|
|||||||
| Notka |
|
| Pielęgnacja włosów W tym miejscu rozmawiamy o pielęgnacji włosów. Jeśli twoje włosy są suche, pozbawione blasku lub zniszczone i szukasz sposobu na poprawę sytuacji. Dołącz do nas. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#481 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Offtopowe zapuszczanie - część IX
Cytat:
zdecydowanie wolę klasykę, kocham tylko wzory orientalne kwiatowe - coś takiego jak ten Dominus
|
|
#482 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() jak juz bede musiala jechac tam z zaproszeniem osobiscie (nie chce mi sie wlec nad morze) to mam nadzieje, ze nie uslysze ze ma juz prezent w szafie, albo ze robi po swojemu, bo ja np dostosowywuje sie zawsze do kogos i jak szlam na wesele i ktos chcial cos tam zamiast kwiatow, czy prosil o kase (ustnie czy na zaproszeniu, ZAWSZE sie dostosowywalam), nawet jak wiem ze ktos zbiera przykladowo aniołki, to staralam sie na imieniny takie cos upolowac a byle co ![]() ---------- Dopisano o 13:40 ---------- Poprzedni post napisano o 13:39 ---------- Cytat:
niech kazdy wlasnie ma w domu, to co mu sie podoba
|
|
#483 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym tylko się bała że mi się znudzą te talerze za jakiś czas, a to nie jest rzecz którą się często wymienia ![]() Cytat:
|
|
#484 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Planujemy natomiast kupić Gorące Kubki, barszcze czerwone i zrobić sobie(mamy prywatny czajnik elektryczny ) w ramach wieczerzy wigilijnej Mam nadzieję, że nauczyciele generalnie luzy porobią, bo komu by się chciało w taki dzień myśleć? Chociaż u mnie matematyka na 100% normalna będzie- przecież to jedyna okazja, żeby jakieś zadanka porobić! ![]() Oj, nic mi nie mów Pocieszam się myślą, że jeszcze tylko 2 dni i ferie
|
|
#485 |
|
Zakorzenienie
|
dzięki
i jak zobaczylam ten to wiedziałam, że będą dobre dla mamy, bo ona lubi takie subtelne wzorki![]() my mamy talerze z ikei, jak będziemy cierpieli na nadmiar pieniędzu to kupimy sobie jakiś fajny komplet-koniecznie biały marzą mi się fajne głębokie talerze do makaronów i salatek |
|
|
|
#486 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
.Wy też tak macie, że jak nadchodzi @, to rośnie wam zimno na wardze? Mnie wyskoczyło kilka dni temu i myślałam, że to od mrozu, a tu patrzę, że dzisiaj ciocia przyjechała i w sumie mam tak prawie za każdym razem. |
||
|
|
|
#487 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wszystko sie rozbija o gust zawsze dlatego tak bardzo nie chce nic dostac materialnego na wesele ![]() ---------- Dopisano o 13:48 ---------- Poprzedni post napisano o 13:48 ---------- Cytat:
|
|
#488 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że Ty NA PEWNO byś sobie nie poradziła z kupnem
|
|
#489 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
.Mi nie sluzy Cytat:
![]() Dobrze, ze do domu wracam ![]() Cytat:
. A koty sa swietne. Moj ostatnio SPIEWAL innemu rudzielcowi napotkanemu na drodze Slucha sie krolika, a jak ten ma dobry humor to sie bawia - kot udaje, ze na niego poluje, co tylko czasami krolasowi przypada do gustu ![]() Cytat:
U nas zawsze kolo dwoch a nawet i dluzej sobie byla i trzymala sie niezle. Ale ostatnio takie w doniczce zaczelismy kupowac i te wciaz zyja na ogrodkach krewnych i znajomych krolika ![]() Cytat:
Ten przed, przedostatni mi sie jedynie nawet spodobal. Reszta troche taka kiczasta, i pewnie po jakims czasie by mnie zaczela wkurzac (tzn. zakladajac, zeby mi sie talerze podobaly, biorac pod uwage, ze codziennie bym z nich jadla, w koncu by mi sie znudzily). Dlatego jestem raczej za jakimis prostymi, "tradycyjnymi" zestawami Ach, no oczywiscie jak juz bede obrzydliwie bogata, bede miala zestawy przerozne, na kazdy tydzien inny serwis ![]() ![]()
|
||||||
|
|
|
#490 | ||||||
|
Zadomowienie
|
Fajna nazwa jak dla ciasta
Cytat:
Na szczęście mój TŻ, podobnie jak ja, uważa, że jeżeli coś ma nam służyć długo, to musi być ładneCytat:
![]() I butów również poszukuję, niestety bezskutecznie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Okropny ![]() Nie wiem jak w Leclerc, ale w Tesco, Kauflandzie i Carrefour raczej nie ma nic ciekawego W Realu podobno można kupić Glorię![]() Cytat:
|
|
#491 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#492 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
|
|
#493 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
to serwis nie dla mnie a dla rodziców zresztą na żywo prezentuje się dużo dużo lepiej no i jest z bardzo dobrej jakości porcelany, a to wg mnie również bardzo ważne.o gustach lepiej nie dyskutować, bo gdybym dostała ten serwis a la rykowisko (który jest Twoim faworytem) to rozbilabym talerz po talerzu ze złości |
