|
|
#121 |
|
Zadomowienie
|
Dot.: Po świętach, zostało nam pół roku!
Kurcze ja tez gdzies w domu mam masazer....tylko nie bardzo pamietam gdzie jest polozony a to tez pomaga?
Juz znalazłam ![]() Moj ma takie funkcje: Masaż Ogrzewanie promieniami podczerwonymi Masaz przy uzyciu ogrzewania promieniami podczerwonymi Nadaje sie?
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-12-28 o 15:54 |
|
|
|
|
#122 |
|
Zadomowienie
|
wszelkie masaże na pomarańczową skórkę są wskazane!! regularnie stosowane są skuteczniejsze niż przereklamowane mazidła. chociaż ja uważam, że warto się mimo wszystko jakimś preparatem wspomagać.
|
|
#123 |
|
Przyczajenie
|
Sposób na wypijanie ogromnych ilosci wody - szklanka ze słomką. Nie wiadomo kiedy wchodzi woda...
Zanim ten patent odkryłam, piłam wody tyle, co w kawie... teraz wlewam w siebie 2-3 litry dziennie i nie wiem jak mogłam tego wczesniej nie robić. Ciągle mi się chce pić. Ciągle. Nałog jakiś. Co do gazowanej wody - bąbelki wzdymają brzuch i wtedy jest on większy - więc Twój wybór czy pijesz taką czy taką. Warto popróbować różnych wód (zakupić parę butelek 0.5l). Ja wybrałam żywiec, a np, cisowianka mi nie wchodzi zupełnie - ma okropny smak. Trzymajcie się
|
|
|
|
|
#124 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Jak mowisz ze dobry sposob to wyprobuje... ide po szklanke i po słomke...
|
|
|
#125 |
|
Zadomowienie
|
niunka taki to nie wiem
wiem, że dobre są różne szorowania, ugniatania, szczypania i takie tam. nie wiem na jakiej zasadzie działa ten twój masażer. mój to ma takie rolki masujące, co łapią skórę i ją jakoś szczypią/ugniatają (nie wiem, jak to określić, ale takie odczucie jest).
|
|
#126 |
|
Raczkowanie
|
jestem po obiedzie, teraz myśleco na kolacje. Jogurt naturalny i ... nie wiem? U mnie tradycyjnie ćwiczenia wieczorem, brzuszki itd. Po 1-2 tygodniu już są u mnie fajne rezultaty, brzuch się wstępuje
. Liczę że do wyprzedaży zimowej będę z 3kg do tyłu.I wypróbuje te 8 minutówki ![]() Dziś 2 dzień więc jestem tak zmotywowana, że słodycze mi nie straszne. Ja jak mam chwilę zwątpienia to oglądam "Diabeł ubiera się u Prady". Taki mój prywatny sposób. Pozdrawiam i życzę wszystkim powodzenia!
"Still I feel like a child As I look at the moon Maybe I grew up a little too soon" http://www.youtube.com/watch?v=Eb_KnLZawqk "Prawdziwa przyjaźń przychodzi wtedy, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca" |
|
|
|
|
#127 |
|
Raczkowanie
|
Moim zdaniem picie wody niegazowanej jest o wiele lepsze! Bo nie chce się dużo jeść po niej.. po prostu oszukujesz żołądek a woda nie ma kalorii . Taka niegazowana ;* Więc warto tylko taką pić i do tego herbatki bez cukru ZIELONA i CZERWONA .. TE ORYGINALNE ;]
|
|
|
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
|
|
#128 |
|
Rozeznanie
|
co sądzicie o moich dzisiejszych ćwiczeniach? :
brzuszki - 85 przysiady-45 ćwiczenia na uda skakanie na skakance ( podobno super na nogi ) i troche pobiegam po domu
|
|
#129 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Szczeze to jeszcze nigdy go nie uzywalam...ale mam jakies rozne wymienne koncowki....bede probowala..jak beda jakies efekty to znaczy ze dziala ![]() Sharlotka jestes boska... Normalnie wlałam cała szklane wody..pisze sobie z wami a tu juz mi wody w szklance braklo i jeszcze mi sie pic chce. ta słomka to byl super pomysł.
Start 12.01.2011r. 176cm waga początkowa - 87kg waga aktualna - 85,4kg cel I - 80kg cel II - 75kg cel III - 70kg cel ostateczny - 60kg Edytowane przez niunka22 Czas edycji: 2009-12-28 o 16:08 |
|
|
|
|
|
#130 |
|
Raczkowanie
|
moje ćwiczenia wyglądają podobnie i stosuje jeszcze takie które zobie wymyślam
może powinnam je opatentować
"Still I feel like a child As I look at the moon Maybe I grew up a little too soon" http://www.youtube.com/watch?v=Eb_KnLZawqk "Prawdziwa przyjaźń przychodzi wtedy, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca" |
|
|
|
|
#131 | |
|
Przyczajenie
|
Cytat:
Życzę hektolitrów wlanych w siebie, to naprawdę pomaga
|
|
|
|
|
|
#132 |
|
Rozeznanie
|
co proponujecie na kolacje do 200-250 kcal?
|
|
#133 |
|
Raczkowanie
|
Kiedy jest ważenie?
P.S. Za chwilę wychodzę na spacer
|
|
|
|
#134 |
|
Rozeznanie
|
moze zwazymy sie 4 (niedziela )? co wy na to?
|
|
#135 |
|
Zadomowienie
|
No wlasnie ja tez nie bardzo wiem co wszamac na kolacje....chyba kromke chleba z serkiem wiejskim. nic innego nie przychodzi mi do gowy plus 2 mandarynki
Mi 4 odpowiada
|
|
#136 |
|
Zadomowienie
|
- tuńczyk w sosie własnym
- pierś kurczaka gotowana to mieści się w granicach 200-300 kcal inne propozycje (nie wiem ile mają kcal, ale dobre na kolację, bo białkowe): - 2 jajka na twardo + pomidor/ogórek - 150 g ryby wędzonej + np. ogórek kiszony/konserwowy - serek wiejski + dodatki warzywne - omlet + dodatki warzywne - twaróg chudy + dodatki warzywne coś w tym stylu znalazłam - polecane przy dietach redukujących wagę
|
|
#137 |
|
Rozeznanie
|
dzięki za propozycje
![]() ide zrobić 1 serie brzuszków , bede za kilka minut dobra jestem, zrobiłam wszystkie brzuszki jednak , przysiady , pompki a co u was?
www.toster.pl = fajne zdjęcia i ekstra filmiki Edytowane przez ggabi11143 Czas edycji: 2009-12-28 o 16:50 |
|
|
|
|
#138 |
|
Zadomowienie
|
Ja juz zjadłam kolacje...kromke chlebka zbozowego z serkiem wiejskim i łyżke stołowa kapusty z grochem tak dla smaku
![]() pozniej jeszcze moze jakies mandarynki wszamie. a teraz popijam zielona
|
|
#139 |
|
Raczkowanie
|
Jedzenie tak wcześnie kolacji chyba nie jest dobre bo małoprawdopodobne żebyś do końca dnia wytrzymała. Przynajmniej u mnie się nie sprawdza. Pamiętajcie żeby po 20.00 nic już nie jeść
"Still I feel like a child As I look at the moon Maybe I grew up a little too soon" http://www.youtube.com/watch?v=Eb_KnLZawqk "Prawdziwa przyjaźń przychodzi wtedy, gdy cisza między dwojgiem ludzi nie jest męcząca" Edytowane przez giselle481 Czas edycji: 2009-12-28 o 17:08 |
|
|
|
|
#140 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Wytrzymam...nie martw sie zawsze tak jadłam...
|
|
|
#141 |
|
Raczkowanie
|
ok, wiem że każdy ma inne metody itd. ważny jest cel, który nas wszystkie łączy.
Ja kolacje sobie zjem jak przeczytam 80 stron książki
|
|
|
|
#142 |
|
Rozeznanie
|
właśnie zrobiłam trening abt - 1 serie .
podam wam fajną strone gdzie jest mnóstwo ćwiczen : www.schudnijmy.pl . z wielu zaczne korzystać a co u was? juz po ćwiczonkach czy jeszcze przed?
|
|
#143 |
|
Raczkowanie
|
No u mnie OK. Właśnie się zastanawiam jak będę się cieszyć swoim 'nowym życiem' jak starce te 10 kg ! ;o Będzie cudownie, będzie. Wreszcie będę szcześliwa ;d I wreszcie będę mogła mieć styl taki jaki najbardziej chcę. Czyli taki "trochę" plastikowy
![]() Muszę dać radę, wytrzymać jeszcze te dwa miechy przynajmniej na takiej ostrej diecie. Tylko Kochane muszę odbudowywać włosy ! Bo mam teraz mnie włosow niż więcej .. straaasznie dużo mi wypadło. nie wiem co mam robić .. tyle już sposób wypróbowałam. muszę teraz jadać bynajmniej te wartościowe śniadania i przekąski (warzywa i owoce) .. kurdę no. chyba za te pare miechów będę musiała przedłużyć sobie włosy. myślę o sposobie clip in. podobno najlepszy .. ; *
|
|
|
|
|
#144 |
|
Zadomowienie
|
Ja cwicze zawsze tak koło 19-20 bo po cwiczeniach nigdy nie chce mi sie jesc...
a chodze spac kolo 23 wiec jeszcze troszke czasu zostaje
|
|
#145 |
|
Rozeznanie
|
iza- a ty juz po kolacji? ja zjem tak za max pół godziny .
co sądzicie o pasach odchudzających? wibrujących lub ogrzewających? ja mam taki w domu ( mama kiedys kupiła jak sie odchudzała ) ale niewiem czy warto stosować
|
|
#146 | ||||
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Cytat:
czyli unoszenie nóg, będąc w pozycji klęczącej podpartej.Cytat:
Ja jak zwykle robie 50 brzuszków, 8minute buns, 8 minute legs, ćwiczenia "sikający pies", unoszenie nog na zmianę,w pozycji leżącej bocznej, skłony. Cytat:
Jak na dziś koniec z jedzeniem
![]() Edytowane przez uulleennccjjaa Czas edycji: 2009-12-28 o 18:07 |
||||
|
|
|
|
#147 |
|
Raczkowanie
|
GABI Ja nie jadam kolacji. Ani obiadu
![]() Jem tylko malutkie śniadanie (wartościowe w witaminy,aby odbudować włosy .. przed przedłużaniem) i jem warzywa i owoce to tyle. i pije wodę niegazowaną i herbaty bez cukry zieloną i czerwoną ^^ ;*
|
|
|
|
|
#148 |
|
Zadomowienie
|
Kurcze dziewczyny mam chcice na słodkie
Porażka i jak tu trzymac diete
|
|
#149 |
|
Raczkowanie
|
niunka,ja zawsze wyobrażam sobie, że to co zjem "idzie" sobie na malutkich nóżkach w moje boczki albo brzuch,od razu mi sie odechciewa,zjedz może jakiś owoc,albo marchewke
|
|
|
#150 |
|
Zadomowienie
|
ja chyba zjem niedługo jakąś kolację, żeby się potem nie objadać. właściwie to późno chodzę spać, więc jeszcze co nieco się strawi. kiedyś po 17 nic już nie jadłam, tylko płyny. może to niezbyt zdrowe, ale udało mi się wtedy pozbyć kilku kg. tylko że spać chodziłam wcześniej więc dało się to wytrzymać. ale podobno takie coś spowalnia metabolizm.
to co? pierwsze ważenie/mierzenie 4 stycznia??
![]() |
Nowe wątki na forum Wspólne odchudzanie
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 16:04.

wiem, że dobre są różne szorowania, ugniatania, szczypania i takie tam. nie wiem na jakiej zasadzie działa ten twój masażer. mój to ma takie rolki masujące, co łapią skórę i ją jakoś szczypią/ugniatają (nie wiem, jak to określić, ale takie odczucie jest).

Normalnie wlałam cała szklane wody..pisze sobie z wami a tu juz mi wody w szklance braklo

.. straaasznie dużo mi wypadło. nie wiem co mam robić .. tyle już sposób wypróbowałam. muszę teraz jadać bynajmniej te wartościowe śniadania i przekąski (warzywa i owoce) .. kurdę no. chyba za te pare miechów będę musiała przedłużyć sobie włosy. myślę o sposobie clip in. podobno najlepszy .. ; *