![]() |
#301 | |
Zakorzenienie
|
Dot.: Scent Bar XII
Cytat:
Wciagaja te ksiazki a mnie mimo wszytsko kolebalo sie po lbie, ze to tak nierealne (i nie chodzi mi o wampiry) co o te cala wielka milosc. Bo tak patrzac przez pryzmat naszych czasow to oni sie powinni bzykac w 1szej czesci juz i tylko doskonalac swoje seksualne poczynania przez 3 kolejne ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#302 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() I INNA od wszędobylskich historii o podbojach napalonych nastolatków w łóżku ![]()
Ubieram się na czarno, bo jestem z Nilfgaardu Edytowane przez Maja102 Czas edycji: 2009-12-28 o 21:12 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#303 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#304 |
Zakorzenienie
|
Nie bijcie tylko,że tak nie na temat,ale mam pytanie. Cy Organza ma atomizer? Bo na fotkach nie widać.
Justyna, dobrze Ci w tej długości ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#305 |
never say no to panda
|
się wygadać przylazłam
od dwóch-trzech miesięcy noc w noc mam paskudne koszmary i się nie wysypiam (przez to - albo na dodatek - włączają mi się jakieś makabrycznie depresyjne nastroje) wczoraj też koszmar był, ostatecznie spałam niecałe 4h, bo obudziłam się ok. 4 nad ranem i bałam się zasnąć zaczynam z wiekiem świrować jak dziś się sytuacja powtórzy, to chyba nad ranem hycnę sobie z tego mojego nieszczęsnego 4. piętra ![]()
Edytowane przez cbr Czas edycji: 2009-12-28 o 21:46 |
![]() ![]() |
![]() |
#306 | ||||||||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Heloł Envy ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Dla mnie gorszym problemem było przyzwyczajenie się do gorzkiej herbaty właśnie ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() To ten do Garfielda podobny? Cytat:
![]() Cytat:
Melk, proszę nam tu nie świrować - wszyscy dobrze wiemy, że jesteś cholernie zdolna, pracowita i sumienna, i jeśli nie Ty, to kto? Poza tym obawy przed pierwszą w życiu sesją są zawsze, to całkowicie naturalne (ale strach ma duże oczy) ![]() Cytat:
![]() |
||||||||
![]() ![]() |
![]() |
#307 |
Zakorzenienie
|
Gryksiu - co jak co, ale lojalności wobec męża nie można mi odmówić
![]() Ja tam preferuję Ciacha w przedziale 25-35 lat ![]() ---------- Dopisano o 22:44 ---------- Poprzedni post napisano o 22:41 ---------- O Jezusie - ÓMARŁAM! ![]() ![]() ![]()
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#308 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() Cytat:
![]() --- Cbr - nie mam niestety pojęcia, co by tu pomóc mogło ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#309 |
Zakorzenienie
|
Cbrko - może chwilowo jakie"lajtowe" leki nasenne, melatonina jakaś czy cuś?, dopóki się nie uspokoi?
"Jeśli skończysz, prowadząc beznadziejne życie dlatego, że słuchałeś swojej mamy, swojego taty, księdza i jakiegoś gościa z telewizji, to w pełni na nie sobie zasłużyłeś." Frank Zappa http://www.youtube.com/watch?v=_e1pADu6VvI |
![]() ![]() |
![]() |
#311 |
Zakorzenienie
|
Nie, tylko Wizaż muli. Strona ładuje mi się ze dwie minuty
![]()
![]() ![]() |
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#312 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() cbr-ku,nie jestem chyba obiektywna i nie powinnam dawać rad,ale ja też przechodziłam przez takie rzeczy i w te pędy poleciałam do psyciatry. Od dwóch już lat jestem szczęśliwie uleczona ![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#313 | ||
BAN stały
|
Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() 20 plus, 30 minus - co za różnica? ![]() Byłam w aqua parku, wyleżałam się w jacuzzi, wypociłam w saunie - aha, woda się nie wylała ![]() ![]() ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#315 |
grozi wypollizowaniem
|
ło jesu jesy...jakiego mam doła....
madzik Ty tez powinnaś miec ![]() ![]() ![]()
![]() |
#316 |
BAN stały
|
Co to, to nie
![]() Przestań się drzeć, kobito... Porządne ludzie zmówiły pacierz i śpiom ![]() No nie? ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#318 |
grozi wypollizowaniem
|
yyy...to taki fizjologiczny dół...cykliczny bym powiedziała ![]() łeh...ide obmyc me obmierzłe ciało...moze małz sie skusi na jakies pocieszanie ![]()
#319 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#320 | ||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 23:23 ---------- Poprzedni post napisano o 23:20 ---------- Cytat:
Ale zdjęcie i tak się przyda. Chociaż opisz siebie... ![]() |
||
![]() ![]() |
![]() |
#321 | |
Zakorzenienie
|
A co się dziwić,jak ponad 30 000 wizazanek buszuje
![]() Cytat:
![]() ![]() |
|
![]() ![]() |
![]() |
#322 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]()
|
![]() ![]() |
![]() |
#323 | |
grozi wypollizowaniem
|
Cytat:
![]()
![]() |
#324 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#325 |
Zakorzenienie
|
Mnie rozsadza piersi, pod piersiami, nerwy mnie rozsadzają...
![]() Idę spać.
![]() ![]() |
![]() |
#326 | |||
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]()
![]() |
#327 | ||||
Zadomowienie
|
no Edek zawojował serca kobiet,czytałam o tym na pudlu
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() ![]() Cytat:
![]()
![]() |
#328 |
Zakorzenienie
|
Położyłam się spać o 22:40 i nie mogę zasnąć...
Madziczko, ja preferuję 19-30 letnie ![]() Gryksie, a gdzie Ty mnie widziałeś, hę...? ![]() Melk, mam za sobą 4 sesje, teraz jestem w trakcie 2, wiem co mówię ![]() Ani się obejrzysz, a będzie po wszystkim ![]() Maju, biorę obu. Pin up, deprawatorka gejów ![]() Cbr, to przykre... ![]() ![]() Skarbiątko, Madziczko, marsz do lekarza! To już nie są żarty! Bo zleje równo i bedę patrzeć jak puchnie! Edytowane przez Pin up girl Czas edycji: 2009-12-28 o 22:43 |
![]() ![]() |
![]() |
#329 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
Piszę, póki jeszcze pamiętam, bo... Miałam dzisiaj bardzo dziwny incydent... Szłam sobie w doskonałym nastroju do fryzjera, wstąpiłam jeszcze do perfumerii i psiknęłam się Samsarą, i tak idę i idę, aż się zorientowałam, że przegapiłam skręt, postanowiłam zapytać jedną panią o drogę...i nie mogłam...Słuchajcie, nie byłam w stanie sklecić zdania, pchały mi się wyrazy podobnie brzmiące, ale zupełnie bez sensu, wydukałam dwie sylaby ulicy i pani zorientowała się, o co mi chodzi, chciałam przeprosić, ale tylko powiedziałam "bardzo przepra...nie wiem...co..." i tak w kółko, powiedziała, że idzie w tamtą stronę i odprowadziła mnie, a jak wspomniałam, że zostawiłam...syn...dzie-cko w domu, z pełną zaniepokojenia uwagą zapytała, czy zostało samo...Boże...wreszcie trafiłam do fryzjera, spóźniona, starałam się bardzo przeprosić, że poszłam za daleko, ale tylko powiedziałam, że przepra...po...za dale...Dziwnie na mnie patrzyła, całe szczęście miałam ze sobą rysunek, bo nie mogłabym wytłumaczyć, tylko mówiłam "tu jeszcze tro-chę skrócić"' "teraz dob..." a jak udało mi się zapytać o coś na włosy, nie mogłam zapisać nazwy, bo litery mi się myliły... Wszystko trwało jakąś godzinę, bardziej byłam zdziwiona, niż przerażona, a po powrocie do domu poszłam do przychodni przyszpitalnej i na szczęście zostałam przyjęta przez przemiłą panią neurolog, ekg w porządku, opukała mnie w różnych miejscach tajemniczym srebrnym młoteczkiem, kazała wyjmować język na żadanie itd. Nic nie było niepokojącego, aż tu nagle wystartowała, że chce mnie zatrzymać w szpitalu na badania prze parę dni, na co się nie mogłam zgodzić (Gucio!!!), więc jutro zapisuję się w kolejkę i z dnia na dzień, beż uprzedzenia, ale już w Nowym Roku wezmą mnie... Kurczę. |
|
![]() ![]() |
![]() |
#330 |
Zakorzenienie
|
Polly, ja Cię proszę, bardzo proszę - pójdź do lekarza. Naprawdę, pójdź. Wykończysz siebie i nas. Obiecaj, że pójdziesz...
Justyno... miałaś już wcześniej podobne objawy...? Bo to brzmi niepokojąco... |
![]() ![]() |
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:08.