|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#781 |
BAN stały
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Ale on napisal, ze nie jest ze mna szczesliwy...
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#782 |
Zadomowienie
|
Na pewno pisał to pod wpływem emocji. Idź spać, przemyśl wszystko, rano obudzisz się ze świeżymi myślami i na pewno będzie lepiej. Nie wierzę w to, że się ot tak rozstaniecie
![]()
#783 |
BAN stały
|
Ale powtorzyl to kilkakrotnie, uwazam, ze naprawde tak mysli. Trudno, moze z kims innym bedzie szczesliwszy...
|
![]() ![]() |
![]() |
#784 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() dziewczyny piszą ze pieniądze/kariera jest ważna, ale nie najważniejsza. ZGADZAM SIĘ!!!!!! przecież jesteś z nim szczęśliwa, tak sie kochacie.. nie możecie przez rodziców sie rozstać ![]() ![]() EDIT: może napisz tak do TZ.. na pewno o tym pomyśli ![]() Edytowane przez jagaaaaa Czas edycji: 2009-12-21 o 23:27 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#785 |
BAN stały
|
Dziewczyny, napisalam do niego smsa. Tak radzila mi Rebe. Jak nie odpisze albo odpisze negatywnie, to bede musiala sie z tym pogodzic. Bedzie mi ciezko, cholernie ciezko, zreszta caly czas jest. Wiecie jak sie czuje osoba ktora zostaje jakby sama na swiecie? Nie mam wsparcia w rodzicach, nie mam prawdziwych przyjaciol, nie mam juz chlopaka...
Nie wiedzialam, ze znajde sie w takim stanie przed swietami, sylwestrem i sesja. Boze czuje sie strasznie, jak złamany kwiat na wietrze... Nie wiem co mam ze soba zrobic. Wszystko w jednej chwili stracilo dla mnie sens. Jestem strasznie slaba psychicznie i wrazliwa, nie podniose sie z tego, nie dam rady, nie chce istniec.... W tym miejscu jednak pragnę z calego serca podziękować kochanej REBE. To ona spojrzala trzezwo na sytuacje i dala mi wsparcie. Rozmawiala ze mna i dzieki niej sie choc na chwile uspokoilam... Czemu takich przyjaciol nie spotyka sie w realu? Wiele bym dala za taka przyjaciolke jak Ty Rebe... No i dziekuj tez Wam wszystkim moje kochane zazdrosnice. Naprawde kiedy nie mialam neta, caly czas myslalam co tam u Was, co piszecie, co bym Wam napisala. Przywiazalam sie do Was bardzo. Jestescie mi bliskie i bardzo wazne. Bardzo milo mi bylo, kiedy mnie wspieralyscie i doradzalyscie. Milo, ze interesowalyscie sie co sie u mnie dzieje, ze sluchalyscie, czytalyscie, pisalyscie i poswiecalyscie na to swoj czas. Jestem Wam wszystkim bardzo za to wdzieczna. Dziekuje Wam. Ten watek pomogl mi czasem pokonac zazdrosc, sprawialyscie ze nie myslalam o tym tak obsesyjnie... Mam nadzieje, ze Wam tez to sie uda i bedziecie z czasem udoskonalac swoje zwiazki. Tego Wam zycze. Zycze Wam tez spokojnych, cieplych i RODZINNYCH świąt. Żeby ten rok był lepszy, zeby Wam sie lepiej ukladalo, zeby spelnily sie wszystkie Wasze nawet najskrytsze marzenia. Odchodze od Was i przenosze sie powoli na watek rozstaniowy. Bedzie mi Was brakowac ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#786 |
Wtajemniczenie
|
Madame nie przenoś się nigdzie od nas
![]() ![]() ![]() ![]() Lecę dziewczynki, dziś 2 kolosy ![]() ![]() ![]() ![]() Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2009-12-22 o 07:02 |
![]() ![]() |
![]() |
#787 |
Zakorzenienie
|
Mój też mi tak powiedział, ale dał szansę. Może Twój TŻ też przemyśli i jeszcze raz spróbujecie
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#788 |
Zakorzenienie
|
madame nie odchodz od nas
![]() Przeciez nie tak dawno pisalas, jakiego masz wspanialego TZ, on nie mogl cie przestac kochac tak z dnia na dzien... Te slowa, ktore teraz mowi, nie bierz ich do siebie, on to mowil pod wwplywem emocji.... Nie mozecie przekresilc wlasnego szczescia, tylko dlatego ,bo rodzice inaczej obmysleli twoja przyszlosc ![]() NIE POZWOL SOBA MANIPULOWAC !!!! To ze sa twoimi rodzicami nie oznacza, ze moga ci dyktowac jak masz zyc, co masz robic.... To wlasnie im najbardziej powinno zalezec na twoim SZCZESCIU!!!!!!! Przypomnialo mi sie takie powiedzonko, ktore idealnie pasuje do twojej sytuacji... NIKT ZA CIEBIE NIE UMRZE, WIEC NIECH NIKT NIE MOWI CI JAK MASZ ZYC ![]() Walcz o swoje szczescie, zebys kiedys po latach nie pluła sobie w twarz, ze nie zrobilas wszystkiego, by byc szczesliwa z NIM !!!!!!!!!!!!!!!!! ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#789 |
Wtajemniczenie
|
Madam posłuchaj tego: "Dlatego walcz"-Margo. Mi zawsze ta piosenka dodaje siły. Pomimo ze jest stara, ma fajne slowa
http://krol-macius.wrzuta.pl/audio/2..._dlatego_walcz
![]() |
#790 |
Zadomowienie
|
Motylku nie odchodź od nas!!!
![]() My też Cię wesprzemy w razie najgorszej ewentualności, jednak mimo wszystko jestem pewna, że się pogodzicie i wszystko będzie w porządku. Twój słodziak na pewno nie wytrzyma i na tego smsa Ci odpisze ![]() ![]() ![]() A do tego co powiedział. Spróbuj postawić się na jego miejscu. Ja tak właśnie zrobiłam. Postawiłam się w sytuacji, że rodzice mojego TŻ-ta mnie nie akceptują przez 5 lat, mówią że jestem do niczego, bo mam mało kasy a na dobitke on pisze mi, że może oni mają rację i sobie w życiu nie poradzimy. Jak się wtedy czuję? (oczywiście z punktu widzenia mężczyzny staram sie to ująć). widzę to tak: no tak, w końcu ją przekabacili na swoją stronę, nie damy sobie rady z moją marną pensją, jak będzie ze mną nie będzie jeździć mercedesem i będzie mieszkać w zwykłym mieszkaniu. Nie dość, że przez tyle lat byłem wrogiem dla jej rodziców to teraz ona zaczyna myśleć tak samo. I jak tu być szczęśliwym? Wiecznie odrzuconym i wrzucanym do gorszego worka? No to chyba jednak nie ma sensu, niech sobie znajdzie takiego, który zaspokoi jej i jej rodziców potrzeby. Z mojej strony to tak wygląda. Wiadomo, że do tego doszły jeszcze emocje co wszystko spotęgowało. Ale porozmawiacie na spokojnie i na pewno do jakiś wniosków dojdziecie. Nie wierzę w to, że się rozstaniecie ![]() Trzymaj się Motylku i wyżalaj się nam jak najbardziej. ![]() ![]()
#791 |
Zakorzenienie
|
Madame- nie przestanie Cię przecież kochać z dnia na dzień
![]() Idą Święta, przemyśli to wszystko ![]() Główka do góry kochana, myśl pozytywnie, nie emocjami tylko jak dama- rozważnie ![]() ![]()
![]() |
#792 | ||||||
BAN stały
|
Cytat:
Powodzonka na kolokwiach, bede trzymac kciuki ![]() Cytat:
Cytat:
Tylko jak ja mam sama o to wszystko walczyc skoro on juz nie chce? Przeciez to bez sensu... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() I w ogole to dziekuje moje kochane, za tak liczny odzew i wsparcie, wiedzialam, ze zawsze moge na Was liczyc. Dziekuje Wam, ze jestescie ze mna w tak trudnej sytuacji... Gdyby nie wizaz i nie Wy to chyba bym sobie nie poradzila... Kurcze przeryczalam pol nocy, tak mnie teraz glowa boli i na oczy nie widze... Nie znosze tego uczucia... pewnie wygladam straznie. Jeszcze jak moja matka mnie zobaczy, to od razu bedzie gadane... Ehhh, mam wszystkiego dosc ![]() |
||||||
![]() ![]() |
![]() |
#793 |
Zakorzenienie
|
Kochana przekonasz się z czasem co i jak, ciężko po takim czasie się rozstać, boli dużo bardziej gdy taka osoba rani, ale nie możesz się poddawać, jeszcze nic straconego, nie wierzę , że odejdzie ot tak, już bez jednego słowa.
![]() Ja za 2 godzinki jadę do mojej mendy ![]()
![]() |
#794 |
Zakorzenienie
|
madame ty nie mozesz tak pisac. dlaczego tak latwo odpuszczasz? juz na rozstaniowy idziesz jak tu jest twoje miejsce! jeszcze niedawno pametam jak czytalam twoje posty, bylas najszczesliwa z nas, ukladalo wam sie wspaniale. nie mozna w jednym dniu, jednej chwili ot tak po prostu odpuscic! zobaczysz ze on wroci (jesli jeszcze nie wrocil) zobaczysz ze to zrozumie i jeszcze spedzicie razem te swieta! nie wierze ze mozna ot tak 5 lat przekreslic !
on (twoj tż) po prostu zdaje sobie sparwe z z rodzicami nie wygra. ze juz zawsze oni beda przeciwko wam. a wspolne zycie to wiadomo ty i tz a nie ty i rodzice! jesli ci na nim zalezy, kochasz go to wytlumacz ze dla tej milosci gotowa jestes zyc wbrew woli rodzicow!
#795 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]()
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#796 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#797 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
jestem pewna ze on w pracy siedzi i tez ma glowe pelna mysli o was. i jak wroci z pracy to odezwie sie. ty czekaj. bo co mozesz wiecej? pisac non-stop skoro na ostatni sms ci nie odpisal? jechac do niego? porozmawiac na zywo? wczoraj tą rozmowę prowadziliscie jak? gg? smsy? czy na zywo?
![]() |
#798 | |
BAN stały
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#799 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#800 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostaje ci czekac. na pewno fatalnie sie czujesz. znam to uczucie. moj obecny tż tez pewnego dnia (co prawda po pol roku spotkan ![]() ![]() ![]()
![]() |
#801 | |
BAN stały
|
Cytat:
Dzieki za wszystko kochane ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#802 |
Zakorzenienie
|
a jak wyglkada wasza sytuacja na uczelni? studiujecie razem? mieszkacie razem?
#803 | |
BAN stały
|
Cytat:
A wiecie co jest najgorsze? Moja matka po tej calej awanturze przyszla i mnie uspokajala i mowila, ze wcale nie chciala zebym plakala... Ze bedzie dobrze i w ogole.... smieszna jest. I zachowuje sie jak gdyby nigdy nic. No tak, spieprzyla mi swieta i jest zadowolona teraz. Chodzi i sie pyta czemu jestem smutna, no ciekawe... dlaczego ja moge byc smutna? Ehhh, nie wiem jak mam ja traktowac, staram sie ja ignorowac, ale czasem mam ochote wykrzyczec jej prosto w twarz co o niej mysle.... TZ nadal milczy... ![]() Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-22 o 10:49 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#804 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
pozostaje czekac na jego krok ![]()
![]() |
#805 |
Zadomowienie
|
O cholerka nie weszłam wczoraj wieczorkiem bo nie miałam jak a tu takie rzeczy się dzieją
![]() Madame nie poddawaj się! Chyba ze naprawde watpisz juz w ten zwiazek. Ale jezeli to tylko przez ta sytuacje z rodzicami to naprawde nie warto przekreslac 5 wspolnych lat. To tyle czasu. Tyle wspomnien, tyle dobrych chwil. Twoj TŻ napewno z tego nie zrezygnował ot tak, juz. Po 5 latach. Domyslam się jak Ci ciezko bo nie dosc ze w domu atmosfera nieciekawa to jeszcze TŻ obwinia Ciebie. Ale nie dziw mu sie. Bo tak jak napisała juz któraś z dziewczyn On napewno boi sie tego Oni zawsze beda przeciwko Wam. Nawet po ewnetualnym ślubie.. Napewno Jemu tez jest ciezko. Pisałas wiele razy jaki jest wspaniały. Pamietam że zawsze Ci tego zazdrościłam. Tego jaki TŻ dla Ciebie jest, tego że potraficie się dogadać itp. Może powinnaś z Nim jeszcze raz porozmawiać, wyjaśnić? Nie pamietam ile macie lat ale przecież nie mieszkacie już z rodzicami bo studiujecie. Wiec w sumie możesz się od nich odciąć. Widujesz sie z Nimi pewnie tylko od święta. Nie wierze w to co Ci powiedział o tym ze jest z toba nieszczesliwy. Po 5 latach sobie to uswiadomil? Przeciez wczesniej bylo dobrze miedzy Wami. Napewno cała ta sytuacja Go dobiła i dlatego tak powiedział. Wiem ze pewnie pisze troche nieskladnie ale pisze z pracy troche po kryjomu. Ale tak mnie to jakos ruszyło że musiałam..
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." ![]() http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
![]() ![]() |
![]() |
#806 |
Wtajemniczenie
|
Ja już wróciłam śliczności
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Motylku, będzie dobrze ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#807 |
Zakorzenienie
|
Witam Was
![]() Bardzo spodobała mi się nazwa wątku, pewnie czasem i ja jestem zazdrośnicą ![]() ![]() Pozdrawiam
#808 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Jak sie trzymam? Sama nie wiem... TZ nadal milczy... Ale dzieki Wam staram sie o tym nie myslec. Bez wizazu pewnie siedzialabym i ryczala... Nie wiem, jestem glupia i nawina, ale ludze sie, ze to nie koniec i ze sie odezwie... Ale z drugiej strony zazwyczaj nie bylo tak, zeby tyle milczal... Zwlaszcza, ze napisalam do niego... Nie moge uwierzyc w to, ze to koniec ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#809 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
nikt nie chce spędzać świąt sam, niby jest rodzina, ale myślałby o tobie, o tych 5 latach. nie wierzę by można było skończyć taki związek jednego wieczoru i do tego przez GG.. dziękuję za takie wyróżnienie, nie trzeba było ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:05 ---------- Poprzedni post napisano o 13:04 ---------- Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#810 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:52.