Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;) - Strona 118 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-19, 12:47   #3511
twin--maid
Zakorzenienie

Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
cześć,

Moja siostra też dzisiaj z dziećmi ubiera choinkę u nas tradycją jest ubieranie dzień przed, albo w dniu wigilii (zazwyczaj dzień przed, bo w wigilię jest masa innej roboty )

Fajnie, że już weekend

U mnie w domu ubiera się wieczorem 23.12 ale my z TŻ ubieramy już dziś, bo na całe święta wyjeżdżamy i chcemy nacieszyć się naszą pierwszą choinką
Stary 2009-12-19, 12:56   #3512
hania811
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez goosia207 Pokaż wiadomość
Fajnie, że już weekend
No tak, Ty w nowej pracy masz w końcu wolne soboty
hania811 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-19, 17:14   #3513
jodie
Zakorzenienie

hej sobotnio!

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Zazdroszczę tej konsekwencji w dbaniu o siebie Ja jakoś nie pamiętam o peelingach (robię, jak sobie przypomnę - raz na kilka tygodni ). Codziennie staram się używać balsamu, bo skóra mi się szybko przesusza. Ja właśnie zawsze tak mam - kupowałam sobie balsamy antycellulitowe, początkowo stosowałam regularnie, potem zapominałam lub mi się nie chciało. I ciężko było stwierdzić, czy coś działa
Do kosmetyczki też nie chodzę. Może powinnam jednak zacząć? Byłam w moim życiu dwa razy w takim przybytku - przed ślubem

Idę wyprasować koszulę mojemu mężulowi (umył dziś ostatnie okno, wyprał firanki i zawiesił z powrotem, więc należy mu się coś od życia )
Asiuk taki mąż to skarb !

a co do balsamów to mam tak samo dlatego porzuciłam je na na rzecz oliwki do ciała szybko się rozprowadza po ciele i skóra jest mięciutka i super nawilżona

Cytat:
Napisane przez dorinka30 Pokaż wiadomość
Jak spędzamy czas?, normalnie chyba, nigdy sie nie nudzimy ze sobą i to jest piękne. W weekendy słuchamy dużo muzyki, oglądamy koncerty na dvd, robimy sobie wieczory filmowe, pijemy drinki i gadamy do białego rana, w międzyczasie pichcimy coś razem na kolację, nadrabiamy zaległości w sexie, zawsze jest coś fajnego do zrobienia razem uwielbiam nasze weekendy

Rozmarzyłam się, a weekend już dzisiaj się zaczyna dla nas

I co ciekawe nie przeszkadza nam w tym wszystkim dziecko, a nawet dwoje, bo ostatnio Tomek na noc zaprasza sobie kolegę i razem grają na Play Station i bawią się, a my mamy święty spokój

Cześć
fajnie podoba mi się takie spędzanie wspólnego czasu i niekoniecznie weekendowo

Cytat:
Napisane przez hania811 Pokaż wiadomość
Dzień dobry

Ja muszę dziś rozpieścić mojego. Mieliśmy poranną awanturkę...dowiedziałam sie że od kilku tygodni jestem nie do zniesienia, tylko krzyczę na niego i non stop mam focha. Na co ja nie omieszkałm powiedzić że powinin podziękowac sobie że taka jestem. Zaczęła sie dyskusja na temat naszego pożycia małżeńskiego więc zrobiło sie ostro.
Ale koniec konców obiecaliśmy sobie poprawę ..ja kontrolowac fochy i krzyki on ma mnie częściej zaskakiwac w sypialni

Dlatego też dziś wychodzę wcześniej z pracy robię dobry obiad i oczekuję w zamian gugania
--------------
Mąż właśnie kupił nowy TV
Stary (znaczy roczny) oddajemy rodzicom
no to ładnie, mam nadzieję że już dziś wszystko dobrze, mąż udobruchany i Ty wygugana

Cytat:
Dopiero przyszłam a już bym sobie poszła do domu wyjątkowo nie mam nstaroju na pracę, zwłaszcza że nie dzieje się nic i praca wyglada tak, jakby wszyscy oczekiwali tylko na święta

Na szczęście dzisiaj mąż po mnie przyjeżdza wcześniej, po drodze zgraniamy synka po pizzę i do domku, a wieczorem rozgrzejamy się whisky z lidla, zobaczymy co to za wynalazek, jest jakaś szkocka na tym tygodniu luksusu
to ja w tym gronie będę się wyróżniała - średnio przepadam za whisky a ten tydzień luksusu chyba też muszę odwiedzić

i mialam pisac - bardzo podoba mi się Twój zwyczaj noworoczny

Cytat:
Napisane przez miskowa Pokaż wiadomość

ja to bym się grzańca napiła - nawet zaraz
ja się raczyłam grzańcami dwa wieczory

Cytat:
Kurcze potrzebuję przepisów na bardziej świąteczne przekąski..ale nie typowo świąteczne znowu- typu śledzie czy pierogi.

mi też się przydadzą więc jak coś wymyślicie to proszę o przepisy

Cytat:
Napisane przez ButterBear Pokaż wiadomość
Dziewczyny, TŻ dostał kasę od mojego szefa...ale oczywiście mniej niż wycenił. Dobrze, że dostał, ale się wkurzamy, że taki z niego sęp. Nie dość, że TŻ mu mocno zszedł z ceny, to jeszcze tak...ehhh..nie ma się co denerwować, ważne, że mamy jakąś dodatkową kasę w ogóle...
kurka, co za facet, chamstwo normalnie
butter a za Twojego TŻ trzymam kciuki , mam nadzieję ze znajdzie pracę szybko.

Cytat:
Kurka, mam zły dzień!!

Właśnie pokłóciłam się z mamą jeszcze dodatkowo-mam już dość...

Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć,

do tej pory kupowałam świerk z moim tatą w rodzinnym mieście i płaciliśmy z 35-40 złotych. Dziś poszliśmy z TŻ kupić naszą choinkę i zapłaciliśmy 100zł za świerk 1,1m.
jestem w szoku. Byliśmy w 2 miejscach i w 2 były o 10zł tańsze ale takie rzadkie, niesymetryczne. Nasza choinka jest cudna.
Zaraz kończę sprzątać i wieczorkiem ubieramy choinkę. W pokoju mam zapach jak w lesie

EDIT: Właśnie skończyłam rozmawiać z tatą i kupił świerk za 25zł
ja też mam już choinkę , żywą w doniczce , niewielką ale własną. tato kupił mi mam też mnóstwo ozdób , dziś jak mi się zechce pojechać po ozdobną donicę to ubiorę a biorąc pod uwagę ze zimno strasznie to może być różnie

Cytat:
No tak, Ty w nowej pracy masz w końcu wolne soboty
wolne soboty to jest to

ja po szkoleniu i przed szkoleniem. mam super trenerkę , jestem bardzo zadowolona że ją poznałam, będę z nią miała jeszcze szkolenia przez ok. 5 miesięcy i bardzo się z tego cieszę jestem tylko wykończona podrózą powrotną do domu wczoraj. niby 160 km a 4,5 godziny jazdy
ale wyjazd bardzo udany - poza szkoleniami kilka symapatycznych spotkań towarzyskich w hotelu gdzie mieszkałam spotkałam kolegę z mojego miasta , nigdy nie było czasu sie spotkać ze względu na czas i pracę w Lu a spotkaliśmy się 160 km dalej, miał wigilię firmową - nawet załapałam się na prezent od jego firmy ogólnie sympatycznie

co do świąt to najchętniej odwołałabym je w tym roku. nie wiem co mam robić , z kim je spędzić. każda opcja ma wiele minusów i do mnie nie przemawia

miłej soboty
Stary 2009-12-19, 19:49   #3514
DianaM
Zadomowienie

Cześć!
Pamiętacie mnie jeszcze?
Co nowego?
Przez jakiś czas byłam odłączona od świata, ale od wczoraj znów mam internet. O choinkach mowa? Nasza stoi ubrana już od wtorku (a co ), poza tym Tż skończył dziś dekorować dom na zewnątrz, więc u nas już święta

Rany, co u Was??? Kto w ciąży??? Kto urodził??? Ktoś nowy???

Jeśli macie wolną chwilkę to proszę o głosowanie:
http://www.pamperspremium.pl/konkurs...ge?image=16698

Trzeba się niestety zarejestrować. Dziennie można oddać chyba jeden głos (?)

Idę zrobić herbatę. Zrobić komuś?
Stary 2009-12-19, 23:32   #3515
miskowa
Zakorzenienie

właśnie skończyłam ubierać choinkę i pakować prezenty, jutro muszę jeszcze jechać do babci i dziadka i im zrobić jakąś choinkę i wracam do siebie.
Na drogach taka masakra, że wczoraj odległość, którą normalnie pokonuję w półtora godziny, jechałam 3,5.

Diana, jak mały? Jak się czujesz w roli mamy? mam nadzieję, że będziesz częściej zaglądać do nas
miskowa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 08:15   #3516
jodie
Zakorzenienie

Hej !

Diano jak miło Cię widzieć głos oddany opowiadaj jak się czujesz , jak synio?

Miśkowa - udało mi się wreszcie trafić na możliwca na fiufiu pewnie na święta nie dojdzie ale co tam, po 3 miesiącach polowań jest mój

u mnie choinka już stoi ubrana, jest mała bo ma 1,2 ale cieszy oko

jak ubieracie choinki? wolicie wersje tradycyjną - czyli kolorowo czy raczej nowoczesną - jeden kolor?
Stary 2009-12-20, 09:05   #3517
mademoiselle betti
Wtajemniczenie

Witam niedzielnie

Diano, głos oddałam Synek rośnie jak na drożdżach, wczoraj widziałam nowe zdjęcia na nk, śliczny jest Jak się czujesz?

Jodie, u mnie też choinka ubrana Moja jest malutka ma może 50cm i sztuczna jest ubrana w światełka, plasterki pomarańczy, cukierki, pierniczki i małe czerwone sztuczne jabłuszka Mojej mamy za to jest duża, ubrana w złote bombki

Highway to Hell
mademoiselle betti jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 11:02   #3518
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez jodie Pokaż wiadomość
Hej !

Diano jak miło Cię widzieć głos oddany opowiadaj jak się czujesz , jak synio?

Miśkowa - udało mi się wreszcie trafić na możliwca na fiufiu pewnie na święta nie dojdzie ale co tam, po 3 miesiącach polowań jest mój

u mnie choinka już stoi ubrana, jest mała bo ma 1,2 ale cieszy oko

jak ubieracie choinki? wolicie wersje tradycyjną - czyli kolorowo czy raczej nowoczesną - jeden kolor?
ja staram się nie wchodzić za często na fiufiu, bo najczęściej kończy się zamówieniem czegoś.

Mi się podobają stonowane jednokolorowe choinki, ale w sklepach, biurach, na wystawach. W domu raczej jest kolorowo - choinka po domowemu. Taką też zrobiłam u rodziców - złoto-zielono-pomarańczową.

Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti Pokaż wiadomość
Witam niedzielnie

Diano, głos oddałam Synek rośnie jak na drożdżach, wczoraj widziałam nowe zdjęcia na nk, śliczny jest Jak się czujesz?

Jodie, u mnie też choinka ubrana Moja jest malutka ma może 50cm i sztuczna jest ubrana w światełka, plasterki pomarańczy, cukierki, pierniczki i małe czerwone sztuczne jabłuszka Mojej mamy za to jest duża, ubrana w złote bombki
ja mam u siebie jeszcze mniejszą - taką ze 30cm może, w doniczce. Wiszą na niej tylko czerwone serduszka ze słomy i czerwone piórka.

Wczoraj wieczorem zrobiliśmy z tż rundę w celu pooglądania sobie, jak ludzie domy przystroili. Moda się coraz bardziej rozprzestrzenia. Rzadko spotyka się już dom bez jakichkolwiek światełek. A w Międzyzdrojach miasto zaszalało, wszędzie mnóstwo ozdób, cała promenada w światełkach.
Stary 2009-12-20, 11:25   #3519
twin--maid
Zakorzenienie

Cześć,

pochwalę się Wam moją ubraną choinką dla mnie też 1 czy 2 kolorowe choinki kojarzą się sklepowo. Dziś mam jeszcze zamiar upiec pierniczki i część zawieszę na choinkę.

Choinka nie stoi krzywo tylko pień ma w 2 miejscach wygięty i wygląda jakby się przechylała
Stary 2009-12-20, 12:24   #3520
jodie
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mademoiselle betti Pokaż wiadomość
Witam niedzielnie
Cytat:

Mi się podobają stonowane jednokolorowe choinki, ale w sklepach, biurach, na wystawach. W domu raczej jest kolorowo - choinka po domowemu. Taką też zrobiłam u rodziców - złoto-zielono-pomarańczową.

ja mam u siebie jeszcze mniejszą - taką ze 30cm może, w doniczce. Wiszą na niej tylko czerwone serduszka ze słomy i czerwone piórka.

Wczoraj wieczorem zrobiliśmy z tż rundę w celu pooglądania sobie, jak ludzie domy przystroili. Moda się coraz bardziej rozprzestrzenia. Rzadko spotyka się już dom bez jakichkolwiek światełek. A w Międzyzdrojach miasto zaszalało, wszędzie mnóstwo ozdób, cała promenada w światełkach.
Cytat:
Napisane przez twin--maid Pokaż wiadomość
Cześć,

pochwalę się Wam moją ubraną choinką dla mnie też 1 czy 2 kolorowe choinki kojarzą się sklepowo. Dziś mam jeszcze zamiar upiec pierniczki i część zawieszę na choinkę.

Choinka nie stoi krzywo tylko pień ma w 2 miejscach wygięty i wygląda jakby się przechylała
czyli ja odmieniec - ja mam choinkę ubraną tylko w światełka i srebrne bombki i zdecydowanie lepiej wyglada jak światełka się świecą

Twin fajna choinka i jaka duża , podobają mi się te pomarańcze - kupiłaś czy sama zrobiłaś?
Stary 2009-12-20, 13:27   #3521
twin--maid
Zakorzenienie

Jodie pomarańcze sama robiłam. Teraz jeszcze cytryny się suszą
Stary 2009-12-20, 15:20   #3522
DianaM
Zadomowienie

Fantastycznie, że mnie jeszcze pamiętacie

Mały rośnie, jest grzeczny, wspaniały, cudowny.... i mogłabym tak jeszcze długo

Teraz właściwie czuję się już dobrze. Piersi już tak nie bolą, tyłek wrócił do normy. Nie mogę narzekać

Bardzo mi sie podoba pomysł na choinkę z plastrami cytryny i pomarańczy
Ponieważ trzy lata temu kupiliśmy choinke i wszystkie ozdoby do niej - takie klasyczne: bombki, łańcuchy itp to ubieramy ją co roku tak samo. Co prawda zawsze dokupuje jakiś nowy element, ale całość wygląda właściwie podobne. W tym roku dokupiłam ekologiczne słomiane aniołki i drewniane zabawki.
To w załączeniu też się chwalę.

Pod choinką widać prezenty dla chrześniaków.
Stary 2009-12-20, 17:17   #3523
novocaine870
Rozeznanie

Cześć

u mnie choinki jeszcze nie ma - pewnie będzie taka jak co roku

Dostaliśmy paczkę świąteczną ....... PUZZLE!!!!! żenada

The future starts today, not tomorrow.
novocaine870 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-20, 18:35   #3524
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez novocaine870 Pokaż wiadomość
Cześć

u mnie choinki jeszcze nie ma - pewnie będzie taka jak co roku

Dostaliśmy paczkę świąteczną ....... PUZZLE!!!!! żenada
A od kogo ta paczka? No i jakie te puzzle?
Stary 2009-12-20, 19:20   #3525
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
A od kogo ta paczka? No i jakie te puzzle?
z Inditexu tj. firma w której pracuję - puzzle mają 1000 elementów, a obrazek... to zdjęcia grupowe ludzi z poszczególnych brandów. a i był jeszcze dołączony kawałek czekolady - ciekawa jestem kto wpadł na tak genialny pomysł.W zeszłym roku paczki podobno były bardzo fajne ...

Piekę chleb

Stary 2009-12-20, 20:59   #3526
DianaM
Zadomowienie

Cytat:
z Inditexu tj. firma w której pracuję - puzzle mają 1000 elementów, a obrazek... to zdjęcia grupowe ludzi z poszczególnych brandów. a i był jeszcze dołączony kawałek czekolady - ciekawa jestem kto wpadł na tak genialny pomysł.W zeszłym roku paczki podobno były bardzo fajne ...

Piekę chleb
Z jednej strony fajnie, że w ogóle były prezenty. Z drugiej jednak rzeczywiście... jeszcze puzzle jak puzzle, ale ludzi pracujących w firmie?
No i ten kawałek czekolady Dobre.

Wow, pieczesz chleb? A sama czy w maszynerii do pieczenia chleba?
Zastanawiałam się ostatnio nad takim urządzeniem, ale kurcze drogie bo 599zł
Stary 2009-12-20, 21:55   #3527
novocaine870
Rozeznanie

Cytat:
Napisane przez DianaM Pokaż wiadomość
Z jednej strony fajnie, że w ogóle były prezenty. Z drugiej jednak rzeczywiście... jeszcze puzzle jak puzzle, ale ludzi pracujących w firmie?
No i ten kawałek czekolady Dobre.

Wow, pieczesz chleb? A sama czy w maszynerii do pieczenia chleba?
Zastanawiałam się ostatnio nad takim urządzeniem, ale kurcze drogie bo 599zł

Tata raz powiedział, że sąsiad piecze chleb itd. - jakiś czas później rzuciłam hasło, że można by coś takiego sobie sprawić, tym bardziej, że moja mama narzeka że tego sklepowego chleba na następny dzień się jeść nie da. Szukaliśmy po sklepach, ale były właśnie drogie - były raz w tesco za 129 zł, ale jakoś tak nie mam zaufania do takich rzeczy.... Dzisiaj akurat piekę tak na próbę - maszynę pożyczyłam od sąsiada - kupił w lidlu. Jeśli chleb będzie nam smakował, najprawdopodobniej kupimy maszynę przez internet z moulinexa - kosztuje ok. 270 zł czyli dużo taniej niż w sklepie. Wiem, że moulinex nie jest to jakaś super firma, ale znajoma żony sąsiada ma i sobie bardzo chwali Do instrukcji obsługi była dołączona też książeczka z przepisami - nawet dziecko by sobie z tym poradziło, wrzucasz wszystkie składniki w odpowiedniej kolejności a to sobie już samo miesza.

Stary 2009-12-20, 22:21   #3528
biia
Wtajemniczenie

Cytat:

Piekę chleb
ja bym się ucieszyły z puzzli, może niekoniecnzie z takim widokiem

Diana, ale masz doskonale ubraną choinkę.

moja jest malutka 30 cm. ubrana na czerwono. nawet moje świnki mają choinkę :P 10 cm ze światłowodami :P

tż chciał mi kupić żywą. jeździliśmy dzisiaj spontanicznie od 20. i było kilka. jedna piękna, ale 150 cm. nie mam powierzchni na choinkę mogłaby stanąć jedynie na biurku, więc odpada. a potem jak znaleźliśmy z 70, to niestety dopadły mnie wątpliwości. jutro jeszcze mogę podjechać po nią, ale nie wiem. u mnie strasnzie się sypią, bo to przy kaloryferze, a mam świnki i drzewa iglaste są dla nich trujące. czytaj żegnaj choinko żywa

biia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 08:24   #3529
miskowa
Zakorzenienie

dzień dobry
poniedziałkowo co prawda, ale właściwie mamy tylko pół tygodnia do przepracowania

a co tu tak spokojnie i pusto? zima zaskoczyła drogowców?
Stary 2009-12-21, 08:30   #3530
stokrotka_to_ja
Zakorzenienie

GG do stokrotka_to_ja

Czesc

...i czesc...bo zmykam do pracy.
Powoli padam na pysk...ale oby do czwartku
stokrotka_to_ja jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 08:32   #3531
dorinka30
Zakorzenienie

Cześć

Jeszcze dzisiaj i wolne

Butter Ty pewnie wiesz, potrzebuję śledzie w occie do sałatki, zgłupiałam jakie mam kupić ???

Edytowane przez dorinka30
Czas edycji: 2009-12-21 o 08:39
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 08:39   #3532
ButterBear
Zakorzenienie

Cześć... i ja już jestem...byle do środy, bo potem mam wolne aż do nowego roku-wypas Nie mogę się doczekać

Dziewczyny, ale macie duże choinki.

My kupilismy wczoraj malutką, ma metr Już ją obstroiłam i jest piękna
No i mamy pokój gotowy-strasznie się cieszę

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 08:51   #3533
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Cześć... i ja już jestem...byle do środy, bo potem mam wolne aż do nowego roku-wypas Nie mogę się doczekać

Dziewczyny, ale macie duże choinki.

My kupilismy wczoraj malutką, ma metr Już ją obstroiłam i jest piękna
No i mamy pokój gotowy-strasznie się cieszę
i jak pokój i meble? wszystko dobrze wyszło? zadowolona z efektu?
Stary 2009-12-21, 08:58   #3534
ButterBear
Zakorzenienie

Cytat:
i jak pokój i meble? wszystko dobrze wyszło? zadowolona z efektu?
Jestem bardzo zadowolona-efekt bardzo mi się podoba.
Meble i kanapy się pomieściły...więc ok
Ściana z tapetą wyszła super...nie no, wczoraj z TŻ siedzieliśmy sobie tam wieczorem i super się tam czujemy obydwoje

Jak dorwę aparat, to wstawię zdjęcia

Hania

ButterBear jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 09:00   #3535
asiuk
Zakorzenienie

Cześć,

mam dziś trochę pracy. Mam nadzieję, że TŻ kupi choinkę.

Wczoraj upiekliśmy pierniki Na razie są lekko twardawe. Posypka była wszędzie, musiałam nawet zrobić zdjęcia, bo cały piec był kolorowy (najpierw T. trochę wysypał, potem ja - już konkretnie )

Wczoraj był bardzo miły wieczór. Zakochana jestem w moim mężu na maksa

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 09:06   #3536
dorinka30
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez asiuk Pokaż wiadomość
Cześć,

mam dziś trochę pracy. Mam nadzieję, że TŻ kupi choinkę.

Wczoraj upiekliśmy pierniki Na razie są lekko twardawe. Posypka była wszędzie, musiałam nawet zrobić zdjęcia, bo cały piec był kolorowy (najpierw T. trochę wysypał, potem ja - już konkretnie )

Wczoraj był bardzo miły wieczór. Zakochana jestem w moim mężu na maksa
To super, ale dlaczego na szaro

Ja jeszcze muszę zakupić małemu koszulę białą na święta, wczoraj nie znalazłam
dorinka30 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 09:22   #3537
zuzaneczka
Zakorzenienie

cześć

Pamiętacie mnie jeszcze?
wreszcie znalazłam chwilkę żeby do Was zaglądnąć
Widzę że temat świąt i choinek - ja jeszcze nie ubrałam naszej, ale to malusia choineczka więc nie ma właściwie o czym mówić. Prezenty mam już zapakowane, ubranko dla małego zakupione (w końcu to jego pierwsze święta więc koszulka z reniferem i skarpetki do kompletu ) Dziś mam zamiar upiec pierniczki i to tyle z przygotowań. Jakoś nie czuję magii świąt

Mały rośnie, wspaniale się rozwija, "rozmawiamy" sobie, uśmiecha się do mnie z daleka... Moje małe cudowne szczęście

Diano widzę że u Ciebie też ok, zagłosowałam na Twoje zdjęcie, i przy okazji sama zarejestrowałam się w konkursie i tak cichutko proszę o rewanż

przy okazji Was dziewczyny też proszę o głosy choć to rejestrowanie to trochę upierdliwe to fakt. (przy okazji możecie kawałek mnie zobaczyć hihi)

http://www.pamperspremium.pl/konkurs...ge/usergallery

Marzenia się spełnią. Czekają tylko na właściwy moment.
zuzaneczka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 09:26   #3538
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Jestem bardzo zadowolona-efekt bardzo mi się podoba.
Meble i kanapy się pomieściły...więc ok
Ściana z tapetą wyszła super...nie no, wczoraj z TŻ siedzieliśmy sobie tam wieczorem i super się tam czujemy obydwoje

Jak dorwę aparat, to wstawię zdjęcia

no właśnie ciekawa jestem, więc czekam na foty

a ja miałam iść dziś do fryzjera i zrobić sobie te refleksy blond, ale pogoda tak paskudna, że cały czas się zastanawiam, czy nie odwołać, bo tak zimno, że nic mi się nie chce. Najchętniej wróciłabym po pracy do domu i wskoczyła do łóżka i nie wychodziła do jutra
Stary 2009-12-21, 09:27   #3539
asiuk
Zakorzenienie

Cytat:
To super, ale dlaczego na szaro

Ja jeszcze muszę zakupić małemu koszulę białą na święta, wczoraj nie znalazłam
Na szaro, bo pewnie za niedługo minie ten szał, a chciałabym, żeby trwał jak najdłużej

W sobotę kupiliśmy T. dwie koszule i krawat - jedna z koszul i ten krawat będą ode mnie na święta Jedna jest koloru bardzo jasnej szarości (gładka), druga w drobny prążek biało-czarny. Do tego całkiem czarny, gładki krawat. Jak ubierze tę koszulę w paski i ten krawat, to chyba go zgwałcę

Zuzaneczko, w wolnej chwili zagłosuję

Ewunia

Staś

bloguję
asiuk jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 09:31   #3540
miskowa
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zuzaneczka Pokaż wiadomość
cześć

Pamiętacie mnie jeszcze?
wreszcie znalazłam chwilkę żeby do Was zaglądnąć
Widzę że temat świąt i choinek - ja jeszcze nie ubrałam naszej, ale to malusia choineczka więc nie ma właściwie o czym mówić. Prezenty mam już zapakowane, ubranko dla małego zakupione (w końcu to jego pierwsze święta więc koszulka z reniferem i skarpetki do kompletu ) Dziś mam zamiar upiec pierniczki i to tyle z przygotowań. Jakoś nie czuję magii świąt

Mały rośnie, wspaniale się rozwija, "rozmawiamy" sobie, uśmiecha się do mnie z daleka... Moje małe cudowne szczęście

Diano widzę że u Ciebie też ok, zagłosowałam na Twoje zdjęcie, i przy okazji sama zarejestrowałam się w konkursie i tak cichutko proszę o rewanż

przy okazji Was dziewczyny też proszę o głosy choć to rejestrowanie to trochę upierdliwe to fakt. (przy okazji możecie kawałek mnie zobaczyć hihi)

http://www.pamperspremium.pl/konkurs...ge/usergallery
hej zuza, wkleiłaś jakiś wadliwy link, bo nie wyświetla się twoje zdjecie tylko strona główna.

zaglądaj do nas częściej
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości