![]() |
#901 |
Przyczajenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
heeej.;p
envious i xDJakJaCieLubiexD jesteście boooskieee.! ;** |
![]() ![]() |
![]() |
#902 | |
xoxo
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() _____________ To było jak zaproszenie do szczęścia Kochać to także umieć się rozstać. Umieć pozwolić komuś odejść, nawet jeśli darzy się go wielkim uczuciem. Miłość jest zaprzeczeniem egoizmu, zaborczości, jest skierowaniem się ku drugiej osobie, jest pragnieniem przede wszystkim jej szczęścia, czasem wbrew własnemu. Ogłoszenie. Wprowadź się do mnie, zostań nowym lokatorem. Serce. Mógłbyś być moim największym szczęściem, a jesteś największym marzeniem.. - Dałem Ci wszystko! Czego jeszcze chcesz?! - Żebyś przyjeżdżał nie z konieczności, a z własnej woli. Siedzę tak zaplątana w słodkich myślach o naszym toksycznym stosunku i boję się spojrzeć w lustro.
![]() |
#903 |
Raczkowanie
|
wielka wiara tłumi lęk .
egoizm pożera świat dla ideałów . nikt nie ma prawa mi nic zabraniać . zagram swoją kartą kotku . dla złamanych serc, złamane obietnice . wypadłam za plansze z gry zwanej 'życie' . czy jestem jakąś pierwszą lepszą, którą trzymasz przy sobie, by wypełnić pustkę ? nie udało się nic nie było, jak trzeba . dlaczego ma mi jeszcze zależeć? nie było cię przecież przy mnie . zmierzamy donikąd .
dni przelatują przez palce . photoblog.pl/fornicaras/ Edytowane przez Diva069 Czas edycji: 2009-12-26 o 13:15 |
![]() ![]() |
![]() |
#904 |
Przyczajenie
|
.
Edytowane przez IhateMe Czas edycji: 2009-12-30 o 18:39 |
![]() ![]() |
![]() |
#905 |
BAN stały
|
i znów wmawiamy sobie że to co nas łączy to tylko i l u z j a . i zarzeknij się na śmierć że nie odejdziesz . i ciągle powtarzasz że nie możesz mi nic dać , że nic nie masz . a co z miłością ? |
![]() ![]() |
![]() |
#906 |
Rozeznanie
|
dziękuję. ;*** __________ Twój gorzki smak i uzależniający zapach niszczy moje ciało i kaleczy zmysły.
![]() |
#907 |
Raczkowanie
|
<33 - czy ty nie widzisz jak ja Cię kocham ?? - może po prostu nie chce tego widzieć, może pęknie mi serce przez to że do tego czasu nie widziałem . patrzę na to słoneczko i czekam kiedy zmieni się w kopertę z napisanym Twoim imieniem z 'przesyła wiadomość' obok. ![]() całowali się bezwstydnie siedząc na krawężniku ruchliwej ulicy. widzieli ich wszyscy - oni tylko siebie. ![]() -Kocham cię jak stąd do księżyca - wyszeptała i zamknęła oczy. ~Ach, to daleko - przyznał. -To bardzo daleko, ale to bardzo daleko. - Pochyliła się nad nim i pocałowała go na dobranoc. On położył się bardzo blisko, tuż obok, i wyszeptał z uśmiechem: ~A ja ciebie kocham jak stąd do księżyca ... ... I Z POWROTEM. myślałam, że życie bez Ciebie nie będzie aż tak uciążliwe. myliłam się. obiecywałam sobie , że nie będę o Tobie myśleć, na darmo. wmawiałam sobie , że nie będę na Ciebie patrzeć - na próżno, ile razy pojawiałeś się w tym samym pomieszczeniu moje oczy nie potrafiły się od Ciebie oderwać. nie chciałam żebyś mi się nie śnił, dlatego wieczorami oglądałam jak najbardziej krwawe horrory. chciałam i przynajmniej się starałam. a teraz tak po prostu wracasz jakby nigdy nic ? Może zadzwoniłabym do ciebie z budki Mówiąc że zależy mi na tobie i jestem smutna I mam w bagażniku kierowce taksówki Którą porwałam razem z nim i stoję na dole z flaszką wódki. ![]() - byłam u lekarza! - i co ? - mam zapalenie wyobraźni ![]()
![]() |
#908 |
Raczkowanie
|
są cztery rodzaje prawd:
prawda, święta prawda, półprawda i gówno prawda! ;D Taki już jest człowiek, że nie chce pewnych rzeczy pojąć.., kiedyś trzeba. Ja też kiedyś... ponad Waszą niemożliwość. Tylko co mi przyjdzie z tej miłości.? znowu zadaję pytania, na które nie znam odpowiedzi. Zaczyna się powolne mijanie codzienności. ponad rok bez Ciebie... To tak niewiele. To tak dużo. Ile można przez taki czas utracić. Jak wiele można odbudować. Zbliża się Sylwester- to czas wielkich pytań i wątpliwości. Są strome schody do nieba, wąskie i bez oparcia. Możesz iść prosto w górę, nie oglądając się za siebie. Kiedy utracisz równowagę, zranisz się boleśnie lecąc w dół. I zaczynasz wędrować od nowa, jeżeli masz jeszcze siły. Nie możesz się zatrzymać - nie da się żyć ani ustać na żadnej krawędzi, trzeba kroczyć lub spadać. I tak do końca życia.
#909 | |
dream big
|
Cytat:
chyba chodziło o mnie ![]() dziękuję kochana i te powyżej zabieram ![]() cudna Tyy ![]() *Moje życie pędzi 100 mil na godzinę. *Każdego dnia wspominam wszystkie chwile spędzone z Tobą... zabawne jest to, że pamiętam tylko te dobre... *Dopiero teraz uświadamiam sobie, że kiedy byliśmy razem tak naprawdę te złe chwile można zliczyć na palcach jednej ręki... szkoda, że Ty tego sobie nie uświadomisz... *Byłam namiastką.
![]() ![]() |
![]() |
#910 |
Raczkowanie
|
wypiję nawet 10 litrów Sprite'a, byleby ugasić pragnienie posiadania Ciebie. uwierz, wstyd mi za ten czas, za to miejsce, ludzi wartości, bo ten świat zgubił serce. mnie zmusić nie można do znienawidzonych doznań. w życiu nie chodzi o to by sympatię zdobywać. I'm your biggest fan
I'll follow you until you love me Papa-paparazzi Baby there's no other superstar You know that I'll be your Papa-paparazzi [jestem Twoja największą fanką Pójdę za tobą aż pokochasz mnie Paparazzi Kochanie nie ta tu innej super gwiazdy Wiesz że będę twoja Paparazzi] chcesz zdobyć cały świat? masz na to jedną szansę. tyle planów wsadziłeś ot tak do pieca i spaliłeś. to samo zrobiłeś z moją nadzieją, radością i wiarą. bądź moją słodką czekoladką. Moje guruuu<3: xDJakJaCieLubiexD cherriies Plotkaraaa ellwinga blondii69 TiScatteroUnaFoto amozefrytkidotego ![]()
#911 |
Przyczajenie
|
na zawsze razem, choćby oddaleni o milion mil.
'mam swoją czarną listę i z niej cię nie wykreślę. Naprawdę lachy kładę na to, co mówią na mieście.' wbiłeś mi 900 szpilek w serce. 'nawet ja, smutek w sobie mam.' |
![]() ![]() |
![]() |
#912 |
Raczkowanie
|
blondii69, ForNothing- pojawił się uśmiech na mojej twarzy, dziękuję! ; )
Wiesz, kiedy tak leżę, wydajesz mi się czasem na niby, jak te wszystkie ubrania, które bardziej cię rozbierały niż zasłaniały cokolwiek. Siedzę tak zaplątana w słodkich myślach o naszym toksycznym stosunku i boję się spojrzeć w lustro. Rozbierałem Cię myślami setki razy, wiec nie musisz się wstydzić. On jest odrębnością szarego życia. Elementem układanki, bez której przez szczelinę przekrada się smutek. Tyle dróg w moim życiu,że boję się wyjść z domu i wybierać. Może to był błąd, że wepchnąłeś mnie w serca głąb? Płytcy ludzie na pewno posiadają jakąś ukrytą głębie, schowaną przed światem, bojąc się ją pokazać, by nie stracić swojej społecznej pozycji. Im dalej od teraz, tym bliżej do później. Być pustym. Wlewać w siebie wiadra pozornej wiary, oceany urojonej nadziei. I wciąż być tak niepełnym. Nie wiem już czy jestem zła na obojętność czy obojętnie zła. Bezwzględnie miejmy na względzie względy innych. Zanim zaczniesz kreować wyidealizowany świat sprawdź czy współgra z akceptacją niedogodności. Jeśli stan melancholii nazywamy depresją, to owszem choruję na nią codziennie. Wzajemności z podwójną dawką przyjemności!
Edytowane przez ellwinga Czas edycji: 2009-12-26 o 14:10 |
![]() ![]() |
![]() |
#913 |
Raczkowanie
|
Bez Ciebie czas nie zatrzyma się...
Razem przejdziemy wszystko. Nic nas nie zatrzyma ! Spóźnione kocham Cię. Łzy w oczach. Jakie to znajome..Nie boli tak mocno gdy TY nie musisz odejść... Wytłumacz mi co to znaczyć ma. Kawałek historii. Miłosny sens. |
![]() ![]() |
![]() |
#914 |
Raczkowanie
|
chodź ze mną, razem przywitamy dzień.. jutro zagadką, za to tej nocy może zdarzyć się wszystko.
ślę buziaka prosto z mojego serduszka. jest coś, co czuję tylko do Ciebie. *jaki jest Twój ulubiony kolor? *a w co dzisiaj jesteś ubrana? *w czerwoną sukienkę *moim ulubionym kolorem jest czerwony <3 wypaliłam się.. wszystkie myśli prowadzą do Ciebie. |
![]() ![]() |
![]() |
#915 |
Raczkowanie
|
...Trochę więcej czasu, trochę więcej odwagi
Trochę trochę mniej mniej słońca Trochę więcej powagi... A jeśli kiedyś zabraknie nadziei? miłości? wiary? Co wtedy? poranna kawa, bezpieczeństwo i spokój. "Na podstawie art. 11 kodeksu miłości skazuję Cię na dożywotnie umieszczenie Cię w moim sercu... Wyrok jest prawomocny, nie możesz się odwołać! - powiedziała i przytulila go jak najmocniej potrafiła" Lepiej bez celu iść naprzód niż bez celu stać w miejscu, a z pewnością o niebo lepiej, niż bez celu się cofać. ' życie składa się z rzadkich, oddzielonych momentów najwyższego znaczenia i nieskończonej liczby przerw pomiędzy tymi momentami. a ponieważ cienie tych momentów unoszą się w trakcie tych przerw nieustannie wokół nas, więc warto dla nich żyć. ' Twardo stompie po ziemi... czasami spotykam dołek... I rozlega się wielki huk... podnoszę się poprawiam obcas i idę dalej...
#916 |
Zakorzenienie
|
Gdzie jesteście, wszystkie cudne, wszystkie TAMTE moje oczka w głowie.. ![]() ![]() _____ Widziałam wczoraj miłość. Nie śmiała się- była raczej smutna. Mała, prawie niewidoczna, ledwie ją zauważyłam. Miała sine oczy, bezwładne ręce i nogi, a serce... Serca nie miała. Była... Była jak słaby liść na wietrze, bezsilna... Ale nie to jest ważne. Najważniejsze, że była... Dałeś mi serce, które było w środku puste. Powietrze wypełniła swoim śmiechem, żeby nigdy nie zabrakło mu tlenu... Nie umiałam zacząć. Teraz nie umiem przestać.. Ktoś kiedyś powiedział mi, że nie ma rzeczy niemożliwych. Przypominając sobie te słowa, które wcześniej puściłam mimo uszu, bo wydawały się być mało ważne, uświadomiłam sobie, że ten ktoś miał rację. Nie ma rzeczy niemożliwych. Są tylko ludzie, którzy mydlą nam oczy, chcąc pozbyć się każdej cząstki nas, zniszczyć, zdeptać, zrownać z ziemią, wmówić, a na koniec zabić... Jeśli miłość jest ślepa, to czemu nie nosi okularów? Najchętniej zasnęłabym się i obudziła 17 lat temu. Spotkałam go przypadkiem. Powiedziałam mu niechcący, jednym tchem, szybko i przez cieknące po policzku łzy, że nigdy nie chciałam go zostawić, że nigdy nie chciałam bez niego żyć, że żałuję każdej chwili, spędzonej bez niego i że dopiero, kiedy odszedł,zdałam sobie sprawę z tego, jak bardzo go kocham i jak wiele dla mnie znaczy. A on uśmiechnął się, zakrył mi usta dłonią i najpiękniej, tak, jak tylko on zawsze potrafił, znów sprawił, że byliśmy s w o i, ja-on, on-ja.
#917 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
dziękuje gwiazdeczko, miłość odwzajemniona <33 _________________________ _________________________ nie wytłumaczę Tobie życia jakim żyje. dwa serca, zamiast dwóch płuc. pocieszam się , że jestem rozkosznie czując dreszcze od nadmiaru i żądz. jak bez słońca piegi marznę bez ciebie. porozmawiajmy w ciszy przez minutę. po ciemku widzisz coś? nie nic nie widzisz.
![]() |
#918 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
zabieram <3
_ to ja nic nie rozumiem, czy to oni zwariowali ?
![]() |
#919 |
Wtajemniczenie
|
fornothing, blondii69 -
![]() ------------------ To własnie Ty, dawałeś mi siłę. Jego duch stał obok, patrzył na jej łzy, dotykał policzka, lecz nie czuła nic. Mam serce wypełnione tobą po brzegi. tęsknię za twoimi dłońmi i za twoim spojrzeniem, pieszczącym się z moim. wiedziała na pewno, że uwielbia brzmienie jego głosu, kiedy mówił jej, że ja kocha. rozkoszowała się jego wzrokiem, gdy na nią patrzył, podobał jej się własny wizerunek, odbity w jego oczach. I nie pamiętam już Twych oczu.. Nie przyzwyczajaj się do mnie . Nie zapamiętuj mojej twarzy, nie pamiętaj, ile łyżeczek cukru wsypuję do herbaty, zapominaj, jak się ruszam, jak ubieram, jak pachnę . Nie przywiązuj się do mnie - ja mam w zwyczaju uciekać. Miała ich wielu, nie miała jednego. Ich wszystkich nazywała jego imieniem. pasjonatka twoich oczu. |
![]() ![]() |
![]() |
#920 |
Zakorzenienie
|
I tylko serce bije tak, jak bić powinno.
Gdy ogień zakocha się w wodzie... Pamiętaj byś zawsze wiedział jasno czego pragniesz. Lepiej chyba pójść choćby kawałek dobrą drogą, niż zajść daleko, lecz źle. I dlatego, by nie widzieć go, wykłułam oczy swe... |
![]() ![]() |
![]() |
#921 |
Raczkowanie
|
czeka na kogoś, kogo nigdy nie spotka.
znalazłam kwiat w polu chwastów. moja chwila przyszła i odeszła. święta niestosownych uniesień. ufna i sumienna. ekstrawagancka, wyniosła. zakochana. głosy w mojej głowie będa w końcu nakarmione. ![]() ![]()
![]() |
#922 |
Zakorzenienie
|
– Pachniesz swoim ciałem – ciałem, które ma wiele tajemnic – odrzekł. – A jak pachnie moje ciało? – Nikt nie wie, jak pachnie jego własne ciało. Ja znam twój zapach, a ty znasz mój. Lubię twój zapach. – Chcę być z tobą – powiedziałam. – A czy właśnie nie jesteśmy razem? – Chcę znać twoje tajemnice. Chcę, by stały się moimi tajemnicami. Chcę wiedzieć o tobie wszystko, chcę patrzeć, jak kochasz się z innymi kobietami, chcę poznać wszystkie twoje oblicza, chcę być jedną z tych kobiet, które wszystko wiedzą. Co byś chciała dostać na urodziny? – Chciałabym, żebyś był moim chłopakiem – odpowiedziałam. – Chcę tego, co nazywają miłością. Zasępił się i rzekł: – „Chłopak" to ktoś dla małych dziewczynek. Dla dorosłych kobiet jest kto inny. – Pamiętaj mnie – powiedział. – Zapamiętaj mnie tak, jak pamiętasz siebie. - Co byś zrobiła gdyby ktoś kogo kochasz poprosił Cię o rzecz niemożliwą do zdobycia? - Zdobyłabym ją.
![]() |
#923 |
Raczkowanie
|
zostań.. zaplątałam skrzydła w śpiew..
zostań..brzegiem dźwięków tańczyc chce.. pozwól ze zasnę w tym akcie wsród swiec.. nie chce sie budzić półmrokiem przez gniew.. Ślepcze! za poczciwym sercem stań.. w nocy, przeprowadze Cię przez las, założe Ci maskę nie pozna Cie nikt..uśmiech sie schowa..mów prawdę-Bóg z nim
![]() |
#924 |
Raczkowanie
|
Przecież to jest piękne . jak się kocha całym sercem ;p O takie skarby każdy by walczył . . ee taki cwaniak z Ciebie? to podejdz do mnie i daj mi buzi -Lubisz mnie ? -NIE! - Dlaczego ![]() - bo jestes wredna . - ja? - tak odwazjemniasz moje uczucie KOCHASZ.. nadziana milością (: idiotką byc . ; x myslisz , że mi na tobie zależy , że Cię kocham , że jestes dla mnie wszystkim ?? to Się wogóle nie myslisz : d Olej bilon, to ja jestem jak milion dolarów gwarantuje , że dorobisz się nowego hobby <3 nie spodziewałeś się takiej dziewczynki (: miłosc niechciana ;( ![]() PAMIETAJ ! nie jestem zadną lalką barbie nie jestem maskotką , zabawką mam serce , uczucia ... i jak nikt kochamm... ;( i jestem szczęsliwa , że mam Ciebie chociaż często przez to płaczę ;( kocham jak wszyscy . |
![]() ![]() |
![]() |
#925 |
Raczkowanie
|
Gdy serce stanie się Twym drogowskazem, wtedy się spotkamy...
To, że twoja wrażliwość uczuciowa mieści się w łyżeczce do herbaty nie świadczy o tym, że wszyscy są tak upośledzeni
#926 |
Konto usunięte
|
Kolecjonerka oddechów. Tych Twoich.
Udaj, że Cię nie ma. Że nie istniejesz. A wtedy przyjdą. Zapytają. Z obojętnością wypisaną na ramionach. Co słychać? Ty szukasz w radiu, ja swojej czestotliwości szukam na świecie. jedyną defiladą, na którą kiedykolwiek będę miała ochotę się wybrać, będzie defilada Naszych serc. Ty zamiast mnie, przytulasz znów poduszkę. przeciez tak nie może być. nie powiem Ci, że tęsknie. nie wypada. |
![]() ![]() |
![]() |
#927 |
Przyczajenie
|
Jezu dziewczyny jesteście wszystkie świetne !
<3 Dla was ![]() ![]() ![]() Może i nie jestem taka, jaką chciałbyś abym była Czasem jestem próżna i potrafię być niemiła Często zmienna jak pogoda i za bardzo pewna siebie Ale przecież to nie powód aby dzisiaj stracić ciebie Godzinami wpatruję się w ściany, jakby to tam ukryta była prawda Czasem wystarczy twe spojrzenie abym wiedziała, jak mam na imię ![]() Godzinami wpatruję się w ciebie, jakbyś to ty był ukrytą prawdą Do zakochania jeden krok, jeden jedyny krok nic więcej. Do zakochania jeden krok, trzeba go zrobić jak najprędzej. ![]() Jesteś piękna mówiłeś nie wiem po co Pewnie nie pamiętasz już jak na imię mam Lecz nie przejmuj się nie myśle już o Tobie nocą Bo od dawna jak Ty mnie nie kocham cie i ja ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#928 |
Raczkowanie
|
jestem tylko dziewczynką stojącą naprzeciwko chłopaka, pytając go czy kocha ją..
Nie mogę uwierzyć,że Bóg pozolił nam się spotkać,a nie możemy być ze sobą ty wiesz, ty musisz wiedziec, ze to wszytko dla ciebie. . . . - Czy mówiłam Ci już, że Cię kocham? - Nie... - Kocham Cię - Nadal? - Zawsze... w jednej chwili szybujesz po niebie, a w nastepnej stoisz w deszczu i patrzysz na rozpadajace sie zycie Mówisz za dużo jak na kogoś kto nie ma nic do powiedzenia Brakowałoby mi Ciebie nawet wtedy gdybym Cię nie poznała - Nie złości cię, że nie widzisz? - Ja widzę świat, tylko inaczej niż ty. Czasem nie robimy tego, co chcemy, żeby inni nie widzieli, że chcemy to zrobić Nauczył mnie prowadzić, gdy inni dają się prowadzić
#929 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
___________ Odetchnęłam moim ulubionym zapachem powietrza.
![]() ![]() |
![]() |
#930 |
Przyczajenie
|
I was born, I was born
To be with you in this space and time After that and ever after I haven't had a clue only to break rhyme This foolishness can leave a heart black and blue, oh, oh Only love, only love can leave such a mark But only love, only love can heal such a scar -Jego oczy... -Co z nimi? -Z nimi?Z nimi związane jest każde mmoje marzenie,każdy sen,bo tylko on ma takie oczy. Twoje oczy.Mój ulubiony kolor ![]() U2 |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:20.