|
Notka |
|
Fryzury i styling Forum dla osób, które interesują się stylizacją fryzur oraz stylingiem. Chcesz pogłębić swoją wiedzę, podzielić się doświadczeniem? To miejsce jest dla ciebie. |
Pokaż wyniki sondy: Jaka prostownica jest najodpowiedniejsza dla wlosów? | |||
tytanowa |
![]() ![]() ![]() ![]() |
0 | 0% |
ceramiczna |
15 | 100,00% |
ceramiczno-grafitowa |
0 | 0% |
wszystkie tak samo niszczą wlosy |
0 | 0% |
Głosujący: 15. Nie możesz głosować w tej sondzie |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2641 |
Raczkowanie
|
Dot.: Najlepsze Prostownice-czesc III-wątek zbiorczy.
Dzieki za odpowiedź
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2642 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#2643 |
Raczkowanie
|
Na ofercie Babyliss w ogóle się nie znam ale popatrzę.Chociaż nadal pozostaję przy farouku i gamie najbardziej, moze ktos ma jakies opinie?
|
![]() ![]() |
![]() |
#2644 |
Przyczajenie
|
cześć dziewczyny
![]() dotąd prostowałam włosy prostowinicą zakupioną 3 lata temu za jakies moze 80 zł. w tym roku postanowiłam zrobić sobie prezent na gwiazdke i zakupić nową prostownice. wacham sie pomiędzy remington S1051 a S1031. możecie mi powiedzić, która waszym zdaniem jest lepsza? i czym one sie różnią? |
![]() ![]() |
![]() |
#2645 |
Raczkowanie
|
dziewczyny doardzcie czy warto kupic remingtona 1005 http://allegro.pl/item846876185_pros...xtra_cena.html
licze na Wasza opinie gdyz naprawde nie wiem co zrobic... czy wybrac 1005 czy 2014 czy moze jeszcze z innej firmy ale tak okolo 100 zl...prosze o rade ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#2646 | ||
Raczkowanie
|
Hej!
![]() Jestem na kupnie prostownicy [no jakżeby inaczej xD] i mam mały problem... Mianowicie... Chyba mam problemy z czytaniem. A konkretniej o co chodzi: Dwie wybrane przeze mnie prostownice to: Gama Ceramic Laser Ion CP3 oraz Gama Digital Nano Tourmaline CP3. Problem Polega na tym, że w opisie tej pierwszej pisze co następuje: Cytat:
Cytat:
Z góry mówię, że problem w czytaniu tekstu moze po prostu być efektem tego, ze się nie znam ![]() No i oczywiście pytanie: która? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2647 |
Raczkowanie
|
Ja jednak zamówiłam tą czarną farouka od grabci za 339zł.Widziałam,że na innych aukcjach jest tańsza ale jednak wolałam kupić od sprawdzonego sprzedawcy.Może przepłaciłam ale trudno
![]() Jak ją dostane i sprawdze na swoich włosach to napisze czy jest warta swojej ceny... |
![]() ![]() |
![]() |
#2648 |
Zakorzenienie
|
ja też wolę przepłacić i kupować od Grabci
#2649 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ![]() ... i nadal dreczy mnie ta prostownica http://www.allegro.pl/item856703464_..._titanium.html Ktokolwiek widział, ktokolwiek wie? :P Ponadto chciałam się dowiedzieć coś na temat tej GA MA`y http://www.allegro.pl/item856703464_..._titanium.html Wiem, że gama to dobra inwestycja, jednak nie wiem czy poradzi sobie z moimi włosami (długie, cienkie, z natury dziwnie falowane, suche przy końcówkach (walcze z tym:P), wiwijające się nawet, gdy nie ma wilgoci). Pozdrawiam! Edytowane przez wicia00 Czas edycji: 2009-12-18 o 23:22 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2650 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Kupiłam swoją GHD na ich oficjanej stronie w Wielkiej Brytanii (http://www.ghdhair.com/ghd-IV-styler ). Kochane uważajcie na zakupy GHD na Allegro. Ja długo rozważałam gdzie mogę kupić swoją prostownicę, natrafiłam na stronę internetową ( http://hair-straightener-stores.net/...roducts_id=180) gdzie była ona o połowę tańsza, ale dopytałam sie sprzedawcy i wyszło, że są to podróbki z Chin ![]() A sam GHD - r e w e l a c j a! Używałam wcześniej Philipsa (daje mu 4/10), potem kupiłam Babylissa (6.5/10) teraz GHD i uważam, że lepszej prostownicy mieć nie mogłam. Wierzcie lub nie, ale efekt jak po wyjściu od fryzierki, włoski są gładkie, błyszczące i mega proste. Jeżeli zależy Wam na efekcie GHD to kupujcie tylko u autoryzowanych sprzedawców. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2651 |
Raczkowanie
|
Dziewczyny lepszy Philips czy Remington?
Waham się pomiędzy philips salonstraight sonic hp4666 a remington S 1005..
