że do stycznia jeszcze będzie.

Tindomerel w takim razie czekamy na fotki i witamy na wątku!!
Ooooo przyszla panna mloda Kiedy slub? Ja swojego sie chyba nigdy nie doczekam...
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 20:33   #2866
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość

Ooooo przyszla panna mloda Kiedy slub? Ja swojego sie chyba nigdy nie doczekam...
19 czerwiec Doczekasz się.. Na każdą przyjdzie pora!!

Cytat:
Napisane przez anah Pokaż wiadomość

mierzenie sukni ślubnych to męczące i pochłaniające mnóstwo czasu zajęcie. Super, ze zdecydowałs się na ta jedna jedyną

Bardzo męczące zajęcie.. Powiem szczerze, że cnie cierpie mierzyć ubrań a jeżali chodzi o suknie to jest masakra..

Stary 2009-12-19, 20:53   #2867
dominikaha
Zadomowienie

Cytat:
To mamy podobny gust Ja mam juz Amberlyn i w poniedzialek klikam w Saphire A ktory kolor wzielas?
Klikaj, bo fajna Ja mam granatową. Ładny kolor, bardzo stonowany
dominikaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 21:12   #2868
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez starlit Pokaż wiadomość
ale kochany
Jest bardzo kochaniutki, jak był mały to wyglądał jak pluszowy miś

Cytat:
Ja już wiem, że im bardziej się zastanawia tym gorzej. Chciałam Elvi i zdecydowałam się na inną i teraz mi przykro, bo ELvi jest moim marzeniem..a mogłam ją już mieć.,.
Ja im dłużej się zastanawiam tym bardziej zmieniam zdanie zauważam inne torebki i nie mogę podjąć decyzji Z elvie to też nie wiadomo ile jeszcze będzie bo jest na wyprzedaży, może niedługo zniknąć...w sumie jak wszystkie upatrzone przeze mnie torebki

Cytat:
Bardzo męczące zajęcie.. Powiem szczerze, że cnie cierpie mierzyć ubrań a jeżali chodzi o suknie to jest masakra..
Napewno takie mierzenie sukni trochę trwa A wybrać tą jedyną wymarzoną to już masakra....
Stary 2009-12-19, 21:23   #2869
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Panny mlode tak slicznie wygladaja... Rozmarzylam sie...Ty tez pewnie bedziesz wygladac cudnie...

Cytat:
Klikaj, bo fajna Ja mam granatową. Ładny kolor, bardzo stonowany
Wiem, ze fajna Chcialam kliknac na nia w poniedzialek, tylko dopiero teraz sobie uswiadomilam, ze nijak bedzie pasowac do mojego granatowego plaszcza I musialaby polezec do wiosny...
W ogole to ogladam zdjecia Elvi w katalogu i chociaz wczesniej "mijalam ja obojetnie" to mi sie zaczyna bardzo podobac Czy cos ze mna jest nie tak

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-19, 21:27   #2870
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Panny mlode tak slicznie wygladaja... Rozmarzylam sie...Ty tez pewnie bedziesz wygladac cudnie...

Wiem, ze fajna Chcialam kliknac na nia w poniedzialek, tylko dopiero teraz sobie uswiadomilam, ze nijak bedzie pasowac do mojego granatowego plaszcza I musialaby polezec do wiosny...
W ogole to ogladam zdjecia Elvi w katalogu i chociaz wczesniej "mijalam ja obojetnie" to mi sie zaczyna bardzo podobac Czy cos ze mna jest nie tak

To jest zupełnie normalne ja też tak mam
Stary 2009-12-19, 21:38   #2871
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
[/B]

To wasza wina Bo wy tak o tej Elvi i Elvi Na etorebce wyglada tak sobie a na tych waszych niektorych zdjeciach jest piekna...
Jak juz znalazlam winnych to teraz musicie mi pomoc Chce zamowic 2 torebki. Myslalam nad Saphire i Liya, no ale mialam miec szary plaszcz na zime a mam granatowy i ta fioletowa Saphire mi nie bedzie za bardzo pasowac, za to Elvi juz jak najbardziej...Z tego co pamietam Saphire jest nowsza od Elvi, wiec pewnie jeszcze bedzie jakis czas (bo jej tez pragne, no ale zakup teraz troche bez sensu)...Co brac W sumie sama sobie odpowiedzialam na to pytanie
Stary 2009-12-19, 21:58   #2872
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Piękny

Cytat:
Zamawiać

Cytat:

bardzo męczące zajęcie.. Powiem szczerze, że cnie cierpie mierzyć ubrań a jeżali chodzi o suknie to jest masakra..
Świetnie, że wybrałaś sukienkę ... domyślam się, że to niełatwe zadanie
Mam nadzieję, że po ślubie pochwalisz się nam jakimiś zdjęciami z uroczystości

---------- Dopisano o 22:58 ---------- Poprzedni post napisano o 22:56 ----------

Cytat:
To wasza wina Bo wy tak o tej Elvi i Elvi Na etorebce wyglada tak sobie a na tych waszych niektorych zdjeciach jest piekna...
Jak juz znalazlam winnych to teraz musicie mi pomoc Chce zamowic 2 torebki. Myslalam nad Saphire i Liya, no ale mialam miec szary plaszcz na zime a mam granatowy i ta fioletowa Saphire mi nie bedzie za bardzo pasowac, za to Elvi juz jak najbardziej...Z tego co pamietam Saphire jest nowsza od Elvi, wiec pewnie jeszcze bedzie jakis czas (bo jej tez pragne, no ale zakup teraz troche bez sensu)...Co brac W sumie sama sobie odpowiedzialam na to pytanie
Elvie do granatowego płaszczyka na 100 % będzie pasować
Co brać ? ... chyba już wiesz

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 22:04   #2873
dominikaha
Zadomowienie

W końcu wrzucam zdjęcia - Amberlyn i Saphire
Co do tego czy kolory są dobrze oddane to ciężko stwierdzić, zależy pewnie od ustawień monitora.
Obie torebki bardzo mi się podobają, ale chyba Amberlyn bardziej
Wprawdzie nie mogę jeszcze nic powiedzieć o ich użytkowaniu, ale mam nadzieję, że będą się dobrze nosiły
dominikaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 22:06   #2874
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Takkk
Napisałam na PW

Cytat:
Ale słodki

Cytat:

Gratuluję
Jak już Iduś napisała czekamy na zdjęcia i relację

Cytat:

I ja też

---------- Dopisano o 23:06 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ----------

Cytat:
Bierz Elvie
Saphire jeszcze długo będzie więc później ją sobie kupisz

Cytat:
Co do tego czy kolory są dobrze oddane to ciężko stwierdzić, zależy pewnie od ustawień monitora.
Wprawdzie nie mogę jeszcze nic powiedzieć o ich użytkowaniu, ale mam nadzieję, że będą się dobrze nosiły
Oj dziewczyny kusicie tą Amber
Stary 2009-12-19, 22:07   #2875
sydunia
Zakorzenienie

Bardzo ładny kolor Saphire
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 22:22   #2876
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Bardzo mi sie podoba ksztalt Saphire

Cytat:
Bierz Elvie
Saphire jeszcze długo będzie więc później ją sobie kupisz
Oj dziewczyny kusicie tą Amber
Kali ty za to kusisz Elvi juz od dawna...
Mam takie pytanie do posiadaczek Elvi: czy ma jakies wady, cos wam przeszkadza Bo np. w Saphire nie podoba mi sie ta naszywka i zbyt dlugi zamek z jednej strony Przekonajcie mnie do Elvi i powiedzcie, ze nie ma zadnych wad
Stary 2009-12-19, 22:25   #2877
Tindomerel
Zadomowienie

Cytat:
Napisałam na PW
Odpisałam
Stary 2009-12-19, 22:29   #2878
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Mam takie pytanie do posiadaczek Elvi: czy ma jakies wady, cos wam przeszkadza Bo np. w Saphire nie podoba mi sie ta naszywka i zbyt dlugi zamek z jednej strony Przekonajcie mnie do Elvi i powiedzcie, ze nie ma zadnych wad
Elvie absolutnie nie posiada żadnych wad
- wykonana jest z bardzo dobrej jakości eko skóry - według mnie lepszej niż Andi
- ma piękny beżowo-szary kolor
- podszewka nie szeleści
- ma super fason

Jest warta swojej ceny

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 23:01   #2879
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
skuś się w końcu na nią
Stary 2009-12-19, 23:22   #2880
monika9725
Rozeznanie

Elvie ma tylko jedną wadę :
... często trzeba odpowiadać na pytanie:
-gdzie kupilaś taką ładną torebkę??

a tak poważnie to torebka jest naprawdę świetna jako jedyna z moich etorebek ma ładnie wykończone skórką kieszenie wewnątrz

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości