etorebka.pl część IV - Strona 98 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Moda

Notka

Moda Forum, na którym znajdziesz porady specjalistów i użytkowników w zakresie mody. Wejdź i poznaj odpowiedzi na nurtujące pytania. Zadaj własne.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-20, 13:34   #2911
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Konto usunięte

Dot.: etorebka.pl część IV

Cytat:
Napisane przez Agnieszka Gie Pokaż wiadomość
Witam.
Dopiero niedawno trafiłam na ten wątek. Urzekły mnie te torebki i w najbliższym czasie chciałabym zamówić sobie kilka
Ponieważ będzie to moje pierwsze zamówienie w tym sklepie to mam kilka pytań. Zdaję sobie sprawę z tego, że to wszystko było już gdzieś pisane jednak to już jest czwarta część i w każdej bardzo dużo stron a ja po prostu nie mam czasu żeby to wszystko przeczytać.
Mam dwa pytania:
- pierwsze o te kody, wiem tylko, że dzięki nim dostanę jakąś zniżkę. Przy pierwszym zamówieniu mogę użyć czyjegoś kodu, a po zamówieniu dostaję swój. A co potem? Czy cały czas mam te 5% czy ten rabat rośnie? i od czego to zależy?
- drugie pytanie jest o przesyłkę. na stronie są dwie opcje: odbiór osobisty i kurier. a co z pocztą? u mnie w domu całymi dniami nikogo nie ma więc kurier miałby trudności dostarczeniem.

szukałam odpowiedzi na stronie sklepu, niestety nie znalazłam.
z góry dziękuję za pomoc
pozdrawiam wszystkie torebkomaniaczki
Po złożeniu zamówienia otrzymasz razem z torebką swój kod, który uprawnia osobę korzystającą (czy to Ciebie, czy kogoś innego) do 5% zniżki, a ona w formie złotóweczek zasila Twoje konto rabatowe, które możesz wykorzystać przy kolejnych zakupach. Zasady kodu masz na 1-wszej stronie wątku

Niestety nie ma możliwości wysyłki pocztą, warto dzwonić do kuriera i umawiać się na konkretne godziny.

Edytowane przez 025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092
Czas edycji: 2009-12-20 o 13:35
025dd70b38ae5ec63576996b909aa97df2915b11_5f1f5c7240092 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:35   #2912
Agnieszka Gie
Rozeznanie

Dziewczyny, bardzo dziękuję Wam za odpowiedzi. Już mi się trochę rozjaśniło

Co do uzależnienia od Wizażu to już go doświadczyłam
Jestem zarejestrowana od dawna tylko rzadko się udzielam. Ale bardzo dużo czasu tu spędziłam
Agnieszka Gie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:35   #2913
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kali765 Pokaż wiadomość
Pierwsze pytanie:
Rabat rośnie. Korzystają z Twojego kodu inne osoby i to jest zależne ile zakupią torebek na Twój kod. Jeśli kupią jedną to na Twoje konto rabatowe wpływa 4zł. Im więcej sztuk tym więcej kasy.
.
Hmm nie do końca . To nie jest tak, że kupujesz 1 torebkę to dostajesz 4 zł na konto rabatowe, a jak 2 torebki to 6 zł . Na konto rabatowe wpływa dokładnie to 5 % czyli przypuśćmy torebka kosztuje 99 zł, więc rabat wynosi 4,95 ( w zaokrągleniu 5 zł) i ta kwota zasila Twoje konto rabatowe, co możesz wykorzystać przy następnych zakupach .
Jak np. Twoje zamówienie wynosi 198 zł to dostajesz 10 zł na konto rabatowe bo tyle wyniesie 5 % z tych 200 zł w zaokrągleniu oczywiście

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Iduś jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:37   #2914
kombineratorka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
Z moja Andi sie nic nie dzieje... moze poprostu dzinsy Ci farbuja? albo kurtka? albo np. polozylas w szafie kolo jakiejs ciemnej torebki ktora zafarbowala? probowalas to zmyc? Bo jesli to faktycznie jest zafarbowane od dzinsow, to zejdzie bez problemu. Az niemozliwe mi sie wydaje, zebys dostala 2 wadliwe modele gdzie nikt nigdy nie pisal zeby mu sie tak dzialo... a farbujace dzinsy norma, kazda jasna torebke ktora nosilam kolo dupska mi zafarbowala
Pierwsza Andi miała tez takie ślady na rączkach, więc nie było szans, żeby to dżinsy zafarbowały Poza tym noszę jasne bluzki (a lubię takie dłuższe) i nigdy nie było na nich żadnych śladów od dzinsow. Te ślady są w takich miejscach, które nie mają styczności ze spodniami, kurtką itp. Widoczne są w miejscu, gdzie powastają na torebce "zagięcia" pod wpływem okreslonego układania się. Te dziwne ślady są widoczne dopierow wtedy, gdy 'rozprostuje' się skórkę

A najgorsze jest właśnie to, że nie ma w ogóle mowy, żeby to zmyć Wyczytałam gdzieś w necie, że dobry sposób na wszelkiego rodzaju przebarwienia to spirytus salicylowy, niestety nie podziałał. Ślady ani trochę się nie zmniejszyły.

Pod wpływem zaginania, załamywania się eko skórki uwidaczniają się te przebarwienia (tak mi się przynajmniej wydaje), bo na początku niczego takiego nie było. Wystarczylo 2 razy założyć torebkę i voila ;/

Hmm, mówisz, że z Twoją Andi nic się nie dzieje? Oddawaj

Cytat:
Napisane przez monika9725 Pokaż wiadomość
z tym farbowaniem to możesz mieć rację Jak przez mgłę pamiętam, że jakaś wiażanka kiedyś skarżyła się, że na torebce wyszły jakieś plamy (nie wiem czy nie też na różowej Andi). Napisała nawet w tej sprawie do etorebki, kazali przysłać, a później okazalo się, że od czegoś jej ta torebka zafarbowała i zeszło przy czyszczeniau.
ps. z różową Andi siostry nic się nie dzieje.
Teraz już sama zwątpiłam Może znacie jakieś sposoby, czy mikstury na wyczyszczenie ewentualnych zabrudzeń z jasnych torebek?

Edytowane przez kombineratorka
Czas edycji: 2009-12-20 o 13:45
kombineratorka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:53   #2915
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Iduś Pokaż wiadomość
Hmm nie do końca . To nie jest tak, że kupujesz 1 torebkę to dostajesz 4 zł na konto rabatowe, a jak 2 torebki to 6 zł . Na konto rabatowe wpływa dokładnie to 5 % czyli przypuśćmy torebka kosztuje 99 zł, więc rabat wynosi 4,95 ( w zaokrągleniu 5 zł) i ta kwota zasila Twoje konto rabatowe, co możesz wykorzystać przy następnych zakupach .
Jak np. Twoje zamówienie wynosi 198 zł to dostajesz 10 zł na konto rabatowe bo tyle wyniesie 5 % z tych 200 zł w zaokrągleniu oczywiście
No chyba że tak ale mi zawsze 4zł wpływa
Stary 2009-12-20, 13:55   #2916
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Agnieszka Gie Pokaż wiadomość
Dziewczyny, bardzo dziękuję Wam za odpowiedzi. Już mi się trochę rozjaśniło

Co do uzależnienia od Wizażu to już go doświadczyłam
Jestem zarejestrowana od dawna tylko rzadko się udzielam. Ale bardzo dużo czasu tu spędziłam

Ja na początku tez tak miałam, że mało sie udzielałam, tylko podczytywałam niektóre wątki
Oczywiście zapraszamy do nas i aby podczytywać i się udzielać!!

Kali ja ostatnio zapłaciłam 172 zł i na konto wpłynęło mi 9 zł.

