|
Notka |
|
Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#3511 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Cytat:
U mnie w domu ubiera się wieczorem 23.12 ale my z TŻ ubieramy już dziś, bo na całe święta wyjeżdżamy i chcemy nacieszyć się naszą pierwszą choinką ![]()
![]() |
#3512 |
Zakorzenienie
|
No tak, Ty w nowej pracy masz w końcu wolne soboty
![]()
#3513 | ||||||||
Zakorzenienie
|
hej sobotnio!
Cytat:
a co do balsamów to mam tak samo dlatego porzuciłam je na na rzecz oliwki do ciała ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() i mialam pisac - bardzo podoba mi się Twój zwyczaj noworoczny ![]() ja się raczyłam grzańcami dwa wieczory ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() butter a za Twojego TŻ trzymam kciuki , mam nadzieję ze znajdzie pracę szybko. Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() wolne soboty to jest to ![]() ja po szkoleniu i przed szkoleniem. mam super trenerkę , jestem bardzo zadowolona że ją poznałam, będę z nią miała jeszcze szkolenia przez ok. 5 miesięcy i bardzo się z tego cieszę ![]() ![]() ale wyjazd bardzo udany - poza szkoleniami kilka symapatycznych spotkań towarzyskich ![]() ![]() ![]() co do świąt to najchętniej odwołałabym je w tym roku. nie wiem co mam robić , z kim je spędzić. każda opcja ma wiele minusów i do mnie nie przemawia ![]() miłej soboty ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#3514 |
Zadomowienie
|
Cześć!
Pamiętacie mnie jeszcze? ![]() Co nowego? Przez jakiś czas byłam odłączona od świata, ale od wczoraj znów mam internet. O choinkach mowa? Nasza stoi ubrana już od wtorku (a co ![]() ![]() Rany, co u Was??? Kto w ciąży??? Kto urodził??? Ktoś nowy??? Jeśli macie wolną chwilkę to proszę o głosowanie: http://www.pamperspremium.pl/konkurs...ge?image=16698 Trzeba się niestety zarejestrować. Dziennie można oddać chyba jeden głos (?) Idę zrobić herbatę. Zrobić komuś? ![]()
#3515 |
Zakorzenienie
|
właśnie skończyłam ubierać choinkę i pakować prezenty, jutro muszę jeszcze jechać do babci i dziadka i im zrobić jakąś choinkę i wracam do siebie.
Na drogach taka masakra, że wczoraj odległość, którą normalnie pokonuję w półtora godziny, jechałam 3,5. Diana, jak mały? Jak się czujesz w roli mamy? mam nadzieję, że będziesz częściej zaglądać do nas ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3516 |
Zakorzenienie
|
Hej !
Diano jak miło Cię widzieć ![]() ![]() Miśkowa - udało mi się wreszcie trafić na możliwca na fiufiu ![]() ![]() u mnie choinka już stoi ubrana, jest mała bo ma 1,2 ale cieszy oko ![]() jak ubieracie choinki? wolicie wersje tradycyjną - czyli kolorowo czy raczej nowoczesną - jeden kolor?
![]() |
#3517 |
Wtajemniczenie
|
Witam niedzielnie
![]() Diano, głos oddałam ![]() ![]() Jodie, u mnie też choinka ubrana ![]() ![]() ![]() ![]()
#3518 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mi się podobają stonowane jednokolorowe choinki, ale w sklepach, biurach, na wystawach. W domu raczej jest kolorowo - choinka po domowemu. Taką też zrobiłam u rodziców - złoto-zielono-pomarańczową. Cytat:
Wczoraj wieczorem zrobiliśmy z tż rundę w celu pooglądania sobie, jak ludzie domy przystroili. Moda się coraz bardziej rozprzestrzenia. Rzadko spotyka się już dom bez jakichkolwiek światełek. A w Międzyzdrojach miasto zaszalało, wszędzie mnóstwo ozdób, cała promenada w światełkach. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#3519 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
pochwalę się Wam moją ubraną choinką ![]() Choinka nie stoi krzywo tylko pień ma w 2 miejscach wygięty i wygląda jakby się przechylała ![]()
#3520 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() Twin fajna choinka i jaka duża , podobają mi się te pomarańcze - kupiłaś czy sama zrobiłaś?
![]() ![]() |
![]() |
#3521 |
Zakorzenienie
|
Jodie pomarańcze sama robiłam. Teraz jeszcze cytryny się suszą
![]()
![]() |
#3522 |
Zadomowienie
|
Fantastycznie, że mnie jeszcze pamiętacie
![]() Mały rośnie, jest grzeczny, wspaniały, cudowny.... i mogłabym tak jeszcze długo ![]() Teraz właściwie czuję się już dobrze. Piersi już tak nie bolą, tyłek wrócił do normy. Nie mogę narzekać ![]() Bardzo mi sie podoba pomysł na choinkę z plastrami cytryny i pomarańczy ![]() Ponieważ trzy lata temu kupiliśmy choinke i wszystkie ozdoby do niej - takie klasyczne: bombki, łańcuchy itp to ubieramy ją co roku tak samo. Co prawda zawsze dokupuje jakiś nowy element, ale całość wygląda właściwie podobne. W tym roku dokupiłam ekologiczne słomiane aniołki i drewniane zabawki. To w załączeniu też się chwalę. Pod choinką widać prezenty dla chrześniaków.
#3523 |
Rozeznanie
|
Cześć
![]() u mnie choinki jeszcze nie ma - pewnie będzie taka jak co roku ![]() Dostaliśmy paczkę świąteczną ....... PUZZLE!!!!! ![]() ![]()
#3524 |
Zadomowienie
|
A od kogo ta paczka? No i jakie te puzzle?
#3525 |
Rozeznanie
|
z Inditexu tj. firma w której pracuję - puzzle mają 1000 elementów, a obrazek... to zdjęcia grupowe ludzi z poszczególnych brandów.
![]() ![]() Piekę chleb ![]()
#3526 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() No i ten kawałek czekolady ![]() Wow, pieczesz chleb? A sama czy w maszynerii do pieczenia chleba? Zastanawiałam się ostatnio nad takim urządzeniem, ale kurcze drogie bo 599zł
![]() |
#3527 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
Tata raz powiedział, że sąsiad piecze chleb itd. - jakiś czas później rzuciłam hasło, że można by coś takiego sobie sprawić, tym bardziej, że moja mama narzeka że tego sklepowego chleba na następny dzień się jeść nie da. Szukaliśmy po sklepach, ale były właśnie drogie - były raz w tesco za 129 zł, ale jakoś tak nie mam zaufania do takich rzeczy.... Dzisiaj akurat piekę tak na próbę - maszynę pożyczyłam od sąsiada - kupił w lidlu. Jeśli chleb będzie nam smakował, najprawdopodobniej kupimy maszynę przez internet z moulinexa - kosztuje ok. 270 zł czyli dużo taniej niż w sklepie. Wiem, że moulinex nie jest to jakaś super firma, ale znajoma żony sąsiada ma i sobie bardzo chwali ![]()
![]() |
#3528 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Diana, ale masz doskonale ubraną choinkę. moja jest malutka 30 cm. ubrana na czerwono. nawet moje świnki mają choinkę :P 10 cm ze światłowodami :P tż chciał mi kupić żywą. jeździliśmy dzisiaj spontanicznie od 20. i było kilka. jedna piękna, ale 150 cm. nie mam powierzchni na choinkę mogłaby stanąć jedynie na biurku, więc odpada. a potem jak znaleźliśmy z 70, to niestety dopadły mnie wątpliwości. jutro jeszcze mogę podjechać po nią, ale nie wiem. u mnie strasnzie się sypią, bo to przy kaloryferze, a mam świnki i drzewa iglaste są dla nich trujące. czytaj żegnaj choinko żywa ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3529 |
Zakorzenienie
|
dzień dobry
poniedziałkowo co prawda, ale właściwie mamy tylko pół tygodnia do przepracowania ![]() a co tu tak spokojnie i pusto? zima zaskoczyła drogowców? |
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#3530 |
Zakorzenienie
|
Czesc
![]() ...i czesc...bo zmykam do pracy. Powoli padam na pysk...ale oby do czwartku ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3531 |
Zakorzenienie
|
Cześć
Jeszcze dzisiaj i wolne ![]() Butter Ty pewnie wiesz, potrzebuję śledzie w occie do sałatki, zgłupiałam jakie mam kupić ??? Edytowane przez dorinka30 Czas edycji: 2009-12-21 o 08:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#3532 |
Zakorzenienie
|
Cześć... i ja już jestem...byle do środy, bo potem mam wolne aż do nowego roku-wypas
![]() ![]() Dziewczyny, ale macie duże choinki. My kupilismy wczoraj malutką, ma metr ![]() ![]() No i mamy pokój gotowy-strasznie się cieszę ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3533 |
Zakorzenienie
|
i jak pokój i meble? wszystko dobrze wyszło? zadowolona z efektu?
|
![]() ![]() |
![]() |
#3534 |
Zakorzenienie
|
Jestem bardzo zadowolona-efekt bardzo mi się podoba.
Meble i kanapy się pomieściły...więc ok ![]() Ściana z tapetą wyszła super...nie no, wczoraj z TŻ siedzieliśmy sobie tam wieczorem i super się tam czujemy obydwoje ![]() Jak dorwę aparat, to wstawię zdjęcia ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3535 |
Zakorzenienie
|
Cześć,
mam dziś trochę pracy. Mam nadzieję, że TŻ kupi choinkę. Wczoraj upiekliśmy pierniki ![]() ![]() ![]() Wczoraj był bardzo miły wieczór. Zakochana jestem w moim mężu na maksa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#3536 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ja jeszcze muszę zakupić małemu koszulę białą na święta, wczoraj nie znalazłam ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3537 |
Zakorzenienie
|
cześć
Pamiętacie mnie jeszcze? wreszcie znalazłam chwilkę żeby do Was zaglądnąć ![]() Widzę że temat świąt i choinek - ja jeszcze nie ubrałam naszej, ale to malusia choineczka więc nie ma właściwie o czym mówić. Prezenty mam już zapakowane, ubranko dla małego zakupione (w końcu to jego pierwsze święta więc koszulka z reniferem i skarpetki do kompletu ![]() ![]() Mały rośnie, wspaniale się rozwija, "rozmawiamy" sobie, uśmiecha się do mnie z daleka... Moje małe cudowne szczęście ![]() Diano widzę że u Ciebie też ok, zagłosowałam na Twoje zdjęcie, i przy okazji sama zarejestrowałam się w konkursie i tak cichutko proszę o rewanż ![]() przy okazji Was dziewczyny też proszę o głosy choć to rejestrowanie to trochę upierdliwe to fakt. ![]() http://www.pamperspremium.pl/konkurs...ge/usergallery
![]() |
#3538 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
no właśnie ciekawa jestem, więc czekam na foty a ja miałam iść dziś do fryzjera i zrobić sobie te refleksy blond, ale pogoda tak paskudna, że cały czas się zastanawiam, czy nie odwołać, bo tak zimno, że nic mi się nie chce. Najchętniej wróciłabym po pracy do domu i wskoczyła do łóżka i nie wychodziła do jutra |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3539 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W sobotę kupiliśmy T. dwie koszule i krawat - jedna z koszul i ten krawat będą ode mnie na święta ![]() ![]() Zuzaneczko, w wolnej chwili zagłosuję ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#3540 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
zaglądaj do nas częściej |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:03.