|
|||||||
| Notka |
|
| Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3661 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III
Cytat:
Już na mamusiowym się dowiedziałam, że mogę i użyłam... Troszkę lepiej ale boję się, że bez wizyty może się nie obyć Cytat:
Ja nie lubię śpiewać publicznie![]() Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() No musiałam Tutaj można smęcić, pamiętasz po to jesteśmy... Co się stało? Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
|
|
#3662 |
|
Zakorzenienie
|
lindsley a co Ci szef powiedział ?
lenka pięknych świąt awenturyn oj te choróbska to Cię opuszczą oby jak najszybciej bo podziwiam za to leżenie w łóżku.. zdrówka ![]() a mój tata dzisiaj dzwonił do moich teściów przyszłych żeby na 1 dzień świąt zaprosić i co? idą sobie do dziadków TŻ oczywiście są tam bardzo "uważani" trudno.. te święta bez TŻ spędze ![]() oj ja też ostatnio przeglądałam wątek mamuś grudniowych no i domi doczekała się
Edytowane przez Ollliwka Czas edycji: 2009-12-22 o 20:27 |
|
|
|
#3663 |
|
Zakorzenienie
|
Wręczyłam mu zwolnienie a on że nie zaskoczyłam go i że nie spodziewał się niczego lepszego już po mnie czy jakoś tak... I z głupim uśmiechem... A ja z uśmiechem się pochwaliłam, że będzie synuś i życzyłam wesołych świąt... Oczywiście szczerze... Niby nic ale jakoś to przeżywam...
|
#3664 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
lindsley to nie o mnie chodzi, oszczędze Wam szczegółów...
Co do szefa, to hmmm niech się cieszy, że teraz to juz nei on musi Ci płacić ![]() Olliwko TŻ tez idzie do dziadków?
|||||||||||||||||||||
|
|
#3666 |
|
Zakorzenienie
|
zgadnij idzie , idzie.. jak co roku..
a co kupiłyście swoim TŻ tom na prezent? ja kupiłam torbę na laptopa i aniołka , ale takie rękodzieło
|
#3667 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() To zmykam dziewczyny, może koło świąt się odezwę, żeby zobaczyć czy są jakieś II kreseczki na wątku.. Jak mnie brat dopuści do kompa ![]() Życzę Wam CUDOWNYCH świąt...
Martynka Edytowane przez Lenka* Czas edycji: 2009-12-22 o 21:28 |
|
|
|
|
#3668 |
|
Zakorzenienie
|
lenka a co tak wcześnie dostał prezent ?
mój TŻ nie chciał wcześniej
|
#3669 | ||||||
|
Rozeznanie
|
Cześć Dziewczyny
Przeszło mi troszkę jak sobie z Wami pogadałam ![]() Dzisiaj humorek lepszy chociaż nadal mi smutno - a sytuacja nic a nic się nie zmieniła. Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Dziewczyny ale wymyśliliśmy z moim M rozwiązanie tej sytuacji. Będzie co ma być ale spróbujemy. Pojedziemy do nich na Wigilię z opłatkiem i albo się z nami podzielą i pogodzą albo będą kazali wyjść. Trzymajcie za nas kciuki - jutro pewnie poinformuję że będziemy
|
|
#3670 | |
|
Zakorzenienie
|
trzymamy mocno
o tak Cytat:
![]() Pamiętam Domi tymbardziej, że podczytuję wątek list-grudniowy No to ślicznie Jej gratulujemy Lindsley może akurat byłaś po posiłku? wtedy zawsze waga więcej wskazuje... Idę lulu |
|
|
|
|
#3671 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Kakusiu, musimy na siebie uważać
Serduszkowata jak rodzice, a w szczególności tata nie doceni Waszej wyciągniejtej ręki, to będzie bardzo nie ładnie z jego strony... Olliwko u mnie J dostanie maszynkę do strzyżenia włosów W końcu mogę się wykazać na urodziny styczniowe ![]() Aldii, gdzie jesteś?? Oglądam Expres reporterów...
|||||||||||||||||||||
|
|
#3672 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale sobie do tego zamówiłam tusz do rzęs i balsam z avonuTo trzymam mocno ![]() Zgadnij a mnie się nie napina brzuszek tylko ostatnio kuje jakby lewy (co dziwne bo wcześniej prawy) jajnik... Ale synuś miał tam wczoraj na usg nóżki to może mnie pokopał I ta infekcja.. Na razie nie jest źle bo cały dzień nic nie czułam ale wieczorem już tak. Nie wiem co robić. Lekarz chyba już jutro nie przyjmuje i muszę czekać do pn Mam tylko clotrimazol
|
|
#3673 |
|
Rozeznanie
|
dzięki kochana
i tego się obawiam - ale będzie co ma być
|
#3674 | ||||||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Ja jak swojej powiedziałam o kłuciach w szyjce to, to sprawdziła na badaniu ręcznym... Powiedziała, że mam infekcje, a szyjka się trzyma... Dostałam lek dopochwowy i kłucia zniknęły...
|||||||||||||||||||||
|
|
#3675 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. Dzisiaj źle spałam, przez to wczorajsze. Z samego rana opitoliłam męża. A w ogóle to dzisiaj mnóstwo roboty. Choinkę trzeba ubrać.Kupiliśmy w doniczce. Z mamą jadę na zakupy. Ciasto trzeba zrobić. Sałatki może już na jutro. No i jeszcze posprzątać mieszkanie, ale do tego już męża zagonię. Miłego dnia kobietki.
Malga słodki brzuszek.... ![]() No właśnie gdzie jest aldi ? Czyżby to już?? lindsley szefem się nie przejmuj. Cham i tyle. Nie warto o nim rozmyślać. Ciesz się swoim ukochanym synkiem
Edytowane przez Tity Czas edycji: 2009-12-23 o 07:53 |
|
|
|
#3676 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry wszystkim
Cytat:
zastanawiam się czy mój lekarz robiłby mi problemy jakbym poprosiła o L4... Cytat:
Chyba nie umiem się zorganizować nie wiem co w jakiej kolejności, czy dziś czy jutro... Muszę się mamy doradzić ![]() Cytat:
mnie tylko jak się zmacham to kłuje... no i jak się mocno podenerwuje.Dziś i jutro będę cały czas na nogach, w 1 dzień Świąt i 2 dzień będę w gościach. Tak więc od niedzieli wypadałoby sobie zrobić odpoczynek ![]() Aldii żyje, podczytywałam Ją na styczniowym, Jej malutka podrosła o co tak bardzo martwiła Nam się Aldii A ja w poniedziałek zaprosiłam do siebie na herbatkę jedną mamusie ze styczniowego wątku która jest z mojego miasta którą dobrze znam (ona mnie też) ale ja się Jej nie ujawniłam i tak trzymam Ją w niepewności kim ja to jestem ale dozna szoku jak mnie zobaczy Dobra bierzemy sie do życia Dziewczynki! Dzień jest krótki |
|||
|
|
|
#3677 |
|
Zakorzenienie
|
No żesz k...
DESZCZ??? Ja zwariuję Nie pamiętam kiedy ostatnio były święta ze śniegiem. A teraz jak spadł, to musiał się o 3 dni pospieszyć ![]() Dzisiaj już dla nas zaczynają się święta. Po śniadaniu mąż jeszcze jedzie ostatnie zakupy zrobić, ja muszę umyć piec, zlew i poodkurzać. A na 18-tą jedziemy do moich Rodziców na wigilię Nie chcę przechwalić, ale tym razem naprawdę wydaje mi się, że zaczynam lepiej się czuć jeśli chodzi o kaszel. Wzięłam już 3 tabletki antybiotyku (w sumie mam 15
RAZEM OD 5.03.2000. Optymista uważa, że świat stoi przed nim otworem. Pesymista... wie, co to za otwór ![]() TYMEK - 26.11.2010 Edytowane przez kretencja Czas edycji: 2009-12-23 o 08:46 |
|
|
|
#3678 |
|
Zakorzenienie
|
kretencja a to lekka zmiana planów z wyjazdem jutrzejszym? bo miałaś jechać
serduszkowata ![]() Ja się zastanawiam czemu tak jest ,że jedni mają piękne święta , a drudzy nie potrafią dostrzec ich uroku ja póki co mega szczęśliwa nie jestem w święta , spędze je bez TŻ i już marzę o tych następnych za rok
|
#3679 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Mój plan na dziś: -usmażyć rybki i przełożyć sosem do ryby po grecku, - upiec sernik - zrobić masę i upiec wiórki do ananasowca - upiec szyneczkę - zrobić sałatkę - upiec spóźnialskie pierniki - może posprzątać już ostatecznie domek - paść trupem wieczorem w łóżku
|
|
#3680 |
|
Zakorzenienie
|
Olliwka, nie ma jeszcze żadnej zmiany
|
#3681 |
|
Zakorzenienie
|
witam! kretencja też ubolewam z powodu tego śniegu, taka ciapa się zrobiła masakra
![]() Serduszkowata trzymam kciuki Tity to teraz możesz się wyżysz na tż i zagonić go do roboty za karę ![]() Ja dzisiaj znowu zrobiłam test no i jest coś co wygląda juz jak kreska ,ale blada.....chciałabym mamie powiedziec ale jak tu się cieszyc jak to bladziocha taka.... |
|
|
|
#3682 | ||||||||
|
Zakorzenienie
|
pewnie znowu coś w rodzinie nie tak?
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
piękne bedzie miała świętaCytat:
frezyjka to Lenka? bo właśnie zastanawiałam się wczoraj. A kto mi przysłał zaproszenie i sie odmyślił?? Bo było juz jako konto usunięte???? Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() ze względu na chorobę tak? Tak was czytam to okazuje się, ze większość z was jest w domu, ja jeszcze w pracy, ale w sumie mogłabym iść do domu i byc w razie czego pod telefonem, ale jeszcze troche posiedze co by pobyc na wizażu, bo w domu to pewnie sie czym innym juz zajmę. Wczoraj zrobiłam ten pasztet rybny, nic specjalnego, a narobiłam sie jak głupia. I jeszcze tylko mama marudzi, ze rybami w domu śmierdzi i dom sie nadaje do remontu, jak słyszę te teksty to mam ochote sie wyprowadzić Zrobiłam też śledzie w zalewie pomidorowej, będą pycha, czuję to ![]() No i na koniec jeszcze blok czekoladowy. A dziś makowiec z masa orzechowa i babke, oba nowe przepisy wiec nie wiem czy sie uda.... No i pewnie ubiorę choinkę. Jutro pewnie ostatnie odkurzanie i potem tylko włosy, paznokcie itp ![]() Od rana mi niedobrze, chyba paprykarz był jakis niedobry, chociaż świeżutki. Ale kanapkę z serem jakoś wciągne, bo już jestem głodna, więc na siłe zjem. Aaa no i jeszcze prezenty do zapakowania czekają, mąż pojedzie do pracy to bedę miała spokój i zapakuję. A poza tym to wkurzyała mnie mamuska z tekstem, ze smierdzi ryba popsuła mi humor. Wpadne do domu to zrobie ponowne wietrzenie i uruchomię jakieś zapachy ![]() ---------- Dopisano o 09:53 ---------- Poprzedni post napisano o 09:49 ---------- Cytat:
![]() hmmm, nie wiem co o tym myśleć, ale dziewczyny chyba tez miały czasem blade krechy nie? Moze na bete? Czy jednak już za późno?
|
|
#3683 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewiczynki
Na wstępie, Lindsley gratulacje synka Kretencja w świetokrzsyskim też leje. Fatalna ta pogoda chciałabym żeby był mróz 20 stopniowy bo i wtedy trudniej o chorobę a w taką ciapę to pewno coś się do mnie przypałęta. Wiszłam dziś na chwilę i buty podmoczone A i oby wkońcu ta choroba się od ciebie odczepiła Agness owocnego gwałcenia męża ![]() Wiem kochane miałam wam wrzucić zdjątko z usg mojego ale jakoś ostatnio nie mam czasu na nic. Teraz jestem w pracy i zdjęcia nie mam przy sobie. W każdym bądz razie po piatkowej wizycie wiem że wszystko ok. dzidzia ma 8 cm. i pięknie ułożyła się do zdjęcia. Widze, że u was przygotowania świątecne w toku. Ja jakoś nie czuje w tym roku świąt wogóle. Teściowa praktycznie wszystko zrobi do południa tak że jak wracam do domu to ju nie ma bardzo co robić. wczoraj zrobiłam tylko placek a dziś po południu rybkę w brzoskwiniach, sałatkę jutro i to tyle z moich przygotowań. Wigilię spędzamy jutro najpierw z teściami a później jedziemy do moich rodziców, także przejedzenie gwarantowane Gabisun moja druga kreska też była blada |
|
|
|
#3684 |
|
Zakorzenienie
|
______________$$$$$$
______________$$$$$$$$$$ ____________$$$$$$$$$$$$$ $ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $$ _________$__________$$$$$ $$$ _________$$$$$_________$$ $$$$ __________$___$$$$$$_____ $$$$ _________*$$$_$_$$_$$____ _$$$ ________$_$_$**_$_$_$$$__ _$$$ _________$(O)___(O)_$_$$_ *$$$ _______$$__________$*$_$_ _$$$ ____$*__$____*___$$$__$__ *_$$ ___$*_____*$$$*________$_ __.** ___$*_______*_________.*$ __**** ____$*_________________*$ __*** ___$$$$*_____________*$$§ §§§ _$$$$$$$$$*_______*$$$$$$ §§§§§ $$$$$__$$$$_$$_$$$$$$$$$$ $$§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$$**$$$$ $$§§§§§ $$$*__*$$$$$$$$$$$*__$$$$ $$$§§§§ _$$$$*$$$*******$$$*__$$$ $$$§§§§ __$$$*$$$*$$$$$*$$$$*$*_$ $$$§§§ _____$$$$*$$$$$*$__$$$$$$ $$$§§ _____$*$$*******___*$$$$$ $$$§ _____$*__________________ __*$ _____$$*_*__*___*$$_*___* __*$ ______$$$$_$$$$$$$$$$$$$_ $$$ _________$_______$_______ _$ _________$*______*_______ *$ __________$$$$$$$$$$$$$$$ $ ______$$$$$$$$$$**$$$$$$$ $$ ____$$$$$$$$$_______$$$$$ $$$ ___$$$$$$______________$$ $$$$ Przez śnieżycę, zawieruchę ślę życzenia i otuchę, by te święta choć tak zimne były ciepłe i rodzinne. Moc prezentów i miłości w Nowym Roku pomyślności. |
|
|
|
#3685 |
|
Zakorzenienie
|
Abz, no tak, ze względu na chorobę... Pani doktor powiedziała, że nie muszę leżeć plackiem
Gabisun, nawet blada krecha to krecha Ale obstawiam, że Ci się udało
|
#3686 |
|
Zakorzenienie
|
Kakusia na betę juz za późno pójdę może po świętach
Olayya mam nadzieję ,że u mnie też tak jest Kretencja dzięki za wsparcie mama jest mi bardzo bliska i jest dla mnie bardzo cennym źródłem wiedzy i tak chciałam się jej poradzić gdzie do lekarza pójść na potwierdzenie. Już sama nie wiem, bardzo chciałam jej powiedzieć bo ostatnio jakaś smutna jest...Co radzicie dziewczyny?
Edytowane przez gabisun Czas edycji: 2009-12-23 o 10:28 |
|
|
|
#3687 |
|
Zakorzenienie
|
ale fajny gwiazdor
Jeszcze muszę wam pomarudzić, dzisiaj jak jadłam śniadanie, czułam w jelitach, ze musze do kibelka, wzięłam tylko łyk herbaty i chciałam iść, ale jak mnie złapał ból (jakby mi coś sie napinało i pekało w środku) nisko w podbrzuszu, na samym środku, chwilkę trwało i minęło. A teraz siedze sobie i czuje ból na tej samej wysokosci tylko bardziej z prawej str, lzejszy ból, jakby jajnik czy coś i jak uciskam to boli bardziej. Wicie, ze ja sobie wmawiam, ze jeżeli byłam zapłodniona to to na pewno było poronienie, taka głupia ja...
|
#3688 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczyny
Gabisun, jak pojawia się w ogóle kreska, to znaczy, ze są hormony ciążowe. Bez nich w ogóle by się nie pojawiła. Pokazuj nam ten test, mi już ci rozstrzygniemy, czy to kreska czy przywidzenia. Bo nawet nie wiadomo, czy ci gratulować czy nie - taka jesteś niepewna ![]() Kretencjo, przeganiałaś śnieg, mówiłaś, że zimy nie lubisz - to teraz masz zamiast śniegu deszcz ![]() Olayya, mam nadzieję, ze poczujesz jednak święta. No i czekamy na zdjęcie Marcelko, mam nadzieję, że się ułozy. A ja jestem ciekawa, jak tam brat? Dalej nic? Przecież to już połówka! ![]() Tity, zagonić męża do pracy zgodnie z powiedzeniem "Na kaca najlepsza praca" Awenturyn, zdrówka, zdrówka, zdrówka Abz i Lindsley, przez was się głodna zrobiłam Ja pamienie coraz miejsze mam, cycuchy trochę bolą, korci, mnie, zeby zrobić test jutro, ale to nie ma sensu, bo to będzie dopiero 24dc. Muszę czekać do niedzieli ![]() Plany na dziś: -upiec anioła z masy solnej i go pomalować (bo ma być na jutro - szybka jestem )-posprzątać w mieszkaniu -zrobić ostatnie zakupy -ubrać choinkę w końcu, bo w tym roku jakoś długo zwlekamy -zrobić sałatkę i ciasteczka świąteczne -wieczorem pomalować pazurki, poleżeć w wannie z maseczką na twarzy ![]() Dostałam wczoraj od moich dzieci prezent na święta - zestaw Bielendy kosmetyków miodowych. Pięknie pachnie! I w ogóle sie wzruszyłam, bo przyszły nawet moje dzieci, które miałam w zeszłym roku, a teraz już są w liceum i zagrały mi na saksofonie i zaśpiewały kolędy Normalnie łezki wczoraj się polały Miłego dnia kobietki |
|
|
|
#3689 |
|
Zakorzenienie
|
Abz a kiedy masz termin @? nie nakręcaj się na najgorsze, w ciaży też występują takie kłucia, bo macica się rozciąga , kiedy testujesz?
|
|
|
|
#3690 |
|
Zakorzenienie
|
Gabisun, zrób test znowu jutro lub pojutrze, hormony ciążowe bardzo szybko przyrastają na początku. Jak będzie druga kreska - mów mamie
Pomidora, ale ja od razu mówiłam, że akurat na święta to lubię jak śnieg jest
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:22.

chyba zrobię jakiś pasztecik bo tak o nim wspominacie
bądź zbuntowała jak kto woli
Ja nie lubię śpiewać publicznie

oby jak najszybciej bo podziwiam za to leżenie w łóżku.. zdrówka 

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
Już 28 cykle staramy się o dzidziusia 

DESZCZ???