|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2041 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
nie no...
olewa mnie ![]() siedzi z kolega czy coś takiego. ale nie napisał ![]() po prostu sobie ustawił opis
|
|
|
|
#2042 |
|
Wtajemniczenie
|
Uff wreszcie wszystko nadrobiłam...
U mnie dziś ok, byłam u TŻ w sumie spędziliśmy miły dzień, ale czasem mam wrażenie, że pewne rzeczy są załatwiane przez łożko... Szatanica: myślałam, że u mnie z szacunkiem jest dość kiepsko, ale chyba jednak nie...Nie możesz sobie pozwolic na takie coś, bo co będzie później, jeśli zdecydujecie, że chcecie byc razem dalej, wejdzie Ci na głowe, a Ty tylko będziesz cierpieć, naraazie uspokój sie i tak jak dziewczyny mówią olej go, niech sam sie odezwie. |
|
|
|
#2043 |
|
BAN stały
|
szatanico kochana, szkoda mi Ciebie. Ten facet jest zalosny. Nie miej skrupolow go zostawic. Powiedz mu to samo co nam. Zobaczysz, on jak tylko wroci od tego kumpla, przemysli i bedzie chcial wrocic... Naprawde to co piszesz jest straszne. Nie powinnas mu tak ulegac. On sie chyba przyzwyczail do tego i teraz takie problemy sa. Naprawde, nie masz czego zalowac. Dziwie sie, ze znosilas to wszystko tyle czasu. Chyba Ci sie w koncu nalezy cos od zycia, prawda? Kazda kobieta zasluguje by tratowac ja jak ksiezniczke, szanowac i okazywac uczucie.
P.S.Dziewczyny ja z taka glupia sprawa sie do Was zwracam, ale wiem ze Wy macie glowy pelne pomyslow i mzoecie mi pomoc No wiec nie wiadomo czy znajomi do nas wpadna, ale nawet jesli to i tak najpierw albo pozniej bedziemy sami. No i co tu za niespodzianke wymyslic? Czy myslicie ze seksowna czarna sukienka do polowy uda plus czarne koronkowe ponczochy z pasem do nich i koronkowa bielizna wystarcza? No i oczywiscie ustawie jakies swiece zeby nastroj byl. Co moge jeszcze zrobic?
|
|
|
|
#2044 |
|
Wtajemniczenie
|
Cholerka jak zwykle trafiła w sedno sprawy
.
|
|
|
|
#2045 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Z jednej strony niby czujesz, że on Cię kocha, że mu niby zależy itd - ale z drugiej jednak jest olewanie, brak szacunku i takie dziwne traktowanie... ja nie wytrzymałam jednak i drugi raz też bym podjęła taką decyzję... Przykłady mogę mnożyć - "jemy coś razem? " no ok, to chodź, coś wymyślimy" - " to co zrobisz do jedzenia? masz to i to, bo ja to lubię" - i jak już robiłam obiad, to on przed kompem a ja zapierdzielałam w kuchni, o pomoc nie mogłam się doprosić. Nie raz mijał mnie na ulicy - ani cześć, ani spie..., udawał że mnie nie widzi, a potem twierdził, że nie zwraca uwagi na takie rzeczy... sory - mijamy się a on nic!! I wiele innych... szkoda gadać. A Tobie życzę, żebyś z nim pogadała i wyjaśnili sobie wszystko, a jak to nic nie da, to nie warto tego ciągnąć - zamęczy Cię to. pozdrawiam
|
|
#2046 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczyny, a ja uznałam, że od nowego roku zmieniamy nasze życie z TŻtem.
Trzeba spoważnieć troche, znajomi niecodziennie tylko w soboty np, spotkania też niecodziennie , zmiana trochę stosunków naszych. Mam nadzieję ze się uda.
Obce ciała, psychicznie nadzy razem w łóżku. Edytowane przez Cocaine essence Czas edycji: 2009-12-28 o 22:26 |
|
|
|
#2047 |
|
Zakorzenienie
|
wrocilam
nadrobilam co do seksu to moj tz chce zawsze i wszedzie liczby miejsc ekstramalnych to nawet nie podam bo byla by liczona w dziesiątkach. ostatnio ma fantazje na szpilki ( a kupilam takie niebotyczne 12 cm ) i non-stop chce zebym je zakladala. rodzice za sciana nam nie przeszkadzaja (mam nadzieje ze my im tez nie:P) i tez czuje sie dla niego atrakcyjna nie mam mysli ze go nie pociągam
|
#2048 | |
|
Zakorzenienie
|
racja, Cholerka to zawsze trzeźwym okiem na wszystko spojrzy
![]() ---------- Dopisano o 22:28 ---------- Poprzedni post napisano o 22:25 ---------- Cytat:
a jeśli lubi czarną bieliznę to już w ogóle ![]() może być też opcja, że pod tą sukieneczką będzie tyle co NIC, a raczej tylko Twoje ciałko z pewnością się ucieszy, gdy Cie przytuli i poczuje, że nie masz nic na sobie może kup jakieś kadzidełka (jak lubicie oczywiście), może jakieś jedzonko które jest uznawane za afrodyzjak
|
|
|
|
|
#2049 |
|
Zakorzenienie
|
Jestem, muszę się wyżalić, bo za dużo rzeczy na raz się zebrało...
Poszliśmy dziś na zakupy, chodzimy po sklepach, było okej. W pewnym momencie spytałam się, czy zapłacił swojej cioci za wyjazd nad morze, bo w pierwszym tygodniu mieszkaliśmy u niej. Stwierdził, że taaaak, że w święta jej dał moją kasę, tylko szkoda, że dopiero teraz raczył mnie o tym poinformować... On do niej jechał za darmo, w końcu jego rodzina, a ode mnie ona podobno chciała 70 zł, martwię się tylko, że może ode mnie też nic nie chciała, tylko TŻ sobie wymyślił to, żeby mieć więcej kasy Pomyślałam, że udam głupią i przy najbliższej okazji spytam ciotki, czy TŻ jej uregulował już wszystko...Później już wracamy do domu, ja idę z głową w dół, bo było mi zimno, przechodzimy przez ulicę [TŻ się rozejrzał i mnie przeprowadził] i nagle coś mnie tknęło, żebym uważała na samochód! I co by się stało? Samochód by mi w biodro wjechał. Dosłownie odsunęłam się o centymetr w ostatniej chwili. TŻ nie zareagował, wręcz śmiał się "jak ja chodzę"... Wróciliśmy do mnie, zjedliśmy coś, leżeliśmy sobie już ze 2 godziny, praktycznie nie mieliśmy żadnych konkretnych tematów do rozmów i leżę sfrustrowana, bo On oczywiście nawet mnie nie dotknie... I zaczęłam swój temat, że ostatnio mam wrażenie, że On wcale nie chce seksu, bo nie wykazuje inicjatywy... Na co on "No jak to, przecież u mnie wykazałem", taaa, siedząc u Mamy w pokoju 4 godziny... Mówię mu, że czujęsię nieatrakcyjna i że go nie pociągam. Nic się nie odezwał, dopiero po 15 minutach, że jestem za chuda Dalej - zadzwonił do niego kolega, Dorian. Z tym kolegą miał kontakt rok temu, też do TŻta wydzwaniał, podobno chodziło o jakiś zegarek, ale na gg widziałam, że o kasę za jakieś sterydy czy coś, kompletnie się nie znam na tych sprawach ani na narkotykach, bo nigdy z tym nie miałam do czynienia, natomiast TŻ kiedyś ćpał Nie wiem dokładnie, bo zawsze TŻ ściszał telefon, żebym nie słyszała rozmowy i odpowiadał "No", "Nie", "Tak". Dzisiaj właśnie Dorian znów do niego zadzwonił. TŻ się strasznie zestresował, kazałam mu odebrać. Słyszałam co 10 słowo kolegi, a TŻ odpowiadał jak zwykle "No", "No", "Nie"... Wkurzyłam się i nadstawiłam ucho przy słuchawce i Dorian się pyta "Bierzesz coś" I spytał się, czemu TŻ tak dziwnie gada, na co TŻ wielce zdenerwowany "Jak Ci nie pasuje to nie dzwoń" i się rozłączył.Spytałam TŻ o co chodziło, z tym braniem. TŻ powiedział, że na pewno źle usłyszałam, że On nic takiego nie powiedział, hehehe i że dlaczego ja mu nie wierzę. I jak zwykle, gówno się dowiedziałam. Nie wiem, co mam myśleć o tym wszystkim przepraszam za taki wywód, ale nie mam się komu wyżalić.
|
#2050 |
|
Zakorzenienie
|
No tak,każda kochająca kobieta nie chce nawet myśleć o tym,że może nagle przestac być ze swoim Tżtem. Ale bądźmy szczere...czasem trzeba powiedzieć 'dość'. Miejmy swoją godność,nie dajmy się poniżać facetowi,nie jesteśmy przecież jakimiś zabawkami. Trzeba nas szanować.
To co robi Twój Tż Szatanku to jest przesada. Nie chodzi o te zakupy itd,o wyjście z kumplem... tylko to,że on zachowuje się jak cwaniaczek,jakby mu nie zależało na Tobie tylko na dobrej zabawie,pieniądzach. Może źle to interpretuje wszystko,ale jak czytam Twoje posty to tylko taki obraz mi się nasuwa. Zwykłego kut*asa. Najpierw rozmowa, szanse można dać... no zależy ile tych szans było. Może zrozumie...A jeśli nie, to możesz liczyć na to że będziemy pocieszały gdy powiesz mu SPADAJ. Powinnyśmy też zrobić jakiś kodeks, czego nie tolerujemy i do tego tez się dostosować jak do dekalogu ![]() ![]() ![]() ![]() Mandy Ty kiedyś mówiłaś ,że Twój Tż miał problemy z ćpaniem prawda? A jak wiemy bez pomocy człowiek się od tego nie uwolni. No i jak się domyślam,Ty zapewne też... że może się znów zacząć. Zamiast podchodów zapytaj wprost... i pamiętaj,że są od tego tez specjaliści...
Edytowane przez mijjenka Czas edycji: 2009-12-28 o 22:36 |
|
|
|
#2051 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja będę myśleć do Sylwka nad postanowieniami noworocznymi i podziele się z Wami moją decyzją ps. Gdzie się podziewa Asiulka? |
|
|
|
|
#2052 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
On ma dużo więcej kasy ode mnie, a ja zawsze się dokładam, albo mówię: nie kupuj mi nic, nie musisz, itd. Przecież nie prosiłam, żeby nie jechał wcale, tylko żeby znalazł czas dla mnie, wiedział o tym wcześniej, że będę go potrzebowała ;( w dwie godziny NIC bym nie załatwiła, a co on, na godzinę musi się stawić u kumpla? Co by się stało jakby pojechał o 16.00 zamiast o 12.00? i tak zostaje do juta, i tak! Napisałam mu list, wyślę na maila. Chyba czas powiedzieć sobie “do widzenia”, za bardzo jestem psychicznie wykończona. Pójdę sama na imprezę Sylwestrową, wystroję się i będę świetnie bawiła. Mam dość tego związku, niech robi co chce, najgorsze, że będę musiała wrócić do tego samego mieszkania, dzielić z nim pokój, nie stać mnie na zmianę na jednoosobówkę, porażka ;( ;( ;( może współlokator by się zamienił, i tak większość czasu go nie ma w mieszkaniu, przyjeżdża na dwa, trzy dni.
|
|
#2053 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
nie czujesz sie atrakcyjna, nie czujesz sie szczesliwa. mandy wg mnie ty tracisz czas. kiedy w koncu napiszesz nam tu ze jestes szczesliwa? ze tz cie zaskoczyl? ze czujesz sie kochana i doceniona? nie ciagnij czegos tylko dlatego ze nie chcesz byc sama. co do inicjowania to glownie ja to robie. i nigdy nie zastanawialam sie. po co dlaczego i dlaczego ja. u nas jest to juz raczej regulą ze na kazdym spotkaniu to robimy. dla mnie nie jest problemem inicjowac zawsze w sumie sie nad tym nie zastanawiam. czasem zdarza mi sie powiedziec "no dobierasz sie do mnei czy nie? bo zaraz idziesz do domu i nie zdazysz"
|
|
#2054 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeśli chodzi o seks, to spróbuj jeszcze kiedyś z nim o tym pogadac... coś podejrzany ten Twój tż od dłuższego czasu... mam wrażenie, że żyjesz w ciągłych niedomówieniach i domysłach
|
|
|
|
|
#2055 | |
|
Copyraptor
|
Cytat:
Mail jest mało dojrzałym wyjściem. Lepiej to załatwić osobiście. Mówisz rozsądnie - też uważam, że rozstanie jest najlepszym wyjściem, skoro nie czujesz się szczęśliwa, a facet nie traktuje Cię tak, jak uważasz, że powinien. Ale sądzę, że mówisz tak tylko pod wpływem emocji, i jak tylko się zobaczycie, to do niego wrócisz i dalej będziesz się męczyć. |
|
|
|
|
#2056 |
|
Zakorzenienie
|
Napisałam mu wszystko, jak się czuję i jak mnie potraktował, i cisza. Chyba się za bardzo nie przejął, może nie ma czym? Przecież ja i tak wrócę, on tak właśnie myśli. Zawsze mu ulegałam, godziliśmy się. "Pogada, pogada, a potem wróci". Chciałabym, żeby się mylił.
No nic, chyba muszę dać sobie czas. Wypłakać się trochę, aż mnie serce autentycznie boli z nerwów, ja tylko chciałabym, żeby mnie ktoś pokochał, żeby mnie doceniał, czy to naprawdę jest takie nieosiągalne? Chcę być ważna, chociaż raz być na pierwszym miejscu. To takie niesprawiedliwe ;( ;( ;(
|
#2057 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
życiowych stosunków kochana![]() Mandy- z tym ćpaniem to sprawa jest łatwiejsza niż Ci się wydaje, ja miałam przejścia z tym i to widać po oczach, po zachowaniu , serio, ja rozpoznam , że ktoś brał nawet jak siedzi naprzeciwko mnie w autobusie.
|
|
|
#2058 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ja mam teraz na profilaktyce dużo o narkomanach, też wiem jakie są symptomy brania... Mandy musisz pogadać z nim szczerze, bo tak będziesz żyła i się zastanawiała, co się dzieje, co jest prawdą a co kłamstwem... no nic dziewczynki, ja chyba uciekam spać, coś mi net ciężko chodzi ![]() jutro jadę kupić sobie jakąś bluzeczkę na sylwka, bo zamierzam ubrać legginsy jeansowe i do tego bluzkę... chyba, że znajdę jakąś spódniczkę, to mooooooże ![]() DOBRANOCKA
|
|
|
|
|
#2059 | ||
|
BAN stały
|
Cytat:
A i dizs powiedzial mi, ze lubi nutelle to moze kupie i wykorzystam do zabawy, jak myslicie? ![]() Beda zamiast kadzidelek swieczki zapachowe. Hmm, co by tu jeszcze? Cytat:
Edytowane przez MadameButterfly6 Czas edycji: 2009-12-28 o 23:05 |
||
|
|
|
#2060 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
on mi zadnej sprawy nigdy nie wyjasnil do konca. mam dosyc...kurde mam dosyc..nie wiem co o tym wszystkim mysleć. :/ ---------- Dopisano o 23:10 ---------- Poprzedni post napisano o 23:08 ---------- jak z nim mam szczerze pogadać? nie przyzna się.
|
|
#2061 | |||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Cytat:
Jego siostra studiuje chemie i zarzadzanie inzynieria produkcji jako 2 kierunek. Dzisiaj mu powiedzialam ze czuje sie przy Niej jak glupia, ze traktuje mnie z gory i ze zazdroszcze Jej tego ze mama Jej wszystko oplaci i tyle. To mi powiedzial ze Ona ma kredyt studencki i sama Go spłaca. A z czego ze tak zapytam? Jak nie pracuje? Spłaca moze i sama ale z pieniedzy matki. Powiedziałam dzisiaj TŻ-owi to co napisałas.. ze mam prace, ze jakos daje rade itp. To mi powiedział ze znalezc prace to zaden problem. Miło. Bezrobocie coraz wieksze ale co tam. Ja wiem ze czasami wystarczy poszukac i ze do sklepu odziezowego nie potrzeba jakichs specjalnych umiejetnosci. Ale ja naprawde ciesze sie z tej pracy. To nie jest szczyt moich marzen ale na poczatek dopoki nie zdobede wykształcenia jest ok. Utrzymuje sie sama. Co prawda mieszkam z rodzicami ale do rachunkow sie dorzucam. Oczywiscie to wszystko jest mało ważne bo mało odkładam. A ile na dobra sprawe moge odlozyc z mojej pensji ktora jest najnizsza srednia krajową? Ja nie czuje sie glupsza przez to ze nie studiuje. Tylko przy Jego matce i siostrze tak mam. Ale tak naprawde czytam masę ksiązek, mam naprawde duza wiedze teoretyczna na wiele tematów. Ale to wszystko dla nich jest nic. Bo nie mam papierka. I to mnie dobija. Stwierdził ze domowej imprezy nie zrobi bo nie bedą mu pijaki demolować domu Pijaki przeciez to Jego kumple najlepsi. Napewno byłoby im miło gdyby to usłyszeli. Później probował to odkrecic ale jednak to powiedział. Jego karta przetargowa na ten wyjazd jest ze dawno sie z nimi nie widział i nie wie kiedy sie z Nimi (z rodziną) zobaczy. Fajnie. Mozna do nich jechać. W kazdy weekend. Mozna nawet zaraz po sylwestrze. Odebralibysmy Jego siostre i ok. Ale nie.. musi sie upierać. Nie wierze ze woli jechać tam niz bawić sie na luzaka w domu. Totalny bezsens. I wpływ matki i siostry. ' Swoje zdanie ma.. A raczej chyba miał. Ale odkad sie pokłociliśmy i mama mu "doradzała" jest zapatrzony jak w obrazek. To chyba tez kwestia tego ze wczesniej mial z nia niezbyt dobry kontakt a teraz sie to polepszyło. W kazdym razie ja tego nie odpuszcze. Nie wiem jak mam Go przekonać ale ja chce spedzić sylwestra z Nim i przyjaciólka. Nie obchodzi mnie gdzie, z kim, po co i dlaczego. Nie bede pomiędzy Nimi wybierać. Cytat:
W kazdym badz razie wiekszosc streściłam wyzej. I przyjazd przyjaciólki definitywnie mnie w tym umocnił. Nie zostawie Jej samej w sylwestra.. Napewno.A spokojna rozmowa z moim TŻ ostatni czasy jest prawie niemożliwa. Ale staram się. A tak poza tym to dopisze jeszcze ze jak rozmawiam z Nim sama to widze ze dałoby rade Go namówić. Ale z drugiej strony widze ze matka siedzi mu w tej głowie i podpowiada co robić Oczywiscie wszystko byleby być jak najdalej ode mnie..Się rozpisałam.. Ale to daltego ze jutro juz wtorek a ja nie wiem co dalej. Jutro mam do Niego zadzwonić i ustalimy. Przez telefon.. Bardzo fajnie. Napewno sie dogadamy.
"Może możemy być szczęśliwi gdziekolwiek.. Móc zawsze i wszędzie już polegać na sobie.." http://s4.suwaczek.com/200608254438.png moja wymiana: https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...7#post43272007 moje poszukiwania: https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=653440 |
|||
|
|
|
#2062 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
A nie zauważyłaś w nim nic dziwnego?
|
|
|
#2063 |
|
Zakorzenienie
|
jak brał to go jeszcze nie znałam...
podobno tylko trawke palił ... no oprócz tych smsów z bluzgami, albo nieraz podczas kłótni jak ja płakałąm , a on kpil ze mnie, to raczej nic nie zauwazylam nie znam sie na tym kurcze
|
#2064 |
|
Wtajemniczenie
|
O kurczę Mandy, to nie za ciekawie
.Jest jezcze opcja (troche naciagana), że ten kolega wypalił z tekstem o braniu czegos po tym jak twoj tz odpowiadal tak, nie, no, tak, nie itd? Moze ten koleś ma wyjątkowo ciężki humor?Kto go tam wie. Ale dziewczyny mają rację - on coś coraz bardiej podejrzany się wydaje . Może powinnaś powaznie zastanowic się nad swoim (jakby nie patrzec) toksycznym związkiem? Bo tak jak mówisz - on się nie przyzna, nawet jeśli coś bierze. Nie wiadomo, może to z tego powodu tak ciągle się "uczy"? Może to wcale nie chodzi o żadne inne dziewczyny tylko wlasnie o prochy? Nie chcę wysuwac pochopnych wniosków, tylko uczulic Cię .
|
|
|
|
#2065 |
|
Zakorzenienie
|
Hmm.. po trawie by się smiał i pachniał w bardzo specyficzny sposób, miał czerwone oczy, bardzo duży apetyt.
Po speedzie po 1 wielkie źrenice, całkowity brak apetytu, nerwowy by był, drażliwy, albo miał takie wczuty np na słuchanie muzyki albo głębokie rozmowy i dużo by pił. Potem zwała na drugi dzień , odsypianie , wracanie do normy, stany lękowe.
|
|
#2066 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
) i jestem z tego powodu szczesliwa![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
a poza tym u mnie... ex znow teraz napisal.. zdenerwowalam sie... plakac mi sie chce... ale nie moge wrocic chocbym chciala. mam naprawde wspanialego TZa i nie moge tego zniszczyc bo moj ex juz mial druga szanse po 5 miesiacach od zerwania. i nie wyszlo. znow byl nerwowy, wyzywal, popychal i wogole. zreszta rodzice zabronili mi kontaktu z nim. przez niego przeciez wpadlam w depresje i nerwice lekowa. chodze do psychologa. ehh tragedia. pomozcie- odsuncie mnie od myslenia o powrocie. zniszcylabym sobie zycie. mialam tak niska samoocene po zerwaniu. zostawil mnie dwa tygodnie przed maturą. ratujcie!!!
|
|
#2067 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
wiecie, chodzi o to, że on się do niczego nie przyzna, nawet głupoty mi najmniejszej nie wyjaśni, wszystkie sprawy się tak ciągną... szkoda gadać.
|
|
#2068 |
|
Zakorzenienie
|
Myszunia- a od czego tu Cię odciągać w ogóle?
O czym tu myśleć, bo nie rozumiem. Facet traktuje Cię jak ścierwo, szmate, przedmiot, zostawia kiedy potrzebujesz jego wsparcia, szarpie, popycha, gwałci , wpędza w depresje a my mamy Ci jeszcze pomagać żebyś nie myślała o POWROCIE?! Jezu ... Zwątpiłam.
|
|
#2069 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dziś mi TŻ powiedział, że lepiej DLA MNIE żeby on był sam. ja na to, żeby mi nie mówił co jest dla mnie dobre, ale jak chce to możemy dać sobie czas do końca roku. my to uparte osły jesteśmy i się często licytujemy komu mniej zależy. to jest chore, wiem, bo potem wszystko odwołujemy, przytulamy się i jest jak dawniej. faktycznie twój TŻ zachował się jak mężczyzna kiepskiej kategorii. wy mieszkacie razem tak? kiedy się zobaczycie? ---------- Dopisano o 00:04 ---------- Poprzedni post napisano Wczoraj o 23:57 ---------- Cytat:
idziemy albo do jego kolegów, albo do siostry - DALEJ nic nie wiadomo. dzisiaj podczas tej rozmowy wyrzuciłam TŻtowi, że czasem mam wrażenie że on nie potrzebuje dziewczyny - tęskni za upijaniem się, imprezami z kolegami, a poza tym nie chce zasypiać u czyjegoś boku. on na to, że mnie potrzebuje, ale dla niego to oznacza co innego. co? nie potrafił zdefiniować. ale przestałam się tym przejmować. znowu jest cuuudooowniieee <skacze z radości> byliśmy na zakupach, potem pojechaliśmy do niego. i cacy. kochamy się ![]() ---------- Dopisano o 00:05 ---------- Poprzedni post napisano o 00:04 ---------- Cytat:
![]() załóż pończochy! ---------- Dopisano o 00:07 ---------- Poprzedni post napisano o 00:05 ---------- Cytat:
nic trudnego
|
||||
|
|
|
#2070 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak mu powiedzialam, ze mam dla neigo niespodzianke, to stwierdzil, ze nie potrzebuje znajomych ![]() Taa tylko musze je najpierw kupic. W ogole to dziwnie sie w nich czuje. Mam za grube uda ![]() No i tak ma byc! Bez klotni i fochow! Bo bedzie lanie
|
|
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:41.

olewa mnie 

No wiec nie wiadomo czy znajomi do nas wpadna, ale nawet jesli to i tak najpierw albo pozniej bedziemy sami. No i co tu za niespodzianke wymyslic? Czy myslicie ze seksowna czarna sukienka do polowy uda plus czarne koronkowe ponczochy z pasem do nich i koronkowa bielizna wystarcza? No i oczywiscie ustawie jakies swiece zeby nastroj byl. Co moge jeszcze zrobic?

liczby miejsc ekstramalnych to nawet nie podam bo byla by liczona w dziesiątkach. ostatnio ma fantazje na szpilki ( a kupilam takie niebotyczne 12 cm
) i non-stop chce zebym je zakladala. rodzice za sciana nam nie przeszkadzaja (mam nadzieje ze my im tez nie:P) i tez czuje sie dla niego atrakcyjna 

Pomyślałam, że udam głupią i przy najbliższej okazji spytam ciotki, czy TŻ jej uregulował już wszystko...

Pijaki
przeciez to Jego kumple najlepsi. Napewno byłoby im miło gdyby to usłyszeli. Później probował to odkrecic ale jednak to powiedział. 

21. 04.2014
Bo ja nikogo nie lubie. No dziwne, ze nie lubie jego kolezanek szlaufow, z ktorymi sie lizal... A to nie moja wina, ze wszyscy jego znajomi z nimi trzymaja... Ehh tam, znowu sie psuje, a ja nie wiem jak z tego wybrnąć
Jak mu powiedzialam, ze mam dla neigo niespodzianke, to stwierdzil, ze nie potrzebuje znajomych