|
|
|
|
#494 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Swoją drogą, muszę mu coś w KWC napisać w końcu
|
|
#495 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jaaaaki kociak fajowy co to znaczy że gada? :P moje już stare krowy, tylko lampki od choinki i bombki atakują już dwie poległy [*] ![]() No z tym serwisem to o to mi chodzi, nawet jeśli teraz taki jest modny i się podoba to za jakiś czas może się znudzić.
|
|
#496 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Edytowane przez otako Czas edycji: 2009-12-20 o 14:02 |
|
|
|
|
#497 |
|
Zadomowienie
|
motylku nie zapomnij o zestawie sztuccow(?)
![]() Rodzice dostali na slub 2 zestawy, ale sa bardzo ladne I sa wyjmowane tylko na wieksze spotkania rodzinne typu wlasnie swieta
|
#498 | ||
|
Konto usunięte
|
dzień dobry
Cytat:
już się bojęCytat:
talerze są bardzo duże więc nie musimy ciągle latać po dokładki
|
||
|
|
|
#499 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Strzelaj, bo jestem ciekawa tych odżywek. Wiem, że dużo osób używa ich do mycia, a ja wolałabym coś do nakładania po myciu. |
|
|
|
|
#500 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Jeśli możesz Wiem, że go masz i widziałam że Modraszka też ma go w swojej kolekcji więc pewnie jest dobry ![]() Cytat:
Coś mi krostki powyskakiwały na policzku i brodzie podejrzewam, że to od kremu Garniera
|
||
|
|
|
#501 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i wszystkie dodatki utrzymane są w tym charakterze. Dom rodziców jest utrzymany w kolorach ziemi, dominuje drewno, naturalne tkaniny. zbyt dużo kolorów i rzeczy od czapy sprawiają, że wieje kiczem |
|
|
|
|
#502 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
|
|
#503 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczny cieszczie sie, ze macie w szkole wigilie
![]() Szkola idzie wam na reke, bo przeciez nie moze was zwolnic z lekcji. Ministerstwo rzadzi szkolami i to ono wyznacza kiedy sa dni wolne. A u mnie w szkole ani razu nie bylo wigilii ![]() Lepiej wam posiedziec na wigilii niz zeby nie bylo lekcji a potem odrabiac w soboty.
|
#504 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Co to, 24 l soku, przecież to godzina i koniec ![]() Cytat:
Jest dosyć mocno cytrusowy, ale szybko ulatnia się z włosów(całe szczęście). Mo-hery oczywiście mięciutkie są, dobrze ułatwia rozczesywanie, balsam nie przyspiesza przetłuszczania. Dla fanek wygładzenia mam złą wiadomość- żadnego takiego efektu nie zauważyłam na swoich włosach
|
|
#505 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#506 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Też używałam tego balsamu i mi się bardzo podobał Cytat:
ja muszę mieć obiad na sporym talerzu, bo jak jem np. danie mięsne, to poszczególne składniki nie mogą do siebie dotykać. Nie cierpię jak np. kotlet mi się styka z surówką, albo z ziemniaczkami. najchętniej to bym jadła na talerzu z przegródkami ale takie widziałam tylko jednorazowe.
|
|
#507 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() moje mieszkanie, robie po swojemu. tak samo z jedzeniem, u TZ jest na obiad ziemniaki i sos - ja nic z tego nie jem u siebie gotuje po swojemu i nie bede specjalnie na przyjazd tesciowej robila rosołu z pazurow ![]() nie bedzie jej smakowalo, coz pech, mną tez nikt sie nie przejmuje ze nie mam co tam jesc ;] o wlasnie ![]() upatrzylam fajne garniki Tefala - kurcze chcialabym zeby byly w Auchania, wykorzystalabym bony........ moze ktos sie orientuje czy tam sa? ---------- Dopisano o 14:17 ---------- Poprzedni post napisano o 14:16 ---------- Cytat:
|
|
#508 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dziś mam niedzielę pracującą....doprowadzam się do porządku
wlaśnie robię pedicure potem manicure, peeling i depilacja z okazji świąt użyję depilatora (choć mam zakaz od dermatologa )
|
|
|
|
#509 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#510 | ||
|
ma zielone pojęcie
|
Cytat:
![]() Moja Kota w sumie nadmierną gadułą nie jest. Ale potrafi nieźle nakrzyczeć na mnie i na mamę jak jej się coś nie podoba ![]() Cytat:
![]() |
Nowe wątki na forum Pielęgnacja włosów
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 11:30.

zdecydowanie wolę klasykę, kocham tylko wzory orientalne kwiatowe - coś takiego jak ten Dominus

.

Slucha sie krolika, a jak ten ma dobry humor to sie bawia - kot udaje, ze na niego poluje, co tylko czasami krolasowi przypada do gustu
plus jak dla mnie za duzo ma nieprzydatnych rzeczy typu waza do zupy itp (nie uzywamy takich rzeczy)