|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3091 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
joanwi odwiedzam odwiedzam
tylko teraz jest TZ wiec korzystam z jego obecnosci i prawie go nie odstepuje
|
|
|
|
#3092 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Jestem znów na chwilkę, bo czekam aż się kolejna blacha upiecze, a dla osłody pokaże Wam zdjęcia
dziś wczoraj zrobiłyśmy kokoski, a dziś na tapetę poszły ciastka kruche (na zdjęciu przełożone już konfiturą różaną ), może jeszcze dziś zrobimy bombki albo rogaliki Zdjęcia i przepisy są na blogu, gdyby któraś chciała skorzystać ![]() To jeszcze chwila i pęknie Ci 600dni ![]() Ja zauważyłam, że Cię nie ma. |
|
|
|
#3093 |
|
Wtajemniczenie
|
ja pitole ile wy tego piczecie na te święta, musi sie u Was duzo rodziny zbierać..
|
|
#3094 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#3095 |
|
Wtajemniczenie
|
uciekam w takim razie jak tak mało rozmowne jesteście
![]() ![]()
|
|
#3097 |
|
Zakorzenienie
|
meg papa
ja sobie jakieś gierki instaluję właśnie |
|
|
|
#3098 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki
Ale miałam dzień Pranie, sprzątanie, gotowanie, wieszanie firanek i dekorowanie wszystkiego W dodatku jakiegoś uczulenia na dłoniach dostałam.Łukasz zrobił zakupy, kolację i pyszną kawusię Obejrzałam dziś Brzydulę i na wczorajszym odcinku tak się popłakałam, że po skończeniu płakałam i płakałam ![]() Niunia z tej strony co Ci podałam można pojedynczo ściągac odcinki. Teraz nadrabiam, ale mam niewiele
|
|
|
|
#3099 |
|
Zakorzenienie
|
cześć dziewczyny nie wiem czy mnie jeszcze pamietacie ....długo, długo nie pisałam. Tylko czasem Was podczytywałam. Mam nadzieję że mogę znowu dołaczyć?
Jenny świetne ciasteczka ![]() My w czwartek z Tż piekliśmy pierniczki. I juz połowa zjedzona :P a dzisiaj świateczne porzadki i ubieranie choinki
|
#3100 | |
|
Lena
|
Cytat:
a ja wygrzewam sie! właśnie skończyłam czytać ksiązkę... dla zainteresowanych (ktoś się pytał o wrażenia).. zadna rewelacja... ale dobrnęłam do końca!
|
|
|
#3101 |
|
Zakorzenienie
|
Hej Hania
Ja właśnie piję piwko i jest takie zimne, że mnie zęby bolą
|
|
|
|
#3102 |
|
Konto usunięte
|
A ja leżę w lóżku. Fatalnie się dzisiaj czuje-nudności i straszne zawroty glowy.. Buuu
|
|
|
|
#3103 |
|
Zakorzenienie
|
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15954859]A ja leżę w lóżku. Fatalnie się dzisiaj czuje-nudności i straszne zawroty glowy.. Buuu
[/QUOTE]I chciałam przesłac dużo ciepełka wszystkim chorowitkom ![]() ---------- Dopisano o 22:08 ---------- Poprzedni post napisano o 22:01 ---------- Ściskam Was wszystkie cieplutko i uciekam się pluskac do wanny - chyba mi się należy po całym dniu pracy ![]() Dobranoc
|
|
|
|
#3104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15954859]A ja leżę w lóżku. Fatalnie się dzisiaj czuje-nudności i straszne zawroty glowy.. Buuu [/QUOTE]Ja się już wyprisznicowałam i teraz będę grała w taką fajną gierkę Tak piszecie o tych ciasteczkach, że ja chyba też jakieś upiekę na świeta, chociaż u nas się pierników nie piecze tylko orzeszki
|
|
|
|
|
#3105 | |
|
Zakorzenienie
|
Mam już popieczone ciastka, posprzątane, jestem wykąpana, zostały mi jeszcze do zapłaty rachunki i będę mogła w spokoju nadrobić
![]() Cytat:
![]() Dzięki ![]() A co to za orzeszki ?? Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-12-19 o 22:33 |
|
|
|
|
#3106 |
|
Przyczajenie
|
Witam cieplutko wszystkie przyszłe panny młode
![]() Dzisiaj odkryłam Wasze forum i jeśli nie macie nic przeciwko to chętnie do Was dołączę - ślub planuję 30 kwietnia 2011. |
|
|
|
#3107 |
|
Zakorzenienie
|
mam nadzieję, że dzionek minął wam dobrze![]() Nie nadrabiam bo nie mam czasu Ale jestem z wami duchem ![]() Mama dzis dała mi pieniadze, zebym kupiła sobie buty zimowe (bo wiecie przed wypłatą jestem, a jak będzie to bardzo marna) przeszliśmy z TŻ milion sklepów i niec nie mam to do mnie nie podobne. Ale tak to jest jak się coś ubzdura -nie chciałam zamszowych (więc jakieś 50% obuwia zimowego odpada) -chciałam na płaskim albo nie dużym obcasiku albo koturnie -koniecznie chciałam kozaczki żeby byly do spódnicy -i musiały być z przodu zaokraglone.... Niby w pysk takich butów ale ja noszę rozmiar 40, no ale nogę mam szczupła w deichmanie do jednego buta dwoma nogami mogłabym wejśćWe wtorek pojadę do jakiegoś "zwykłego obuwniczego" to moze coś znajdę... Lecę do TŻ bo chory jakiś trzeba go wygrzać Dobranoc
|
|
|
|
#3108 |
|
Zakorzenienie
|
aja juz po randce
