Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 136 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-27, 12:15   #4051
T'ai
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Temat teściowych ...swoją uważałam za spoko dopóki w tym roku nie zaczęła się czepiać kosztów weselnych i tego że orkiestra drogo wychodzi. Szczęście że jakoś ucichło i kazała nam decydować bo to nasze wesele.
Także w styczniu trzeba już foto i kamerę w końcu załatwić, no i kościół .

Wczoraj u P posiedzieliśmy z jego mamą, popiliśmy i pojedliśmy oczywiście. Ja się zgłaszam jako ta nieobjedzona , brzuch mnie ani razu nie bolał i cały czas czułam się lekko.
Dziś poćwiczę jeszcze jogę i będę całkiem zadowolona.
No i zasnęliśmy koło 22 ale później P mnie obudził i już nie dał zasnąć , zboczuch

Jutro pomimo urlopu muszę śmignąć do ZUS, ale tylko z jednym papierkiem. A później szukać szpilek na Sylwka i dodatków.
Tak pomyślałam że wykorzystam chyba to co mam w domu - srebrny łańcuszek i bransoletkę, dokupiłabym tylko jakieś duże wiszące kolczyki. Jak myślicie? W sumie dość skromnie, ale sama zapowiedziałam siostrze P że nie chciałabym jej przyćmiewać swoim blaskiem

A i przez te wasze sugestie pójdę na te urodzinki, tylko musimy jakiś prezent skołować.

Zaraz zamawiam perfumki moje przez neta , tusz do rzęs już mam zamówiony

---------- Dopisano o 12:15 ---------- Poprzedni post napisano o 12:09 ----------

Karolinusienka ależ się wzruszyłam
pięknie wszystko wyszło

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
kaska87 wczoraj Tż był u mnie i też moja matka mu nawet życzeń nie złożyła... aż mi wstyd
Kochana nie obraź się ale moim zdaniem równie dobrze on mógł sam jej złożyć.
Ja w 1szy dzień byłam u siostry P i tam była mama P, brat P z żoną i logiczne było dla mnie że jak weszłam to wszystkim z osobna złożyłam życzenia i wycałowałam
I wcale nie przyszło by mi do głowy czekać aż oni to zrobią pierwsi
T'ai jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 12:17   #4052
kaska87
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
w końcu się Piotrek spiął i zaczął:
wstał i "więc przejdźmy do meritum sprawy, bo po to tutaj się znaleźliśmy" stanął za mną objął mnie(ja siedziałam bo nie wiedziałam co mam zrobić czy wstać czy siedzieć, więc wybrałam to drugie) i zaczął (dokładnie Wam tego nie przytoczę bo w szoku byłam i do tej pory jestem )

"Chciałbym podziękować Państwu za wychowanie tak wspaniałej i kochanej osóbki, o tak dobrym serduszku. Szukałem swojego Kwiatusza i znalazłem. Dlatego proszę Państwa o córkę w komplecie z prawą ręką, obiecując miłość, szazcunek, zaufanie, opiekę aż do ostatnich chwil."

chyba nie zapomniaałam o niczym jak sobie przypomnę i poukładam w główce wszystko to dopisze więc mój tata wstał, łzy w oczach i powiedział:

"co ja mam do powiedzienia, chyba niewiele. skoro się kochacie i jest Wam dobrze, to oddaję moją córkę w Twoje ręce. Sam widzisz, że przyjeliśmy Ciebie z otwartymi rękoma i traktujemy Ciebie jak rodzinę".

no w końcu od wczoraj czekałam na tą opowieść super zaręczyny mimo, że ja nie miałąm oficjalnych z rodzicami to mi się podobają i sama bym takie chciała oprócz tych sam-na-sam pierścionek śliczny i bukiet, też a jak czytałam co Ci Twój TZ powiedział to mi też łęzki stanęły (mam @ i łatwo się wzruszam) i co rodzice powiedzieli na datę ślubu?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-12-27 o 12:26
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 12:27   #4053
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Dobry

Więc zaczynam relacje :

Zaprosiliśmy Rodziców Piotrka na 14. Przyjechali z lekkim poślizgiem ale niezauważalnym dla rodzicow Zaparkowali przed klatką, a my mamy akurat okna z kuchni na podwórko więc zauważliśmy i tata wpadł w panikę, że Tata P. jest pod krawatem, a moj w spodniach i koszuli, ale na szczeście tylko źle zobaczyl hehehe więc idą, powoli wchodzą, a mnie już kręci w brzuchu. Od samego rana nic nie jadłam tylko latałam do kibelka, bo chyba mi też się stresik udzielał więc mała panika, ale jak zobaczyłam bardziej zestresowanego Piotrka, to ja odpusciłam, bo nie chciałam żeby się bardziej zestresował. Więc weszli. Piotrek mamie wręczył kwiatka-storczyka, taie winko a mnie 2o mega wielkich róż, aż mi szczęka opadła i powiedział, "oto ogrom miłości dla Ciebie Kochanie "moja reakcja ->.
Więc zasiedliśmy do rosołu jemy a tutaj cisza i mnie znowu stres wziął. Więc tata polał (a rano Piotrek mowił mi, że się oświadczy albo przy pierwszym nalaniu alkoholu, albo na deser ) więc jak zobaczyłam, że polał to się zestresowałam. A tutaj z Piotrka strony cisza jak makiem zasiał i nasi ojcowie zaczęli gadać, więc tak dziwnie się zrobiło hehe bo sie rozgadali jakby przyszli tu na pogaduchy a nie na zaręczyny więc przeszło drugie danie, herbata z ciastem, kolejna herbata. I na stół wylądowały wędlinki. Jemy, jemy a tutaj cisza nadal z Piotrka stołu, a ja sobie myślę, kurde co jest i w końcu się Piotrek spiął i zaczął:
wstał i "więc przejdźmy do meritum sprawy, bo po to tutaj się znaleźliśmy" stanął za mną objął mnie(ja siedziałam bo nie wiedziałam co mam zrobić czy wstać czy siedzieć, więc wybrałam to drugie) i zaczął (dokładnie Wam tego nie przytoczę bo w szoku byłam i do tej pory jestem )

"Chciałbym podziękować Państwu za wychowanie tak wspaniałej i kochanej osóbki, o tak dobrym serduszku. Szukałem swojego Kwiatusza i znalazłem. Dlatego proszę Państwa o córkę w komplecie z prawą ręką, obiecując miłość, szazcunek, zaufanie, opiekę aż do ostatnich chwil."

chyba nie zapomniaałam o niczym jak sobie przypomnę i poukładam w główce wszystko to dopisze więc mój tata wstał, łzy w oczach i powiedział:

"co ja mam do powiedzienia, chyba niewiele. skoro się kochacie i jest Wam dobrze, to oddaję moją córkę w Twoje ręce. Sam widzisz, że przyjeliśmy Ciebie z otwartymi rękoma i traktujemy Ciebie jak rodzinę".

i się popłakał i płakali wszystcy jak się odwróciłam od taty i patrzę, mama zapłakana, Piotrka tata zaczerwienione oczy i mama Piotrka tez. ale już było z głowy,. więc powiedzieliśmy, że mamy jeszcze jedną niespodziankę, a Piotrka rodzice myslieli, że jestem w ciąży jak się pozniej okazało ale neistety ich zawiodłam
więc dalismy im te zaproszenia i też się wzruszyli jak czytali tekst, moja mama czytała na głos to jej się głos załamywał i przeszło później nie mogli uwierzyć, że to sama pisałam i same ochy i ahy były
więc poźniej szybkie obgadanie co i jak i doszli do menu a my z tekstem-chcecie zobaczyc a oni hehhe zaskakiwalismy ich na kazdym kroku
wiec siedzieli i w ogole przeszli na "ty" i gadali o wsyztskim i o niczym i wyszli przed 23 hehehe tak im sie spodobało
chyba o wszystkim napisałam

naprawde super ciesze sie razem z Wami i chyba zazdroszcze bo ja sobie nie umiem tego wyobrazić... :/ tzn spotkania moich rodziców z tż...bo nawet jak kiedys sie przypadkiem jak nasi rodzice sie na ulicy spotkali to taka tz wporzadu sie przywitał a matka udawała ze nie widzi i poszła gdzies :/ no ale to takiego spotaknia dojsc powinno wiec cóz... chcielismy na wiosne tak ok półtora roku przed slubiem ... ale szczerze to nie widzie tego
tz przed oswadczynami przyjechał do moich rodziców i prosił ojca o reke a matce wreczył bukiet kwiatów zachował sie super
ale co do spotkania naszych rodziców to nie wiem... nie wiem co robic...
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 12:28   #4054
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
no w końcu od wczoraj czekałam na tą opowieść super zaręczyny mimo, że ja nie miałąm oficjalnych z rodzicami to mi się podobają i sama bym takie chciała oprócz tych sam-na-sam pierścionek śliczny i bukiet, też a jak czytałam co Ci Twój TZ powiedział to mi też łęzki stanęły (mam @ i łatwo się wzruszam) i co rodzice powiedzieli na datę ślubu?
tez mam @ chyba, ze stresu dostalam wczesniej

teraz do mnie dochodzi i jak czytam jego slowa to mi serducho wali jak opętane i mam motylki w brzuchu

rodzice cóż hmm powiedzieli jedno zdanie " czemu tak późno" a Piotrka Tata, "ja myslalem, ze w 2o11 roku będę już dziadkiem"
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 12:28   #4055
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
rodzice cóż hmm powiedzieli jedno zdanie " czemu tak późno" a Piotrka Tata, "ja myslalem, ze w 2o11 roku będę już dziadkiem"
i co robicie w 2010?

ja już mam spotkanie rodziców za sobą i też się strasznie denerwowałam, ale nie było powodu na szczęście

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-12-27 o 12:29
Stary 2009-12-27, 12:41   #4056
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
i co robicie w 2010?

ja już mam spotkanie rodziców za sobą i też się strasznie denerwowałam, ale nie było powodu na szczęście
nie hehehe wiesz Dziadkiem może zostać wcześniej z tym nie ma problemu
Stary 2009-12-27, 12:44   #4057
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:

i wtedy miałam też 600 pare dni i minęło nawet nie wiem kiedy
potraktuje to jako pocieszenie, ze wcale mi tak duzo nie zostalo ;P
Cytat:
Dobry

Więc zaczynam relacje :

Zaprosiliśmy Rodziców Piotrka na 14. Przyjechali z lekkim poślizgiem ale niezauważalnym dla rodzicow Zaparkowali przed klatką, a my mamy akurat okna z kuchni na podwórko więc zauważliśmy i tata wpadł w panikę, że Tata P. jest pod krawatem, a moj w spodniach i koszuli, ale na szczeście tylko źle zobaczyl hehehe więc idą, powoli wchodzą, a mnie już kręci w brzuchu. Od samego rana nic nie jadłam tylko latałam do kibelka, bo chyba mi też się stresik udzielał więc mała panika, ale jak zobaczyłam bardziej zestresowanego Piotrka, to ja odpusciłam, bo nie chciałam żeby się bardziej zestresował. Więc weszli. Piotrek mamie wręczył kwiatka-storczyka, taie winko a mnie 2o mega wielkich róż, aż mi szczęka opadła i powiedział, "oto ogrom miłości dla Ciebie Kochanie "moja reakcja ->.
Więc zasiedliśmy do rosołu jemy a tutaj cisza i mnie znowu stres wziął. Więc tata polał (a rano Piotrek mowił mi, że się oświadczy albo przy pierwszym nalaniu alkoholu, albo na deser ) więc jak zobaczyłam, że polał to się zestresowałam. A tutaj z Piotrka strony cisza jak makiem zasiał i nasi ojcowie zaczęli gadać, więc tak dziwnie się zrobiło hehe bo sie rozgadali jakby przyszli tu na pogaduchy a nie na zaręczyny więc przeszło drugie danie, herbata z ciastem, kolejna herbata. I na stół wylądowały wędlinki. Jemy, jemy a tutaj cisza nadal z Piotrka stołu, a ja sobie myślę, kurde co jest i w końcu się Piotrek spiął i zaczął:

i się popłakał i płakali wszystcy jak się odwróciłam od taty i patrzę, mama zapłakana, Piotrka tata zaczerwienione oczy i mama Piotrka tez. ale już było z głowy,. więc powiedzieliśmy, że mamy jeszcze jedną niespodziankę, a Piotrka rodzice myslieli, że jestem w ciąży jak się pozniej okazało ale neistety ich zawiodłam
więc dalismy im te zaproszenia i też się wzruszyli jak czytali tekst, moja mama czytała na głos to jej się głos załamywał i przeszło później nie mogli uwierzyć, że to sama pisałam i same ochy i ahy były
więc poźniej szybkie obgadanie co i jak i doszli do menu a my z tekstem-chcecie zobaczyc a oni hehhe zaskakiwalismy ich na kazdym kroku
wiec siedzieli i w ogole przeszli na "ty" i gadali o wsyztskim i o niczym i wyszli przed 23 hehehe tak im sie spodobało
chyba o wszystkim napisałam
o kurcze.. az sie wzruszylam super zareczyny.. i slowa Twojego P... ja bym sie rozplynela hihi i mokra plama by ze mnie byla tylko ;P
Cytat:
tez mam @ chyba, ze stresu dostalam wczesniej

teraz do mnie dochodzi i jak czytam jego slowa to mi serducho wali jak opętane i mam motylki w brzuchu

---------- Dopisano o 12:44 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ----------

My takiego oficjalnego spotkania rodzicow niestety nie mamy za sobą. Ja bym chciala zeby juz sie spotkali ale TZ i moja mama to odwlekają na jak najdalej.

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 12:46   #4058
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
nie hehehe wiesz Dziadkiem może zostać wcześniej z tym nie ma problemu
chciałabyś tak? w ogóle dużo par teraz stara się o dziecko przed ślubem dla mnie to trochę dziwne, bo dla mnie najpierw ślub mieszkanko nacieszenie się sobą na wzajem, a później dziecko

Stary 2009-12-27, 12:50   #4059
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
chciałabyś tak? w ogóle dużo par teraz stara się o dziecko przed ślubem dla mnie to trochę dziwne, bo dla mnie najpierw ślub mieszkanko nacieszenie się sobą na wzajem, a później dziecko
Zgadzam się
Dla mnie dziecko to jeden wielki obowiązek i odpowiedzialność, na które nie jestem w tej chwili gotowa
Stary 2009-12-27, 12:51   #4060
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

karolinusienka gratuluję kochana!! Super wyszło

kaska87 mam identyczne zdanie. ja bym chciała slub, pomieszkać razem, a potem dzidziuś

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 12:51   #4061
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
Zgadzam się
Dla mnie dziecko to jeden wielki obowiązek i odpowiedzialność, na które nie jestem w tej chwili gotowa
ale Ty masz już blisko do ślubu nie całe 1,5 roku

dlatego jak tutaj Was podczytywałam będąc jeszcze PM 2010 to się dziwiłam, że jest tutaj dużo młodych kobitek i tak się spieszą do dzidziusiów i nawet rozmawiałam o tym z P. dlaczego nie oraganizujecie ślubu np szybciej skoro chcecie mieć dzidzię?

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-12-27 o 12:53
Stary 2009-12-27, 13:00   #4062
mabi84
Zakorzenienie

GG do mabi84

Cytat:
Kochana nie obraź się ale moim zdaniem równie dobrze on mógł sam jej złożyć.
Ja w 1szy dzień byłam u siostry P i tam była mama P, brat P z żoną i logiczne było dla mnie że jak weszłam to wszystkim z osobna złożyłam życzenia i wycałowałam
I wcale nie przyszło by mi do głowy czekać aż oni to zrobią pierwsi
o to chodzi że Tż złożył życzenia matce a ta nawet nie podziękowała.. jego słowa potraktowała jak powietrze
wstydziła by się, zwłaszcza po tym jak ciepło i rodzinnie przyjęła mnie teściowa w 1.dzień świąt (a mama wie bo opowiedziałam jej wszystko ze szczegółami-właśnie po to by jej dac do myślenia!)

karolinusienka gratuluję pięknej uroczystości
ja sobie o czymś takim mogę tylko pomarzyc, bo mojemu Tż wogóle nie mieści się w głowie taka tradycja to raz, a dwa że nawet jeśli by do tego doszło to atmosfera będzie sztywna i niemiła po czym przerodzi się w kłótnie na temat wesela, i niestety za to mogę byc znów "wdzięczna" rodzicom tak wiem znowu marudzę no ale taka smutna prawda

Edytowane przez mabi84
Czas edycji: 2009-12-27 o 13:02
mabi84 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 13:02   #4063
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
ale Ty masz już blisko do ślubu nie całe 1,5 roku

dlatego jak tutaj Was podczytywałam będąc jeszcze PM 2010 to się dziwiłam, że jest tutaj dużo młodych kobitek i tak się spieszą do dzidziusiów i nawet rozmawiałam o tym z P. dlaczego nie oraganizujecie ślubu np szybciej skoro chcecie mieć dzidzię?
moje instynkty macierzyńskie są ukryte gdzieś głęboko i nie dają znaku życia
przed ślubem na pewno nie chcę żadnych dzieci, a po to się zobaczy...może akurat od razu zapragnę być mamusią

no mnie też ciekawi dlaczego nie organizują niektórzy szybciej
Stary 2009-12-27, 13:03   #4064
87_meg
Wtajemniczenie

@ jest i macica boli ale jade na 14 na ten basen a co najwyżej umre bo sie wykrwawie
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 13:05   #4065
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
o to chodzi że Tż złożył życzenia matce a ta nawet nie podziękowała.. jego słowa potraktowała jak powietrze
wstydziła by się, zwłaszcza po tym jak ciepło i rodzinnie przyjęła mnie teściowa w 1.dzień świąt (a mama wie bo opowiedziałam jej wszystko ze szczegółami-właśnie po to by jej dac do myślenia!)

karolinusienka gratuluję pięknej uroczystości
ja sobie o czymś takim mogę tylko pomarzyc, bo mojemu Tż wogóle nie mieści się w głowie taka tradycja to raz, a dwa że nawet jeśli by do tego doszło to atmosfera będzie sztywna i niemiła po czym przerodzi się w kłótnie na temat wesela, i niestety za to mogę byc znów "wdzięczna" rodzicom tak wiem znowu marudzę no ale taka smutna prawda
Aaaaa to wybacz, zupełnie inna sprawa, kurcze jaka ona złośliwa
Mój mózg nie może ogarnąć takiego postępowania

A my też oficjalnie nie mieliśmy i ja jakoś nie żałuję. Spotkają się pewnie dopiero przed ślubem.
Stary 2009-12-27, 13:09   #4066
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
moje instynkty macierzyńskie są ukryte gdzieś głęboko i nie dają znaku życia
cierpię na tę samą przypadłość i dobrze mi z tym, wczoraj nawet to powiedziałam przy teściach i foch

Cytat:
no mnie też ciekawi dlaczego nie organizują niektórzy szybciej
może nas ktoś oświeci

Stary 2009-12-27, 13:10   #4067
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
no niby nie chcialabym, ale jakby sie trafilo to bym nie byla wcale zla cieszylabym sie bo slub to tylko kwestia czasu tylko rok i 5 miesiecy
Stary 2009-12-27, 13:12   #4068
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
no niby nie chcialabym, ale jakby sie trafilo to bym nie byla wcale zla cieszylabym sie bo slub to tylko kwestia czasu tylko rok i 5 miesiecy
ja to bym się chyba pochlastała...ogólnie mam jakieś lęki przed ślubem

kurcze dużo z Was ma już mniej niż 1,5 roku a za 5 dni będziemy kozaczyć, że ślub za rok-ja już przez to raz przechodziłam-fajnie było

Stary 2009-12-27, 13:12   #4069
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
cierpię na tę samą przypadłość i dobrze mi z tym, wczoraj nawet to powiedziałam przy teściach i foch

może nas ktoś oświeci
moze to wina tego, ze sale trzeba rezerwowac tak wczesnie, a kazdy chcialby miec wymarzony slub w wymarzonej sali, a ja trzeba rezerwowac wczesniej (wiem wiem maslo maslane powiedzialam )

---------- Dopisano o 13:12 ---------- Poprzedni post napisano o 13:12 ----------

Cytat:
ja to bym się chyba pochlastała...ogólnie mam jakieś lęki przed ślubem
mnie juz przeszlo po wczorajszym taka jakas radosna chodze
Stary 2009-12-27, 13:14   #4070
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
mnie juz przeszlo po wczorajszym taka jakas radosna chodze
no jak się ma mieszkanie, pracę i chęci to inna sprawa

ja tak bym chciała po nowym roku znaleźć pracę

Stary 2009-12-27, 13:14   #4071
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
Hej dziewuszki

jem jajecznice na swojskiej szyneczce i was nadrabiam

Jenny milego wyjazdu.zazdraszczam Wam

Karolinusienka czekamy na relacje szczegolowa kochana!

niunia fajnie amszz tymi bonami
mam mnie wczoraj rozwalila:mowi, ze jedziemy na duze zakupy w poniedzielka!ja na to, ze przeciez bbylysmy w srode przed wigilia...a mama:no ale przeciez sylwester zaraz

dotta mowisz, ze ten avatar fajny?sis wlasnie dzis jedzie z mezem na to.ale ponoc 3 godziny trwa!!!!!a my z malym w domu, umre chyba;p

sniadanko zjedzone czas sie ogarniac, bo zaraz sis przywiiezie mikolaja do nas-mam nadzieje, ze ten film troche krotszy bedzie jednak;p idizemy z nim do kosciola-ciekawe jak sie zachowa??juz sie boje;p bo on jak kogos nie zna to od razu podlatuje z lapami i krzyczy:nie nie nie.jak ksiedza zlinczuje to bedzie dopiero!;p

milego dnia
film fajny
Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
mi sie tez avatar podobal 2,5 godziny trwa ale oplaca sie w 3d isc bo podobno efekty sa super (brat byl-ja na kompie widzialam)

No Jenny my bedziemy grzeczne

a Jenny już w zakopcu na pewni skoro o 4 wyjezdzali
myśmy byli na normalnym bo mnie od 3d oczy bolą i i tak nic nie widzę już na normalny mnie bolały - bo tyle kolorów Efekty specjalne super, sama historia też nie najgorsza
lecę na zakupy
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 13:16   #4072
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:

może nas ktoś oświeci
hehe to ja jestem nauczona że przy mojej nie wolno mówić, dla niej dzieci są konieczne a już co najmniej 2
więc rozumiesz...wolę jej nie drażnić
powiedziałam tylko że jeśli P będzie chodził w ciąży i się męczył a potem jeszcze urodzi to mogę mieć zaraz

Cytat:
ale też trzeba uważać kiedy
bo np jak oglądaliśmy sale to na takiej jednej mieli jedną wolną datę tylko dlatego że ślub odwołano bo PM wypadł termin porodu
masakra

---------- Dopisano o 13:16 ---------- Poprzedni post napisano o 13:14 ----------

Cytat:

ja niby pracę mam ale taką do że masakra
a na mieszkanie póki co szans nie ma

znajdziemy po nowym roku zobaczysz
Stary 2009-12-27, 13:16   #4073
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
bo np jak oglądaliśmy sale to na takiej jednej mieli jedną wolną datę tylko dlatego że ślub odwołano bo PM wypadł termin porodu
masakra
straszne, albo być w ciąży jak hipopotam na swoim ślubie albo dopiero co po porodzie ja tam wolę póki co odwlec to w czasie ja zaplanowałam wstępnie dziecko na 2017 rok
Cytat:
ja niby pracę mam ale taką do że masakra
a na mieszkanie póki co szans nie ma

znajdziemy po nowym roku zobaczysz
ja żałuję, że naszego domku nie da się wyciąć i przenieść do Wrocka a tak to musimy brać kredyt i kupić coś ale co tam życie...

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-12-27 o 13:18
Stary 2009-12-27, 13:18   #4074
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:

ja się doczekać nie mogę, kiedy pojde do pracy do taty i będę normalnie zarabiać, bo to co teraz było to jedna wielka MASAKRA!!! ehhh z jednej stronby chce bardzo, ale z drugiej boje sie rozstania z Dziubolem

---------- Dopisano o 13:18 ---------- Poprzedni post napisano o 13:17 ----------

Cytat:
straszne, albo być w ciąży jak hipopotam na swoim ślubie albo dopiero co po porodzie ja tam wolę póki co odwlec to w czasie ja zaplanowałam wstępnie dziecko na 2017 rok
ja żałuję, że naszego domku nie da się wyciąć i przenieść do Wrocka a tak to musimy brać kredyt i kupić coś ale co tam życie...
2o17 my to tak 2o12 jakos na poczatku zmajstrujemy po slubie jakos zaraz
Stary 2009-12-27, 13:20   #4075
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
ja się doczekać nie mogę, kiedy pojde do pracy do taty i będę normalnie zarabiać, bo to co teraz było to jedna wielka MASAKRA!!! ehhh z jednej stronby chce bardzo, ale z drugiej boje sie rozstania z Dziubolem
a to Wy teraz razem pracujecie czy jak?
Cytat:
2o17 my to tak 2o12 jakos na poczatku zmajstrujemy po slubie jakos zaraz
no na 30 urodzinki sobie sprawię co się odwlecze....

Stary 2009-12-27, 13:21   #4076
MiciaKicia
Zakorzenienie

Cytat:
mysle tak samo

Kroimy: 2016(?)
MiciaKicia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 13:23   #4077
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
2017
to ja myślę że jednak wyrobię się wcześniej
nie chcę się tu zaklinać bo może akurat biologia się we mnie odezwie niedługo, ale na pewno nie przed ślubem

nawet jakbym była w 2 czy 3 miesiącu to bym nie mogła przeżyć że nie mogę na własnym ślubie
Stary 2009-12-27, 13:26   #4078
karolinusienka
Zakorzenienie

Cytat:
[/COLOR]a to Wy teraz razem pracujecie czy jak?

no na 30 urodzinki sobie sprawię co się odwlecze....
nie nie pracujemy razem obecnie jestem BEZROBOTNA bez prawa do zasilku ehhh 5go stycznia ide sie odhaczyc ehhh oby cos mieli dla mnei bo do kuchni juz nie pojde pracowac o to to nie

ejjj ja do 3o to juz bym chciala miec dwójeczke a trzecie mogłoby być w drodze ale zobaczymy co Bozia da

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

Cytat:
2017
nie chcę się tu zaklinać bo może akurat biologia się we mnie odezwie niedługo, ale na pewno nie przed ślubem

nawet jakbym była w 2 czy 3 miesiącu to bym nie mogła przeżyć że nie mogę na własnym ślubie
my nie bedzimey za bardzo pic na wlasnym weselu, zeby nas nie zmulilo przezylabym jakbym nie musiala pic tylko, zebym mdlosci nie miala
Stary 2009-12-27, 13:27   #4079
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
2017
ale to nie tak daleko ale Ty jesteś starsza ode mnie
Cytat:
ejjj ja do 3o to juz bym chciala miec dwójeczke a trzecie mogłoby być w drodze ale zobaczymy co Bozia da
no to powodzenia i trzymam kciuki za 2 przed 30-stką

Stary 2009-12-27, 13:30   #4080
T'ai
Zakorzenienie

Cytat:
nie nie pracujemy razem obecnie jestem BEZROBOTNA bez prawa do zasilku ehhh 5go stycznia ide sie odhaczyc ehhh oby cos mieli dla mnei bo do kuchni juz nie pojde pracowac o to to nie

---------- Dopisano o 13:26 ---------- Poprzedni post napisano o 13:25 ----------

my nie bedzimey za bardzo pic na wlasnym weselu, zeby nas nie zmulilo przezylabym jakbym nie musiala pic tylko, zebym mdlosci nie miala
to powodzenia życzę bo to różnie bywa
moja koleżanka starała się teraz 2 lata

a schlać się to też nie wypada ale kilka kieliszków po tym stresie się należy

Cytat:
ale to nie tak daleko ale Ty jesteś starsza ode mnie
ano starsza, na ślubie będę miała prawie 26 więc żeby zdążyć do 30-stki trzeba będzie się śpieszyć
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości