|  2009-12-27, 21:09 | #181 | ||||
| Zadomowienie | 

Dot.: Scent Bar XII

uwielbiam po całym dniu słuchania mądrości na wykładach usiąść z kawą i czytać pudelka  Cytat: 
      Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
  a co do włosów to moje są zawsze potargane i robią się z nich takie małe dredziki,nie umiem ich utrzymać w ładzie mimo ze mam je dosyć długie jak można zresztą zobaczyć na moim avatarze   
				__________________ Mikroreklama | ||||
|     | 
|  2009-12-27, 21:12 | #182 | 
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

troche mnie nie było i widzę ze starą knajpę zamknęli.  Nadrobiłam szybko-przelatując was jednym okiem. Usmialam sie z kwiatowo-mydlanego nabytku Red  Jestem nażarta i obarczona kilkoma worami prezentów-te święta nie były jeszcze takie najgorsze   
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | 
|     | 
|  2009-12-27, 21:17 | #183 | |
| Nindżopesz Zarejestrowany: 2008-08 Lokalizacja: Dom Latających Sztybletów 
				 | 

Cytat: 
  A z Glow'a śmiej się śmiej, ciekawe co sama masz w tych worach   | |
|     | 
|  2009-12-27, 21:19 | #184 | ||
| ʞɐɯǝuɐ Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: powązki 
				 | 

Cytat: 
 W każdym razie trzymam kciuki za długość Twoich macek. Cytat: 
  mi też.....  --- Dziołchy od Meteorów, dajcie mi adresy. Wyszło 165 + 5,50 (połowa kwoty za wysyłkę, bo kupiłam dwie rzeczy) = 170,50. Czyli 56,83 + parę zeta za kopertę i wysyłkę do Was. Wyliczę dokładniej jutro. Jeden pojemniczek zastępczy posiadam, a drugiego poszukam. Acha, która bierze oryginalne opakowanko?? 
				__________________ "This is a ticket for the bus that inkubi, suckubi, and serialbi ride to work. There's only one bus, because otherwise it'd be a bi, and then it'd be too busy exploring dating options to pick anyone up." EVERY WOMAN IS A STAR | ||
|     | 
|  2009-12-27, 21:22 | #185 | |
| Zakorzenienie | 

Cytat: 
  Piszę priva  Polly!  A ja się tu za niedługo spać wybieram  Kurka, mam doła   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-12-27 o 21:26 | |
|     | 
|  2009-12-27, 21:36 | #186 | |
| grozi wypollizowaniem Zarejestrowany: 2005-08 
				 | 

Cytat: 
  -dziecko sie obłowiło najbardziej  w każdym razie mam zapas do mycia i kremowania na rok + ponad litr balsamu do ciała. Małż za to ma roczny zapach pachnienia w różnym stylu i guscie-od Old Spice , przez Avon, Adidas i Tumulte  oraz w różnych koncentracjach deów, body mistów, colognów i edt  ---------- Dopisano o 21:32 ---------- Poprzedni post napisano o 21:30 ---------- co do Meteorków tez zastanawiam sie nad kupnem na pół-tylko nie mam pojemniczka do odsypania  no i kasy na koncie...ale to mam nadzieje niedługo sie zmieni  ---------- Dopisano o 21:36 ---------- Poprzedni post napisano o 21:32 ---------- a w ogóle to dostałam tez oczywiście Histoire d'Eau, które sama sobie kupiłam   
				__________________ Fotografia dziecięca i nie tylko   | |
|     | 
|  2009-12-27, 21:36 | #187 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-05 
				 | 

O nieeeee... Już nie żrę więcej... 2 cm więcej w tyłku (96) i talii (68)... Na dole mogłoby zostać, ale muszę zrobić porządek w talii, tak być nie może. Ale już przed Świętami to się musiało zdarzyć, bo mnie spodnie d**ę za bardzo opinały, brrrr... Justyno, nie znam tych propozycji, ale chętnie się zapoznam, bo ciekawe  Póki co pieję sobie z Mariah drugi dzień z rzędu :brzdal: (ale nikt nie piukał szczotką w ścianę, chyba już odpuścili). Polly  Pończochy są?   | 
|     | 
|  2009-12-27, 21:37 | #188 | |||
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-01 
				 | 

ale wydziwiasz...   Czekaj, zajrzę do swoejgo kajecika - coś z Przeminęło z Wiatrem spisywałam  Cytat: 
  Bosski  boski  bossski  Swoją drogą, to Laskowik chyba w skeczu Na Tyłach Sklepu na pytanie czemu zgasło światło, odpowiedział "Bo wokół nie ma minusów, tylko same plusy!"  Cytat: 
  Nie, to ja się przyzwoicie po krzakach chowam...  Raz nawet w krzakach pod jakimś kościołem w Wawie mnie ścisnęło  Cytat: 
  czeszę dokładnie tylko przed myciem  Kiedyś strasznie je czesałam i prostowałam, bo nie znosiłam, jak każda końcówka odstawała w inną stronę. Po latach dopiero poszłam po rozum do głowy i z wady zrobiłam zaletę - zapuściłam włosy, a odstające koncówki zmieniły się w podwinięte fale  Jak umyję, to susze i idę spać. Dzięki temu, rano są puszyste i podkręcone (same z siebie końce tak mają). Tylko lekko przeczesuję - nie ma sensu walczyć z grzebieniem, bo i tak w 5 minut znów kołtunki się porobią  włośnice pospolite z nas  edit: "Była ciemnością i on był ciemnością i nigdy nic nie istniało do owej chwili, tylko ciemnoć i błądzące po jej ciele jego wargi. Chciała coś powiedzieć, ale usta jego znowu znalazły się na jej ustach. Nagle przeszył ją dreszcz szalony, jakiego nigdy nie zaznała;była to radość, strach, szaleństwo, podniecenie, poddanie ramionom zbyt silnym, wargom zbyt twardym, przeznaczeniu, które szło zbyt szybko" M. Mitchell przepiękny opis wspólnej nocy Scarlett i Rhetta   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-27 o 21:44 | |||
|     | 
|  2009-12-27, 21:42 | #189 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
  plus dredziki  ja właśnie też teraz zapuszczam postanowiłam być bardziej sexi   a że praktyczne bo w koka-niełada szybko upleciesz to już swoją drogą   
				__________________ Mikroreklama | |
|     | 
|  2009-12-27, 21:50 | #190 | 
				 | 

Dobranoc   Bo jutro z rańca do roboty    
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | 
|     | 
|  2009-12-27, 21:56 | #191 | |||
				 | 

Cytat: 
 Cytat: 
  Cytat: 
  W załączeniu mroczny efekt znikania: | |||
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-12-27, 22:01 | #192 | |
| Szef ds. Wymianek  Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 
  z kolei o czerwonej slyszalam, ze ma smak blota. coz, zielona i czerwona nadal pozostaja moimi ulubionymi herbatami  a ostatnio zdecydowanie sie przerzucam na lisciaste - wprawdzie przy tym troche balaganu jest, ale bez porownania lepszy smak  nawet sie do bialej w ten sposob przekonalam  http://www.youtube.com/watch?v=SLxrr...eature=related uwielbiam te piosenke i chcialabym znow zobaczyc ten film^^ EDIT Red, ale wlosy   
				__________________ Rebecca Minkoff Bree Body Black (nowa, z metkami)  szuka nowego domu  . Edytowane przez siarka40 Czas edycji: 2009-12-27 o 22:02 | |
|     | 
|  2009-12-27, 22:02 | #193 | |
| Zadomowienie | 

Cytat: 
   nie no ruszam dupsko stąd bo nigdy się nie wykąpię przez Was miłego wieczoru    
				__________________ Mikroreklama | |
|     | 
|  2009-12-27, 22:03 | #194 | ||
				 | 

Cytat: 
  Cytat: 
  W domu rzadko, ale zdarza się... | ||
|     | 
|  2009-12-27, 22:05 | #195 | |
				 | 

też bym się napaliła, ale nie mam na kogo   Pamiętam, ze jak przeczytałam powyższy fragment, to mnie zachwyciło - tez bym tak chciała...  (a nie miałam  bo ja to zimna bitch jestem  ) Cytat: 
  A o czerwonej herbacie pu-erh przeczytałam kiedyś opinię, że ma smak... worka po kartoflach no coś w tym jest...   
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-27 o 22:10 | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-12-27, 22:15 | #196 | 
| Zakorzenienie | 

Piję sobie piwko, żeby się znieczulić   Jezusicku, ale mi humor siadł   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2009-12-27, 22:16 | #197 | 
				 | 

a cóż Ci, dziecko? 
				__________________ Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu | 
|     | 
|  2009-12-27, 22:16 | #198 | |
				 | 

Cytat: 
  Och nie  Mi razem nie wiem, mierzyłam tylko wybrane partie... Taaa  Już nie pamiętam ile wypiłam na tym zdjęciu, generalnie był to mój wieczór panieński (czyli trzech facetów, ja i koleżanka, dmuchanie prezerwatyw, tanie wina i skakanie przez ognisko. A później koleżanka zbałamuciła jednego z kolegów, się działo, łezka w oku) Co do herbat czerwonych i zielonych to pachną mi śledziem i starym sianem więc kupuję z dodatkiem cytryny czy cuś. EDIT: Madziczka, no właśnie, coś się stanęło? Edytowane przez Redhaired Witch Czas edycji: 2009-12-27 o 22:17 | |
|     | 
|  2009-12-27, 22:17 | #199 | 
				 | 

Madziczko, tylko 4 dni i znów bedzie maniana   Nie smęcić  Red - skakanie przez ognisko! To działo się w noc świętojańską...?  Łóżko wzywa... Dobranoc   Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-27 o 22:18 | 
|     | 
Okazje i pomysĹy na prezent
|  2009-12-27, 22:18 | #200 | 
| Zakorzenienie | 

Spleen jakiś  Nie - to entuzjazm przedponiedziałkowy:brzyd  al:   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI | 
|     | 
|  2009-12-27, 22:22 | #201 | |
| Szef ds. Wymianek  Zarejestrowany: 2008-05 Lokalizacja: Poznań 
				 | 

Cytat: 

__________________ Rebecca Minkoff Bree Body Black (nowa, z metkami)  szuka nowego domu  . | |
|     | 
|  2009-12-27, 22:23 | #202 | 
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2009-03 Lokalizacja: jestem warszawianką 
				 | 

| 
|     | 
|  2009-12-27, 22:24 | #203 | |
				 | 

Cytat: 
  Nie martw się, pod koniec tygodnia Sylwek czyli kąpiel w szampanie i znowu długi weekend... Właśnie, pochwalcie się planami Sylwestrowymi  Moje plany zależą od oferty TVN i Polsatu, nigdzie nie idę (najwyżej pod dom puścić kilka petard z zeszłego roku), potem szamponik i w kimę. Fascynujące, czyż nie? | |
|     | 
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|  2009-12-27, 22:24 | #204 | 
| RENTGEN RZĄDZI! | 

co za avek    
				__________________ Jestę hejterę, snobę, trollę i wizażystkom   Jeżeli czegoś nie wolno, a bardzo się chce, to można.... Bądź uprzejmy, zachowuj się profesjonalnie, ale zawsze miej w głowie plan zabójstwa każdej napotkanej osoby     | 
|     | 
|  2009-12-27, 22:25 | #205 | 
				 | 

No i na awatarku widzę, że ekran za mały, głowa za duża, niedobrze, aż sczerniałaś... I nie garb się! | 
|     | 
|  2009-12-27, 22:27 | #206 | 
| Zakorzenienie | 

Redhaired - mam takie same plany  Po pracy zamierzam zaoptrzyć się w dużą ilość piwa i zasiąść przed TV   
|     | 
|  2009-12-27, 22:29 | #207 | |
				 | 

Cytat: 
   | |
|     | 
|  2009-12-27, 22:37 | #208 | |||||||
| Wiedźma Zarejestrowany: 2006-10 Lokalizacja: Katowice 
				 | 

Cytat: 
 - Byłas najchudszą osobą na... (iI tu nazwa konwentu) ![:]](http://static.wizaz.pl/forum/images/smilies/krzywy.gif) To łgarstwo, oczywiście.  Cytat: 
  Cytat: 
  Cytat: 
 Sypią mi się jak nigdy w życiu. Objętościowo ponad połowa zniknęła. zaczynam, się bać.  Ja też nie. To znaczy... Raz byłam łysa, ale czyt o jest fryzura, czy manifest to nie wiem.  Ojaciepierdziu!        Cytat: 
      Cytat: 
  Redaktor i opiekun merytoryczny serii przeczytali moje tłumaczenie, i nie mogą się nazachwycać, jakie dobre jest.  I co ciekawe - nigdy go wcześniej na oczy nie widzieli. Ale rozważają wycofanie niesprzedanego nakładu. Cytat: 
  mam nadzieję, że niezbyt głęboko chowałyśmy i nie wyłaziły z drugiej strony żywopłotu...  Galopuję poprawiać. Dla Cię zmiana awatara na zamyślony.   
				__________________ | |||||||
|     | 
|  2009-12-27, 22:43 | #209 | 
| Zakorzenienie | 

A śmieszniejszego nie masz?  Bo ten jest po prostu fajny   
				__________________ "Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI Edytowane przez madziczka Czas edycji: 2009-12-27 o 22:46 | 
|     | 
|  2009-12-27, 22:46 | #210 | |
| Zakorzenienie Zarejestrowany: 2004-10 Lokalizacja: Silesia 
				 | 

Cytat: 
 Ja tez nigdy nie miałam fryzury. Przeżyłam 50 lat bez fryzury. Tragiczne.    Nigdzie nie idę na Sylwka, siedzę w domu , mam nadzieje że samabo dziecko gdzies pódzie, chociazby do drugiego dziecka  Ja się nie odchudzam, byłam chuda 50 lat, wystarczy. Zjadłam na kolacje grzybowa z makaronem. Mam teraz na talerzyku , torcik orzechowy, adwokatowy i ciasteczko toffikowe   
				__________________ Trzeba rozmawiać a nie czekać , aż się ktoś domyśli , co masz w głowie  . Edytowane przez ROZ-ter-KA Czas edycji: 2009-12-27 o 22:47 | |
|     | 
|  | 
|  Nowe wątki na forum Perfumy | 
|  | 

| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
| 
 | 
 | 
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 05:09.