|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1111 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Lecem do spania
![]() Dobranoc Wam A jutro Tż przyjeżdża, to pewnie wieczorkiem dopiero zajrzę
|
#1112 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic
Kotku to Tżta masz naprawdę dzielnego
Alre my "baby" jesteśmy wredne, tak się z tych Tżtów wyśmiewamy, też ze swojego na początku się wyśmiewałam, że jest delikatny jak "baba" a nie twardy i silny jak facet (chodziło mi o to, że np za delikatnie łapał mnie za rękę, a wg mnie musiał być stanowczy). Bo tak szczerze mówiąc jestem zocha samocha i wydaje mi się, że wszystko zrobię lepiej od Tżta ![]() Odchodząc od tematu mój "mały" (tj najmłodszy) kot zwariował, zabiera wszystkie maszynki do golenia z łazienki i robi z nich gryzaczki, a dosłownie z każdej półki i umywalki je zdejmuje, za drugie hobby przyjęła jedzenie pędzli i pędzelków. Gratisowo potrafi warczeć jak pies |
|
|
|
#1113 |
|
Rozeznanie
|
katarakta masz raczej facet to facet musi być silny stanowczy i podejmować zdecydowane decyzje
ja tez taka zocha samocha jestem wszytko sama, bo "ja to kawał chłopa jestem" (nawet koła w aucie sobie wymienię) tylko nie karzcie mi więcej niż 1 kg podnieś bo nie dam rady .... Ogólnie to TŻ musiał sie nieźle pomęczyć by mi pokazać że nie jest taki młodzik z niego, ale spisał się dobrze teraz to stwierdzam ze w przeciągu 2 lat on strasznie wydoroślał czasem tylko ma jakieś takie lekkie myli dziecinności ale za to go kocham bo ja jestem perfekcjonistka do bólu nie pozwalam sobie na nic spontanicznego a on mnie potrafi tak rozruszać iż szleje z nim ![]() Co do kota to przez rok mieszkałam z taki łobuzem powiem Ci że na te psoty nie ma rady ale są słodkie gorsze jest jak kotek ma cieczkę (czy jak się to nazywa) po prostu masakra, miła ochotę go wziąć sznurek i przez balkon spuścić w dół i potem rano tylko wciągnąć z powrotem uważaj by się tym sprzętem z łazienki nie pokaleczył. kładę się już bo rano idę do kościoła, wstaje o 7:30 bo muszę iść na wczesną mszę :/
|
|
#1114 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
I zazdroszczę... Ja też chcę...A pierścionek śliczny!! ![]() Cześć Kotku ![]() ![]() Ech, tż pojechał i mi tak strasznie smutno teraz W ogóle wczoraj przyjechał, a ja musiałam dokończyć sprzątanie i tż wziął lapka... A tam co? Wizaz, ktorego nie wyłączyłam... I żeby to tylko obecny wątek, to może by puścił bokiem, ale akurat sobie podczytywałam 2. część... No to jak w pasku zobaczył "zazdroszczę zaręczonym...", to ja sobie wolę nie myśleć... Czytać chyba nie czytał, na szczęście byłam wylogowana, ale jak zobaczyłam, że ma kompa, to się tak zestresowalam... Nic nie mówił, ale nie wierzę, żeby nie zauważył siedząc przed ekranem, no przynajmniej z 10 min...
|
|
|
|
|
#1115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Nie znaleźliśmy żadnego okulisty, który by dzisiaj przejmował, na szczęście z okiem już jest troszkę lepiej, zniknęła opuchlizna i zaczerwienienie, no i boli już mniej, chyba maść pomogła ![]() A ja mam dzisiaj doła jak nie wiem, zobaczyłam jak u Tż rodzice razem ubierają choinkę i w ogóle jaka ciepła atmosfera tam panuje, a u mnie... szkoda mówić, ojciec już drugi tydzień pije i chyba szybko nie skończy
|
||
|
|
|
#1116 |
|
Zakorzenienie
|
Biska
|
#1118 |
|
Zadomowienie
|
Ja też mykam do łóżeczka, miłej nocy
|
|
|
|
#1119 |
|
Zakorzenienie
|
hehhh dziewczyny jestem wielka - przeczytalam cala moja prace (108 stron) i popoprawialam bledy - nawet nie bylo ich tak duzo - i nawet juz poprawilam w kompie i podrukowalam z poprawkami
![]() 5 godzin mi to zajelo....ale mam z glowy przynajmniej
|
|
#1120 |
|
Zakorzenienie
|
Brawo Arrakis
![]() Dobranoc Dziewczynki
|
#1121 | ||||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cudowne zaręczyny, takie szczere i bardzo oryginalne. Gratuluję! A ile jesteście razem?Polecam Wam film, który oglądałam dzisiaj z TŻtem, tytuł "Liczba 23". ---------- Dopisano o 01:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:52 ---------- Cytat:
To porozmawiaj z nim jak to on Was widzi. Już coś Ci do główki ten łiskacz poszedł ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
A były dalej się do Ciebie odzywa?
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||||
|
|
|
#1122 | ||||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Sorki za post pod postem.
"Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." |
||||
|
|
|
#1123 | |
|
Zakorzenienie
|
Sania - serdeczne gratulacje
super oswiadczyny, takie niespodziewane, niby nic specjalnego ale wlasnie inne niz wszystkie-bardzo orginalnie. Oczywiscie zazdraszczam![]() Cytat:
Moze zda sobie sprawe, ze bardzo Ci zalezy i nie uslyszal tego bezposrednio od ciebie.Taki delikatny bodziec do zmiekczenia kolan![]() Kawka - WSZYSTKIEGO NAJ, NAJ, NAJ - przede wszystkim zeby wszystko sie poukladalo z Tztem Ja wlasnie zdalam sobie sprawe ze oto juz konczy sie 9 rok odkad jestem z Tztem!!!!! zacznie sie 10 jeej straasznie dlugo, a wcale tego nie odczuwam.Te 9 lat zlecialo jak moze ze 3...Nie mamy niestety takiej swojej oficjalnej daty - zaczelismy spotykac sie w pazdzierniku ale grudzien byl taki przelomowy... Musze sobie chyba wybrac jakis dzien, bo fajnie byloby obchodzic rocznice naszego zwiazku..NO TERAZ TO JUZ NAJWYZSZA PORA NA PIERDZIONEK!!!
|
|
|
|
|
#1124 |
|
Zakorzenienie
|
Kawa Ty się nie łam. Nie jest źle a będzie lepiej. I wszystkiego najlepszego z okazji urodzin!!!!
Bliska buziaki dla Ciebie. Wróciliśmy z TŻ ze spotkania z jego znajomemymi z klasy. całkiem fajni ludzie. dobre sie bawiłąm. jestem pijana. niestety moje postanowieni żeby niepić wzieło w łeb. oczyswiscie był temat co u kogo slychac z klasy i padlo ze ten sie zareczyl, a ta wyszła za maż. moze da to mojemu chłopu do myslenia ze czas na to. choc jak go znam to niebardzo. Edytowane przez aleksandrettaa Czas edycji: 2009-12-20 o 01:39 |
|
|
|
#1125 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
> Dziękuję, a zapomnieć miałaś prawo Strasznie mi przykro z powodu Twojego Taty dopiero w obliczu choroby zaczyna się doceniać zdrowie i olewać te wszystkie przyziemne, często wyimaginowane problemy... Cytat:
![]() Zabieraj szybko ten pierścionek z powrotem i uciekaj jak najszybciej z tego domu, zasługujesz na swoją własną, dobrą rodzinę, bez alko Ode mnie niedawno pojechała koleżanka z chłopakiem, byli u mnie na urodzinki. Obaliłyśmy z koleżanką winko na dwie i nic nie czuję w głowie, kurcze ja to żeby się upić potrzebuję całej butelki wina, toż to nieekonomiczne Dostałam 2 filiżanki z podstawkami z home&you.Kawuszko z okazji Twoich urodzinek życzę Ci zdrówka, zeby Twój tż się wreszcie zdeklarował i przede wszystkim więcej optymizmu, bo ostatnio coś często doła nam łapiesz, a najważniejsze przecież, by być zdrowym, reszta jakos prędzej czy później się ułoży |
||
|
|
|
#1126 |
|
Wtajemniczenie
|
Czarna Kawa, wszystkiego najlepszego, pierdzionka!
|
|
|
#1127 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Sania oczywiście że Ciebie pamiętam!! ![]() Super pomysłowe zaręczyny i piękny pierścień, ściskam mocno! |
|
|
|
|
#1128 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Kawko, wszystkie co najlepsze, szybkiej deklaracji ze strony TŻta, udanego pożycia przedmałżeńskiego
dużo uśmiechu i zawodowych sukcesów... Z okazji urodzinek, oczywiście A ja muszę iść do sklepu, a nie mogę się zebrać, aby wyjść na to zimnosko
|
#1129 |
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry
![]() wszystkiego najlepszego solenizantkom gratuluję the sani no i zazdraszczam ![]() u nas znowu napadało śniegu, wczoraj byłam w empiku z kolegą i kupiłam sobie jedną książke którą chciałam przeczytać i drugą kupił mi kolega bo się uparł że coś mi musi kupić jedna to "Chata" Williama P. Younga a druga to książka Szymona Hołowni "Monopol na zbawienie" ![]() dzisiaj zamierzam upiec te pierniki zobaczymy co mi z tego wyjdzie bo piekę z angielskiego przepisu i nie mam melasy więc zamiast niej chyba dodam miód
|
|
|
|
#1130 |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
sanrioo, na Twoim miejscu zrobiłabym syrop cukrowy z cukru trzcinowego zamiast melasy
![]() ale miód chyba powinien być też okej
|
#1131 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie wpadłam na to wcześniej ale już dziś nie idę do sklepu po cukier trzcinowy... ale miod też powinień pełnić tą funkcję "zalepiającą" ![]() Ins jak tam @? wiadomo coś?
|
|
|
|
|
#1132 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
A co do @ - dostałam w nocy (czyli w sumie 7 dnia spóźnienia). Dziwnie tak, bo "jakby chciało, a nie mogło"
|
|
#1133 |
|
Zadomowienie
|
the_Sania gratulacje!!
a dla Kawki spełnienia marzeń
|
|
#1134 |
|
Rozeznanie
|
Hajja Hawwa Trochę tak dziwnie, że najpierw data, a potem oświadczyny. A były dalej się do Ciebie odzywa? no były się odzywa pisze do mnie często i gęsto - średnio raz na dzień! ale ostatnio nasze relacje się poprawiły traktuję go jak znajomego. TŻ o wszystkim wie i mów że mi wierzy, często rozmawiamy o moim eksie o jego jakiś tam gadkach problemach wiec TZ widzi że nic przed nim nie ukrywam. Termin już mamy bo jak zaczęliśmy gadkę o ślubie to TŻ nie maiła nadmiaru gotówki na pierścionek (jakoś ta rozmowa się spontanicznie zrodziła po weselu jego brata) potem temat przycichł i jakiś czas temu wrócił (po naszej rocznicy gdy liczyłam że już na pewno dostanę pierścionek) TŻ chce być ze mną, chce ślubu ale nie szybko bo chce mieć pewność że będzie miał pracę. Zaczęliśmy rozmowę o tym że trzeba wcześnie wszytko załatwiać bo tak lepiej, Tyle ze wtedy TŻ nie miał kasy na pierścionek (budrzet Tż jest zmienny jedne miesiąc ma kase na 3 pierścionki zamiesica nie ma jej bo kupuje coś do firmy) powiedziałam mu że mi tam nie zależy na pierścionku ze nie chce też przez 10 lat być narzeczoną bo mi ten stan spowszechniej i sama sobie trochę tu przybiłam klina, ale ustaliliśmy że rozejrzymy się za salami, wszytko się przyspieszyło jak weszliśmy do sali i która nas zachwycała i okazało sie ze 2012 już jest bardzo pozajmowany i jak się nie zdecydujemy już to musimy szukać innej (a to było jak jakiś impuls albo ta albo żadna inna stwierdziliśmy obydwoje) Poczekam cierpliwie mino że wiem że zaręczyny nastąpią to i tak może mnie nimi zaskoczyć, przecież nie wiem kiedy czy juro czy za 2 lata
