|
|
#1591 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Mamusie Lipcowo-Sierpniowe 2010!!! :)
w moim przepisie zapomnialam o jajku i łyżeczce cukru
wlasnie pokupowalam spodnie na allegro i sie ciesze strasznie
|
|
|
|
#1592 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
przeslij linki tych co kupilas!
|
|
#1593 |
|
Zadomowienie
|
oj przepraszam Basiu, mialam Ciebie na mysli
ja tez nosze xs normalnie, moze sie skusze wkrotce na jakies tuniki.A skoro tak juz swiatecznie tutaj, to i ja chcialam zyczenia Wam wszystkim przekazac. Oby te swieta byly wypelnione radoscia, szczesciem (dla tych, ktorzy dopiero powiedza rodzince o dzidziusiu, zeby wszyscy sie ucieszyli podwojnie). Zdrowka na caly rok i szczegolnie dla nas w tym szczegolnym czasie. Wesolych Swiat dla Was, Waszych ukochanych i naszych malutkich pociech w brzuszkach (oj najedza sie smakolykow przez te kilka dni)Pozdrawiam wszystkich! Edytowane przez Alguien Czas edycji: 2009-12-23 o 17:48 |
|
|
|
#1594 |
|
Zadomowienie
|
prosze http://www.allegro.pl/item852701674_...kolorow_l.html
ale nie śmiejcie sie z rozmiaru!!!!!!!!! ciesze sie z nich strasznie bo w sklepie dzis ogladalam spaodnie i ceny jans od 100 zł a sztruks od 70 zł a ja z przesylka 2 szt za 88!!!!!!!! jestem wzniebowzieta. Mam juz 3 inne spodnie z pierwszej ciazy ,teraz tylko musze dokupic pare tuniczek chociaz na chwile cos mam ale gdzie tam koniec :P W pracy trzeba sie prezentowac ![]() A choróbsko coraz bardziej nas męczy. Maly cala noc spal na mnie tak go dusilo. Od kaszlu cale mleko zwrocil ![]() ---------- Dopisano o 17:54 ---------- Poprzedni post napisano o 17:51 ---------- a i bym zapomniała.... Zbliża się magiczny okres
świąt Bożego Narodzenia, więc składam Wam najserdeczniejsze życzenia: dużo zdrowia, szczęścia, pomyślności, a w nadchodzącym roku dużo miłości... |
|
|
|
#1595 |
|
Zakorzenienie
|
bardzo fajne te spodenki i zeczywiscie mega tanie
ja juz mam 2 pary spodni i obiecuje ze wkleje wam po swietach bo swieta jak co roku u mnie wdomku beda Mam najwiekszy stol z calej rodziny. Bigos sie gotuje jutro susz i wszystko juz bedzie zrobione Niestety nie wiem czy bede cos w stanie zjesc z wigilijnych potraw. Narazie jade na samych owocach juz byl nawet okres, ze mi 2 dni bylo znosnie, ale dzis ble ble ble na szczescie nie wymiotuje. Ja jak mylam zeby tez mi bylo niedobrze to paste zmienilam fajnie mi sie myje czasem taka dla dzieci o smaku gumy do zucia Wesolych Swiat Mamuski
|
|
|
|
#1596 |
|
BAN stały
|
Życzę Wam wszystkiego co najlepsze, przychylności Wszechświata w realizacji planów, radości z najdrobniejszych spraw, jakie przytrafiają się każdego dnia, dużo zdrowia, by móc w pełni korzystać z tego, co daje życie, życzliwych osób wokół ..... nadziei i wiary... ...bo marzenia się spełniają! /\ __________________
<_> o`* o.*o`. .' '*Q o *o ( () o*o* o'. .-' o *0_Q.-'-;*o) .' 0 Q 0()* `-. * o*o . ‘Q * o ) o`-...-""-Q '-~ '`0*.’ '` Q * 0*’Q. ‘ `-.) *.' o . * '-‘o’’Q.*-oQ’. * * ._()__0*Q.~-' ()* ` (o () * o* Q'._ _Q o ()’´´*.'. o'-.-' `--._ ’* Q *.-* * ``-. .-' _Q_.-'~'-. ´()`-* .o’Q’ .' * o ..-' * o *. * 0 * oQ`) o*' * 0.-~-._Q * 0 * ~. Q _.~-.*_0_.' '._ * o () '-._ __0__ _.-'Q o . '-.* ;-- ' 0‘Q * Q o * * 0‘ o *'-*.o .o-' * ‘ '._ __* .Q.~ - . 0 () Q *'. * *‘ o * _.''Q~o..__ __.--'` --.*|.....| |
|
|
|
#1597 |
|
Zakorzenienie
|
kochane
Magia świąt to dziecięca wiara w Świętego Mikołaja, spokojna rozmowa z bliskimi przy kominku, rozleniwiony telefon, zaspany budzik i śnieg, który nie jest utrapieniem. Zycze Wam Magicznych Świąt Bożego Narodzenia
|
#1598 |
|
Zadomowienie
|
witam to byl 9 tydzien i 4 dni
to bylo w piatek ![]() usg duzo spie kochane ostatnio, te przygotowania siwteczne i jestem paadnieta i praca, ufffff jutro wigilia
|
#1599 |
|
Zadomowienie
|
Boże Narodzenie wkrótce, więc życzę WAM szczerze
Ciepłych chwil w rodzinie w Wigilijną Wieczerzę Wszystko w złocie, zieleni, czerwieni Niech Nowy Rok będzie pełen nadziei By spełniło się choć jedno z WASZYCH marzeń Dużo szczęścia i niezapomnianych wrażeń! Oraz dzieciątek zdrowych, szybkich łatwych bezbolesnych porodów w terminie, zycze wam na ten 2010 rok ![]() |
|
|
|
#1600 |
|
Rozeznanie
|
wlasnie wrocilam od lekarza. wszystko jest w porzadku, nie mialam usg ale lekarka sprawdzala dopplerem (nie wiem jak to sie pisze) bicie serduszka. dlugo sie nasluchalismy, po paru sekundach uslyszelismy serduszko a pozniej malenstwo kopnelo i ucieklo
oddychnelam sobie, ze spokojem bede mogla usiasc przy wigilijnym stole.kasandra82 ja juz pokupowalam spodnie ciazowe w burlington, nie wiem czy taki sklep jest u ciebie ale jak jest to polecam, mam juz 3 pary, brzuch tez mi strasznie wywalilo myslalam ze niewiadomo ile przytylam a tu od ostatniej wizyty tylko 1 funt stwierdzilam ze nie oplaca mi sie co chwile kupowac wiekszzego rozmiaru a te ciazowe sa o wiele wygodniejsze, ta gumke na brzuch skladam na pol i tez fajnie wyglada...
|
|
|
|
#1601 |
|
Zakorzenienie
|
Witam wszystkie mamuśki
![]() Niespodzianka świąteczna: http://niespodzianka.info/BaBx
http://www.suwaczki.com/tickers/82down155vemfnqi.png "I Panie Boże spraw żeby te wszystkie kilogramy poszły mi w cycki... "Wzrost 175cm. Start: 90,2 Plan minimum: 70 Satysfakcja maksymalna: 61,4(max wg Dukana choć nie Dukam) Obecnie: 74,2kg Edytowane przez Siala_Bala Czas edycji: 2009-12-24 o 09:31 |
|
|
|
#1602 |
|
Zakorzenienie
|
Wesołych Świąt kochane mamusie!!!
Zdrowia, radości życia, uśmiechu na każdy dzień. Spokojnej ciąży, radosnego oczekiwania. |
|
|
|
#1603 |
|
Zakorzenienie
|
Kochane spokojnych i radosnych Świąt... bez dolegliwości ciążowych, z opcją pojedzenia sobie bez problemów... i wszystkiego co dobre
|
|
|
|
#1604 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:36 ---------- Poprzedni post napisano o 09:34 ---------- Cytat:
dzidzius sliczny jak juz slicznie wyglada i nozki i raczki i glowka super ![]() a ja jak wczoraj pokazalam moje zdjecie usg kuzynce to sie smiala ze wyglada jak balwanek bo z samych kuleczek sie sklada
|
|
#1605 |
|
Raczkowanie
|
czesc dziewczyny!!
ja wczoraj wieczorem zaliczyłam pierwsze wymioty:/ myslalam że mnie omina bo cały czas tylko na mdłościach sie kończylo.Mam nadzieję że to pierwszy i ostatni raz no nic ja znikam do kuchni ale jeszcze pozostawiam Wam życzenia![]() Życzę Wam nadziei, własnego skrawka nieba, zadumy nad płomieniem świecy, filiżanki dobrej, pachnącej kawy, piękna poezji, muzyki, pogodnych świąt zimowych, odpoczynku, zwolnienia oddechu, nabrania dystansu do tego co wokół, chwil roziskrzonych kolędą, śmiechem i wspomnieniami. Wesołych Świąt! pozdrawiam i przesyłam buziaki |
|
|
|
#1606 |
|
Zadomowienie
|
dziewczyny to i ja zostałam jeszcze z życzeniami a że wy napisałyście już chyba wszytsko czego sobie można życzyć a mi jakoś nigdy to nie nichodziło to napisze poprostu WESOŁYCH ŚWIĄT
|
|
|
|
#1607 |
|
Zadomowienie
|
anoxa one mają kieszenie....a co do tyłka to moj normalnie jest wielki wiec moze lepiej nie bede sobie fotek robic bo sie zrazisz do nich :P
|
|
|
|
#1608 |
|
Rozeznanie
|
Kochane
Życzę Wam w tym dniu dużo radości, bogatego Mikołaja, ciepłej rodzinnej atmosfery i przede Wsystkim życzę Wam dużo miłości. Całuję
|
#1609 |
|
Zakorzenienie
|
Ja rowniez chcialabym wam zlozyc najserdeczniejsze zyczenia z okazji swiat bozego narodzenia! przede wszystkim zdrowka dla przyszlych mamy i oczywiscie zdrowo rozwijajacych sie pociech
oraz szczesliwego nowego roku |
|
|
|
#1610 |
|
Zakorzenienie
|
Witam serdecznie w ten Wigilijny dzień
Chyba dołącze do Was dziewczyny, dwa testy wyszly mi pozytywnie, myslalam ze zawału dostane jak dwie kreski zobaczylam :P nie bylam przygotowana na dzidzi zbytnio, ale zaczyna docierac do mnie juz powoli, wiec na Święta dostałam prawdopodobnie fasolke. Mam nadzieje że duzo od Was sie dowiem o ciąży, odżywianiu itd bo jestem jak narazie zielona. Pozdrawiam i Życze WESOŁYCH I SPKOJNYCH ŚWIAT ![]() ![]() ![]()
|
#1611 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
![]() witamy kolejną mamusię
|
|
|
|
|
#1612 |
|
Zadomowienie
|
renatka super prezent urodzinowy
|
|
|
|
#1613 |
|
Zakorzenienie
|
chociaż "wpadka" ale sie ciesze
Wiedzieliśmy co robimy wkoncu, i kochana nie urodzinowy lecz Bożo Narodzeniowy ![]() PS> Musze sie duzo nauczyc od Was , mam taka cicha nadzieje ze tak bedzie
Edytowane przez Renatka_2108 Czas edycji: 2009-12-24 o 17:21 |
|
|
|
#1614 |
|
Zakorzenienie
|
To i ja sie do Was niesmialo dopisuje
![]() Podczytuje ten watek chyba juz od 2 tygodni kiedy to 6 grudnia dowiedzialam sie ze jestem w ciazy.Byl to dla mnie wielki szok gdyz probowalam zajsc przez prawie 8 lat ![]() Ale 3 testy ciazowe to potwierdzily-na 100% jestem w ciazy. Dzisiaj mialam pierwsza wizyte u lekarza,ale niestety jeszcze bez usg-usg bede miala w nastepna srode 30 grudnia-mam nadzieje ze wszystko bedzie ok Gratuluje wszystkim zafasolkowanym z tego watku Pozdrawiam takze przyszle mamusie z Usa-chyba dojrzalam tu az trzy dziewczyny Zycze Wszystkim Wesolych Swiat i zdrowo rosnacych fasolek |
|
|
|
#1615 |
|
Wtajemniczenie
|
CzarnyElf to musi byc szczegolna radosc skoro tak dlugo oczekiwaliscie dzidzi
|
#1616 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Radosc jest i zaskoczenie tez ![]() Mialam czekac z tym zeby sie do Was dopisac dopiero po usg ale juz nie moglam wytrzymac-co ma byc to bedzie-ale wierze ze musi byc dobrze ![]() Udanej Wigilii Ja spedzam w tym roku sama z mezem-mielismy miec gosci ale nie mogli dojechac ze wzgledu na pogode(wielkie opady sniegu). |
|
|
|
|
#1617 | |
|
Rozeznanie
|
Wesołych bombek, złotych trąbek,
anielskiego włosia i pieczeni z łosia. Makowca z sosnowca, rolady z szuflady i udanej Pasterki bez żadnej usterki. Wesołych Świąt dla wszytkich! ! ! ---------- Dopisano o 11:51 ---------- Poprzedni post napisano o 11:47 ---------- Cytat:
naprawde ciesze sie z Toba i witamy na forum widze ze jestes z usa a skad dokladnie?
http://www.suwaczki.com/tickers/mhsvi09kbnpbgnps.png http://www.suwaczki.com/tickers/km5s8u69ykppadb7.png Edytowane przez Basia84 Czas edycji: 2009-12-24 o 18:49 |
|
|
|
|
#1618 |
|
Zakorzenienie
|
Basia84-dziekuje
![]() Mieszkam w malym miasteczku w stanie Colorado ![]() |
|
|
|
#1619 |
|
Zadomowienie
|
U Was juz w wiekszosci pewnie po kolacji wigilijnej. My planujemy na 18 ta, wiec ostatnie przygotowania juz.
Czarnyelf witamy serdecznie. Tym bardziej milo mi, gdyz jestes tez z usa. Dostalas piekny prezent na gwiazdke. Mam nadzieje, ze wkrotce dowiemy sie wiecej o Tobie
|
|
|
|
#1620 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() W skrocie cos o mnie:Mam 32 lata,w Usa od prawie 8,znalazlam sie tu bo poznalam mojego meza przez internet i przylecialam tu dla niego.Pracuje miedzy innymi w hospicjum.Niewiem co jeszcze o sobie napisac ale jestem gadula raczej wiec w trakcie trwania watku napewno napisze wiecej ![]() U nas jest 1 po poludniu-na kolacje wigilijna mam bigos i pierogi i sledzie( ciotka Tz przyslala mi wielka pake polskich produktow kielbasy,pierogi,takze po raz pierwszy zrobilam bigos z polskiej kielbasy,bo tu w CO polskich produktow nie uswiadczysz. Pozdrawiam i milej Wigilli
Edytowane przez CzarnyElf Czas edycji: 2009-12-24 o 21:18 |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 10:02.

o'.
0()* `-.
o*o . ‘Q * o )
* 0‘ o *'-*.o 

Staranka trwają, odchudzanie w trakcie...
Już 28 cykle staramy się o dzidziusia