|
|
#91 | |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
?czyżby mnie kochał bardziej ?o rany padłam.
|
|
#92 |
|
Zadomowienie
|
|
|
|
|
#93 |
|
Zakorzenienie
|
dobranoc Cześki, Mietki i Edmundy ;*
|
#94 |
|
Zakorzenienie
|
eee wzięłam się za pierniczki z przepisu Karoliny a tu prawie 3 strony spamu
![]() najpierw pokłóciłam się z mamą, bo po co ja to robię bla bla bla... nic nie robię źle, coś chcę zrobić też źle ;] potem ciągle mi gadała, że źle robię to tamto siamto ;] aż kazałam jej się uciszyć, bo już nie mogłam tego słuchać ;] no ale wyszły mi ładnie pierniczki po wyjęciu mięciutkie, później twardnieją, zobaczymy co jutro będzie ale nawet te twarde da się spokojnie jeść ![]() ozdobię je już u dziadków jutro o 14.wyjeżdżam i pewnie wpadnę tutuaj po świętach jak nawiedzę moją O. chyba, że u dziadków jest sieć to sobie pokradnę a do domu wracam po Nowym Roku.. ale życzenia Wam jutro złożę dzisiaj jeszcze muszę zrobić parę rzeczy.. jutro idę jeszcze po prezent dla O. bo dziś już mi się nie chciało... nie wiem czy pójdę spać ;] bo ostatnio mam z tym kłopoty.. zasnąć nie mogę... jak się udaje to około a nawet po 3. ;] a o 7 pobudka, więc po co spać
|
#95 |
|
Zadomowienie
|
malinowych snów ;*
|
#96 |
|
Wtajemniczenie
|
O Wy jedne kurcze mole
no więc cześć Wam w nowym wątku ![]() a ja wróciłam i musze powiedziec, że po prostu nóg nie czuję nie wiem co się będzie jutro ze mna działo...Stwierdzam, że w sklepach jesli chodzi o sukienki nie ma kompletnie nic!! wszystko na jedno kopyto i nie wiadomo w jakich cenach, nie wspominając już o tym, że brzydkie jak nie wiem co.. W każdym razie kupiłam wszystko na studniówke, udało się na szczeście W ogole kupiłam tyle rzeczy, że nie wiem kiedy znowu zobaczę sklepy :ściana: i tak mam dość... i kupiłam prezent dla tż!! kupiłam mu buciki, akurat nie byly takie drogie, bo został tylko jego rozmiar (jak zawsze-46) i w jego stylu ![]() miłej nocki, dobranoc
|
|
#97 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Oczywiście myślałam, że dzisiaj piątek (wiecie, jutro się do szkoły nie idzie
) i chciałam oglądać Na dobre i na złe Cytat:
![]() Nooo, miałabym część ciuchów z takich sklepów, a inne z lepszych. Oj ogólnie ubrania wydają mi się masakrycznie drogie w tym kraju w porównaniu nawet do cen żywności.A ja nieeee jadłam tego ![]() Cytat:
granatowych. Oczywiście nie ma ![]() Jasne, żebym później musiała nadrabiać 10 stron spamu ![]() Cytat:
![]() Cytat:
ale jak coś, mam jedno w zanadrzu. I koniecznie muszę mieć spódnicę z Promoda, której tak żałuję, że nie kupiłam ostatnio I nie robić za dużo spamu! Jeszcze Wam opowiem o naszej choince klasowej rano na 8 już część osób przyszła do szkoły. I czterech chłopaków stwierdziło, że przydałoby się jakieś drzewko. Zapakowali się w Favoritkę jednego, pojechali po jakąś siekierkę i do lasu. I mieliśmy dorodną sosnę
|
||||
|
|
|
#98 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) byście na całą klasę rozłożyli? ![]() cześć Piżmaki ;* deszcz u mnie pada ![]() nie ma już mrozu. i śniegu zaraz też nie będzie.. miłego dnia ;*
|
|
#99 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Oko mnie boli. Nie mam co robić, więc idę do matmy. ![]() Miłego dnia.
|
|
#100 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
no i bardzo dobry sposób na choinę a ja zgubiłam klucze Czy jeśli pisze na nich 'Don't copy' to można copy? jakimś sposobem?
|
|
|
#101 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I właśnie wszystko zależy od towarzystwa. Bo jeśli to jakiś dobry kumpel szuka tego różowego króliczka, to ok, śmiesznie jest. Na drugi dzień będzie mu głupio i tyle. A jak to ktoś obcy to żal patrzeć. Może tam rosły jednak ? Cytat:
Jak pije, a często mu sie to zdarza to już do zgona. Na studniówce planujemy opić go do 10 i niech go wychowawca do domu zawiezie. Bo tak to impreze nam zepsuje. Tak ![]() Cytat:
Ale ja bym chciała coś prostego, ciemnego bez udziwnień. Tylko deklod ma mieć I wolę jakieś ładne dodatki dokupić. Jadę na zakupy dziś, może na święta jakiś ciuszek sobie kupię. |
|||
|
|
|
#102 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Tym trudniej było, że nie chciałam czarnej, a były praktycznie same czarny. W ogóle co druga wygląda tak: z tafty z ukręconym kwiatkiem gdzieś na dekolcie.
|
|
|
#103 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
(chciałam napisać coś śmiesznego, ale chyba nie wyszło Za 40 minut jadę na przystanek po koleżankę i na zakupy. A tak mi się nie chce . |
||
|
|
|
#104 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Tak samo sukienki do ziemi. Ode mnie z klasy biorą, ale mi się wcale nie podobają. U mnie tak samo właśnie wyglądają. Nie mam siły do tych sukienek. Mam jeszcze miesiąc na kupno. |
|
|
|
|
#105 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Znajdziesz coś na pewno, choć ja już mam dość sukienek
|
|
|
#106 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
u mnie rodzice zawsze wymieniają zamki od razu jak się chociaż jeden klucz zgubi ![]() kiedyś poszłam do szkoły (4-5kl podstawówki) i zostawiłam smycz z kluczami w klasie od polskiego, ale myślałam, że zgubiłam.. rodzice akcja wymiany zamków (GERDA, 200zł ) , a na następny dzień znalazłam klucz w szkole, polonistka mi oddała ;]rodzice skomentowali żebym czasami głowy nie zgubiła ![]() Cytat:
Cytat:
160cm wzrostu .. i długie sukno do poloneza nam baba kazała dlugie sukna mieć, ale ja z moją G. wybrechtałyśmy, że ona chyba nie lała.. tym bardziej, że mamy te podnoszenia. którejś się sukienka o obcas zahaczy i piździec, spadnie, albo sukienkę sobie podrze. -.- weźcie.
|
|
#107 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
Jejku, chyba nabawiłam się zapalenia pęcherza ![]() nie mam pojęcia dlaczego, bo nie siedziałam na kamieniu i nie chodzę z nerkami na wierzchu... Zrobiłam dziś wielki krok w kierunku napisania pracy maturalnej. Skończyłam czytać "Kolumbów" Bratnego. Lubię ksiązki o tematyce wojennej, ale to było dla mnie 700 stron katorgi
|
|
|
|
|
#108 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
właśnie.. też mi się zdaje że mogłam zostawić w szkole. Albo pewnie leżą gdzieś na wierzchu tylko ja nie wiem gdzie. przynajmniej znalazłaś .. ![]() ja tak samo.. wczoraj przymierzyłam jedną długą i była o połowe na mnie za długa. Po prostu tarzała się gdzieś za mną jeszcze, masakra. sukna
|
|
|
#109 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Sąsiadka krawcowa mi uszyje. Materiał muszę tylko gdzieś kupić. Cytat:
![]() Ja nie zrobiłam w tym kierunku jeszcze nic
|
||
|
|
|
#110 |
|
Rozeznanie
|
Dzieeeeń doooobry
![]() Widze, że znalazłam się na Waszej niechlubnej czarnej liście Przyznaje się bez bicia, trochę zaniedbałam ten temat Ale moim postanowieniem noworocznym będzie, zaglądnie tutaj za każdym razem, gdy wejdę na wizaż, obiecuje poprawę![]() U mnie nastrój świąteczny w pełni [szczególnie po dzisiejszym oblaniu prawka xD]. Przygotowania do studniówki zerowe, do matury minimalne. śmigam robić sałatki! Miłego dnia
|
#111 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#112 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
też tak mi się zdaje... to widać właśnie szczególnie porównując jedzenie z ubraniami. w Szkocji w normalnych sklepach sieciówkach też ceny niekiedy były duże, to wiadomo, ale u nich nie ma takiej przepaści między jedzeniem - ono też jest drogie ![]() ale byście ładny mandacik zapłacili ]:-> xD u mnie też ![]() Cytat:
![]() ale jak Twoj kumpel Ci rozwala impreze to też niefajnie ![]() tez bym sie bała, że zepsuje. u nas tyle osób będzie, że na pewno ktoś coś odwali, ale mi imprezy nie zepsuje, bo ja się z takimi nie trzymam i mam ich gdzieś ![]() Cytat:
skądże ![]() Cytat:
bo jeszcze znajdzie ktoś, albo specjalnie mi zarąbał i wyniesie pół chaty.tak jak ja Cytat:
gada "ile to ja nie...." a zawsze spać chodzi na imprezach ![]() pij dużo ooo to szacun, brawo ![]() Cytat:
![]() NA OCENE. |
||||||
|
|
|
#113 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
U nas polonistka sprawdza kazdy odstęp, spację, marginesy i duże litery w tych bibliografiach. Jakby to było ważne. ważne że jest napisane, ale u niej musi być PERFEKCYJNIE |
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#114 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
Jakiś przecinek źle postawiony, literka się nie zgadza czy cokolwiek innego błahego i oczywiście się czepia Musze się wreszcie wziąść za tą pracę, za sam plan chociaż
staram się ogarnąć rzeczywistość ![]() Edytowane przez elajna888 Czas edycji: 2009-12-23 o 11:59 |
|
|
|
|
#115 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Zaraz pieke 3 ciasta i robie 2 salatki, takze pracowity dzien.(choc w sumie pomagam tylko:P) W te wolne dni mam ambitny plan. Nauczyc sie do dwoch popraw, przeczytac przedwiosnie, ferdydurke i dzume, porobic testy, nadrobic zaleglosci, popowtarzac juz do matury, no i najwazniejsze-obczaic cokolwiek na prezentacje z polskiego, bo oprocz tego ze mam wybrany temat nic wiecej nei zrobilam.
|
|
#116 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() żbiki kochane zaraz wyjeżdżam i jeszcze muszę Wam złożyć życzenia ![]() a więc zdrowych, pogodnych, rodzinnch i wesołych Świąt oraz duuużo prezentów! a w nadchodzącym Nowym Roku dużo szczęścia, miłości, radości, żebyśmy pomyślnie zdały maturę i dostąły się a wymarzone studia spełnienia wszystkich marzeń! i żeby 2010 był lepszy niż 2009, bo nigdy nie jest tak dobrze, żeby nie mogło być lepiej!
konsekwentnie dążyć do celu(ów)..;-) Edytowane przez KaasiaaK Czas edycji: 2010-01-29 o 16:07 |
|
|
|
|
#117 |
|
♥
|
Z okazji Świąt
- najserdeczniejsze życzenia zdrowia, wszelkiej pomyślności w życiu osobistym, sukcesów w szkole przyjemnej atmosfery przy rodzinnym stole w dzień Bożego Narodzenia, a także spełnienia najskrytszych marzeń. Mniej trosk i zmartwień w nadchodzącym roku oraz wszystkiego, wszystkiego najlepszego ! A co najważniejsze zdania matury na 100% Wesołych Świąt ! |
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#118 |
|
Zakorzenienie
|
Widzę że dziewczyny zaczęły składanie życzeń, za powyższe dziękuje a ode mnie co by się nie powtarzac dorzucę tylko, żeby każda z nas mogła siąśc za 50 lat w fotelu powspominac i powiedziec że nieczego nie żałuje i nie mogła zrobic niczego lepiej, bo wykorzystała swoje życie w 100%
![]() A teraz mam takie pytanko Znacie jakieś fajne przepisy na sałatki ? Bo to mój przydział i nie wiem co zrobic oprócz wielowarzywnej i gyros
|
|
#119 |
|
Rozeznanie
|
Pomimo tego,że nie piszę tutaj zbyt często to chciałabym Wam złożyć życzenia
![]() Zdrowych,pełnych miłości świąt Bożego Narodzenia,upojnego Sylwestra i szczęśliwego Nowego Roku
|
#120 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie no, chodzi o cytrynę normalną już nie pamiętam czemu tak. hm, na pewno nie pij i nie jedz nic słodkiego, bo to bakterie lubią ![]() ale też dobrze, że zwraca wam na to uwagę, bo tak czy siak, to ważne w bibliografii, i potem na studiach i w dalszym życiu... Cytat:
![]() np. z brokułami, albo z polędwica sopocką i fasolką czerwoną. ja to w ogóle zawsze kombinuje coś i wymyślam mogłabyś jakąś z tuńczykiem zrobić, tak świątecznie trochę ![]() ej, ale gyros ma kurczaka ![]() Cytat:
![]() dzięki dziewczyny za życzenia, nawzajem --------- zgubiłam gdzieś kartkę z bibliografią do prezentacji |
|||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 02:04.

.
?
.

nie wiem co się będzie jutro ze mna działo...
) i chciałam oglądać Na dobre i na złe 
albo tk max.
Po świętach robię nalot na sklepy.

.

Ale moim postanowieniem noworocznym będzie, zaglądnie tutaj za każdym razem, gdy wejdę na wizaż, obiecuje poprawę