|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#1381 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
chociaż ja przy jego koleżankach czuję się atrakcyjna (zwłaszcza intelektualnie ), bo po części tak jest, po części to sobie wmawiam, a zazdrosna jestem i tak.to pustaczki są i jedyna ich przewaga nade mną to fakt, że są takie miłe, sympatyczne, pomocne, nie kłócą się z TŻtem więc zyskują w jego oczach. chociaż po ostatnim fochu A. chyba zwątpił ![]() ---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ---------- Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ---------- Cytat:
jak tak to bierz orkiestrę dętą i zmykaj robić mu pobudkę! najlepiej o 11, żeby się wyrobił ![]() i nie bój się odezwać pierwsza. widocznie TŻ jest niereformowalny, więc żadne twoje gierki z nie odzywaniem się raczej nie pomogą. ma dekalog? umie czytać? to niech się do niego stosuje. Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-26 o 10:10 |
|||
|
|
|
#1382 |
|
Zakorzenienie
|
Ale znowu żeście napisały postów
mnie wczoraj nie było prawie...myślałam że Święta będziecie spędzać rodzinnie później postaram się Was nadrobić ![]() a u mnie bez zmian - zero czułości i nie wiem co dalej będzie i jaką decyzję podejmie TŻ...męczy mnie ta sytuacja
|
|
|
|
#1383 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1384 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
A one sa ode mnie wyzsze, szczuplejsze, ladniejsze i pewnie madrzejsze.Ale jak ja mam zrobic z tego atut? One sa starsze ode mnie o 3 lata i to powazne studentki, a ja taki podlotek co dopiero zaczal studia i ma fiu bzdziu w glowie
Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-26 o 10:47 |
|
|
|
|
#1385 |
|
Wtajemniczenie
|
Dopiero wstalam
ale sie wyspalam hehe oczywiscie ex-ex-ex mi sie snil. Masakra. Zaraz musze was nadrobic
|
|
#1386 | |||||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Tym bardziej, że najpierw umówił się z Tobą a potem dla kolegów zmienił plany. Wkurzyłabym się i to ostro ![]() I na pewno bym mu o tym powiedziała. Ale nie ma sensu, żebyś płakała i histeryzowała. Ja wiem, że to silniejsze, sama tak miałam, ale nie przynosi żadnych skutków ![]() Cytat:
![]() Archiwum kiedyś przejrzałam, nic nie było. W telefonie też Ale teraz już nie grzebie. Cytat:
Cytat:
Ja jestem ta bardziej imprezowa. Czasami chodzimy razem, ale jednak ja mam większość samotnych koleżanek tak jak on kolegów, dlatego w większości wypada, że chodzimy osobno. Cytat:
Nie boje się odezwać pierwsza, ale jak ja mam dzisiaj iść do niego to wolałabym, żeby on powiedział co i jak i o której. Chociaż jemu to pewnie wisi, w końcu ,,zawsze jestem u niego mile widziana". ![]() Cytat:
Do kiedy taka sytuacja będzie trwać? Macie jakoś konkretnie ustalone do kiedy ,,on ma się zdecydować"? Cytat:
Co tu za głupoty gadasz. Dekalog proszę przeczytać !!
|
|
#1387 |
|
Zakorzenienie
|
Dzień dobry laleczki
Niedawno wstałam, tak dobrze mi się spało ![]() I dzisiaj mamy wolną chatę u TŻta Z samooceną to nie mam problemów, tylko mi nerwy siadają na słodkie idiotki. Wczoraj umówiliśmy się ze znajomą parą. On raczej wygadany, fajny chłopak. Ona do nas nie pasuje, cicha, nic nie powie, przeciętna uroda, taka cicha myszka. No i spotkali jak do nas szli takie dwie...znajome, te się przykleiły ![]() Siedliśmy sobie w takiej jakby...budce, ławki , 3 ściany i dach, bo zaczeło padać. Jezuuuu Podlatuje jedna , coś bije tego chłopaka, śmiech a`la Doda obie, no to ja podchodze do TŻta (który nie rozumiał czemu powiedzialam ,że zaraz idziemy do domu) i taka brechta tym śmiechem i ,,Patrz, pasuje " A potem TŻ biedny się rozłożył. Opowiada o jakimś wydarzeniu z dawna i, że szedł z kumplem i koleżanką, a ja od razu,,Kochanie , z jaką koleżanką?" ( ), ale w żartach, on , że ,,Z Magdą , moją przyszłą, niedoszłą" (ja często mówię , że ,,były, niedoszły, nigdy nie będący )a ta łajza chciała być fajna i zmałpować, tylko nie wyszło, od razu jak załapał co powiedział panika w oczach i mnie przepraszał
|
|
#1388 |
|
Zakorzenienie
|
uuufff ale wy piszecie
![]() najpeirw co u mnie. wigilia rodzinnie. 1 dzien swiat wsrod bliskich przyjechala do mnie rodzina i tż i siedzielismy przy stole jakies 4h i jedlismy gadalismy dobrze bylo. od tż dostalam fajne prezenty (szalik, perfumy, kosmetyki) co do perfum zapach trafiony dzis ja jade do niego. zadnych sprzeczek nie bylo, powodow do zazdrosci tez nie. generalnie tż wczoraj stwierdzil ze za rok w swieta wypadałoby sie oswiadczyc![]() co do samooceny to ja nie mam problemow zadnych. jak juz kiedys pisalam jest mega zawyżona i ciezko mi wmowic cokolwiek ze jestem gorsza. to kwestia tego ze rodzice zawsze mi powtarzali ze jestem najlepsza ze sa ze mnie dumni, ze to co robie jest sluszne itd. koszka juz jakies podchody widze u ciebie. ty pierwsza nie napiszesz bo to on ma ci napisac o ktorej przyjedziesz. dziwne . ja tez to tż dzis przyjezdzam i juz napisalam ze bede na 17. od razu mu stwierdzam nie pytam, nie czekam az on napisze. co do okresu wypada mi w sylwestra dobrze ze moge go przesunac
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2009-12-26 o 11:41 |
|
|
|
#1389 |
|
Cytrynka
|
A u mnie znowu jakoś dziwnie...
Przedwczoraj do południa było normalnie, złożył mi ładne życzenia świąteczne i wgl, potem zeszłam z kompa poczytać notatki, wróciłam a jemu jak zwykle humor padł...No i pisał o 180 stopni inaczej niż rano, mówił że jest znudzony tymi świetami itp. Wczoraj oczywiście humor taki sam. Poszłam się uczyć, nie pisałam do niego ponad 3 godziny, myślałam że troche odpocznie od tego pisania to potem bedzie normalnie ale gdzie tam ![]() Może to głupie ale zawsze pisaliśmy sobie na dobranoc jakieś miłe rzeczy plus "kocham Cię" a on tak od dwoch dni samo "dobranoc ![]() Dziś dopiero wstał ale napisał mi już esa i widze że humor znowu ma ten sam co oczywiście zawsze odbija się na mnie,a że ja jestem cholernie wrażliwa to zawsze biore to strasznie do siebie ![]() poza tym nie widzieliśmy się od poniedziałku i damy rade zobaczyć się dopiero w poniedziałek
|
#1390 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Widzimy się przez cały okres świąteczny. Powiedziałam mu że dam mu tyle czasu ile potrzebuje, ale nie miesiąc czy więcej. Żeby podjął męską decyzję. Nie wiem do kiedy to będzie trwać, ale mam dość ![]() ---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ---------- Cytat:
niedługo to już w ogóle nic się nie odezwie...
|
||
|
|
|
#1391 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() i zaimponowała mu tą świeżością, beztroską, a jednocześnie inteligencją (bo to zdolniacha jest). miał masę "dojrzałych" i "poważnych" koleżanek ze studiów, a mimo to wybrał ją. a wiesz co najlepsze? że poznali się, bo on miał praktyki u nas w szkole ![]() więc to był na początku związek uczennica - nauczyciel. koleżanki mojego TŻta mądre to może i są, skoro zaliczają te megatrudne kolokwia, uczą się. ale inteligencji to nie mają za grosz (przynajmniej większość). aż tak paskudne też nie są, tzn. zdarzają się też i ładne. chociaż TŻ twierdzi, że podobałaby mu się tylko jedna, gdyby nie była gruba. także w sumie fakt, jestem w komfortowej sytuacji. ale nie zamartwiaj się tym, nie możesz czuć się gorsza od nich! ---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ---------- Cytat:
|
||
|
|
|
#1392 | |
|
Cytrynka
|
Cytat:
Dokładnie ja tu staram się być miła, chwale go i wgl a on mi "hehe![]() Jestem przed @, może i jestem przewrażliwiona ale dlaczego do cholery jest tak że ja bym sobie żyły wypruła za nic w zamian
|
|
#1393 | |||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
wrrryyy....od tego czasu nie umiem sobie poradzic z tym głupim odczuciem zazdrosci do wszystkich koleżanek jego....Cytat:
Cytat:
mój ma takie okresy że czasem jest czuly, kochany....a dziś pewnie obrażony za wczoraj i nawet jak go prosiła by telefon wziął ze soba do koscioła i do ciotki [pojechał do niej prosto po kościele] to nie wziął bo nie odbiera pozatym cały czas mi wczoraj wieczorem powtarzał że nie wie czy przyjedzie, ze nie musze byc wszystkiego pewna....buuuu czuje sie jakby traktował siebie jako mojego pana a ja mam wiernie czekać na jego łaske....edit: i głupia dzwonie do niego już trzy razy i nie umiem sie powstrzymac żeby jeszcze raz nie spróbować Edytowane przez Laetitia89 Czas edycji: 2009-12-26 o 11:57 |
|||
|
|
|
#1394 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
po prostu mam ochotę go zabić |
|
|
|
|
#1395 |
|
Zakorzenienie
|
Madame- DEKALOG MARUDO I DO KĄTA!
|
|
#1396 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mój mówi, że jeszcze nie czas, że za kilka lat.. a staż mamy identyczny.a z tym przesuwaniem okresu to się dobrze zastanów, bo ja ostatnio musiałam się przez to miesiąc męczyć z plamieniami.. chyba że już kiedyś próbowałaś i było wszystko okej. bo ja to pierwszy raz przesuwałam
|
|
|
|
|
#1397 | |
|
Cytrynka
|
Cytat:
Nasze miejscowości wgl nie mają połączenia przez święta i weekendy
|
|
#1398 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja nei lacze opakowan nigdy (bo plamienia) tylko dobieram tabletki. w moim przypadku dobieram 4 sztuki. i dopiero robie przerwe. tak powinnam uniknac plamien. staz macie ten sam ale jestescie mlodsi wiec macie sporo czasu. my to stare byki
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2009-12-26 o 11:59 |
|
|
|
|
#1399 | ||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
A ile on ma lat, jeśli można wiedzieć? Super, że u Ciebie wszystko w porządku. hehe co do mnie to właśnie dlatego napisałam, bo ja już sama nie wiem czy mam rację czy sobie coś wkręcam. Ale jak widać to może i ja mam jakieś dziwne podchody. Dziękuje za odpowiedź, bo ja potrzebuje czasami takiego uświadomienia. Na szczęście problem sam się już wyjaśnił, bo TŻ przed chwilą zadzwonił, żebym przyszła na 15, bo on teraz jedzie na trening . Oni są naprawdę nienormalni, nawet w święta te treningi robią No ale cieszę się, że zadzwonił i mnie o tym poinformował teraz niż jakbym miała się wkurzać i odezwałby się przed samą 15, żebym przyszła. Tak było kiedyś, dobrze że widać postępy i liczy się z moimi słowami Cytat:
A ,,kocham Cię" wolę usłyszeć na żywo niż przeczytaś w smsie, z resztą jakbym codziennie to czytała to po pewnym czasie już te słowa straciłyby jakąkolwiek wartość. Lepiej słyszeć od czasu do czasu, ale szczerze, a nie czytać codziennie, bo tak było zawsze ![]() No a że jest jakiś dziwny, to już nic nie poradzę. Rozumiem co masz na myśli. Mój też nieraz miał takie ,,humorki", że nie zgadniesz o co mu chodzi. Chyba najlepszym sposobem jest przeczekać jak mu przejdzie, ewentualnie zainicjować spokojną rozmowę. Cytat:
![]() I co jak się spotykacie to jak jest? Rozmawiacie w ogóle coś na ten temat? Kurcze beznadziejnie żyć w takiej niepewności. Ja tam bym go chyba do muru już przycisnęła, co to ma znaczyć, że on nie wie czy chce ze mną być Jak nie jest pewny to chyba znaczy, że nie chce. Ja bym to pewnie tak odebrała. Cytat:
Haha no niezły ten Twój Gafe strzelił, ale jak to facet, pewnie słyszał, że Ty coś takiego gadasz, źle zapamiętał i masz Ci babo placek Poprzekręcał wszystko. Ważne, że jest kochany i przeprasza później
|
|
#1400 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
trzeba było spytać po cholerę mu jesteś potrzebna, skoro już ma swój skarb. oczywiście na stronie, nie przy wszystkich. ja bym nie zniosła gdyby mój TŻ bezczelnie obściskiwał przy mnie inne panny i jeszcze im schlebiał w ten sposób. mojemu się to raz zdarzyło i o mało mnie nie stracił. no kurcze, trochę szacunku. jak już ma przekraczać granice to niech ja chociaż tego nie widzę. szkoda jeszcze, że nie zaczął się z nią lizać w twojej obecności. nie dziwota, że zazdrosna jesteś o jego koleżanki
|
|
|
|
|
#1401 | |
|
Cytrynka
|
Cytat:
![]() U mnie ta sytuacja powtarza się co jakiś czas, wiem że on kiedyś był inny ale jak go jego ex zostawiła to przeszedł bardzo cieżki okres i takie humory mu się zaczęły od tego czasu robić i wgl z którymi on sam sobie nie radzi ![]()
Edytowane przez Cynamonkaa Czas edycji: 2009-12-26 o 12:05 |
|
|
|
|
#1402 |
|
Raczkowanie
|
a samochód też odpada??
podziwiam Cie bo ja bym chyba kur.wicy dostała
|
|
|
|
#1403 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a wcale nie jesteście dużo starsi, nie wymyślaj ![]() nie, ale fakt. bujam sobie w obłokach, a tak naprawdę nie jestem gotowa na zaręczyny. |
|
|
|
|
#1404 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
..wogóle to teraz nie mam powodów do zazdrosci bo mi ich nie daje pozatym ograniczyła, naprawde ograniczył kontakty z nimi....no ale ja jestem z natury pamiętliwa i nie umiem sie pozbyc tego uczucia....
|
|
|
|
|
#1405 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ostatnio z jedna sie nawet spotkal w autobusie jak wracal do domu i usiadl z nia nawet razem... I przegadali cala droge, bo w ogole byl taki bardzo ciekawy co u niej i u jej siostry i byl taki zadowolony, ze ja spotkal i mi tlumaczyl, ze sie ogarnela i zmienila i w ogole... Ehhh tam, nie umeim sobie z tym poradzic
|
|
|
|
|
#1406 | |
|
Cytrynka
|
Cytat:
|
|
#1407 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#1408 | |||||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wiesz, z jednej strony masz racje, bo jaka dziewczyna lubi koleżanki, która jakoś się jak napisałaś przymila do facetów na około? I jeszcze do faceta, obok którego stoi jego dziewczyna. A co do tych, które spotkał, to wiesz, może po prostu chciał być miły, a Ty przez złość to zobaczyłaś, jakby miał banana na twarzy i nie wiadomo jaką radość? Cytat:
Cytat:
![]() ale za to jaka wyspana jestem ![]() noo, ale to już coraz bliżej Cytat:
![]() Cytat:
|
|||||
|
|
|
#1409 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Nie dzwoń więcej Jak on tak do Ciebie to też nie zostawaj dłużna. Cytat:
|
|
#1410 |
|
Raczkowanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 17:30.

), bo po części tak jest, po części to sobie wmawiam, a zazdrosna jestem i tak.

mnie wczoraj nie było prawie...myślałam że Święta będziecie spędzać rodzinnie 

51,0 kg(2.11.10)......50,0 kg

Ja jestem u mojego TZ i korzystajac z okazji, ze sie zaciekawil filmem to wpadlam do Was