|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2761 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Mamusie styczniowo-lutowe 2010 cz. IV Wielkie Zimowe Rozpakowywanie
No w końcu!!! Gratulacje!!!
|
|
#2762 |
|
Zadomowienie
|
lilla gratulacje!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!
![]() mamy nadzieje że czujecie sie dobrze. jak fajnie mieć dzidziusia juz na świeta |
|
|
|
#2763 |
|
Zadomowienie
|
Lilla gratuluję synka
dziewczyny czy w realu znajduje się kasa dla ciężarówek ? jeśli tak to jest jakos oznaczona? ostatni raz w tym sklepie byłam chyba z rok temu i nie mam pojęcia a godzinne stanie w kolejce troche mnie przeraża
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#2764 |
|
Raczkowanie
|
Lila gratulacje!!!!
|
|
|
|
#2765 |
|
Zadomowienie
|
U mnie w miescie w Realu nie ma takiej kasy. Jest tylko taka z oznaczeniem dla niepelnosprawnych z szerokim przejsciem ale znaczka dla kobiet w ciazy nie ma.
|
|
|
|
#2766 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I przynajmniej u nas jest tak, że to nie jest jedna kasa na końcu wszystkich tylko co jakiś czas jest taka kasa
|
|
|
#2767 |
|
Raczkowanie
|
lila - congratulations !!! Wspaniale wiesci
|
|
|
|
#2768 |
|
Zadomowienie
|
Lila wieeeeeelkie gratulacje i szybkiego powrotu do domku
![]() A u mnie kolejne pranie sie skończyło i na dziś już koniec, bo nie mam gdzie wieszać Jedno, jasne już poprasowane, a ciemniejsze zaraz będę prasować. Mam jeszcze całą furę naszych rzeczy do prasowania, uffff!!!! Ale żebym miała siłę to zjem sobie zupkę gulaszową, którą wczoraj robiliśmy z mężem na obiadek Mniamka ![]() ![]() Miałam sprzątać, a tu zabrałam się za przygotowywanie prezentu dla męża, tej prezentacji, o której pisałam Jeszcze oczywiście nie całość zrobiona, ale przynajmniej mam część
|
#2769 |
|
Zadomowienie
|
dziękuję za odpowiedzi
mam nadzieję że znajdę taką kasę w Bytomiu , a jak nie to ofen zapytam się kogoś z obsługi lecę bo o 17.00 wyjeżdzamy , zanim dojadę to minie ok godzinkę
" Tylko niekiedy szczęście bywa darem , najczęściej trzeba o nie walczyć " P.Coelho http://www.suwaczki.com/tickers/km5stv73q3br6dgn.png Zębole ![]() http://s2.pierwszezabki.pl/036/036140970.png?5725 |
|
|
|
#2770 |
|
BAN stały
|
Lilla-Wielkie Gratulacje!!!!
hejkciak ![]() U mnie u mnie narazie ndobrze...wszytsko.....Ni e mam wenny do pisania jakos.......
|
|
|
|
#2771 |
|
Zadomowienie
|
Obiecana fotka Oli.
Lila gratulację - w końcu jest nas więcej na liście rozpakowanych |
|
|
|
#2772 |
|
Zakorzenienie
|
Przekazałam Lili Gratulacje od nas Wszystkich...napisałam że z niecierpliwoscią czekamy na nią i na jej synka
![]() ps. Apropos zachwytów nad blenderem z miską siekającą... Dziś w kilka chwil zrobiłam domową ćwikłę do mięsiwa i pasztetu już na Świąta ![]() Buraczkami nawet się nie ubrudziłam hihi No i posiekałam w 3 minuty 6 cebul do plackow i farszu na pierogi... Bez szatkowania istania z nożem przy desce i bez płaczu ![]() Jak tu się nie zakochać w blenderze ************ Agape .... mała jest cudna dzieki
*** -12,5kg*** Edytowane przez pysiamn Czas edycji: 2009-12-21 o 16:32 |
|
|
|
#2773 |
|
Raczkowanie
|
Agape - Olenka jest przesliczna !!! cud natury
!!!! ja tez juz chce swoja kruszynke !!! |
|
|
|
#2774 |
|
Rozeznanie
|
Lila gratulacje
Agape Oleńka jest cudowna a mi się dziś tak nudziiii.. zrobiłam mały porządek w szafkach w związku z przeprowadzką TŻ do mnie i nie wiedziałam, że mam aż tyle zbędnych ciuchów
|
|
|
|
#2775 |
|
Zadomowienie
|
Agape maleńka jest przecudna
![]() Idę w końcu poprasować
|
#2776 |
|
Rozeznanie
|
Agape jest śliczna i widać jak rośnie.
Mąż mi odebrał wyniki z moczu :"Niemożliwa dokładna analiza moczu z powodu dużej ilości kryształów! Odczyn pH 6 Białko ślad Ciała ketonowe 2 Kryształy liczne" Czy któraś mamusia może mi powiedzieć, czy mam się martwić. Ostatnio miałam kolkę nerkową w nocy.
|
#2777 |
|
Wtajemniczenie
|
lila.....GRATULACJE !!!!
agape...piękna jest ta twoja kruszynka
|
#2779 |
|
Zadomowienie
|
Śliczna jest
pysia ty blenderowa kusicielko . Widziałam ten Brauna jak podałaś linka (był za 115) w reklamówce Selgrosa za 121. Może się skuszę . Może dziś pojedziemy po zakupy, pod warunkiem że tż wróci w miarę w rozsądnym czasie, bo dzwonił pół godziny temu, że pociąg przed nimi się popsuł malinka - nie pomogę z wynikami, ale z tego co kojarzę to są tu jakieś bardziej obeznane mamuśki |
|
|
|
#2780 |
|
Zakorzenienie
|
lila GRATULACJE DLA CIEBIE I SYNKA
TO CZEKAMY NA ZDJECIA TERAZ ![]() agape sliczna Olenka
|
|
|
|
#2781 |
|
Zadomowienie
|
ale OLA jest cudna!!!już niedługo i my bedziemy miały takie szkraby w domkach.
jak byłam na porodówce w sobote to mnie badał doktorek i myslalam ze sie rozrycze z bólu!!!tak mi gmerał ze szok ze to już prawie.... |
|
|
|
#2782 |
|
Raczkowanie
|
LILA - GRATULACJE!!!!!!!! SCISKAMY MOCNO
Agape - malutka jest sliczniutka buziolek Jesli chodzi o prezenty od tesciowej to nie moglam z tego plynu do hi... Mam pomysl kup jej plyn do plukania jamy ustnej a co A wiecie co dziewczeta, u nas zaczyna sie wlasnie dzisiaj 30tc A jutro pedze na 10 do lekarza - rutynowe badanie: mocz, cisnienie, waga hmmmmm - zobaczymy ile na plusie ![]() ![]() Ide szykowac obiadek bo tz juz z pracy wraca - a ja swerwuje dzis rosolek i kurczaczka :brzyd al:Jeszcze raz gratulacje dla Lilli - mamy juz wizazowego kolejnego dzieciaczka ![]() kla ski:![]() ![]() Do pozniej |
|
|
|
#2783 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ja niestety się nie pogodziłam ale narazie cicho siedzę, bo wróciłam z pracy, a tu niespodzianka - mąż z 1 z tych pracowników robi stelarz i mają podwiesić dzisiaj sufit w łazience, a drugi przyciera ściany i sufit w kuchni Krew mnie zalewa, bo śmierdzi papierochami w całym domu, ale staram się opanować, bo robota idzie pełną parą widocznie przyjechali po południu z poprzedniego miejsca pracy i robią u mnie Ale mnie to cieszy, bo znowu wróciła mi nadzieja na to, że jednak kuchnię i łazienkę będę miała skończoną do świąt, a pokoje to po świętach. |
|
|
|
|
#2784 |
|
Zakorzenienie
|
Lila - gratulacje!!! Duzo zdrowka!!
|
|
|
|
#2785 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
.Kamyku,a jak ty się czujesz ??Coś ruszyło po tym czopie czy cisza?
|
|
#2786 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mam nadzieję, że to tylko taki głupi nastrój mnie dopadł i że jest wszystko OK.Zgadza się, że choinka to nie wszystko. W sumie już mi trochę przeszło, jak zobaczyłam dzisiejsze roboty po powrocie z pracy ![]() ************************* ************************ Niestety coś mnie dopadło. Wstałam dzisiaj z bólem gardła. Jak kaszlę, to jakbym płuca miała wypluć boli mnie gardło i w klacie. Nigdzie mnie nie przewiało i nie wiem skąd to. Tak myślę, że zaraziłam się od dzieciaków, bo przed weekendem zaczęły padać jak muchy. Dzisiaj na Jasełkach wszyscy kasłali, chrychali, jak w szpitalu Jutro mam na rano i tak myślę, że jak mi się uda to idę do lekarza, bo 3 km od mojej szkoły (jest na wsi) panuje epidemia anginy (szkoły miejskie) i boję się, aby mnie nie rozłożyło na dobre. Mam nadzieję tylko, że mnie przyjmą, bo z tymi ośrodkami i numerkami do lekarza to różnie jest...
|
|
|
|
|
#2787 | |
|
Zakorzenienie
|
Śliczności
Cytat:
fajnie aż zazdroszcze, bo u nas może na wiosne się uda pokoje mieć chociaż.
|
|
|
|
|
#2788 | ||||
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
ja jeszcze mam troche do kupienia, ale jakos nie chce mi sie o tym myslec na razie,bylam dzis u poloznej, no i zmierzyla moj brzucholek ta swoja miara, potem zmierzyla jeszcze raz, nosem pokrecila, cos pomruczala i mowi, ze troche maly zadzwonila do szpitala i we Wigilie mam isc na konsultacje, maja mnie tam zbadac i moze skan bede miala tez. od razu mi sie humor popsul i beczec mi sie chcialo. takze Wigilie spedzamy z mezem u lekarzy, bo on idzie rano do przychodni na zdjecie szwow a popoludniu jedziemy do szpitala na moja wizyte. ehhh, ale snieg u mnie pada WOW. znowu paraliz w calym kraju bedzie, zima zaskoczyla angoli ponownie (pomimo tego, ze 3 dni temu mowili w tv,ze bedzie ostro )PS, osz kurde, zapomnialam. AGAPE slicznosci masz na tym zdjeciu. juz niedlugo wszystkie takie bedziemy mialy....
02.02.2010 urodzilo sie najwieksze szczescie mojego zycia-Natalia: http://picasaweb.google.co.uk/stanczak.magdalena/Natalia# Edytowane przez madzikUK Czas edycji: 2009-12-21 o 18:51 |
||||
|
|
|
#2789 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
, a w praktyce, jak wiesz, moje dziecię ma to w... ![]() ---------- Dopisano o 19:07 ---------- Poprzedni post napisano o 18:59 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:14 ---------- Poprzedni post napisano o 19:07 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 19:24 ---------- Poprzedni post napisano o 19:14 ---------- Cytat:
może za rok go wypróbuję
|
||||
|
|
|
#2790 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Azzis - dobrze, że się odezwałaś. Nie pracuj za dużo Madzik zaje..... prezent Cytat:
Ale nie zazdroszczęCytat:
No bo w końcu to synonim mądrości Cytat:
Spróbuj to skonsultować z innym ginem...No i również wesołych, spokojnych Świąt i bezproblemowego spotkania z maluszkiem Agape - śliczna córeczka Lila - gratulacje i szybkiego powrotu do formy, no i do domu Raport z dzisiejszej wizyty: 1. Franek rozwija się dobrze, urósł, ale nie był mierzony więc nie wiem ile waży Serducho bije jak należy.2. Szyjka zamknięta, twarda. 3. Wyniki moczu ok., ciśnienie jak zwykle niskie, waga 500g na plusie. 4. Złapałam grzyba dostałam leki na paskudy i liczę, że szybko zdechną.5. Dostałam skierowanie na morfologię i mocz, ale nie kazał robić Hbs i wr, posiewu też nie, no ale przy grzybicy to bez sensu. No i już sama nie wiem czy zrobić to na własną rękę... ![]() 6. Następna wizyta 25.01 bo gin ma urlop. A ja się zestresowałam na maksa, no bo to 5 tygodni....Zaczynam panikować....![]() Do tego padam na pysk po zakupach, bo wszędzie były dzikie tłumy i korki okropne. Chyba pójdę się zdrzemnąć
|
||||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

I przynajmniej u nas jest tak, że to nie jest jedna kasa na końcu wszystkich tylko co jakiś czas jest taka kasa 

. Może dziś pojedziemy po zakupy, pod warunkiem że tż wróci w miarę w rozsądnym czasie, bo dzwonił pół godziny temu, że pociąg przed nimi się popsuł
kla ski:
ale narazie cicho siedzę, bo wróciłam z pracy, a tu niespodzianka - mąż z 1 z tych pracowników robi stelarz i mają podwiesić dzisiaj sufit w łazience, a drugi przyciera ściany i sufit w kuchni 
mam nadzieję, że to tylko taki głupi nastrój mnie dopadł i że jest wszystko OK.
Jutro mam na rano i tak myślę, że jak mi się uda to idę do lekarza, bo 3 km od mojej szkoły (jest na wsi) panuje epidemia anginy (szkoły miejskie) i boję się, aby mnie nie rozłożyło na dobre. Mam nadzieję tylko, że mnie przyjmą, bo z tymi ośrodkami i numerkami do lekarza to różnie jest...