|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#991 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
Cytat:
![]() Pokaż swoje typy zaproszeń ![]() Zaraz Wam wkleję nad jakimi się zastanawiam
|
|
#992 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: 2010 r. nadchodzi więc PM oznajmiają iż ze stanu "PANNY" w "ŻONY" sie zmieniają
aaaa..bo to nie jest twoje zdjęcie tylko z all... ja zrozumiałam że to już jest próbka
|
|
|
|
#993 | |
|
Zakorzenienie
|
a co mialabym robic?
gonic Cie do cwiczen, przyjechac zamknac lodowke na klodke? dla mnie super rozwiazaniem jest karnet na fitness. wydalam kase, wiec glupio byloby nie chodzic a jak juz jestem na miejscu to fitnessowa atmosferka sprawia, ze sie wiecej chce szczegolnie jak sie patrzy na jakas super wysportowana instruktorke z imponujaca figura![]() co innego kwestia jedzenia... tuna mnie dziala zdjecie na pulpicie, wizje siebie na plazy, swiadomosc ile juz wyrzeczen za mna, ktore szkoda by bylo zaprzepascic itp. ![]() Cytat:
http://www.allegro.pl/item830591852_...sana_mini.html podoba mi sie wresja fioletowa nie na tym prazkowym papierze tylko tym drugimhttp://www.allegro.pl/item845182353_...udniiowke.html wesrja czarna, fioletowa i rozowo-czarna, to tez nie na tym prazkowym papierze tylko tym drugim ![]() http://www.allegro.pl/item845193654_..._dominika.html http://moda.allegro.pl/item854255406...es_probki.html perlowa albo sliwkowa opaska |
|
|
|
|
#994 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też mam tę kartę benefita ale jakoś mnie nie motywuje to... motywuje mnie tylko jak ktoś idzie bo samej to tak smutno mi iść ale od stycznia moja mama wprowadza niskokaloryczną dietę (i tak już w ciągu miesiąca schudła 4 kilo![]() i też sobie chyba zarzucę zdjęcie siebie z liceum na pulpit |
|
|
|
|
#995 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ojej... ja nie mogę czegoś takiego zrobić, bo jeszcze mnie TŻ zostawi A tak w ogóle to robimy z TŻtem świąteczne porządki. jeszcze tylko musze podłogi umyć i będzie git |
|
|
|
|
#996 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
A co do zachowania w trudnej sytuacji to rzeczywiście nie myślałam, że az tak się zachowuje trzeźwe myślenie i kilka sekud jest taaaaakie długie. ... |
|
|
|
|
#997 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
poszukaj kogos wsrod znajomych komu przydaloby sie troche ruchu ja jezdze z TZem co prawda nasze wspolne chodzenie ogranicza sie do wspolnych dojazdow samochodem, bo potem ja ide w swoja strone a TZ w swoja, ale to juz cos a jak od lutego bedziemy chodzic wieksza grupka to juz w ogole bedzie motywujaco ![]() moja mama to jest cwaniara, bo jak sie odchudza to i tak gotuje dla nas porzadne obiadki (dla ojca i brata), a sama je zupelnie cos innego ![]() Cytat:
ja w sumie lubie moje zdjecie w dowodzie. niewiele sie zmienilam od liceum bedzie trzeba zrobic jakies nowe ladne do nowego dowodu![]() ja za swiateczne porzadki biore sie w srode zeby juz sie nie zdazylo nabrudzic do swiat wlasnie TZ do mnie zmierza dzis zamknal swoj plan na ten rok i podwyzke ide wyciagnac deseczke z szafy i troche ja ogarnac, bo pewnie zarosla kurzem od poprzedniego uzycia bedzie trzeba jej jeszcze zafundowac porzadne smarowanie, ale to juz moze po jutrzejszej eksploatacji
Edytowane przez lain Czas edycji: 2009-12-21 o 17:39 |
||
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#998 | ||
|
Wtajemniczenie
|
wróciłam z zakupó właśnie
I koniec na ten rok. Tylko kolorowych rajstop zapomniałam kupic no ale to jeszcze se kupię. Najważniejsze, że prezenty świąteczne kupione![]() Cytat:
Cytat:
) nie miała z kim dzieci zostawić. No i tez chciała je zabrać no ale młodzi powiedzieli, ze jak się zwolni miejsce to zadzwonią i mogą ich zabrac. No ale młodzi chyba nie chcieli wyróżniac żadnych dzieci-bo jakby jedni byli to reszta rodziny byłaby obrażona, ze ich dzieci nie sa-wiecie jak jest. No i siostra tzta nie przyszła bo nie miała z kim dzieci zostawić. A najlepsze jest to, że brat tzta tez nie był na tym weselu-bo nie miał z kim iść no i mógł z dziecmi zostać. Więc najlepiej olac to i się nie przejmować. Jak będa chcieli to przyjdą jak nie to zawsze jakaś wymówka się znajdzie. Trzeba byc twardym i nie dac, bo wszyscy ci wejda na głowę. A jak ciotka chce zapraszac wszytskich to neich sama wesele zrobi. I ja się boję, jak ktoś zapyta czy dzieci moze zabrać i kurcze co wtedy??powiedzieć, ze wesele jest bez dzieci(będa tylko nasi siostrzeńcy i moje kuzynostwo to tez dzieci-w sumie 6 dzieci będzie). A z drugiej strony to moje wesele i zapraszam kogo chce. Teściowa tez od razun powiedziałą, że bez dzieci kuzynostwa i nikt pretensji nie powinien mieć. A jak się obrażą to niech nie przyjeżdżają. Proste.
|
|
#999 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
W środę piekę placki, a w czwartek z samego rańca lepię pierogi, a później jadę do mamy pomóc jej przygotować kolację Pracowite dni się zapowiadają, ale ja się cieszę, bo najgorsze (sprzątanie) mam już za sobą No i już się nie mogę doczekać wręczania prezentów. Chyba dziwna jestem, bo bardziej lubię dawać prezenty niż je dostawać |
|
|
|
|
#1000 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
choc my nawet po slubie bedziemy jezdzic na swieta do rodzicow, wiec w sumie w domu nawet sprzatac specjalnie nie bedzie trzeba ot wyciagnie sie choinke i to wszystko![]() my jutro na deske, w srode troche posprzatam, a w czwartek pomoge w kuchni w przygotowaniu ryb i pierogow ciast nie lubie, wiec nawet nie orientuje sie jak sie je piecze a zakupy rodzice zrobili takie wieeelkie juz wczoraj, wiec do sklepu juz latac nie trzeba![]() wlasnie mi TZ opowiadal swoj pierwszy slubny koszmar, ktory mial dzis w nocy slub bralismy w jakims kosciele, ktory wygladal jak hangar zapomnielismy przebrac butow i stalismy w japonkach potem przyjechala policja i kazala sie wszystkim polozyc na ziemie z rekami na glowie. aresztowali Pudziana, Najmana i rezysera za kradziez materialow wybuchowych, a TZowi powiedzieli, ze koniec imprezy i mamy sie rozejsc TZ stwierdzil, ze takie sny wywoluja strach przed wlasnym weselem i jeszcze mnie wypytuje kiedy ide ta suknie w koncu kupic, bo on juz chce garniaka kupowac, a garniak ma byc pod suknie coz za niecierpliwek jeden ![]() zbieramy sie na silke i aero milego wieczoru
|
|
|
|
|
#1001 |
|
Wtajemniczenie
|
Hej dziewczyny
Zaglądam do Was, ale jakoś nie wiem o czym mogłabym napisać. W sobote i niedziele byłam po 12 godzin w pracy (a ruch ogromny) więc dziś boli mnie gardło od mówienia nogi, ręce, głowa i w dodatku @ dostałam![]() Lain a Ty masz jakąś suknię upatrzoną?
|
#1002 |
|
Wtajemniczenie
|
hej
![]() 5 miesięcy
|
|
|
|
#1003 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nam się klasyczne nie podobały![]() Cytat:
Bo jak robiłam fotki z lampą to wychodziły zbyt ciemne niż w rzeczywistości.Cytat:
Ale ja się boje tych zaproszeń z allegro drukowanych na zwyczajnej drukarce, dlatego wole kupić gdzieś gdzie dotkne i zobacze jakośc a nie będe sie miesiąc bujac na telefon![]() [1=5a3cc703cdea367dc4857f7 c8a4bccc3ed5dc513_63b764c 3f051b;15983838]Dokładnie taka ta pozycja tylko jak ja już dotykam nadgarstkami (tak żeby luźno ręce zwisały za kieronicę) i mam wyprostowany fotel to już czuję się jak taki emeryt z głową na szybie! [/QUOTE] dla mnie też taka pozycja jest okropna Dlatego mam fotel lekko odchylony, ale bez przegięć w stylu "jednoręki kierowca bez głowy" jak niektóre dresy Ale jemu jest tak wygodnie.Byłam dziś na drugiej depilacji laserowej i strrrrrasznie bolało, bo miałam mocniejszą dawkę lasera Dotąd mnie jeszcze boli, więc jak tylko wparowalam do domu Alantan poszedł w ruch Ostatnia seria w marcu Pani powiedziala, że po tym pierwszym zabiegu takie super efekty, że aż jest zaskoczona
|
|
#1004 | |
|
Zakorzenienie
|
Hello
![]() Cytat:
Ciekawe jak nam wyjdzie.Samoa, fajnie masz z tym laserem. Może też się raz zdecyduję ![]() No to ja dwa dni po Tobie Będziemy prawie razem świętować |
|
|
|
|
#1005 |
|
Wtajemniczenie
|
ja mam akurat ze speed caru bo dostałam jako prezent za przegląd samochodu, ale widziałam w E. Leclerc
![]() mariiasia to ja u spowiedzi jeszcze dłużej nie byłam i tak jak Lain nawet regułki nie pamiętam ![]() Dzisiaj już lepiej się po mieście jeździ, na trasie jest dużo lepiej, ale w mieście gdzieniegdzie koła się kręcą w miejscu, na szczęście idzie ocieplenie, choć za ciapą nie przepadam, więc tak źle i tak niedobrze ![]() Wiecie co z utęsknieniem czekam na święta, w końcu będzie więcej wolnego i odpocznę od tej stresującej pracy, nie pisałam Wam, ale moja pracodawczyni podnosi głos za byle jaką głupotę, pierdołę, błąd i dostaje się czasami za niewinność. Normalnie budzę się rano przed budzikiem i brzuch mnie boli ze stresu co to dzisiaj będzie i żeby nie popełnić żadnego błędu
|
|
|
|
#1006 |
|
Adwokat diabła
|
a ja dzień po Tobie
![]() ogólnie u mnie nic nie słychać.. choć nie powiem, ze mam facetów wszelkiej maści dość!
|
|
#1007 |
|
Wtajemniczenie
|
samoa nie wiem czy już kieydś pisałaś, ale czy mogłabyś napisać ile taka depilacja laserowa będzie Cvię kosztowała całościowo?? na razie robisz sobie tylko paszki czy coś jeszcze
.. no i takie pytanie mam, czy po tych zabiegach nadal depilujesz te włoski co jeszcze nie zostały usiniete?? bo rózne opinie na ten temat słyszałam![]() edit: cenę doczytałam ![]() ja się zabrałam za porządki w pokjoju, idzie mi cięzko, czuję się jakbym miała gorączkę, głowa mnie boli i w ogóle źle się czuję, ale termometr wskazuje 36,5
Edytowane przez can't be perfect Czas edycji: 2009-12-21 o 23:21 |
|
|
|
#1008 | |
|
Zakorzenienie
|
Dzien dobry
![]() ja juz mam kilka od roku upatrzonych, ale to tak wiesz - na zdjeciu w katalogu na salony dalej mi sie nie chce isc, ale w koncu trzeba sie bedzie zwlec ale to w styczniu obierzemy jakies 1-2 dni, poumawiam sie telefonicznie w roznych salonach zeby z jednego chodzic do drugiego i zobaczymy jak co na mnie lezy ![]() Cytat:
nie znosze takich ludzi wspolczuje a ja wlasnie czekam na TZa, bo zaraz przyjedzie, zjemy szybko sniadanko, podjedziemy po kolezanke i jedziemy na deske wiec milego dnia zycze paaaa
|
|
|
|
|
#1009 |
|
Wtajemniczenie
|
Witam
![]() w końcu się doczekałam swojego Tż - nareszcie wrócił z delegacji ![]() kurcze właśnie przeczytałam na poczcie wiadomość od promotorki ze prace mamy oddać do 10.01.2010 :/ tzn nie całe ale większa ilość ![]()
|
#1010 |
|
Zakorzenienie
|
Witajcie
![]() Dłuuugo nie pisałam choć raz na jakiś czas podczytuje ![]() Co u mnie... otóż nic ![]() wyzdrowiałam... o tyle o ile.. głowa mnie już nie boli..... i mam już przedsmak życia z TZ w ciągu jednej godziny w naszym wspólnym życiu są ogromne zmiany ![]() Najpierw kłócimy się ostro wręcz prawie wyprowadzamy z mieszkania na złość drugiemu po czym głęboki wdech i tulamy się słodzimy i tak dalej Niesamowite skoki eocjonalne.. lekko to męczy to fakt, ale nie nudzimy się niach niach ![]() Ostatnio robiłam naleśniki z serem smaczne sąMój Tż nauczył się pić kawę <eek> Kupiliśmy choinkę w donicy - zauważyłam, że młode małżeństwa w duuużym procencie kupują wlaśnie choinkę w donicy.. niby wszystko ładnie ale ciężko będzie ją utrzymać w naszym klimacie w domu aby posadzić do ogródkowej ziemi.. ale póki co staram się równo ... postawiłam chinkę na blakonie.. przygotowałam pokój (10 stopnie w pokoju) na miejsce przejściowe.. i w wigilie ubierzemy choineczkę już w pokoju głównym (postaram się sfotografować )No i co tam jeszcze.. aaa wigilia u cioci TZ... zobaczymy co ot będzie ![]() Obrączek jeszcze nie mamy .. choć oglądaliśmy jakieś modele ale nic nas nie powaliło suknię mam welon też i buty TZ garniak będzie wybierał na promocji postudniówkowo karnawałowej.. i chyba tyle??? |
|
|
|
#1011 |
|
Wtajemniczenie
|
Heloł
![]() Ja dziś mam dzień o samej wodzie niegazowanej, nie wiem jak ja to wyrzymam
|
|
|
|
#1012 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
czy aby o czymś nie wiem ?tell me tell me?? |
|
|
|
|
#1013 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam nadzieję sie Wam uda My wczoraj okroiliśmy liste gości z osob, których nie porzebujemy o mamy 128 juz obsługą A jeszcze kilka osób jest na wylocie No, ale równie dobrze jeszcze ktos może przybyć na listę, ale i tak się cieszę, ze jest mniej.Cytat:
![]() Niefajnie, że sie tak musisz stresować ![]() Cytat:
Teraz robie tylko paszki, jak cos mi tam po miesiącu zaczęło wyrastac to normalnie goliłam, z resztą nawet po zabiegu te włoski, które zostały zniszcozne laserem muszą wyjśc ze skóry i tak jakby rosną i trzeba normalnie się golic maszynką aż ich nie będzie. Kilka dni przed zabiegiem mam nie golić, bo pani podczas zabiegu goli i tam gdzie ogoli pika tym laserem, żeby widziała gdzie juz zrobiła a gdzie nie. I tak to wygląda Ale od razu widać, że te włosy, które dostały z lasera już nie rosną.Byłam dziś rano na basenie Nie moglam spać, więc uznalam, ze trzeba się poruszac i pojechałm na basenik
|
|
#1014 | |
|
Wtajemniczenie
|
Byłam wczoraj u pana doktora po zwolnienie gdyż przedwczoraj wieczór i wczoraj rano miałam straszne doleglowości natury gastrycznej no ale przeszło mi po wzięci stoperanu. Ogólnie to mi chodziło o zwolnienie na uczelnie ale pan doktor mnie po brzuchu ponaciskał i mnie bolało bardzo w jednymmiejscu i powiedział że nie wolno brac stoperanu, on jest tylko dobry w wyjątkowych przypadkach np jak sie jest w podrozy. I powiedział że mam w brzuszku teraz pełno toksyn i przez to mnie boli i kazał mi sobie zrobic dzień odtrucia, czyli mam przez cały dzień pic tylko wode mineralna niegazowana a na wieczor zjesc woreczek ryzu ogotowanego na wodzie i tyle
Have I satisfied your curiosity?![]() Cytat:
Już ja to widzę...
|
|
|
|
|
#1015 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
muszę się zebrać .. jadę odebrać ubranka dla kursantów.. może odezwę się z biura.. o ile się tam posunę.. na moich cudnych kółkach peugeotowych |
|
|
|
|
#1016 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tż wczoraj już był w domu i od razu pogadał z mamą, oczywiście zaczęła jechać, ze zapraszamy za dużo znajomych(a zapraszamy najbliższych znajomych i przyjaciół, bez spędu bydła, tylko Ci z którymi sie spotykamy często na imprezach, wyjeżdżamy z nimi itp.) Niech spada i zaczęła bezszczelnie jechac po tym kto jest zaproszony z mojej strony G ją to obchodzi. Ale tz usunął z listy te osoby, których nie chciał i jest ok. Ale ona oczywiscie musiała swoje powiedzieć![]() 5 miesięcy i 28 dni
|
|
#1017 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wasz ślub ot Wasza sprawa i nikt nie ma prawa się wpieprzać nawet z dobrymi intencjami. Daj teściowej delikatnie do zrozumienia żeby się łaskaiwe odpieprzyła ...W końcu taka jesteś porządnie wygadana.. niehc teściowa się odwali !!! ![]() 172 dni ![]() samcia ilu wy macie gości w ogóle ?? Edytowane przez kubusewa Czas edycji: 2009-12-22 o 10:01 |
|
|
|
|
#1018 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1019 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Rany Samoa twoja teściowa to jednak dobra jest...Ja jestem tylko ciekawa co rodzina TŻta powie jak pójdę z nimi gadać na temat ich 100 osobowej listy
|
||
|
|
|
#1020 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawa jestem czy jak przyjedzie to będzie tak kozaczyć przy moich rodzicach. Jeszcze jest jedna rzecz, która mnie wkurzyła, ale juz mi sie nie chce pisac Niekórych ludzi nigdy nie zrozumiem i trudno, trzeba nauczyć sie z tym zyć![]() Teraz mamy 128 osób w tym 8 osób z obsługi.Wg mnie teraz jest idealnie, na liście sa te osoby, kóre faktycznie chcemy na weselu Tżcik wywalił tych ze swojej strony, których nie chciał a jego mama dodała i jest ok. Cytat:
Ja wczoraj kupiłam sobie chrupki jak szłam do kosmetyczki Jakoś mnie naszła ochota Ale normalnei staram sie zdrowo odżywiać Dziś znów robię zapiekankę z kuskusem, bakłażanem i cukinią z sosikiem pomidorowym własnej roboty bez konserwantów Jedynie serek żółty, który zapieke na wierzchu może miec jakąś tam chemię
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:23.

bardzo skromne, ale przez to eleganckie 

wczoraj wlasnie tak sie zgadalismy z tymi znajomymi od slubu w pazdzierniku i stwierdzili, ze beda z nami chodzic
a jak mu pokazalam na zdjeciach do czego daze to stwierdzil, ze po jego trupie 

i podwyzke 

) nie miała z kim dzieci zostawić. No i tez chciała je zabrać no ale młodzi powiedzieli, ze jak się zwolni miejsce to zadzwonią i mogą ich zabrac. No ale młodzi chyba nie chcieli wyróżniac żadnych dzieci-bo jakby jedni byli to reszta rodziny byłaby obrażona, ze ich dzieci nie sa-wiecie jak jest. No i siostra tzta nie przyszła bo nie miała z kim dzieci zostawić. A najlepsze jest to, że brat tzta tez nie był na tym weselu-bo nie miał z kim iść
no i mógł z dziecmi zostać. Więc najlepiej olac to i się nie przejmować. Jak będa chcieli to przyjdą jak nie to zawsze jakaś wymówka się znajdzie. Trzeba byc twardym i nie dac, bo wszyscy ci wejda na głowę. A jak ciotka chce zapraszac wszytskich to neich sama wesele zrobi. 

Ciekawe jak nam wyjdzie.