Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 116 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-21, 23:06   #3451
jolkajp
Rozeznanie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Niunia ja bym spytała czy to praca jako doradca handlowy-jak tak to ja bym podziękowała im. bo to robota głupiego-nie ma klienta=nie ma kasy...

Meg ja bym pojechała do niego na święta na twoim miejscu. albo co się stanie jak on by przyjechał do ciebie Jakaś przpraszam -walnięta ta tesciowa..... boi sie o synusia czy co? bo to tak wygląda. Przecież jestesci narzeczenstwem-to jaki tu problem....Trzeba babe do lochu! (sie rozmarzyłam hehe )

Ogladam własnie szafiarki.pl i szukam natchniena na ubranie jakies
A wiecie z jakim tekstem dziś tż do mnie rano ? Ubrałas się już?-tak. -A pokaz jaki stanik założyłaś? -Tu krótka prezentacja stanika bądż co bądz bardzo ładnego haftowanego(prezentu od koleżanki)-reakcja tz: Dla kogo ty sie tak w tej szkole stroisz? hihi...wszystko przez niewidoczny dla nikogo stanik

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2009-12-21 o 23:10
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 23:08   #3452
87_meg
Wtajemniczenie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

ehhhh przykro mi ://
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 23:10   #3453
laborek
Rozeznanie

Meg wiem co to znaczy mieć taką teściową :/ Moja na szczęście juz się oswaja, że mnie się nie pozbędzie... no i dużo też pomaga stanowczość TŻeta. Dacie sobie radę będę trzymać za was kciuki!
laborek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 23:17   #3454
jolkajp
Rozeznanie

własnie meg nie daj się. i tz niech postawi na swoim-a raczej waszym. bo jak sobie pozwolicie teraz to potem wam na głowe wejdzie całkowicie.
Czase to się cieszę,że tesciów mam w miare spokojnych i rodziców tez. choć kiedys miałam ze swoimi bezmiar akcji zabraniania spotkac z tż teraz sie smieje,wczesniej do smiechu nie było. no ale ja byłam mała córusią.która wiecznie miała być dziewicą (ahahhahahahahha)

jest tu ktoooooooo?

Edytowane przez jolkajp
Czas edycji: 2009-12-21 o 23:32
jolkajp jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-21, 23:36   #3455
87_meg
Wtajemniczenie

ide spać mam dość ;(;( płakać mi się chce..
dziękuje..
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
Stary 2009-12-21, 23:52   #3456
jolkajp
Rozeznanie

Mała poprawa humoru dziewczyny :

Dwóch chłopców spędza noc przed wigilią u dziadków. Przed pójściem spać, klękają przed łóżkami i modlą się, a jeden z nich ile sił w płucach woła głośno:
- Modlę się o nowy rowerek, modlę się o nowe żołnierzyki, modlę się o nowy odtwarzacz dvd...
Starszy brat pochylił się i szturchnął go mówiąc:
- Dlaczego tak krzyczysz? Bóg nie jest głuchy.
Na to chłopiec:
- Nie, ale babcia jest.
---------------------------------
- Dzieci moje, ja umieram! Przynieście mi szklankę wody!
- Ojciec, jest pierwszy stycznia, wszyscy umierają, idź se sam przynieś!
----------------------------------
- Wilkuuuu hyyppp... a dlaczeeeoggo... tyyy masz... rooogiii?!
- Jak rany wstań już proszę!
- Wilkuuu a czemuuu masz taaakie długieeee uszy?!!
- No nie mogę z tobą! Człowieku wytrzeźwiej!
- Wiiiilkuuu a dlaczego masz taaki czerwonyyy nooosss?!!!
- Jezu wstawaj już zachlana stara pijacka mordo w głupiej czerwonej
czapce!! Sanie czekają!!! To ja Rudolf!!!
-----------------------------------

Fotograf podczas robienia zdjęć ślubnych:
- A teraz chciałem jeszcze zrobić jedno zdjęcie Szczęśliwej Pary – Panny Młodej z Mamusią.
------------------------------------
W kościele za chwile ma się odbyć ślub. Młoda para zbliża się powoli do ołtarza. Wśród zebranych gości jest mała dziewczynka, która szeptem pyta swoją mamę:
- Mamusiu, a dlaczego panna młoda jest tak ślicznie ubrana w białą sukienkę?
- Bo widzisz córeczko, ona chce wszystkim pokazać jaka jest bardzo szczęśliwa - odpowiada matka.
- To dlaczego pan młody jest ubrany na czarno?
-------------------------------------
- Wiem, że to tylko formalność - mówi młody, nowoczesny człowiek do ojca swojej dziewczyny - ale chciałbym prosić o rękę pańskiej córki.
- Kto Ci ku**a powidział, że to jest tylko formalność?! - piekli się jej ojciec.
- Ginekolog...
-------------------------------------
- Misiu - mówi mąż do żony - zaprosiłem kolegę na kolację.
- Co? Czyś ty zwariował?! W domu jest bałagan, nie poszłam na zakupy, naczynia są brudne i nie zamierzam gotować kolacji!
- Wiem.
- To po co zaprosiłeś kolegę na kolację?!
- Ponieważ biedaczek myśli o żeniaczce.
Dwóch kumpli przy piwie:
- Podobno niedawno się ożeniłeś?
- Tak.
- Nooo, to teraz już wiesz, czym jest prawdziwe szczęście.
- Tak, wiem, ale już jest za późno...
--------------------------------
Wraca koleś nawalony do domu, staje przed lustrem i bekając pyta:
- Lustereczko, lustereczko powiedz przecie - kto ma największego ch*ja w świecie?
- Ja! - odzywa się kwaśno małżonka.
Kowalski wraca do domu z pracy, ma już usiąść przed telewizorem, ale słyszy
charakterystyczne odgłosy dobiegające zza ściany od sąsiada.
- Ten sąsiad zaczyna mnie już wpieniać! Idę mu powiedzieć, żeby ciszej pukał te swoje panienki!
- Mama chciała mu to samo powiedzieć z godzinę temu - mówi Jasio.
- I co, powiedziała? - pyta ojciec.
- Nie wiem, jeszcze nie wróciła...
-------------------------------
Stoi żona przed lustrem i mówi do męża:
– Kotku, prawda, że nie wyglądam na swoje 34 lata?
– Oczywiście, że nie, kochanie... już dawno nie...
------------------------------
Żona do męża:
- Wiesz, dziś jak przechodziłam w przedpokoju to zegar spadł tuz za mną...
Mąż:
- Zawsze się spóźniał...
-------------------------
Przez pustynię jedzie na wielbłądzie Arab, a obok, ledwie żywa, biegnie jego żona. Spotykają jadącą naprzeciwko karawanę.
- Dokąd się tak śpieszysz? - pyta przewodnik karawany.
- Żona mi zachorowała, wiozę ją do szpitala.

Stary 2009-12-22, 00:01   #3457
niunia32
Zakorzenienie

ja jestem jeszcze. trochę posiedziałam nad statystyką

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 06:34   #3458
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
ide spać mam dość ;(;( płakać mi się chce..
dziękuje..

kurde dziwna ta teściowa moja mimo że za mną nie przepadała to od początku mnie zapraszała w Święta i nie było haseł że "nie jestem rodziną" teraz to w ogóle mieli nadzieję ze na Wigilii będę Nie wiem co Ci poradzić chyba nie ma inne wyjścia tylko Tż musiałby się rodzince postawić i pokazać że jednak rodziną Ty dla niego już jesteś
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 08:30   #3459
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

dzień dobry, a właściwie nie taki dobry - czuję się fatalnie. Miałam iść do pracy, ale o 6 zadzwoniłam do koleżanki, że jednak nie przyjdę, bo słowa nie mogę powiedzieć. Prawie w ogóle mnie nie słychać i co gorsza nie wiem co juz brać na odkrztuszanie. Ehh, ale mam nadzieje, że jak posiedzę dzis w donu, to bedzie lepiej. Tylko kiedy ja do spowiedzi pójdę

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
ma.ko Ona i on Iry to sie kieyd zgadalasmy chyba, ze to taka "nasza" jest

sukinka piekna!
tak, tak, już kidyś była o tym rozmowa
Dziękuję

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
fajna kiecuszka

miałam Wam pokazać co sobie wczoraj kupiłam
bluzeczkę (tunikę) i bransoletkę jeszcze spodnie do spania ale nie umiem ich obfotografować (wszystko w H&M). Zdjęcia zrobione telefonem bo aparat nadal po za moim zasięgiem - jakość zdjęć kiepska
Dzięki
Twoje zakupy też super

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
bardzo ladna najciemniej pod latarnia mam nadzieje ze jutro sie lepiej poczujesz
dzięki

Cytat:
ale teraz mniej przyjemne wiadomości....
nie spedzimy w tym roku swiat z tż... przez zj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! teściową ona robi to celowo nie chce zebysmy je razme spedzali bo to sa jak powiedziałą rodzinne swieta... czuje sie fatalnie z***ana z tropu totalnie, tz przyjechał... płakał on sobie tez z tym nie radzi, jak ona tak moze
nie mamy pomysłu co zrobić
choc jeden sie nasunol zeby wrócił w 2 dzien swiat do mnie ale wtedy wszyscy sie obraza u niego
paranoja:m ur::m ad:

---------- Dopisano o 21:18 ---------- Poprzedni post napisano o 20:56 ----------

czemu ona taka jest i nam to robi... ;(
No to faktycznie teściowa zachowuje się nie bardzo. Przecież skoro planujecie ślubi jesteście razem, to logiczne, że jesteście już prawie rodziną :glaszcze:

Cytat:
Napisane przez lula177 Pokaż wiadomość
ma.ko ja jutro kupie jej bizuterie juz taka ladna wyparzylam albo swterek jakis no ale mam jeszcze wiekszy problem bo mama kazala mi sobie cos wybrac na gwiazdke a ja kompletnie nie mam pojecia co;/

my tez nie spedzimy swiat razem niestety,...
Ja sobie wybrałam właśnie ta sukienke na Sylwka. bo miał mi brat coś kupić, ale mama powiedziała, że zasponsoruje mi sukienkę

Dobra dziołszki, uciekam pod kołdrę.

Buziaczki

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 08:39   #3460
87_meg
Wtajemniczenie

dzień dobry..

musze sie ogarnąć bo wygladam fatalnie..
a do pracy trzeba sie wstawić:/

miłego dnia
paaaaa
Stary 2009-12-22, 08:51   #3461
joanwi
Zakorzenienie

GG do joanwi

Cześć dziewczynki
Wpadłam się tylko przywitać, bo zaraz jadę na zakupy z TŻ
Wczoraj było przywitanie

2016: 29
joanwi jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 08:57   #3462
Mustique
Lena

witam i ja!

żyję! choć ciężko, ale będzie lepeij.

od rana chodzę zła jak osa.. bo dziś mi sie dobrze spało to słwek obudził mnie przed 8 cobym nie zapomniała wziąść leków. i przez to wszystko zniszczyłam sobie wejście /(czytaj wenflon) i teraz musi mi pielęgniarka przyjść i mnie jeszcze raz podkuć

Mako- biedoczku- zdrowia!
Stary 2009-12-22, 09:01   #3463
karolinusienka
Zakorzenienie

dzien dobry

Dziewczyny nawet nie mam chwilki czasu, zeby usiasc i poczytac co pisałyście ehhhh ,moze dzisiaj jak wroce z pracy i posprzatam lazienke sama nie wiem ehhh zobaczymy jak sie wyrobie.

ale jestem z Wami myslami

miłego dnia
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 09:10   #3464
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Hej dziewczynki
Dziś już trochę cieplej na dworze, ale w pracy nie

Meg powiem Ci, że Twoja teściowa jest dziwna. Chyba nie może się pogodzić z sytuacją, że jej ukochany synek wyfruwa z gniazda i odgrywa się na Was Przykra sprawa, ale potrzebna jest męska decyzja Twojego TŻ, bo przecież sama się z teściową kłócić nie będziesz. Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni i będziesz szczęśliwa

Stysik za kolosa
Że też Was męczą przed świętami kolosami Ja mam to za sobą

Niunia ja bym się przeszła na tą rozmowę i zapytała na jakiej zasadzie ma być ta praca. Ale mi się kojarzy jak innym dziewczynom niestety

Jolka

Ma.ko biedulko
--------------------------------------------
Wczoraj lukrowałam pierniki, ale jakieś beznadziejne mi wyszły i lukier jakiś do kitu.
Dlatego prośba do kogoś kto ma sprawdzony sposób na lukier to proszę na bloga

Wczoraj w końcu uszczelnił Łukasz okna - uszczelki kupiłam w sklepie, w którym myślałam, że na pewno będą Ale nie wiem czy jest cieplej

I teraz nie wiadomo czy Łukasz pojedzie do domu na święta, bo wczoraj mu się kilka razy przegrzał i samochód jest nie do jazdy Najwyżej pojedzie busem

Miłego dnia
Ja dziś do spowiedzi mam zamiar iść

64 => 55
ivona84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 09:21   #3465
ma.ko
Zakorzenienie

GG do ma.ko

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
witam i ja!

od rana chodzę zła jak osa.. bo dziś mi sie dobrze spało to słwek obudził mnie przed 8 cobym nie zapomniała wziąść leków. i przez to wszystko zniszczyłam sobie wejście /(czytaj wenflon) i teraz musi mi pielęgniarka przyjść i mnie jeszcze raz podkuć

Mako- biedoczku- zdrowia!
Bo my obie, to takie biedactwa heh
Ale u Ciebie już lepiej?? obyś sie do Świąt wyleczyła duuużo zdrówka Kochana.

Cytat:
Napisane przez ivona84 Pokaż wiadomość
Ma.ko biedulko
--------------------------------------------
Wczoraj lukrowałam pierniki, ale jakieś beznadziejne mi wyszły i lukier jakiś do kitu.
Dlatego prośba do kogoś kto ma sprawdzony sposób na lukier to proszę na bloga

Wczoraj w końcu uszczelnił Łukasz okna - uszczelki kupiłam w sklepie, w którym myślałam, że na pewno będą Ale nie wiem czy jest cieplej

I teraz nie wiadomo czy Łukasz pojedzie do domu na święta, bo wczoraj mu się kilka razy przegrzał i samochód jest nie do jazdy Najwyżej pojedzie busem

Miłego dnia
Ja dziś do spowiedzi mam zamiar iść
dzięki. Ja też mam zamiar dzisiaj wziąć się za pierniczki, ale czy mi to wyjdzie. Strasznie senna jestem, nie wiem czy po antybiotyku (chyba jest mocny po tylko raz dziennie przez 3 dni mam brać) czy dlatego, że całą noc spać nie mogłam przesz kaszel. uciekam poprasować tą sterkę, która czeka od tygodnia. Zrobię coś pożytecznego, jak już w domu jestem. Wiecie, wczoraj nie widziałam się z Tż i już tęsknie, a zobaczymy się pewnie dopiero w Wigilie

O miłość trzeba zawalczyć. To, co przychodzi łatwo, jest niewiele warte. A im będzie trudniej, tym będzie więcej warta.

Leoś 29.12.2014 
ma.ko jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 09:52   #3466
JennyAniolek
Zakorzenienie

DZIEŃ DOBRY

Niunia - dzięki, spotkanie było bardzo udane

Stysik - to ładną macie choinkę U nas też zawsze trochę bombek i ozdób z dzieciństwa wieszamy. Trzymam za kolosa.

Mustique - mi od razu przyszedł taki pomysł, bo pisałaś o tej ramce Szkoda, że cywilny Wam nie wypali, ale najważniejsze jest Twoje zdrowie A do kościelnego szybko Wam zleci.

Lusesita - I co choinka kupiona ? W jeden dzień to chyba nie przeczytasza, ale w 2 już powinno być ok chociaż kto wie, ja kiedyś cały dzień czytałam Harrego Pottera, bo tak mnie wciągnął Miłego ozdabiania okien.

Elunka - jak tam dziś w pracy, cieplej ?

Dottta - co to jest kulebiak ?? Ładna tunika i bransoletka Na wyprzedaży mam zamiar poszukać sukienki na Bal z Ori

Ivonka - Pokaż swoje prezenty za nową pracę i miło, że obecna szefowa myśli o Tobie. Dobrze, że z oknami już ok, a trzymam dziś za spowiedź.

Joanwi - widzisz wizażowe kciuki pomagają Udanych zakupów.

Lula - lepiej się już czujesz ?

Ma.ko, Mustique - szybkiego powrotu do zdrowia!!

Jolkajp - fajne prezenty i dobrze, że masz to już za sobą. Odwyk od wizażu - oj to nie mogło być przyjemne. Niezłe żarty

Cytat:
Jenny Ty zapracowana kobieta jesteś, więc nie będę Cię obarczać dodatkowymi rzeczami. Zajmę się tym jak znajdę więcej czasu i Ci dam znać ok. I dziewczyny zrobimy na szaro.
Pytałaś o nauki przedmałżeńskie - są ważne bezterminowo. Niektórzy księża nawet uznają te ze szkoły, ale to rzadkość.
Ja też już mam komplet talerzy takich białych kwadratowych
Ok, ale jak coś to pamiętaj że chętnie pomogę
My nie chodziliśmy na te nauki w LO, więc niestety to nas nie ominie...
A komplety to podobały mi się kwadratowe ale we wzorki

Cytat:
Napisane przez Kasiulenkowo Pokaż wiadomość
no wiec tak zapytałam Boga.. poszłam ledwo kilka kroków i tak mimowolnie spojrzałam na prawo na ulicę a tam sobie kominiarz jedzie na rowerku... oczywiście trzymałam guzik i szłam tak z bananem na twarzy aż do szkoły.
Czekałam na koniec tej historii, super

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
oj dokladnie ja od 11.01 mam jazde taka, ze hoho-najpierw pod rzad 3 zaliczenia a potem jeszcze 18.01...a potem to juz TYLKO 3 egzamy
Dasz radę!

Cytat:
A co to za piosenka? ja wlasnie ponaje roznice miedzy trasantem, trasatem, forfetysta, forfaiterem i reemitentem
Różnice między czym ??

Cytat:
hey wrociłam...leze i umieram. właśnie wrociłam ze szpitala, wyczekałam sie na izbie przyjec az 4 godziny. wiadomo nasze polskie szpitale. na koniec pojkłóciłam sie z lekarzem bo nie chciał mi zrobić badania na swinska grype. a jak mi sie pogorszy to go zamorduje.
Ah ta nasza kochana służba zdrowia...

Cytat:
nie spedzimy w tym roku swiat z tż... przez zj!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !! teściową ona robi to celowo nie chce zebysmy je razme spedzali bo to sa jak powiedziałą rodzinne swieta... czuje sie fatalnie z***ana z tropu totalnie, tz przyjechał... płakał on sobie tez z tym nie radzi, jak ona tak moze
choc jeden sie nasunol zeby wrócił w 2 dzien swiat do mnie ale wtedy wszyscy sie obraza u niego
paranoja(

Co za babsko...

Cytat:
Napisane przez Milenka_86 Pokaż wiadomość
Jenny to w tym zameczku planujesz wesele?? Wspaniały!!
Nie, w tym zameczku byłam wczoraj na spotkaniu świątecznym z Oriflame.

Cytat:
witam i ja!

Cytat:
mój Tz jutro jedzie do klientów z koleżanką z pracy za którą nie przepadam chyba dostanie kanapki z tuńczykiem i jajkiem
Cytat:
trochę czosnku też się nada znów się będzie pinda wdzięczyć do mojego Tż'ta ... "jaka ja jestem fajna i do tego taka biedna "

Nawet w wakacje jak byliśmy na urlopie to po 10 razy na dzień dzwoniła do mojego Tż'ta bo sama to nawet decyzji czy ma iść do kibla podjąć nie umie W końcu musiałam ją chamsko rozłączać bo normalnie musiałabym jej nagadać i Tż miałby problemy w pracy
Cytat:
no właśnie Ci faceci!! teraz mi zarzuca że zazdrosna chorobliwie jestem Biedak już nie wie czego się po mnie spodziewać może Kiedyś zadzwonił i sie pyta czy mu czegoś (w złości) do kanapek nie dodałam bo się źle czuje i brzuch go boli myślał że go podtrułam Ale to musi być prawdziwa miłość skoro mimo takich męk i podejrzeń chce sie ze mną żenić
Cytat:
właśnie Tż się pytał nie śmiało co się stało że ja tak dobrze przyjęłam info że jutro z tą pindą jedzie do tych firm Biedak nie zna moich planów tzn. już mu zdradziłam że będzie pyszna pasta do kanapek ale o czosnku i cebuli
Dottta z Ciebie to jest jednak niezłe ziółko
Ale takie laski trzeba tępić jak tylko się da

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 10:02   #3467
JennyAniolek
Zakorzenienie

Nadrobiłam wszystkie zaległości , chociaż spodziewałam się że będzie ich więcej... Wczoraj na spotkanie oczywiście trochę się spóźniłyśmy, ale tak jest zawsze jak jedziemy z naszą dyrektorką... Ale potem było już super - piękna sala, pyszne jedzenie, dzielenie się opłatkiem i piękne życzenia, drobne upominki a do tego w tle pan i pani śpiewali kolędy i pastorałki ... Dziś popołudniu idę na spotkanie z kosmetyczką, a potem mamy spotkanie opłatkowe, a później jedziemy z Piotrkiem po moich dziadków na dworzec A za niedługo możemy pójdziemy na basen. Miłego dnia W załączniku kilka zdjęć z wczoraj

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-12-22, 10:42   #3468
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Jenny fajne zdjątka - najbardziej podoba mi się to z aniołkiem i czerwoną bombką
Jak nie będę wyrabiać z tymi powiadomienia to dam znać

A dziś niby mamy mieć Wigilię w pracy, a miała być jutro o 12 i potem do domu
A ja siedzę i oglądam pierdoły na necie i oferty pracy spisuję

Cisza

64 => 55

Edytowane przez ivona84
Czas edycji: 2009-12-22 o 10:47
Stary 2009-12-22, 10:50   #3469
JennyAniolek
Zakorzenienie

Ivonka - dzięki Niektóre zdjęcia robiłam ja, niektóre koleżanka. za znalezienie dobrej oferty.

Umyłam już kafelki w wc, a teraz chyba wezmę się za łazienkę albo naczynia i czekam na Piotrka ...
Faktycznie coś tu dzisiaj cicho...

Wiktor - 28.05.2013
Antoś - 12.02.2017
Stary 2009-12-22, 11:00   #3470
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

Cytat:
hey wrociłam...leze i umieram

właśnie wrociłam ze szpitala, wyczekałam sie na izbie przyjec az 4 godziny

wiadomo nasze polskie szpitale. na koniec pojkłóciłam sie z lekarzem bo nie chciał mi zrobić badania na swinska grype. a jak mi sie pogorszy to go zamorduje.

dobra ide spac... jeszcze antybiotyki, i stosy innych leków....
Biedactwo kochane!! 3maj się i zdrowiej nam szybciutko

Cytat:

Jaki tyn Tomas umi byc zmierzly
Hę?
Cytat:
Napisane przez Martilla Pokaż wiadomość
Też je kocham szczególnie 2000 Calorie.
Też mam ten tusz. Ale ostatnio nabyłam rimmela, jest tańszy a robi z rzęsami to samo.

Cytat:
paranoja:m ur::m ad:

czemu ona taka jest i nam to robi... ;(
Meg, Słońce, ja myślę że powinniście zrobić tak jak już tu dziewczyny doradzały. TŻ musi pokazać mamie ze tak nie można i ze Ty JUŻ jesteś rodziną dla niego.

Cytat:
diewcyny jak wylacam komp i ide sie troche jeszcze pouczyc to pamietajcie jutro o mnie kolo 12
Powodzonka Misiu

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
A wiecie z jakim tekstem dziś tż do mnie rano ? Ubrałas się już?-tak. -A pokaz jaki stanik założyłaś? -Tu krótka prezentacja stanika bądż co bądz bardzo ładnego haftowanego(prezentu od koleżanki)-reakcja tz: Dla kogo ty sie tak w tej szkole stroisz? hihi...wszystko przez niewidoczny dla nikogo stanik
Mój też tak czasem mówi jak wrócę ze szkoły i się przebieram przy nim, zazdrośniki

Cytat:
Napisane przez jolkajp Pokaż wiadomość
Mała poprawa humoru dziewczyny

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
dzień dobry, a właściwie nie taki dobry - czuję się fatalnie. Miałam iść do pracy, ale o 6 zadzwoniłam do koleżanki, że jednak nie przyjdę, bo słowa nie mogę powiedzieć. Prawie w ogóle mnie nie słychać i co gorsza nie wiem co juz brać na odkrztuszanie. Ehh, ale mam nadzieje, że jak posiedzę dzis w donu, to bedzie lepiej. Tylko kiedy ja do spowiedzi pójdę
Madziu, Tobie też zdrówka bardzo mocno życzę. Przesyłam buziaki

Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

Elunka - jak tam dziś w pracy, cieplej ?
Dzieki ale niestety nie bardzo....ręcę mi marzną strasznie....

Cytat:
A dziś niby mamy mieć Wigilię w pracy, a miała być jutro o 12 i potem do domu
A ja siedzę i oglądam pierdoły na necie i oferty pracy spisuję

Cisza
A ja jak na złość mam sporo osób co bym się chciała pouczyć i zagrzać

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 11:05   #3471
dottta
Zakorzenienie

Kulebiak to taki jakby .... duży pasztecik z kapustą i grzybami w cieście drożdżowym albo francuskim

Jenny - myśmy tam wesele mieli mieć ale te wypchane zwierzęta a jest ze mnie ziółko
Stary 2009-12-22, 11:08   #3472
lusesita23
Zakorzenienie

Hej kochane

Jenny choinka juz jest-jutro ubieramy ale fajnie w tym zameczku

ma.ko mustique zdrowka dziewczynyM. tezmial taki antybiotyk na 3 dni i go migiem postawilo na nogi (angine mial)

oczywiscie doiero zwloklam sie z lozka, bo czytalam

ogarniam sie i sprzatam

milego dnia
Stary 2009-12-22, 11:20   #3473
dottta
Zakorzenienie

nie chce mi się nic robić

ale tu spokój
Stary 2009-12-22, 11:23   #3474
ivona84
Zakorzenienie

GG do ivona84

Cytat:
nie chce mi się nic robić

ale tu spokój
NA NA NA NA

No mi też się leń włączył, a tu taka cisza

64 => 55
Stary 2009-12-22, 11:24   #3475
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
NA NA NA NA

No mi też się leń włączył, a tu taka cisza
ja zwykle jak tu jestem to jest ciiiiisza
Stary 2009-12-22, 11:26   #3476
ilussia
Wtajemniczenie

Cytat:
Kulebiak to taki jakby .... duży pasztecik z kapustą i grzybami w cieście drożdżowym albo francuskim

Jenny - myśmy tam wesele mieli mieć ale te wypchane zwierzęta a jest ze mnie ziółko
Kulebiak, pycha
ilussia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 11:29   #3477
dottta
Zakorzenienie

to idę wstawić zmywarkę i robić kapuche do kulebiaka

bleeee, oblałam się colą cała się lepię

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-22 o 11:31
Stary 2009-12-22, 11:37   #3478
anemeon
Zakorzenienie

Dzień dobry

Mustique, Mako - dużo zdrowia Wam życzę.

Meg - tak jak radzą dziewczyny. TŻ musi się postawić, w końcu kiedyś musi. Nie jestem zwolenniczką wybierania, ale czasami trzeba, a to z Tobą będzie dzielić resztę życia, a nie z szanowną mamą. A rodziną z pewnością już jesteś. Moja mówi do mnie już dziecko od dawna.

Jenny - jak tam nauka do egzaminów? U Was też było zamieszanie z egzaminem z językoznawstwa ogólnego?

---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ----------

Cytat:
to idę wstawić zmywarkę i robić kapuche do kulebiaka
a masz jakiś sprawdzony przepis? bo może zrobiłabym na święta...

anemeon jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 11:37   #3479
cobra115
Zakorzenienie

Laaaaaaaa laaaa laaaaaaaaaaa na naaaanaaananaanannanaaaaa aaaaaa

Zagłuszam cisze

mako mustique oj biedactwa zdrowiejcie nam
meg tak mi przykro, strasznie głupia sytuacja... Rozumiem jakbyście mieli po 15 lat... to wtedy można jeszcze pomyśleć, że nie jesteście rodziną itd. bo któ w tym wieku małżeństwo planuje. No ale teraz?? Ach... Mam nadzieję, że TŻ się postawi i przyjedzie do Ciebie i nie będzie takim maminsynkiem

Idę robić pierogi bo dzisiaj idę na nockę, a jutro pewnie nie będzie się mi chciało
Stary 2009-12-22, 11:39   #3480
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez anemeon Pokaż wiadomość
Dzień dobry

a masz jakiś sprawdzony przepis? bo może zrobiłabym na święta...
właśnie nie mam - robię eksperymentalnego ale korzystam z tego przepisu http://www.wielkiezarcie.com/recipe39111.html

Edytowane przez dottta
Czas edycji: 2009-12-22 o 11:41
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości