"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 93 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-27, 21:50   #2761
Kania21
Raczkowanie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez Ilsa Lund Pokaż wiadomość
najpierw trzeba się pogodzić. Porządnie pogodzić. Więc wiadomo że w każdym związku są niesnaski ale nikt się nie zaręcza 2 dni po planowaniu zerwania kontaktu i myślenia jak najgorzej o tej osobie. Trochę to przypomina rozwiązywanie kłótni w łóżku. Czyli ona chce zrywać, on leci z pierścionkiem i ona wariuje ze szczęścia, wszystko jest si. A jak będzie ją przepraszał po ślubie ?
A co to po ślubie zamykają jubilerów?
Kania21 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:50   #2762
martynqsia
Raczkowanie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
najpierw trzeba się pogodzić. Porządnie pogodzić. Więc wiadomo że w każdym związku są niesnaski ale nikt się nie zaręcza 2 dni po planowaniu zerwania kontaktu i myślenia jak najgorzej o tej osobie. Trochę to przypomina rozwiązywanie kłótni w łóżku. Czyli ona chce zrywać, on leci z pierścionkiem i ona wariuje ze szczęścia, wszystko jest si. A jak będzie ją przepraszał po ślubie ?

Skąd wiesz, czy jest to stan permanentny czy jednorazowa myśl? Skąd pewność, że on będzie biegał za nią? Może było coś nie tak, ona myślała nad wszystkim, on ją zaskoczył i jeszcze będzie cudownie?
martynqsia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:52   #2763
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
nie, nie..... ja niczego Ci nie bronię!! źle mnie odebrałaś....
po prostu się dziewie i tyle z mojego komentarza.........
spoko

Kania

Edytowane przez luffka
Czas edycji: 2009-12-27 o 21:53
luffka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:52   #2764
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
Ja narazie nie mam takiego typu na 100%, ale nie będzie to napewno żaden wyszukany wzór, możliwe nawet że całkiem gładkie z żółtego złota o szerokości ok. 5 mm. Także przykro mi, ale dziś bez tortur
niedobra ty

Cytat:
Napisane przez Antii89 Pokaż wiadomość
Mi się podobają... Chociaż ja będę miała z białego złota.
O takie:
http://www.sklepjubilerski.com/sklep...bae0572b773aa7
cena faktycznie powalająca za taką cene bym ich nie chciała bo na tyle nie wyglądają

Cytat:
jakby się ludzie nie czepiali czegoś co jest złym wychowaniem to by niedługo ludzie kupsztala robili na ulicy bo by myśleli że tak jest okej, zero przekazania zasad. Trzeba negować złe zachowanie a moim i M. zdaniem to było moralnie złe. To tak jakby chłopak z którym się zrywa oferował autko więc się dziewczyna cieszy i znowu planuje z nim przyszłość. Mogła grzecznie powiedzieć, że pomyśli i odpowie za 3 miesiące.

skopiowalam mu tamtą wypowiedź
a czy ona gdzieś napisała że chciała z nim zerwać?? ja nic takiego nie wyłapałam, no chyba że przeoczyłam
w związkach bywa różnie ale nie każde "problemy" oznaczają chęć zakończenia związku i nie sądzę żeby którakolwiek z dziewczyn tutaj piszących była zdolna do tego żeby mieć plany rozstania ale zmieniać je bo on się oświadczył w ogóle nie wyobrażam sobie żeby ktokolwiek mógł tak postąpić i unieszczęśliwiać siebie i faceta

a tak w ogóle to mam focha Ins jak mogłaś mnie tak olać

_Maya_ co do sukienek:
1-> bardzo ładny dół, w górze coś mi nie gra ale może przez to że jest niedopasowana rozmiarem
2-> piękna góra ale i dół bardzo fajny
3-> ta kokarda zdecydowanie za dużo no i ten kolor taki trochę jakby majtkowy
czyli 1 lub 2 no chyba że w 3 można zmienić kokardę
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!

Edytowane przez Grapefrutka
Czas edycji: 2009-12-27 o 21:57
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:53   #2765
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez martynqsia Pokaż wiadomość
Skąd wiesz, czy jest to stan permanentny czy jednorazowa myśl? Skąd pewność, że on będzie biegał za nią? Może było coś nie tak, ona myślała nad wszystkim, on ją zaskoczył i jeszcze będzie cudownie?
a od kiedy kobieta zrywa pod wpływem jednorazowej myśli ?

Cytat:
Napisane przez Kania21 Pokaż wiadomość
A co to po ślubie zamykają jubilerów?
współczuję przyszłemu małżonkowi. Mnie uczono o takiej archaicznej rzeczy jak rozmowa ale widocznie teraz się rozwiązuje problemy błyskotkami albo seksem.

Cytat:
Ale patrz skąd wiesz jak to u nich było??? Może najpierw zapytaj dokładnie samą zainteresowaną, a potem wyrażaj osądy.
A swoją drogą wszystko można powiedzieć, ale trzeba umieć się wyrażać, a nie...
słowo 'zdegustowany' nie pasuje waszemu taktowi, tak ?

Edytowane przez Ilsa Lund
Czas edycji: 2009-12-27 o 21:55
Ilsa Lund jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:53   #2766
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
Maya moim zdaniem zdecydowanie nr 3!!!!!!!!!!!

w 1 niaładnie ucina biust po bokach optycznie Ci go tak jak to nazwac..... sciaga no tak dziwnie

a w 2 znowu "cyce jak donice" ale to moje zdanie

ta 3 śliczna i ta kokardka bombowa!! czarująca sukienka!!
Ooo widzę,że ktoś się ze mną zgadza

Ja jeszcze dodam,że w nr 1 i 2 wyglądasz po prostu nieproporcjonalnie.

Bo przez to,że one są dopasowane w bioderkach to wydłużają Ci bardzo dolną częśc ciała,a znowu od linii biustu do szyi masz z kolei tak skróconą odległość. Naaaprawdę nr 3 No moze się nie znam,ale jakem pracuję w sklepie to trochę sylwestek już obejrzała i cosik tam zauważam

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:53   #2767
margueri
Zadomowienie

Cytat:
oj źle się czytam tak niemiłe komentarze......

przede wszystkim margueri nie przejmuj się niektórymi wypowiedziami....
czyli według Ciebie Ilsa.... to że przez okres prawie 4 lat ja w związku ze swoim TŻtem miałam upadki oznacza że miałam nie przyjąć jego oświadczyn a wcześniej przeprosin itp...
i Ty luffka się z tymz gadzasz??????????????

ludzie!!!! każdy ma złe chwile.... nawet nei wiecie czy margueri miała powody...... może mieli jakiś problem i go rozwiązali i mimo to wszystko bardzo się kochają... takie ocenianie zwala mnie z nóg....zwłaszcza wyrażone w taki sposób

Wiesz,nie przejmuje sie tymi komentarzami.W tej chwili liczy sie dla mnie tylko ta blyskotka na paluszku i moja biedna glowa. ehhh
Wiadomo,ze w zyciu roznie sie uklada,raz pod gorke a raz z gorki.Czasami cos sie mysli,ale tak naprwde nie ma sie ochoty tego zrealizowac.Ja wiem,ze my mamy takie charaktery jakie mamy,zycie wspolne nie bedzie zawsze wygladalo jak w bajce.Jednak decydujemy sie na to i chce byc razem.Przeciez milosc wszystko potrafi zwyciezyc!
Teraz najchetniej zadzwonilabym do tz i ustalali termin,ale wiem,ze on juz spi.Teraz czeka nas oficjalne poinformowanie naszych rodzicow o naszych planach.

M&B

"Małżeństwo to diament szlifowany całe życie"
A.R.

Rolki - przejechane ok 20 km (2/28(17))
margueri jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:54   #2768
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
niedobra ty
Ooo a któż to przyszedł, moja lejdi z daleka
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:55   #2769
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:

współczuję przyszłemu małżonkowi. Mnie uczono o takiej archaicznej rzeczy jak rozmowa ale widocznie teraz się rozwiązuje problemy błyskotkami albo seksem.
A gdzie tu jest napisane, że zerwała???
Na podstawie jednej wiadomości, krótkiej wzmianki dopisalaś całą historię pod swoje zdanie.
I coś się tak tego seksu uczepiła???????????? Kto tu o seksie pisła?
Stary 2009-12-27, 21:55   #2770
frezyjka85
Zakorzenienie

podsumowując......

dziwczyna przyszła się tu z nami podzielić swoim szczęściem i jak widać szczerość wśród niektórych uczestniczek (tych starych jak i nowym) nie popłaca........

i teraz zamiast się cieszyć szczęściem właśnie czyta Wasze beznadziejne osądy i komentarze (których wyrażanie w taki sposób nikt nie uważa za słuszne) które mieszają jej spełnione marzenia z gów**m a Was może to bawi......

Dzięki Bogu tak ważna chwila w życiu kobiety jak zaręczyny jest szczęściem przeżywanym we dwoje i margueri może teraz cieszyć się tym ze swoim narzeczonym.....

witki opadają nad Waszą szczerościa.... i jeszcze chcecie mi powiedzieć że to jest psycholog???????????????? ???? na Boga!!!! obym nigdy nie musiała korzystać z porad bo żyły bym sobie podcięła.....
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:56   #2771
P-o-n-y
Zakorzenienie

ja tam rozumiem margueri.
kazdy ma w zwiazku wzloty i upadki, rozne mysli przewalają sie przez głowę. to nic nadzwyczajnego u ludzi, naprawde
i nie klocic sie juz, no!
P-o-n-y jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:56   #2772
Kania21
Raczkowanie

Cytat:

Widzę, że ktoś tu się na żartach nie zna... O mojego małżonka naprawdę nie musisz się martwić.
Stary 2009-12-27, 21:56   #2773
Antii89
Zakorzenienie

Cytat:

Nie odniosłam się do słowa zdegustowany, a do całej wypowiedzi jak to wyżej zaznaczyłam, więc sobie nie dopowiadaj. Bardzo o to proszę.
Stary 2009-12-27, 21:57   #2774
P-o-n-y
Zakorzenienie

raaaany... dziewczyny... a moze dziewczynki? :P bo niektore to sie wykłucają jak za czasow piaskownicy
Stary 2009-12-27, 21:58   #2775
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez luffka Pokaż wiadomość
spoko

Kania
nie chcę ze stała bywalczynią wchodzić w konflikty..... mam nadzieję że ta sprawa nie będzie się ciągnąć po gaciach
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-27, 21:59   #2776
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez margueri Pokaż wiadomość
Wiesz,nie przejmuje sie tymi komentarzami.W tej chwili liczy sie dla mnie tylko ta blyskotka na paluszku i moja biedna glowa. ehhh
darujcie, to po prostu potwierdza to o czym mówię. Myślę że dla nas wszystkich pierścionek jest jednak czymś więcej niż błyskotką na paluszku i dlatego...przemilczę już

trójka jest urocza chociaż nigdy nie wiadomo co by z jedynką wyszło gdyby ją dopasować

Stary 2009-12-27, 21:59   #2777
butterfly20
Zakorzenienie

Isla normalnie cycki mi opadają jak czytam co Ty piszesz

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:59   #2778
Kania21
Raczkowanie

Cytat:
nie chcę ze stała bywalczynią wchodzić w konflikty..... mam nadzieję że ta sprawa nie będzie się ciągnąć po gaciach
Ja nie chciałabym podpaść już na starcie
Stary 2009-12-27, 22:00   #2779
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:
podsumowując......

dziwczyna przyszła się tu z nami podzielić swoim szczęściem i jak widać szczerość wśród niektórych uczestniczek (tych starych jak i nowym) nie popłaca........

i teraz zamiast się cieszyć szczęściem właśnie czyta Wasze beznadziejne osądy i komentarze (których wyrażanie w taki sposób nikt nie uważa za słuszne) które mieszają jej spełnione marzenia z gów**m a Was może to bawi......

Dzięki Bogu tak ważna chwila w życiu kobiety jak zaręczyny jest szczęściem przeżywanym we dwoje i margueri może teraz cieszyć się tym ze swoim narzeczonym.....

witki opadają nad Waszą szczerościa.... i jeszcze chcecie mi powiedzieć że to jest psycholog???????????????? ???? na Boga!!!! obym nigdy nie musiała korzystać z porad bo żyły bym sobie podcięła.....
bo psycholog powinien gładzić po główce i chwalić złe posunięcia i w rezultacie zapędzić nas w jeszcze większy bigos ?

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-27, 22:01   #2780
Kania21
Raczkowanie

Cytat:
darujcie, to po prostu potwierdza to o czym mówię. Myślę że dla nas wszystkich pierścionek jest jednak czymś więcej niż błyskotką na paluszku i dlatego...przemilczę już

trójka jest urocza chociaż nigdy nie wiadomo co by z jedynką wyszło gdyby ją dopasować
no, błyskotkami i seksem kobieta żyje
Stary 2009-12-27, 22:01   #2781
luffka
Zakorzenienie

Cytat:
jakie konflikty? ja jestem pokojowo nastawiona
to jest TYLKO forum internetowe a jak wiadomo na forach ludzie wyrażają SWOJE luźne myśli, opinie...
Stary 2009-12-27, 22:01   #2782
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Isla normalnie cycki mi opadają jak czytam co Ty piszesz
a mi cycki i dupa
Stary 2009-12-27, 22:01   #2783
martynqsia
Raczkowanie

Cytat:
A gdzie tu jest napisane, że zerwała???
Na podstawie jednej wiadomości, krótkiej wzmianki dopisalaś całą historię pod swoje zdanie.
I coś się tak tego seksu uczepiła???????????? Kto tu o seksie pisła?

Może wg autorki seks jest tym sposobem na "porządne pogodzenie" ?

O właśnie się pokłóciłam ze swoim. No pięknie. Dobra noc jak nic będzie
martynqsia jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-27, 22:02   #2784
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Może wg autorki seks jest tym sposobem na "porządne pogodzenie" ?

u mnie seks jest "sposobem na pogodzenie". cos w stylu "loda i zgoda" ale taki seks na zgode jest u mnie najlepszy po szczerej rozmowie, jak juz wszystko wyjasnione wtedy jest słooodko.
Stary 2009-12-27, 22:02   #2785
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Ooo a któż to przyszedł, moja lejdi z daleka

ktoś coś chce czy coś? że takie miłe powitanie

teeeee nie bić mi się tu i nie kłócić
wczoraj było tak miło a dzisiaj co??? znowu się zaczyna niefajnie robić
ja wiem że na forum można pisać co się chce i jak się chce ale jeśli się jest między psiapsiułkami to wiadomo że czasem warto pewne przemyślenia zachować dla siebie tym bardziej że nie było napisane wprost że chciała zerwać więc uważam temat za zamknięty nie ma co snuć domysłów i wyciągać coś czego nie było
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 22:03   #2786
Antii89
Zakorzenienie

No to już cichosza...
Stary 2009-12-27, 22:04   #2787
P-o-n-y
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość

ktoś coś chce czy coś? że takie miłe powitanie

teeeee nie bić mi się tu i nie kłócić
wczoraj było tak miło a dzisiaj co??? znowu się zaczyna niefajnie robić
ja wiem że na forum można pisać co się chce i jak się chce ale jeśli się jest między psiapsiułkami to wiadomo że czasem warto pewne przemyślenia zachować dla siebie tym bardziej że nie było napisane wprost że chciała zerwać więc uważam temat za zamknięty nie ma co snuć domysłów i wyciągać coś czego nie było
przemyslenia mozna ujawnic, ale nalezy liczyc sie z tym, ze nie kazdy sie zgadza z naszym zdaniem. i tak wlasnie powstaja rozne zgrzyty bo zawsze komuś cos nie bedzie pasowalo... wtedy trzeba sie z tym pogodzic i tyle. kazdy ma inne zdanie na kazdy temat
Stary 2009-12-27, 22:04   #2788
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
Maya jak dla mnie 1. albo 3., ale ponieważ nie lubię sukien bez ramiączek, to 1! jest piękna i Ty ślicznie w niej wyglądasz, mimo, że może narazie nie całkiem dopasowana, to co będzie jak będzie już pod Ciebie, ja bym brała będziesz zjawiskową panna młodą, zazdraszczam, że to już. Zdradź co to za suknia i ile kosztuje?
no dobra...to już wyjaśniam sukienka nr 1 sprowadzana z Anglii więc zdjęc nigdzie innych nie ma kosztowała prawie 3 tys. teraz niecałe 2 z tym że "wynegocjowałam" do niej jeszcze halkę za 300, będzie w gratisie
w pierwszej najlepiej się czuje - w takim fasonie=dopasowana wszędzie, a na dole luźna,
Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
pierwsza- jakos mi sie wydaje, ze zmniejsza Ci biust. nie podobaja mi sie te zakladki pdo biustem własnie.
druga- na moje oko bardzo dobrze w niej wygladasz
trzecia- ta kokardaaaaaaaa.. za duza.
cała sukienka nr 1 będzie dopasowywana do mnie czyli biust, którego teraz nie mam (więc nie ma co zmniejszać) - po poprawkach będzie czary mary czy coś
nr 2 była za duża dlatego wygądam kiepsciutko Sama suknia śliczna tylko jakoś mnie nie powaliła model Winnie Maggie sottero
http://www.maggiesottero.com/dress.aspx?style=A3290
nr 3 z tą kokradą jakas bezfirmowa nie wiem skąd.
Mój powiedział że wyglądam jak prezent też mi nie przypadła do gustu no i cała sukienka za wielka chyba trochę jak dla mnie
Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Maya

Moim zdaniem nr 3.
Powiem Ci dlaczego.
Tylko dokładniem nie wiem jak to opisać
Masz małą przestrzeń pomiędzy linią biustu a szyją (czyli dekolt haha).
I ta nr 1 przez pełno tych rónych ozdób,drapowań + ramiączka bardzo Ci tę przestrzeń jeszcze skraca.

Nr 2 jeszcze gorzej.

W nr 3 wyglądasz pieknie

Dodam,że razem z Mamą oglądnęłyśmy te Twoje zdjęcia.I obie zgadzałyśmy się dokłądnie w tych samych kwestiach
Kurcze to ja już zgłupiałam mam długą szyję i wysoko osadzone cycki ale w dekolcie będą "poduszki" takie żeby dekolt był widoczny no i zadnych zmarszczek nie bede tolerowała...w 1 fiszbiny sa za krotkie, a ja mam za waska talie wiec albo ich nie bedzie wcale albo beda dlugie zeby tego zagiecia nie było, w biodrach dopasowanie żeby nie odstawała no i wiązanie na plecach...

o rany...mam metlik w glowie
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 22:04   #2789
Kania21
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
u mnie seks jest "sposobem na pogodzenie". cos w stylu "loda i zgoda" ale taki seks na zgode jest u mnie najlepszy po szczerej rozmowie, jak juz wszystko wyjasnione wtedy jest słooodko.
Stary 2009-12-27, 22:04   #2790
Ilsa Lund
Zakorzenienie

Cytat:

o co ? przecież wczoraj było zupełnie dobrze ! To Ty się chyba chwaliłaś że włosy kizia ?

Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości