|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#241 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() dlaczego? ![]() o 15:00 jadę do babci ![]() ![]() ![]()
![]() |
#242 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() czyli nie kupiłam ich z podejściem, że są lepsze i nie przekokną, nie spodziewałam się tego po nich ![]() a skórzane wam przemakają? nie brechtaj ze mnie ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 12:32 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- ja tez nie wiem jak smakuje kutia ![]() i też nie lubie opłatkiem się dzielić ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#243 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() Lód ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#244 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dzięki za wiarę w moje wrodzone ( ![]() ![]() Mój uraz był nieoperacyjny. Zbyt duże ryzyko większego i trwałego uszkodzenia (mogłabym nawet nie móc po niej chodzić) i operacji nie chciał się podjąć nawet audiunkt. Przechodziłam rehabilitację 3-krotnie, które, za przeproszeniem, gó.wno mi dały. ![]() Dużo. ![]() Cytat:
![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:22 ---------- Poprzedni post napisano o 13:20 ---------- Zabieram się za sprzątanie. Spokojnych świąt, dziewczyny. ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#245 | ||||
Zakorzenienie
|
Już przybyyyywam
Wczoraj byłam na tych zakupach, potem Tż przyjechał z zamiarem wymiany prezentami ("zaraz, zaraz, jeszcze muszę coś kupić i zapakować " ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16030664]no właśniee ![]() Justynaa , tęsknimy ![]() Już, nie beczeć ![]() Cytat:
![]() Mi tak. Ale to nie Warszawka ![]() Jakbym się wyprowadziła do Łodzi, to sobie na drugi rok kupię kalosze, bo tam to dopiero ![]() Ja tak samo ![]() ---------- Dopisano o 13:27 ---------- Poprzedni post napisano o 13:23 ---------- Cytat:
![]() ![]() Jak na tradycyjną polską kuchnię ![]() ![]() A na Wigilii będę jadła karpia ( ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:27 ---------- I zapomniałam: Wesołych Świąt Żbiki ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 13:29 ---------- Poprzedni post napisano o 13:29 ---------- Idę robić pierniczki z przepisu Karoliny ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#246 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ale że w Warszawie gorzej z syfem, czy ze u Ciebie gorzej ![]() bo tu to tragedia, rano się przez zaspy śniegu zawsze przekopywałam, jak jeszcze snieg byl ![]() a tak to bloto, kałuże. tragedia. poza tym, też jesienne buty mi nie przemakały (jesien = deszcz ![]() ![]() moze tez dzieki temu ze suwakow nie maja? no nie wiem, w kazdym razie mam sucho i cieplo ![]() ja już spadam do dziadka, potem do babci ![]() wpadnę wieczorkiem ![]() nie żreć za dużo! ![]() ![]() (i kto to mówi...) |
||
![]() ![]() |
![]() |
#247 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
w Warszawce jeszcze gorzej ![]() u mnie burmistrz całe miasto polbrukiem wyłożył, więc można normalnie chodzić.. tylko nie na cienkich obcasach bo wpadają w szczeliny między kostkami ![]() pilnuj żeby Ci uszami nie powychodziło. ;* dobra Bobki, ja lecę. za pół godziny wyjeżdżam do babci. a tak mi się nie chce ![]() wesołych, smacznych, spokojnych.. i w ogóle. ;*
![]() |
#248 |
Zakorzenienie
|
To nie było specjalnie :P Szłam sobie do sklepu i była przerwa między chodnikami cos tak jak podjazd i stała tam woda. No i chciałam to jakoś sprytnie przejsc, mysle tu cos wystaje to nadepne, przeskocze i bede sucha. Tyle że się zapadło no i tak troche jak po małym jeziorku
![]() Dzięki i nawzajem ![]() Idę się do babci zbierac ![]() ![]()
#249 |
Konto usunięte
|
Żbiczkiii chciałabym Wam życzyc spokojnych i pogodnych świąt. ;*
![]() dla mnie święta już dawno straciły tą magię ![]() ![]() ;* |
![]() ![]() |
![]() |
#250 |
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry.
![]() Ja wtedy w wannie byłam ! Zboczeniec ![]() ![]() U mnie tam jaja są. Ukryte w sałatkach ale zawsze ![]() Wpadłam na chwilę. Obrobiłam się ze wszystkim. Wykąpałam, babcia już przyjechała. Więc: Życzę Wam pięknych Świąt,
wśród kochających ludzi. |
![]() ![]() |
![]() |
#251 |
Zakorzenienie
|
ja już nerwice miałam, to była ostatnia deska ratunku.
![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16034670]Żbiczkiii chciałabym Wam życzyc spokojnych i pogodnych świąt. ;* ![]() dla mnie święta już dawno straciły tą magię ![]() ![]() ;*[/QUOTE] ![]() kolację dopiero będę miała koło 18 ![]()
#252 |
Zadomowienie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT, ŻBIKI
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#253 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() a ja juz sie najadłam wszystkiego, nie wiem co to bedzie ![]() wydaje mi się, że bardziej boli panika przed zastrzykiem ^^ No a ja juz zaraz na pierwszą wigilię ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#255 |
Rozeznanie
|
WESOŁYCH ŚWIĄT !!!!
![]() Lecę oglądać dalej Kevina ![]()
#256 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#257 | |
Zakorzenienie
|
![]() nie wyszło ![]() ![]() Cytat:
![]() a u mnie luzik, zjadłam chyba z 20 pierogów ![]() ale w odstępach. w końcu trzy wigilie zobowiązują ![]() o rany, znowu jest xD ? pamiętam jak pierwszy raz to oglądałam ![]() szmutno mi. uświadomiłam sobie, ze moja rzeczywistosc jest zupelnie inna, niż taka jakiej się spodziewałam. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#258 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
I dostałam: harmonijkę, pamiętnik BrzydUli ![]() No i kasę. A mój brat dostał bilet na koncert Rammsteina ![]() A co dokładniej się stało ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#259 |
Zadomowienie
|
Żbiczaki moje najkochańsze
![]() Wszystkiego co najlepsze, spełnienia marzeń, ale nie wszystkich - żeby zawsze było czego pragnąć ; ) Do usłyszenia po świętach <3 |
![]() ![]() |
![]() |
#260 | ||||
Zakorzenienie
|
Żbiczule! Nawet się tak nie obżarłam
![]() I stepper dostałam, o ja Cie, podziękowałam mocno tacie. ![]() Cytat:
![]() To nast. razem dodaj, jeśli lubisz ofc, bo dodaje smaku. ![]() A to zależy jak się zrobi. ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Tak, tak, teraz to skrzętnie ukrywane, zaraz powiesz, że potrafisz kaczkę z jabłkami zrobić. ![]() Ech, Polacy są tak narodowo nastawieni, żeby się raczej nie wychylać z tłumu [czyt. nie ubiegać się o swoje prawa ![]() ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16034670] dla mnie święta już dawno straciły tą magię ![]() ![]() ;*[/QUOTE] ;* ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Edit: zapomniałam wspomnieć, jak TŻ się postarał, kochany. Dostałam książkę M.Wojciechowskiej o Etiopii ![]() No, to brykam stąd. ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-12-24 o 20:49 |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#261 |
Wtajemniczenie
|
No i ja też już po, w końcu.
Nie przepadam za tym wszystkim.. a dostałam, to co sama sobie wybrałam, jak co roku ![]() jutro u babci pewnie cały dzień, znowu się objem. ale dzisiaj już czułam, że to przesada :P tyle żarcia u jednej babci a potem od razu do drugiej... można mieć dość :P
![]() |
#262 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() też oglądałam ![]() ![]() same rupiecie (w sensie : tona słodyczy i niepotrzebnych rzeczy). chociaż perfumy mi się nawet podobają (dostałam taki zestaw Signature Victorii Beckham.), tylko siostra nie wzięła pod uwagę, że nie lubię słodkich zapachów ![]() i płyn do kąpieli.. taka okrągła butla z kaczką do kąpieli w środku ![]() no i to,co sobie już wcześniej powybierałam (książki i atlas i ten zestaw gaśnica, apteczka i trójkąt ![]() no i kasę. ![]() Cytat:
a tak poważnie, mam chyba to samo ![]() Cytat:
![]() dzisiaj już tylko na śniadanie do cioci. mieliśmy iść na 9:00, ale jest 8:40 a siostra i jej chrapcio jeszcze śpią ![]() więc chyba się nie wyrobimy ![]() ![]() i tak w ogóle to świąteczne dzień dobry ;**
![]() |
#263 | |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry. ;*
Obejrzałam wczoraj 'Księżyc w nowiu' i 'Kochaj i tańcz' . Wiecie ile trwa ten drugi film? 55 minut. ![]() A w tym pierwszym Jacob po obcięciu włosów był taaaaaaaki przystojny. ![]() Cytat:
![]() Takich specjałów może nie, ale jakieś kotlety, naleśniki, surówki zrobiłabym. ![]() Pewnie tak. Myślała, że odrzucą odwołanie. Ja chciałam to zrobić mimo tego, że odrzuciliby, ale walczyłabym o swoje. ![]() O, to się postarał. ![]() A stepper już wypróbowany? ![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#264 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
noo jak byłam na tym w kinie, to jak go po ścięciu (jak to brzmi) pokazali, to całe kino fanek dostało po prostu euforii ;d Cytat:
masz szczęście, ja znowu muszę od 13 do niewiadomo której ehh dziewczyny.. choinka mi się przewróciła ![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-25 o 08:49 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#265 |
Zadomowienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#266 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a przewróciła się z niejasnych przyczyn ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#267 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#268 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry
![]() Widzę że nie tylko ja się wczoraj przejdłam :P Ale uniknięcie tego u mojej babci było niemożliwe:P A dzisiaj nie śpię od 5 ![]() ![]() ![]() Dobra kończę narzekac i się idę do kościoła zbierac... Miłego dnia ![]()
#269 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() najlepszy jest ten trójkąt, apteczka i gaśnica xD no istny matrix ![]() ups. ![]() Cytat:
![]() ja wczoraj jak ubrałam to oczywiście kot mój musiał pobrzdąkać bombką, ale zaraz zostawiła i już nie rusza. póki co ![]() Cytat:
![]() duzo aspirynki i witaminki C, syropków i będzie dobrze. 3 dni i po chorobie. a mój Mikołaj trochę pieniędzy przyniósł, voucher do kina i dwie jeszcze rzeczy, ale nie wiem co bo prezent zostawiłam u dziadka niechcący ![]() i znowu od rana jestem zła ![]() |
|||
![]() ![]() |
![]() |
#270 |
Zakorzenienie
|
Dzień dobry.
Teraz to już 6 ![]() Jadę do babci po obiedzie. Czyli juz niedługo. Wieczorkiem będę. Spasiona, w 9 miesiącu. |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:28.