|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#271 | |||
|
Rozeznanie
|
Dot.: Maturzystki 2010 cz. V - 'nikt nie ma takiej nadziei jak ja'
Cytat:
Macie może jakiś sposób na psa? co ją zobacz to albo cukierka zjadła , albo jakąś ozdobe gryzie---------- Dopisano o 12:26 ---------- Poprzedni post napisano o 12:23 ---------- Cytat:
![]() Cytat:
Nawzajem miłego dnia
|
|
|
#273 |
|
Wtajemniczenie
|
Jaaa.. zaraz znowu obżarstwo i cały dzień głupich docinek
help me
|
|
#274 | |
|
Zakorzenienie
|
Bry w drugim dniu Żbikożarstwa ;*
Cytat:
Niemoralnych to swoją drogą, ale bardziej nienormalnych. ![]() No to jesteś na takim poziomie zaawansowania w kuchni jak ja. :piątka: ![]() Tacy odważni ludzie jak Ty są chlubą naszego narodu ![]() Sony Ericsson K310i. Mam nadzieję, że zbyt wiele to za niego nie zapłacił, bo od kolegi kupił. ![]() Wypróbowany. ![]() Ale naprawdę nie wiem dlaczego, bo to całkiem ciche urządzenie jest. ![]() Ja mam tylko skakankę i stepper, nic więcej, ale też do Sylwka planuję trochę się uzgrabnić ( ). zawsze w tydzień coś można zdziałać. ![]() Zresztą.. dni w roku, w których się odchudzam jest więcej niż tych, w których się nie odchudzam TŻ ostatnio stwierdził, że randkowanie ze mną jest wyjątkowo trudne - pizzy nie, lodów nie, ciasta nie.. Ciężkie ma ze mną życie.---------- Dopisano o 13:53 ---------- Poprzedni post napisano o 12:57 ---------- No co Wy, cały czas jecie?!
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-12-25 o 12:59 |
|
|
|
|
#275 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
]ojoj, dużo się stłukło? Wow, szybko. Jak w Simsach. Cytat:
![]() Piątka. Wczoraj zapowiedziałam mamie, że chce nauczyć się gotować i jak następnym razem będzie robiła rybę po grecku to robię z nią. ![]() )Miałam kiedys K300 (w sumie prawie to samo ) i pamiętam, że po jakimś czasie denerwował mnie joystick. Ale za to bateria była bardzo wytrzymała. Po 2 latach użytkowania potrafiła wytrzymać ponad tydzień. I jak się ćwiczyło? Długo trenowałaś? ![]() Ja mam skakankę, gazelle freestyle i twister. Dziś zaczynam ćwiczyć. Tak jak wcześniej. Obiecuję. ------------ Dziewczyny (może to do Ali będzie, bo to nasza anglistka ) czym różni się 'I swear' od 'I promise' ? Tak mi na myśl przyszło, bo cały czas filmy oglądam. Znowu się osłuchałam z językiem, jeee. ![]() ---------- Dopisano o 14:04 ---------- Poprzedni post napisano o 13:58 ---------- A, miałam Wam powiedzieć, że film 'Brzydka prawda' jest fajny. ![]() A teraz będę oglądać 'Obsesję' ![]() Miłego dnia, Żarłoki.
|
|
|
#276 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Myślę, że znalazłyby się, ale to żałosne.. Czyli za rok? ![]() Pół godziny. Nie chciałam przesadzać, dziś 20min., ale później jeszcze wskoczę. Fajny sprzęt, można podczas ćwiczenia oglądać film/czytać. Ja co prawda nie Ala, ale chyba wiem. Swear to przysięgać, a promise obiecywać.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#277 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
I promise-obiecuję ale mi się nudzi. Nic nie ma w tv nawet.
|
|
#278 | |||
|
Konto usunięte
|
kaskę, taką mini paletę cienii do powiek
Cytat:
![]() mnie zawsze też nachodzą takie refleksję jak jest dużooo wolnego, zawłaszcza przed snem ![]() Cytat:
o jaa. ;/ Cytat:
![]() dzień dobryyyy ;* wczoraj byłam na pasterce , drzwi były otwarte w Kościele i po nogach mi tak strasznie wiało ;/ . po mszy przyszłyśmy do domu i z siostrą do mięska już nie pamiętam kiedy tak długo spałam ![]() a wiecie że wczoraj rozwiązałam po południu arkusz z matmy normalnie dumna jestem z siebie że mimo wolnego czasu wzięłam się do pracy . no i jeszcze książki czekają na przeczytanie ;]miłego dnia ;* |
|||
|
|
|
#279 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#280 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wiesz, myślałam, że u Ciebie to nie ma dziur ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
na stepper zwyczajnie nie mam siły, jak ważyłam 70 kg to śmigałam, teraz po 5 minutach padam na pyszczek i nie mogę na nim kroku zrobić, to samo ze skakanką . HH czasami pomacham, a teraz chcę wrócić do siłowych ![]() U mnie w tamtym roku się przewracała, jak miała stojak ro.zje.bany teraz jest nowa i stoi ładnie.Albo pieroga Nieee. Ja nawet Wigilią się za bardzo nie najadłam. Po raz pierwszy w życiu karp mi nie smakował rodzice też stwierdzili, że jest jakiś tłusty i mulisty ![]() Teraz tylko to tiramisu podjadam ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16044737]a wiecie że wczoraj rozwiązałam po południu arkusz z matmy normalnie dumna jestem z siebie że mimo wolnego czasu wzięłam się do pracy . no i jeszcze książki czekają na przeczytanie ;][/QUOTE]Też tak chcę ale nie ma rady, od dzisiaj już się biorę.Dostałam Monopoly i Gildię Magów, czyli to, co sobie sama wybrałam a Tż zamulił i wczoraj zapomniał. Oo północy pojechałam z nim na pasterkę, bo rodzice padli o 11 i tak w kościele:J: Strasznie chce mi się spać P: To śpij sobie J: Ale będzie obciach P: Obudzę Cię, jak trzeba będzie wstać..... na sam koniec oczywiście ![]() Nic na to nie poradzę, że w kościele i podczas jazdy samochodem ZAWSZE chce mi się spać posiedzieliśmy jeszcze trochę u mnie, poszłam spać po 2, wstałam po 12 A zaraz muszę jechać do Tżta po śrubokręt do telefonu, bo oczywiście swój nie wiem, gdzie mam a tam jest jego chrzestna z Niemiec i siem bojem
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-25 o 15:42 |
|||||
|
|
|
#281 |
|
Konto usunięte
|
|
|
|
|
#282 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
pieróg, pieróg ! Cytat:
Cytat:
dokładnie tak jak dziewczyny napisały [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16045960]a czego siem boisz śpiochu ? [/QUOTE]pewnie, że ją chrzestna Tż zje ![]() dostałam dzisiaj od przyjaciółki prezent. książkę Martyny Wojciechowskiej ![]() także piąteczka dla Ali albo Martyny bo któraś z nich też ją dostała tylko nie spamiętałam która.i teraz zamiast czytać książki do matury to będę tą czytać idę sobie na dysko błysko. baju ;***
|
|
#283 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() O Etiopii masz? "Etiopia - ale czat!"? Bo Martyna wydała kilka książek. Jeśli masz tą samą, to.. fajnie. Jedna Martyna napisała, a dwie Martyny dostały.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() |
|
|
|
|
#284 |
|
Zakorzenienie
|
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16045960]a czego siem boisz śpiochu ?
[/QUOTE]Cioci Ja śpioch, ja?! Odezwała się ta, co wcześnie wstała ![]() Dokładnie... bo ona taka zwariowana jest rano mnie obudził sms od Tżta "ciotka przyjechała, a robi zamieszanie za 20 osób" ![]() Ale jest ok, wszyscy sobie oglądają Klan, Tż na podłodze czyści stare zawieszenie z głośników z kleju, bo zaraz naklejamy nowe a ja sobie siedzę na Wizażu ![]() Jaka Martyna, też chcę! Jutro idę na 18stkę
|
|
|
|
#285 |
|
Zakorzenienie
|
Też bym sobie poszła na dichotekę.
|
|
|
#286 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
na najbliższą imprę ( ) się zrobi. ![]() A no tak. ![]() Wpadaj do mnie. Są otwarte. xD Btw. znacie zespół Komodo bądź Comodo? Jutro u mnie jest. Możecie wbijać.
|
|
|
#287 | |||||
|
Zakorzenienie
|
kto taki życzliwy?Cytat:
![]() ej, czy Ty cały czas oglądasz filmy ?był dziś fajny polski film z lat 80 - kogel mogel ![]() [1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16044737] mnie zawsze też nachodzą takie refleksję jak jest dużooo wolnego, zawłaszcza przed snem a wiecie że wczoraj rozwiązałam po południu arkusz z matmy normalnie dumna jestem z siebie że mimo wolnego czasu wzięłam się do pracy . no i jeszcze książki czekają na przeczytanie ;][/QUOTE] hm, a mnie jak ktoś mnie zawiedzie i tym samym zirytuje. brawo za arkusz ![]() ja czytam granicę. Cytat:
to weź coś odpowiedz.Cytat:
(z tymi chodnikami... xD)i spałaś ?Cytat:
![]() dysko w święta TYYYY BEZBOŻNICOOO! Cytat:
![]() nie taki diabeł straszny jak go malujOM ![]() ostatnio mnie z wizażu wylogowuje jak komputer wyłączę, was też idę przebrać się w dres, mam zły dzień
|
|||||
|
|
|
#288 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() U mnie też otwarte, może jutro pójdę. ![]() Nie znam, ale to ma coś wspólnego z komodą w przedpokoju? ![]() Poćwiczyłam 20min. rano i 20min. teraz na stepperze. I oglądam Śniadanie u Tiffany'ego. ![]() Edit: Nieźle. Przyszła w środku nocy babka do faceta (sąsiada, którego poznała wczoraj, bo się dopiero wprowadził), on z nagim torsem leży w łóżku, a ona mu wskakuje do łóżka, przytula się i mówi: to nic nie znaczy, jesteśmy tylko przyjaciółmi.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-12-25 o 19:07 |
|
|
|
|
#289 |
|
Zakorzenienie
|
Wrocilam. Mam nadzieje ze milo Wam mijaja swieta. U mnie z rodzinka jak to z rodzinka-przebebnione i wszyscy sie ciesza ze juz koniec spotkan:P
|
#290 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ale nie tylko leniuchuje. Zrobiłam dziś jakieś 30 zadań z chemii. ![]() To mnie samo zalogowało. Jestem pewna, że się wylogowywałam (bracia są i korzystają z tego komputera, bo tylko tu jest dostęp do internetu, więc się wylogowuję ). Włączam teraz komputer, wchodzę na wizaż, a tu zalogowana jestem. Dałabym sobie rękę uciąć, że się wylogowałam. Nie wyjdę za mąż za 5 lat. Póki co nie planuję mieć chłopaka przez najbliższy rok. Teraz nie będę tu niczego zaczynać, bo wyjadę na studia, a związek na odległość (zwłaszcza nowy), jak dla mnie, jest bez sensu, więc ... muszę pozostać wolna. A jak zdecyduję się na ślub to muszę być tego w 100% pewna, a tej pewności nie uzyskam zbyt szybko.
|
|
|
#291 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() A ostatnio czytałam w Charakterach artykuł o życiu na kocią łapę. i okazuje się, że dużo par tak żyje, coraz więcej.
"Różne momenty wiszą w przestrzeni jak prześcieradła, jak ekrany, na których wyświetla się jakiś moment; świat składa się z takich nieruchomych momentów, wielkich metazdjęć, a my przeskakujemy z jednego na drugi." Studentka ![]() Edytowane przez star15 Czas edycji: 2009-12-25 o 19:39 |
|
|
|
|
#292 | ||
|
Konto usunięte
|
![]() ![]() w sumie ja też ale w święta jednak wolę zostac w domu ;]Cytat:
![]() ale ostatnio faktycznie samo mi się wylogowało Cytat:
.
|
||
|
|
|
#293 | |||
|
Zakorzenienie
|
Aa, trzymajcie mnie. Siedzę u Tżta i jem słodycze z Niemiec, bo takie pyszne
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Przysypiałam co chwilę ![]() Ja w ogóle na dwa kompy siedzę na wizażu, więc za każdym razem ![]() Cytat:
![]() Wg mnie to dobrze, nie wyobrażam sobie ślubu bez wcześniejszego mieszkania razem. Znajomy rodziców opowiadał kiedyś o kuzynie, który chodził z dziewczyną 9 lat, pobrali się, zamieszkali razem i po tygodniu rozstali ----- Zaraz będę specjalistą od lutowania
Edytowane przez parodia Czas edycji: 2009-12-25 o 20:23 |
|||
|
|
|
#294 | |
|
♥
|
oo widzę , że razem dzisiaj zasiadłyśmy do chemii , ja zrobiłam 35 zadań z chemii na dodatkową bo w poniedziałek mam chemie.
[1=940aaead32a02128bb608a6 b94f04b4806a21ce5_60383a2 a3bc41;16048143] ja jestem cały czas zalogowana ![]() ale ostatnio faktycznie samo mi się wylogowało .[/QUOTE]miałam tak samo , po za tym nie chciała mi zadziałać opcja zapamiętaj. Cytat:
ale chyba ich nawet nie skosztuje bo mam odwyk od słodyczy. ja ostatnio pomagałam lutować (czytaj : trzymałam płytkę jak brat lutował ) |
|
|
|
|
#295 |
|
Zakorzenienie
|
No
![]() Szybciej. Bo tam to jeszcze trzeba miłość robić. A tu nie było ![]() Akcja porodowa mi się rozpoczyna, mam już regularne skurcze Pokażę Wam coś, bo leję ze śmiechu już. Grunt to mieć dystans do siebie. Tylko nie tutaj, bo to ze mną jest Kto chce na pw lub gg link ? |
|
|
|
#296 | |
|
♥
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#297 | |||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() a wiesz że nic to dziwne, te bombki są dziwnie wytrzymałe ![]() Juz dziewczyny Ci pięknie napisały ja też tak robię, konczy się na tym, że co 5 minut zatrzymuję i sprawdzam sobie te konstrukcje, których nie znałam albo cofam, jak nie zrozumiałam słowa, ktore jest na dole przetłumaczone :P a w ogóle to I swear jak dla mnie brzmi tak.. dostojniej i poważniej, ale to tylko tak w moim odczuciu ^^ Cytat:
Cytat:
![]() a monopoly uwieeelbiam! szkoda, że zawsze przegrywam :[ Hehe no nie ja, ale też to mam ^^
|
|
|
#298 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
on tylko na to czeka, żeby się z kimś pokłócić. Bo on to w ogóle jest najlepszy, najwspanialszy i jakie to on nie ma znajomości Nawet nie udaję, że go słucham. przeszłam się przed chwilą do kuchni. Po raz enty przeszukałam lodówkę w poszukiwaniu czegoś dobrego i znalazłam....Pyszny farszyk z mięska... surowego. mamuśka wyciągnęła rano, by się rozmroziło (miała przyrządzić dzisiaj, ale pewnie wróci późno od rodzinki i zostawi na jutro), a ten farszyk mnie tak kusi. Wręcz błaga bym go zjadła
Edytowane przez 201604200942 Czas edycji: 2009-12-25 o 21:06 |
|
|
|
|
#299 |
|
Zadomowienie
|
przeglądałam sobie wątki i trafiłam na ten o tutaj, ale jak zaczęłam czytać od początku, to stwierdziłam, że aby móc wiedzieć o co właściwie chodzi, to musiałabym się cofnąć o te cztery wątki wstecz, więc napiszę tylko, że was nie ogarniam i pozdrawiam ;D
|
#300 | ||
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() prześlij mi ![]() Cytat:
![]() po pewnym czasie ogarniesz jak z nami zostaniesz na dłużej
|
||
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:47.

), czy tak sama z siebie ?
co ją zobacz to albo cukierka zjadła , albo jakąś ozdobe gryzie
Jak tak dalej pojdzie to sylwester będzie w domu pod kocem 

)
Tak mi na myśl przyszło, bo cały czas filmy oglądam. Znowu się osłuchałam z językiem, jeee. 

na stepper zwyczajnie nie mam siły, jak ważyłam 70 kg to śmigałam, teraz po 5 minutach padam na pyszczek i nie mogę na nim kroku zrobić, to samo ze skakanką 

kto taki życzliwy?
Póki co nie planuję mieć chłopaka przez najbliższy rok.