mam nadzieje ze coś fajnego wymyśli Czasem tylko jak są jakieś rocznice, urodziny to taka iskierka nadziei i rozczarowanie że jednak nie. Niech mi to powie a ten pierścionek jest nieważny nie chce go chce tylko słowa arrakis jesteś wielka i wytrwała ja swojej licencjatki w całości nie przeczytałam... magisterki nawet nie zaczęłam pisać jeszcze a w czerwcu obrona :/ gwiazdeczka26 szmat czasu już jesteście z sobą pewnie pierścionek już gdzieś czeka ![]() Biska Ale się rozpisałam wróciłam z kościoła zimno i ślisko a dziś jadę jeszcze na mieszkanie na studia tylko na 2 dni ale zawsze to coś bo spędzę je z TŻ
|
|
#1135 |
|
Zadomowienie
|
Hajja Hawwa Nie, to jest moja starsza kotka. Młodsza (ta od maszynek) wygląda tak (tzn tak wygląda jak się złości, a robi to codziennie
)
|
|
|
|
#1136 | |
|
Ona przychodzi nocą ;)
|
Cytat:
sama słodycz
|
|
#1137 |
|
Zadomowienie
|
Kawciu Wszystkiego naj naj najlepszego
---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:57 ---------- Dzięki sama więc rozumiesz, żę uwielbiam ją złościć Jak jeszcze w tej złości buczy jak pies to mnie rozwala na łopatki |
|
|
|
#1138 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
kawa wszystkiego najlepszego z okazji urodzin, szybkich zareczyn i mniej nieporozumien z TZ
|
|
|
#1139 |
|
Zakorzenienie
|
Witam.Taką miałam zajętą sobotę,że nie miałam jak się tu udzielać.
Poczytałam sobie Was. The sania GRATULUJĘ! Udzielaj się tu częciej i opowiadaj o przygotowaniach ![]() KAWUSZKO STO LAT, STO LAT!!Oby Ci się wszystko z TŻem ułożyło ![]() Biska toja w ogóle nie mam takich objawów.I zauważyłam,że to mnie najbardziej boli wieczorami,rano prawie wcale...dziwne.Ale jajnik też boli,więc nie wiem czy to rwa kulszowa:/
|
#1140 |
|
Zakorzenienie
|
Hej!
Kawka wszystkiego naj! ![]() arrakis gratuluje! Dużo wczoraj zrobiłaś ![]() A ja mam w końcu wolną niedzielę
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:49.

Alre my "baby" jesteśmy wredne, tak się z tych Tżtów wyśmiewamy, też ze swojego na początku się wyśmiewałam, że jest delikatny jak "baba" a nie twardy i silny jak facet (chodziło mi o to, że np za delikatnie łapał mnie za rękę, a wg mnie musiał być stanowczy). Bo tak szczerze mówiąc jestem zocha samocha i wydaje mi się, że wszystko zrobię lepiej od Tżta 

W ogóle wczoraj przyjechał, a ja musiałam dokończyć sprzątanie i tż wziął lapka... A tam co? Wizaz, ktorego nie wyłączyłam... I żeby to tylko obecny wątek, to może by puścił bokiem, ale akurat sobie podczytywałam 2. część... No to jak w pasku zobaczył "zazdroszczę zaręczonym...", to ja sobie wolę nie myśleć... Czytać chyba nie czytał, na szczęście byłam wylogowana, ale jak zobaczyłam, że ma kompa, to się tak zestresowalam... Nic nie mówił, ale nie wierzę, żeby nie zauważył siedząc przed ekranem, no przynajmniej z 10 min...

i nie bedzie mnie interesowalo to, ze zarwal nocke (bo przy dobrych wiatrach kolo 5-6 rano beda bo festiwal wg planow konczy sie o 1) bo mamy sie jutro widziec i jak bedzie upierdliwy to go zapierd***
i prawdopodobnie pojdziemy na AE (o ile bedzie minimum 45 osob a przypomne, ze na samym poczatku bylo nas ponad 340 a zostalo teraz dokladnie 84 
czytac co nie mialam jak ze szkoly wrocilam 
jeej straasznie dlugo, a wcale tego nie odczuwam.Te 9 lat zlecialo jak moze ze 3...Nie mamy niestety takiej swojej oficjalnej daty - zaczelismy spotykac sie w pazdzierniku ale grudzien byl taki przelomowy...
> Dziękuję, a zapomnieć miałaś prawo