|
Notka |
|
Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#421 | ||
Zakorzenienie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
![]() Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#422 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A co do słodyczy... ja kiedyś nie jadłam przez 2 miesiące bodajże, potem nawet jogurt owocowy albo płatki takie Chocapic, itp. były dla mnie za słodkie. Ale to jest dobra droga do zaburzenia odżywiania, także nie polecam. Lepiej jeść coś słodkiego raz czy dwa na tydzień. ---------- Dopisano o 21:40 ---------- Poprzedni post napisano o 21:38 ---------- Ja też. ![]() KLIENT NASZ PAN! ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#424 |
Zakorzenienie
|
Tak mnie natchnęła ta rozmowa z Beatą na kabarety.
![]() Widziałyście to ? "Przychodzi żona do męża i mówi: - Dziubuś, no powiedz swojemu kochanie coś słodziutkiego.. - Miód i spier***laj." ![]()
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#425 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() Uwielbiam tematykę II wojny światowej, dlatego szukałam sama podobnego tematu ![]() Tak w ogóle to dobry wieczór. Zerwałam się z posiedzenia rodzinnego i siadłam sobie przed komputerem ![]() coś mi się od życia należy ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#426 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() ![]() |
![]() |
#427 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
Chłopak do dziewczyny: - Przykro mi, ale mam już dziewczynę. - A jeśli ktoś zaoferuje Ci Lamborghini, też powiesz: "Przykro mi, ale mam już Fiata"?! tak poderwę mojego nowego faceta ;D
![]() |
#428 | ||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no, tak to jest ze słodkościami, dlatego niektórzy słodzą 5 łyżeczek, inni w ogóle ![]() a czemu to prowadzi do zaburzeń odżywiania? Cytat:
![]() Cytat:
---------- Dopisano o 21:56 ---------- Poprzedni post napisano o 21:54 ---------- Cytat:
![]() |
||||
![]() ![]() |
![]() |
#429 | |
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#430 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() Bo sobie odmawiasz, a jak sobie odmawiasz, to dużo o tym myślisz. Nie mówię, że w 100% przypadków tak jest, ale bywa tak. Cytat:
![]() ![]()
||
![]() ![]() |
![]() |
#431 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() a, tak.. coś o tym wiem, ale już przestałam sobie odmawiać ![]() odmawiałam sobie niezdrowego... i to też po długim bardzo czasie odmawiania... po roku gdzieś? Edytowane przez blue_apple Czas edycji: 2009-12-26 o 21:03 |
|
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#432 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Dobra Żbiczki, lecę poczytać jeszcze i spać, kolorowych ;*
|
![]() ![]() |
![]() |
#433 | |
♥
|
Cytat:
![]() ale mnie brzuch boli ![]() ![]()
Edytowane przez anniaa Czas edycji: 2009-12-26 o 21:10 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#434 |
Zakorzenienie
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#435 |
Zakorzenienie
|
Paris? no coś Ty, przecież to naprawdę najbardziej błyskotliwa, inteligentna, bystra osoba jaką tylko miałam szansę zobaczyć w mediach!
![]() ![]() Marta - dokładnie tak jak mówisz No, to dobranoc moje Ludki Plastelinowe ;*
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-12-26 o 21:06 |
![]() ![]() |
![]() |
#436 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() podziwiam ja tylko w tym pgogramie... coś o byciu przyjaciółką Paris. ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#437 |
Konto usunięte
|
|
![]() ![]() |
![]() |
#438 | ||||||||||||
Zakorzenienie
|
Cytat:
a Rysiek to taka ciepła kluska. Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() toć to same węgle. Cytat:
![]() coś mi się nie wydaje żeby tak było. może wpierniczała masę innych rzeczy? jakieś kompulsy, albo coś. bo to nie jest możliwe chyba żeby przez.. 5 miesięcy nie jeść cukru, a później raz w tygodniu dostarczać powiedzmy 400kcal pustych kalorii.. i przytyć dwukrotnie (ale np. ważyła przed kuracją 50kg, a poźniej 100kg, czy w sensie, że schudła 5kg, a przytyła to 5 + 10?) Cytat:
1. biseksualna laska, która uwielbia sztuczne penisy (przyczepia sobie na takim pasku i spotyka się też z kobietami, a jej mąż uważa, że to całkiem normalne) 2. facet, który kocha przebierać się w mini i pończoszki. relacja żony mnie zabiła.. "dowiedziałam się o Kate kiedy weszłam do domu, a John siedział na kanapie w salonie w peruce i krótkiej spódniczce" ![]() dalej mi się odechciało oglądać. ja zbieram groszaki tak ![]() po jakiś 3-4 miesiącach (w sierpniu) popakowalam to w ruloniki bo już mi się kubek zapełnił. Miałam 50zł ![]() a teraz (od jakiś 2-3 miesięcy) odkładam też monety 1zł, 2zł i 5zł. do innej skarbonki. mam już około 100zł, a też nie czuję kiedy coś tam wrzucam, czasami rodzice też mi dorzucają jakieś drobniaki. i tej skarbonki nie ruszę aż do października ![]() śmiechem, żartem, ale troszkę można uzbierać. Cytat:
ja się lepiej czuję jeśli W OGÓLE nie spożywam cukru. wyłączając fruktozę. w ogóle nauczyłam się korzystać z fruktozy, a nie z "sacharozy". znowu muszę nawyki trochę podciągnąć, bo przez tą durną szkołę nie mam czasu sobie gotować. Cytat:
![]() kubki smakowe zmieniają swoje przyzwyczajenia po dwóch tygodniach. ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() weź, mój brat herbatę słodził 3,5łyżeczki. to jak syrop gęste.. i słodkie. ale jak był u mnie na wakacjach to mu słodziłam 2, a później 1 łyżeczkę.. i teraz w ogóle już nie słodzi ![]() zawsze się z niego śmiałam, że te kcal z tego cukru to mu w uszy idą. bo chudy jak badyl. nie zacytowało mi wszystkich ![]() cześć Kenyaa. (? nie wiem czy dobrze nick zapamiętałam, bo nie zacytowalo) mój temat na prezentację maturalną to :"mitologia skandynawska we współczesnej kulturze. omów zagadnienie na wybranych przykładach tekstów kultury" nie musisz nic na R zdawać na Amerykanistykę? ![]() co to za szkoła? ---------- Dopisano o 22:32 ---------- Poprzedni post napisano o 22:29 ---------- Cytat:
też tak myślę. może to nie był batonik raz na tydzień,a kilka razy dziennie? a wcześniej właśnie totalne ograniczenie pokarmu i zje.banie przemiany materii? bo to aż niemożliwe... no,ale cuda się zdarzają w sumie. i na takie tycie/chudnięcie wiele czynników się składa. ---------- Dopisano o 22:37 ---------- Poprzedni post napisano o 22:32 ---------- Cytat:
tzn. geo, wos, biol, chem, fiz. bo trzeba analizować dużo, a nie umieć pamięciówkę. bo podstawowa matura z tych przedmiotów to typowa pamięciówka. a na R trzeba kombinować, myśleć.. geo jest łatwa ![]()
![]() |
#439 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
heejo ![]() zdawaj angielski R! ![]() chciałam kiedyś studiować amerykanistykę ![]() ja do ustnej nie robię praktycznie nic ![]() ![]() ![]() dzieeeewczyny ale miałam czytania przez was i teraz nie wiem co cytować ![]() tż głupek ściągnął sobie gips.. teraz jednak stwierdzi, że chyba pasuje go założyć ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#440 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ja mam teraz tak mało kasy, że jak 5 zł bym zaczęła odkładać to bym odczuła, ale zółciaki i poniżej 1 zł dam radę ![]() i na wakacje może coś będę miała ![]() też się lepiej czuje jak nie jem sacharozy i glukozy ![]() ale już mówiłam do czego to doprowadziło. jak syrop ![]() przyszła i już zjeżdża wszystkich ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#441 |
Zakorzenienie
|
ale takie bez smaku prawie, haha
![]() ------------- Idę jeszcze trochę do chemii i spać. Dobranoc. ![]()
![]() |
#442 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#443 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#444 |
Zadomowienie
|
tak mi opowiadała.
w sumie to licealna kumpela z ławki, z którą bardzo dobrze mi się siedziało. ah te dwa lata były piękne.. i ona nie z tych koloryzujących ![]()
#445 |
Zakorzenienie
|
zaczełam sie teraz zastanawiać, gdzie są moje skarpety z pieniędzmi właśnie takimi, bo kiedys zbierałam
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#446 | |
Wtajemniczenie
|
![]() chyba kurde rzeczywiście coś jest nie tak.. Cytat:
![]()
Edytowane przez Claaire Czas edycji: 2009-12-26 o 21:46 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#447 | ||
Zadomowienie
|
robiłam je
![]() wyszły podobno boskie, tylko były same okrągłe, bo foremek brak ![]() moja jest co roku żyłkami przywiązana do karnisza ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() *** dobry wieczór ;* ciężko było mi nadążyć, ale się udało ![]() świnta, świnta i po świntach ![]() jakiś temat został poruszony o dietach.. ja mam dietę "bez dietową" (uwielbiam pizzę i bigos ![]() ![]() przy 168m ważę ok 48-50 kg (zależy od mej fazy księżyca ![]() ![]() słyszę opinię o sobie, że gdyby nie "cycki" to bym wyglądała jak szkielet ![]() albo mam taką przemianę materii, albo mam tasiemca ![]()
![]() |
#448 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
nie wierze, w końcu znalazłam kogoś podobnego do mnie ![]() ja naprawde chce troszeczke przytyć ale za chol.ere nie umiem, no chociażbym nie wiem ile zjadła, to po prostu ta moja przemiana materii zawsze mnie wyprzedzi ![]() straciłam nadzieję :P
![]() ![]() |
![]() |
#450 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() no ale kto, w dooomuuu?! Cytat:
![]() wiecie, że pizza to jedyna "niezdrowa" rzecz, po której nie miałam wyrzutów ![]() ![]() ---------- Dopisano o 22:52 ---------- Poprzedni post napisano o 22:50 ---------- Cytat:
![]() miałam zawsze manię, żeby przytyć, ale zdrowo... |
|||
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:33.