|
|
#5911 |
|
Rozeznanie
|
Dot.: Powiększanie piersi cz.3
Wlasnie sprawdzalam ceny Dermatixu, jestem w szoku
![]() ---------- Dopisano o 23:22 ---------- Poprzedni post napisano o 23:05 ---------- A co powiecie o Veradarmie, ktos moze uzywal ??
|
#5912 |
|
Przyczajenie
|
Witam.
przekopałam sie przez większość stron, ale nie znalazłam tego co mnie interesuje. Robię rozeznanie, bo przymierzam się do zabiegu, no i oczywiście szukam lekarza godnego polecenia z Wrocławia. Również interesują mnie gabinety, które kategorycznie omijać, bo jak czytałam z Waszych wypowiedzi, nie zawsze ten o którym głośno jest dobry. Będę wdzięczna za info
|
|
|
|
#5913 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ps. I ja też w domku z moimi panienkami zostaję ![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Cytat:
---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- Cytat:
zrobię przycisk do papieru-i to jeszcze w pracy Leży póki co w szufladzie ze stanikami, sterylnie zapakowany . Jeśli mi uznają reklamację na oba będę musiała go oddać.---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Bo Ty to bystra dziewczyna jesteś ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ---------- Cytat:
Co do biustonosza-to z róznymi zaleceniami się spotkałam. Z okrągłymi jest inaczej niż z anatomkami, rozmiar wkładek też ma znaczenie, umiejscowienie implantów i tempo tworzenia torebki łącznotkankowej. I powiem od siebie, że lepiej troszkę dłużej pospać w staniczku niż zbyt szybko przestać. Można uwierający stanik na sportowy zamienić lub na topik Tak na marginesie ja też z tych uzależnionych od spania w staniku jestem -przez ostatni rok 24h/dobę w staniku (i najbliższe pół roku przde mną .Manuel się śmiał-co teraz jeszcze biegać będziemy .---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ---------- Cytat:
. Napisz tylko czego oczkujesz, czego chcesz uniknąć, jaki masz stan wyjściowy i o jakim lekarzu myślisz
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
||||||
|
|
|
#5914 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() pamiętam, że też kiedyś próbowałam na brzuszku spać.Tak jak piszesz -kolebanie się na kopcach .Co do spania w staniku to tak jak pisałam-mogę Ci rękę podać ![]() ---------- Dopisano o 02:45 ---------- Poprzedni post napisano o 02:40 ---------- Właśnie kolekcja Rosati oglądam - ale miniówki śmieszne A te modelki to w ogóle piersi nie mają nas powinni w te sukienki ubrać---------- Dopisano o 02:50 ---------- Poprzedni post napisano o 02:45 ---------- LISTOPADOWA- hop hop
like for like !!! Allergan 510FX dualgel 310cc-Sankowski/Lembas 19.12.2008-totalna porażka ..a jeśli płakać to tylko ze szczęścia 15,12.09 mentorCPG333-485cc https://wizaz.pl/forum/showthread.ph...0#post30082520
|
|
|
|
|
#5915 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 08:52 ---------- Poprzedni post napisano o 08:48 ---------- [QUOTE=MyaDiva;16113687]I ja dziś właśnie stripsy zciągnełam Ps. I ja też w domku z moimi panienkami zostaję ![]() ---------- Dopisano o 01:51 ---------- Poprzedni post napisano o 01:49 ---------- Poszukam jutro i dam Ci adres apteki inernetowej (bo mam w drugim kompie), tam kosztował 75 zł plus przesyłka ---------- Dopisano o 01:58 ---------- Poprzedni post napisano o 01:51 ---------- Jestem za ---------- Dopisano o 02:05 ---------- Poprzedni post napisano o 01:58 ---------- hi hi zrobię przycisk do papieru-i to jeszcze w pracy Leży póki co w szufladzie ze stanikami, sterylnie zapakowany . Jeśli mi uznają reklamację na oba będę musiała go oddać.---------- Dopisano o 02:09 ---------- Poprzedni post napisano o 02:05 ---------- Bo Ty to bystra dziewczyna jesteś ---------- Dopisano o 02:23 ---------- Poprzedni post napisano o 02:09 ---------- No nie mogę , niecały miesiąc po operacj i już się marzy spanie na brzuszku Co do biustonosza-to z róznymi zaleceniami się spotkałam. Z okrągłymi jest inaczej niż z anatomkami, rozmiar wkładek też ma znaczenie, umiejscowienie implantów i tempo tworzenia torebki łącznotkankowej. I powiem od siebie, że lepiej troszkę dłużej pospać w staniczku niż zbyt szybko przestać. Można uwierający stanik na sportowy zamienić lub na topik Tak na marginesie ja też z tych uzależnionych od spania w staniku jestem -przez ostatni rok 24h/dobę w staniku (i najbliższe pół roku przde mną .Manuel się śmiał-co teraz jeszcze biegać będziemy .---------- Dopisano o 02:30 ---------- Poprzedni post napisano o 02:23 ---------- kurcze... tak sobie mysle ze to spanie na brzuszku to i tak chyba za wygodne nie bedzie wiec pozostane przy spaniu na boku, lepsze to niz plecy Co do staniczkow to chyba rzeczywiscie na noc bede zakladala topik bo w tym staniku to dramat
|
|
#5916 |
|
Zakorzenienie
|
Cześć dziewczynki
Życzę milego dzionka. Mój zaczął się milutko, bo wlaśnie kurier przywiozl mi zamówione staniczki ![]() ... szkoda, ze w pracy nie mam jak poprzymierzać
|
#5917 |
|
Raczkowanie
|
juz nie moge doczekac sie lata
w koncu jest co wlożyc w strój kocham moje cycuchy i musialam juz sprawdzic jak pieknie beda wygladac
|
#5918 | |
|
Zakorzenienie
|
mimi,
czekamy na relację... co, ile, jak... ![]() ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:22 ---------- Poprzedni post napisano o 10:19 ---------- Cytat:
![]()
|
|
#5919 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5920 |
|
Zakorzenienie
|
zamówilam oba mięciutkie na fiszbinach, bez usztywnień. Jeden Dalia - 65I - pol. a drugi Panache - 30 GG - bryt. (przysłali mi 28 HH, bo tamtego akurat nie bylo i mam zobaczyć czy nie jest za ciasny i mi wtedy wymienią)
|
#5921 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5922 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
Nie wiem czy wiesz, ale Dalia chyba jako jedyna na rynku wciaz uzywa metalowych fiszbin Jesli ktos na klacie tak jak ja, ma skore i kosci, to po godzinie noszenia Dali czuje sie jak sredniowieczny patnik w metalowych dybach Absolutny dramat |
|
|
|
|
#5923 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
rzeczywiście przy poprzednim męczylam sie ze 3 tygodnie ... teraz jak zakladam jakikolwiek inny stanik, to sprawdzam, czy aby na pewno go mam
|
|
#5924 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
ja moge tylko potwierdzic! Wygladaja pieknie! ![]() ---------- Dopisano o 10:40 ---------- Poprzedni post napisano o 10:35 ---------- Cytat:
Z Dalii mam dwa. Jeden 65F i ten ma grubszy material i jako tako troche w nim wytrzymuje. Nie mniej po zdjeciu na zebrach mam krwawe wrzyny Drugi - niby szerszy w obwodzie - 70E, ale cieniutki, koronkowy jest zupelnie nieuzyteczny Mam go na wypadek wielu grzechow i koniecznej, cielesnej pokuty |
||
|
|
|
#5925 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
Hej Horo! Dawno się nie słyszałyśmy.. Jak znamionka..? Moja kumpela wszytskie powycinała..i ma spokój..ale żadnego opalania!A nosisz juz fiszbinki? Ja tylko czasem..i powiem Ci,ze nie za bardzo mi w nich wygodnie
|
|
|
|
|
#5926 | ||
|
Zadomowienie
|
Cytat:
mimo chudej klaty i żeber na wierzchu trzeba utrafić w model i rozmiar pewnie Cytat:
znaczy.. na kawę oczywiście.. ja nie używałam żadnych gazików, bo się przyklejały do strupa - nawet suchego, i potem usunąć go było niemiło, odmaczanie, odchodzenie razem ze strupkiem itd. dr nie zalecał, ja chciałam być mądrzejsza i sama sobie gaziki zaordynowałam i szybko je porzuciłam dermatixu zaczęłam używać dopiero po 2 mies, z obawy że wcześniej zastosowana spowoduje rozmięknięcie blizny (co właśnie ma powodować) i w efekcie jej rozszerzenie się.. (kupowałam za stówkę na alle) |
||
|
|
|
#5927 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
![]() ![]() klask i: i wszystkie plaże twoje
|
|
|
|
|
#5928 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5929 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
gra tuluje ślicznych zderzaczków![]() cóż dziewczynki jestem juz w domku .czuje sie w miare tylko córka mnie molestuje-pomaluj i pomaluj ze mna mamo ![]() wcześniej sie nie odzywałam bo dopiero w niedziele wieczorkiem wróciłam z Zakopanego.Dzieki za trzymanie kciuków,wszystko przebiegło wg.planu chyba ![]() ![]() ana_ivy ja za kawka tez jestem jaknajbardziej za Edytowane przez mimi44 Czas edycji: 2009-12-29 o 09:56 |
|
|
Okazje i pomysĹy na prezent
|
|
#5930 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
jeszcze nie powycinalam... chcę, zeby jeszcze raz zostaly poddane dokladnym ogledzinom A fiszbinki noszę ![]() ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- Cytat:
"nie za duże" ... przy Twojej wyjściowce + 400 cc, to masz pewnie wieeeeelki cyc ![]()
|
|
#5931 |
|
Raczkowanie
|
Dzieki Dziewczyny za mile slowka
Ja jestem za spotkaniem ale we Wroclawiu albo gdzies w okolicach ![]() ---------- Dopisano o 11:02 ---------- Poprzedni post napisano o 11:00 ---------- [QUOTE=mimi44;16116202]pieknie pieknie gra tuluje ślicznych zderzaczków![]() cóż dziewczynki jestem juz w domku .czuje sie w miare tylko córka mnie molestuje-pomaluj i pomaluj ze mna mamo ![]() wcześniej sie nie odzywałam bo dopiero w niedziele wieczorkiem wróciłam z Zakopanego.Dzieki za trzymanie kciuków,wszystko przebiegło wg.planu chyba ![]() ![]() 400ccHP to juz dosyc duzy rozmiar, pewnie D/E ?
|
#5932 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#5933 | |
|
Kazar Lady
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#5934 |
|
Zakorzenienie
|
mimi,
a fotki gdzie??? szybciutko wstawiaj ![]()
|
#5935 | |
|
Raczkowanie
|
Cytat:
|
|
#5936 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
,stanik dopasowali mi 70D i jest ciasnawy ciutke,a co bedzie po tym jak sie ułożą to sie okaze....ide chyba kimnąć bo juz zdążyłam na szybko przeleciec odkurzaczem mieszkanko wiem wiem,madra nie jestem![]() jak bede miała chwile natchnienia to wrzuce foteczki |
|
|
|
|
#5937 |
|
Zadomowienie
|
Dziewczyny, to jeszcze skrobnijcie czy bardziej pasuje Wam w tygodniu czy w weekend. Jesli weekend, to ja moge dopiero 23-24.01. Wczesniej niestety mam juz rozpisane sesje
A w tygodniu to sie jakos dostosuje ![]() Co do miejsca, to pewnie Zlote Tarasy, co? Kazdemu chyba dobrze komunikacyjnie, bo mozna i Metrem i pociagiem dojechac A teraz znikam troche poprzerzucac sztangi na silowni Musze sie odstresowac przed kolejna wizyta w klinice z moja malutka sunia
|
|
|
|
#5938 | |
|
Zadomowienie
|
Cytat:
(odpada u mnie wtorek na pewno) Edytowane przez Samiii Czas edycji: 2009-12-29 o 10:25 |
|
|
|
|
#5939 | |
|
Rozeznanie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 12:13 ---------- Poprzedni post napisano o 12:08 ---------- [QUOTE=mimi44;16116202wcze śniej sie nie odzywałam bo dopiero w niedziele wieczorkiem wróciłam z Zakopanego.Dzieki za trzymanie kciuków,wszystko przebiegło wg.planu chyba ![]() ![]() [/QUOTE] mimi44 gratuluje Jak masz je zamontowane ?? i oczywiscie prosimy o zdjecia
|
|
#5940 |
|
Raczkowanie
|
Cześć dziewczyny, mam sprawe a raczej chciałbym się doradzić.
Byłam na wizycie u Kolasińskiego i jestem załaman ;( przymierzała z Panią wkłdki i ona zaproponowała mi 325 a ja chiałam 375.... Powiedziała że w ostateczności może j doktor się zgodzi to może 350 ale to jest maximum.... Pod biustem mam 74cm i ztego co czytałam to są dziewzyny które mają podobnie i mają dużo większe wkładki. Pamitam że agnes u niego robiła i też coś wspominała że dr zalecił jej 325 ale uparła się n 350 i się w końcu zgodził a teaz się cieszy bo twierdzi że 325 byłyby za małe.. Nie wiem co mam robić bo w sumie byłam zdecydowanana te 375, mam się kłócić z dr czy przystać na jego propozycję? Proszę dziewczyny o pomoc!!! |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Chirurgia plastyczna
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 23:07.

16.12. 2009

.
zrobię przycisk do papieru-i to jeszcze w pracy
jak dlugo musialyscie spac w biustonoszu i kiedy mozna zaczac spac na brzuchu, to zalezy od tego czy mnie np boli jak tak leze czy jest jakis okres przez ktory nie powinnam ich gniesc?
wiec pozostane przy spaniu na boku, lepsze to niz plecy 

Nie wiem czy wiesz, ale Dalia chyba jako jedyna na rynku wciaz uzywa metalowych fiszbin
Z Dalii mam dwa. Jeden 65F i ten ma grubszy material i jako tako troche w nim wytrzymuje. Nie mniej po zdjeciu na zebrach mam krwawe wrzyny
znaczy.. na kawę oczywiście..
klask i: i wszystkie plaże twoje

wiem wiem,madra nie jestem