|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3451 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Niunia ja bym spytała czy to praca jako doradca handlowy-jak tak to ja bym podziękowała im. bo to robota głupiego-nie ma klienta=nie ma kasy...
Meg ja bym pojechała do niego na święta na twoim miejscu. albo co się stanie jak on by przyjechał do ciebie Jakaś przpraszam -walnięta ta tesciowa..... boi sie o synusia czy co? bo to tak wygląda. Przecież jestesci narzeczenstwem-to jaki tu problem....Trzeba babe do lochu! (sie rozmarzyłam hehe )Ogladam własnie szafiarki.pl i szukam natchniena na ubranie jakies ![]() A wiecie z jakim tekstem dziś tż do mnie rano ? Ubrałas się już?-tak. -A pokaz jaki stanik założyłaś? -Tu krótka prezentacja stanika bądż co bądz bardzo ładnego haftowanego(prezentu od koleżanki)-reakcja tz: Dla kogo ty sie tak w tej szkole stroisz? hihi...wszystko przez niewidoczny dla nikogo stanik
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-12-21 o 23:10 |
|
|
|
#3452 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
ehhhh przykro mi ://
|
|
#3453 |
|
Rozeznanie
|
Meg wiem co to znaczy mieć taką teściową :/ Moja na szczęście juz się oswaja, że mnie się nie pozbędzie... no i dużo też pomaga stanowczość TŻeta. Dacie sobie radę będę trzymać za was kciuki!
|
|
|
|
#3454 |
|
Rozeznanie
|
własnie meg nie daj się. i tz niech postawi na swoim-a raczej waszym. bo jak sobie pozwolicie teraz to potem wam na głowe wejdzie całkowicie.
Czase to się cieszę,że tesciów mam w miare spokojnych i rodziców tez. choć kiedys miałam ze swoimi bezmiar akcji zabraniania spotkac z tż teraz sie smieje,wczesniej do smiechu nie było. no ale ja byłam mała córusią.która wiecznie miała być dziewicą (ahahhahahahahha)jest tu ktoooooooo?
Edytowane przez jolkajp Czas edycji: 2009-12-21 o 23:32 |
|
|
|
#3455 |
|
Wtajemniczenie
|
ide spać mam dość ;(;( płakać mi się chce..
dziękuje..
|
|
#3456 |
|
Rozeznanie
|
Mała poprawa humoru dziewczyny
:Dwóch chłopców spędza noc przed wigilią u dziadków. Przed pójściem spać, klękają przed łóżkami i modlą się, a jeden z nich ile sił w płucach woła głośno: - Modlę się o nowy rowerek, modlę się o nowe żołnierzyki, modlę się o nowy odtwarzacz dvd... Starszy brat pochylił się i szturchnął go mówiąc: - Dlaczego tak krzyczysz? Bóg nie jest głuchy. Na to chłopiec: - Nie, ale babcia jest. --------------------------------- - Dzieci moje, ja umieram! Przynieście mi szklankę wody! - Ojciec, jest pierwszy stycznia, wszyscy umierają, idź se sam przynieś! ---------------------------------- - Wilkuuuu hyyppp... a dlaczeeeoggo... tyyy masz... rooogiii?! - Jak rany wstań już proszę! - Wilkuuu a czemuuu masz taaakie długieeee uszy?!! - No nie mogę z tobą! Człowieku wytrzeźwiej! - Wiiiilkuuu a dlaczego masz taaki czerwonyyy nooosss?!!! - Jezu wstawaj już zachlana stara pijacka mordo w głupiej czerwonej czapce!! Sanie czekają!!! To ja Rudolf!!! ----------------------------------- Fotograf podczas robienia zdjęć ślubnych: - A teraz chciałem jeszcze zrobić jedno zdjęcie Szczęśliwej Pary – Panny Młodej z Mamusią. ------------------------------------ W kościele za chwile ma się odbyć ślub. Młoda para zbliża się powoli do ołtarza. Wśród zebranych gości jest mała dziewczynka, która szeptem pyta swoją mamę: - Mamusiu, a dlaczego panna młoda jest tak ślicznie ubrana w białą sukienkę? - Bo widzisz córeczko, ona chce wszystkim pokazać jaka jest bardzo szczęśliwa - odpowiada matka. - To dlaczego pan młody jest ubrany na czarno? ------------------------------------- - Wiem, że to tylko formalność - mówi młody, nowoczesny człowiek do ojca swojej dziewczyny - ale chciałbym prosić o rękę pańskiej córki. - Kto Ci ku**a powidział, że to jest tylko formalność?! - piekli się jej ojciec. - Ginekolog... ------------------------------------- - Misiu - mówi mąż do żony - zaprosiłem kolegę na kolację. - Co? Czyś ty zwariował?! W domu jest bałagan, nie poszłam na zakupy, naczynia są brudne i nie zamierzam gotować kolacji! - Wiem. - To po co zaprosiłeś kolegę na kolację?! - Ponieważ biedaczek myśli o żeniaczce. --------------------------------- Dwóch kumpli przy piwie: - Podobno niedawno się ożeniłeś? - Tak. - Nooo, to teraz już wiesz, czym jest prawdziwe szczęście. - Tak, wiem, ale już jest za późno... -------------------------------- Wraca koleś nawalony do domu, staje przed lustrem i bekając pyta: - Lustereczko, lustereczko powiedz przecie - kto ma największego ch*ja w świecie? - Ja! - odzywa się kwaśno małżonka. --------------------------------- Kowalski wraca do domu z pracy, ma już usiąść przed telewizorem, ale słyszy charakterystyczne odgłosy dobiegające zza ściany od sąsiada. - Ten sąsiad zaczyna mnie już wpieniać! Idę mu powiedzieć, żeby ciszej pukał te swoje panienki! - Mama chciała mu to samo powiedzieć z godzinę temu - mówi Jasio. - I co, powiedziała? - pyta ojciec. - Nie wiem, jeszcze nie wróciła... ------------------------------- Stoi żona przed lustrem i mówi do męża: – Kotku, prawda, że nie wyglądam na swoje 34 lata? – Oczywiście, że nie, kochanie... już dawno nie... ------------------------------ Żona do męża: - Wiesz, dziś jak przechodziłam w przedpokoju to zegar spadł tuz za mną... Mąż: - Zawsze się spóźniał... ------------------------- Przez pustynię jedzie na wielbłądzie Arab, a obok, ledwie żywa, biegnie jego żona. Spotykają jadącą naprzeciwko karawanę. - Dokąd się tak śpieszysz? - pyta przewodnik karawany. - Żona mi zachorowała, wiozę ją do szpitala.
|
#3458 |
|
Zakorzenienie
|
![]() kurde dziwna ta teściowa moja mimo że za mną nie przepadała to od początku mnie zapraszała w Święta i nie było haseł że "nie jestem rodziną" teraz to w ogóle mieli nadzieję ze na Wigilii będę Nie wiem co Ci poradzić chyba nie ma inne wyjścia tylko Tż musiałby się rodzince postawić i pokazać że jednak rodziną Ty dla niego już jesteś
|
|
|
|
#3459 | |||||
|
Zakorzenienie
|
dzień dobry, a właściwie nie taki dobry - czuję się fatalnie. Miałam iść do pracy, ale o 6 zadzwoniłam do koleżanki, że jednak nie przyjdę, bo słowa nie mogę powiedzieć. Prawie w ogóle mnie nie słychać i co gorsza nie wiem co juz brać na odkrztuszanie. Ehh, ale mam nadzieje, że jak posiedzę dzis w donu, to bedzie lepiej. Tylko kiedy ja do spowiedzi pójdę
Cytat:
![]() Dziękuję ![]() Cytat:
![]() Twoje zakupy też super ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dobra dziołszki, uciekam pod kołdrę. Buziaczki
|
|
#3460 |
|
Wtajemniczenie
|
dzień dobry..
musze sie ogarnąć bo wygladam fatalnie.. a do pracy trzeba sie wstawić:/ miłego dnia paaaaa
|
|
#3461 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Wpadłam się tylko przywitać, bo zaraz jadę na zakupy z TŻ Wczoraj było |
|
|
|
#3462 |
|
Lena
|
witam i ja!
żyję! choć ciężko, ale będzie lepeij. od rana chodzę zła jak osa.. bo dziś mi sie dobrze spało to słwek obudził mnie przed 8 cobym nie zapomniała wziąść leków. Mako- biedoczku- zdrowia!
|
|
#3463 |
|
Zakorzenienie
|
dzien dobry
![]() Dziewczyny nawet nie mam chwilki czasu, zeby usiasc i poczytac co pisałyście sama nie wiem ehhh zobaczymy jak sie wyrobie.ale jestem z Wami myslami ![]() miłego dnia
|
|
|
|
#3464 |
|
Zakorzenienie
|
Hej dziewczynki Dziś już trochę cieplej na dworze, ale w pracy nie ![]() Meg powiem Ci, że Twoja teściowa jest dziwna. Chyba nie może się pogodzić z sytuacją, że jej ukochany synek wyfruwa z gniazda i odgrywa się na Was Przykra sprawa, ale potrzebna jest męska decyzja Twojego TŻ, bo przecież sama się z teściową kłócić nie będziesz. Mam nadzieję, że sprawa się wyjaśni i będziesz szczęśliwa Stysik za kolosa Że też Was męczą przed świętami kolosami Ja mam to za sobą Niunia ja bym się przeszła na tą rozmowę i zapytała na jakiej zasadzie ma być ta praca. Ale mi się kojarzy jak innym dziewczynom niestety Jolka Ma.ko biedulko -------------------------------------------- Wczoraj lukrowałam pierniki, ale jakieś beznadziejne mi wyszły i lukier jakiś do kitu. Dlatego prośba do kogoś kto ma sprawdzony sposób na lukier to proszę na bloga ![]() Wczoraj w końcu uszczelnił Łukasz okna - uszczelki kupiłam w sklepie, w którym myślałam, że na pewno będą ![]() I teraz nie wiadomo czy Łukasz pojedzie do domu na święta, bo wczoraj mu się kilka razy przegrzał i samochód jest nie do jazdy Najwyżej pojedzie busem ![]() Miłego dnia Ja dziś do spowiedzi mam zamiar iść ![]()
|
|
|
|
#3465 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
hehAle u Ciebie już lepiej?? obyś sie do Świąt wyleczyła duuużo zdrówka Kochana. Cytat:
|
|
#3466 | |||||||||||
|
Zakorzenienie
|
DZIEŃ DOBRY Niunia - dzięki, spotkanie było bardzo udane ![]() Stysik - to ładną macie choinkę U nas też zawsze trochę bombek i ozdób z dzieciństwa wieszamy. Trzymam za kolosa.Mustique - mi od razu przyszedł taki pomysł, bo pisałaś o tej ramce Szkoda, że cywilny Wam nie wypali, ale najważniejsze jest Twoje zdrowie A do kościelnego szybko Wam zleci.Lusesita - I co choinka kupiona ? W jeden dzień to chyba nie przeczytasza, ale w 2 już powinno być ok chociaż kto wie, ja kiedyś cały dzień czytałam Harrego Pottera, bo tak mnie wciągnął Elunka - jak tam dziś w pracy, cieplej ? Dottta - co to jest kulebiak ?? Ładna tunika i bransoletka Na wyprzedaży mam zamiar poszukać sukienki na Bal z Ori ![]() Ivonka - Pokaż swoje prezenty za nową pracę i miło, że obecna szefowa myśli o Tobie. Dobrze, że z oknami już ok, a trzymam dziś za spowiedź.Joanwi - widzisz wizażowe kciuki pomagają Udanych zakupów.Lula - lepiej się już czujesz ? ![]() Ma.ko, Mustique - szybkiego powrotu do zdrowia!! Jolkajp - fajne prezenty i dobrze, że masz to już za sobą. Odwyk od wizażu - oj to nie mogło być przyjemne. Niezłe żarty Cytat:
My nie chodziliśmy na te nauki w LO, więc niestety to nas nie ominie... A komplety to podobały mi się kwadratowe ale we wzorki ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Co za babsko... ![]() Nie, w tym zameczku byłam wczoraj na spotkaniu świątecznym z Oriflame. Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Ale takie laski trzeba tępić jak tylko się da
|
|||||||||||
|
|
|
#3467 |
|
Zakorzenienie
|
Nadrobiłam wszystkie zaległości
... Dziś popołudniu idę na spotkanie z kosmetyczką, a potem mamy spotkanie opłatkowe, a później jedziemy z Piotrkiem po moich dziadków na dworzec A za niedługo możemy pójdziemy na basen. Miłego dnia W załączniku kilka zdjęć z wczoraj
|
|
|
|
#3468 |
|
Zakorzenienie
|
Jenny fajne zdjątka - najbardziej podoba mi się to z aniołkiem i czerwoną bombką
![]() Jak nie będę wyrabiać z tymi powiadomienia to dam znać ![]() A dziś niby mamy mieć Wigilię w pracy, a miała być jutro o 12 i potem do domu ![]() A ja siedzę i oglądam pierdoły na necie i oferty pracy spisuję ![]() Cisza
Edytowane przez ivona84 Czas edycji: 2009-12-22 o 10:47 |
|
|
|
#3469 |
|
Zakorzenienie
|
Ivonka - dzięki
Niektóre zdjęcia robiłam ja, niektóre koleżanka. za znalezienie dobrej oferty.Umyłam już kafelki w wc, a teraz chyba wezmę się za łazienkę albo naczynia i czekam na Piotrka ... Faktycznie coś tu dzisiaj cicho...
|
|
|
|
#3470 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Hę? ![]() Też mam ten tusz. Ale ostatnio nabyłam rimmela, jest tańszy a robi z rzęsami to samo. Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Dzieki ![]() Cytat:
|
|
#3471 |
|
Zakorzenienie
|
Kulebiak to taki jakby .... duży pasztecik z kapustą i grzybami w cieście drożdżowym albo francuskim
![]() Jenny - myśmy tam wesele mieli mieć ale te wypchane zwierzęta a jest ze mnie ziółko |
|
|
|
#3472 |
|
Zakorzenienie
|
Hej kochane
![]() Jenny choinka juz jest-jutro ubieramy ale fajnie w tym zameczkuma.ko mustique zdrowka dziewczyny (angine mial)oczywiscie doiero zwloklam sie z lozka, bo czytalam ![]() ogarniam sie i sprzatam ![]() milego dnia |
|
|
|
#3473 |
|
Zakorzenienie
|
nie chce mi się nic robić
ale tu spokój
|
|
|
|
#3474 |
|
Zakorzenienie
|
NA NA NA NA
![]() No mi też się leń włączył, a tu taka cisza
|
|
|
|
#3475 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3476 |
|
Wtajemniczenie
|
|
|
|
|
#3477 |
|
Zakorzenienie
|
to idę wstawić zmywarkę i robić kapuche do kulebiaka
![]() bleeee, oblałam się colą Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-22 o 11:31 |
|
|
|
#3478 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Mustique, Mako - dużo zdrowia Wam życzę. Meg - tak jak radzą dziewczyny. TŻ musi się postawić, w końcu kiedyś musi. Nie jestem zwolenniczką wybierania, ale czasami trzeba, a to z Tobą będzie dzielić resztę życia, a nie z szanowną mamą. A rodziną z pewnością już jesteś. Moja mówi do mnie już dziecko od dawna. Jenny - jak tam nauka do egzaminów? U Was też było zamieszanie z egzaminem z językoznawstwa ogólnego? ---------- Dopisano o 11:37 ---------- Poprzedni post napisano o 11:36 ---------- a masz jakiś sprawdzony przepis? bo może zrobiłabym na święta... |
|
|
|
#3479 |
|
Zakorzenienie
|
Laaaaaaaa laaaa laaaaaaaaaaa na naaaanaaananaanannanaaaaa aaaaaa
![]() Zagłuszam cisze mako mustique oj biedactwa zdrowiejcie nam![]() meg tak mi przykro, strasznie głupia sytuacja... Rozumiem jakbyście mieli po 15 lat... to wtedy można jeszcze pomyśleć, że nie jesteście rodziną itd. bo któ w tym wieku małżeństwo planuje. No ale teraz?? Ach... Mam nadzieję, że TŻ się postawi i przyjedzie do Ciebie i nie będzie takim maminsynkiem Idę robić pierogi bo dzisiaj idę na nockę, a jutro pewnie nie będzie się mi chciało |
|
|
|
#3480 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale korzystam z tego przepisu http://www.wielkiezarcie.com/recipe39111.html
Edytowane przez dottta Czas edycji: 2009-12-22 o 11:41 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:06.

)

moja mimo że za mną nie przepadała to od początku mnie zapraszała w Święta
i nie było haseł że "nie jestem rodziną"
Nie wiem co Ci poradzić
chyba nie ma inne wyjścia tylko Tż musiałby się rodzince postawić i pokazać że jednak rodziną Ty dla niego już jesteś 

jeszcze spodnie do spania ale nie umiem ich obfotografować (wszystko w H&M). Zdjęcia zrobione telefonem bo aparat nadal po za moim zasięgiem - jakość zdjęć kiepska 

Perfect Housewife