![]() |
#2652 |
Przyczajenie
|
Witam Wizażystki, mam problem między wyborem prostownicy firmy Remington, w grę wchodzą:
-----Sleek&Curl Remington S1051 ----Shine Therapy Remington S9950 Proszę o Radę i Uzasadnienie:P Edytowane przez Gruszeczka_17 Czas edycji: 2009-12-19 o 22:34 |
![]() ![]() |
![]() |
#2653 |
Raczkowanie
|
Gruszeczka_17 9950
|
![]() ![]() |
![]() |
#2654 |
Przyczajenie
|
Mam jeszcze jedno pytanie, czym się różni nowy model Remingtona s9950
od starszego ?
Edytowane przez Gruszeczka_17 Czas edycji: 2009-12-20 o 13:41 |
![]() ![]() |
![]() |
#2655 |
Przyczajenie
|
Osobiście nie poleciłabym ani tej ani tej!
Już Ci mówie dlaczego... 2dni temu kupiłam sobie prostownice i podobnie jak Ty miałam dylemat czy ta co robi loki czy shine terapy, dziennie szukałam komentarzy opinii na internecie, która prostownica jest najlepsza, później jeździłam po sklepach i dalej szukałam, bo moja stara szarpie włosy, masakra jakaś. No i trafiłam na bardzo fajną konsultantkę, która odradziła mi na samym początku Shine Terapy, ponieważ ma posiada ona płytki ceramiczne, które jak pewnie wiesz emitują kosmetyk nawilżający co powoduje że włosy szybciej się przetłuszczają, natomiast prostownica s1051 wydaje mi się zbytnio przereklamowana, bo loki możesz zrobisz każdą prostownicą która ma zaokrąglone boki ![]() Tak więc poleciła mi prostownice s9800 która posiada zarówno powłokę teflonową jak i diamentową dzięki której płytki mają dłuższą "żywotność" ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2656 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez GOCHA1980 Czas edycji: 2009-12-20 o 11:28 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2657 |
Rozeznanie
|
Dziewczyny zastanawiam się nad kupnem jednej z trzech niżej podanych prostownic. Którą polecacie? Dodam, że mam długie, dość trudne do ułożenia włosy
![]() http://www.mediamarkt.pl/opole/produ...11,11295,11338 btw. Jesli znacie jakieś lepsze modele dla mojego typu włosów to czekam na Wasze propozycje ![]()
#2658 |
Przyczajenie
|
O tyle co mi wiadomo to Remingtona są najlepsze ja już sie zdecydowałam na Shine Therapy, tylko nie wiem którą czy nowszy czy starszy model, jest sprawdzona i włosy nie kręcą sie nawet przy wilgoci, taki sam efekt można uzyska przy S 8002, lecz prostujac nią włosy suche to trochę ciągnie. Też mam długie włosy, dlatego zrezygnowałam z sleek& curl bo mam malutkie płytki i stwierdziłam ze prostowanie bedzie mi zajmowało dużo czasu.
|
![]() ![]() |
![]() |
#2659 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2660 |
Przyczajenie
|
wiesz co ja różnice widze tylko w obudowie, a czym się różnią to sama do tego dąże:P
|
![]() ![]() |
![]() |
#2661 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2662 | |
Przyczajenie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2663 |
Raczkowanie
|
Gruszczeka ale Shine therapy jest tylko jedna i ma oznaczenie S9950, nie ma innej i obudowy sa takie same (przynajmniej te ktroe pokazalas wyzej, tylkofotki sa inaczej zrobione)
|
![]() ![]() |
![]() |
#2664 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Ale z mojej farouk jestem bardzo zadowolona. Włosy prostuje szybko i co najważniejsze po nocy są nadal proste ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2665 |
Przyczajenie
|
hehe, to ja mam jakieś inne oczy bo jak widze to tamta ma szare boki a ta starsza jest cała w plastiku :P
Edytowane przez Gruszeczka_17 Czas edycji: 2009-12-20 o 20:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#2666 |
Raczkowanie
|
aaa o tym mowisz
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2667 |
Przyczajenie
|
Jak patrze na tą nowszą" niby nowszą'' to wyglada jak tańsza podróbka;/
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2668 |
Raczkowanie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#2669 |
Raczkowanie
|
Ja w sumie prostuję tylko grzywkę.
Jaka prostownica będzie do tego najlepsza? Proszę o jakieś konkretne modele. Chciałabym coś porządnego, ale mniej więcej do 300 zł. I jeszcze pytanie. W moim remingtonie pozdzierały mi się trochę płytki przy krawędziach (widać takie srebrne, metalowe). Jaki to ma wpływ na włosy i prostowanie? Z góry dzięki za odpowiedzi ![]()
#2670 |
Przyczajenie
|
jeżeli masz prostownice z teflonem jest to nieuniknione, a dzialanie jest takie ze, nie chroni już tak włosów hehe jeżeli moża w przypadku prostownicy mówić o ochronie
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:09.