![]() obejrzelismy kochaj i tancz-kicz jakich malo,ale jakos dotrwalismy do konca hihi i juz tesknie ![]() ide sie kapac i czytac a wlasnie-pokazalam TŻ ttailer ze zmierzchu i nawet mu sie spodobal-bo ogolnie to my nie lubimy takich "fantastcznych" filmow typu wladca pierscieni czy harry potter;p ale ten chyba rzem obejrzymy![]() |
|
|
|
#3109 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry gaduły
![]() Jak mawia mój dziadek "kluski z rosołem" hehehe Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
[1=b80dbfebcb175f5cc16ebc1 4ca52adc6494c973a_67996f8 2093b8;15954859]A ja leżę w lóżku. Fatalnie się dzisiaj czuje-nudności i straszne zawroty glowy.. Buuu [/QUOTE]biedactwo ![]() Cytat:
![]() No więc zakupy zrobione :ufff: Był szybki przelot po 3 galeriach. Masakra. Rano z mama na zakkupy, później poszłam z ojcem jako doradca bo chcił spodnie kupić, a óźniej te galerie Oczywiście nie kupiłam ani butów, ani sukienki, bo w 3 galeriach nie ma rozmiaru L Ok laski, uciekam spać, bo mi sie oczy same zamykają
|
|
#3110 | |
|
Zakorzenienie
|
Ciasteczka
w specjalnej formie, my mamy taką jakby patelnię zamykaną, pieczesz z ciasta połówki łupinek i potem łączysz 2 połówki masą i masz orzeszek![]() Cytat:
Ja zmykam już spac, bo jestem padnieta Dobranoc |
|
|
|
|
#3111 |
|
Przyczajenie
|
Widzę, ze jesteście tutaj wszystkie bardzo zżyte
Tylko pozazdrościć. Ja mam 22 lata i mieszkam w Jaśle. Obecnie sobie studiuję. Za bardzo nie wiem jak się do Was "dokleić" Jest tu jeszcze ktoś z okolic Jasła?? Jeśli wczesniej pisałyście o tym na forum, to z góry przepraszam, ale ja przeglądałam tak na szybko - piąte przez dziesiąte
|
|
|
|
#3112 |
|
Zakorzenienie
|
Izelka witaj
![]() ma.ko wow zaganiany dzien... dobranoc kochane, Edward czeka-same rozumiecie;p |
|
|
|
#3113 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Ja właśnie siadłam przed kompem i od razu do Was Przypadek??![]() ![]() ![]() Cały wieczór lukrowałam pierniczki - padam na pysk ---------- Dopisano o 23:29 ---------- Poprzedni post napisano o 23:28 ---------- Z Jasła nie jestem - ale jest nas dużo z południa Polski
|
|
#3114 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kurcze laski myslalam ze wiecej naklikacie ;d ale mialam mniej nadrabiania hehe Kumpela przed chwilką wyszla ode mnie Fotki pazurkow zapomnialam zrobic ![]() MÓJ 1500 POST ![]() ---------- Dopisano o 23:39 ---------- Poprzedni post napisano o 23:29 ----------
|
|
|
#3115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Może zacznij od początku - co studiujesz, jak długo jesteście ze sobą, opowiedz historię zaręczyn, czy już coś macie zamówione w związku ze ślubem itd ![]() ![]() --- Zmykam jednak spać, już się zmęczenie odzywa... A na zakończenie pokażę Wam jaką suknię dziś znalazłam, bardzo mi się podoba i chyba akurat nadawałaby się na cywilny Może któraś z Was wie co to za model ? Kolorowych snów, dobranoc PM-ki ![]() Edytowane przez JennyAniolek Czas edycji: 2009-12-19 o 23:43 |
||
|
|
|
#3116 |
|
Zakorzenienie
|
Dobranoc Jenny
Ja też już idę. Poczytam książkę przed snem ![]() Dobranoc dziewczyny
|
|
#3117 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
|
|
#3118 |
|
Przyczajenie
|
Dziękuję za miłe przywitanie
Ja i mój TŻ znamy sie od ponad 3 lat i mieszkamy na jednym osiedlu - dzieli nas dosłownie 1 blok, więc widzimy sie codziennie. Chwile temu obejrzelismy jakąś komedię na TVNie i mój luby poszedł do siebie, a ja siedzę przy kompie z moją słodką Daisy na kolanach (jest to pekińczyk, ma 4.5 miesiąca a dostałam ją od mojego TŻ ), która już zaczyna chrapac. Ide juz spać, bo jutro czeka mnie o 12:30 egzamin, a żeby dojechać na uczelnię potrzebuje sporo czasu. Tak więc dobranoc wszystkim
|
|
|
|
#3119 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Dobranoc
|
|
#3120 |
|
Przyczajenie
|
I jeszcze tak na szybko - studiuję Zarządzanie w administracji i jestem na 3 roku. Mamy zamówioną salę, kamerzystę, zespół i kucharke, więc to chyba juz sporo :P No to do jutra papa
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:31.

tylko teraz jest TZ wiec korzystam z jego obecnosci i prawie go nie odstepuje
dziś wczoraj zrobiłyśmy kokoski, a dziś na tapetę poszły ciastka kruche (na zdjęciu przełożone już konfiturą różaną
), może jeszcze dziś zrobimy bombki albo rogaliki 

Pranie, sprzątanie, gotowanie, wieszanie firanek i dekorowanie wszystkiego
W dodatku jakiegoś uczulenia na dłoniach dostałam.
=> 55 

Perfect Housewife 

ale wiadomo o co chodzi

Kroimy: 2016(?)