![]() |
#4981 |
Zadomowienie
|
Dot.: Wasze Opisy gg - część XIV ;)
Trochę zabolało, ale nauczyłam się ignorować ten ból
Każda prawdziwa miłość musi mieć swój Wielki Piątek. zamknę oczy, cofnij czas mam psychiczną grypę na tle sercowym. i choćbym brała gripex tonami, piła ferwex i teraflu...to i tak żaden inny rutinoskorbin mi w miłości nie pomoże... spiżdżaj skarbie. nie lubię, gdy robisz sobie przerwy w kochaniu mnie. jest pora na kubek kakao. jest pora na Twój pocałunek. Dwadzieścia razy na dzień, siedem razy w tygodniu, włączam komputer, czekam na załadowanie programów, wchodzę do skrzynki pocztowej.szukam wiadomości, nie ma tej oczekiwanej. Wychodzę, znów muszę czekać, żeby wyjść, przeklęty, wyłączam komputer. Piję kawę,włączam telewizor. Zostawiam wszystko... I znów zaczynam od początku.
#4982 |
Zadomowienie
|
:*
I przyjechał swoją zieloną maszyną, z czerwoną jak krew różą, i wypowiadając,
dwa najważniejsze dla mnie słowa, cichymm, romantycznym głosem dotknął moich ust swoimi namiętnymi, cieplutkimi ustami . Obudziłam się . Okazało się , że to tylko sen . ![]()
![]() |
#4983 |
Wtajemniczenie
|
grise - <3 moje słoneczko ;*
inquiring - złotko ;* <3 A u mnie zima. Zamarzają uczucia. W głowie mi ty. Przesiąknięte czarnym humorem, miejsce prywatek i rozpusty. Tu nie znajdziesz miłości.
#4984 |
Wtajemniczenie
|
xxxLOLKAxxx - Angie, Ty moje kochanie
![]() Okradłam, bo co było robić, jak takie opisy dodałaś? ![]() CookieCrisp - Ciacho, kochamy się ze wzajemnością ![]() <3 Ja za Niego wierzę, że możliwa jest miłość do grobowej deski.
Ja w to wierzę, a On bardzo chce, żeby to było możliwe... Pamięta, jak on ogrzewał jej dłonie, kiedy tylko poczuł zimno nadchodzące z jej ciała. Zatęsknij za mną, bo za cicho jest.
![]() |
#4985 |
Raczkowanie
|
*
Nie zawsze można żyć marzeniami o tym, co będzie, a co odpycha się od Ciebie obiema rękami, jeśli przyjdzie moment podjęcia ważnych decyzji. Małżeństwo to taka czarna dziura: wsiąka się w nią. Nie ma Cię dla przyjaciół, nie ma dla świata, koniec z jakąkolwiek samorealizacją. Nie potrafię czuć do niego żadnego dystansu i gdyby nie jego chłód, wyciągnęłabym teraz rękę, by położyć ją na jego dłoni, albo przesiadłabym się bliżej i położyła głowę na jego ramieniu. Ciężko mi jest siedzieć z dala i traktować go jak obcego. Głowę mam wypełnioną myślami o nim, wspomnieniami, tym wszystkim, co kiedyś było między nami i do czego chcę wrócić. . . Odzywa się we mnie coś cichego, co do tej pory spychałam głęboko w siebie. To coś szemrze tak cicho, że mogę uda, iż to tylko złudzenie. Najpiękniejsze jest to, czego nie ma Na co czekasz i tęsknisz od lat Najpiękniejsze są w życiu marzenia, Tajemniczy bajkowy świat Lecz gdy przyjdzie do marzeń spełnienia Nie będą one jak we śnie Bo najpiękniejsze jest to, czego nie ma A co dopiero spełni się. *
![]() |
#4986 |
Zadomowienie
|
CookieCrisp - uwielbiam.
