| 
 | |||||||
| Notka |  | 
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. | 
|  | 
|  | Narzędzia | 
|  2009-12-22, 23:08 | #1651 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2008-08 
				 | 

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

ja też się znam z Agatką       a jak śmiesznie było  Cytat: 
  przepraszam ale u mnie to będzie 5.20 a to dla mnie stanowczo za wcześnie  a obejrzałabym z wielką chęcią  ja zauważyłam ale co będę pisać że piękny avatar toż to przecie widać  w pracy sajgon  ale przystroiliśmy mieszkanko i wyszło całkiem milusio  nawet TŻ'towi się podoba  a teraz żłopiemy sobie winko bo dostałam dziś całkiem przyjemną premię świąteczną  no i od razu wypłatę świąteczną  ale tak szczerze jak zobaczyłam sumę na czeku to wyglądałam tak ->    a w ogóle to wpadłam na pomysł że napiszę TŻ'towi list miłosny na święta  kupiłam dzisiaj śliczną świąteczną "kartkę dla narzeczonego" bo tutaj takie są a w Pl się z takimi nie spotkałam  jak jutro dam rade to wam wrzucę zdjęcie  jak chcecie oczywiście    ciekawe czy się ucieszy z listu miłosnego ode mnie    edit: z tego wszystkiego zapomniałam osz rety wyglądałaś ślicznie  tak delikatnie ale i elegancko  ehhhhh jak ja Ci zazdroszczę  Candy Killer komplet śliczny ale ja mam już za dużo bielizny więc się nie zagłębiam w szczegółach co by nie korciło że muszę kupić  pagka     
				__________________ Hello! I'm the Fitness Fairy. I've just sprinkled motivation dust on you. Now go and move your ass! This sh.it is expensive!  Edytowane przez Grapefrutka Czas edycji: 2009-12-22 o 23:13 | |
|     | 
|  2009-12-22, 23:10 | #1652 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Dzierżoniów 
				 | 

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Medeline..dziekuje  a Ty sie tam nie smutaaaj kobietooo..faceci to sa ignoranci ja zauwazylam  ostatnio rozmawialam z moim i sie pytam czy teskni a on mi mowi ze teskni od kiedy wyjechalam..a ja zdziwiona i mowie ..ze nie mowil nigdy a on ze to jest chyba oczywisteee....czy my sie zawsze musimy domyslac?:P 
				__________________ | 
|     | 
|  2009-12-22, 23:29 | #1653 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-07 
				 | 

Dobranoc   Gwizdaczku 3mam kciuki! i będę oglądała na pewno  wstanę godzinę wcześniej, a co! no to by było na tyle   | 
|     | 
|  2009-12-22, 23:41 | #1654 | |||
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Rzeszów 
				 | 

Gratuluję    Nie odpisałaś mi na mojego posta, ale i tak zrobię ten test jutro. Cytat: 
 ---------- Dopisano o 23:41 ---------- Poprzedni post napisano o 23:30 ---------- Słodziutka koszulka  Cytat: 
 Cytat: 

__________________ "Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." | |||
|     | 
|  2009-12-22, 23:57 | #1655 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-08 
				 | 

Kawka co Ty się tak uwagi domagasz hę?  Madzia... weeeeź... z jednej strony rozumiem Twój zły humor ale z drugiej... rozbawiło mnie to że chcesz, żeby był tylko "Twój, Twój, Twój"  tak to zabrzmiało jak kaprys takiego dzieciaczka rozpieszczonego  Ale zobaczysz, jeszcze będzie TYLKO TWÓJ  a że się nie widzicie... zadzwoń i powiedz "przyjdź"- może poskutkuje  I nie marudź, że nie potrafisz się malować, ja też nie umiem ale... my jesteśmy tak piękne, że nie musimy się malować    Candy, komplecik jest śliczny  (kolejna domagająca się uwagi  ) Też mi się za TŻem tęskni   
				__________________ "Być zadowolonym z samego siebie- to największe szczęście" Tomasz Mann | 
|     | 
|  2009-12-23, 00:00 | #1656 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

ej, to chyba tylko ja nie cierpie bizuterii :P typu pierscionki, lancuszki, kolczyki... interesuje mnie tylko bizuteria w innych miejscach. a kolczyki nosiłam w tunelach, jeszcze jak je mialam    | 
|     | 
|  2009-12-23, 00:02 | #1657 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Chociaż teraz chcę zostac kidnaperką i ukraść MOJEGO od mamy  Bo kolega nie wie co jutro będzie robić, bo jak mu mama zada to się dowie....  I jak tu się z takim umówic... no w sumie...  Jak siostra? Pony te tunele to te guziki w uszach? 
				__________________ 30.12.2012  26.04.2014   Edytowane przez medeline Czas edycji: 2009-12-23 o 00:05 | |
|     | 
|  2009-12-23, 00:19 | #1658 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2007-03 
				 | 

Cytat: 
  dobra, ja lece spac, raniutko w droge. dobranoc! | |
|     | 
|  2009-12-23, 00:21 | #1659 | 
| Wtajemniczenie Zarejestrowany: 2008-11 Lokalizacja: Rzeszów 
				 | 

Jak widzę to u kogoś to mnie słabi.

__________________ "Płoń blisko mnie, zmysły przypalaj, poparz mnie sobą, nasącz lawą żaru, przeniknij płomieniem wyzwalającym energię z rozgrzanego ciała, przygrzej mocniej jeszcze, pustkę wypalaj, wypełniaj wszystko istotą siebie..." | 
|     | 
|  2009-12-23, 01:08 | #1660 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

Gwizdaczku, na pewno świetnie sobie poradzisz   pewnie mi się nie uda obejrzeć na żywo, bo to dla mnie nieludzka pora   A mnie jakoś smutniasto... Nadrobiłam wtorek i już mówię dobranoc   Wracam do puzzli, nie chce mi się jeszcze spać... 
				__________________ Powód do śmiechu dał mi Bóg  Rdz 21,6 | 
|     | 
|  2009-12-23, 01:34 | #1661 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-08 Lokalizacja: Dzierżoniów 
				 | 

ja mialam tunele dluuugo dlugooo..a najwieksze jakie nosilam to 17tki   i ostatnio mnie naszla chec na powtorke z rozrywki  haha a jaaaaaaaaaaak  ja nie lubie byc ignorowana  :P dobranoc kobietki   
				__________________ | 
|     | 
|  2009-12-23, 07:16 | #1662 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-07 Lokalizacja: Warszawa 
				 | 

Ha! Pierwsza    
				__________________ o7.10.07-zakochana   18.12.10- narzeczona  05.03.11 - żona  22.08.11 - Mrówka  13.05.13 - Bulgotka  Mrowisko "Zwierciadełko" | 
|     | 
|  2009-12-23, 07:39 | #1663 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-09 
				 | 

Druga!

| 
|     | 
|  2009-12-23, 07:46 | #1665 | 
				 | 

no spooooko   Wstałam strasznie wcześnie, dotarłam na 5:40, od razu charakteryzacja i całe 4 minuty na planie  Czyli jak zawsze, bo ja tam bywam raz na jakiś czas   
				__________________ o7.10.07-zakochana   18.12.10- narzeczona  05.03.11 - żona  22.08.11 - Mrówka  13.05.13 - Bulgotka  Mrowisko "Zwierciadełko" | 
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-12-23, 07:50 | #1666 | 
| Zakorzenienie | 

no to super  mnie by trema zjadła  szkoda, że nie widziałam - no ale może w necie będzie powtórka  a na jaki temat się wypowiadałaś? jak nie przytyć w święta? czy jaki? 
				__________________ RAZEM   "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." | 
|     | 
|  2009-12-23, 07:52 | #1667 | 
				 | 

Dokładnie - jak jeść w Święta   Tremy to nie mam  Ja od dziecka lubię publiczne występy a w tv w ogóle nie masz wrażenia publicznego występu - kamery itd itp sprawiają, że masz wrażenie że gadasz tylko z prowadzącymi  Ja to lubię, mam chyba parcie na szkło   
|     | 
|  2009-12-23, 07:52 | #1668 | 
				 | 

Gwizdaczku trzymałam za Ciebie kciuki przez sen   Szkoda że nie zaprosili Cię do DDTVN, przynajmniej zaczyna sie o bardziej ludzkiej godzinie   | 
|     | 
|  2009-12-23, 07:55 | #1669 | |
				 | 

Cytat: 
  Tylko na ogół koło 8 wejście zawsze tam mamy   
				__________________ o7.10.07-zakochana   18.12.10- narzeczona  05.03.11 - żona  22.08.11 - Mrówka  13.05.13 - Bulgotka  Mrowisko "Zwierciadełko" | |
|     | 
|  2009-12-23, 08:10 | #1670 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-12-23, 08:10 | #1671 | 
| Zakorzenienie | 

Gwizdak to dobrze ze ci dobrze poszlo - ja nie dalam rady wstac tak wczensie, zreszta bymmusiala tate obudzic bo u niego TV jest - obejrze jak bedzie juz dostepne na ich stronie    
				__________________ ...świat obrazów nie zna śmierci ani życia, gdy nie materia tylko myśl jest ciałem... | 
|     | 
|  2009-12-23, 08:13 | #1672 | 
				 | 

spooko, dam znać jakby co   Arrakis, no problemo  A tak naprawdę czy mi dobrze poszło, to nie wiem  Nie widziałam siebie  Lepiej, żeby widzowie ocenili 
|     | 
|  2009-12-23, 08:35 | #1673 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2005-03 Lokalizacja: podkarpacie 
				 | 

A ja wstałam i obejrzałam   było naprawdę super  Carmelku, gratuluję Ci bardzo 5 z obrony! Jak dla większości tutaj, dla mnie też było to pewniakiem  Osz rety, bardzo ładnie i naturalnie wyglądałaś na ślubie  Czytam Was cały czas, ale nie odzywam się, bom w dole i wygrzebać się nie mogę. Miłego dnia   | 
|     | 
|  2009-12-23, 08:54 | #1674 | 
| Zakorzenienie | 

Dzięki Biska  no i reszcie dziewczyn  Udanego dnia i poprawy humoru Biska  szkoda, że dzisiaj nie ma wolnego dnia i trzeba w pracy siedzieć  (a przynajmniej udawać, że się pracuje  ) 
				__________________ RAZEM   "Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..." | 
|     | 
|  2009-12-23, 09:00 | #1675 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Cześć!  Nadrabiam powoli,ale już odpisuję,cobym nie zpaomniała. Gwizdaczku maleńka-jesteś wielka  Ale ładnie mówiłaś! A denerwowałaś się?Ja pamiętam,że zawsze na planie się trzęsłam jak osika. Ale to może też dlatego,że musiałam się wykazywać pewną wiedzą. Aaaa i umalowali Cię tam?Ślicznie wyglądałaś  A na Słowację będziesz jechać którędy? Przez Zakopane czy może Korbielów/Zwardoń? Pony a zamawiasz ten zmieniacz z Truskawy?Też bym chciała   Kawuszka ja zauważyłam Twój avek,tyle,że widziałam to zdjęcie wcześniej na Waszej stronce  A piżamka to z H&M? Justyś, Candy u mnie baby szaleją tak od dwóch tygodni.Kiedyś siedząc w pracy mogłam spokojnie z Wami popisać,a teraz nie mam czasu  Osz rety ślicznie wyglądałaś! A właściwie to po co Wam był teraz ten cywilny?Kredyt czy cuś? ---------- Dopisano o 09:00 ---------- Poprzedni post napisano o 08:55 ---------- Cytat: 
 Mam pełną gamę kolorystyczną, Ingloty, nie Ingloty,Lancome, nie Lancome i cooo??? Teraz jedyne co używam to taki delikatny,mieniący się brąz z EDM i taki szary wpadający troszkę w fiolet w kremie z Diora. Ale może jak przyjdzie mi paczuszka z EDM to się to zmieni  W sumie niedobrze się czuję w jaskrawych kolorach.Chciałabym mieć różne kolorki,ale delikatne.Mam nadzieję,że te co wybrałam takie będą. A co do kontaktu z TZem to też mam jak Ty. My nie umiemy nawet godzine się do siebie nie odzywać. Dziwnie tak... 
				__________________  13.09.2013 godz.9.05 - T.   04.02.2016 godz.8.55 - Z.   06.05.2019 godz.10.46 - K.   | |
|     | 
|  2009-12-23, 09:03 | #1676 | 
| Zakorzenienie | 

tak Motylku ślub z miłości do kasy (hehe tak mówimy  ), u nas ceny mieszkań powoli rosną, ja dostałam umowę na czas nieokreślony (a nie wiem ile w niej posiedzę jeszcze  ) - więc podjeliśmy decyzję o ślubie i kredycie (wiem, że dziwnie to wygląda - ale ja nie żałuję  ) 
|     | 
|  2009-12-23, 09:04 | #1677 | |
				 | 

Cieszę się  Cytat: 
  Nie denerwowałam się, ale dla mnie to jest bardziej przyjemność niż stres. Jakoś nie boję się kamery  A Ty gdzie gwiazdowałaś?  Ech, a Tż zaspał.... czasem to ....   
				__________________ o7.10.07-zakochana   18.12.10- narzeczona  05.03.11 - żona  22.08.11 - Mrówka  13.05.13 - Bulgotka  Mrowisko "Zwierciadełko" | |
|     | 
|  2009-12-23, 09:16 | #1678 | ||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2006-02 
				 | 

Cytat: 
 Ja też nie przepadam za biżu.Kolczyki noszę tylko jakieś wkrętki.Żadne kolorowe,duże mi nie pasują  A czasem żałuję,bo jak moja koleżanka ubierze się tak kolorowo,do tego kolorowa biżu itp.to tak pięknie wygląda  Do mnie pasują bardziej klasyczne rzeczy i kroje  ---------- Dopisano o 09:13 ---------- Poprzedni post napisano o 09:07 ---------- Cytat: 
  Moja koleżanka też kiedyś myślała o tym,zeby najpierw wziąć cywilny. A kiedy macie kościelny? Gwizdaczku noooo nie wiem czy chcę mówić. To był pewien epizod w życiu,a poza tym to było daaaaawno temu.Haha a ja włączyłam w TV,najpierw oglądałam jednym okiem,ale jak się pojawiłaś to wstałam w łóżka i podeszłam do TV (Tv mam w jednym końcu pokoju,a łóżko na którym śpię w drugim,a ponieważ jestem ślepawa to nie widziałam dobrze:P ) i oglądnęłam i poszłam dalej spać  To którędy jedziecie na Słowację? ---------- Dopisano o 09:16 ---------- Poprzedni post napisano o 09:13 ---------- Candy ależ cudny ten komplecik  Uwielbiam taki kolor i krój.Aż się napaliłam:P Tylko,że musiałabym kupić 70 e  Nie pokazujcie mi tu bielizny,bo ja mam dwie szuflady w komodzie z samymi tylko stanikami   
				__________________  13.09.2013 godz.9.05 - T.   04.02.2016 godz.8.55 - Z.   06.05.2019 godz.10.46 - K.   | ||
|     | 
|  2009-12-23, 09:18 | #1679 | |
				 | 

Cytat: 
  Będziemy jechać Zakopianką i odbijać na Chyżne, ale nie wiem przez co tam się jedzie   
|     | 
|  2009-12-23, 09:19 | #1680 | ||||
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Cytat: 
  ślina mi pociekła  gratuluję udanego występu i co to ja chciałam powinnaś częściej występować bo kamera Cię bardzo lubi  Cytat: 
  Cytat: 
   A wogóle to HELOŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁŁ 
				__________________ Panna Żelazny Zad  wizażuję sobie https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=343695 ZAPRASZAM https://wizaz.pl/Mikroreklama jestem zbyt za✂✂✂ista żeby ociekac za✂✂✂istością, to za✂✂✂istość ocieka mną  | ||||
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:10.