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 13:59   #2917
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
No chyba że tak ale mi zawsze 4zł wpływa
Bo prawdopodobnie ten kto skorzystał z Twojego kodu kupił torebkę za mniej niż 90 zł.
Nie wiem jeszcze nie testowałam tego, ale np. Amberlyn kosztuje 89 zł czyli rabat na nią to 4,45,
a więc zostanie zaniżony do 4 zł. Przy zakupie Andi dostałam już np. 5 zł

A sprawdź ile Ci policzyli rabatu za Elvie ?

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-20, 14:02   #2918
Papiszynka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kombineratorka Pokaż wiadomość
Pierwsza Andi miała tez takie ślady na rączkach, więc nie było szans, żeby to dżinsy zafarbowały Poza tym noszę jasne bluzki (a lubię takie dłuższe) i nigdy nie było na nich żadnych śladów od dzinsow. Te ślady są w takich miejscach, które nie mają styczności ze spodniami, kurtką itp. Widoczne są w miejscu, gdzie powastają na torebce "zagięcia" pod wpływem okreslonego układania się. Te dziwne ślady są widoczne dopierow wtedy, gdy 'rozprostuje' się skórkę

A najgorsze jest właśnie to, że nie ma w ogóle mowy, żeby to zmyć Wyczytałam gdzieś w necie, że dobry sposób na wszelkiego rodzaju przebarwienia to spirytus salicylowy, niestety nie podziałał. Ślady ani trochę się nie zmniejszyły.

Pod wpływem zaginania, załamywania się eko skórki uwidaczniają się te przebarwienia (tak mi się przynajmniej wydaje), bo na początku niczego takiego nie było. Wystarczylo 2 razy założyć torebkę i voila ;/

No az wyjelam z szafy i obejrzalam doglebnie, nic sie nie dzieje a oddac nie oddam, bo ja kocham, moge Ci Ane oddac
Papiszynka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 14:04   #2919
monika9725
Rozeznanie

Cytat:

Teraz już sama zwątpiłam Może znacie jakieś sposoby, czy mikstury na wyczyszczenie ewentualnych zabrudzeń z jasnych torebek?
spróbuj zwykłą ciepłą wodą z mydłem mocno potrzeć, jak nic nie pomoże to rzeczywiście musi być jakaś wada. Jedyne wyjście to ponowna reklamacja, moze mają jeszcze jaieś małe zapasy, a może wymienią na coś innego.
Stary 2009-12-20, 14:04   #2920
zte
Zadomowienie

jak już mowa o tych kodach rabatowych...
ostatnio zamawiała znajoma mojej znajomej torebke i wziela moj kod, dostalam meila ze przedluzaja mi waznosc kodu, na koncie mam juz przedluzona waznosc, ale stan konta sie nie powiekszyl, a dziewczyna zamiawiala dwie torebki i to jakos w srode, wiec dodatkowy pieniazek na moim koncie powinien byc
zte jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 14:07   #2921
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zte Pokaż wiadomość
ostatnio zamawiała znajoma mojej znajomej torebke i wziela moj kod, dostalam meila ze przedluzaja mi waznosc kodu, na koncie mam juz przedluzona waznosc, ale stan konta sie nie powiekszyl, a dziewczyna zamiawiala dwie torebki i to jakos w srode, wiec dodatkowy pieniazek na moim koncie powinien byc
Może wzięła za pobraniem ? . Dowiedz się jak ma na imie i nazwisko ta znajoma i do nich napisz, że nie wpłynęły CI pieniądze

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-20, 14:07   #2922
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
Brała za pobraniem?
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 14:08   #2923
monika9725
Rozeznanie

Cytat:
może brała za pobraniem? jeżeli tak, to napisz do etorebki, podaj dane osoby zamiawiającej, a doliczą Ci rabat jak dhl się z nimi rozliczy.
Stary 2009-12-20, 14:13   #2924
zte
Zadomowienie

za pobraniem
to moze jeszcze nie doszły te torebki i dlatego tak wyszlo?ale od srody jeszcze by nie dotarły? powinnam raczej złapać jakis kontakt z ta dziewczyną co zamawiała i sie dowiedziec, co się dzieje z jej torebkami
Stary 2009-12-20, 14:16   #2925
monika9725
Rozeznanie

Cytat:
za pobraniem
to moze jeszcze nie doszły te torebki i dlatego tak wyszlo?ale od srody jeszcze by nie dotarły? powinnam raczej złapać jakis kontakt z ta dziewczyną co zamawiała i sie dowiedziec, co się dzieje z jej torebkami
nie chodzi o to czy doszły, naliczą Ci rabat dopiero jak DHL rozliczy się z nimi z kasy, trochę to może potrwać, więc radzę napisać do etorebki za kilka dni podając dane osoby zamawiającej.

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-20, 14:22   #2926
zte
Zadomowienie

Cytat:
nie chodzi o to czy doszły, naliczą Ci rabat dopiero jak DHL rozliczy się z nimi z kasy, trochę to może potrwać, więc radzę napisać do etorebki za kilka dni podając dane osoby zamawiającej.
ok, tak zrobię
i dziękuje za radę
Stary 2009-12-20, 14:22   #2927
kali765
Zakorzenienie

Cytat:
Bo prawdopodobnie ten kto skorzystał z Twojego kodu kupił torebkę za mniej niż 90 zł.
Nie wiem jeszcze nie testowałam tego, ale np. Amberlyn kosztuje 89 zł czyli rabat na nią to 4,45,

Jeszcze nie policzyli za Elvie bo kasa nie wpłynęła
Stary 2009-12-20, 14:23   #2928
sydunia
Zakorzenienie

Cytat:
za pobraniem
Napisz koniecznie do etorebki i podaj dane osoby, która zamawiała. Inaczej Ci nie naliczą
sydunia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 14:57   #2929
dominikaha
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez PaulinaPPP Pokaż wiadomość
Zaskoczył mnie kolor w granatowej Saphire muszę powiedzieć że jest bardzo ciekawy
Mnie też zaskoczył Nie sądziłam, że będzie taki uniwersalny

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Fajny kolorek ma Saphire W tym kolorze podoba mi się ona najbardziej.

Jeżeli chodzi o Amberlin to coraz mniej mi się ona podoba
Mi też, poza tym lubię granat
Natomiast jak tak teraz patrzę to Amberlyn jakoś mizernie prezentuje się na moich fotkach. W rzeczywistości jest ładniejsza
dominikaha jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-20, 15:09   #2930
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez karolag22 Pokaż wiadomość
Elvi kliknieta... Do wieczora jeszcze sie zastanowie, czy dorzucic czarna Liye czy nie Zeby byla chociaz 10zł tansza...
Kurczę zazdroszczę .....też już bym chciała klikać...

Cytat:
Dziewczyny, ale się wkurzyłam
Jakiś czas temu pisałam Wam o trefnym egzemplarzy pudrowej Andi, na którym pojawiały się jakies niebieskie przebarwienia, zarówno na rączkach, jak i na powierzchni skórki, w miejscach zgięć powstałych na skutek okreslonego spsobu układania się torebki. Napisałam maila do eTorebki, polecili mi odesłać Andi. Czym prędzej torebkę odesłałam, oczywiście na własny koszt, co wyniosło mnie 'jedyne' 28 zł ;/
Otrzymałam nowy egzemplarz i byłam przeszczęśliwa, że wreszcie mam wymarzoną, pudrową Andi. Wzięłam ją ze sobą dwa razy na zakupy, wczoraj siedząc w CH przyglądam się jej dokładnie i własnym oczom nie wierzę ;/ Znowu pojawiły się te paskudne niebieskie ślady, tym razem po obu stronach torebki, na powierzchni skóry Wygląda to brzydko, zwłaszcza na jasnej torebce.
Teraz Andi nie ma już w sprzedaży, swoje egzemplarze kupowałam max 2 tygodnie temu. Coś mi się wydaje, że były to jakieś końcówki serii, dlatego takie wybrakowane
Powtórze swoje pytanie sprzed kilku stron - czy w Waszych pudrowych Andi nic takiego się nie dzieje??
Skroro po tak krótkim czasie coś takiego dzieje się z torebką strach pomyśleć, co będzie za miesiąc na przykładd, albo jeszcze później ;/ Wliczając koszty przesyłki to ta torebka kosztowała mnie łącznie ok 130 zł. Zatem jej jakość zdecydowanie nie jest adekwatna do ceny...

Andi na pewno odeślę, pieniądze powinni oddać. I teraz nie wiem, czy zamienić ją np. na Elvie, która też mi się bardzo podoba (może nie tak bardzo jak Andi), ale zawsze Czy też wziąć pieniądze i kupić Andi w innym sklepie, tylko, że tam cena powala - 128 zł ;/I nie mam żadnej gwarancji, że nie będzie działo się z nią coś takiego, jak z tymi dwoma egzemplarzami

A żeby nie było tak smętnie- eTorebka uzależnia W piątek zamówiłam niebieską Landi, która już do mnie jedzie
Ale pech....mam nadzieję że w mojej pudrowej Andi nic się nie będzie dzialo Mam ją od niedawna i narazie za bardzo jej nie nosiłam może mój egzemplarz jest tez jakis wybrakowany. A co do Landi to jest super widziałam niebieską A jeżeli chodzi o zamianę to sama zastanawiam się nad Elvie , bo dziewczyny tak ją wychwalają że szok

Cytat:
bardzo polecam Liye
widziałam, macałam u siebie, u siosty, koleżanek takie torebki jak: Elvie, Andi, Emilka, Shapire, Landi, Pheby, Mari, Marianna, Ana, Amber .. więcej nie pamiętam..
i powiem, że Liya przewyższa je wszytkie jakością skórki, a jezeli tak jak mi podoba Ci się fason to będziesz bardzo zadowolona.
Zaskoczyłaś mnie tymJa mam Emilkę, Andi, Anę,
Amberlyn......widziałam Cesi i Landi ale jak Liya ma najlepszą eko skórkę to musi byc naprawdę świetna
PaulinaPPP jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 15:26   #2931
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
Ja miałam taki problem.( zamawiałam w środę)
Ale zrobiłam sobie nowego maila, zmieniłam na etorebce i jeszcze raz złożyłam zamówienie
Linka nie dostalam do tej pory Chyba zrobie tak jak ty - zmienie maila i klikne jeszcze raz...

Cytat:
Napisane przez kaaamila1 Pokaż wiadomość
Bierz ją, jest warta swojej ceny.
Wiem, ze Liye warto brac I chyba wezme

Cytat:

Racja Jak bralam Amberlyn z kodu naliczyli mi rabat 4 zl, a jak zamawialam Elvi - 5zl.
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 15:38   #2932
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Ale pech....mam nadzieję że w mojej pudrowej Andi nic się nie będzie dzialo Mam ją od niedawna i narazie za bardzo jej nie nosiłam może mój egzemplarz jest tez jakis wybrakowany. A co do Landi to jest super widziałam niebieską A jeżeli chodzi o zamianę to sama zastanawiam się nad Elvie , bo dziewczyny tak ją wychwalają że szok
A zastanów się bo jest naprawdę świetna

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-20, 16:07   #2933
kombineratorka
Zakorzenienie

Cytat:
spróbuj zwykłą ciepłą wodą z mydłem mocno potrzeć, jak nic nie pomoże to rzeczywiście musi być jakaś wada. Jedyne wyjście to ponowna reklamacja, moze mają jeszcze jaieś małe zapasy, a może wymienią na coś innego.
Spróbuję tak zrobić, dzięki Na Elvie jestem już praktycznie zdecydowana, więc najwyżej będę zamieniać

Cytat:
Kurczę zazdroszczę .....też już bym chciała klikać...

Wiesz, chyba nie... u mnie te ślady pojawiły się już po dwóch założeniach, więc coś byś już na swojej Andi widziała.
Na stronie nie zwróciłam uwagi na Elvie, ale właśnie ze względu na te zachwyty nad nią postanowiłam obejrzeć zdjęcia w katalogu i ...

A Landi wzięłam właśnie niebieską, bo bosko wyglądała na real fotkach (o niebo lepiej, niż na stronie). Juz nie mogę się jej doczekać!

---------- Dopisano o 17:07 ---------- Poprzedni post napisano o 17:01 ----------

Cytat:
Napisane przez Papiszynka Pokaż wiadomość
No az wyjelam z szafy i obejrzalam doglebnie, nic sie nie dzieje a oddac nie oddam, bo ja kocham, moge Ci Ane oddac
Eee, Any nie chcę, no chyba, że jakimś cudem wyczarujesz pudrową

Cytat:
Spróbuję tak zrobić, dzięki Na Elvie jestem już praktycznie zdecydowana, więc najwyżej będę zamieniać

Wiesz, chyba nie... u mnie te ślady pojawiły się już po dwóch założeniach, więc coś byś już na swojej Andi widziała.
Na stronie nie zwróciłam uwagi na Elvie, ale właśnie ze względu na te zachwyty nad nią postanowiłam obejrzeć zdjęcia w katalogu i ...

A Landi wzięłam właśnie niebieską, bo bosko wyglądała na real fotkach (o niebo lepiej, niż na stronie). Juz nie mogę się jej doczekać!
kombineratorka jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-20, 16:11   #2934
PaulinaPPP
Zadomowienie

Cytat:

Mam nadzieję .........przykra sytuacja tym bardziej że miałaś pecha dwukrotnie....
A co do Landi to niebieska jest bardzo fajna, ma super skórkę i co bardzo pozytywnie mnie zaskoczyło świetnie się układa jak na worek , ja będę zamawiała rudą.
Stary 2009-12-20, 16:12   #2935
dominikaha
Zadomowienie

Pokazałam dzisiaj swoją Amberlyn i Saphire cioci i bardzo jej się spodobały Do tego stopnia, że już zamówiłam dla niej szarą Haddi
dominikaha jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 16:14   #2936
PaulinaPPP
Zadomowienie

A czy znajdzie się może jakaś posiadaczka zarówno Cesi jak i Elvie??? i może się na ich temat wypowiedzieć ?
Stary 2009-12-20, 16:28   #2937
karolag22
Zadomowienie

Cytat:
A czy znajdzie się może jakaś posiadaczka zarówno Cesi jak i Elvie??? i może się na ich temat wypowiedzieć ?
Nadal sie wahasz
karolag22 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 16:41   #2938
Iduś
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominikaha Pokaż wiadomość
Pokazałam dzisiaj swoją Amberlyn i Saphire cioci i bardzo jej się spodobały Do tego stopnia, że już zamówiłam dla niej szarą Haddi
A wcale się nie dziwie bo Haddi jest śliczna

Moje Smakowidło!
- Miodowiec. new!

Stary 2009-12-20, 16:45   #2939
kaaamila1
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dominikaha Pokaż wiadomość
Hihi To nieżle. Pewnie niedługo zamówi Saphire i Amberlin jak się na Twoje napatrzy

Cytat:

Myślę, że na temat Elvi zostało już powiedziane tyle, że wystarczy na jej zakup!! Jest boska i tyle

21.11.2012 r. 13:50 - na świat przyszła Alicja
kaaamila1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 16:46   #2940
starlit
catch me if I fall.

tak chwalicie ta elvie, ze pewnie i ona niedlugo zniknie

Nowe wątki na forum Moda

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości