Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana. - Strona 47 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-26, 10:07   #1381
Rebelious
Zakorzenienie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Ahhh ta samoocena. Ja dostalam dzisiaj jeszcze okres... A wtedy czuje sie jak pasztet... I tez przy Jego kolezankach czuje sie najglupsza i najbrzydsza. Ale to pewnie dlatego, ze jestem od nich wszystkich mlodsza. Gdybym byla w ich wieku to mialabym je gdzies, a tak to ciagle mam kompleksy....
to musicie dziewczyny popracować nad tą samooceną.
chociaż ja przy jego koleżankach czuję się atrakcyjna (zwłaszcza intelektualnie), bo po części tak jest, po części to sobie wmawiam, a zazdrosna jestem i tak.

to pustaczki są i jedyna ich przewaga nade mną to fakt, że są takie miłe, sympatyczne, pomocne, nie kłócą się z TŻtem więc zyskują w jego oczach.
chociaż po ostatnim fochu A. chyba zwątpił

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

Cytat:
Ahhh ta samoocena. Ja dostalam dzisiaj jeszcze okres... A wtedy czuje sie jak pasztet... I tez przy Jego kolezankach czuje sie najglupsza i najbrzydsza. Ale to pewnie dlatego, ze jestem od nich wszystkich mlodsza. Gdybym byla w ich wieku to mialabym je gdzies, a tak to ciagle mam kompleksy....
i dobrze, że jesteś młodsza! zrób z tego atut

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

Cytat:
Napisane przez Koszkaa Pokaż wiadomość
Aha jeszcze jak ktoś mnie czyta to mam dzisiaj taki mały problem
Wiąże się on z moim poprzednim postem.
Nie wiem czy mam mojego dzisiaj budzić, żebyśmy szli na 13 do Kościoła (bo sam to on o 12 raczej nie wstanie), czy poczekać jak on się odezwie i powie o której mam do niego przyjść?
Nie śmiejcie się z mojego problemu Ale ja naprawdę nie wiem co robić, bo mam teraz takie myśli, że jak do niego się pierwsza odezwę to będzie takie napraszanie z mojej strony
a umawialiście się wczoraj, że pójdziecie razem?
jak tak to bierz orkiestrę dętą i zmykaj robić mu pobudkę! najlepiej o 11, żeby się wyrobił

i nie bój się odezwać pierwsza. widocznie TŻ jest niereformowalny, więc żadne twoje gierki z nie odzywaniem się raczej nie pomogą.
ma dekalog?
umie czytać?
to niech się do niego stosuje.

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2009-12-26 o 10:10
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 10:20   #1382
dorusss90
Zakorzenienie

Ale znowu żeście napisały postów mnie wczoraj nie było prawie...myślałam że Święta będziecie spędzać rodzinnie później postaram się Was nadrobić

a u mnie bez zmian - zero czułości i nie wiem co dalej będzie i jaką decyzję podejmie TŻ...męczy mnie ta sytuacja

dorusss90 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 10:26   #1383
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez dorusss90 Pokaż wiadomość
Ale znowu żeście napisały postów mnie wczoraj nie było prawie...myślałam że Święta będziecie spędzać rodzinnie później postaram się Was nadrobić

a u mnie bez zmian - zero czułości i nie wiem co dalej będzie i jaką decyzję podejmie TŻ...męczy mnie ta sytuacja
ależ naturalnie, że święta spędzamy rodzinnie, ale nie 24h/dobę
Stary 2009-12-26, 10:45   #1384
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
to musicie dziewczyny popracować nad tą samooceną.
chociaż ja przy jego koleżankach czuję się atrakcyjna (zwłaszcza intelektualnie), bo po części tak jest, po części to sobie wmawiam, a zazdrosna jestem i tak.

to pustaczki są i jedyna ich przewaga nade mną to fakt, że są takie miłe, sympatyczne, pomocne, nie kłócą się z TŻtem więc zyskują w jego oczach.
chociaż po ostatnim fochu A. chyba zwątpił

---------- Dopisano o 10:06 ---------- Poprzedni post napisano o 10:03 ----------

i dobrze, że jesteś młodsza! zrób z tego atut

---------- Dopisano o 10:07 ---------- Poprzedni post napisano o 10:06 ----------

jak tak to bierz orkiestrę dętą i zmykaj robić mu pobudkę! najlepiej o 11, żeby się wyrobił

i nie bój się odezwać pierwsza. widocznie TŻ jest niereformowalny, więc żadne twoje gierki z nie odzywaniem się raczej nie pomogą.
ma dekalog?
umie czytać?
A no widzisz, jakby kolezanki mojego TZ to tez byly pustaki to by bylo fajnie... I jakbym studiowala tak jak Ty prawo to tez bym sie pewnie czula lepiej tak jak Ty A one sa ode mnie wyzsze, szczuplejsze, ladniejsze i pewnie madrzejsze.

Ale jak ja mam zrobic z tego atut? One sa starsze ode mnie o 3 lata i to powazne studentki, a ja taki podlotek co dopiero zaczal studia i ma fiu bzdziu w glowie

Edytowane przez MadameButterfly6
Czas edycji: 2009-12-26 o 10:47
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 10:53   #1385
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Dopiero wstalam ale sie wyspalam hehe oczywiscie ex-ex-ex mi sie snil. Masakra. Zaraz musze was nadrobic

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 11:02   #1386
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
Napisane przez Laetitia89 Pokaż wiadomość
cześć dziewczyny
podczytuje was od dawna, dwa razy chyba nawet cos napisałam ale dzis podjełam decyzje o przyłaczeniu sie do was....bo sama już wymiękam....
wczoraj bylismy z tżtem na psterce - było super [nasze relacje]..nawet nie byłam zła o to że mielismy jeszcze po swoich wigiliach sie zdzwonic na chwile a okazało sie ze czasu nie ma bo gra z mama i babcią w karty [mysle ok, niech sobie posiedzi z rodziną , do mnie przyjedzie później]. Mieliśmy sie spotkac jutro w drugi dzien swiąt i ustalone to juz było od tygodnia. Dzis sie dowiaduje ze koledzy do niego zadzwonili ze wpadną do niego do domu na popijawe [ niby to z okazji jego imienin które były na poczatku tygodnia]. No i mu poryczałam do telefonu, kilka razy mnie odrzucał po czym znów odbierał... Wiem, poskomliłam mu a w sumie nie powinnamm. Powiedziałam mu nawet ze jak jutro nie bedzie go u mnie to niech nawet w niedziele nie przyjeżdza...a on że ok, tylko niech sie jeszcze ra zastanowie czy napewno chce tego...
i totalna rozpacz bo ja nie rozumiem jak mozna odmówic spotkania które sie zaplanowało ze swoją dziewczyną i to jeszcze w Święta!!

edit: i jeszcze mi coś zaczął o zrozumieniu gadac...aha i jeszcze dzis nie przyjedzie bo sie mu nie chce..
Oj nie ładnie Tym bardziej, że najpierw umówił się z Tobą a potem dla kolegów zmienił plany. Wkurzyłabym się i to ostro
I na pewno bym mu o tym powiedziała. Ale nie ma sensu, żebyś płakała i histeryzowała. Ja wiem, że to silniejsze, sama tak miałam, ale nie przynosi żadnych skutków A jak mu na spokojnie o tym powiesz, to może zrozumie

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
Ja też nie patrze na jego smsy ani na archiwum w gg. ba! Ja nawet nie znam jego haseł do gg, nk czy na poczte. Wy znacie?
Ja tam jakieś hasła znam, ale nie korzystam. Kiedyś przejrzałam jego pocztę i znalazłam jakąś rejestrację jego na jakimś portalu, gdzie się szuka drugiej połówki itp. Rozpaczałam cały dzień, afera, zdenerwowanie, już koniec związku itp. Spotkaliśmy się i się okazało, że kiedyś na nk była jakaś reklama na jakiś test osobowościowy i trzeba było się w ramach tego zarejstrować na tym portalu. Po długim fochu uwierzyłam, bo kuzynka która znała sytuację potwierdziła, że coś takiego tam było, poza tym nie miał tam ani żadnych zdjęć, ani żadnych wiadomości nie było, a ostatnie logowanie pół roku po tym jak to zobaczyłam
Archiwum kiedyś przejrzałam, nic nie było. W telefonie też
Ale teraz już nie grzebie.

Cytat:
Hej kochane Ja jestem u mojego TZ i korzystajac z okazji, ze sie zaciekawil filmem to wpadlam do Was Oczywiscie co chwila mnie odciaga od kompa i chce sie przytulac ale moze zdaze cos naskrobac

Przyjechalam do niego, od razu z awantura, a on jak nigdy zaczal mnie przytulac, pytac sie czemu taka jestem, ze nic mi nie pasuje i ze mu przykro. I normalnie szok. W ogole dogadalismy sie co do ostatnich dni i jest super. Przeprosil mnie za nietrafiony prezent i powiedzial, ze moge sprzedac albo zamienic i ze na urodziny, ktore mam w lutym kupi mi takie ktore chce zebym tylko nie byla zla Ale powiedzialam mu, ze na urodziny przyjmuje tylko czekolade i nic wiecej jak sie tak wykosztowal.
No i w ogole jest taki kochanyyy i slodki i jest uroczo jak wczesniej.
Jestem szczesliwa I swieta sa dla mnie narazie jak najbardziej udane. W domu z rodzicami ok, z Tz juz tez. I w ogole super

Laguna
wspolczuje, moja mama kiedys miala podobne loty, ale na szczescie jej przeszlo. Kochana jestesmy z Toba
No to super, że się Wam ułożyło

Cytat:
Napisane przez A_D Pokaż wiadomość
Dziewczyny a tak z innej beczki:

Jak wygląda u was kwestia wychodzenia gdzieś bez drugiej połówki, w sensie czy Wasi TŻ mają w zwyczaju wychodzić samotnie np. na impreze, gdzie są też "koleżanki" albo na piwko z "koleżanką" albo z kumplem i koleżanką
My chodzimy samotnie. Tzn na piwko z koleżanką czy kumplem i koleżanką mój nie chodzi. On ma samych kolegów na całe szczęście. Chyba, że impreza z uczelni jest to wtedy są 3 dziewczyny hehe. A tak to on chodzi z kolegami czasami, ja z koleżankami częściej Ja jestem ta bardziej imprezowa. Czasami chodzimy razem, ale jednak ja mam większość samotnych koleżanek tak jak on kolegów, dlatego w większości wypada, że chodzimy osobno.

Cytat:

ma dekalog?
umie czytać?
No nie umawialiśmy się, ale przeważnie chodzimy razem do Kościoła. I jak nie pójdziemy na 13 to pewnie wieczorem, a wolałabym teraz
Nie boje się odezwać pierwsza, ale jak ja mam dzisiaj iść do niego to wolałabym, żeby on powiedział co i jak i o której. Chociaż jemu to pewnie wisi, w końcu ,,zawsze jestem u niego mile widziana".

Cytat:

A widzieliście się w święta?
Do kiedy taka sytuacja będzie trwać? Macie jakoś konkretnie ustalone do kiedy ,,on ma się zdecydować"?

Cytat:
A no widzisz, jakby kolezanki mojego TZ to tez byly pustaki to by bylo fajnie... I jakbym studiowala tak jak Ty prawo to tez bym sie pewnie czula lepiej tak jak Ty A one sa ode mnie wyzsze, szczuplejsze, ladniejsze i pewnie madrzejsze.

Ale jak ja mam zrobic z tego atut? One sa starsze ode mnie o 3 lata i to powazne studentki, a ja taki podlotek co dopiero zaczal studia i ma fiu bzdziu w glowie
Eeee tam
Co tu za głupoty gadasz. Dekalog proszę przeczytać !!
Stary 2009-12-26, 11:33   #1387
Cocaine essence
Zakorzenienie

Dzień dobry laleczki
Niedawno wstałam, tak dobrze mi się spało
I dzisiaj mamy wolną chatę u TŻta

Z samooceną to nie mam problemów, tylko mi nerwy siadają na słodkie idiotki.
Wczoraj umówiliśmy się ze znajomą parą.
On raczej wygadany, fajny chłopak.
Ona do nas nie pasuje, cicha, nic nie powie, przeciętna uroda, taka cicha myszka.
No i spotkali jak do nas szli takie dwie...znajome, te się przykleiły
Siedliśmy sobie w takiej jakby...budce, ławki , 3 ściany i dach, bo zaczeło padać.
Jezuuuu
Podlatuje jedna , coś bije tego chłopaka, śmiech a`la Doda obie, no to ja podchodze do TŻta (który nie rozumiał czemu powiedzialam ,że zaraz idziemy do domu) i taka brechta tym śmiechem i ,,Patrz, pasuje"

A potem TŻ biedny się rozłożył.
Opowiada o jakimś wydarzeniu z dawna i, że szedł z kumplem i koleżanką, a ja od razu,,Kochanie , z jaką koleżanką?" (), ale w żartach, on , że
,,Z Magdą , moją przyszłą, niedoszłą" (ja często mówię , że ,,były, niedoszły, nigdy nie będący )a ta łajza chciała być fajna i zmałpować, tylko nie wyszło, od razu jak załapał co powiedział panika w oczach i mnie przepraszał

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 11:40   #1388
kamila2006
Zakorzenienie

uuufff ale wy piszecie

najpeirw co u mnie. wigilia rodzinnie. 1 dzien swiat wsrod bliskich przyjechala do mnie rodzina i tż i siedzielismy przy stole jakies 4h i jedlismy gadalismy dobrze bylo. od tż dostalam fajne prezenty (szalik, perfumy, kosmetyki) co do perfum zapach trafiony dzis ja jade do niego. zadnych sprzeczek nie bylo, powodow do zazdrosci tez nie. generalnie tż wczoraj stwierdzil ze za rok w swieta wypadałoby sie oswiadczyc

co do samooceny to ja nie mam problemow zadnych. jak juz kiedys pisalam jest mega zawyżona i ciezko mi wmowic cokolwiek ze jestem gorsza. to kwestia tego ze rodzice zawsze mi powtarzali ze jestem najlepsza ze sa ze mnie dumni, ze to co robie jest sluszne itd.

koszka juz jakies podchody widze u ciebie. ty pierwsza nie napiszesz bo to on ma ci napisac o ktorej przyjedziesz. dziwne . ja tez to tż dzis przyjezdzam i juz napisalam ze bede na 17. od razu mu stwierdzam nie pytam, nie czekam az on napisze.

co do okresu wypada mi w sylwestra dobrze ze moge go przesunac

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2009-12-26 o 11:41
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 11:41   #1389
Cynamonkaa
Cytrynka

A u mnie znowu jakoś dziwnie...
Przedwczoraj do południa było normalnie, złożył mi ładne życzenia świąteczne i wgl, potem zeszłam z kompa poczytać notatki, wróciłam a jemu jak zwykle humor padł...No i pisał o 180 stopni inaczej niż rano, mówił że jest znudzony tymi świetami itp.
Wczoraj oczywiście humor taki sam. Poszłam się uczyć, nie pisałam do niego ponad 3 godziny, myślałam że troche odpocznie od tego pisania to potem bedzie normalnie ale gdzie tam
Może to głupie ale zawsze pisaliśmy sobie na dobranoc jakieś miłe rzeczy plus "kocham Cię" a on tak od dwoch dni samo "dobranoc" napisałam mu że lubie gdy mi mówi te słowa, że dobrze się wtedy czuje i wgl a on "hehe"....
Dziś dopiero wstał ale napisał mi już esa i widze że humor znowu ma ten sam co oczywiście zawsze odbija się na mnie,a że ja jestem cholernie wrażliwa to zawsze biore to strasznie do siebie

poza tym nie widzieliśmy się od poniedziałku i damy rade zobaczyć się dopiero w poniedziałek

Cynamonkaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 11:44   #1390
dorusss90
Zakorzenienie

Cytat:

A widzieliście się w święta?
Do kiedy taka sytuacja będzie trwać? Macie jakoś konkretnie ustalone do kiedy ,,on ma się zdecydować"?

Widzimy się przez cały okres świąteczny. Powiedziałam mu że dam mu tyle czasu ile potrzebuje, ale nie miesiąc czy więcej. Żeby podjął męską decyzję. Nie wiem do kiedy to będzie trwać, ale mam dość

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

Cytat:
Napisane przez Cynamonkaa Pokaż wiadomość
Przedwczoraj do południa było normalnie, złożył mi ładne życzenia świąteczne i wgl, potem zeszłam z kompa poczytać notatki, wróciłam a jemu jak zwykle humor padł...No i pisał o 180 stopni inaczej niż rano, mówił że jest znudzony tymi świetami itp.
Wczoraj oczywiście humor taki sam. Poszłam się uczyć, nie pisałam do niego ponad 3 godziny, myślałam że troche odpocznie od tego pisania to potem bedzie normalnie ale gdzie tam
Może to głupie ale zawsze pisaliśmy sobie na dobranoc jakieś miłe rzeczy plus "kocham Cię" a on tak od dwoch dni samo "dobranoc" napisałam mu że lubie gdy mi mówi te słowa, że dobrze się wtedy czuje i wgl a on "hehe"....
Dziś dopiero wstał ale napisał mi już esa i widze że humor znowu ma ten sam co oczywiście zawsze odbija się na mnie,a że ja jestem cholernie wrażliwa to zawsze biore to strasznie do siebie

poza tym nie widzieliśmy się od poniedziałku i damy rade zobaczyć się dopiero w poniedziałek
mój też pisał różne fajne rzeczy, ale przez dłuższy czas pisze samo "dobranoc" a wczoraj to tylko sygnał puścił niedługo to już w ogóle nic się nie odezwie...

Stary 2009-12-26, 11:46   #1391
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:

moja koleżanka była w klasie maturalnej kiedy poznała swojego obecnego partnera, który wtedy kończył studiować anglistykę
i zaimponowała mu tą świeżością, beztroską, a jednocześnie inteligencją (bo to zdolniacha jest).
miał masę "dojrzałych" i "poważnych" koleżanek ze studiów, a mimo to wybrał ją.
a wiesz co najlepsze? że poznali się, bo on miał praktyki u nas w szkole
więc to był na początku związek uczennica - nauczyciel.

koleżanki mojego TŻta mądre to może i są, skoro zaliczają te megatrudne kolokwia, uczą się.
ale inteligencji to nie mają za grosz (przynajmniej większość).
aż tak paskudne też nie są, tzn. zdarzają się też i ładne.
chociaż TŻ twierdzi, że podobałaby mu się tylko jedna, gdyby nie była gruba.
także w sumie fakt, jestem w komfortowej sytuacji.
ale nie zamartwiaj się tym, nie możesz czuć się gorsza od nich!

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Dzień dobry laleczki

Ona do nas nie pasuje, cicha, nic nie powie, przeciętna uroda, taka cicha myszka.
Siedliśmy sobie w takiej jakby...budce, ławki , 3 ściany i dach, bo zaczeło padać.
Jezuuuu
Podlatuje jedna , coś bije tego chłopaka, śmiech a`la Doda obie, no to ja podchodze do TŻta (który nie rozumiał czemu powiedzialam ,że zaraz idziemy do domu) i taka brechta tym śmiechem i ,,Patrz, pasuje"

Opowiada o jakimś wydarzeniu z dawna i, że szedł z kumplem i koleżanką, a ja od razu,,Kochanie , z jaką koleżanką?" (), ale w żartach, on , że
,,Z Magdą , moją przyszłą, niedoszłą" (ja często mówię , że ,,były, niedoszły, nigdy nie będący )a ta łajza chciała być fajna i zmałpować, tylko nie wyszło, od razu jak załapał co powiedział panika w oczach i mnie przepraszał
ale bym wybuchnęła śmiechem jakby mój taką gafę strzelił
Stary 2009-12-26, 11:49   #1392
Cynamonkaa
Cytrynka

Cytat:
mój też pisał różne fajne rzeczy, ale przez dłuższy czas pisze samo "dobranoc" a wczoraj to tylko sygnał puścił niedługo to już w ogóle nic się nie odezwie...

Dokładnie ja tu staram się być miła, chwale go i wgl a on mi "hehe" albo dobranoc i pogadane
Jestem przed @, może i jestem przewrażliwiona ale dlaczego do cholery jest tak że ja bym sobie żyły wypruła za nic w zamian

Stary 2009-12-26, 11:54   #1393
Laetitia89
Raczkowanie

GG do Laetitia89

Cytat:

mam podobnie...tyle że nie potrafie bez zazdrości patrzeć jak mój tz sobie z koleżankami żartuje i ma mega dobry humor przy nich....ale to chyba uraz jak jeszcze początki były i staliśmy w grupce i gadaliśmy [humor miał normalny przy mnie] a jak tylko podeszła jego dobra koleżaneczka to przytulił ją,skarbem nazwał i o mało co nie zaczął fruwać wrrryyy....od tego czasu nie umiem sobie poradzic z tym głupim odczuciem zazdrosci do wszystkich koleżanek jego....

Cytat:

a czemu sie nie zobaczycie w święta? nie ma czasu czy jego 'humory'??

Cytat:
Widzimy się przez cały okres świąteczny. Powiedziałam mu że dam mu tyle czasu ile potrzebuje, ale nie miesiąc czy więcej. Żeby podjął męską decyzję. Nie wiem do kiedy to będzie trwać, ale mam dość

---------- Dopisano o 11:44 ---------- Poprzedni post napisano o 11:42 ----------

mój ma takie okresy że czasem jest czuly, kochany....a dziś pewnie obrażony za wczoraj i nawet jak go prosiła by telefon wziął ze soba do koscioła i do ciotki [pojechał do niej prosto po kościele] to nie wziął bo nie odbiera pozatym cały czas mi wczoraj wieczorem powtarzał że nie wie czy przyjedzie, ze nie musze byc wszystkiego pewna....buuuu czuje sie jakby traktował siebie jako mojego pana a ja mam wiernie czekać na jego łaske....

edit: i głupia dzwonie do niego już trzy razy i nie umiem sie powstrzymac żeby jeszcze raz nie spróbować

Edytowane przez Laetitia89
Czas edycji: 2009-12-26 o 11:57
Laetitia89 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 11:55   #1394
dorusss90
Zakorzenienie

Cytat:

Dokładnie ja tu staram się być miła, chwale go i wgl a on mi "hehe" albo dobranoc i pogadane
Jestem przed @, może i jestem przewrażliwiona ale dlaczego do cholery jest tak że ja bym sobie żyły wypruła za nic w zamian
Dokładnie tak samo jest u mnie, ja go przytulam, całuje a on nic... po prostu mam ochotę go zabić ale też jestem przed @...chociaż ta sytuacja trwa już dłuższy czas i @ nie ma z tym nic wspólnego.

Stary 2009-12-26, 11:55   #1395
Cocaine essence
Zakorzenienie

Madame- DEKALOG MARUDO I DO KĄTA!

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 11:55   #1396
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kamila2006 Pokaż wiadomość
uuufff ale wy piszecie

najpeirw co u mnie. wigilia rodzinnie. 1 dzien swiat wsrod bliskich przyjechala do mnie rodzina i tż i siedzielismy przy stole jakies 4h i jedlismy gadalismy dobrze bylo. od tż dostalam fajne prezenty (szalik, perfumy, kosmetyki) co do perfum zapach trafiony dzis ja jade do niego. zadnych sprzeczek nie bylo, powodow do zazdrosci tez nie. generalnie tż wczoraj stwierdzil ze za rok w swieta wypadałoby sie oswiadczyc

co do samooceny to ja nie mam problemow zadnych. jak juz kiedys pisalam jest mega zawyżona i ciezko mi wmowic cokolwiek ze jestem gorsza. to kwestia tego ze rodzice zawsze mi powtarzali ze jestem najlepsza ze sa ze mnie dumni, ze to co robie jest sluszne itd.

koszka juz jakies podchody widze u ciebie. ty pierwsza nie napiszesz bo to on ma ci napisac o ktorej przyjedziesz. dziwne . ja tez to tż dzis przyjezdzam i juz napisalam ze bede na 17. od razu mu stwierdzam nie pytam, nie czekam az on napisze.

o tak o?!
a mój mówi, że jeszcze nie czas, że za kilka lat.. a staż mamy identyczny.

a z tym przesuwaniem okresu to się dobrze zastanów, bo ja ostatnio musiałam się przez to miesiąc męczyć z plamieniami.. chyba że już kiedyś próbowałaś i było wszystko okej.
bo ja to pierwszy raz przesuwałam
Stary 2009-12-26, 11:58   #1397
Cynamonkaa
Cytrynka

Cytat:

Nasze miejscowości wgl nie mają połączenia przez święta i weekendy

Stary 2009-12-26, 11:58   #1398
kamila2006
Zakorzenienie

Cytat:
o tak o?!
a mój mówi, że jeszcze nie czas, że za kilka lat.. a staż mamy identyczny.

a z tym przesuwaniem okresu to się dobrze zastanów, bo ja ostatnio musiałam się przez to miesiąc męczyć z plamieniami.. chyba że już kiedyś próbowałaś i było wszystko okej.
bo ja to pierwszy raz przesuwałam

ja nei lacze opakowan nigdy (bo plamienia) tylko dobieram tabletki. w moim przypadku dobieram 4 sztuki. i dopiero robie przerwe. tak powinnam uniknac plamien.

staz macie ten sam ale jestescie mlodsi wiec macie sporo czasu. my to stare byki

Biegam tydz: 2/10
Motywacja 100%

http://s7.suwaczek.com/200804173235.png

Edytowane przez kamila2006
Czas edycji: 2009-12-26 o 11:59
kamila2006 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 12:00   #1399
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:
uuufff ale wy piszecie

Uuu to u Ciebie już widzę TŻ ma poważniejsze zamiary A ile on ma lat, jeśli można wiedzieć?
Super, że u Ciebie wszystko w porządku.

hehe co do mnie to właśnie dlatego napisałam, bo ja już sama nie wiem czy mam rację czy sobie coś wkręcam. Ale jak widać to może i ja mam jakieś dziwne podchody. Dziękuje za odpowiedź, bo ja potrzebuje czasami takiego uświadomienia.
Na szczęście problem sam się już wyjaśnił, bo TŻ przed chwilą zadzwonił, żebym przyszła na 15, bo on teraz jedzie na trening . Oni są naprawdę nienormalni, nawet w święta te treningi robią No ale cieszę się, że zadzwonił i mnie o tym poinformował teraz niż jakbym miała się wkurzać i odezwałby się przed samą 15, żebym przyszła. Tak było kiedyś, dobrze że widać postępy i liczy się z moimi słowami

Cytat:

Oj tam nie czepiaj się smsów na dobranoc. My w ogóle takowych sobie nigdy nie pisaliśmy i jakoś żyję A ,,kocham Cię" wolę usłyszeć na żywo niż przeczytaś w smsie, z resztą jakbym codziennie to czytała to po pewnym czasie już te słowa straciłyby jakąkolwiek wartość. Lepiej słyszeć od czasu do czasu, ale szczerze, a nie czytać codziennie, bo tak było zawsze
No a że jest jakiś dziwny, to już nic nie poradzę. Rozumiem co masz na myśli. Mój też nieraz miał takie ,,humorki", że nie zgadniesz o co mu chodzi. Chyba najlepszym sposobem jest przeczekać jak mu przejdzie, ewentualnie zainicjować spokojną rozmowę.

Cytat:

No nie dziwię Ci się, że masz dość
I co jak się spotykacie to jak jest? Rozmawiacie w ogóle coś na ten temat?
Kurcze beznadziejnie żyć w takiej niepewności. Ja tam bym go chyba do muru już przycisnęła, co to ma znaczyć, że on nie wie czy chce ze mną być Jak nie jest pewny to chyba znaczy, że nie chce. Ja bym to pewnie tak odebrała.

Cytat:
Napisane przez Cocaine essence Pokaż wiadomość
Dzień dobry laleczki

Jezuuuu

Dzień dobry
Haha no niezły ten Twój
Gafe strzelił, ale jak to facet, pewnie słyszał, że Ty coś takiego gadasz, źle zapamiętał i masz Ci babo placek Poprzekręcał wszystko. Ważne, że jest kochany i przeprasza później
Stary 2009-12-26, 12:00   #1400
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
mam podobnie...tyle że nie potrafie bez zazdrości patrzeć jak mój tz sobie z koleżankami żartuje i ma mega dobry humor przy nich....ale to chyba uraz jak jeszcze początki były i staliśmy w grupce i gadaliśmy [humor miał normalny przy mnie] a jak tylko podeszła jego dobra koleżaneczka to przytulił ją,skarbem nazwał i o mało co nie zaczął fruwać wrrryyy....od tego czasu nie umiem sobie poradzic z tym głupim odczuciem zazdrosci do wszystkich koleżanek jego....
zupełny brak taktu.
trzeba było spytać po cholerę mu jesteś potrzebna, skoro już ma swój skarb. oczywiście na stronie, nie przy wszystkich.

ja bym nie zniosła gdyby mój TŻ bezczelnie obściskiwał przy mnie inne panny i jeszcze im schlebiał w ten sposób.
mojemu się to raz zdarzyło i o mało mnie nie stracił. no kurcze, trochę szacunku. jak już ma przekraczać granice to niech ja chociaż tego nie widzę.
szkoda jeszcze, że nie zaczął się z nią lizać w twojej obecności.
nie dziwota, że zazdrosna jesteś o jego koleżanki
Stary 2009-12-26, 12:01   #1401
Cynamonkaa
Cytrynka

Cytat:
Dokładnie tak samo jest u mnie, ja go przytulam, całuje a on nic... po prostu mam ochotę go zabić ale też jestem przed @...chociaż ta sytuacja trwa już dłuższy czas i @ nie ma z tym nic wspólnego.
to u mnie z przytulaniem czy coś to nie jest tak źle, bo jak się widzimy to wgl jest zupełnie inaczej i dobrze ale problem jest właśnie w takiej "rozmowie"
U mnie ta sytuacja powtarza się co jakiś czas, wiem że on kiedyś był inny ale jak go jego ex zostawiła to przeszedł bardzo cieżki okres i takie humory mu się zaczęły od tego czasu robić i wgl z którymi on sam sobie nie radzi

Edytowane przez Cynamonkaa
Czas edycji: 2009-12-26 o 12:05
Stary 2009-12-26, 12:01   #1402
Laetitia89
Raczkowanie

GG do Laetitia89

Cytat:
Nasze miejscowości wgl nie mają połączenia przez święta i weekendy
a samochód też odpada??
podziwiam Cie bo ja bym chyba kur.wicy dostała
Stary 2009-12-26, 12:03   #1403
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
ja nei lacze opakowan nigdy (bo plamienia) tylko dobieram tabletki. w moim przypadku dobieram 4 sztuki. i dopiero robie przerwe. tak powinnam uniknac plamien.

staz macie ten sam ale jestescie mlodsi wiec macie sporo czasu. my to stare byki
faktycznie.. też tak mogłam zrobić, tylko nie chciałam przesuwać dnia, kiedy dostaję krwawienia.

a wcale nie jesteście dużo starsi, nie wymyślaj
nie, ale fakt. bujam sobie w obłokach, a tak naprawdę nie jestem gotowa na zaręczyny.
Stary 2009-12-26, 12:04   #1404
Laetitia89
Raczkowanie

GG do Laetitia89

Cytat:
zupełny brak taktu.
trzeba było spytać po cholerę mu jesteś potrzebna, skoro już ma swój skarb. oczywiście na stronie, nie przy wszystkich.

ja bym nie zniosła gdyby mój TŻ bezczelnie obściskiwał przy mnie inne panny i jeszcze im schlebiał w ten sposób.
mojemu się to raz zdarzyło i o mało mnie nie stracił. no kurcze, trochę szacunku. jak już ma przekraczać granice to niech ja chociaż tego nie widzę.
szkoda jeszcze, że nie zaczął się z nią lizać w twojej obecności.
nie dziwota, że zazdrosna jesteś o jego koleżanki
wytłumaczyłam mu to i juz ich tak nie nazywa..wogóle to teraz nie mam powodów do zazdrosci bo mi ich nie daje pozatym ograniczyła, naprawde ograniczył kontakty z nimi....no ale ja jestem z natury pamiętliwa i nie umiem sie pozbyc tego uczucia....
Stary 2009-12-26, 12:05   #1405
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
moja koleżanka była w klasie maturalnej kiedy poznała swojego obecnego partnera, który wtedy kończył studiować anglistykę
i zaimponowała mu tą świeżością, beztroską, a jednocześnie inteligencją (bo to zdolniacha jest).
miał masę "dojrzałych" i "poważnych" koleżanek ze studiów, a mimo to wybrał ją.
a wiesz co najlepsze? że poznali się, bo on miał praktyki u nas w szkole
więc to był na początku związek uczennica - nauczyciel.

koleżanki mojego TŻta mądre to może i są, skoro zaliczają te megatrudne kolokwia, uczą się.
ale inteligencji to nie mają za grosz (przynajmniej większość).
aż tak paskudne też nie są, tzn. zdarzają się też i ładne.
chociaż TŻ twierdzi, że podobałaby mu się tylko jedna, gdyby nie była gruba.
także w sumie fakt, jestem w komfortowej sytuacji.
ale nie zamartwiaj się tym, nie możesz czuć się gorsza od nich!

---------- Dopisano o 11:46 ---------- Poprzedni post napisano o 11:44 ----------

ale bym wybuchnęła śmiechem jakby mój taką gafę strzelił
No niby tak, tylko ze my non stop siedzimy w domu, a one imprezuja. Wiec to chyba one sa bardziej "swieze i beztroskie" Ostatnio z jedna sie nawet spotkal w autobusie jak wracal do domu i usiadl z nia nawet razem... I przegadali cala droge, bo w ogole byl taki bardzo ciekawy co u niej i u jej siostry i byl taki zadowolony, ze ja spotkal i mi tlumaczyl, ze sie ogarnela i zmienila i w ogole... Ehhh tam, nie umeim sobie z tym poradzic
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 12:06   #1406
Cynamonkaa
Cytrynka

Cytat:
a samochód też odpada??
podziwiam Cie bo ja bym chyba kur.wicy dostała
ja nie mam prawka a on jest w trakcie robienia

Stary 2009-12-26, 12:06   #1407
dorusss90
Zakorzenienie

Cytat:

No nie dziwię Ci się, że masz dość
I co jak się spotykacie to jak jest? Rozmawiacie w ogóle coś na ten temat?
Kurcze beznadziejnie żyć w takiej niepewności. Ja tam bym go chyba do muru już przycisnęła, co to ma znaczyć, że on nie wie czy chce ze mną być Jak nie jest pewny to chyba znaczy, że nie chce. Ja bym to pewnie tak odebrała.
Beznadziejnie jest, w ogóle nie ten człowiek którego znałam...żadnej czułości z jego strony, mało mówi i jest smutny. On powiedział że z jednej strony chce ze mną być, bo mnie kocha, ale z drugiej nie chce. Więc nie wiem...mam nadzieję że szybko mi powie co dalej, albo w prawo albo w lewo W środe mu mówiłam żeby się pospieszył, bo mam dość tej sytuacji to się obraził i nic nie powiedział.

Stary 2009-12-26, 12:40   #1408
yellowsunshine
Zadomowienie

Cytat:
A tam glupia jestem chyba i tyle...

Bo zaczelismy gadac o takiej jego bardzo dobrej kolezance. A ja jej nie lubilam. Bo miala chlopaka, kumpla mojego TZ. I ona wiecej gadala z kumplami swojego TZ niz on. Ten jej chlopak stal i sie nic nie odzywal, bo ona caly czas i zagadywala i sie "przymilala". Wkurzalo mnie to, ze robi tak tez z moim TZ a moj TZ ja bardzo lubi.
No i mowie mu dzisiaj, ze jej nie lubie, bo sie przymila do wszystkich facetow. A on zaczal jej bronic, ze wcale tak nie jest, ze sobie to urajam. I ze ja tez sie przymilam do wszystkich facetow
Pozniej TZ zaczal, ze ja pojezdzam jego wszystkie kolezanki ( 4 ktore pojezdzalam pozniej naprawde okazaly sie szlaufami... ahh ta moja intuicja). A wczoraj kiedy szlismy na pasterke i byl na mnie taki zly i naburmuszony i sie nie odzywal, to spotkal po drosze swoje kolezanki dawne. I jak je zobaczyl to mu sie tak od razu humor poprawil i takiego banana zlapal, ze szok. No to mu powiedzialam, ze jak tak na nie reaguje to nigdy nic nie wiadomo...
A kiedy mu mowie, ze mi przykro jak broni swoich kolezanek to odpowiada, ze on ma takie zdanie na jej temat i koniec. I ze powinnam sie cieszyc, ze mnie nie oklamuje... No i zrobilam mu mala awanture...
Przesadzilam?
Troche tak, ale też niezbyt.. Bo mi też by było nieprzyjemnie, ale nie powinnam tu dawać rad bo ja jeśli chodzi o koleżanki TŻta to zazdrosnica spora Wiesz, z jednej strony masz racje, bo jaka dziewczyna lubi koleżanki, która jakoś się jak napisałaś przymila do facetów na około? I jeszcze do faceta, obok którego stoi jego dziewczyna. A co do tych, które spotkał, to wiesz, może po prostu chciał być miły, a Ty przez złość to zobaczyłaś, jakby miał banana na twarzy i nie wiadomo jaką radość?
Cytat:
No rozumiem, ale ja od razu sie robie gorsza. Juz sobie wyrobilam samoocene i ona w takich momentach gwaltownie spada do zera...

I denerwuje mnie to, ze on mi moze robic o wszystko wyrzuty, a ja wiecznie przesadzam... Np. dzis mialam odebrac brata z imprezy. No i dzwonil po mnie i prosil zebym weszla do niego na impreze do srodka, bo nie chca go wypuscic. Na poczatku mowilam, ze nie itp., ale w koncu powiedzialam ze ok. Moj TZ oczywiscie na te mysl zarzycil mi wielkiego focha. Ze jak on mnie o cos prosi to nie zrobie, ale bratu to od razu ( ale porownanie...). No i ze mnie tam zaraz ktos pdoerwie i ze pewnie ktos chce mnie poznac i dlatego mam tam wejsc... I wielkie pretensje do mnie, ze tam wejde...
Ale skonczylo sie na tym, ze w koncu nigdzie nie weszlam, bo moj brat sam bez niczego wyszedl.
Wiesz z jednej strony jak facet jest zazdrosny to dobrze, troche nam właśnie to buduje tą samoocene, ale bez przesady
Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Dopiero wstalam ale sie wyspalam hehe oczywiscie ex-ex-ex mi sie snil. Masakra. Zaraz musze was nadrobic
a ja o 12
ale za to jaka wyspana jestem
Cytat:
ja nie mam prawka a on jest w trakcie robienia
noo, ale to już coraz bliżej

Cytat:
to u mnie z przytulaniem czy coś to nie jest tak źle, bo jak się widzimy to wgl jest zupełnie inaczej i dobrze ale problem jest właśnie w takiej "rozmowie"
U mnie ta sytuacja powtarza się co jakiś czas, wiem że on kiedyś był inny ale jak go jego ex zostawiła to przeszedł bardzo cieżki okres i takie humory mu się zaczęły od tego czasu robić i wgl z którymi on sam sobie nie radzi
a gadaliscie o tym?

Cytat:
a w ogole jak to z Wami jest? czemu tak sie sytuacja potoczyla? Bo nie wiem niestety
yellowsunshine jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-26, 12:40   #1409
Koszkaa
Zadomowienie

Cytat:

mój ma takie okresy że czasem jest czuly, kochany....a dziś pewnie obrażony za wczoraj i nawet jak go prosiła by telefon wziął ze soba do koscioła i do ciotki [pojechał do niej prosto po kościele] to nie wziął bo nie odbiera pozatym cały czas mi wczoraj wieczorem powtarzał że nie wie czy przyjedzie, ze nie musze byc wszystkiego pewna....buuuu czuje sie jakby traktował siebie jako mojego pana a ja mam wiernie czekać na jego łaske....

edit: i głupia dzwonie do niego już trzy razy i nie umiem sie powstrzymac żeby jeszcze raz nie spróbować
A dlaczego to on jest obrażony?
Nie dzwoń więcej Jak on tak do Ciebie to też nie zostawaj dłużna.

Cytat:
Beznadziejnie jest, w ogóle nie ten człowiek którego znałam...żadnej czułości z jego strony, mało mówi i jest smutny. On powiedział że z jednej strony chce ze mną być, bo mnie kocha, ale z drugiej nie chce. Więc nie wiem...mam nadzieję że szybko mi powie co dalej, albo w prawo albo w lewo W środe mu mówiłam żeby się pospieszył, bo mam dość tej sytuacji to się obraził i nic nie powiedział.
Ehh co tu Ci powiedzieć. Kiepsko to wygląda. Gdyby był pewny, że nie chce z Tobą być to wcale by się z Tobą nie spotykał. A tak widać, że ma wątpliwości, ale bez przesady ile Ty masz żyć w takiej niepewności. A być z nim, jak on jest taki nieczuły i dziwny to też nie fajnie. Także masz racje, lepiej niech się szybko zdecyduje. I tak podziwiam za cierpliwość.
Stary 2009-12-26, 12:42   #1410
A_D
Raczkowanie

Cytat:
A w jakim wieku jestes?
A_D jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości