Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III - Strona 130 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Być rodzicem > Poczekalnia - będę mamą

Notka

Poczekalnia - będę mamą Forum dla przyszłych rodziców. Poczekalnia - będę mamą to miejsce, w którym podzielisz się tematami związanymi z oczekiwaniem na potomstwo.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-28, 17:16   #3871
elcia0787
Zakorzenienie

GG do elcia0787
Dot.: Planowanie dzidzi na rok 2010 cz. III

pomidorko zostaly mi 4 tyg o porodu takze podejzewam ze bedzie ich coraz wiecej no ale jakos sie przemecze
elcia0787 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:19   #3872
gabisun
Zakorzenienie

Pomidora super tż zareagował napisz nam jeszcze jak od rodziców wrócisz ja dzisiaj z tego wszystkiego pracy nie mogę pisac, gapię się cały czas na te moje testy
gabisun jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:22   #3873
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Pomidorka, no fajnie mąż zareagował, na pewno szczęśliwy jest bardzo

Gabisun, nie dziwię Ci się
Stary 2009-12-28, 17:23   #3874
Tity
Zakorzenienie

Pomodorka ja już gratulowałam(mówiłam, że test nie wychodzi z niczego ) , ale pogratuluję jeszcze raz Co do palenia, moja mama rzuciła jak się dowiedziała, że jest w ciąży i od tamtej pory nienawidzi papierosów
MAGiALENA no to powodzenia życzę

Ollliwko widzisz jaka telepatia, ja wczoraj o tym samym pomyślałam. Chciałam zapytać czy u Ciebie jakieś zmiany W sumie brałam tylko miesiąc niecały, ale w tym miesiącu nie miałam bólu piersi w ogóle, a zawsze mam. Nie miałam humorów, niestety został ból brzucha okropny, ale zobaczmymy jak w przyszłym miesiącu. Do tego przyszły miesiąc monitiruję testami owulacyjnymi. Zobaczymy co z tego będzie A u Ciebie jak tam?
Lolota trzymam kciuki .Bardzo mi się Twój awatar podoba

Dziewczyny tak pod wpływem Waszych ciąż postanowiłam, że jak tylko skończę brać leki na oczy zaczniemy się znowu starać Walić czekanie rok... Bo niedługo dziewczyny już wszystki z dziećmi albo z brzuszkami będziecie a ja dalej będę mieć jakieś ale...
Do tego dzisiaj rozwiązała nam się sprawa Sylwestra. Dostaliśmy zaproszenie do mojego brata ciotecznego, także dylemat z głowy.
W pracy dzisiaj była inwentaryzacja i padam na twarz....

L
J
Tity jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:27   #3875
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Tity Pokaż wiadomość

Dziewczyny tak pod wpływem Waszych ciąż postanowiłam, że jak tylko skończę brać leki na oczy zaczniemy się znowu starać Walić czekanie rok... Bo niedługo dziewczyny już wszystki z dziećmi albo z brzuszkami będziecie a ja dalej będę mieć jakieś ale...
Do tego dzisiaj rozwiązała nam się sprawa Sylwestra. Dostaliśmy zaproszenie do mojego brata ciotecznego, także dylemat z głowy.
W pracy dzisiaj była inwentaryzacja i padam na twarz....
fajnie, że podjełaś taką decyzję a kiedy kończą się leki?
Stary 2009-12-28, 17:28   #3876
Pomidora
Zakorzenienie

Tity, dziękuje A chociaż skończyliście tę inwentaryzację? Odpocznij sobie biedaku.

I mam do ciebie pytanie: jak stworzyłaś listę na początku naszego wątku? Tzn. masz ją gdzieś zapisaną, czy edytowałaś posta pierwszego i tam zmieniasz w razie potrzeby? Bo chcę stworzyć na wrześniowych, a nie wiem jak Pomyślałam, ze zapytam eksperta

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 17:34   #3877
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez gabisun Pokaż wiadomość
fajnie, że podjełaś taką decyzję a kiedy kończą się leki?
Jeszcze do końca nie wiem, na razie czekam aż mi jedno oko wydobrzeje i ewentualnie drugie zrobię. Także co najmniej 3-4 miesiące to potrwa, no ale to nie rok
Pomidorka edytowałam na początku listę, którą zrobiła zgadnij, a teraz ją na bieżąco edytuję w pierwszym poście. Innej metody nie znam
A inwentaryzacja jeszcze ze 2 dni potrwa

L
J
Stary 2009-12-28, 17:37   #3878
Kakusia
Zakorzenienie

Aldii jakie cudowne wieści!!!!!!!! normalnie aż nie mogę pisać o niczym innym muszę szybciuteńko pisać do Zeberki z gratulacjami !!!!

Nasza Córunia

Moje drugie serce, inny rytm Mego życia - Dominiczka
Kakusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 18:42   #3879
aldii
Zakorzenienie

Lenko to trzeba bylo palnac siostre w leb
Pomi fantastyczna reakcja P.
Tity to ja juz trzymam kciuki
Stary 2009-12-28, 19:04   #3880
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Pomidora Pokaż wiadomość
Wieczorem do moich rodziców idziemy, ciekawa jestem ich reakcji. Chociaż mam wrażenie, że się domyślają
To nie zapomnij się nam pochwalić

Byłam u lekarza i akurat jak weszłam do położnej to na chwile lekarz wyszedł i jak zobaczył, że w ciąży jestem i mówiłam o infekcji to od razu mnie przyjął i położna nie miała nic do gadania Mówił, że mała zmiana ale leki dostałam i już mam spokój
I posłuchałam sobie znów serduszka Ale galopuje...

I rozmawiałam z Weruczkiem na nk i obiecała się odezwać na wątku. Trochę się u niej pozmieniało ale pewnie sama opowie. I II Pomidorki ją też skusiły

Michaś
lindsley jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 19:24   #3881
Lenka*
Zadomowienie

GG do Lenka*

Cytat:
Napisane przez aldii Pokaż wiadomość
Lenko to trzeba bylo palnac siostre w leb
Pomi fantastyczna reakcja P.
Tity to ja juz trzymam kciuki
Aldii, moja siostra to zazdrośnica i zawsze robi wszystko, żeby mi udowodnić że jest lepsza, że ma lepszego męża itd. Do tej pory to po mnie spływało, mimo że czasem była wręcz bezczelna, ale jest niedojrzała i myślałam, że może jeszcze dorośnie. Ale w święta przyjechała ze swoim małym synkiem i ze złośliwym uśmieszkiem pojechała mi takim tekstem, że mnie zatkało... "Ja przynajmniej mam męża i syna, a ty co?" A potem coś w stylu, że będę niedługo za stara i nie będę mogła zajść w ciążę Całe święta się potem nie odezwała do mnie, a ja do niej.. Nie spodziewałam się, że usłyszę coś takiego..
Stary 2009-12-28, 19:48   #3882
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lenka* Pokaż wiadomość
Aldii, moja siostra to zazdrośnica i zawsze robi wszystko, żeby mi udowodnić że jest lepsza, że ma lepszego męża itd. Do tej pory to po mnie spływało, mimo że czasem była wręcz bezczelna, ale jest niedojrzała i myślałam, że może jeszcze dorośnie. Ale w święta przyjechała ze swoim małym synkiem i ze złośliwym uśmieszkiem pojechała mi takim tekstem, że mnie zatkało... "Ja przynajmniej mam męża i syna, a ty co?" A potem coś w stylu, że będę niedługo za stara i nie będę mogła zajść w ciążę Całe święta się potem nie odezwała do mnie, a ja do niej.. Nie spodziewałam się, że usłyszę coś takiego..
a co to kurcze jakieś zawody? kto pierwszy ten lepszy... czuje się lepsza ma wcześniej dziecko? a ile ona ma lat? co za dzieciak no nie zazdroszczę siostry, faktycznie jej wypowiedź świadczy o jej niedojrzałości, co za babsztyl
Stary 2009-12-28, 20:13   #3883
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Czesc

Zmobilizowała mnie Tity do odezwania się
Ale nie wiem co napisać. 3 tygodnie miałam zepsutego laptopa i odpoczywałam od myslenia.

Ale szczerze mówiąc nie najlepiej sie juz tutaj czuje, prawie wszystkie jestescie juz zafasolkowane, z czego bardzo się cieszę, ale czytanie o waszych problemach ciążowych sprawia mi przykrość, ciągle myślę, czemu się nam nie udaję. Ten miesiąc to już piąte podejście

Pomidorko --> gratuluje, ściskam bardzo się cieszę, ze Wam się udało BTW. jakie ziółka na owulacje popijałaś?

Ściskam wszystkie

W Gagatkowym świecie Mamo, połamigłówkujemy? - Logico primo
Agatka jest już z nami

Edytowane przez Scio
Czas edycji: 2009-12-28 o 20:21
Scio jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 20:22   #3884
Awenturyn
Rozeznanie

Pomidora wielkie gratulacje

nawet nie wiecie jak miło się czyta takie dobre wieści po całym dniu
wiem wiem znowu mam dużo czytania ale przez te choróbska poprostu nie miałam siły włączac kompika

ale melduje ,że grypa opanowana
w portfelu wieje halny ale jakos daje rade
teraz czekam do sylwestra - bedzie mój tz i dostane od niego spozniony prezencik

a ja po nowym roku musze wybrac sie do gina
znowu mam jakies bolesci ehh oby nie okazalo sie ,że znowu z jajnikiem problem o reszcie nie wspomne
czeka mnie chyba zabieg i mam dylemat czy zrobic czy nie
Awenturyn jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 20:22   #3885
Tity
Zakorzenienie

Lenka no to siosrta wredna :/
Scio nie przejmuj się...chociaż łatwo mówić. Jeszcze wiele z nas nie jest w ciąży i jeszcze pewnie część z nas nie będzie jakiś czas. Każdej jest przykro, że znowu przychodzi @, ale co zrobić. Jednym się udaje szybciej drugim później. Nam też się nie udało do tej pory, ale trzeba próbować do skutku. Poza tym z tych dziewczyn co są w ciąży nie wiele się odzywa. Część na dobre wyemigrowała stąd, szkoda, bo przykro, że się nie przywiązały do dziewczyn z wątku, no ale co zrobić...
Mam nadzieję, że Wam się szybko uda i nam się pochwalisz jak już nadejdzie ten szczęśliwy moment Ściskam
Awenturyn no to dobrze, że grypa opanowana Przykro mi tylko, że znowu z jajnikiem cyrki. Myślę, że jeśli ma to Ci się w jakiś sposób odbić na zdrowiu to lepiej, żebyś zrobiła zabieg.

L
J

Edytowane przez Tity
Czas edycji: 2009-12-28 o 20:24
Stary 2009-12-28, 20:34   #3886
zgadnij_MS
Zakorzenienie

Lenko widzę, że obie miałyśmy "super" święta dzięki rodzince Dla mnie to były najgorsze święta ze wszystkich o których pamiętam i atmosfera trwa nadal

zgadnij_MS jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 20:37   #3887
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Tity jesteś kochana.
Powiem szczerze, ze ddobrze mi zrobiła taka przerwa. Ale i jednak Was brakowało
W srodę idę na usg kontrolnę, byłam tuż przed świętami i coś się ginowi nie spodobało. A po Nowym Roku TZ idzie na badanie nasienia, doradził mi o lekarz, ze po co czekać rok, jak można sprawdzić, może się okazać, ze to jakaś infekcja, prosta do wyleczenia A potem pobadamy hormony.
Póki co mierzę tempkę, a od przyszłego cyku mam zamiar kupić testy owulacyjne, wiesiołek i te ziółka o których pisała Pomidora (o ile przypomnie nazwę)

Agatka jest już z nami
Stary 2009-12-28, 20:49   #3888
gabisun
Zakorzenienie

Scio no nareszcie do nas wróciłaś, nie wolno ci się łamać na pewno i na ciebie przyjdzie pora, więc proszę mi się tu nie dołować i z pozytywnym nastawienie ( i pomocą ziółek) brać się za nowy cykl
Tity nie wiem o jakich emigrantkach mamusiowych piszesz ,ale to chyba nie znaczyło, że chcecie się zafasolkowanych pozbyć z tego wątku, żeby wam nastroju nie psuć mi tutaj dobrze z wami
Stary 2009-12-28, 21:02   #3889
abz
Zakorzenienie

Cytat:
Jeżeli chodzi o powiadomienie męża, to ja już od kilku miesięcy mam filmik złożony z naszych zdjęć (od początku związku) pokazujących się do melodii "Zabiorę cię właśnie tam" i na końcu jest napis "Kochanie, będziesz tatusiem" No chyba się zorientuje o co chodzi, co nie?

Palenie rzucone... od dzisiaj Tylko nie bić, ja ciągle nie wierzyłam, ze to ciąża
Pomidora gratuluję już tak ostatecznie Fajny pomysł na poinformowanie męża i świetnie zareagował. Ja tak sobie pomyślałam, że mojemu bym musiała tapetę na lapku zmienić z informacją o ciąży, wtedy na pewno by zauważył, ale przyjdzie czas będzie rada.
A za palenie to

Cytat:
bardzo dobre podejście im mniej stresu tym lepiej. Na pewno w końcu doczekasz się swojej upragnionej fasolki, czego z całego serca życzę
kretencja nie lubi jak się mówi fasolka

Cytat:
Napisane przez Malga19 Pokaż wiadomość
bedzie albo Józefina Cecylia albo Izabela Anna
jak dla mnie józefina zdecydowanie odpada, ale izabela może być

Cytat:
Napisane przez Kakusia Pokaż wiadomość
Swoją drogą odkąd jestem w ciąży i czuję dym tytoniowy to się duszę i tak w drugi dzień świąt u teściów, siedzimy sobie w pokoju, teść oczywiście nie mógł wytrzymać i poszedł do kuchni kurzyć.... jeju żebyście wiedziały jak ja się źle poczułam... całe oskrzela mnie drapały, ciężko mi się oddychało... wkurzona wyszłam do drugiego pokoju i stałam przy otwartym oknie. A mój TŻ? Zamiast zwrócić tacie uwagę, żeby przy takich imprezach rodzinnych wstrzymał się z paleniem na te 4h bo są malutkie dzieci, bo jest kobieta w ciąży, to usłyszałam, że przesadzam ehh....

A coś Wam jeszcze opowiem z dnia wczorajszego Wczoraj rano paliło się u nas na klatce, była straż, karetka, kupa dymu... a my z TŻtem przespaliśmy do 10 nie wiedząc o niczym
Tylko jak wstałam to śmierdziało mi metalem jakimś i czułam dym, cała framuga od drzwi wejściowych była czarna, wystraszyliśmy się z TŻtem więc poszłam do sąsiada zapytać czy coś się działo, a On Nam dopiero opowiada... nogi się pode mną ugieły... oto jaką mamy z TŻtem wzorową czujność
teściu palenie mógłby sobie darować!
A was to chyba by mogli z łóżkami wynieść co?

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
I rozmawiałam z Weruczkiem na nk i obiecała się odezwać na wątku. Trochę się u niej pozmieniało ale pewnie sama opowie. I II Pomidorki ją też skusiły
dobrze, że już cie lekarz obejrzał
ciekawa jestem co u weruczka, mam nadzieję, ze dotrzyma słowa i do nas zajrzy

Cytat:
Ale w święta przyjechała ze swoim małym synkiem i ze złośliwym uśmieszkiem pojechała mi takim tekstem, że mnie zatkało... "Ja przynajmniej mam męża i syna, a ty co?" A potem coś w stylu, że będę niedługo za stara i nie będę mogła zajść w ciążę Całe święta się potem nie odezwała do mnie, a ja do niej.. Nie spodziewałam się, że usłyszę coś takiego..
też bym nie darowała takiego tekstu, jak kobieta może mówić coś takiego? Nie wie, że nie wszystkie dzieci poczyna sie za pierwszym podejściem. Jak można w ogóle komuś (najbliższej osobie) robic taką przykrość.

Scio miło cię widzieć. Jeszcze jest nas kilka starających sie, u nas pierwszy cykl = pudło.
Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość
w portfelu wieje halny ale jakos daje rade
teraz czekam do sylwestra - bedzie mój tz i dostane od niego spozniony prezencik

a ja po nowym roku musze wybrac sie do gina
znowu mam jakies bolesci ehh oby nie okazalo sie ,że znowu z jajnikiem problem o reszcie nie wspomne
czeka mnie chyba zabieg i mam dylemat czy zrobic czy nie
miło słyszeć, ze u was lepiej. Jak gin stwierdzi, ze zabieg konieczny to chyba warto zrobić

A ja zjadłam pół paczki chipsów, popiłam 7upem i oglądam seriale. Taki oto wieczór.

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 21:19   #3890
gabisun
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość

kretencja nie lubi jak się mówi fasolka
a to nie wiedziałam w sumie słowa fasolka to nauczyłam się właśnie na tym forum . Myslisz, że kogoś uraziłam, nie wiem czy dobrze cię zrozumiałam, ostatnio przewrażliwiona jestem
Stary 2009-12-28, 21:36   #3891
abz
Zakorzenienie

nie nikogo nie uraziłaś ale tak mi sie zapamiętało, że kretencja nie lubi tego określenia.

abz jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 21:41   #3892
Tity
Zakorzenienie

Cytat:
Scio no nareszcie do nas wróciłaś, nie wolno ci się łamać na pewno i na ciebie przyjdzie pora, więc proszę mi się tu nie dołować i z pozytywnym nastawienie ( i pomocą ziółek) brać się za nowy cykl
Tity nie wiem o jakich emigrantkach mamusiowych piszesz ,ale to chyba nie znaczyło, że chcecie się zafasolkowanych pozbyć z tego wątku, żeby wam nastroju nie psuć mi tutaj dobrze z wami
Gabi widzę, że nie doczytałaś co napisałam Napisałam, że szkoda, że się do nas nie przywiązały i sobie poszły stąd. Np Sensuel i kilka innych dziewczyn....no ale widać po liście mamusiowej kto się odzywa,a kto nie. Mam nadzieję, że Wy będziecie z nami do samego rozwiązania, a nawet przez wychowanie

Cytat:
Napisane przez Scio Pokaż wiadomość
Tity jesteś kochana.
Powiem szczerze, ze ddobrze mi zrobiła taka przerwa. Ale i jednak Was brakowało
W srodę idę na usg kontrolnę, byłam tuż przed świętami i coś się ginowi nie spodobało. A po Nowym Roku TZ idzie na badanie nasienia, doradził mi o lekarz, ze po co czekać rok, jak można sprawdzić, może się okazać, ze to jakaś infekcja, prosta do wyleczenia A potem pobadamy hormony.
Póki co mierzę tempkę, a od przyszłego cyku mam zamiar kupić testy owulacyjne, wiesiołek i te ziółka o których pisała Pomidora (o ile przypomnie nazwę)
No to zazdroszczę ginekologa. Wszyscy u których byłam olewają wszystko....
Pomidora no właśnie czym Ty się wspomagałaś? Tylko wiesiołkiem??

L
J
Stary 2009-12-28, 21:45   #3893
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez zgadnij_MS Pokaż wiadomość
Lenko widzę, że obie miałyśmy "super" święta dzięki rodzince Dla mnie to były najgorsze święta ze wszystkich o których pamiętam i atmosfera trwa nadal
A stało się coś konkretnego czy dalszy ciąg tego co było?
Cytat:
Także co najmniej 3-4 miesiące to potrwa, no ale to nie rok

Cytat:
"Ja przynajmniej mam męża i syna, a ty co?"
Oj chyba krzywdę bym zrobiła za takie słowa w Twojej sytuacji
Cytat:
Czesc
Witaj My kiedyś pytałyśmy czy Wam to przeszkadza ale żadna nic nie powiedziała... Chyba jednak założymy i się przeniesiemy na ten mamusiowy wątek... Chociaż mi z Wami tak dobrze...
Cytat:
Napisane przez Awenturyn Pokaż wiadomość

Cytat:
Napisane przez abz Pokaż wiadomość
ciekawa jestem co u weruczka, mam nadzieję, ze dotrzyma słowa i do nas zajrzy
Też mam taką nadzieję

Objadłam się fasolką po bretońsku, cukierkami, pomarańczami i chipsami i jestem taaaaka pełna... Zmykam...

Michaś
Stary 2009-12-28, 21:45   #3894
marthinisa
Rozeznanie

Cytat:
Czesc

Zmobilizowała mnie Tity do odezwania się
Ale nie wiem co napisać. 3 tygodnie miałam zepsutego laptopa i odpoczywałam od myslenia.

Ale szczerze mówiąc nie najlepiej sie juz tutaj czuje, prawie wszystkie jestescie juz zafasolkowane, z czego bardzo się cieszę, ale czytanie o waszych problemach ciążowych sprawia mi przykrość, ciągle myślę, czemu się nam nie udaję. Ten miesiąc to już piąte podejście
Ściskam wszystkie
Witam! Oj dawno Cię nie było, dawno, ale doskonale Cię rozumiem. U nas właśnie mija jakieś pół roku milości bez zabespieczenia, liczenia dni płodnych i wogóle. Też się zastanawiam dlaczego u nas tak długo to trwa? Zaczynam obawiać się, że dzieje się coś złego i że być może czeka nas długa droga. Dodatkowym utrudnienim jest fakt że mieszkamy za granicą, gdzie kontakt z lekarzem jest okropnie drogi i nie jest łatwo.
Pozdrawiam serdecznie i życzę powodzenia!

Cytat:
Scio nie przejmuj się...chociaż łatwo mówić. Jeszcze wiele z nas nie jest w ciąży i jeszcze pewnie część z nas nie będzie jakiś czas. Każdej jest przykro, że znowu przychodzi @, ale co zrobić. Jednym się udaje szybciej drugim później. Nam też się nie udało do tej pory, ale trzeba próbować do skutku.
Mądrze prawisz

Wystarczy nie umierać.

Woody Allen
marthinisa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 21:58   #3895
Scio
Zakorzenienie

GG do Scio

Cytat:
Napisane przez lindsley Pokaż wiadomość
A stało się coś konkretnego czy dalszy ciąg tego co było?

Oj chyba krzywdę bym zrobiła za takie słowa w Twojej sytuacji

Witaj My kiedyś pytałyśmy czy Wam to przeszkadza ale żadna nic nie powiedziała... Chyba jednak założymy i się przeniesiemy na ten mamusiowy wątek... Chociaż mi z Wami tak dobrze...

Też mam taką nadzieję

Objadłam się fasolką po bretońsku, cukierkami, pomarańczami i chipsami i jestem taaaaka pełna... Zmykam...
Lind broń Boże, nie to miałam na myśli. Chodzi o to, ze czasami po prostu jak się człowiekowi nie udaje, to sie zastanawia, czemu innym sie udaje, a mi nie. Są chwile słabości, ale trzeba je przezwyciężać. Chwalcie się, piszcie i przede wszystkim niczym się nie martwcie.
Wymyśliłaś imię dla synka?
Sorki, może pisałaś, ale nawet nie porywam się za nadrabianie 3 tygodniowych zaległości

Agatka jest już z nami
Stary 2009-12-28, 23:17   #3896
lindsley
Zakorzenienie

Cytat:
Wymyśliłaś imię dla synka?
Sorki, może pisałaś, ale nawet nie porywam się za nadrabianie 3 tygodniowych zaległości
Pisałam kilka str temu... Tz chciał Aleksander a ja wolałabym Dominik ale może jeszcze się zastanowimy... Bo to tak na szybko i wstępnie wybieraliśmy... Jak zostaniemy sami w domku to siądziemy na spokojnie... Do ndz mamy gości...

Michaś
Stary 2009-12-28, 23:25   #3897
Pomidora
Zakorzenienie

Kochane, informacja dla ciekawych, czym się posiłkowałam (a było tego trochę):

Ja piłam ziółka ojca Sroki na owulację. Można kupić na all już wymieszane, albo zerknąć na skład i samemu wymieszać. Pije się je raz dziennie przed snem przez cały cykl. Są całkiem smaczne. Do tego do owulacji tego trafionego cyklu brałam wiesiołek w kapsułkach 3 razy dziennie po jednej tabletce (poprawia jakość śluzu, który to pomaga plemnikom przebyć drogę do jajeczka). Od owulacji zaczęłam brać siemię lniane w tabletkach, które podobno pomaga na zagnieżdżenie się jajeczka w macicy (informacja od mojej koleżanki-biolożki, która zaszła w ciążę mimo tego, ze lekarze nie dawali jej szans i kazali psa sobie kupić a nie dzieci płodzić Dziś Wojtuś ma 3 miesiące ). To brałam dwie tabletki raz dziennie wieczorem. Mąż natomiast wcinał od samego początku Salfazin, a rano wit. E (poprawia długiść życia plemników nawet do 120%). I dostał kategoryczny zakaz gorących kąpieli, które tak lubi. Wydaje się tego dużo, ale nie jest wielkim problemem zaparzyć ziółka do kolacji zamiast herbaty, a wieczorem łyknąć tabletki. Wszystko jest suplementem diety, nie są to żadne dziwactwa. Trzeba tylko wiedzieć, co może poprawić płodność i jak to skompletować. Mam nadzieję, że komuś pomogłam

Kochane, nie odpiszę już dzisiaj każdej, jutro zajrzę, bo padam na ryjek. Opiszę tez reakcję rodziców, ale nie dzisiaj. Dobrej nocy życzę

28.09.2014

Pomidora jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 23:54   #3898
Starlett
Wtajemniczenie

Pomidorka - jeszcze gratulacje ode mnie
Lenka - bardzo nieładnie siostra się zachowała
Lolota - witaj! trzymamy kciuki za teścik

Starlett jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 00:46   #3899
Malga19
BAN stały

Cytat:
Napisane przez olayya Pokaż wiadomość
Ładnie powiedziane. Malga czekamy na Wasze rozpakowanie
Ojj ja tez czekam na nie... ale po nowym roku....

Cytat:
Gabisun, no krechy piękne! Ja chyba za parę dni też zrobię jeszcze jeden teścik, żeby takie zobaczyć

Lenko, no nie ma innej możliwości, ja ściągam i tyle

Marthinisa

Elcia0787, to niestety nie odpędzę tych skurczów, ale życzę, żeby były jak najmniej bolesne

---------- Dopisano o 17:15 ---------- Poprzedni post napisano o 17:12 ----------

Mężu poszedł na próbę, mam czas, żeby napisać o reakcji P. Więc wchodzi, rozmawiamy sobie o jego pracy. Ja mu każę usiąść, bo mam dla niego prezent. No a on, że szybko, bo musi służbowego laptopa podłączyć (potem chyba zapomniał, bo już nie podłączył ). Siedzi, ogląda, śmieje się ze śmiesznych zdjęć, wszystko cacy. W końcu ostatnia klatka z napisem i koniec piosenki. A on siedzi i patrzy przed siebie. Potem na mnie i pyta, czy naprawdę Ja mówię, że naprawdę. A on na to, czy naprawdę naprawdę No to kiwam głową. A ten wariat zaczął krzyczeć, że przeczuwał i wycałował mnie całą. A potem chodził po mieszkaniu i śmiał się jak głupi do sera I mówił do mnie "mamuśka" - powiedziałam, że dziś zdzierżę, bo jest niepoczytalny, ale jak mnie tak jutro nazwie, to go skrzywdzę Normalnie polewkę miałam z niego. Wieczorem do moich rodziców idziemy, ciekawa jestem ich reakcji. Chociaż mam wrażenie, że się domyślają __________________
super reakcja P.

Cytat:
Cio za wrednosc...rany boskie i to w swieta...

a ja spac nie moge....a mala szaleje...
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 00:46   #3900
Malga19
BAN stały

2 razy mi sie wcinelo wyslij.....
Malga19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Poczekalnia - będę mamą

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości