![]() |
#1711 | |||
Szef ds. Wymianek
|
Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe
dzieki za linka
![]() Aniu, a moze jednak skusisz sie na lekture tamtego forum? mysle, ze by Ci sie spodobalo: Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() trzymajta mnie, ludzie, bo nie wyczymie... ![]() ps dalszy ciag "humoru z forum drogerii Natura" zamierzam puszczac w watku z chichotem, zeby tu nie robic offtopa ![]() EDIT ale musialam jeszcze dodac: Cytat:
"tylko dla niewybrednych nosow" ![]()
szuka nowego domu ![]() Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2009-12-22 o 23:25 |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#1712 |
Zadomowienie
|
Ogromnie się cieszę Siarko że przeczytałaś!
Najśmieszniejsze że owa pani wypowiada się wszem i wobec tonem pełnym wyższości, miałam ochotę jej napisać "Samochwała w kącie stała..." bo i na innych forach tego Forum jast królową ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1713 |
Szef ds. Wymianek
|
no, to trza bedzie krolowa z tronu zdjac
![]()
![]() |
#1714 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Edytowane przez MichailK Czas edycji: 2009-12-23 o 07:07 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1715 |
Zadomowienie
|
Chętnie bym tej pani napisała że wypisuje androny - ale obawiam się że jej cięty język tylko by mnie zdenerwował...
Nie cierpię takich ludzi choć wiem ze poza internetem to moze być pozytywna postać - jednak w necie traktuje ludzi z góry (pomijając fakt wypisywania głupot) więc przyda się ktoś kto sprowadzi tę internautkę do parteru ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1716 |
Wtajemniczenie
|
Możemy na PW ustalić nasze nicki i przypuścic zmasowany atak, ale nie wiem czy jest sens. Ale jak coś to chętnam
![]()
#1717 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1718 |
Rozeznanie
|
Ja od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką perfum zakupionych na iperfumy.pl
![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1719 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeśli będzie zmasowany atak, to, rzecz jasna, solidarnie się przyłączę ![]() ---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ---------- Cytat:
Podsłuchałam gawędę (ok. 12.30 po południu) w tejże, że dziś "super duży utarg, od rana 15 tys". Zdajecie sobie sprawę, że to żałośnie mało (biorąc pod uwagę dzień przed świętami). Ja wiem, że Rzeszów to nie Kraków i tam utargi są odpowiednio wyższe, ale i czynsze też ![]() ![]() A jak ktoś lubi przepłacać, to jego sprawa, i zaznaczam stanowczo, że nie zaliczam się (niestety ![]() ![]() 30 ml Ange Le Secret w Debenhams, Castlecourt, Belfast - 33 GBP (135 lub 155 zł, nie pamiętam) - listopad 09 30 ml Ange Le Secret w Sephora, Plaza, Rzeszów- 235 zł - dzisiaj. No comment. |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1720 |
Raczkowanie
|
Ja ze swojej strony polecam perfumerię www.kokai.pl, przystępne ceny i bardzo duży asortyment, z dostawami też nie ma problemu bo wysyłają upsem.
|
![]() ![]() |
![]() |
#1721 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1722 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Mnie bynajmniej nie chodzi o to by owej internautce zrobić "kocówę", bo jak mówię, w życiu realnym może być całkiem sympatyczną osobą. Ale na forum perfumeryjnym odnosi się z niejaką pogardą do ludzi, którzy - jak na całym świecie - korzystają z wyprzedaży i dobrze na tym wychodzą. Nie lubię też wszystkowiedzących zadufków, którzy plotą piramidalne bzdury (że inne drogerie niż Sephora sprzedają gorszy sort) i wytykają "głupotę" tym którzy te same produkty kupują taniej. Mogę kupić książkę czy płytę w Empiku i mogę kupić w Merlinie za połowę ceny, czy to oznacza że kupuję wybrakowany towar? Pytanie retoryczne. Smuci mnie więc że mnóstwo dziewczyn na tamtym forum z pokorą przyznaje tej pani rację i poniekąd dzięki jej "mądrościom" przepłaca w Sephorach... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1723 |
Wtajemniczenie
|
Hej, tak sobie obserwuje ten wątek i postanowiłam napisać. Otóż ja ostatnio zakupiłam 2 butelki perfum w perfumerii internetowej http://www.perfumy-perfumeria.pl/
Były problemy z przesyłką, pomylili adresy ale paczka doszła. I tu się zaczynają schody. Kupowałam Gianfranco Ferre Rose i Gucci by Gucci. Tak się składa że te Gianfranco Ferre to moje ulubione i miałam jeszcze końcówkę poprzednich i pudełeczko po nich (kupowałam w Douglasie). Porównałam oba i niestety stwierdzam że dostałam podróbki ![]() ![]() ![]() "P&G Prestige Beaute Geneva.London EC1A 4DD, UK Made in France" I powiedzcie mi że to oryginał jest.... Ech Perfumeria http://www.e-glamour.pl/2-Dowiedz-si...lp-pol-12.html wydaje mi się podejrzanie podobna do tej pierwszej. Sprawdziłam ich po tych numerach w KRS- niestety te numery są fałszywe !!! Nie kupujcie tam ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1724 | |
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek
|
Cytat:
Natomiast P&G = Procter & Gamble, Gucci należy do tego koncernu, przynajmniej perfumy
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1725 |
Wtajemniczenie
|
Wyjęłam z tego pudełeczka tą tekturkę co trzyma perfumy na miejscu. Na dnie pudełka jest dziura po wyciętym kodzie i od zewnętrznej strony jest to zaklejone jakimś innym kodem kreskowym
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1726 | |
|
Cytat:
![]()
"Kobieta, która się nie perfumuje nie ma przyszłości" Coco Chanel Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1727 |
Wtajemniczenie
|
A o co chodzi z tymi wycofanymi zapachami?
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1728 |
|
Zdarza się, że w perfumeriach internetowych można kupić zapachy wycofane ze sprzedaży, już nie produkowane. Prawdopodobnie wycinają kody, żeby nie można było zidentyfikowac, kto umieszcza na rynku towar, którego już na nim nie powinno być. Ale to tylko moja teoria
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1729 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
|
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1730 |
Zadomowienie
|
no właśnie, bo zwątpiłam, mam z truskawy D&g One i flaszkę ma czystą jak łza, żadnych napisów na spodzie, ani tym bardziej numerów. a dam się pokroić, ze to oryginał. to jak to jest??
i, wprawdzie po fakcie, ale czy ktoś mógłby zweryfikować tę aukcję? http://www.allegro.pl/item848061747_...nel_100ml.html na spodzie też bez numerów, napisy: Eau de parfum 100ml, made in U.S.A. 3,4 fl.oz. Chanel Paris Cahnel INC New York N.Y. 10019 ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1731 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Co do The One, to na spodzie powinna być nalepka z kodem i napisami - może się zdarła? Co do Allure, nie wiem ![]() Sotie, przyjrzałam się jeszcze raz i na 90% to podróbka. Sprawdziłam komentarze tej pani - a potem się dziwimy, że ktoś ma 100% pozytywów, a sprzedaje podróby... ![]() Edytowane przez anka_res Czas edycji: 2009-12-26 o 18:25 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1732 |
Zadomowienie
|
aaaa na One może i nalepka była, po roku stania w łazience mogła się zutylizować
![]() w każym razie te wygrawerowane numery to mit, jak rozumiem? z Allure postanowilam zaryzykować, wydawalo mi się, ze woda odbija złoto-żółte tło zdjęcia i dlatego jest dość ciemna, na żywo jednak też jest bardziej złota niz powinna. Dzięki anka_res, łudziłam się cały czas, ze to moze jednak oryginał ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1733 | |
Zakorzenienie
|
Nie zawsze, niektórzy producenci grawerują (Chanel), niektórzy drukują (Do&G), niektórzy i tak i tak (Prada), a niektórzy bezczelnie zmieniają w trakcie (Dior).
---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ---------- Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1734 | ||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1735 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1736 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#1737 |
Zakorzenienie
|
Swoją drogą, niezłego strachu mi narobiła Młoda86 co do perfumy-perfumeria.pl, bo miałam się tam zaopatrywać w niedalekiej przyszłości...
![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1738 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Przypomniało mi się jak 2 miesiące temu wybierałam w Sephorze 30 ml Hypnotic Poison i przebierałam między pudełkami - na jednym z nich w miejscu na kod kreskowy był sam biały prostokącik bez nadruku... dziwne... więc wybrałam pudełko gdzie był taki kod - jak zawsze. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1739 |
BAN stały
|
jeśli chodzi o ElNino to kupowałam tam 8 razy i ani razu nie nacięłam się na podróbkę, myślę, ze to uczciwy sklep
teraz zamówiłam Mahorę w domzdrowia.pl zobaczymy jak będzie ![]() odkąd odkryłam (dzięki Wam) perfumerie internetowe i all omijam S i insze D na all dwa razy "udało" mi się kupić podróbę, ale za każdym razem reklamacja i zwrot kosztów |
![]() ![]() |
![]() |
#1740 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Zbyt zdesperowana jestem, żeby sobie odpuszczać ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:29.