|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3241 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 18:32 ---------- Poprzedni post napisano o 18:30 ---------- Cytat:
|
|
#3242 | ||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
No i tradycyjnie: pokaaaż![]() Cytat:
Chciałam założyć cienki półgolf czarny, na to koronkowy topik ciemna czekolada, ale nie mam pomysłu na dół
|
|
#3243 | |
|
Lena
|
Cytat:
zawsze mu mówiłam że zeszyt to maja taka mała autonomia i nie wszyscy muszą go znać i widzieć. a na koniec zawsze dodawałam że ksiądz też mi swojego kajeciku nie pokazuje i że to ma być uczciwe??? ![]() .... cholera z tego kaszlu cały brzuch mnie boli...
ale jakże zadowolona z siebie! Edytowane przez Mustique Czas edycji: 2009-12-20 o 18:36 |
|
|
|
|
#3244 |
|
Zakorzenienie
|
a ktoras z dziewczyn chciala llink do tej sukienki https://wizaz.pl/forum/attachment.ph...1&d=1260957581 chyba kasiulenkowo
wiec oto on ...na tej stronie jest ta sukienka ![]() http://moda.allegro.pl/item858161223...na_1_luty.html |
|
|
|
#3245 |
|
Zakorzenienie
|
a tutaj jedna sukienka ktora wydaje mi sie ze pasowalaby tez na cywilny i bardzo sie mi pdooba
p chociaz nie na tej modelce hehe
|
|
|
|
#3246 |
|
Lena
|
nie dla mnie tsaka sukienka, nie mój styl.
nie lubię sukienek krótkic do kolan z odsłoniętymi ramionami.. bo mi sie wydaje że mało ta sukienka zakrywa... długa suknia to co innego
|
|
#3247 |
|
Wtajemniczenie
|
kiecuchy całkiem całkiem
a co do ubioru na sylwka to tez nie wiem... myslałam ze jakas sukienko-tunike i tez legginsy widziałam jedna taka w vero modzie moze sie skusze po świetach... nie wiem za bardzo w jakim klimacie bedzie nasza impreza sylwestrowa
|
|
#3248 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3249 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Gdybym miała wybierać, to ta co Jenny pokazywała
|
|
#3250 | |
|
Lena
|
Cytat:
to zależy co kto woli... ja bym sie i tak w takij kreacji źle czuła...
|
|
|
#3251 |
|
Zakorzenienie
|
Ja tez chyba bym sie w niej zle czula, mimo, ze b.ladna
ale na cywilny chyba ok...tylko jakies bolerko moze jeszcze?![]() ja tez niew iem w jakim klimacie bedzie ten moj sylwek i jak sie dziewczyny poubieraja...ale to taki uniwersalny zestaw ![]() w ogole troche sie tym stresuje, bo kumpela zaprosila tez brata z dziewcyzna, a ona taka dziwna jest, z emasakra.na weselu probowala wyrwac mojego m. - chyba, zeby sie dowartosciowac-a ogolnie to pracuje w nocnym monopolowym i kiedys m. u niej kupowal, to nie dosc, ze go dluzej trzymala za jedno piwo dala mu kufel, to jeszcze powiedziala, ze umie krecic tylkiem jak ta ula afro z MT na szczescie TŻ sie z niej smieje i nazywa gruba locha;p(chociaz wcale nie jest gruba;p),ale co z tego jak mnie wpienia... |
|
|
|
#3252 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() kurde dziewczyny TZ nie ma 5 godz a juz mi go brakuje a w czwartek mi taka niespodzianke zrobil........... i juz go nie ma
Edytowane przez lula177 Czas edycji: 2009-12-20 o 19:11 |
||
|
|
|
#3253 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
niezła ta gruba locha :/ żal.pl niektóre dziewczyny maja siano w głowie chyba ze mu dzobrze z taką pusta dupą :/ mam nadzieje ze sie nie bedziesz przez nią denerwować a jak sie bedzie przystawiac Ci do tż to powiedz jej stanowczo co o tym myślisz alblo wytłumacz ręcznie![]() ---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:09 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 19:10 ---------- Poprzedni post napisano o 19:10 ---------- ja uciekam dziewuszki ![]() miłego wieczorku
|
|
|
#3254 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm ja jeszcze nie myślałam nad strojem na Sylwka, ale raczej nic eleganckiego to nie będzie
|
|
|
|
#3255 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hmmmm ja z moim tż gdzie wyjeżdżam? tak juz jest okej ![]() ----------- juz po chrzcinach w domku
|
|
|
|
|
#3256 |
|
Zakorzenienie
|
Meg ten brat kumpeli fajny chlopak...on tego nie widzi:slepy i zakochany.na kawalerskim zalil sie M. ze ta ewelinka to troche go mezczy czasem, bo by slub chciala a on nie jest gotowy...ona ma 24 lata, a on 20.i ze czasem mu z nia ciezko.ale nie ma na tyle odwagi, zeby sie od niej uwalonic, co jest glupota moim zdaniem,im dluzej tym gorzej przeciez!ale mam nadzieje, ze przy nim bedzie sie zachowywala normalnie
![]() wlasciwie to ja sie tak ubiore na tego sylwka jak widac na zdjeciu;p tylko pasek bede miala z cekinami;p na domowke to chyba w miare stroj... |
|
|
|
#3257 |
|
Zakorzenienie
|
lula
---------- Dopisano o 19:31 ---------- Poprzedni post napisano o 19:30 ---------- kasiulenkowo i jak bylo???zimno troche dla dzidzi dzis pewnie...u nad w parafii tez byly chrzciny to dzdzia tak zakutana byla, ze nawet nie wiadomo jak ubrana bo w kombinezonie;p i duza jakas.ok.10 miesiecy... ![]() ja chyba do Edzia wracam, jak TŻeta nie ma to coz robic...;p |
|
|
|
#3258 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tak JA JA dzięki lusesita było okej chrześniaczek całą msze przespał cyca też ni9e chciał wiec spoko
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2009-12-20 o 19:36 |
|
|
|
|
#3259 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
Juz troszkę lepiej sie czuje chociaż katar jakby sie wzmagał i nie mogę nad nim zapanować a jaki mam nos czerwony trochę jak rudolf ten renifer Mikołaja Jenny podziwiam za wypieki wspaniałe i wyobrazam sobie jak smakuja mniam a sukieneczka wspaniałaElunka ja tez spedzam sylwestra we Wrocławiu wspaniałe miasto jestem w nim prawie tak zakochana jak w moim S... Mustique mam nadzieje ze kaszel też szybko minie lula a ja swojego TŻ zobacze dopiero w srode a widujemy sie co 2-3 tyg wyobraź sobie co ja czuje gdy go nie ma tak dlugo ( poprostu umieram z tesknoty )
|
#3260 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
mam tak samo jak ty.... |
|
|
|
|
#3261 |
|
Raczkowanie
|
Ale nie ma się co martwic już niedługo święta więc chociaż teraz będziemy mieć swoich menow na dłużej
Jejku jak sie cicho zrobiło oczywiście jak ja jestem to kompletna cisza a jak mnie nie ma to później musze tomy stron nadrabiać nie ładnie
|
#3262 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilismy
Tzn ja juz wrocilam , Piotrek musial pojechac do domu, bo ma za zadanie-ubrac choinke ehehe a mnie sie zbytnio nie chcialo z nim jechac, tzn bym pojechala ale jakbym nie musiala wracac ![]() Bylismy rowniez w Manufakturze nawet ludzi bylo malo az bylam w szoku ![]() Kupilam tacie czapajke w H&Mie i Piotrkowi rękawiczki, pod pretekstem, ze to dla Taty heheh ale sie zdziwi jak zobaczy je pod choinką u siebie w domu, bo mam zamiar pojsc z tesciowa w spisek, zeby podrzucila pod choinkę w Wigilie hehehe bo juz mnie denerwuje jak jest tak zimno i on bez rekawiczek chodzi aaa i wybralam sobie prezent od Piotrka pędzeli do makijazu hhehe smial sie ze mnie, ze zamiast jakis ubran to ja jakies patyki wybralam wiec od razu udawalam, ze to takna prawde nie jest mi potrzebne, ze moze kiedys sobie kupie bo wiem, ze bidulek wykosztowal sie na pierscionek, i nie ma kaski ![]() noo chyba wszystko napisałam ![]() hmmm chyba nie. zapomnialam, ze wszyscy z pracy sie ze mnie smieja, ze przyszlam dzisiaj skoro bylo zamkniete. tylko szkoda, ze nikt mnie o tym nie poinformowal |
|
|
|
#3263 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3264 |
|
Raczkowanie
|
No to fajnie że zakupy sie udały ja jeszcze muszę kupić prezent dla TŻ i zabrać się za pakowanie chociaż nie zawsze mi sie to udaje ale lubie pakowanie to takie świąteczne zajęcie
|
#3265 |
|
Zakorzenienie
|
przepraszam, za jakość ale robione telefonem na szybko oczywiscie zdjęcie nie odzwierciedla jego uroku w rzeczywistosci bo w realu sie pieknie mieni kolejne zdjecia, to piernikowe paczuszki
|
|
|
|
#3266 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a cóż to za kamienie w środku? one tworzą kwiatuszek prawda? ----------- nawet wam nie mówiłam... jak się poznałam z tż to chodziłam jeszcze do liceum i jak tak sobie szłam do szkoły to tak sobie w myślach zadałam pytanie do boga.. " BOŻE CZY P. JEST TYM JEDYNYM? CZY TO JEST FACET DLA MNIE?" i od razu dostałam znak...
Opinia wyrażona w poście jest aktualna jedynie w momencie jej pisania. Autor zastrzega sobie prawo do zmiany punktu widzenia w każdej chwili. Edytowane przez Kasiulenkowo Czas edycji: 2009-12-20 o 21:01 |
|
|
|
|
#3267 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
tak tworza kwiatuszka, bo z Kwiatuszkiem długa historia jest a tak w skrocie, jak sie poznalismy, to Piotrek mowil, ze jedyne czego pragnie to znalezc swojego Kwiatuszka, zeby moc go kochac i o niego dbac wiec dlatego piercionek jest z kwiatuszkiem ![]() ---------- Dopisano o 21:02 ---------- Poprzedni post napisano o 21:01 ---------- Cytat:
czyzby Bóg do Ciebie przemówił??
|
||
|
|
|
#3268 |
|
Raczkowanie
|
karolinusienka pierścionek wspaniały cudeńko poprostu
![]() też jestem ciekawa co to za znak od Boga
|
#3269 |
|
Zakorzenienie
|
więc jak jesteście ciekawe to zrobię tak jak w filmach moment ciekawości ;D ![]() idę spać bo jestem wykończona i jeszcze głowa cały dzien bolała ![]() sija!!
|
|
|
|
#3270 |
|
Raczkowanie
|
I jak mam zasnąć teraz?? ale z ciebie
Kasiulenko no ale nic w takim razie też uciekam może jakoś wytrzymam do jutra
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:06.

Kupiłam sobie taki sweter rozpinany, który sięga mi aż do kolan oraz sukienkę na wigilię
No i tradycyjnie: pokaaaż

na szczescie TŻ sie z niej smieje i nazywa gruba locha;p(chociaz wcale nie jest gruba;p),ale co z tego jak mnie wpienia...

Kasiulenko no ale nic w takim razie też uciekam może jakoś wytrzymam do jutra