|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1021 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Nafi
chyba większość z nas chciałaby być ze swoim w czasie świątecznym cieszę się, że Twój Rycerz jest grzeczny hehe Mieszkasz w Gdańsku czy w Jeleniej Górze? |
|
|
|
#1022 |
|
Zakorzenienie
|
wiec po kolei .
Makijaż. maluje sie oj tak. w moim wieku juz trzeba. poza tym mam bardzo dziewczęcą buzie. mam 22 lata bez makijazu wygladam na 15. w makijazu daja mi jakies 18 ale dowod w barze konieczny. wiec sie maluje. na uczelnie lekko. na imprezy mocniej. co do spowiedzi itd. tematyka ta mnie nie dotyczy. nie chodze do kosciola nie spowiadam sie. wiec wiecie. rodzice to zrozumieli. ida sami na pasterke a ja wtedy z kumpelami "za kosciol" wiadomo tż bedzie w innym miescie ale tez juz zgadany z kumplem na piwko o polnocy![]() aha i wg mnie nie ma czegos takiego jak "wierzacy niepraktykujacy" albo ktos wierzy i odczuwa potrzebe bliskosci z Bogiem tzn chodzi do kosciola, spowiada sie, stara sie chociaz przestrzegac przykazania. albo nie wierzy i ma to wszystko w d.... . Ktos kto mowi ze wierzy a ma to co wymienilam w d.... to hipokryta. Madame jesli planujecie spedzic 1 i 2 dzien razem to juz wigilie bym sobie odpuscila. chociazby dla swietego spokoju. jesli znow wyniklaby awantura tż znow bedzie mial pretensje. pretensje do ciebie takie moje zdanie.i nie jestem zwolenniczka zbytniego stawiania na swoim. poki sie uczysz poki utrzymuja cie rodzice niestety powinnas utrzymywac z nimi dobry kontakt. takie postawienie na swoim moze tylko pogorszyc sytuacje. pojedziesz do niego wrocisz i co bedzie? kolejna awantura? kolejne stresy i nerwy? poza tym nie wiesz jak rodzice tż zareagowaliby na wiadomosc ze casle swieta masz spedzic u nich. weznie dziewczyny to tez pod uwage. a co u mnie? dobrze. wlasnie wrocilam z zakupow z tż. widujemy sie teraz codziennie a mimo to nie mozemy sie nacieszyc. i dzis powiedzial ze musi przyjechac do mnie w 1 dzien swiat (wczoraj mowil ze nie da rady bo jedzie do rodziny) dzis powiedzial ze zrobi wszystko zeby przyejchac bo swieta to czas ktory...spedza sie z bliskimi
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2009-12-23 o 22:54 |
|
|
|
#1023 |
|
Zakorzenienie
|
Wiecie, dla mnie w sprawie Madame to już nie chodzi o te pieniądze.
Zobaczcie, oni nie lubią go przez 5 lat, po tylu latach jawnej pogardy z ich strony jak (z ich perspektywy) wyglądałoby gdyby się zgodzili, machneli ręką ,,Dobra bądź z nim szczęśliwa, zaproś go na święta". Czuliby , że się poddali, że ulegli. Wydaje mi się , że to nie te charaktery. Po drugie kwestia przyzwyczajenia, przyzwyczajenia do tego, że go nie lubią. Czasami ma się uraz do ludzi i nie lubi się ich dla zasady. Duma duma i jeszcze raz duma. Walka o córkę i dziewczynę. Granie na emocjach, uczuciach.. nie wiem jak tak można robić własnemu dziecku, bez konkretnego powodu. W sprawie spowiedzi: W ogóle interpretacja tego przykazania przez Kościół odpycha tak dużo ludzi... Co innego jak sypiam z 10 facetami na miesiąc, co innego jak sypiam ze swoim jednym...Sama tego nie rozumiem, a w Oazie byłam kilka lat.... Ale z punktu widzenia Kościoła: Jest coś takiego jak zatajenie grzechu jest to wtedy spowiedź świętokradzka, -grzech ciężki, śmiertelny, potem idziemy do komunii, /sakrament żywy-MUSIMY być w stanie łaski uświęcającej-czyli po prostu po szczerej spowiedzi/ i w ten sposób popełniamy kolejny grzech śmiertelny... i tak to się nawija nawija, aż się wyspowiadamy z tego grzechu i jeżeli jesteśmy świadomi świętokradzkich komunii to z nich także... Jeżeli zapomnimy się wyspowiadać z jakiegoś grzechu to zostaje nam on odpuszczony.
|
|
#1024 |
|
Zakorzenienie
|
Kama, cieszę się, że jednak się spotykacie w 1szy dzień świąt
![]() Reb, pochwal się, co dostałaś ![]() Ja byłam znów z TŻtem na zakupach. W tym roku kupowaliśmy sobie prezenty 'przy sobie', bo jakoś nie było okazji na oddzielne zakupy. Ja wydałam sporo - 100 zł na perfumy i ok . 40 zł na słodycze. Dla mnie jest to duża kwota, bo nie pracuję przecież, ale jednak oszczędzałam, sobie nic w tym miesiącu za swoje pieniądze nie kupiłam. Po prostu raz w roku chciałam zrobić porządny prezent TŻtowi. I ja rozumiem, że On też jest w takiej samej sytuacji jeśli chodzi o finanse, tak jak ja. Też jest na utrzymaniu Mamy. Jego wyniosł prezent ok. 80 zł. Wiedział, że ja nie powiem wprost, że chcę coś jeszcze dostać, ani że chcę jakieś inne słodycze, bo po prostu nie mam takiego charakteru, żeby kogoś naciągać... A on chociaż mógłby udawać, że nie patrzy na pieniądze, jeśli chodzi o mnie i mógł udawać, że chce mi kupić ulubione merci czy coś.. Po prostu przykro mi się po tych zakupach zrobiło, jeszcze nie zaczęliśmy miło dnia, bo sie pokłóciliśmy pod galerią ![]() a może przesadzam? ![]() Nie chcę wyjść na materialistkę, bo to nie o to chodzi. Chodzi o jego skąpstwo, bo nad morzem kazał mi się za krówki rozliczać [oddawałam mu 4 zł] .. Kurde nawet przed świętami muszę na niego narzekać :/
czasem mniej znaczy więcej, taka szczypta ironii. Edytowane przez oh Mandy Czas edycji: 2009-12-23 o 23:02 |
|
|
|
#1025 |
|
Zakorzenienie
|
Ajjj ja to cos o statnio malo sie tu odzywam
![]() U mnie wszytsko bajecznie wrecz, najwiekszy moj problem jaki byl, czyli brak kontaktu- jest rozwiazany, to ja juz wiecej marudzic na niego nie bede ![]() Zycze Wam wszystkim, zebyscie spedzily te swieta w spokoju i milosci przy boku najblizszych Wam osob ![]() ![]()
|
|
|
|
#1026 |
|
Zadomowienie
|
Jeszcze nie nadrobiłam
, ale może najpierw coś naskrobię ![]() Pół dnia dzisiaj byłam u TŻ-ta. Przyjechał po mnie, pojechaliśmy kupić choinkę, nawet kazał mi wybierać i zdał się na ,,moje kobiece oko" Potem robiliśmy te sajgonki. Coś tam się przymilał do mnie, ale mimo wszystko jest taki jakiś nieobecny Albo ja już sobie coś wmawiam, sama nie wiem. Potem on na jakąś wigilie klubową pojechał ja kończyłam te sajgonki z jego mamą. W międzyczasie jak tam był dostałam smsa od niego o treści ,,jestem na wigilii klubowej później zadzwonie" No to mu napisałam, że to chyba nie do mnie i że chyba znowu mu się dziewczyny pomyliły (znowu, dlatego że wcześniej jak mówił, że ma tą wigilie to mi wpierał, że mówił mi o tym już wcześniej, a ja o tym dzisiaj pierwszy raz słyszałam, to mu powiedziałam, że może innej dziewczynie mówił ). No to odpisał, że kolega do niego dzwonił i tyle. Potem wrócił, nie zdjął kurtki i już zaczął się tłumaczyć z tego smsa, pokazywać mi telefon i połączenia Później jeszcze u niego posiedzieliśmy, było fajnie Powiedziałam mu, że jego mama mnie w drugi dzień świąt zaprosiła na co on ,,to dobrze, wiesz że jesteś tu zawsze mile widziana" Nie wiem, może troszkę się go czepiam, ale brakuje mi tego, że on mi tak nie słodzi jak Wasi faceci, tylko tak sobie żyje troche w swoim świecie Nawet się go dzisiaj zapytałam czy się zakochał, bo taki nieobecny jest. Na co on: ,,w kim bym miał się zakochać kochanie", oczywiście oczekiwałam odpowiedzi w stylu ,,zakochany jestem tylko w Tobie" ale co tam, ciężko mu takie rzeczy przychodzą. Trochę mnie jego mama pocieszyła, że ona też tak ma jak on teraz przed świętami jak dużo na głowie jest i że jej mąż też się pytał czy się zakochała ![]() Prezentu dla mnie jeszcze nie ma, oczywiście na ostatnią chwile jutro będzie kupował Aha zapomniałam dodać, że spóźnił się dzisiaj i w ramach przeprosin kupił mi słodką bułkę No nic trochę się poużalałam, czekam jak się odezwie, bo miał to zrobić jak wróci z treningu, ma jeszcze pół godziny jak się nie odezwie to ma przesrane
|
#1027 |
|
Raczkowanie
|
Dołączam się do was kobitki
bo ja jestem zazdrośnica jeszcze nie wyleczona :P
|
|
Najlepsze Promocje i Wyprzedaże
|
|
#1028 |
|
Zakorzenienie
|
mandy no mogl kupic, ale czy to wazne za ile prezent jest kupiony???
To, ze byl tanszy nie znaczy, ze twoj TZ kocha cie mniej Chyba liczy sie gest, prawda???
|
|
|
|
#1029 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:07 ---------- Poprzedni post napisano o 23:04 ---------- Cytat:
![]() ja też dizisja dopiero prezenty kupowałąm
|
|
#1031 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A jak mam czynic skoro ja z nim sie ostatnio ciagle kloce? Juz mnie to meczy, ze mowie o nim w samych superlatywach i mowie, ze jestem szczesliwa,a tak naprawde mam ochote go zabic. Po prostu juz chyba nie chce z nim byc. Nie bede tego znosic, a on twierdzi, ze nie bedzie znosil tego, ze ulegam rodzicom. Ale przykro mi, nie bedzie zawsze tak jak on chce. I ok, juz zaczne sie im stawiac, ale bez przesad, nie ebde robic wszystkiego co on chce.... P.S. Sprawa jutra zalatwiona. Po prostu oznajmilam mamie, ze jutro z nim jade na pasterke. Pozniej powiedzialam, ze pozmywam jej podlogi, ucieszyla sie i nic nie mowila... Tylko, czy ja mam ochote sie z nim widziec? Oto jest pytanie... Probuje mu wytlumaczyc a on tylko na mnie warczy... Rozumiem, ze jest rozgoryczony ale chyba bez przesad co? |
|
|
Okazje i pomysły na prezent
|
|
#1032 |
|
Wtajemniczenie
|
hehe ale macie problemy z tymi prezentami.. ja mam dobrze bo tylko muszę wysłać jakąś karteczkę przez internet i starczy
ale chciałabym już robić z TZ jakieś wspólne zakupy na święta...
|
|
|
|
#1033 |
|
Zakorzenienie
|
Madame- z tego co mówisz właśnie tak wynika, że masz dość, nie chcesz z nim być.
|
|
#1034 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Wez mu przetlumacz.... On jest chyba ograniczony. Moze na zywo mu cos wbije do lba. A jak nie to niech spada. Tylko musze mu jakies konkretne argumenty i tlumaczenia przygotowywac, zeby jasnie pan zrozumial...Nawet nie mam ochoty mu prezentu zapakowac... ![]() Kamila, no wlasnie, tez chce miec z nimi normalnie relacje. Utrzymuja mnie. Duzo im zawdzieczam. Aha i dzieki dziewczyny za konstruktywne odpowiedzi. Troche przejrzalam na oczy dzieki Wam. Bede powoli przyzwyczajac rodzicow, ze mam swoje zdanie. I juz wiem, ze cala wina nie lezy po mojej stronie ale TZta tez.... Tylko jak ja mu to powiem??? Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-23 o 23:52 |
|
|
|
|
#1035 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Co do spowiedzi to ja jego będę jutro ciągnąć. Dla mnie to też jest trochę bez sensu, że mam iść do spowiedzi jak wcale za ten grzech nie żałuje i za chwilę znowu go powtórzę Ale już nie byłam tak dawno u spowiedzi, że jakoś tak z ,,przyzwoitości" bym chciała iść. W sumie mam taką potrzebę, ale ten jeden grzech mnie męczy, bo nie będę za niego żałować tak naprawdę, czy wtedy spowiedź jest ważna w ogóle? Chyba jutro z mamą pogadam na ten temat.... Cytat:
No nie wiem same dziewczyny powiedzcie, czy się czepiam czy mam trochę racji? ![]() Ja bym chciała zmienić go z dnia na dzień, a przecież nigdy aż nadto wylewny nie był, więc czego ja się spodziewałam? że nagle zacznie mi poematy miłosne pisać? ![]() Obiecał, że po treningu się odezwie, żeby umówić się na jutro, bo mam z nim jechać po ten prezent, bo chce konkretny a on mi jeszcze źle wybierze. No i się odezwał, konkretną godzinę podał, co u niego jest rzadkością, spytał się czy nie za późno i poinformował, że będzie wolniej odpisywał, bo tłumaczy jakiś wywiad No i super, takie coś mi się podoba No dobra, są postępy, już nie będę tak na niego narzekać
|
|
#1036 |
|
Zakorzenienie
|
Madame-Ej ej ej laleczko, spokojnie
Bez tej wrogości, to Twój facet, który Cię kocha, który chciałby być dla Ciebie najlepszy, który chciałby żebyś słyszała od swojej rodziny, że poszczęściło Ci się , że jesteście razem, który pewnie chciałby żebyś miała przy nim wszystko czego potrzebujesz, żebyś nigdy nie musiała zbierać grosza do grosza na wymarzoną sukienkę czy buty. ![]() Zauważ też różnicę. To co mówią Twoi rodzice uderza bezpośrednio w Niego, mówią o nim, utrudniają Wam wspólne życie, Ciebie nie dotyka to , że musi sobie kupić jedzenie czy zatankować samochód. To są Twoi rodzice, wiele im zawdzięczasz itd, a TŻ jest Twoim TŻtem i też coś mu jednak pewnie zawdzięczasz. Z tymi dwoma dniami to pewnie mu chodzi o to, że nie powinnaś się stawiać tylko w sytuacjach kryzysowych (rodzina vs pasterka z TŻtem) tylko zacząć wcześniej , od mniejszych wyzwań. Dużo w Tobie jakiejś agresji w jego kierunku, rozumiem, że jesteś zła, ale nie nakręcaj się sama, przemyśl, uspokój się. Nad rozmową panuj tak, żeby dało się porozmawiać. Kiedy trzeba wtrąć ,,o widzisz zaczynasz krzyczeć" albo ,,patrz się na mnie, proszę" , ,,nie zajmuj się innymi rzeczami" ,,daj mi dokończyć i potem powiesz", kieruj tym ale na spokojnie. Nie myśl , że Cię pouczam czy coś, po prostu przedstawiam Ci sprawę tak jak ja to widzę, odnosząc się do Twoich ostatnich postów, życząc przy tym ułożenia sprawy po Twojej myśli ---------- Dopisano o 00:00 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:58 ---------- Koszka- wyżej napisałam co sądzi Kościół tak,,dokumentalnie" o takiej spowiedzi
|
|
#1037 | |
|
Zadomowienie
|
Cieszę się kocie, że u Ciebie lepiej
Ale za to milczenie, to chyba na pierwszej stronie już nie powinnaś być wyróżniona!! ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:03 ---------- Cytat:
Mogę życzyć Ci tylko powodzenia i wytrwałości Koka zaraz przeczytam, bo przyznam, że trochę omijałam, bo już mi się oczy kleją Ale do tego wrócę
|
|
#1038 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Twoje rady sa dla mnie bardzo pomocne. Tak jak i Laguny. Wlasnie chcialam zeby ktos na to spojrzal i krytycznym okiem ocenil sytuacje.Masz racje, jest we mnie masa wrogosci. Bo jak ja mam sie nie denerwowac jak ja chce dobrze, a on ma do mnie tylko pretensje? A jak mu to powiem, to jest jeszcze gorzej. Najlepiej to siedziec i sie nie odzywac. Naprawde nie wiem jak z nim rozmawiac. Poza tym mysle, ze on juz chyba nie chce, zebym byla szczesliwa, nie chce sie dla mnie starac, szukac lepszej pracy itp. Po prostu woli isc na latwizne. Nie akcpetuja go, ja mowie, ze pieniadze sa dla mnie wazne, a on od razu : to zycze Ci bogatego meza, ja dziekuje... No ludzie! Ja nie bede jakos ascetycznie zyc. Mam mu teraz udowodnic, ze pieniadze nie sa dla mnie najwazniejsze itp. Nie sa najwazniejsze, ale sa wazne. A ja bede dazyc do tego zeby je miec. Bo bez w dzisiejszych czasach ciezko zyc. Ale on tego nie rozumie... Wracajac do niego, to kiedy pytam go spokojnie i lagodnym tonem czemu na mnie warczy to milczy... Naprawde mam straszne watpliwosci... A moj TZ mi nie ulatwia, a wrecz przeciwnie. |
|
|
|
|
#1039 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Ale to bez sensu, bo wtedy nie dostanę rozgrzeszenia
|
|
#1040 |
|
Zakorzenienie
|
Wiesz, jutro poszperam w notatkach
i na pewno znajdę odpowiedź.Oaza i Kościół podchodzi do seksu przedmałżeńskiego w tak głupi( przepraszam jeżeli urażam czyjeś uczucia religijne) sposób, że idzie się załamać. Do spowiedzi powinno się iść dokonując szczerego rachunku sumienia, uświadamiam sobie swoje słabości, spowiadam, zadość uczynie Bogu i bliźniemu, potrzebujemy do tego żalu za grzechu, a gdy żalu nie ma spowiedź również jest nieważna,a komunia po nieszczerej spowiedzi to świętokradztwo. Wiadomo, nie jesteśmy w stanie przeskoczyć skłonności do grzechu ,popadamy wciąż w te same,ale nie możemy przystępować do spowiedzi z zamiarem popełnienia później tego grzechu ponownie.
Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. Edytowane przez Cocaine essence Czas edycji: 2009-12-24 o 00:27 Powód: dopisek |
|
|
|
#1041 |
|
BAN stały
|
Ja dostalam sms od Tzta, ze mnie przeprasza za swoje zachowanie i ze ma duzo pracy i nauki i jeszcze ta sprawa go meczy. Pozniej natomiast napisal mi, ze stracilam duzo w jego oczach tym co powiedzialam... Ize chyba nie mozemy byc razem...
|
|
|
|
#1042 |
|
Zakorzenienie
|
Madame- on ma pewnie ..nie wiem jak to nazwać...kompleksy(?) na punkcie pieniędzy, ciężko mu jest być tą biedniejszą (gorszą) stroną, łatwiej obrazić niż rozmawiać o tym , że kochasz go bez pieniędzy, on chciałby pewnie być lepszy, mieć ich więcej dla Ciebie, ale życie jest życie, rodziców się nie wybiera.
Wiesz, łatwiej jest planować bogatszemu niż biedniejszemu , że będzie się miało pieniądze, to bardziej realne. No i kwestia tego, że on będzie mówił , że mu dobrze jak jest żeby nie wzbudzać litości. Ja z moim zawsze jak rozmawiam poważniej siadam obok na łożku, moge się przytulić, dotknąć, nie krzycząc pogadać, jeżeli jemu coś nie leży,szuka kłotni bo ma gorszy dzień np to wstaje i siadam na drugim końcu łóżka, czasami po 5 minutach pytam czy przeszło, czasami czekam aż sam przyjdzie i się przytuli. Bez nerwów ale nauczył się przez to pokory, przyznania do błędu... ---------- Dopisano o 00:52 ---------- Poprzedni post napisano o 00:50 ---------- co odpisałaś?
|
|
#1043 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Nic nie odpisalam. I nie odpisze, bo co niby mam mu napisac? |
|
|
|
|
#1044 |
|
Zakorzenienie
|
Zależy do jakich doszłaś wniosków kiedy miałaś wątpliwości..
Jeżeli to koniec to, że się zgadzasz. Jeżeli chcesz walczyć to jakoś łagodzić.
|
|
#1045 | |||
|
Zakorzenienie
|
co do spowiedzi - nie spowiadam się z seksu, generalnie moja spowiedź jest raczej nieważna, bo nigdy nie jestem w stanie przypomnieć sobie wszystkich grzechów.
jestem wierząca, ale średnio praktykująca. wolę samotną wieczorną modlitwę, niż regularne chodzenie do kościoła. ---------- Dopisano o 01:00 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
i za dużo analizujesz.uważam, że nie masz teraz co myśleć o tym co będzie po ślubie. a nuż żadna pomoc ze strony rodziców nie będzie wam potrzebna, bo będziecie dobrze zarabiać. po co się martwić na zapas. co do sprawy Wigilii zgadzam się z dziewczynami. postaw się w końcu mamie i idź z TŻtem na Pasterkę. powiedział, że nienawidzi twoich rodziców - nie powinien, ale trzeba również spróbować postawić się w jego sytuacji. czy oni mają jakąś podstawę do tego by go nie lubić? uroili sobie coś i zobacz jak krzywdzą jego i was.. ma do nich na pewno ogromny żal, ty za to nie powinnaś się odgryzać krytykując jego rodziców. są jacy są, trudno. powiedz po prostu by nie wyrażał się tak o twoich rodzicach, ale i sama bądź taktowna. tematy dotyczące bliskich to bardzo grząski grunt. pamiętam jak się z TŻtem spierałam o jego ciotkę i siostrę cioteczną to bronił ich jak lew, mimo że też go okropnie wykorzystują. wozi ich po fryzjerach i tak dalej. ale to nie moja sprawa więc się już nie czepiam.---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:00 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:02 ---------- Poprzedni post napisano o 01:02 ---------- Cytat:
mój ma swój honor, często za mnie płaci i broń boże nie ma tak, żeby się "wykłócać" o 4 złote. dostałam od TŻta srebrną bransoletkę. moja studniówkowa, którą zakładałam na szczególne okazje mi się zepsuła teraz będę miała w czym do świątecznego stołu zasiąść ![]() do tego żel pod prysznic i słodycze. ja mu zaserwowałam jedzonko i poszliśmy spać. obudziliśmy się o północy i TŻ pognał do domu. a przejął się biedaczek strasznie moim stanem zdrowia. jutro idziemy razem na Pasterkę ![]() JA CHCĘ ŚNIEG! Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-24 o 01:04 |
|||
|
|
|
#1046 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
![]() No wiec powiedz mi jak ja mam sie teraz zachowywac? On jest rozgoryczony, ze tak powiedzialam o jego rodzicach i o nim ( co sobie uroil). Ale z kolei on, tez powiedzial, ze nienawidzi moich rodzicow. Chce, zeby bylo dobrze, ale nie wiem jak mam zrobic zeby tak bylo... A co kochaniutka dostalas od TZ? Pochwal sie A juz dopisalas A sweterek sie podobal?
Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-24 o 01:06 |
||
|
|
|
#1047 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ale wiem że to złe ![]() czyli jednak chcesz by było dobrze? przeproś za to co powiedziałaś i daj mu do zrozumienia (czyt. wbij łopatą do głowy), że nie życzysz sobie by tak mówił o twoich rodzicach, mimo tego jak się zachowują. po prostu nie licytujcie się, nie krytykujcie nawzajem. |
|
|
|
|
#1048 |
|
Zakorzenienie
|
Daj mu czas chyba...
Jutro przed samą Wigilią zadzwonilabym z życzeniami i umówiła się na tą pasterkę, ale idziesz na nią w ogóle nadal?
|
|
#1049 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#1050 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Powiedzial, ze po tym ciezko bedzie Nam odbudowac nasze relacje...Na zywo powiem mu o moich rodzicach... No chyba ide... Tzn. oznajmilam mamie, ze ide i tyle. Pisalam o tym wyzej. Tylko nie wiem czy on ze mna bedzie chcial isc... |
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 12:38.

chyba większość z nas chciałaby być ze swoim w czasie świątecznym

, ale może najpierw coś naskrobię
Albo ja już sobie coś wmawiam, sama nie wiem. 

To, ze byl tanszy nie znaczy, ze twoj TZ kocha cie mniej 

Ale już nie byłam tak dawno u spowiedzi, że jakoś tak z ,,przyzwoitości" bym chciała iść. W sumie mam taką potrzebę, ale ten jeden grzech mnie męczy, bo nie będę za niego żałować tak naprawdę, czy wtedy spowiedź jest ważna w ogóle?