|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#1411 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
Moj TZ nie chodzi sam na imprezy (mowi, ze nie ma ochoty), chociaz ja bym nie miala nic przeciwko. Na piwo sam na sam z kolezanka nie chodzi, ale bardzo czesto wybiera sie gdzies sam ze swoimi znajomymi (wsrod ktorych sa takze kolezanki) |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1412 | |
Zadomowienie
|
PS
Cytat:
![]() Jagaa jak u Ciebie? ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1413 |
BAN stały
|
O wlasnie zauwazylam jak nafiyka zacytowala Rebe, ze jej nie odp. Zaaferowalam sie chyba za mocno tymi kolezankami TZ i caly czas o tym mysle...
![]() A wiec Rebe: Nie mowilam rodzicom, ze sie tak poklocilismy z Tz. Nic o tym nie wiedzieli. A poki co reaguja normalnie. |
![]() ![]() |
![]() |
#1414 |
Zakorzenienie
|
Madame- przestań czuć się gorsza, on Cię sobie wybrał! Jesteś dla niego najlepsza!
![]()
![]() |
#1415 | |
BAN stały
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1416 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#1417 |
Zakorzenienie
|
kochane zbieram sie na swiateczny obiad do tż. nie piszcie za duzo
![]() Madame przesadzasz. i to ostro. co z tego ze z nimi gada? to koelzanki. nie odizolujesz go od wszystkich kobiet. a co gorsze proby tego zawsze konczyc sie beda glotnią. wiec popracuj nad samooceną. nad waszym zwiazkiem, a nie skupiaj sie na nich. jak miedzy wami bedzie dobrze wszystko sie ukladac to on na inne nawet nie spojrzy.
Edytowane przez kamila2006 Czas edycji: 2009-12-26 o 13:13 |
![]() ![]() |
![]() |
#1418 |
Cytrynka
|
Tak i on jest tego świadomy ale te humory go tak nagle dopadają, a on jest jeszcze bardzo nerwowy to już wgl
![]() Nie wiem czy się wgl stara nad tym panować, czy naprawde nie potrafi ![]()
#1419 | ||
BAN stały
|
Cytat:
Cytat:
Tylko teraz miedzy mna a TZ wynikl nastepny problem. On oczywiscie musial wszystko swojej mamusi wypaplac, ze perfumy mi sie nie za bardzo podobaly, a marzylam o tych ktore kupil siostrze. No i jego mama mnie zjechala, ze jak to tak mozna w ogole powiedziec i ze zmienila o mnie zdanie... Super. Ok, moze przesadzilam, ale co ja bym mu powiedziala, jak by mnie spytal czemu ich nie uzywam? A siostrze te ktore dostala sie tez nie za bardzo podobaja... Wiec czemu nie moglabym sie z nia wymienic jesli spodobalyby sie jej moje? Ok, jesli to bylyby tanie perfumy to przelknelabym, ale nie moglam zniesc faktu, ze on wydal tyle pieniedzy na cos, czego ja nigdy nie uzyje.... A tam... No i mialam dzis do niego jechac. Ale skoro jego mama zmienila o mnie zdanie, to nie bede sie tam pchac. I zobaczymy sie najwczesniej w sylwestra dopiero ![]() Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-26 o 13:41 |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1420 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1421 | |
BAN stały
|
Cytat:
No super. Czyli widzimy sie dopiero w czwartek. Niewazne, ze bede w jego miescie dzisiaj pare metrow od jego domu. Mowie mu, ze nie pcham sie tam gdzie mnie nie chca. A on cisza. Mowie, ze tzn. ze nie chce sie ze mna spotkac? A on ze przeciez nie mamy gdzie sie spotkac, bo na dworzu nie bedziemy siedziec, a nie wiadomo czy jego mama sobie zyczy, zebym przyszla do nich do domu... Super, jak zwykle przeplakane swieta.... ![]() ![]() ![]() Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-26 o 14:04 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1422 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
tak btw. tez kiedys kupilam TZ perfumy. Widzialam ze nie podobaly mu sie, ale nie powiedzial mi tego wprost. Delikatnie zasugerowal ze woli La Costy niz Str8. ktore dostal ode mnie. Gdyby mi powiedzial ze te moje sa brzydkie na pewno by mi sprawil ogroma przykrosc. Jesli Cie urazilam przepraszam, ale takie jest moje zdanie teraz zauwazylam dopisek u Ciebie w poscie. To zapytaj wprost TZ czy jego mama sobie zyczy zebys przychodzila czy nie. jesli napisze ze nie widzicie sie dzis to nie zbyt dobrze swiadczy o Twoim TZ.
pokochaj jeśli potrafisz... ![]() Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2009-12-26 o 14:05 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1423 | |
BAN stały
|
Cytat:
No ale po co ja mam tam teraz jechac? Skoro widze po TZcie ze przejal strone mamy i nie chce mnie widziec u siebie w domu? Ehh, glupio wyszlo. Glupia jestem i tyle. A tak chcialam sie z nim dzisiaj spotkac. Pomimo tego, ze ledwo zyje, bo jestem chora przez ta jego pasterke... |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1424 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() |
![]() |
#1425 | |
BAN stały
|
Laguna no nie chce bo sie brzydko zachowalam. I jego mama tez tak powiedziala.
![]() ![]() Blagam Was co mam robic, pomozcie prosze ![]() ---------- Dopisano o 15:29 ---------- Poprzedni post napisano o 15:18 ---------- Cytat:
![]() Aha i powiedzal, ze nie bedziemy u niego siedziec. Tak bedzie lepiej dla Nas obojga. A jesli mi nie przeszkadza co jego mama o mnie powiedziala to moge przyjsc... A kiedy mu powiedzialam zeby sie spytal mamy czy nie ma nic przeciwko to powiedzial, ze nie bedzie sie pytal bo jest na tyle kulturalna, ze i tak powie ze moge przyjechac. zalamana jestem... ![]() Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-26 o 14:39 |
|
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1426 |
Cytrynka
|
Madame, ja wgl tej sytuacji nie pojmuje... Chłopak kupuje Ci drogie perfumy. Tobie się one nie podobają i ok, masz do tego prawo. Ale po co mu to mówić?? Po co mówić komuś kto uzbierał dla Ciebie pieniądze, szukał, wybrał coś z wyższej półki żebyś była zadowolona, że ten prezent Ci sie nie podoba? Grzeczność wymaga tego by nie krytykowac podarunków.
A jeśli zapyta czemu ich nie używasz...powiedz, czy korona Ci z głowy spadnie jak użyjesz ich raz na jakiś czas przed spotkaniem z nim?? Według mnie zrobiłaś problem totalnie z niczego...
#1427 |
Wtajemniczenie
|
a sama nie wiem... TZ nie ma na gadu gadu.. może siedzi na niewidocznym a ja zaraz jadę na sklepy i nie będzie mnie cały dzień.. na pewno z nim dzisiaj nie popisze bo jak wrócę to u was będzie już noc..
mi nie przeszkadza to ze mi nie chce powiedzieć co go boli... ale chciałabym mu powiedzieć ze ja nie jestem tylko po to aby mówić "Kotek, Kocham Cie" ... ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1428 | |
Cytrynka
|
Cytat:
Ehh u mnie też tak średnio jest... Jedyne co od niego dziś miłego uslyszałam to to że się martwi bo ostatnio mialam grype żołądkową i jeszcze mi do końca nie przeszło, a on by bardzo chciał żebym już była zdrowa Mój też bardzo niechętnie mówi o powodach swoich humorów nerwów itp ![]()
![]() |
#1429 |
Wtajemniczenie
|
Madame i jak sie sprawy maja??
![]() |
#1430 |
BAN stały
|
No niby wczesniej ustalilismy, ze mam w koncu przyjechac. Ale TZ to powiedzial z taka laska, ze szok...
No ale na szczescie nie jade dzisiaj w koncu do miasta TZ jak planowalismy, tylko zostaje w domu, wiec zadzwonilam do TZ i powiedziala, zzeby do mnie przyjechal. No i sie zgodzil. Tylko poki co, to babcia z dziadkiem u mnie sa, wiec jak pojada to zadzwonie zeby TZ przyjechal. Mam nadzieje, ze nie pokloce sie o to z rodzicami. Ale powinni sie cieszyc, ze nie wychodze bo chora jestem i sie czuje tragicznie ![]() A co do sprawy perfum to TZ ma dac je mamie a mi kupic te ktore mi sie tak podobaly, ale powiedzialam, ze nie ma takiej opcji i nie bedzie sie drugi raz wykosztowywal. Najchetniej to bym mu oddala kase za te perfumy albo kupila mu o takiej samej wartosci teraz... Cynamonka tez temat juz walkowalysmy. A wachalas w ogole te perfumy o ktorych pisalam? Bo jak napisalam co dostalam w watku o nietrafionych pachanacych prezentach pod choinke to od razu posypaly sie komentarze ze dziewczyny mialy po nich odruch wymiotny i ze smierdza, wiec chyba nie jestem az taka wybredna..... |
![]() ![]() |
![]() |
#1431 |
Cytrynka
|
Mój znowu zaczął na gg sprawe moich byłych i mojego dziewictwa ( prosiłam go ze nie chce znów o tym przez gg gadać) obraził się wyszedł i pojechał gdzieś z kumplem
![]() A ja siedze i rycze.... ![]()
#1432 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Wydaje mi sie ze Twoj TZ ma jakies kompleksy zwiazane ze sprawami lozkowymi i moze dlatego odbija sie to na Tobie. Moze mysli ze nie jest wystarczajaco dobry, skoro Ty mialas juz kogos przed nim. Moze mysli ze porownujesz go do innych... nie mam pojecia. Poza tym w tych czasach ciezko by bylo znalezc 19 czy 20 letnia dziewice... A tak w ogole ile masz lat?? i ile lat ma TZ??
![]() ![]() |
![]() |
#1433 |
Konto usunięte
|
Wiecie co śledzę Was troszkę, kiedyś przez chwilę się udzielałam nawet... I tak napiszę Wam teraz... Wkurza mnie, że mój chłopak np. jak ja nie mogę wyjść wcześniej to on idzie z koleżanką i mówi, że jak będę mogła to mam przyjść do nich. A ja się wkurzam, moja wyobraźnia działa na wysokich obrotach, już sobie myśle co oni tam robią... ;/ Albo jak już jestem z nimi to ona mówi, że już idzie a on od razu się zbiera i chce wychodzić, chociaż ja mam jeszcze dużo czasu i chcę z nim jeszcze pobyć... ;/
![]() Masakra jakaś. Czasami wiem, że przesadzam, ale ta druga rzecz bardzo mnie denerwuje. ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1434 | |
Cytrynka
|
Cytat:
Ja 19, on 18. Problem w tym że on się zawsze uważał za dobrego pod "tym" względem i ja mu ciągle powtarzam że jest mi z nim dobrze, że daje mi dużo przyjemności że jest cudowny bo naprawde tak jest a on jak się tego uczepił tak nie może skończyć ![]()
![]() |
#1435 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]()
![]() |
#1436 | ||
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
no i jak był na wycieczce to sobie chodził z kolezankami pod reke..on cały czas robi cos nie tak.ale sie poprawia... ![]() A teraz próbuje mu niespodzianke zrobić. zawsze on płacił za bilety do kina. ostatnio on wybierał film "2010"(raz on raz ja) no i teraz jest moja kolej ale on chce isc na "Avatar" no i powiedział ze nawet sam pojdzie a pozniej ze mną na to co ja bede chciałą ;p dlatego wymysliłam i mu powiedziałam zeby miedzy 28 a 31 znalazł dla mnie czas od 14 moze 16 i zeby wrócił ostatnim autobusem(czyt. 22.40)i zaklepie w kinie miejsca i na swoje nazwisko i zapłace;p jak narazie nie wie o co chodzi i sie nie domysla ;p mysli ze mam wolną chare i bedzie seks ![]() ![]() Co Wy o tym sądzicie ? ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#1437 |
Zakorzenienie
|
Jestem zazdrosna nawet o jego rodzinę...wiem, że to głupie...ehhh
![]()
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1438 | ||||
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Cytat:
Może jest po prostu zamknięty w sobie z charakteru, co nie oznacza, że Ci nie ufa ![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#1439 |
Zakorzenienie
|
W sumie to nic...ale tak to jest jesli sie z nim tak długo nie widze... w dodatku nie pisze tak czesto do mnie jak przed swiętami, wiem że to czas rodzinny itp ale ja jestem czasami o niego strasznie zadrosna...nic mu nie mówie jestem na niego wkurzona a on nie wie o co chodzi...przecież mu nie powiem, że jestem zazdrosna o to, że się mniej odzywa i siedzi z rodziną...wiem,że to głupie...
![]() |
#1440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]()
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 19:09.