|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#4801 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
![]() Maturki porobię. Zobaczę co ze mnie materiał na maturzystkę. Ja mam z 19, to nie tak źle. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4802 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() no. na dzisiaj już koniec. nie chce mi się uczyc ![]() a gdzie jest Justynaaaaaaa ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4803 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i ![]() ---- Od 10 czytam książkę i już ją skończyłam. Jestem baaardzo zmęczona i chyba już się nie ubieram (chodzę w piżamie), bo i po co ? ![]() Kocham czytać, naprawdę. To moja pasja od podstawówki, bez niej byłabym niczym. Całą moją wiedzę o świecie, moje poglądy itd ukształtowały książki. No. A szkoła może się schować ![]() Wczoraj mieliśmy niezły młyn z kotem, który... przewrócił choinkę, skacząc na nią ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
gorzej u dziadków.. zawsze jeździmy do nich na święta no i tam jest choinka ok 2metrowa, prawie pod sam sufit ![]() ![]()
![]() |
#4805 | |
Zakorzenienie
|
o skandynawistyce.
bo pomyślałam, że w sumie nic mi nie sprawi takiej przyjemności jak to. dzięki ;* wiesz, wszyscy moi znajomi są zadowoleni ![]() wydział chemiczny bardzo dobry, architektura ponoć wspaniała. a jaki kierunek Cię interesuje? poziom dobry, tylko musisz brać po uwagę, że takie kierunki jak geodezja czy automatyka i robotyka, budowa maszyn.. to wszystko jest nastawione bardziej na przemysł morski i polskie nabrzeże. Cytat:
![]() kiedyś mama mojej P. ugotowała czarninę i powiedziała nam, że to barszcz ... zjadłyśmy, a jak się dowiedziałyśmy, że to "barszcz" z krwi kaczki to płakałyśmy chyba ze dwie godziny i nas rodzice nie mogli uspokoić ![]() nie pytajcie jak to smakuje bo nie pamiętam, od tamtej pory nigdy więcej nie jadłam.. a jak o tym myślę to chce mi się wymiotować ![]()
![]() |
#4806 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Czyli wydział chemiczny. Bo jest coraz większa możliwość, że właśnie tam się wybiorę. I ciężko się tam dostać ? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4807 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaraz poszukam, gdzieś są progi tegoroczne ![]() a nie wysyłają od was na konkurs chemiczny "wygraj indeks"? można wygrać indeks na PG na wydział chemiczny właśnie. w tym roku moja szkoła nie startuje to 40 dodatkowych indeksów zostanie ![]() konkurs wygląda tak (II etap, bo I etap to wysyłasz zadania rozwiązane w domu), że masz do zrobienia 5 zadań, ale ogólnie na sali jest współpraca ![]() edit: http://www.pg.gda.pl/chem/pl/index.p...d=89&Itemid=52 link do "wygraj indeks" czas masz do 15 lutego, wyślij zgłoszenie ![]() warto, naprawdę warto ! ![]()
No matter how great the talent or efforts, some things just take time. You can't produce a baby in one month by making nine women pregnant. ![]() Warren Buffet Edytowane przez mtynai Czas edycji: 2009-12-20 o 17:49 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#4808 |
Zakorzenienie
|
a wiecie jak sprawdzic progi na psychologie na tych wszystkich uczelniach??
Dziewczyny, bardzo proszę o wypełnienie krótkiej ankiety, która jest badaniem rynku usług dietetycznych. Tutaj link: profitest.pl/s/12254/Tu4ydm2K3ha4YKAM W ramach podziękowania dla dwóch z Was oferuję bezpłatne konsultacje dietetyczne ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#4809 | |
Zakorzenienie
|
http://rekrutacja.pg.gda.pl/?doc=457&lang=pl
74,61 (ujednoliconych) dolny próg przyjęć na biotechnologię. a liczą : matematyka albo fizyka i astronomia albo biologia albo chemia + polski i angielski W = P + 0,1JP + 0,1 ∙ JO (poziom podstawowy dodatkowo przez współczynnik 0,6 a poziom rozszerzony przez współczynnik 1,0) P- przedmiot , czyli biologia/chemia/matma/fizyka Wu = W/Wmax, ∙ 100 a to wzór na punkty ujednolicone. maksymalnie na biotechnologii możesz zdobyć 120pkt (Wmax), a W obliczasz ze wzoru powyżej. czyli wystarczy Ci trochę ponad 80% z biologii lub chemii ![]() ![]() ---------- Dopisano o 19:02 ---------- Poprzedni post napisano o 19:01 ---------- Cytat:
![]()
![]() |
#4810 | ||
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ostatnio babcia zrobiła i moja mama próbowała wmówic braciszkowi że to zupa czekoladowa ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4811 | |
Konto usunięte
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15966658]
![]() ![]() [/QUOTE] zestaw na zimę. Rękawiczki szalik, jakaś czapka i sweter ![]() W sumie co roku dostaję to samo ![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#4812 |
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15968026]
![]() ![]() ostatnio babcia zrobiła i moja mama próbowała wmówic braciszkowi że to zupa czekoladowa ![]() ![]() zupa czekoladowa ![]()
#4813 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Ooo, i to będzie mój wkład kulinarny w święta ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cholera, ja też... Cytat:
![]() ![]() Kogoś mi nie zacytowało. Na pewno Martyny. Czyli jednak skandynawistyka? ![]() I ja uwielbiam karpia ![]() ![]() Kamila, jak tam jazda sobotnia? ![]() ![]() ![]() ------- Zauważył ktoś, że mnie nie ma? Jakoś kompa nie miałam kiedy włączyć. W piątek zostaliśmy z Tżtem na halowe. Wiecie jak się fajnie sika na dworze przy -15? ![]() ![]() ![]() Ubrałam już choinkę ![]() ![]() I się boję egzaminu ![]() ---------- Dopisano o 20:03 ---------- Poprzedni post napisano o 19:58 ---------- Ja tysz [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;15966658]a gdzie jest Justynaaaaaaa ? ![]() Tuutaj ![]() Jeszcze nie napisałam, że Wigilę spędzam tylko z rodzicami ![]() A piątek nam oddała matury z polskiego. 73% ![]() ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#4814 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
Złożyliśmy się po 3,30 z czego z 6 zł daliśmy trzem osobom, które zgłosiły się do robienia ciasta ![]() za resztę kupujemy mandarynki i jakieś cukierki ![]() Stypendystka powiedziała, że nie podzieli się ze wszystkimi opłatkiem. Czulam lekką aluzję do mnie ![]() Ja też nie lubię takich krótkich piżamek, bo marznę w nocy ![]() Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-12-20 o 19:08 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4815 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie to raczej awersja do krótkich bluzek. Muszę mieć co najmniej do bioder. Więc piżamę tak samo ![]() Rozkminiam notatki z sieradzkiego ronda. Typu "jedziesz z Wrocławia na Kalisz, to lewym pasem, ale na wysokości Turku zmień na prawy!" ![]() ![]() Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-20 o 19:15 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4816 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
ja też nie ![]() Cytat:
![]() Choć ja bym się bała o język, bo pewnie trzeba byłoby narzucić tempo i poziom i to całkiem czegoś nowego ![]() Oglądałam dziś Halloween II, sam film taki sobie, ale oglądałam go w sumie dla mojej ulubionej w świecie aktorki Sheri Moon ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-20 o 19:20 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#4817 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
podzieliliśmy się. jedni kupują sztućce i talerzyki, inni obrusy, inni opłatek, inni pieką ciasta, inni robią sałatki i ryby.. chłopcy standardowo napoje i owoce załatwiają. ja z moją G. piekę bułeczki z makiem ![]() a wigilię spędzam u dziadków. tylko ja, rodzice i rodzice taty. 30 km od mojego miasta.. bo dziadkowie w tym roku nie chcieli do nas przyjechać.. że pociągiem się nie chcą tłuc, a i nas fatygować żeby po nich przyjechać, więc babcia robi u siebie. ja sobie pod choinkę zamówiłam książki.. iiii jeszcze sobie zamówię kilka chyba.. i chciałabym jeszcze czapkę (to nic, że wyglądam w czapkach jak debil, ale szkoda mi włosów bo po zimie mam beznadziejne..bo nigdy nie chodze w czapce) tak, jednak skandynawistyka ![]() tzn. złożę papiery, jak się nie dostanę, tragedii nie będzie ![]() będę próbowała za rok ![]() wszystkie zauważyłysmy, że Cie nie bylo ;* nie sra.j żarem ![]() ---------- Dopisano o 20:23 ---------- Poprzedni post napisano o 20:18 ---------- Cytat:
polski, angielski, geografia ![]()
![]() |
#4818 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Hahahah, właśnie w chwili, gdy tamto pisałam, samo się naprawiło. ![]() ![]() ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4819 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
U mnie takie coś by nie przeszło. Pieniądze by "przepadły" a produktów byłoby bardzo mało ![]() Kurde, karp pływa w wannie i nie mam jak się wykąpać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4820 |
Zakorzenienie
|
my do tej pory wyznaczaliśmy co kto robi/przynosci i zawsze ktośnnie dotarł do szkoły... także w tym roku stwierdziliśmy, że robimy Wigilię z prawdziwego zdarzenia i trzeba się spiąć, bo ostatnia Wigilia ;P
#4821 |
Wtajemniczenie
|
ah gdyby nie ta geografia :P a oto co znalazłam o tym kierunku : Tak więc jeśli odzywa się w was dusza wikingów, nie wahajcie się ani chwili! ![]()
![]() |
#4822 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeden przedmiot do wyboru: drugi język obcy, historia, geografia, matematyka ![]() ale rozszerzenie z angla trzeba mieć na wysokim poziomie..
![]() |
#4823 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to dasz sobie radę, masz dużo czasu a ang r. nie jest taki trudny. Polecam ksiażki Oxfordu ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#4824 |
Zakorzenienie
|
Wskakuj do niego.
![]()
![]() |
#4825 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja ze słuchaniem nie mam problemu. muszę poćwiczyć gramatykę i słownictwo. bo na R to czasami jak słówka dowalą ![]() że człowiek nie wie co to po polsku znaczy ![]()
![]() |
#4826 | ||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() a kiedyś całą zwaliła ![]() Cytat:
![]() ja nie wiem czego chce, więc trudno jest mi zdecydować się na cokolwiek... ![]() biedne dzieci ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() jak ja się tu zastanawiam coraz intensywniej nad tym ![]() ![]() a z dostaniem to pewnie tak jak w Warszawie. dostaniesz bez problemu, a z utrzymaniem... trochę gorzej ![]() Cytat:
![]() ![]() ale też zdecydowanie bardziej wole dłuższe, no bo jaki jest sens mieć krótką piżamę? przecież ona ma grzać ![]() trzymam kciuki, poprosiłabym o smsa, ale mówisz, że kasy nie masz (ja też ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ciekawe na ile Ci się naprawiło ![]() Cytat:
![]() u mnie na wigilję klasową KAZDY coś przynosi - chleb, barszcz, pierogi, sałatki, ciasta, ciastka. przewodnicząca przynosi talerzyki, sztućce plastikowe itd. i ostatnio wpadli na pomysł prezentów za 5 zł ![]() no i mam, kolege, któremu chyba kupię zapalniczkę z bałwankiem ![]() (co można za 5 zł ogarnietego kupic ?! ) |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#4827 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ostatnio doszłam do wniosku, że zaczęłam struktury gramatyczne ogarniać ![]() a z czytania i słuchania ![]() ![]() z pisaniem tylko nie mam problemu. mało czasu mam na zastanowienie... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#4828 |
Zakorzenienie
|
Marta, już mi się obraz zepsuł.
![]() ![]() A dlaczego prezenty za 5 zł? ![]()
![]() |
#4829 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() mój kocio pomagał dziś mamie ubierać choinkę taką małą w moim pokoju ![]() mikołaja z czekolady ![]() przy okazji robienia zdj. choince zroiłam wyprasowanej koszuli xD jutro może jakieś zdj. szczelę sobie na Wigilii to wrzucę ![]()
![]() |
#4830 |
♥
|
Kasiak gdzie kupiłaś taka bluzkę . bardzo ładna
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:51.