Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X - Strona 85 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-27, 21:51   #2521
pakosta
Wtajemniczenie

Dot.: Nałogowe Kosmetykoholiczki - część X

Cytat:
Napisane przez noseknosek Pokaż wiadomość

No proszę, następna pozytywna opinia Jutro będę w Sephorze to przyjrzę się wszystkim odcieniom i dam znać.
Weź koniecznie próbkę
Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Jaaki?
Z tej kolekcji - dla mnie jest identyczny jak Guerlain z... 2007? Wtedy gdy były takie drobniutkie kuleczki.
Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
ja niestety nie pomogę, skoro 02 był dla mnie za ciemny, to nie przyglądałam się dalszym numerkom natomiast w 02 nie zauważyłam różowych akcentów (może one wybijają się na twarzy?) pamiętam, że Nosek zwracała mi na to uwagę
a 01 u nas niestety nie ma, ale skoro tak polecasz, to może jednak skuszę się na ten odcień w ciemno? możesz wymienić zalety tego podkładu?

ten Shiseido kosztuje 160zł? dobrze pamiętam?
Organzza, moja opinia z KWC:
Podkład bogów. Idealna, płynno - śmietankowa konsystencja, doskonałe rozprowadzanie, mocne, choć bardzo naturalne krycie, piękny zapach i świetna trwałość. Niesamowite właściwości pielęgnacyjne, moja skóra wręcz go pije. Żadnego świecenia się a la smalec. Nawet pół suchej skórki. Cudo, nie podkład, druga, lepsza skóra.

Do tego wszystko zamknięte w pięknym, złotym szkle.

Jedyne "ale" to odcienie; są niestety zbyt różowe. Gdyby 03, którego używam, doczekał się wersji 03b z żółtym pigmentem, byłabym mu wierna na zawsze. Tak to czasem skoczę w coś bardziej żółtego.

Shiseido chyba 160.

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 21:52   #2522
emememsik
po prostu Em :)

pakosta, wykropkowalo linka.
Stary 2009-12-27, 22:04   #2523
pakosta
Wtajemniczenie

Acha, zakazana strona...

Puder z kolekcji Gosh Pure Magic, wpisz sobie w google po szczegóły zdjęcie w zał.

Wymiana
pakosta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-27, 22:19   #2524
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

No i po świętach! Nawet nie miałam czasu do Was zajrzeć, mam nadzieję, że miło spędziłyście te kilka wolnych dni
Do mnie się zjechała rodzinka, było super, bo codziennie robiłam siostrze makijaże i fryzury Chrześnicy też fryzury, a dziś pomalowałam jej paznokcie, każdy na inny kolor z wszelkimi możliwymi ozdobami i była zachwycona!
Przy okazji zużylam wodę Naomi Campbell Cat Deluxe, dezodorant C-Thru Ametysth, lakier do włosów Nivea Diamond no i masło Dove pro age ()
Chodzilam spać codziennie po 3 rano, bo z siostrą nie moglyśmy się nagadać no i bardzo się cieszę, bo całe święta spędziłam z rodziną i TŻtem
Dostałam szeroki gumowy fioletowy pas i kasę.
Cytat:
Napisane przez isa666 Pokaż wiadomość
U mnie była przedwczoraj taka popijawa, że cudem żyję. Piliśmy jakiś "wynalazek" mojego wujka i cud, że mi nic po tym nie jest, bo kuzynowi i kuzynce niestety zaszkodził nieco
U mnie właśnie też przedwczoraj była taka impra, że tak się wszyscy schlali, jak nigdy!Tańce, śpiewy no po prostu szok!a tak sie uśmialiśmy, że nas poliki i czaszki bolały! Dziś rodzinka pojechała, to mogliśmy z TŻ odpocząć i obejrzeliśmy Dom zły. Film dobry, ale mam mieszane uczucia, Wesele tego reżysera było lepsze wg mnie...
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 08:01   #2525
isa666
Zakorzenienie

Niedawno wstałam i tak się cieszę, że dziś jestem w domu. Pogadałam na GG z koleżanką z pracy, która ma dziś dyżur i za chwilę idę leżeć do wyrka. Po tych świętach jestem tak zmęczona i tak mnie od wczoraj głowa boli, że nie mam na nic siły
Jutro idę ja na dyżur do pracy, ale mam nadzieję, że będę się dobrze czuła.
Zakupy ciuchowe odkładam do środy, dziś kompletnie nie mam na to siły

Cytat:
Napisane przez fuksjaa Pokaż wiadomość
Dziadkowie TŻa też nam dali butelkę jakiegoś wynalazku, ale póki co nie próbowaliśmy jeszcze, w sylwestra może.

A w ogóle, to ostatnio jest tak dobrze...
[musiałam komuś o tym powiedzieć ]
Cieszę się, że Wam się układa i po cichu trochę zazdroszczę

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
U mnie właśnie też przedwczoraj była taka impra, że tak się wszyscy schlali, jak nigdy!Tańce, śpiewy no po prostu szok!a tak sie uśmialiśmy, że nas poliki i czaszki bolały! Dziś rodzinka pojechała, to mogliśmy z TŻ odpocząć i obejrzeliśmy Dom zły. Film dobry, ale mam mieszane uczucia, Wesele tego reżysera było lepsze wg mnie...
Ja po tych świętach mogę stwierdzić jedno: nie wiedziałam, że w mojej rodzinie są sami alkoholicy Chyba wychlaliśmy zapas alkoholu jaki wujek zgromadził przez cały rok
Śmiechów też było co nie miara i muszę przyznać, że jednak fajną mam rodzinę.
Stary 2009-12-28, 08:39   #2526
Organzza
Zakorzenienie

znowu pada śnieg eeech
Cytat:
Napisane przez pakosta Pokaż wiadomość
Weź koniecznie próbkę
też chyba wezmę, bo wyczytałam, że ten podkład zawiera alkohol, a to tak średnio mi się uśmiecha
Cytat:
Organzza, moja opinia z KWC:
Podkład bogów. Idealna, płynno - śmietankowa konsystencja, doskonałe rozprowadzanie, mocne, choć bardzo naturalne krycie, piękny zapach i świetna trwałość. Niesamowite właściwości pielęgnacyjne, moja skóra wręcz go pije. Żadnego świecenia się a la smalec. Nawet pół suchej skórki. Cudo, nie podkład, druga, lepsza skóra.

Do tego wszystko zamknięte w pięknym, złotym szkle.

Jedyne "ale" to odcienie; są niestety zbyt różowe. Gdyby 03, którego używam, doczekał się wersji 03b z żółtym pigmentem, byłabym mu wierna na zawsze. Tak to czasem skoczę w coś bardziej żółtego.
oo, same superlatywy
wszystko piękne oprócz ceny pamiętam jak kosztował 189zł, a dziś już 210
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 10:29   #2527
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez rzyrafka Pokaż wiadomość
Pokaaaż
Nie dość, że powiem, że jest to żółte, z materiału aksamitopodobnego, obcisłe, krótkie i z półgolfem, a moja przyjaciółka miała to na sobie ostatnio w 5 klasie podstawówki. Do tego równie przebrzydłe dodatki. Będę cudna.

Cytat:
A masz jakiś pomysł?
Planowałam kupić sobie YSL EFC, bo to chyba najfajniejszy tusz, jaki miałam do tej pory. Albo przetestować Diorshow Iconic... W każdym razie nie wiem jeszcze, czy się skuszę, bo zaczynam się przekonywać do Heleny, którą kupiłam ostatnio w SP.

Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak tam kosmetycznie pod choinką? Znalazłyście coś?
U mnie tylko Nirvanesque Enrichie z kosmetyków i to sam, bez ślicznego zestawu, ale z obietnicą, że jak mama gdzieś znajdzie jeszcze zestaw, to dostanę drugie opakowanie.

Cytat:
Ja również wielbię Shiseido L3, i skrobię już dno, to - w zależności ile wypłaty dostanę - chyba nabędę nowe op.
Martuś, a nie wiesz jak w S. jest z wkładami do niego? Czy w ogóle są u nas w sprzedaży i za ile? Bo ja też skrobię dno w dwóch najjaśniejszych odcieniach, a również nie wyobrażam sobie rozstania z nim.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
i stanie się to co ma się stać
iceflower jest offline Zgłoś do moderatora  

Najlepsze Promocje i Wyprzedaże

REKLAMA
Stary 2009-12-28, 10:46   #2528
Hosenka*
Zakorzenienie

Święta, święta i po świętach. Ale niedługo znowu weekend Takie skrócone tygodnie pracy są bardzo fajne

Muszę się Wam pożalić, że niezbyt jestem zadowolona z Insta Dri SH Niby paznokcie są suche po krótkim czasie, ale powierzchnia jest miękka i łatwo o „niespodzianki” - paznokcie malowałam w sobotę a nadal mogę odciskać na nich paznokcie. Dodatkowo, lakiery są mniej trwałe – odpryskują i szybciej się ścierają.
Zużyć – zużyję, bo „jakoś tam” działa, ale nie kupię ponownie. Polecicie coś lepszego?

Instagram

W zapisanych relacjach - wyprzedaż kosmetyków pielęgnacyjnych i do makijażu
Hosenka* jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 10:52   #2529
isa666
Zakorzenienie

A mi się strasznie dziś dzień wlecze. Mogłam była jechać na te zakupy, bo nie wiem co ze sobą zrobić

Stary 2009-12-28, 11:29   #2530
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
Napisane przez Hosenka* Pokaż wiadomość
Muszę się Wam pożalić, że niezbyt jestem zadowolona z Insta Dri SH Niby paznokcie są suche po krótkim czasie, ale powierzchnia jest miękka i łatwo o „niespodzianki” - paznokcie malowałam w sobotę a nadal mogę odciskać na nich paznokcie. Dodatkowo, lakiery są mniej trwałe – odpryskują i szybciej się ścierają.
Zużyć – zużyję, bo „jakoś tam” działa, ale nie kupię ponownie. Polecicie coś lepszego?
Ja planuję zamówić wysuszacz z serii Salon, też Sally Hansen. Mam nadzieję, ze będzie lepszy, bo też ostatnio narzekam na I-D, nawet zmieniłam mu ocenę w KWC na niższą. Mi się co prawda nic nie odciska po takim czasie, ale strasznie zgęstniał i ta buteleczka jest gorsza od poprzedniej, wolniej wysychają paznokcie i coraz ciężej się go użytkuje. No i takie okropne bąbelki mi się często robią na powierzchni lakieru.

Miałam fajny wysuszacz w lecie, SH Dries Instantly, nie miałam mu nic a nic do zarzucenia, ale niestety go stłukłam - trwała bestia, plama wciąż widoczna jest na chodniku przed moją klastką schodową. No a potem już go nie widziałam na All, a szkoda bo kosztował chyba z 5 zł jak go kupowałam.

Podobno dobry jest też Nail Kwik, ale on nawet na Allegro straszy ceną.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-12-28, 11:35   #2531
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez emememsik Pokaż wiadomość
Na pewno nie są przecenione.
Bu, to szkoda, te kolorowe też kuszą strasznie- a nie wiesz gdzie można znaleźć właśnie takei cienkie i brokatowe odpowiedniki?
Cytat:
Napisane przez Estella Pokaż wiadomość
Należy mi się, a wczorak jeszcze zużyłam: żel do hig. int., olejek marokański do włosów avonu i krem tołpy na łydkach i miniaturkę toniku Pure Galenica

Lubicie żele do mycia twarzy AA? Mam ten czarny oczyszczający i mi pasuje i nie wiem czy próbować innych serii tej marki czy szukać czegoś nowego? I lakier do włosów też się kończy- potrzebuję bardzo mocnego i jednocześnie żeby troszkę nabłyszczał Iii toniku już nie mam ale chyba kupię niebieskiego Garnierka.
Cytat:
Z tej kolekcji - dla mnie jest identyczny jak Guerlain z... 2007? Wtedy gdy były takie drobniutkie kuleczki.
A faktycznie, wklejałaś je nie dawno przecież. Miałam je, niestety dla mnbei zbyt drobinkowe były Ja teoretycznie rozświetlaczowo jestem zaspokojona, kusi mnie tylko jeden taki z allegro Manhattanu

Z Sephory zdecydowałam nic nie kupować, za to w JOyu jets informacja, ze do końca roku na całą kolorówkę z MF, Revlon, Astor, Maybelline, Rimmel, Loreal, Bourjois, ID jest 25% w SP i tam postanowiłam zbankrutować. A kuszą: z burzuja kredki do oczu dwie, z MF i Revlona po jednym podkładzie, z Maybelline szminki a z Astor tusze

Cytat:
Napisane przez luskap Pokaż wiadomość
a w czym był gorszy?
Ja zaprosiłam TŻ na Rusałkę do kina, dawno to chciałam obejrzeć, określono go jako "rosyjską Amelię" i teraz będzie grany przez 3 dni w moim ulubionym mikrokinie mikro
Cytat:
Napisane przez iceflower Pokaż wiadomość
Nie dość, że powiem, że jest to żółte, z materiału aksamitopodobnego, obcisłe, krótkie i z półgolfem, a moja przyjaciółka miała to na sobie ostatnio w 5 klasie podstawówki. Do tego równie przebrzydłe dodatki. Będę cudna.

Planowałam kupić sobie YSL EFC, bo to chyba najfajniejszy tusz, jaki miałam do tej pory. Albo przetestować Diorshow Iconic... W każdym razie nie wiem jeszcze, czy się skuszę, bo zaczynam się przekonywać do Heleny, którą kupiłam ostatnio w SP.
To moż epo imprezie wkleisz jakies niewyraźne zdjęcie chociaż Ja już mam koncepcję makijażu- czarno-srebrno holograficzny Kij, że nie mam czego ubrać do takiego looku, ale to będzie taka nasza kameralna imprezka więc nic wyszukanego miec nie muszę

Tez mi się zachciało tuszu YSL- wysłałam sms na konkurs Twojego Stylu, jest do wygrania 15 sztuk Singuliera- może mi się poszczęści tak jak z Armanim kiedyś
Cytat:
Ja też nei oswoiłam Quickena NT i twierdzę, że z Oriflame z serii Visions emalia nabłyszczająca Forcefield była o niebo lepsza. Po Quickenie też mam wrażenie miękkich paznokci, a Visions z rzadko którym lakierem się "nie zgrywał". Normalnie kosztuje 12,90 i od dłuższego czasu nie mogę się doczekać promocji
Jeszcze mam ochotę wypróbować jakiś przyspieszacz z tej nowej serii odżywek Bell http://najpiekniejsza.pl/index.php?o...1510&Itemid=37
Cytat:
A mi się strasznie dziś dzień wlecze. Mogłam była jechać na te zakupy, bo nie wiem co ze sobą zrobić
A ja dziś zawiozłam babcię na zastrzyk, załatwiłyśmy w sądzie jakieś wnioski, odstawiłam ją do busa, wyszperałam na ciuchach jedną bluzkę fioletową nietoperzową- sposród wszystkich nietoperzy jaki emierzyłam lezy najlepiej choć i tak ni eidealnie, ale za 16 zł postanowiłam zaryzykować, najwyżej siostra dostanie . Podjechałam do fryzjerki sie umówic i idę jeszcze dziś na 14 () wyceniła usługę na 65 zł, ale trudno, na tak rzadkie odwiedziny opłaca mi się jednorazowo tyle wydać i miec pewność, że wyjdzie ok.
Potem o 17 umówiłam się z koleżanką na piwku lub herbatce- wcześniej może wpadnę do SP jeszcze; i zostawiam auto na mieście bo siostry wracaja od drugiej babci i sobie wrócą nim albo i mnie zbiorą po drodze jak się nasza mała bibeczka skończy wcześniej

Oswajam sie z nowym kalendarzykiem, trzeba jeszcze porządek zrobić ze starym, ech
rzyrafka jest offline Zgłoś do moderatora  

Okazje i pomysły na prezent

REKLAMA
Stary 2009-12-28, 11:41   #2532
iceflower
Przyjaciółka KWC

Cytat:
To moż epo imprezie wkleisz jakies niewyraźne zdjęcie chociaż Ja już mam koncepcję makijażu- czarno-srebrno holograficzny Kij, że nie mam czego ubrać do takiego looku, ale to będzie taka nasza kameralna imprezka więc nic wyszukanego miec nie muszę
Może coś wrzucę, jak będę mieć jakieś fotki ciekawe. Musimy jeszcze jakieś przebranie dla TŻa wymyślić a z tym gorzej trochę.
przestaniemy się bać
życie stanie się muzyką
Stary 2009-12-28, 11:45   #2533
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Podjechałam do fryzjerki sie umówic i idę jeszcze dziś na 14 () wyceniła usługę na 65 zł, ale trudno, na tak rzadkie odwiedziny opłaca mi się jednorazowo tyle wydać i miec pewność, że wyjdzie ok.
A co robisz z włoskami?
Ja się miałam umówić z kuzynką na podcięcie końcówek, ale chyba załatwię to już po nowym roku, bo teraz będzie miała nawał pracy przed sylwestrem a ja przeżyję jeszcze kilka dni z taką fryzurą.

Przed chwilą siadłam z lusterkiem na kolanach i pęsetą wyrwałam ok. 30 siwych kłaków i to tylko z samej grzywki! Ale uparłam się, że nie będę już farbować. Chyba, że będę tak siwa, że nie będzie innego wyjścia
Stary 2009-12-28, 11:58   #2534
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Może coś wrzucę, jak będę mieć jakieś fotki ciekawe. Musimy jeszcze jakieś przebranie dla TŻa wymyślić a z tym gorzej trochę.
Może fryzura na "jakiegoś" Patricka Swayze czy coś
Cytat:
A co robisz z włoskami?
Ja się miałam umówić z kuzynką na podcięcie końcówek, ale chyba załatwię to już po nowym roku, bo teraz będzie miała nawał pracy przed sylwestrem a ja przeżyję jeszcze kilka dni z taką fryzurą.

Przed chwilą siadłam z lusterkiem na kolanach i pęsetą wyrwałam ok. 30 siwych kłaków i to tylko z samej grzywki! Ale uparłam się, że nie będę już farbować. Chyba, że będę tak siwa, że nie będzie innego wyjścia
w końcu zdecydowałam się skrócić o jakieś 15 cm i wycieniować
Stary 2009-12-28, 12:00   #2535
Hosenka*
Zakorzenienie

Ice: Dzięki O bąbelkach zapomniałam napisać, ale nie wiem czy to nie zależy też od lakieru, bo na Insta Dri nałozonym na jednych lakierach pojawiają się bąbelki a na innych nie.

Instagram

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-28, 12:11   #2536
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko, aż 15 cm?! Nie żal Ci?
Co ja bym dała żeby mi moje urosły o 15 cm....Od dziś zaczynam znów pić pokrzywę, miałam jakiś czas przerwę, więc mogę znowu.
Stary 2009-12-28, 12:32   #2537
rzyrafka
Zakorzenienie

Cytat:
Co ja bym dała żeby mi moje urosły o 15 cm....Od dziś zaczynam znów pić pokrzywę, miałam jakiś czas przerwę, więc mogę znowu.
No dobra, może 10cm- się zobaczy trochę żal ale za długie są i przeszkadzają mi i się plączą, a nakładam już olejek przed myciem, serum olejkowe po myciu i nie pomaga. Więc papa ;-p

No i znalazłam na wiosnę nową kolorystyczną obsesję włosową...
http://www.pinkmelon.de/magazin/make...arabesque.html
piękny ten blond, Loreal miał kiedyś taką farbę platynowo-różowawą

Ok, znikam na cięcie, boję sieeeeeeę
Stary 2009-12-28, 12:51   #2538
sleepy
Zakorzenienie

Cytat:
Ja jestem w małej rozterce bo z jednej strony bardzo chcę ściąć włosy a z drugiej chcę mieć długie Wydaje mi się, że jak zetnę 10-15 cm to od razu pożałuję.

Cytat:
Teraz tym bardziej chcemy zobaczyć

Z racji gorszego ostatnio humoru poczułam potrzebę bliskości z jakąś perfumerią/drogerią Wczoraj zaszłam do Natury ale nic mnie nie zainteresowało, zaraz wybieram się do apteki to może coś wypatrzę.
Stary 2009-12-28, 13:14   #2539
isa666
Zakorzenienie

rzyrafko

sleepy ja zawsze żałuję jak muszę ściąć, a im mam krótsze i wymagają podcięcia to tym bardziej mnie to boli Niestety wiem, że muszę moje teraz podciąć i pasowałoby 5 cm co najmniej, bo są zniszczone bardzo. Ale 5 cm to dużo Na krótkich włosach widać taką różnicę od razu. Teraz mam długość tak lekko za ramiona a jak podetnę to znów będę mieć tak "goło" na karku.
Stary 2009-12-28, 13:27   #2540
noseknosek
lipiec na maksa!!! :)

Cytat:
Napisane przez Organzza Pokaż wiadomość
też chyba wezmę, bo wyczytałam, że ten podkład zawiera alkohol, a to tak średnio mi się uśmiecha
oo, same superlatywy
wszystko piękne oprócz ceny pamiętam jak kosztował 189zł, a dziś już 210
A ja kurczę nic nie załatwiłam bo w mojej Sephorze nie mają tego podkładu jest tylko Parure Extreme, a tego nie chciałam..no ale przetestowałam chociaż kolor, 02 wydaje się być w porządku, taki jasnożółty (choć nie esktremalnie) beż. I kupiłam w ciemno na Truskawie. W Sephorze przeżywałam dramat przed stoiskiem Chanela, bo baardzo mi się spodobały dwa ich róże Miałam brać Guerlaina, ale one mimo wszystko wydają mi się za miękkie i za pudrowe. Ostatecznie wyszłam jednak z prasowańcem Shiseido, bo nigdzie go nie dorwę taniej, a niedługo się skończy.

Ale te róże Chanela i sypkie pryzmy Light Pastel będą moje.

Cytat:
brzmi bosko
Cytat:
Napisane przez iceflower
Miałam tego YSL, bardzo fajny tusz, ale postanowiłam kupić coś taniego tym razem, bo odzwyczaiłam się od tuszowania rzęs i nie wiem czy jeszcze potrafię to robić A jak okaże się, że nie to wolę wydać na tusz mało pieniędzy.
Cytat:
Napisane przez iceflower
U mnie tylko Nirvanesque Enrichie z kosmetyków i to sam, bez ślicznego zestawu, ale z obietnicą, że jak mama gdzieś znajdzie jeszcze zestaw, to dostanę drugie opakowanie.
Oj zazdroszczę. Ja ciągle się waham czy brać ten do suchej czy do wszystkich rodzajów cery.
Cytat:
Napisane przez iceflower
Martuś, a nie wiesz jak w S. jest z wkładami do niego? Czy w ogóle są u nas w sprzedaży i za ile? Bo ja też skrobię dno w dwóch najjaśniejszych odcieniach, a również nie wyobrażam sobie rozstania z nim.
Chyba nie ma
Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Z racji gorszego ostatnio humoru poczułam potrzebę bliskości z jakąś perfumerią/drogerią Wczoraj zaszłam do Natury ale nic mnie nie zainteresowało, zaraz wybieram się do apteki to może coś wypatrzę.
To może do Sephory?

biegam
noseknosek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 13:43   #2541
Koshatka
Zakorzenienie

Cześć
Te 30% w Sephorze to potwierdzona informacja?
Stary 2009-12-28, 13:59   #2542
noseknosek

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Cześć
Tak, dzisiaj kupowałam już ze zniżką

biegam
Stary 2009-12-28, 14:03   #2543
luskap
Zakorzenienie

GG do luskap

Cytat:
a w czym był gorszy?
Ja zaprosiłam TŻ na Rusałkę do kina, dawno to chciałam obejrzeć, określono go jako "rosyjską Amelię" i teraz będzie grany przez 3 dni w moim ulubionym mikrokinie mikro
Czy ja wiem, niby poruszający, a jednak trochę nudny...no i dźwięk kiepski. Chociaż pomysł świetny wg mnie.
luskap jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 14:06   #2544
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Koshatka Pokaż wiadomość
Cześć
Jak najbardziej - dostałam dzis smsa
Szkoda tylko, że u mnie nie ma Sephory, a jechać do najblizszej 110 km niezbyt mi się kalkuluje - taniej wyjdzie mi skorzystać z -20% w Marionaud.

Instagram

Edytowane przez Hosenka*
Czas edycji: 2009-12-28 o 14:07
Stary 2009-12-28, 14:11   #2545
noseknosek

Cytat:
Jak najbardziej - dostałam dzis smsa
ja też dziś dostałam smsa, 3 minuty po tym jak wyszłam z Sephory

biegam
Stary 2009-12-28, 14:18   #2546
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, ale mieli refleks

Nie wiedziałam, że w Marionnaud też są przeceny. Może bym się przeszła jutro po pracy, bo mam blisko...
Stary 2009-12-28, 14:25   #2547
Hosenka*
Zakorzenienie

Cytat:
Haha, ale mieli refleks

Nie wiedziałam, że w Marionnaud też są przeceny. Może bym się przeszła jutro po pracy, bo mam blisko...
Są, są Ale mniejsze niż w Sephorze. W grudniu sporo ich było - przed Mikołajkami, przed Świętami (2 razy) no i teraz przed sylwestrem (-20% na kolorówke i zestawy).
Szkoda, że nie ma -30%, to bym się skusila na meteorytki Największą zniżkę jaką mieli, to było 22% na zapachy (tylko nie wiem czy na wszystkie czy na te w zestawach) przed Mikołajkami (chyba ) Chyba nie ma czekać na więcej niż 20%

Instagram

Stary 2009-12-28, 14:53   #2548
emememsik
po prostu Em :)

Cytat:
Bu, to szkoda, te kolorowe też kuszą strasznie- a nie wiesz gdzie można znaleźć właśnie takei cienkie i brokatowe odpowiedniki?

Oswajam sie z nowym kalendarzykiem, trzeba jeszcze porządek zrobić ze starym, ech
Niestety nie wiem.

A jaki masz w tym roku?

Cytat:
Napisane przez sleepy Pokaż wiadomość
Ja jestem w małej rozterce bo z jednej strony bardzo chcę ściąć włosy a z drugiej chcę mieć długie Wydaje mi się, że jak zetnę 10-15 cm to od razu pożałuję.
Ja tak samo, niby wiem, że są trochę za długie, ale pewnie i tak skończy się na ścięciu końcówek, podcięciu grzywki i wycieniowaniu. Ale to już po nowym roku.
Stary 2009-12-28, 17:37   #2549
isa666
Zakorzenienie

Cytat:
Są, są Ale mniejsze niż w Sephorze. W grudniu sporo ich było - przed Mikołajkami, przed Świętami (2 razy) no i teraz przed sylwestrem (-20% na kolorówke i zestawy).
Szkoda, że nie ma -30%, to bym się skusila na meteorytki Największą zniżkę jaką mieli, to było 22% na zapachy (tylko nie wiem czy na wszystkie czy na te w zestawach) przed Mikołajkami (chyba ) Chyba nie ma czekać na więcej niż 20%
-20% to i tak całkiem dobrze.
Na zapachy by się przydała jakaś promocja. Może w SP coś ciekawego będzie, ale nie wiem kiedy się tam wybiorę znów.
Kolorówka mnie jakoś nie kręci
Stary 2009-12-28, 18:08   #2550
Organzza
Zakorzenienie

Cytat:
A ja kurczę nic nie załatwiłam bo w mojej Sephorze nie mają tego podkładu jest tylko Parure Extreme, a tego nie chciałam..no ale przetestowałam chociaż kolor, 02 wydaje się być w porządku, taki jasnożółty (choć nie esktremalnie) beż. I kupiłam w ciemno na Truskawie. W Sephorze przeżywałam dramat przed stoiskiem Chanela, bo baardzo mi się spodobały dwa ich róże
wydawało mi się że 02 nie ma na Tru chociaż może dołożyli odkąd patrzyłam

a co to za róże? mi się podoba jeden, z kolekcji Murano (i cienie z tejże kolekcji, ale ja tak często maluję oczy czym innym niż tuszem, że chyba by się kurzyły mimo że są tak śliczne )
Cytat:
też dostałam tego sms'a
Cytat:
Kolorówka mnie jakoś nie kręci
trzeba Cię nawrócić
Double with me?
I'm sorry I'm a little late
I got your message by the way
I'm calling in sick today
So let's go out for old time's sake
Organzza jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości