![]() |
#1201 |
Wtajemniczenie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
A jesień zawsze kojarzyła mi się z tobą,
oraz naszymi wieczornymi spacerami. I mimo że temperatura spadała do 0 stopni, nigdy nie było mi przy tobie zimno. W tym roku jesień wyjątkowo chłodna... Przychodził nocą...zabierał jej włosy śpiące w mroku, zanurzał się w niej, zamykał ją w dłoniach ciasno i szczelnie. I policzymy kiedys gwiazdy. Wszystkie. I będziemy bluźnic do utraty glosu. I pójdziemy nad rzekę. I będe uciekać od Ciebie na koniec swiata, mimo ze wiem ze wcale nie zamierzasz mnie gonic. I bede jeszcze płakac ze zlości, bo mnie nie rozumiesz. |
![]() ![]() |
![]() |
#1202 |
Raczkowanie
|
Koniec gapienia się w okno . I znowu słysze głosy w tłumie , lecz nikt nie wiem czego na prawdę chcę i czego potrzebuję . Wypluwam emocje . Chciałabym znac strukturę Twojego serca , może wtedy byłoby łatwiej . Przewijam dawne dni . Jedyne marzenie to byc tą , która jest ona . Jesteśmy jak Słońce i Ziemia , spoglądamy na siebie z daleko .. lecz nie możemy się dotknąc , to co nas dzieli nie pozwala złączyc nam się w jednosc . Już tak to jest , że dla drugie człowieka można zrobic kompletnie wszystko , wszytsko ... Przez cały czas milczysz , nazwę to monologiem . </3 |
![]() ![]() |
![]() |
#1203 | |
Zadomowienie
|
Cytat:
![]() Ty wiesz, że wiewiórcia też Cię kocha mała ![]() ___________________ niedawno dowiedziałam się, że lubię tęsknić .. kiedy tęsknie mam czas na refleksje i uświadomienie sobie tego, co do Ciebie czuję .. lubię tęsknić. Ale co za dużo, to nie zdrowo, więc .. w r a c a j już. pokornie Cię kocham, widzisz ?
wolno Ci nie pamiętać daty moich urodzin, ani miejsca naszego pierwszego pocałunku, ani powodu naszej pierwszej sprzeczki, ale nie zapominaj o moim u ś m i e c h u. mówiłam, że lubię samotność, że to mi sprzyja. Kłamałam bezczelnie. Za dużo zaufania oddałam w jego ręce, za dużo siebie, za dużo szczęścia. cały ten cholerny świat wali mi się na grzbiet. nastrojona na miłość, jestem otwarta na kosmos. nie mam błyszczących klejnotów, nie mam telefonu za 700 zł, nie mam bajerów, nie mam ochoty, jestem z tych frajerek, co i tak nagrzana patrzy Ci w oczy. już nie ma miłości, tylko słowa zostały, z jej ust płynie b a n a ł.
Edytowane przez ruda wiewiora Czas edycji: 2009-12-28 o 12:21 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1204 |
Przyczajenie
|
I never want to see you unhappy
Nigdy nie chciałam zobaczyć cię smutnego You are breath of my life. Jesteś tchnieniem mego życia. when you're so close.. i don't know what to say kiedy jesteś tak blisko.. nie wiem co powiedzieć. "If nothing lasts forever will you be my nothing?" "Jeśli nic trwa wiecznie, czy będziesz moim niczym? I'm falling even more in love with you Zakochuję się w Tobie coraz bardziej. siema ;-) |
![]() ![]() |
![]() |
#1205 |
Zadomowienie
|
♥ Pozornie beztrosko i bezproblemowo.
Jednak te smutne oczy zaprzeczają temu porządkowi. Tak bardzo chciałabym nie spać po nocach, martwić się, bać - o Ciebie. Mieć Cię.. ♥
![]() |
#1206 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#1207 |
Wtajemniczenie
|
Zezowate szczęście ![]() rozwalona układanka . Wszytko co związane z Tobą poleciało w przepaść . _____________ 28.12 miedzynarodowy dzień pocałunku
![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1208 |
Przyczajenie
|
każdego dnia jest coraz gorzej. może powinniśmy w końcu usiąść i pogadać?
udaję cały czas, tak niezwykle rzadko chce mi się śmiać. lepiej, byś przepadł bez wieści. jest tyle błękitu w twych oczach, że pójdę z tobą aż na koniec świata. schowałam Cię przed całym światem, i nikt Cię nigdy tu nie znajdzie.
#1209 |
Raczkowanie
|
Jedyne z czego nie wyrosnę kiedykolwiek to Twoje ciemne włosy i brak przekleństw w słowach.
![]() To musi być miłość jeśli powiesz chłopakowi, że podoba Ci się jego koszula a potem on nosi ją codziennie ![]() Zawieszona w czasie...powieszona na sznurze miłości. To boli. Boli kiedy przechodzę obok Ciebie, a Ty patrzysz jakbym była przezroczysta. Cóż patrząc na definicję "miłości" w wikipedii stwierdzam iż chyba Cię kocham;* Nie jesteśmy za starzy na zabawę w chowanego, prawda?! Bo wiesz..oddałabym wszystko byś powiedział: "Znalazłem Cię" <3
#1210 |
Zadomowienie
|
.nie płacz! Kupię Ci kredki 105 kolorów. Wszystkie czarno-białe..nie płacz! Kupię Ci kredki 105 kolorów. Wszystkie czarno-białe. bezsensu.! krzycząc 'spi***alaj' , prosiłam by został. w moich czterech ścianach ciszy siedem liter niczym mantra ... < / 3 Czy ta toksyczność ją zniszczy? Czuję się jak ktoś przegrany, w tłumie ludzi niewidzialny . Chyba jestem niepotrzebna.. Jest mnie coraz mniej . .Bo całe nasze życie to. To nie te długie lata, a Tych kilka krótkich dni i tych parę chwil... z których Niby nie wynika nic... jak słów odkryć smak..? Ile można nie zasypiać, nie oddychać, płakać i łzy połykać ? Za oknami wciąż na pozór ten sam świat I tylko mnie troszeczkę mniej. nic, naprawdę nic nie pomoże, jeśli Ty nie pomożesz dziś miłości.. powiedz mi coś, czego nikt o Tobie nie wie.. ostatnia i pierwsza szansa, by poznać sens... ? Upoważniona do szczęścia... a kiedy będzie już po wszystkim . oświecę Cię i zniknę, wiesz? tańczyć na deszczu gonić wiatr . kochać Cię, nauczyć się chce . ; * a nie pomyślałeś o tym, że Ona też ma uczucia ? patrzyła na niego z takim podziwem, że w jej oczach zapalały się tańczące iskierki. widzieli je wszyscy, poza nim . x(
![]() |
#1211 |
Zakorzenienie
|
niech Pani napisze jego imię 600 razy, z każdą setka odejmując jedna literka aż w końcu zniknie
Babcia, mama...przestrzegały mnie. Pamiętaj - musisz być silną dziewczynką Każda Twoja łza uśmierca. Na palcach jednej ręki mogę policzyć dzisiaj tych, co pozostali.. Historie nigdy nie mają końca, chociaż książki nam to sugerują. One nie kończą się na ostatniej stronie ani nie zaczynają na pierwszej Żyć? nie, nie umiem.. już nie wiem na czym to polega... PKP- przepraszam, kocham, pamiętam.. W tej chwili jest 6 miliardów... 470 milionów... 818 tysięcy... 671 ludzi na świecie. Niektórzy z nich uciekają przestraszeni. Niektórzy wracają do domu. Niektórzy mówią kłamstwa, by przetrwać dzień. Inni po prostu spoglądają prawdzie w twarz. Niektórzy są złymi ludźmi, w walce z dobrem. A niektórzy dobrzy, walczą ze złem. Sześć miliardów ludzi na świecie. Sześć miliardów dusz. A czasami... Wszystkim czego potrzebujesz jest ta jedna. A ta jedna jest najważniejsza i najtrudniej ją spotkać... Jednak kiedy już jesteś pewna, że jest, odsuwa się od Ciebie. A Ty musisz żyć dalej...
![]() |
#1212 | |
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() _________________________ _________________________ ________ zniewoliłam ich wszystkich mym czarem. nie tylko facet może mieć harem. czy to ty? ktoś głaszcze mnie po włosach nie mówiąc prawie nic. wiem że nie chcesz jeszcze spać wiem że myślisz o tym co ja. kłębek uczuć. dajesz mi wszystko czego pragnę. tajemnica w mojej głowie o której nigdy się nie dowiesz. czas wyleczył mnie z tego co było złe.
![]() |
#1213 |
Wtajemniczenie
|
You never said 'Goodbye'..
Someone tell me why, Did you have to go?? MJ - You are not alone. |
![]() ![]() |
![]() |
#1214 |
Zadomowienie
|
Zmienił ją czas, zmieniły ją łzy.. Rozchwiana wewnętrznie swym chłodem zewnętrznym.. Zbudziła uśpiony rozum, wytężyła swe siły i błagała, by ktoś podał jej rękę i otworzył oczy na świat prawdy.. lepszy czas. Będę patrzyć, aż wypatrzę Cię.. I coraz więcej w żyłach płynie krwi, i coraz częściej miewa podłe sny.. pusty uśmiech. ___________________
![]() |
#1215 |
Raczkowanie
|
*
Jeśli chcesz zobaczyć tęczę, musisz znosić deszcz. Kiedy chodzi o miłość, zbyt wiele to nawet nie wystarczająco. Od chwili, gdy poruszysz czyjeś serce, ono już nigdy nie zamilknie. Kształtuje nas to, co kochamy. Nie chodzi o to, gdzie jedziesz ani co robisz, lecz o to, kogo zabierasz ze sobą. Smutek można znieść w samotności, lecz do szczęścia trzeba dwojga. *
![]() |
#1216 |
Przyczajenie
|
hey wszystkim, jestem tutaj nowa ^^
![]() i może coś odemnie : "Wiesz Prosiaczku... miłość jest wtedy kiedy kogoś lubimy... za bardzo... - Kubuś Puchatek" "kochaj - nie bój się, bo serce nie sługa.. daj siebie wszystko !!" "Gdybyś tu był... choć na chwilę... mam Ci do powiedzenia aż tyle! Gdybyś choć na chwilę był blisko, prostsze by było życie, prostsze bybyło wszystko! Gdybyś tu był i mnie obejmował... Gdybyś mówił kocham i namiętnie całował... Gdybyś wiedział jak mi jest ciężko samotnej nocami... Gdybys wiedział jak jest ciężko żyć marzeniami... Lecz ja wciąż czekam na dzień w którym się spotkamy ..."
Doceniamy gdy tracimy i sprzed oczu nam coś znika, dzisiejsza kartka może być ostatnia z pamiętnika... ![]() ![]() Bezimienni <3 fotoblog Edytowane przez zagubiona_w_trawiexD Czas edycji: 2009-12-28 o 13:33 |
![]() ![]() |
![]() |
#1217 |
Przyczajenie
|
Not thinking about you? So force blind man to see.
nie myśleć o Tobie ? A zmuś ślepca, by widział. (mniej więcej coś takiego.) "air smells like raspberry mamba" powietrze pachnie jak malinowa mamba ![]() I felt like i went straight to the heaven, without dying. Czułem się tak, jak gdybym poszedł prosto do nieba, nie umierając. A co do Sylwestra widziałam gdzieś coś takiego: W Sylwestra pijemy za zdrowie facetów, którzy nas zdobyli, kolesi, którzy nas stracili, debili, którzy nas rzucili i farciarzy, którzy nas poznali! dzisiaj zgon-party! Życzę wszystkim zatrucia metanolem i rakiety w głowę. ![]()
![]() |
#1218 |
Raczkowanie
|
zagubiona_w_trawiexD -uwielbiam Twoj podpis . kradne
![]() składasz sie z tego wszystkiego
czego mi brak ![]()
#1219 |
Raczkowanie
|
Dostałam dziś od Ciebie dawkę szczęścia to dużo nawet nie wiesz jak jestem nie do poznania.
![]() Wiem że Jutra nie będzie Tylko Teraz ma sens Chcę byś widział mnie wszędzie Tak jak ja widzę Cię... moje ostatnie odkrycie ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1220 |
Raczkowanie
|
Flaszka wódki jest jak kobieta: przyciąga wzrok od
pierwszego wejrzenia, a czy jest dobra, czy beznadziejna, poznasz dopiero rano. Przerażenie tak bardzo nas ogranicza i poskramia nasze możliwości. Teraz otacza mnie sześćdziesiąt metrów kwadratowych opłacanego powietrza. Jakże trudno jest, gdy chęci umysłu kolidują z możliwościami ciała. Szkoda jedynie, że wykazanie braku winnego, nie ostudza w nas chęci obarczenia kogoś odpowiedzialnością za krzywdy. Chciałabym, aby ten mróz za oknem zamroził na jakiś czas wszystkie uczucia, które są we mnie. Tak będzie lepiej. I dla mnie i dla wszystkich wokół. Obojętność to paraliż duszy, to przedwczesna śmierć. Nie bierzemy pod uwagi ewolucji, jaka zachodzi w nas samych niemalże codziennie. Zakładanie, że "ja go dobrze znam", to tak jak zakładać, że jutro będzie dziś. Kobiety, przy całej złożoności swojego umysłu, nie potrafią pojąć rzeczy istotnej, ale i prostej, nieskomplikowania męskiego umysłu. Szczęście okazało się dziwką, a ja klientem bez portfela. Jeśli patrzy się na miasto przez pryzmat miłości do niego. Można odnaleźć magię tam, gdzie nie widzi jej nikt inny. Jak artysta, który odkrywa przed światem blask ukryty w diamencie. Im więcej przeszkód, różnic i przeciwwskazań tym bardziej go pragnę. Bo wiesz, są takie sekrety i tajemnice, których nigdy nie powiem Tobie. Mogę opowiedzieć o nich nieznajomemu w pociągu, ale Tobie nie potrafię. Pierwsze poczucie nieukrywanej pogardy- paraliż dla chęci, śmierć kliniczna dla wiary i resuscytacja dla działania. Kobieta ma łzy i przyjaciółkę do wygadania, mężczyzna ciężką pracę i pół litra. Od czubka głowy po palce stóp i z powrotem Kocham Cię. Broń. Jak sama nazwa wskazuje służy do obrony. A ludzie zazwyczaj używają jej do ataku. Słyszałam powiedzenie o oknie, które otwiera się z jednego umysłu do drugiego, ale jeśli nie ma ściany, nie ma potrzeby wstawiania okna, lub klamki.
#1221 |
Zakorzenienie
|
bardzo mi miło
![]() nic na świecie nie zdarza się przez przypadek. dwa-cztery na dobę myślę o Tobie. duszę w sobie plątaninę bezsensownych słów. najpierw jest zbyt pięknie aby mogło być prawdziwie, a później jest zbyt prawdziwie aby kiedykolwiek mogło być pięknie.
#1222 |
Zadomowienie
|
xxgroszek07xx
![]() ![]() CookieCrisp ![]() ![]() z innej bajki ![]() ![]() Na całość idź i niech miłość trwa! Eliksir mam, rozpalę w Tobie żar. I ciężko zapomnieć, gdy śnisz mi się po nocach.
![]() |
#1223 |
Przyczajenie
|
dziecięca fascynacja - idź do diabła - po co ja mam iść do niego skoro on i tak po mnie przyjdzie przywołuję słodkie wspomnienia chłopcze do tej gry, po prostu brak Ci jaj! moje ciało oszalało To nie hit z telenoweli w stylu ona i on. słodka niczym miód chodź opowiem ci bajeczkę, jak Cię wsadzę zaraz w beczkę.
#1224 |
Przyczajenie
|
Jestem wodą, ogniem, powietrzem
Jestem falą, iskrą, obłokiem Jestem ptakiem, rumakiem Jestem liściem na wietrze Jestem śpiewem, szumem, galopem... Jestem burzą, sztormem, tornadem Jestem deszczem, pianą, potopem Jestem krukiem, tygrysem Jestem jadem, pożarem Jestem krzykiem, rykiem, amokiem....[/QUOTE] |
![]() ![]() |
![]() |
#1225 |
Zakorzenienie
|
więc pozwól mi pokierować swoim ciałem dookoła ciebie...
zrozumieć dystans. lubisz bawić się przekomarzaniem. tylko poproś a ustawie ostrość.
![]() |
#1226 |
Zakorzenienie
|
Ta_ z krainy czekOlady
![]() IhateU ![]() Rilen ![]() always be yourself ![]() Martusia1992 ![]() _midnight_ ![]() amozefrytkidotego ![]() Siatkarka18 ![]() ruda wiewiora ![]() panna_miodowa ![]() CukrowaPanna ![]() Missi_16 ![]() Mrs Unfabulous ![]() ellwinga ![]() xDJakJaCieLubiexD ![]() Issuee ![]() ciiri ![]() Drift ![]() Szydera ![]() keeendy ![]() Magari91 ![]() Sharmila ![]() TiScatteroUnaFoto ![]() beMine ![]() Wy to jesteście fenomenalne ![]() ![]() _________________________ ______________ Twardo stąpam po ziemi.Omijam uliczną głupotę . Prysnęło jej przed oczami szczęście . '-Zastanawiałaś się kiedyś co to właściwie jest życie . -coś jak magia ,czyli sen ![]() 'W pośpiechu ,nie powiedziałam Ci że Cię kocham . 'Zamawiam tego chłopaka ,raz ! ![]() 'czułe spojrzenie . 'wystrzępione barbie .
#1227 |
Wtajemniczenie
|
Kochałaś kiedyś tak naprawdę ? ..
Tak mocno, aż do bólu?.. Tak, że nie przespałaś pół nocy, myśląć o nim? .. Kochałaś tak ? .. kiedy leżysz obok niej. kiedy dotykasz ją. całujesz. a ona nie robi nic. jej chłodne usta nawet nie rozchylają się do pocałunku. jej palce już nie zaciskają się na twoich plecach. ona tylko leży. to gorsze, niż jakby powiedziała, że nie chce. jej obojętność jest nie do zniesienia. pozwala ci robić, co tylko zechcesz. masz ją na własność a mimo to... jej nie ma. nie ma dla ciebie. widzisz, ona jest jak lalka z porcelany. ona nie czuje. nie czuje już nic. i tak powiem 'wszystko ok' .. Nie potrafię tego pojąć. Nieobecności. W jednej minucie człowiek jest, w następnej go nie ma. Opowiadasz mu wszystko o swoim życiu,a potem... nie masz do niego dostępu. Wykreślony numer w notesie. Wciąż myślę, że ten... odcinek, głupi kawał, skończy się niebawem, on wróci i wszystko okaże się tylko okrutnym żartem, ta? .. pie**olę połowię twoich zasad. |
![]() ![]() |
![]() |
#1228 | |
Zadomowienie
|
Nie lubię kobiet, które idą od razu do łóżka. No chyba, że na imprezie. - Teoria chłopaków.
Cytat:
No, no, no. ![]() ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1229 |
Zakorzenienie
|
zapach twojej nieobecności wdziera mi się do oczu.
słowami ciepłymi szczelnie otulam serce. nikt nie chce odchodzić, choć wszyscy tak robią. bez pożegnania. cóż za różnica. znajdujesz słowa, aby stworzyć nasz model znikających uczuć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1230 |
Raczkowanie
|
.. i nawet bała się myśleć, że mogło by wam nie wyjść
-kochasz go? -on mnie nie kocha -ale czy ty go... -ja nie jestem ważna -pamiętasz co mi kiedy powiedziałeś? -co? -że nigdy mnie nie pokochasz -ups, no to mi nie wyszło -zakochał byś się we mnie gdybym nie była taka jaka jestem? -to zależy... -zależy od czego? -od tego czy miała byś takie oczy Przygarnij mnie do swojego serca,proszę -a kochał byś mnie gdybym... -tak -ale nie dałeś mi skończyć -bo zawsze będę cię kochać Lubił jeździć ze mną szybko samochodem, lubił oglądać ze mną horrory, lubił lubił wszystko co sprawiało, że tak mocno ściskała jego dłoń i przytulała się do niego. -już czas -na co? -na rozstanie -nie podobało ci się? -bardzo mi sie podobało -to dlaczego patrzysz na jej zdjęcie? -bo zawsze po pocałunku na nią patrze
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 20:13.