|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4861 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. IV - matura to bzdura!
Cytat:
u mnie to dopiero asortyment. poszłam do takiego budowlanego sklepu przed chwilą. po : 1. bejcę do drewna 2. lakier akrylowy 3. pędzelki z tych trzech pozycji kupiłam tylko pędzelki. bo bejcę miał koleś - 1l , a ja potrzebuję tylko na dwie skrzynki a lakier miał tylko na benzynie (a chcę zdjęcie zalakierować i by mi rozpuściło).. jeżu. zaraz wujka wykorzystam żeby mnie podrzucił do sklepu w mieście.. to może kupię tą bejcę i lakier.
|
|
#4862 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Dokładnie... Nie ma to jak sobie odpisywać na dwóch wątkach naraz ![]() Cytat:
) i to wszystko masz. A ja mówię o asortymencie najlepszego sklepu kosmetycznego Tata mi coś dzisiaj mówił, że mają niektóre powiaty likwidować nasz będzie pewnie na pierwszej linii, bo musieli długo walczyć za jego utworzeniem (miasto 8,5 tys ludziów, cały powiat aż 45...), to dopiero by było mało co i do Sieradza albo Łodzi trzeba specjalnie jechać Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-21 o 14:59 |
||
|
|
|
#4863 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
ja w pewnej chwili już się zgubiłam, na którym piszę, haha... i tam napisałam, tak jakbym tu napisała ![]() ile masz do Łodzi? |
||
|
|
|
#4864 |
|
Wtajemniczenie
|
gratulujęęęę !!! a ja dzisiaj dostałam 5 z matmy nie wierze, że to już prawie Święta
|
|
#4865 |
|
Zakorzenienie
|
gratki!!
![]() byłam na tej Wigilii klasowej... miało być coś przypominającego Wigilię.. było jak zawsze 3 sałatki, kilka ciast, trochę owoców i ciasteczek ;P poiedziałam z 1,5 godziny i się z koleżanką zwinęłyśmy ;P najpierw do Biblioteki Miejskiej ;P wreszcie kartę sobie założyłam ![]() potem do Rossmanna ;] potem mnie koleżanka do Pretty Girl zaciągnęła i to był błąd, bo straciłam 50 zł xD sweterek kupiłam no ale i kolor fajny, i rozmiar idealny i wygląda super i jak tu nie kupić xD później jeszcze skoczyłyśmy do Natury, wreszcie sobie tusz do rzęs kupiłam ![]() potem się jeszcze poszwędałyśmy ;P a teraz siedzę i sie nudzę, a powinnam arkusze z chemii dokończyć ;] aa.. sorka od bio dawała nam dwa akr. do rozwiązania na 6.stycznia, a sorka od polskiego wypracowanie... na korki z chemii muszę zrobić 4 arkusze, powtórzyć całą organiczną... a z bio fizjologię człowieka. fajne święta będą ;]
|
#4866 |
|
Zakorzenienie
|
Może taka sugestia, żebyś ją poczęstowała
![]() Do centrum 50. Ale wyjazdy na zakupy w moimi rodzicami przypominają maraton po sklepach, w których może mi się coś podobać, nigdy nie mogę sobie spokojnie pochodzić... Ala, Kasia |
|
|
|
#4867 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry!
![]() Ale miałam zajedwabisty kulig! To nic, że gardło mnie teraz napierdziela i zimno mi cholernie, ale tak świetnie było. Aj. ![]() Tylko, że boli mnie kolano, bo rzuciłam się szczupakiem na odjeżdżające sanki ( Ale to też nic. ![]() Cytat:
Powiesz mi? ![]() Na Warszawską też liczą. xD Mały przelicznik, ale jednak jest. Stawiam na ten z nadzieją. ![]() Wiemy. ![]() btw. ale masz niski głos. Jeszcze niższy od mojego. [chociaż dziś to Ci piszczałam przez słuchawkę, więc sobie nie porównasz. ]Zapisz się w końcu na egzamin to niedługo zobaczysz jakie to uczucie. A jak kartkówka z elektrolizy poszła? ![]() --------------- Jechałam dziś autem. Pierwszy raz w śniegu. Nie było tragicznie, ale ciężko się jeździ. Idę z dzieckiem posiedzieć. ![]() Miłego dnia.
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#4868 | ||
|
Zakorzenienie
|
brawo
![]() ja też ![]() Cytat:
![]() też potrzebuję sweterka ![]() i ta kosztula z TS mnie kusi ![]() Cytat:
![]() ło to ja bym szału dostała jakbym spokojnie nie mogła sobie pochodzić
|
||
|
|
|
#4869 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Gratki Ale mnie brzuch boli ![]() W ogóle jakaś nie do życia jestem dziś.
|
|
|
|
|
#4870 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() du.pa a nie zobaczę, już widzę jak zdam ![]() KLASÓWKAA! ![]() prawie dobrze, ale dzięki Tobie to rozumiem babysitter? xD ---------- Dopisano o 15:12 ---------- Poprzedni post napisano o 15:11 ---------- powiem to co zwykle - zrób gorący okład połóz się |
|
|
|
|
#4871 | |
|
Wtajemniczenie
|
braaaawo Cytat:
no właśnie kurcze zawsze tak jest... .ja już widzę jak jutro wpadne do galerii to chyba nie wyjdę
|
|
|
#4872 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4873 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 15:24 ---------- Poprzedni post napisano o 15:20 ---------- dziś doszłam do wniosku, że wolę przymierzać ciuchu i nie mieć kasy, niż przymierzać i mieć świadomość, że mam i mogę to kupić
|
|
#4874 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no cóz nie skomentuje xD no tak, ale nei chce myśleć o tych bolesnych chwilach Cytat:
mimo wszystko powinnaś jechać moim skromnym zdaniem i przyjemności sobie nie odmawiać ^^
|
|
|
#4875 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
oo kinder niespodzianka albo jakiś zestaw długopisów. Akurat do matury mu się przyda mogę robić wszystko, byle nie sprzątać
|
|
|
|
|
#4876 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli fundusze mi na to pozwolą to ja pierwsza w kolecje do Krk <3
|
|
#4877 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
? ![]() też lubię kinder niespodzianki jak mi tż odpisze to może pójdę do sklepu jakiegoś i pomyślę co tam mozna kupić. bo tak zapalniczkę jako prezent szkolny ... ![]() a ja lubię sprzątać... tylko nie u siebie u siebie to musi mnie najść ![]() ---------- Dopisano o 16:05 ---------- Poprzedni post napisano o 16:04 ---------- może zrobimy jakieś głosowanie na tytuł nowego wątku ?
|
|
|
|
|
#4878 | |||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
a nawet dobrze . zimno rano było jak chol.era. teraz w środę mam o 7 rano ;] ale i tak czułam Twoje wsparcie ![]() ![]() Cytat:
Cytat:
no właaaaśnie . heh ja też xD Dzień dobryyyyy ;* spr z historii, chyba pierwszy raz jestem zadowolona jutro tylko 4 lekcje i koniec JUSTYNA Żbiczkuuu ;*
|
|||
|
|
|
#4879 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Zresztą ona podobno ma do mnie żal, że przeze mnie jedna dziewczyna i chłopak zmienili do niej nastawienie. A ja po prostu często z nią rozmawiam, ale nie o niej A mnie podobno nie lubi za to, że zepsułam jej związek (w podstawówce!!) z chłopakiem, z którym tak naprawdę baardzo rzadko rozmawiałam. ![]() Moja siostra tez lubi sprzątać wszędzie byle nie u siebie dlatego sprząta u mnie w pokoju
|
|
|
|
|
#4880 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Niech będzie klasówka. ![]() Teraz jestem, jak widać, haha. ![]() Nie, chwilę siedziałam z dzieckiem sąsiadów, ale boi się mnie i płacze. xD Ja nie jestem taka straszna. Ja już zagłosowałam na ten z nadzieją.
|
|
|
#4881 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
w podstawówce jak mogłaś ![]() kochana siostra ![]() Cytat:
no ja nie wiem czy nie jesteś |
||
|
|
|
#4882 |
|
Zadomowienie
|
gratuluję !
muszę się w końcu zapisać na egzamin bÓja w ogóle miałam ten weekend do kitu, samo sprzątanie i jeszcze problemy ![]() du.pka dzisiaj byłam w szkole na 4 lekcjach tylko, a jutro nie idę ![]() jest jakaś akademia, ale nie mamy wigilii klasowej, więc nie mam po co iść. 3majcie się cieplutko brrr.
|
#4883 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() Spadaj. ![]() Cytat:
![]() Już i tak cieplej.
|
|
|
#4884 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4885 |
|
Zakorzenienie
|
Już mi lepiej
Martyna, mogłabyś wkleić jeszcze raz te Twoje propozycje
|
|
|
|
#4886 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no to oby oby ! ![]() No właśnie, przydałoby się a ja lecę na ang w to zimno ;( to jest naprawdę okropne że w ogóle muszę wychodzić ;*
|
|
|
#4887 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#4888 | |
|
Zakorzenienie
|
Współczuję Wam.
Ja byłam teraz u koleżanki, 100 metrów mam a i tak do domu sprintem wracałam. ---------- Dopisano o 17:49 ---------- Poprzedni post napisano o 17:43 ---------- Cytat:
Któryś z tych ? Albo może : Maturzystki 2010 cz. V - szukają studniówkowych sukienek. Czy coś w tą stronę. |
|
|
|
|
#4889 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 17:50 ---------- Poprzedni post napisano o 17:49 ---------- Cytat:
ED chociaz nadzieja i ułuda na ten czas najbardziej pasują
|
||
|
|
|
#4890 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() taki życiowy ![]() ja dzisiaj nie wychodzę. brrr. spędzam wieczór z kocykiem
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 04:08.

) i to wszystko masz. A ja mówię o asortymencie najlepszego sklepu kosmetycznego
nasz będzie pewnie na pierwszej linii, bo musieli długo walczyć za jego utworzeniem (miasto 8,5 tys ludziów, cały powiat aż 45...), to dopiero by było 
Ale to też nic. 
Powiesz mi? 

Tak mi się wydawało..