![]() Kochanaa - może masz i rację ![]() ![]() Nie jeden nie wie, co to psychiczny Eden, gdy siedem dni zlewa się w jeden, Struś z głową w piasku i tyłkiem wypiętym. Taka jestem. Dam Ci się nawet zabić, a potem i tak zrobię co chcę.
![]() |
#4987 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Witam ![]() # - nie była to decyzja należąca do dobrych. -daleką kserokopią parodii jesteś... -wiele jest opinii, jeszcze więcej poglądów. ktoś Ci powie: ślicznaś. ktoś inny: brzydka jak bezgwiezdna noc. -pocałuj mnie, zanim włożą mnie do plastikowego worka. -a Ty wyglądasz jak turystyczna konserwa, i co? -pierwszy pocałunek z Twoimi ustami. objawiło się to swędzeniem całego ciała. lecz lubię się drapać. -wczoraj upalna noc, a dziś wspólny długi chillout. - ile dzieci urodzę gdy dostanę po mordzie? - Twoja aktualna dziewczyna zostanie prezydentem, a wtedy pozbawi Cię wolności słowa. Ot tak. - A teraz Uwaga! Wrzucę Twój mózg do miski z orzechami włoskimi. Ciekawe czy swój w takim gronie odnajdziesz. ![]()
![]() |
#4988 |
Wtajemniczenie
|
Przesadzam? Może jedynie w tym, że bardzo Cię kocham... Ona chwyta każdy banalny moment.
#4989 |
Rozeznanie
|
patrzę z góry
przynależę do elity młodzieżowej pop kultury. teraz o tym gadam ze od dzisiaj jestem seksualna czekolada. chodz do mnie będzie wesoło kiedy rozbierzemy się będzie goło.
#4990 |
Rozeznanie
|
panna_miodowa - dziękuje. Cudowna, jak zwykle!
![]() Ta_z krainy czekOlady - ej, ej, strasznie się cieszę! ![]() ![]() nydee - w końcu! okradziona jesteś przeze mnie doszczętnie! ![]() Drift, caroline060, CookieCrisp, agattee, kamisha, grise, xxxLOLKAxxx, CukrowaPanna, One for all, amozefrytkidotego, KaMa2704, dontgivemenames, _mandarynka, xDJakJaCieLubiexD - zahipnotyzowałyście mnie! <3 Wszystko co masz. Wszystko co nigdy nie miało być moje. czasem sobie marzę, abyś przyszedł, pomógł mi wybrać sweter na dziś, zachwycał się jak maluję usta szminką. Mróz maluje mi kwiaty na oknach. Ty pijesz herbatę. |
![]() ![]() |
![]() |
#4991 |
Raczkowanie
|
dzień dobry dziewczynki moje kochane
![]() świetnie sobie radzicie, większość podkradam ;p przyznaję się bez bicia xD śmigaaaacie, nie nadążam za Wami a raczej staram się przeczytać każdą stronę, jesteście naprawde BOSKIE <3 swoją drogą ciekawe czy ktoś mnie tu jeszcze pamięta, bo zauważyłam że dużo dziewczyn z ogromnym talentem do opisów do nas przybyło ![]() mam prośbę, w sumie myśle że i tak każdemu się przyda... ![]() ![]() _________________________ ___
serce to nie serce, to tylko kawał mięsa czekając na dzień, w którym spełniają się marzenia zagramy w zgadnij kotku co mam w środku? nie bądź niczyim sloganem, bo jesteś czystą poezją
![]() |
#4992 |
Przyczajenie
|
Nie idź przede mną, bo nie nadążę.
Nie idź za mną, bo nie poprowadzę. Po prostu idź obok mnie i trzymaj za rękę. Dziękuję, że przy Tobie mogę głośno myśleć. Człowiek bez przyjaciela jest jak lewa ręka bez prawej ^^ Ta najdelikatniejsza z dłoni przesieje, zatrzymując to, co warte zatrzymania, a resztę zdmuchnie łagodnym tchnieniem. Jesteś przedłużeniem mnie, bez którego nie czuję się pełna. Ty. Nagroda z przeszłości, ubogacenie teraźniejszości i dziedzictwo na przyszłość <3 My. Jedna dusza w dwóch ciałach. "Błogosławieni, którzy nie potrafią kochać. Albowiem ich serc złamać się nie da." Zielone łąki i łany złote kołysane łagodnie wiatrem. Harmonia koloru i ciszy cudownej. Posłuchaj jej przez chwilę, niech dotknie wnętrza Twej duszy i spokojem ogarnie Twój umysł. Z książkami jest jak z ludźmi: bardzo niewielu ma dla nas znaczenie. Reszta po prostu ginie w tłumie.
#4993 |
Zakorzenienie
|
ciiri, agattee, Kochanaa, Martusia1992, kamisha, CukrowaPanna, ruda wiewiora, ratatamm, grise, Kinderka13, _Panna_Migotka_, Siatkarka18 - Uwielbiam Was
![]() ![]() Czy jesteś wystarczająco silny, żeby być moim mężczyzną.? Gdybym była pewna jutra - uwierz mi, spędziłabym je z Tobą Bądź przy mnie blisko bo tylko wtedy nie jest mi zimno
![]() |
#4994 |
Rozeznanie
|
Oh, he's under my skin Just give me something to get rid of him Oh, zalazł mi za skórę Dajcie mi coś żeby się go pozbyć I've got a reason now to bury this alive Another little white lie Mam teraz powód żeby zakopać go żywcem Kolejne małe niewinne kłamstwo Leave the consequence But my tears you'll taste Zostaw mi konsekwencje Ale posmakujesz moich łez
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#4995 |
Raczkowanie
|
hej kociaku; ty pocałujesz mnie pudrowymi ustami ja dam ci gwarancje, że zawsze będzie dobrze hej kochanie; brokat i gwiazdki posypią się z nieba kiedy przyjdziesz i znowu się tak uśmiechniesz . wypełniłeś tą przestrzeń wiedz,że me życie wreście jest kompletne, szczęście ma twoje oczy, pragnę w nie patrzeć, robisz wrażenie takie, że nie można go zatrzeć . momentami przesadzam, aż mi samej niedobrze od tego mdli mnie jak o TYM myślę ![]() CookieCrisp z wzajemnością ![]() ![]()
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2009-12-20 o 10:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#4996 |
Zadomowienie
|
niedługo wątek przekroczy 5000 <333
Jestem Tobą, Ty mną. ;* Ufa tym, co nie warci ufania. Kocha tych, co nie warci kochania.
![]() |
#4997 |
Rozeznanie
|
![]() - Zagramy w 'ence pence'? - Dlaczego? - No bo jeśli zgadniesz, w której ręce schowam orzeszek, będziesz mógł odejść. Jeśli trafisz na rękę pustą.. zostaniesz ze mną na zawsze. - Ale Ty nie masz żadnego orzeszka.. - Wiem. <3 Siedząc na parapecie, przy zgaszonym świetle, z kubkiem gorącej herbaty, który wręcz parzy mnie w dłonie, patrząc na krople deszczu odbijające się od okna, dochodzę do wniosku, że lubię być sama. Bez kogokolwiek obok. Czasami obecność innej osoby nie pozwala mi na bycie taką, jaka jestem w żadnym momencie. Często udaję, że jest dobrze, byleby uniknąć zwierzeń i pocieszeń. Jednak z drugiej strony dobrze mieć obok kogoś, kto wyciagnie nas z powrotem, gdy wpadniemy za burtę, i dobrze czuć się potrzebnym, by komuś innemu móc zawsze pomóc. Jakby nie patrzeć jest to zamknięte koło. Dla mnie bez wyjścia. Nie potrafię być bardziej w lewo, ani w prawo... *** _______________ przesiąknęłam tym.. gdy go poznałam od podstaw ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4998 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ___ czy jestem wystarczająco jasna, aby świecić w Twoich przestworzach ? że kiedy patrzę na to jak jest, już nie przechodzą mnie dreszcze. niesie sie pozytywna myśl, że nie jest źle, że to wszystko ma jakiś sens. nie liczy się nic - liczą się przyspieszone tętna ! niech kończy się świat, pojutrze czy dziś - nieważne. Ty jesteś jednym, a ja drugim końcem - daleko nam do siebie strasznie. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4999 |
Raczkowanie
|
hej, obiecaj, że jeśli mnie zjesz pozmywasz naczynia.
nie uciekłeś tak daleko, wciąż czuję Cię pod palcami. z premedytacją wredna i ironiczna będę. zmyj mi z rzęs tusz, zdejmij podkolanówki i rozbierz mnie z najładniejszej sukienki wieczoru. teraz zastanów się czy nadal mnie kochasz. przykryj nas kołdrą i nie pozwól mi myśleć, że Twoje pocałunki na mych ramionach i szyi to jakieś kolejne moje urojenie. jeśli mnie kochasz... jeśli mnie kochasz zostań przy mnie całą noc. KOCHAM BUDZIĆ SIĘ PRZY TOBIE. ![]() |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#5000 |
Zakorzenienie
|
-Polej kolejkę za te martwe marzenia, za wszystko co miało tu być, a czego nie ma. -Upijałam się , żeby przypomnieć sobie moment , w którym mnie kochał . W stanie trzeźwym wiedziałam , że taki nigdy nie istniał .. -I nagle jej oczy zrobiły sie szkliste, ręce opadły, lizak stracił smak, a pociąg do szczęścia odjechał. -Poznałam kogoś , skreśliłam po drugim spotkaniu .. nie , nie dlatego , że było z nim coś nie tak .. po prostu nie był Tobą. - widziałem dziewczynę, miała śliczny uśmiech, tylko... - Tylko co ? - jej oczy były najsmutniejsze na całym świecie. Sharmila okradam! ![]()
![]() |
#5001 |
Raczkowanie
|
boskie!
![]() ![]() Jesteś wszystkim, czego oczekuje od życia. Ale nie znam słów, które mogłyby to wyrazić. Po prostu Kocham Cię. kim jestem? kim chciałbyś bym była?
#5002 |
Raczkowanie
|
*Wyrwę swoje serce, opluję, zdepczę, poćwiartuję, spalę, a popiół rzucę na wiatr.
*Gorzka herbata *Nic nieznacząco - kocham Cię. *Bez Ciebie rozpadam się na tysiąc kawałków. *Na pięciolinii narysowałam melodię swoich marzeń. *Napiszmy bajkę... *Naiwne czekanie na jakikolwiek znak *Uśmiech łzami oblany *Zmęczona czteroletnim pokarmem nadziei. *gorzko zapłakała nad połamanym sercem. *Rozkochała mnie w sobie muzyka *Zachowuję się infantylnie tylko po to, aby uciec przed dorosłością.
#5003 |
Rozeznanie
|
wiem, dobrze wiem.
Potrafię ranić tak jak nikt, przykro mi.
#5004 |
Raczkowanie
|
nawiasem mówiąc/pisząc cała piosenka Gosi Andrzejewicz - Zabierz mnie jest super. od dzisiaj jej piosenka króluje na moim gg.
załączam tekst piosenki: 1. Modlę się kroplami wspomnień, łez Odkąd los zabrał mi Ciebie Więcej nie ogrzeje mnie Pełne ciepła twe spojrzenie Zerwano życia nić Została mi po Tobie pustka Trudno mi bez Ciebie żyć Jak słyszysz mnie to przyjdź Ref. I zabierz mnie stąd Zabierz mnie do Siebie Do Twoich rąk Na bezpieczny ląd Ląd 2. Już na zawsze będziesz w sercu mym Będziesz gwiazdą na mym niebie Każda myśl i każdy szept Wszystko przypomina Ciebie Od zimna cała drżę Ze łzami w oczach czekam na sen Może w nim zobaczę Cię Jak słyszysz mnie to przyjdź Ref. I zabierz mnie stąd Zabierz mnie do Siebie Do Twoich rąk Na bezpieczny ląd Zabierz mnie stąd Zabierz mnie do Siebie Do Twoich rąk Tam gdzie jest mój dom Mój dom _ Nie płacz ja przecież jestem tam gdzie Ty W powiewie wiatru i mgły Ja, żyję przy Tobie w codzienności tych dni W każdym spojrzeniu chwil Popłynę kiedyś z Tobą na drugi brzeg Pokażę świat bez łez Lecz, To jeszcze nie jest ten czas Nie jest ten dzień Więc śnij swym snem _ Od teraz będzie łatwiej żyć, bo wiem Że jesteś obok jesteś, blisko mnie Od teraz będzie łatwiej żyć, bo wiem Że jesteś blisko mnie
#5005 | |||
Konto usunięte
|
Cytat:
i dziękuję za ten pięlny opis.;* Cytat:
Cytat:
miło,że docenia ktoś. ;* świetny opis.^^ _________________________ _____ Dopiero w samym środku zimy przekonałam się,że noszę w sobie niepokonane lato. Dobrze, jak nie za dobrze, a jak jest cudownie? To chyba niedobrze, bo coś się może popsuć. Bóg zapładniał ludzkie serca tylko niemożliwymi marzeniami. Zadzwonił do mnie i poprosił o mój numer. Moje dzieciństwo było na prawdę ciężkie... dla mojej rodziny. dla sąsiadów zresztą też. Wszyscy rzygali, tylko ja wymiotowałam. |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#5006 |
Raczkowanie
|
gdzieś na wysokim górskim szczycie tylko ja,
narty i biały puch pod nimi. nigdy nie poddam sie. kocham hip - hop i ten hip - hop nie nawidzę. prócz miłości nie ma we mnie nic. subtelnie otwiera swoje zaspane oczy. wszystko do przeżycia jest. ![]() ![]()
Edytowane przez beMine Czas edycji: 2009-12-20 o 10:44 |
![]() ![]() |
![]() |
#5007 |
Raczkowanie
|
Wiesz kiedy tęsknota jest najsilniejsza...??
Rano.. tuż po tym jak otworzysz oczy, kiedy straszliwy chłód przenika Twoje nagie ciało, gdy on cie nie przytula i wiesz że przez najbliższe kilka, kilkadziesiąt a możne nawet kilkaset dni tego nie zrobi bo jest na drugim końcu świata. Ale nie tylko wtedy ... także wieczorem kiedy kładąc głowę na poduszce wiesz że on nie położy się z tobą, wiesz że nie przykryje Cie szczelnie kołdrą i na dobranoc zaśpiewa twoje ulubione "... spij kochanie spij.." i nie masz prawa mówić mi kogo kur**a mam kochać... a ja żyć będę długo i szczęśliwie .. z NIM ![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#5008 |
Konto usunięte
|
– PUK. PUK. PUK!
– Kto tam? – Nie, ku.rwa, „kto tam”, tylko PUK mi daj! Kod PUK! ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5009 |
Przyczajenie
|
Też bym Cie chciała nazwać ,,Chłopakiem moich marzeń''
![]() Musze popracować nad uśmiechem ![]() Chciała bym Ciebie ale w innej postaci... ![]() Zawsze w niedziele rano budzie się z uśmiechem i przypominam sobie Twój wczorajszy uśmiech ![]() ![]() W okół Ciebie pełno dziewczyn... ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#5010 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() _______________________ ucisz, się kochanie, nie mów nic. próbowałam słuchać wszystkich rzeczy, o których mówiłeś. ale nie mogłam uciszyć głosów w mojej głowie. zbyt długo to ignorowałam. migocz mała gwiazdko. twoje usta były takie.. zimowe. blade, popękane. zimne, gdy całowałeś mnie po szyi. ale były delikatne. tak.. niezwykle delikatne.
Edytowane przez amozefrytkidotego Czas edycji: 2009-12-20 o 11:08 |
||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:01.