|
Notka |
|
Odchowalnia - jestem mamą Forum dla rodziców. Tutaj porozmawiasz o połogu, karmieniu, wychowaniu dziecka. Wejdź i podziel się swoją wiedzą i doświadczeniem. |
![]() |
|
Narzędzia |
![]() |
#2341 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: CZY MAJOWE CZY CZERWCOWE, NASZE DZIECI są BOMBOWE! 2009 cz.IV
cinka nie łam się
![]() ja przez 2 miesiące szukała kaszki mannej z bobovity bez mleka...po czym okazało się że takowa nie istnieje ![]() Mój już je 180 kaszki pszennej wieczorkiem...i biszkopty je też ![]() i jajecznice nawet ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:49 ---------- Poprzedni post napisano o 10:48 ---------- Cytat:
![]() ![]() chyba że o krowim mówisz ![]() ![]()
![]() |
#2342 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 09:57 ---------- Poprzedni post napisano o 09:55 ---------- Co robicie w sylwestra? |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2343 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() ![]() ![]() Marika, oj współczuję fatalnej wigilii ![]() ![]() Malutka, ![]() Maugoszatka, biedne jesteście ![]() Superzabula, my też mamy huśtawkę ale Aleks jeszcze nie próbował ![]() Cinusiowa, ile Ninula ma długości? Aleks też teraz roztył się po kaszkach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2344 |
Przyczajenie
|
hej Mamusie
postanowilam sie w koncu ujawnic, mam na imie Ania, 04.05 zostałam mamusia Aleksa często Was czytam, ale nigdy nie mam czasu i odwagi sie ujawnic. pozdrawiam i ma nadzieje ze mnie przygarniecie!? |
![]() ![]() |
![]() |
#2345 | |
Zakorzenienie
|
My z Ninulką siedzimy razem w domu. Będziemy oglądać filmy i jakiegoś np. Sylwestra z Jedynką
![]() Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2346 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
Witaj ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#2347 |
Zakorzenienie
|
cze Anulkam77
![]() My też zostajem w Sylwka w domu ![]() COś na przyszły rok może pomyślimy ale wątpie bo mój tż w zimie podnajmuje się jako drogowiec do odśnieżania ![]() No i ciężko coś zaplanować bo nie wiadomo czy go nie wezwą do pracy w razie śniegu ewntualnego ![]() Cinka a ię podglądała ostatnio na nk i jakie ty miałaś boskie włosy ![]() mogę zapytać czemu ścięłaś??
#2348 |
szyciowa specjalistka :)
|
Co robicie w sylwestra?
a my siedzimy f domu....... z Alusią siedzieliśmy, to z Pietrulką też..... bo to wiadomo, czy to nie jedyny wspólny sylwester..... jak nas przestanie nosić na rożne wypady, to dzieciaki już się zaczną rozjeżdżać ![]() i tak fogle, witam po Swiętach ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2349 |
Wtajemniczenie
|
CZE MAMUŚKI! Nam udało się dotrzeć na święta do rodziców, wracamy dopiero po NR, ja jestem chora, Iwo dziś cały dzień i noc u teściowej, bo ja nie mam siły się nim zająć tż też jeszcze nie doszedł do siebie, także święta u nas chorowicie.
Przepraszam, że tak tylko o sobie ale chciałam cokolwiek skrobnąć a nie wiem czy za chwilę będę jeszcze miała internet. Pozdrawiam Was cieplutko i całuje. A teraz poczytam co tam u Was |
![]() ![]() |
![]() |
#2350 | |
Zadomowienie
|
Witam
![]() Kurczę w Wigilię cały czas mnie z wizażu wywalało i nie mogłam Wam złożyć od Naszej trójeczki życzeń Świątecznych ![]() ![]() W każdym razie myślami byłam z Wami ![]() Cytat:
Jeszcze Was nie poczytałam więc zmykam do lektury póki Kalina śpi
![]() ![]() |
![]() |
#2351 | |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Buziaki dla Olivierka, Bryanka i Nicoli ![]() oraz syna mego ![]() ![]() U nas święta również spokojne (i bardzo leniwe ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Ursull – Guzik dziękuje bardzo za życzonka. ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Marika – współczuję tej kłótni. Niektórzy to nie potrafią się ugryźć w język. Żeby w taki wieczór takie akcje robić. ![]() Malutka – pięknie Dawidek siedzi. ![]() ![]() Superzabula – no Jachu to się rozwija w tempie błyskawicznym. Pewnie niedługo Wam biegać zacznie. ![]() ![]() Cinusiowa – a ja dobiję do wagi sprzed ciąży… kiedyś tam. ![]() ![]() ![]() ![]() Maugoszatka – gratulujemy ząbka. ![]() ![]() Caro – Guzik też będzie już miał jakieś 9kg i lekarka nic nie mówiła, że kloc jest. ![]() ![]() Gosik – widziałam zdjęcia na nk. Poprawiłaś się. ![]() ![]() ![]() ![]() Anulkam77 – witajcie z Aleksem. ![]() ![]() ![]() Iwciag – dużo zdrówka dla Was. ![]() Cytat:
![]() A to mister Guziczek przeżywający prezenty ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2352 |
Wtajemniczenie
|
Illbana dziękujemy
![]() Ja myślę, że nie warto się przejmować, że nasze dzieciaczki czegoś tam nie potrafią, tu na forum się tego nauczyłam ![]() ![]() A Hubercik tzn mister Guziczek uroczy!! Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-28 o 16:56 |
![]() ![]() |
![]() |
#2353 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ursull taka choinka piękna stoi w restauracji w Rzepinie woj. lubuskie - ul Słubicka tuż obok Domu Kultury ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2354 |
Zakorzenienie
|
Laski mamy 3 zęba jedynkę górną
![]() Ilbana dzięki za buziaczki dla Olusia ![]() ![]() ja zamówiłam kaszkę z mlekiem i biszkoptami Milupa ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2355 |
Raczkowanie
|
Iwciag - dziękuję
![]() ![]() Blondynkapoznan - ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2356 |
Wtajemniczenie
|
Illbana ja wiem i też porównuje, bo ciężko tego nie robić, ale ważne by się nie zadręczać i zdrowo podchodzić do tego. Do mnie dzwoniła teściowa dosłownie przed chwilą i mówiła, że Iwo sam się podniósł trzymając się rąbka kołderki
![]() Blondynka gratulujemy ząbeczka ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2358 |
Zakorzenienie
|
To jeszcze się wam pochwalę, że po nowym roku jedziemy odebrać kruszynkę
![]() Tą kruszynkę, która przerodzi się w "wielkoludka" ![]() Kruszynkę od nas dostanie mój bratanek, bo jego "stara" boi się być sama w domu jak mój brat w pracy ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2359 | ||||||||
Wtajemniczenie
|
Hej
![]() Dawidowi dzisiaj w nocy chyba strasznie dokuczał ząbek, bo po północy obudził się z takim krzykiem, że przez pół godziny musiałam go tulić, w efekcie spał z nami w łóżku ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() ![]() ad. 3 no i się zaczęło ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ad. 2 ja do tej pory też tak myślałam, ale od świąt jestem spokojniejsza, choć np Dawid do tej pory nie łapie się za stópki, żeby je zjeść. A co do gaworzenia to jesteśmy na etapie grr, rr, wrr, a gu, ej ad. 3 ![]() ![]() gratulacje ![]()
Edytowane przez malutka_24 Czas edycji: 2009-12-28 o 19:47 |
||||||||
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#2360 | |
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() Malutka współczujemy nocki i 3mamy kciuki by dzisiejsza była wporzo! A co do sylwestra to my idziemy do mojej siostry sąsiadki, taka domówka, sami swoi, no i dziś się dowiedziałam, że stroje wieczorowe obowiązują ehh ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#2361 |
Zakorzenienie
|
cinka boniuuu mi ukradli huskyego
![]() jak ja bym chciała ![]() ![]() ![]() ![]() malutka oddzielam żółtko i wrzucam na teflon żeby się ścieło, tzn tak mocniej ![]() ![]() raz jadł ze mną taką zwykłą z białkiem i też mu nic nie było ![]()
#2362 |
Wtajemniczenie
|
uuu coś mi się popierniczyło z kompem
Edytowane przez iwciag Czas edycji: 2009-12-28 o 20:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#2363 |
Zakorzenienie
|
Spóźnione buziaki dla Bryanka, Guzika i Nikoli
![]() Iwciag, ![]() Illbana, ![]() ![]() ![]() Blondynka, gratulujemy ząbka ![]() Malutka, oby ząbek szybko wyszedł ![]() ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#2364 |
Zakorzenienie
|
Caro piesek będzie miał do dyspozycji 150 m2 domu i 23 arowe podwórze
![]() Poza tym oni codziennie z Piotrusiem maszerują nad rzekę, na łąki, do lasu bo tam u nich tego pełno więc piesek będzie miał dobrze. Nie wyląduje w żadnej budzie, ani na łańcuchu, ani w żadnym kojcu. Wchodzi i spi sobie w domu. Już trwają przygotowania do organizowania mu miejsca w domu ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2365 |
Raczkowanie
|
Dzień dobry
![]() Buziaki dla Julki Anji (której już wieki całe tutaj nie było ![]() Wpadłam tylko na chwilę, żeby życzyć Wam miłego dnia ![]() Iwciag - pięknie wyglądasz ![]() ![]() Malutka- ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Gosik - ![]() ![]() ![]() ![]() Cinusiowa - cudne szczeniaki ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2366 |
Zakorzenienie
|
Hej
![]() ![]() Buziaki dla Julka ![]() ![]() Illbana, to mnie lepiej żeby się nie włączała panika ![]() ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#2367 | |
Zadomowienie
|
Dzieńdoberek
![]() No i nie udało mi się wczoraj nadrobić zaległości ale jestem już do tego przyzwyczajona na poczekalni też nie nadążałam ![]() Siedzimy z Kaliną w domciu ![]() Cytat:
![]() Gratulację !!! A my jesteśmy szczerbaci na razie ![]() 23 grudnia byliśmy u pediatry ![]()
![]() ![]() |
![]() |
#2368 |
Raczkowanie
|
Czesc mamuski
![]() Unas swieta mimo ze nie w polsce to calkiem fajne ![]() ![]() Pochwale sie ze jeszcze dwie inne kolezanki urodzily tydzien temu synkow (nowi koledzy Maxia) a trzy inne kolezanki beda mamusiami majowo-czerwcowymi ![]() Z nowosci to mamy 4 zabka ![]() Maxio od 3 tyg. gada TATA i od wczoraj MAMA ![]() Zaczyna sie podnosic do siadania i w lozeczku sie podnosi (jak na fotce) Dzisiaj sie obudzil pierwszy raz o 4:30 zjadl cyca i dalej spal ale ![]() Illbana- chyba wczesniej niewidzialam fotek Guzika alez on fajny ![]() Anulkam77- witam nowa mamusie i synka ![]() Blondynka- gratuluje ząbka |
![]() ![]() |
![]() |
#2369 |
Wtajemniczenie
|
Witam po swietach!
My rowniez po chrzcinach... Czas minał nam fajnie i szybko, Aleks byl grzeczny i caly czas usmiechniety, wszyscy sie dziwili ze jest taki pogodny i wogole nie plakal...a meczyli go wszyscy , co chwile ktos inny sie z nim bawil i robil zdjecia. U fotografa byl ubaw Aleks tak sie smial ze zarazil tym pania fotograf. Od mikołaja dostal trzy pchacze ![]() Moze podpowiedzcie co Wasze dzieci dostaly i z czego najbardziej sie ciesza? Illbana witaj po swietach, my w Sylwestra tez sami w domku bedziemy. A fajne te klocki? Cinusiowa ale te szczeniaczki piekne Iwciag helloł... wracajcie do zdrowia Gosikk a raz na jakis czas moga sie zdarzyc takie trzy pobudeczki....oby dzisiaj spal lepiej Spokojnie tu strasznie ![]()
#2370 |
Zakorzenienie
|
Mell mój te stoliczka dwujęzycznego F.Price
![]() |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 00:24.