|
|
#661 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Nimfomanki ;), cz. 2
[1=9c8d9cec639f523640ce6df 817fef7acb209e2c9_6267281 75cda8;16050328]To też się przydaje
Jak zerwałam z pewnym idiotą, to jak tylko wyszłam z jego domu ulżyło mi i poczułam się lekka jak piórko, a niby 2,5 roku z nim byłam Potrzebowałam trochę samotności, z koleżanką pojechałam na dyskotekę. Ja pojechałam na dyskotekę! Ilu kolesiów się kleiło Poczuć się tak wolną ![]() W zasadzie samotność długo nie trwała ale na pewno dobrze mi to zrobiło [/QUOTE]Moja już trochę trwa.. ale ja albo zbyt wybredna jestem, albo nie wiem co.. kocham tego matoła i nie umiem wyrzucić z serca. Nie sądziłam, że kiedykolwiek mnie to spotka. Zawsze to o mnie nie umiano zapomnieć ![]() Do klubów też chodzę i ogólnie podoba mi się fakt, że nie muszę się nikomu z niczego spowiadać
|
|
|
|
#662 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() zacznij od ugniatania i rozcierania dosyc intensywnego a potem dotykaj delikatnie tylko opuszkami palcow efekt nieziemski dgy ktos gladzi twoje rozpalone juz cialo tak delikatnie gdy ty podniecona juz liczysz na cos wiecej
|
|
#663 |
|
Zakorzenienie
|
Kmee... zerwać z kimś kogo się kocha to chyba naprawdę ciężkie. Miałam kiedyś podobną sytuację. Byłam zmuszona ale nie zerwałam... Jestem z nim nadal...
Ale WY zboczuchy jesteście! Wigilia - sianko! A fe! ![]() BS zrobił mi Boże Narodzenie u niego Byl taki biedak wygłodniały. Zafundował mi boski O a potem sobie....a jego skarb dalej nie spał Po drugim razie też nie spał... wymęczył mnie ![]() Jakie Święta taki cały rok
|
|
|
|
#664 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
#665 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Trudno pogodzić się samemu ze sobą w takiej sytuacji.. i co gorsza nie mam ochoty na kogokolwiek nowego, żeby jakoś się ogarnąć ![]() My? Niemożliwe ![]() ![]() Sianko to tradycja od zarania dziejów ![]() Cytat:
![]() nie strasz! ![]() ---------- Dopisano o 13:34 ---------- Poprzedni post napisano o 13:34 ---------- Cytat:
|
|||
|
|
|
#666 |
|
BAN stały
|
Ja się podpisuję pod Kmee. Mojego BS nie ma, nie było od kilku dni przy mnie i nie będzie jeszcze kilka
( Więc tak nie chcę! ![]() Ja już tam wolę powiedzenie jaki pierwszy stycznia, taki cały rok- nie będziemy wychodzić z łóżka, tak jak w tamtym roku. Caaaaały dzień pod kołderką z przerwą na jakiś film i pizzę dla pozyskania sił
|
|
|
|
#667 |
|
Rozeznanie
|
ja rowniez sie nie zgadzam!
daleko od BSa jeszcze mnie strasznie kusi, pisze erotyczne smski i podteksty na gadu! on jest okrutny ;( |
|
|
|
#668 |
|
Zakorzenienie
|
Mój jest jeszcze bardziej okrutny. Rozmawiamy na skypie, a on mi opowiada ze szczegółami jaki miał boski sen erotyczny. POtwór!
|
|
|
|
#669 |
|
Konto usunięte
|
Ale trafiłam, akurat chciałam się na mojego pożalić
![]() Był dziś świetny seks, ale ja oczywiście niezaspokojona... Wróciła rodzinka, a ja po jakimś czasie mu szepcę, że mam ochotę. Pyta jaką w skali 1-10. Odpowiadam, że 7. Na co ten wredny sadysta z diabelskim błyskiem w oku kładzie się na mnie, całuje mnie po szyi, ociera się, maca itd. I jeszcze ma satysfakcję jak po chwili mówię stopniowo '8...', '9...', '10!' |
|
|
|
#670 |
|
Zakorzenienie
|
Ojjj zła bym była
|
|
|
|
#671 |
|
Konto usunięte
|
Nie wiem czy jestem bardziej zła czy rozpalona, to było z pół godziny temu, a właśnie poszedł
|
|
|
|
#672 |
|
Zakorzenienie
|
Facet to świnia. Inaczej tego nie wyjaśnię
|
|
|
|
#673 |
|
Konto usunięte
|
Inna bajka, że zwykle nam to odpowiada...
|
|
|
|
#674 |
|
Wtajemniczenie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16082243]Nie wiem czy jestem bardziej zła czy rozpalona, to było z pół godziny temu, a właśnie poszedł
Mozna by o jej tekstach napisac spory tomik ![]() Mam dla Was swietna historyjke rysunkowa. Aby wywolac u Was pozadany efekt wkleje ja w dwoch czesciach za ok 1,5h wkleje drugą czesc
![]() Edytowane przez meggara Czas edycji: 2009-12-27 o 21:09 |
|
|
|
#675 |
|
Konto usunięte
|
Oj żebyś wiedziała, z tym tomem
Kiedyś nawet spisywałam gdzieś nasze dialogi, bo codziennie sypie się po kilka takich. ![]() Wypomniał mi dziś, że kiedy ostatnio mnie tak męczył to mu tylko nieprzytomnie dyszałam, że tak nie można, i że to powinno być karalne. ![]() Czekam na ciąg dalszy króliczków
|
|
|
|
#676 |
|
Zakorzenienie
|
a znam te króliczki znam
ostatni mi kolega zadał takie samo pytanie, to udawałam że się na niego rzucam, niestety wiedział co dalej "planuje" bo tez znał tą historyjkę
|
#677 |
|
Wtajemniczenie
|
A dla tych co nieznają powyzszego komiksu... prosze:
|
|
#678 |
|
Wtajemniczenie
|
![]() to mi sie podoba ![]() a wczoraj jeszcze bardziej mi sie podobalo jak BS mnie nicnie wykorzystal zaraz po wejsciu do mojego domu sciagnol mi rajstopki i majteczki i zanurzył sie jezyczkiem miedzy moimi udami potem wszedl tak czyms innym mmm a na koncu jak juz nie moglam wytrzymac z rozkoszy wszedł w druga dziurke hihi i bylo bosko uwielbiam to cala az płonełam
|
#679 |
|
Zakorzenienie
|
Kmee dlaczego to w takim razie zrobiłaś?
![]() Chociaż skoro dajesz sobie radę pewnie tak jest lepiej... Z tymi świętami niech Wam będzie Jakie Święta taki cały rok tylko dla wybranych... chociaż wigilie miałam smutną i ze łzami więc nie zbyt miło ![]() W czwartek sylwester...jakieś przygotowania?
|
|
|
|
#680 |
|
BAN stały
|
Przeżyłam wczoraj coś nieziemskiego...
Z BS'em oglądaliśmy film leżąc koło siebie przytuleni. Miałam na sobie tylko koszulkę i stringi. I nagle ni z tego ni z owego BS złapał mnie za nadgarstki, mocno przytrzymał i zdarł ze mnie stringi. A później było tylko mocno od tyłu, tak że dzisiaj ciężko mi siedzieć. Wielkie O! było 3 razy ![]() I naprawdę boli jak siedzę... |
|
|
|
#681 | |
|
Konto usunięte
|
Cytat:
![]() ![]()
|
|
|
|
|
#682 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Ja to sobie moge BSa narazie jedynie pooglądać na skypie. Głupia Kopenhaga!
|
||
|
|
|
#683 |
|
Rozeznanie
|
odliczam do SS: dwa dni! w srode o tej porze sie spotkamy!
przynajmniej mi sie okres skonczy kurde na tych tabletkach jest taaak ajnie ze najchetniej nie robilabym glupiej przerwy ale mi BS nie pozwala, dalej nie ma zaufania do zabezpieczania sie samymi tabsami i jak wie ze byla krew to spokojniejszy wrrrr, wscieku pochwy dostaje
|
|
|
|
#684 |
|
Wtajemniczenie
|
a my sobie od dzis do sylwka robimy celibat zeby bylo jeszcze bardziej nieziemsko i mnogo
|
#686 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
tylko sms ![]() Cytat:
w środę około południa się zobaczę z BSem, i też mi się do środy okres skończy i też tabletkowo ![]() Tylko, że ja zrobiłam taki eksperyment (juz drugi raz), że przełożyłam sobie okres, ale... na dwa dni wcześniej ale już tak nie będę kombinować, bo pierwszy raz odkąd biorę tabletki strasznie mnie bolało przy okresie :/
|
||
|
|
|
#687 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() ![]() o jezzzzuuu ale mi slinka cieknie! Piekielnie Wam zazdroszcze!!!
|
|
|
#688 |
|
Konto usunięte
|
ZEMŚCIŁAM SIĘ!
Co prawda nie tak dokładnie, jak chciałam, no, ale napalanie z czystej złośliwości zostało odwzajemnione ![]() Tak jak on mnie ostatnio, zapytałam go na wstępie na ile w skali 1-10 ma chcicę. 5. No to dobieram się do niego, grzebię przy spodniach, całuję - 6. Zaczynam całować po szyi, karku - 7. Zdejmuję spodnie, siadam na nim w stringach - już 8. Zdejmuję bluzkę - 9. Rozpinam stanik i przytulam się do jego nagiej klaty - 10. Przytulam się piersiami gdzie indziej, BS spod sufitu wzdycha że 11 W tym momencie oczywiście schodzę z niego i zaczynam się ubierać W każdym razie taki miałam zamiar, ale on zaczął wtedy pieścić i mnie na różne sposoby i zanim się zorientowałam był już we mnie, więc szybka zmiana planów - wielkie O dla mnie, męczenie jego i ucieczka przed jego wielkim O I to już mi się udało - chwilę przed przypomniał sobie, że nie ma chusteczek pod ręką, wstał po nie, a ja już w spodniach Jego mina - bezcenna! ![]() ![]()
|
|
|
|
#689 |
|
Zakorzenienie
|
[1=9dc519fadc633b7a757b479 8db7309973aba49fa_66c3ce7 215651;16105075]ZEMŚCIŁAM SIĘ!
Co prawda nie tak dokładnie, jak chciałam, no, ale napalanie z czystej złośliwości zostało odwzajemnione ![]() Tak jak on mnie ostatnio, zapytałam go na wstępie na ile w skali 1-10 ma chcicę. 5. No to dobieram się do niego, grzebię przy spodniach, całuję - 6. Zaczynam całować po szyi, karku - 7. Zdejmuję spodnie, siadam na nim w stringach - już 8. Zdejmuję bluzkę - 9. Rozpinam stanik i przytulam się do jego nagiej klaty - 10. Przytulam się piersiami gdzie indziej, BS spod sufitu wzdycha że 11 W tym momencie oczywiście schodzę z niego i zaczynam się ubierać W każdym razie taki miałam zamiar, ale on zaczął wtedy pieścić i mnie na różne sposoby i zanim się zorientowałam był już we mnie, więc szybka zmiana planów - wielkie O dla mnie, męczenie jego i ucieczka przed jego wielkim O I to już mi się udało - chwilę przed przypomniał sobie, że nie ma chusteczek pod ręką, wstał po nie, a ja już w spodniach Jego mina - bezcenna! ![]() ![]() [/QUOTE]Hahahahaha I co powiedział biedaczek?
|
|
|
|
#690 |
|
Wtajemniczenie
|
Udusila? Ja bym jej po 100-kroc gorsze meczarnie urzadzila za taką zbrodnie na malym "sojuszniku"
![]() Ciekawe co jej BS zgotuje
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:16.

Jak zerwałam z pewnym idiotą, to jak tylko wyszłam z jego domu ulżyło mi i poczułam się lekka jak piórko, a niby 2,5 roku z nim byłam
Ilu kolesiów się kleiło 

( Więc tak nie chcę!

ale mi BS nie pozwala, dalej nie ma zaufania do zabezpieczania sie samymi tabsami i jak wie ze byla krew to spokojniejszy