Wiarygodne perfumerie internetowe - Strona 58 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Uroda > Perfumy

Notka

Perfumy Fora, na których znajdziesz porady w zakresie perfum. Zapraszamy do dyskusji.
Zanim napiszesz post zapoznaj się z FAQ oraz Przewodnikiem po perfumach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-22, 23:21   #1711
siarka40
Szef ds. Wymianek

Dot.: Wiarygodne perfumerie internetowe

dzieki za linka

Aniu, a moze jednak skusisz sie na lekture tamtego forum? mysle, ze by Ci sie spodobalo:
Cytat:
Pisałam już o tym, chodziło o Versace Crystal Noir, Calvin Klein Contradiction i Cerruti 1881. Tą ostatnią w Naturze kupiłam 30ml, a w Rossmanie 100ml za 99zł. Oczywiście skusiły mnie promocyjne ceny i... moja bezgraniczna naiwność. Żadna z nich nie pachniała jak oryginał z renomowanej perfumerii.
biedactwo, tak sie naciac

Cytat:
Potocznie mówi się, że w drogeriach są super promocje, bo nie ponoszą kosztów testerów, próbek (bo tych również nigdy nie mają).
Z góry przepraszam, jeśli kogoś urażę, ale większej bzdury w przemyśle perfumeryjnym to jak żyję nie słyszałam. Perfumy w drogeriach są tańsze, bo część komponentów tych droższych zostaje zastąpionych innymi, tańszymi, bo część komponentów zostaje zupełnie wyłączona ze składu, co powoduje, że zapach staje się płytszy, bardziej płaski, jednostajny, nie rozwija się, a nawet w wielu przypadkach traci zdecydowanie na trwałości.

trzymajta mnie, ludzie, bo nie wyczymie...

ps dalszy ciag "humoru z forum drogerii Natura" zamierzam puszczac w watku z chichotem, zeby tu nie robic offtopa

EDIT ale musialam jeszcze dodac:
Cytat:
I jeszcze może słów kilka o Allegro, ponieważ ja akurat nie mam żadnych przykrych doświadczeń, a uszczuplam swoją kolekcję perfumeryjną już od kilku ładnych lat na aukcjach, to poradzę Ci Żabko i może innym osobom również, że najlepiej zamieścić informację na swojej aukcji, że jest to produkt drogeryjny (trafiłam na wiele aukcji z taką informacją), albo nawet konkretnie w jakim sklepie został zakupiony i to dużymi literami, aby uniknąć tego typu nieprzyjemnych sytuacji. Osoby, które znają się na perfumach zrozumieją, a dla tych mniej wybrednych, to nie będzie miało najmniejszego znaczenia.
proponuje podtytul dla naszego forum:
"tylko dla niewybrednych nosow"

Edytowane przez siarka40
Czas edycji: 2009-12-22 o 23:25
siarka40 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 23:40   #1712
kroliczek190
Zadomowienie

Ogromnie się cieszę Siarko że przeczytałaś!
Najśmieszniejsze że owa pani wypowiada się wszem i wobec tonem pełnym wyższości, miałam ochotę jej napisać "Samochwała w kącie stała..." bo i na innych forach tego Forum jast królową
kroliczek190 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-22, 23:54   #1713
siarka40
Szef ds. Wymianek

no, to trza bedzie krolowa z tronu zdjac
Stary 2009-12-23, 07:05   #1714
MichailK
Zadomowienie

Cytat:
Pisałam już o tym, chodziło o Versace Crystal Noir, Calvin Klein Contradiction i Cerruti 1881. Tą ostatnią w Naturze kupiłam 30ml, a w Rossmanie 100ml za 99zł. Oczywiście skusiły mnie promocyjne ceny i... moja bezgraniczna naiwność. Żadna z nich nie pachniała jak oryginał z renomowanej perfumerii.
Pewnie, że nie pachniała, bo pachnąć nie mogła! W Douglasach i Sephorach tak dbają o klienta, że każdy flakonik, w oczekiwaniu na klienta, jest "wygrzewany" na półce przez kilka miesięcy! Tak aktywowane perfumy są oczywiście droższe i trudniej dostępne( mała podaż).

Edytowane przez MichailK
Czas edycji: 2009-12-23 o 07:07
MichailK jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 09:29   #1715
kroliczek190
Zadomowienie

Chętnie bym tej pani napisała że wypisuje androny - ale obawiam się że jej cięty język tylko by mnie zdenerwował...
Nie cierpię takich ludzi choć wiem ze poza internetem to moze być pozytywna postać - jednak w necie traktuje ludzi z góry (pomijając fakt wypisywania głupot) więc przyda się ktoś kto sprowadzi tę internautkę do parteru
Stary 2009-12-23, 09:40   #1716
iloneczka1
Wtajemniczenie

Możemy na PW ustalić nasze nicki i przypuścic zmasowany atak, ale nie wiem czy jest sens. Ale jak coś to chętnam
Kotka Trufelka z białaczką, przygarnij..........
iloneczka1 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 09:45   #1717
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez iloneczka1 Pokaż wiadomość
Możemy na PW ustalić nasze nicki i przypuścic zmasowany atak, ale nie wiem czy jest sens. Ale jak coś to chętnam
Sądzę że warto aby choć jedna obeznana z tematyką dobrych perfum osoba (np. Siarka) zalogowała się na tamtym forum i napisała coś mądrego - właśnie taka osoba bystra i nie dająca się zbić z tropu - bo przecież jak tak można robić Naturze kiepską opinię na jej forum - że sprzedaje marne perfumy; sama często korzystam z wyprzedaży Natury i jestem zachwycona zapachami nieraz o połowę tańszymi niz w Sephorze
Stary 2009-12-23, 10:56   #1718
alehcar
Rozeznanie

Ja od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką perfum zakupionych na iperfumy.pl Wzięłam 50tkę Lolity Lempickiej i nie mam wątpliwości co do oryginalności produktu, bo dobrze znam ten zapach. Trwałość też nie budzi zastrzeżeń, po wykąpaniu dziecka zapach dalej siedział na nadgarstku Tak więc jestem super zadowolona bo dałam tylko 106zł (zastanawia mnie tylko czemu 30ml kosztowało 109zł ale mniejsza o to). Długo się wahałam przed dokonaniem zakupu przez internet, ale po lekturze tego forum podjęłam tą mądrą decyzję i powiem tyle: wszystkie sephory, douglasy i inne ze swoimi kosmicznymi cenami oraz wszystkie przemądrzałe panie z wyżej wymienionego forum mogą się ciągnąć Nigdy więcej nie będę przepłacać za perfumy. Amen.
alehcar jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 14:13   #1719
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez iloneczka1 Pokaż wiadomość
No właśnie, sami sobie winni

Jeszcze druga jedna osoba powinna być jako osłona, też znawca. Trzeba by wyłonić kandydatkę.

Jeśli będzie zmasowany atak, to, rzecz jasna, solidarnie się przyłączę

---------- Dopisano o 15:13 ---------- Poprzedni post napisano o 15:04 ----------

Cytat:
Napisane przez alehcar Pokaż wiadomość
Ja od wczoraj jestem szczęśliwą posiadaczką perfum zakupionych na iperfumy.pl Wzięłam 50tkę Lolity Lempickiej i nie mam wątpliwości co do oryginalności produktu, bo dobrze znam ten zapach. Trwałość też nie budzi zastrzeżeń, po wykąpaniu dziecka zapach dalej siedział na nadgarstku Tak więc jestem super zadowolona bo dałam tylko 106zł (zastanawia mnie tylko czemu 30ml kosztowało 109zł ale mniejsza o to). Długo się wahałam przed dokonaniem zakupu przez internet, ale po lekturze tego forum podjęłam tą mądrą decyzję i powiem tyle: wszystkie sephory, douglasy i inne ze swoimi kosmicznymi cenami oraz wszystkie przemądrzałe panie z wyżej wymienionego forum mogą się ciągnąć Nigdy więcej nie będę przepłacać za perfumy. Amen.
Byłam dziś w Sephorze, ich ceny to jakieś kpiny. Zaznaczam, że nie porównuję z netem, tylko z perfumeriami na Zachodzie i to wcale nie dyskontowymi, tylko sieciówkami jak Debenhams.

Podsłuchałam gawędę (ok. 12.30 po południu) w tejże, że dziś "super duży utarg, od rana 15 tys". Zdajecie sobie sprawę, że to żałośnie mało (biorąc pod uwagę dzień przed świętami). Ja wiem, że Rzeszów to nie Kraków i tam utargi są odpowiednio wyższe, ale i czynsze też Suma summarum, myślę że rynek internetowy ma znacznie większą wartość i strasznie się z tego cieszę, i niech D. i S. mają jak najmniejsze obroty- to, co oni tam robią z cenami, w moim odczuciu nieznacznie różni się od złodziejstwa

A jak ktoś lubi przepłacać, to jego sprawa, i zaznaczam stanowczo, że nie zaliczam się (niestety) do osób poszukujących "taniochy" i moje osobiste rachunki (kosmetyczne i inne takie) mogłyby niejednego , mniej tolerancyjnego TŻ-a przyprawić o palpitację serducha Niemniej nie lubię być w świetle dziennym i majestacie prawa okradana i dlatego w Sephorze kupować nie będę.

30 ml Ange Le Secret w Debenhams, Castlecourt, Belfast - 33 GBP (135 lub 155 zł, nie pamiętam) - listopad 09
30 ml Ange Le Secret w Sephora, Plaza, Rzeszów- 235 zł - dzisiaj. No comment.
anka_res jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 15:17   #1720
wiolamroz
Raczkowanie

Ja ze swojej strony polecam perfumerię www.kokai.pl, przystępne ceny i bardzo duży asortyment, z dostawami też nie ma problemu bo wysyłają upsem.
wiolamroz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-23, 16:44   #1721
Asiuuuuula
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez wiolamroz Pokaż wiadomość
Ja ze swojej strony polecam perfumerię www.kokai.pl, przystępne ceny i bardzo duży asortyment, z dostawami też nie ma problemu bo wysyłają upsem.
Potwierdzam . Kupowałam rok temu tam Flowerbomb, mąż odbierał u nich osobiście .
Asiuuuuula jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-23, 23:08   #1722
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez zania Pokaż wiadomość
Dziewczyny, tylko dajcie znac, jak juz tam zaczniecie uswiadamianie. Musze to zobaczyc, bedzie swietne "widowisko"
O tak, dyskusje perfumeryjne to przyjemny i jakże ciekawy temat!

Mnie bynajmniej nie chodzi o to by owej internautce zrobić "kocówę", bo jak mówię, w życiu realnym może być całkiem sympatyczną osobą.
Ale na forum perfumeryjnym odnosi się z niejaką pogardą do ludzi, którzy - jak na całym świecie - korzystają z wyprzedaży i dobrze na tym wychodzą.
Nie lubię też wszystkowiedzących zadufków, którzy plotą piramidalne bzdury (że inne drogerie niż Sephora sprzedają gorszy sort) i wytykają "głupotę" tym którzy te same produkty kupują taniej.
Mogę kupić książkę czy płytę w Empiku i mogę kupić w Merlinie za połowę ceny, czy to oznacza że kupuję wybrakowany towar? Pytanie retoryczne.

Smuci mnie więc że mnóstwo dziewczyn na tamtym forum z pokorą przyznaje tej pani rację i poniekąd dzięki jej "mądrościom" przepłaca w Sephorach...
Stary 2009-12-25, 19:48   #1723
Młoda86
Wtajemniczenie

Hej, tak sobie obserwuje ten wątek i postanowiłam napisać. Otóż ja ostatnio zakupiłam 2 butelki perfum w perfumerii internetowej http://www.perfumy-perfumeria.pl/
Były problemy z przesyłką, pomylili adresy ale paczka doszła. I tu się zaczynają schody. Kupowałam Gianfranco Ferre Rose i Gucci by Gucci. Tak się składa że te Gianfranco Ferre to moje ulubione i miałam jeszcze końcówkę poprzednich i pudełeczko po nich (kupowałam w Douglasie). Porównałam oba i niestety stwierdzam że dostałam podróbki Napis na butelce (tej z internetu) trochę wyżej przesunięty, kod kreskowy jest naklejony na pudełko a nie nadrukowany jak na oryginale. Samo otwarcie pudełeczka też się różni i pudełeczko kolorem się różni. Trzymają się na mnie może z 4 h a Gucci by Gucci to straszna podróbka. Opakowanie zrobione z papieru a nie tektury. Do tego czuje alkohol a nie zapach no i ulatniają się po 1h Na spodzie pudełeczka napis:
"P&G Prestige Beaute
Geneva.London EC1A 4DD, UK
Made in France"
I powiedzcie mi że to oryginał jest.... Ech

Perfumeria http://www.e-glamour.pl/2-Dowiedz-si...lp-pol-12.html wydaje mi się podejrzanie podobna do tej pierwszej. Sprawdziłam ich po tych numerach w KRS- niestety te numery są fałszywe !!! Nie kupujcie tam
Młoda86 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 20:42   #1724
dzika truskawa
Noc żywych, dzikich tru(p)skawek

Cytat:
Napisane przez Młoda86 Pokaż wiadomość
"P&G Prestige Beaute
Made in France"

Perfumeria http://www.e-glamour.pl/2-Dowiedz-si...lp-pol-12.html wydaje mi się podejrzanie podobna do tej pierwszej. Sprawdziłam ich po tych numerach w KRS- niestety te numery są fałszywe !!! Nie kupujcie tam
Fałszywe numery KRS powinnaś zgłosić na policje.

Natomiast P&G = Procter & Gamble, Gucci należy do tego koncernu, przynajmniej perfumy

Rozpaczliwie poszukuję chociaż kropelki
:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
dzika truskawa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-25, 22:00   #1725
Młoda86
Wtajemniczenie

Wyjęłam z tego pudełeczka tą tekturkę co trzyma perfumy na miejscu. Na dnie pudełka jest dziura po wyciętym kodzie i od zewnętrznej strony jest to zaklejone jakimś innym kodem kreskowym a w środku pudełka jest fragment z pudełka innych perfum Gucci- Envy Me.....
Stary 2009-12-25, 22:13   #1726
dzika truskawa

Cytat:
Wyjęłam z tego pudełeczka tą tekturkę co trzyma perfumy na miejscu. Na dnie pudełka jest dziura po wyciętym kodzie i od zewnętrznej strony jest to zaklejone jakimś innym kodem kreskowym a w środku pudełka jest fragment z pudełka innych perfum Gucci- Envy Me.....
Wycięte kody stosunkowo często zdarzają się przy zakupach przez internet, zwłaszcza w przypadku wycofanych zapachów. Czemu przy Twoim Guccim tak majstrowali - nie wiem Pozostaje chyba tylko reklamacja.

:Guerlain Aqua Allegoria Rosa Blanca, Thierry Mugler A*Men: Pure Coffee, Pure Malt Creation, Pure Energy, Pure Wood, Ultra Zest
Stary 2009-12-25, 22:18   #1727
Młoda86
Wtajemniczenie

A o co chodzi z tymi wycofanymi zapachami?
Stary 2009-12-25, 22:34   #1728
dzika truskawa

Cytat:
A o co chodzi z tymi wycofanymi zapachami?
Zdarza się, że w perfumeriach internetowych można kupić zapachy wycofane ze sprzedaży, już nie produkowane. Prawdopodobnie wycinają kody, żeby nie można było zidentyfikowac, kto umieszcza na rynku towar, którego już na nim nie powinno być. Ale to tylko moja teoria

Stary 2009-12-26, 13:37   #1729
Jazzlyn
Zadomowienie

Cytat:
Hej, tak sobie obserwuje ten wątek i postanowiłam napisać. Otóż ja ostatnio zakupiłam 2 butelki perfum w perfumerii internetowej http://www.perfumy-perfumeria.pl/
Były problemy z przesyłką, pomylili adresy ale paczka doszła. I tu się zaczynają schody. Kupowałam Gianfranco Ferre Rose i Gucci by Gucci. Tak się składa że te Gianfranco Ferre to moje ulubione i miałam jeszcze końcówkę poprzednich i pudełeczko po nich (kupowałam w Douglasie). Porównałam oba i niestety stwierdzam że dostałam podróbki Napis na butelce (tej z internetu) trochę wyżej przesunięty, kod kreskowy jest naklejony na pudełko a nie nadrukowany jak na oryginale. Samo otwarcie pudełeczka też się różni i pudełeczko kolorem się różni. Trzymają się na mnie może z 4 h a Gucci by Gucci to straszna podróbka. Opakowanie zrobione z papieru a nie tektury. Do tego czuje alkohol a nie zapach no i ulatniają się po 1h Na spodzie pudełeczka napis:
"P&G Prestige Beaute
Made in France"
I powiedzcie mi że to oryginał jest.... Ech
Mogłabyś wrzucić zdjęcia do tematu "Oryginał czy Podróbka?"? Szczerze to nie chcę mi się wierzyć że sprzedają podróbki.
Jazzlyn jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-26, 18:14   #1730
sotie
Zadomowienie

no właśnie, bo zwątpiłam, mam z truskawy D&g One i flaszkę ma czystą jak łza, żadnych napisów na spodzie, ani tym bardziej numerów. a dam się pokroić, ze to oryginał. to jak to jest??

i, wprawdzie po fakcie, ale czy ktoś mógłby zweryfikować tę aukcję?
http://www.allegro.pl/item848061747_...nel_100ml.html
na spodzie też bez numerów, napisy: Eau de parfum 100ml, made in U.S.A. 3,4 fl.oz. Chanel Paris Cahnel INC New York N.Y. 10019
sotie jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 18:18   #1731
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sotie Pokaż wiadomość
no właśnie, bo zwątpiłam, mam z truskawy D&g One i flaszkę ma czystą jak łza, żadnych napisów na spodzie, ani tym bardziej numerów. a dam się pokroić, ze to oryginał. to jak to jest??

i, wprawdzie po fakcie, ale czy ktoś mógłby zweryfikować tę aukcję?
http://www.allegro.pl/item848061747_...nel_100ml.html
na spodzie też bez numerów, napisy: Eau de parfum 100ml, made in U.S.A. 3,4 fl.oz. Chanel Paris Cahnel INC New York N.Y. 10019\

Co do The One, to na spodzie powinna być nalepka z kodem i napisami - może się zdarła?

Co do Allure, nie wiem Bez fotek spreju i pod sprejem nie jestem pewna, a boję się kupować setek z Chanel wiadomych względów. Za ciemna ona na Sensuelle, ale może to kwestia zdjęcia. No a numer w szanelkach to akurat na tyle flaszki jest ryty (nie na spodzie)

Sotie, przyjrzałam się jeszcze raz i na 90% to podróbka.

Sprawdziłam komentarze tej pani - a potem się dziwimy, że ktoś ma 100% pozytywów, a sprzedaje podróby...

Edytowane przez anka_res
Czas edycji: 2009-12-26 o 18:25
Stary 2009-12-26, 18:25   #1732
sotie
Zadomowienie

aaaa na One może i nalepka była, po roku stania w łazience mogła się zutylizować
w każym razie te wygrawerowane numery to mit, jak rozumiem?

z Allure postanowilam zaryzykować, wydawalo mi się, ze woda odbija złoto-żółte tło zdjęcia i dlatego jest dość ciemna, na żywo jednak też jest bardziej złota niz powinna.
Dzięki anka_res, łudziłam się cały czas, ze to moze jednak oryginał no ale jak na podróbkę pachnie dobrze i długo się trzyma, i póki co to muszę się tym zadowolić
Stary 2009-12-26, 18:29   #1733
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sotie Pokaż wiadomość
w każym razie te wygrawerowane numery to mit, jak rozumiem?
Nie zawsze, niektórzy producenci grawerują (Chanel), niektórzy drukują (Do&G), niektórzy i tak i tak (Prada), a niektórzy bezczelnie zmieniają w trakcie (Dior).

---------- Dopisano o 19:29 ---------- Poprzedni post napisano o 19:27 ----------

Cytat:
Napisane przez siarka40 Pokaż wiadomość

sotie, pani nie pisze czy to oryginal, moze nawet sama nie jest pewna, acz moze to o niczym podejrzanym nie swiadczyc.
kolorek rzeczywiscie ciemny, taki koniak a la Mariaz. chetnie obacze inne fotki
Chyba nic z tego Siarko Cuś nielegalnego tam wystaje spod grzybka plus te wgięcia w bokach flaszki....
Stary 2009-12-26, 18:29   #1734
sotie
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez anka_res Pokaż wiadomość
No a numer w szanelkach to akurat na tyle flaszki jest ryty (nie na spodzie)
buuu no na tyle to flaszka nie ma NIC

Cytat:
Napisane przez anka_res Pokaż wiadomość
Sprawdziłam komentarze tej pani - a potem się dziwimy, że ktoś ma 100% pozytywów, a sprzedaje podróby...
przykro mi, że się przyczyniłam to mój pierwszy falsyfikat...
Stary 2009-12-26, 18:40   #1735
anka_res
Zakorzenienie

Cytat:

szkoda

sotie, ale wez to reklamuj!
Po wystawieniu pozytywa można?
Stary 2009-12-26, 18:40   #1736
sotie
Zadomowienie

Cytat:
sotie, ale wez to reklamuj!
dam spokój, bo jak sama zauwazyłaś babka nie pisała, że to oryginał, poza tym wystawiłam już komentarz, no i bądź co bądź liczyłam się z ryzykiem. trudno
Stary 2009-12-26, 19:19   #1737
Pin up girl
Zakorzenienie

Swoją drogą, niezłego strachu mi narobiła Młoda86 co do perfumy-perfumeria.pl, bo miałam się tam zaopatrywać w niedalekiej przyszłości...
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 20:02   #1738
kroliczek190
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Pin up girl Pokaż wiadomość
Swoją drogą, niezłego strachu mi narobiła Młoda86 co do perfumy-perfumeria.pl, bo miałam się tam zaopatrywać w niedalekiej przyszłości...
W tym sklepie możesz kupować bez obaw! Sama tam kupowałam kilka razy i zawsze było bez zarzutu. Raz tylko miałam kłopotliwe perypetie z kurierem... no ale takie uroki kupowania czegokolwiek przez internet...

Przypomniało mi się jak 2 miesiące temu wybierałam w Sephorze 30 ml Hypnotic Poison i przebierałam między pudełkami - na jednym z nich w miejscu na kod kreskowy był sam biały prostokącik bez nadruku... dziwne... więc wybrałam pudełko gdzie był taki kod - jak zawsze.
Stary 2009-12-26, 21:17   #1739
angel 310
BAN stały

GG do angel 310

jeśli chodzi o ElNino to kupowałam tam 8 razy i ani razu nie nacięłam się na podróbkę, myślę, ze to uczciwy sklep
teraz zamówiłam Mahorę w domzdrowia.pl zobaczymy jak będzie
odkąd odkryłam (dzięki Wam) perfumerie internetowe i all omijam S i insze D
na all dwa razy "udało" mi się kupić podróbę, ale za każdym razem reklamacja i zwrot kosztów
angel 310 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 21:21   #1740
Pin up girl
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kroliczek190 Pokaż wiadomość
W tym sklepie możesz kupować bez obaw! Sama tam kupowałam kilka razy i zawsze było bez zarzutu. Raz tylko miałam kłopotliwe perypetie z kurierem... no ale takie uroki kupowania czegokolwiek przez internet...

Przypomniało mi się jak 2 miesiące temu wybierałam w Sephorze 30 ml Hypnotic Poison i przebierałam między pudełkami - na jednym z nich w miejscu na kod kreskowy był sam biały prostokącik bez nadruku... dziwne... więc wybrałam pudełko gdzie był taki kod - jak zawsze.
I tak też zrobię
Zbyt zdesperowana jestem, żeby sobie odpuszczać
Pin up girl jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Perfumy

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości