![]() |
#1321 |
Raczkowanie
|
Dot.: Wasze opisy na gg, część XV
I am new girl here
![]() ![]() ![]() Wiem byłam Twoim tłem chwilą bez znaczenia... Gdy dziś zamknęłam za Tobą drzwi zrozumiałam czego chcę... |
![]() ![]() |
![]() |
#1322 |
Raczkowanie
|
-kochasz ją jeszcze
-nieprawda -to dlaczego cały czas zerkasz na telefon? -a może zadzwoni... -i znowu słuchasz tej płyty -tylko tą mam -jak to, przecież jeszcze kilka dni temu miałaś ich tak dużo -kilka dni temu miałam tez jego -ale jaki to ma związek -taki że tylko tej z nim nie słuchałam -ja wiem że masz chłopaka ale jak by wam coś nie wyszło to daj znać -a po co czekać aż coś nie wyjdzie .. -kocham cię misiu, jesteś najważniejszą osobą w moim życiu, z nikim nigdy nie było mi tak dobrze, nie wyobrażam sobie bycia z kimś innym, chcę być z tobą już na zawsze, dzielić z tobą smutki i radości... -yyy... mówiłaś coś .? -tak ja właśnie... -słuchaj nie mam czasu, z nami koniec -a jak się w tobie zakocham? -no to będzie problem -kochasz go i co dalej? -będę z nim szczęśliwa -nawet za 10 lat? -za 10, 20, 50 a nawet za 100, już zawsze -mogę się w tobie zakochać? -a chcesz? -bardzo -to proszę bardzo...
![]() |
#1323 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() nawet nie wiesz jak mi miło , że ktoś to docenił . ;* dziękuję bardzo . <3 Ta cisza pomiędzy nami tak na prawdę jest wspaniała ..
w końcu jest nasza . Wszystko się sypie , wszystko wypada z rąk z powodu jednej , tylko jednej osoby . A wiesz ile razy klikałam podwójnie na Twoje imię widniejące na liście gadu - gadu , otwierając nowe okno rozmowy ? ale nie stac było mnie nawet na zwykłe ' hej ' .. a wiesz ile razy wybierałam Twój numer telefonu ? ale zawsze zdążyłam nacisnąc czerwoną słuchawkę przed pierwszym sygnałem .. a wiesz .. zresztą skąd możesz wiedziec skoro milczysz .. a jak oddam Ci siebie to też będzie mało ? Przez cały czas milczysz , nazwę to monologiem . </3 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1324 |
Zakorzenienie
|
Boskie te cytaty wasze ; )
'Słodka jak eklerka, mała femme fatale.' 'Powinieneś uważać, komu łamiesz serce.' 'Cóż, pewnych rzeczy nie da się podrobić.' 'Popatrzeć to nic złego, prawda?' 'Życie to zabawa, czyż nie?' 'Trudno się pozbyć starych nawyków.' 'Dzielimy się z tymi, których kochamy, nie ?' 'Ale wszyscy wiemy, że normalność = nuda.' 'Nie za dużo, nie za mało, po prostu idealnie.' 'ale masz szczęście, bo przed nami trzecia szansa.' 'Może mogłabym udawać, że jesteśmy już po ślubie!'; )) |
![]() ![]() |
![]() |
#1325 |
Przyczajenie
|
" Kocham cię nie takim, o jakim marzę, żebyś był, lecz takim jakim jesteś. Takim, jakim ukształtowało Cię życie, zwłaszcza jeśli Cię złamało, i głównie za to. Chcę wiedzieć wszystko o Tobie, poznać Twoje dzieciństwo, znać wszystkie rany jakie Ci zadało. I chcę, żebyś Ty znał moje. Jeśli nawzajem ofiarujemy sobie nasze rany, powoli je zaleczymy. Im bardziej cierpiałeś, tym bardziej Cię kocham.. " już nie panuję nad zmysłami. moje oczy są oczami wariata, kiedy spotykają się z Twoimi oczami. i mam dziwne przyzwyczajenia. lubię patrzeć w Twoje oczy kiedy pada.. chciał powiedzieć słowo, a powiedział wszystko. tak wiele słów budzi w Tobie łzy, ciągle trudno mi uwierzyć, że TY to nie MY.
#1326 |
Raczkowanie
|
` Znów serducho mocniej zabiło gdy usłyszałam Twój głos ...
Co czujesz do mnie gdy leżę obok Ciebie ?? Wiesz.. brakuje mi twojego zdjęcia na tapecie, i spojrzenia jak bym była ostatnią osobą na świecie. kilku ludzi,chwil,czystych jak kryształ, nic nie było wtedy takie brudne,jak dzisiaj… Wszystko co było i łączyło nas będzie zawsze wracać Tęsknoty nie opiszesz wokol wszystko rani... Gdybym cofnęła czas najpierw dwa razy bym pomyślała Edytowane przez czeko_ladka Czas edycji: 2009-12-28 o 22:07 |
![]() ![]() |
![]() |
#1327 |
Raczkowanie
|
zamykam oczy i udaje że to się nie dzieje.
i spójrz w te oczy, bo możesz ich już nigdy więcej nie zobaczyć. rytmy zwątpienia. cisza za wielka i chęci do życia coraz mniej. wypalamy się. kończymy powoli. zapadam się z wolna w urojone niebo. nagły policzek od świadomości. tęsknić zaczynam zaraz, gdy drzwi zamykasz. chce mieć Twoja skóre pod swoimi paznokciami. wnikaj aż w krwioobieg, w ciała katatonie. wnikaj aż stracisz oddech, w ultra anhedonie. cały urok w tym abyś z pasji stracił głowę. i znowu leci z rąk. i znowu nie potrafie łapać.
Edytowane przez modlishque Czas edycji: 2009-12-28 o 22:08 |
![]() ![]() |
![]() |
#1328 |
Raczkowanie
|
Otworzyłam w tym świecie tysiące drzwi. Za żadnymi nie stała miłość.
- On tam stoi! Boże, co mam mu powiedzieć? - Idź, nie potrzebujesz słów, ani jednego słowa. Idź i go pocałuj. Dopiero teraz zdałam sobie sprawę, że już dawno temu pogodziłam się z tym, że niczym już nie zabłysnę. Starałam się po prostu jak najlepiej wykorzystywać to, co było mi dane, zawsze nieco odstając od swojego otoczenia.
![]() |
#1329 |
Rozeznanie
|
Miłość ma dziś urodziny..
Wiedział, że jej gładkie dłonie to tylko efekt kremu, mimo wszystko kochał je.. Kochał je ponad wszystko.. Nie ma nas.. Jestem Ja i jesteś Ty.. Próba silnej woli.. Nie, nie będzie dobrze. Wstała, wrzuciła serce do kieszeni i wyszła Świat to trudne miejsce.. jemu nie zależy.. Życie to niekończąca się próba przedstawienia, które nigdy się nie odbędzie. ![]() ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1330 |
Raczkowanie
|
Więc z ramion ramę złóż
Opraw ten wyblakły mocno akt Opraw mnie Znów ostrzem twardej mowy ćwiartuję bezmyślnie, w afekcie twą wrażliwość- boleśnie Bo tu nic tylko śmierć, usychanie tkanek, rozpacz, że nie kochasz mnie Sen czmychnąć weń zbiec jak tchórz w fazy delta cichą otchłań spaść od twych rąk od twych ust obojętnych tu na jawie Księżyc hak gwoździe gwiazd przytrzymują niebo co na głowę chce mi spaść To nie są motyle, prędzej ćmy serce- pompa do krwi nie więcej, nie więcej, nie więcej! zawrotów głowy brak... Wszystko z nowej plyty hey. Dawno juz zadne teksty tak mnie nie poruszyly. Lapie za serce. Polecam.
#1331 |
Zadomowienie
|
Poddaję się. Brakuje mi sił na obronę przed Tobą. Oszczędź mnie, daj mi żyć po swojemu, moim własnym, nie zepsutym jeszcze życiem. Niestety widzę w Twoich niebieskich oczach chęć pozbycia się mnie. Tak, zabij mnie kolejny raz, ale tak, abym już nie powstała, żebym z każdym kolejnym świtem nie wracała do codziennej wojny między miłością a nienawiścią.
'Gdy spodziewasz się najgorszego, otrzymujesz w końcu coś, co nie jest takie złe.' ____Edytowane przez Sharmila Czas edycji: 2009-12-28 o 22:26 |
![]() ![]() |
![]() |
#1332 |
Raczkowanie
|
czuję się jak małe dziecko które karmi się tysiącami kłamstw o byciu grzecznym
i o Gwiazdorze, który nie przyjdzie jeśli będziesz się źle zachowywał. byłam grzeczna, pragnęłam Ciebie .. a jak Cię nie ma - tak nie ma. więc miłość jest jednak jak te tysiące kłamstw, wpychasz je każdemu na siłę i sam chcesz w nie wierzyć. ale wiesz, ze mimo wszystko nie istnieje. - jesteś najgorszą rzeczą jaka mnie spotkała w życiu. - no to mamy problem, bo Ty jesteś moją najlepszą. mam chyba serce robione w Chinach .. myślisz, że skoro jestem już dużą dziewczynką to nie będę płakać? nie stanę przecież na kamieniu i nie powiem - jestem kurevsko samotna, może ktoś mnie przytuli?
![]() |
#1333 |
Raczkowanie
|
wiesz czasem mam chwile kiedy we wszystko wątpię,
wtedy włączam ten Hip Hop i mam wszystko w.. są dni i każdy takie ma – ty, ja gdy bezradnie płynie łza.. idę z boku, w zwolnionym tempie w natłoku wydarzeń, gdzie serce bije jak mu karze.. Ej! Mam taką prośbę.. przestań się martwić! Psss, no i nie mów całej reszcie, że jest ci źle - bo to bezsens..
![]() |
#1334 | ||
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() ![]() Miło mi to słyszeć i wgl to witam nową ![]() ![]() ![]() Cytat:
![]() ![]() _______________ To zabawne jak nic nie znaczyłby świat bez miłości. i wiem, że nie pamiętasz połowy rzeczy o których ja nigdy nie zapomnę. we wszystkim potrafiłeś znaleźć tą dobrą stronę. za to też Cię kochałam...
![]() |
#1335 |
Przyczajenie
|
"Proszę, nie pisz już więcej, bo tylko się gorzej czuję, kiedy za dużo o Tobie myślę."
Czasami mam głupią nadzieję, że myjąc głowę wypłukam z niej myśli o Tobie. Niestety nigdy mi się to nie udaje.
![]() |
#1336 |
Raczkowanie
|
Nic nie będzie już jak dawniej bo Ty przy niej będziesz trwał....
Wtedy ty nie wiem jak przytrafiłeś się mi ... ![]() Zadzwoń tu i powiedz mi że na mnie czekasz już od tylu lat lecz od dziś dopiero mój numer masz ... Co wolno i co warto szukam a każdy krok jest dla mnie w życiu niespodzianką ^^ ![]() |
![]() ![]() |
![]() |
#1337 | |
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ![]() ![]() I trochę dziwi mnie to że jest to wątek opisowy a strasznie dużo tu wierszy, dialogów i innych długich opowiadań. Pytanie - po co? Przecież na to poświęcone są inne wątki. Ale może przesadzam ![]() _ nie będę twoją julią capuletti.
– Jesteśmy powierzchowni i nie mamy nic do powiedzenia. Edytowane przez Czarnula4 Czas edycji: 2009-12-28 o 22:52 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1338 |
Raczkowanie
|
Ponieważ potworności na ziemi są rzeczywiste i dzieją się codziennie, są jak kwiat albo słońce - nie można ich powstrzymać.
Słyszałam jak mówiłeś o uśmiechu O eksplodujących gwiazdach. Jedyne co musisz zrobić, to czegoś zapragnąć, i jeśli będziesz tego pragnąć wystarczająco mocno i rozumieć dlaczego tego pragniesz... musisz naprawdę wiedzieć... to się stanie. Brać głębokie oddechy i zatrzymywać powietrze. Próbować zachować spokój przez coraz dłuższe i dłuższe okresy. Stać się małą i podobną do kamienia. Podźwignąć brzegi swojego ja i wetknąć je pod spód , gdzie nikt ich nie zobaczy. Ponoć cierpienie jest nierozłącznym ciężarem, który trzeba ponieść żeby chociaż przez jakiś czas być kochanym... Z miłością jest jak z kolką nerwową. Dopóki cię nie chwyci atak, nawet sobie nie wyobrażasz, co to takiego. A gdy Ci o tym opowiadają, nie wierzysz.
Przeznaczenie zazwyczaj czeka tuż za rogiem. Jakby było kieszonkowcem, dziwką albo sprzedawcą losów na loterię: to jego najczęstsze wcielenia. Do drzwi naszego domu nigdy nie zapuka. Trzeba za nim ruszyć. |
![]() ![]() |
![]() |
#1339 |
Zakorzenienie
|
to że się milczy nie znaczy , że się nie cierpi
weź wracaj , mam ochotę się maksymalnie wypłakać i wpier***** czekoladę jak kanapkę popijając wódką . są dni , których nie powinno być wcale . wspominam Cię , nie mogę przestać się uśmiechać . jeśli kiedyś puszczę Twoją dłoń ; Ty trzymaj mnie mocniej .
Okazje i pomysĹy na prezent
![]() |
#1340 |
BAN stały
|
dawno mnie nie było, pamięta ktoś ?
~*~ gdybym jeszcze umiał się śmiać, to bym chciał umrzeć tu ze śmiechu i to nie raz. Nawet chciałbym uciec stąd. Tylko dokąd, dokąd tu uciekać? nie jestem dwuletnim dzieckiem, nie mam zacofanego rozwoju. Mimo wszystko, wytłumacz mi jeszcze raz.. powoli .. dlaczego wybrałeś ją, nie mnie? i nie pytaj więcej co u mnie. przyrzekła sobie , że nie nabierze się więcej na błękit jego oczu. Edytowane przez paulqa94 Czas edycji: 2009-12-28 o 23:14 |
![]() ![]() |
![]() |
#1341 |
Raczkowanie
|
Fenyloetyloamina.
można by rzec że jestem niekończąca się niewiedzą. ja mając gwiazdę lśniącą tysiącem słońc również trafiam na nieboskłon musiałam się napatrzeć żeby Twój widok wrył się w mojej głowie i żebym mogła go nosić zawsze chciałabym ukraść niebo i złożyć je u Twych stóp ostatnio bujam się w swojej personalnej galaktyce absurdu zawsze to wielkie i głębokie słowo chce żebyś wiedział że zawsze, bez względu czy świat się zmieni, czy wszystko stanie na głowie ja pozostanę ta sama i zawsze, niezmiennie będę Cię kochała zrozumiem, zaakceptuje, bo na tym to właśnie polega
![]() |
#1342 |
Rozeznanie
|
'i znów zmierzch. Kolejny dzień dobiegł końca. Choćby nie wiem jaki był piękny, jego miejsce zajmie noc' 'coś było nie tak. Chyba nawet nie uświadamiałam sobie, w pełni jak bardzo poważne miały być konsekwencje wydarzeń minionego wieczoru' 'uśmiech, który nie sięgał oczu...'
'I to w tej chwili zdajesz sobie sprawę, że to wszystko zdarzyło się tylko raz. I nie ważne jak bardzo się starasz nigdy nie poczujesz się taki sam. Nie będziesz już nigdy się czuć trzy metry nad niebem.' |
![]() ![]() |
![]() |
#1343 |
Zadomowienie
|
Sądzę, że zakochujemy się od pierwszego wejrzenia, chociaż rozsądek nam podpowiada,
![]() |
#1344 |
Przyczajenie
|
każdy związek staje się spalonym mostem, może jestem za głupi, a może nie dorosłem?
ale bądź ideałem na miarę swych możliwości. idealne cząstki w postrzeganiu jedności. nie modlę się o Ciebie, bo to żebranie o szczęście nie chcę żebranej miłości, chcę oddać Ci serce i żebyś dla mnie w swoim też znalazła miejsce i nie są całym życiem dla nas wszystkie przeżyte spotkania. Ty może nie wiesz, lubię jak się śmiejesz. ![]() kręciła lepsze blanty niż niejeden z nas dziś. no bo warto się zakochać nawet chociaż na minutę, i nie ważne jaki będzie skutek, serce wypełnij uczuciem. więcej namiętności niż serce może zmieścić. 100 tysięcy zachodów słońca, w które chcę się gapić.
![]() |
#1345 |
Raczkowanie
|
HAH, URODZINY!
![]() ________ zabiorę Cię tam, gdzie Twój stacjonarny traci zasięg. -Gdybym mogła.. -Ale co? -Gdybym mogła Ciebie oprawić w ramkę i powiesić na ścianie, nigdy już bym nie wyszła z domu. -znasz takie uczucie? gdy czujesz jak od środka rozrywa Cię chęć zobaczenia tej osoby? chcesz jej coś powiedzieć, ale sumienie nie pozwala, bo wiesz że potem nie będzie łatwo? -to miłość, tak? -nie.. to właśnie jest nienawiść..
Więcej jest we mnie romantyczki niż realistki, zdecydowanie wybieram ślepą wiarę zamiast chłodnej logiki. Edytowane przez cornels Czas edycji: 2009-12-29 o 06:53 |
![]() ![]() |
![]() |
#1346 | |
Zakorzenienie
|
jaa na tamtej liście nie powinnam sie znaleźć
![]() najlepszego ![]() Cytat:
![]() ![]() ___ 'Ile razy patrzyłam na Ciebie?.Wystarczająco dużo by się zakochać
![]()
Edytowane przez TajemniczaPanna Czas edycji: 2009-12-29 o 07:42 |
|
![]() ![]() |
![]() |
#1347 |
Zadomowienie
|
4 wesela i pogrzeb.
Nie łatwo jest kontrolować swoje życie, a co dopiero życie kogoś innego. - Kochasz mnie? - Kochasz mnie? - Co? - Co? - Nie papuguj. - Nie papuguj. - . . . - Ejj, telefon Ci się rozwalił. Stawia kropki zamiast literek. Jesteśmy równymi sobie graczami, a życie to kolejny etap gry. Niesamowite jak wielkie znaczenie ma jedno mało słowo. - Nie masz za grosz poczucia humoru. - Co? Cała moja rodzina uważa, że jestem w niej najzabawniejszą osobą. - A wszyscy pracują w zakładzie pogrzebowym? - Uprawiasz jakieś sporty? - Nooo tak. Zakupy. Rzadko pytam chłopaków, czy jestem ładna. Nie chcę płakać. Zabieram! ![]() I najlepsze życzenia urodziowe dla mojej kochanej Edytki! ![]() |
![]() ![]() |
Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe
![]() |
#1348 |
Raczkowanie
|
![]() ruda wiewiora CookieCrisp Drift z innej bajki panna_miodowa - szacuneczek dziewczyny ! <333 'Jeden świt, żeby wznieść się ponad mrok... Śpij aniele mój, może sen uchroni Cię przed moim złem' 'Nie bój się, to tylko sen W sen nie trzeba wierzyć ' ' Życie jest piękne ... wystarczy tylko dobrać odpowiednie tabletki psychotropowe .' ' Okrutność bezsilnego to obojętność. ' - Patrz na tego ! - Tego z łapkami ? - Nie tego z ogonkiem ... 'Udawało jej się przezwyciężać swoje małe słabości, ale ponosiła klęskę w sprawach ważnych roztaczając wokół siebie aurę kobiety niezależnej , choć rozpaczliwie potrzebowała kogoś obok siebie ' "Z uśmiechem na twarzy człowiek podwaja swoje możliwości." Tęsknotę wymierzyłam pośpiechem nieprzerwanym tokiem słów zachłystnięciami wodą i uśmiechem wykradającym się ze zmęczonych warg Czas popłynął mi z Tobą przy skórce pomarańczy Wszystko jest jasne i dobre Cynamon wtulił się w ramiona czekolady Kocham z Tobą być! Po prostu...
![]() |
#1349 |
Rozeznanie
|
gdyby mężczyźni zachodzili w ciążę, aborcja byłaby sakramentem.
stary chemik nie umiera. On jedynie przestaje reagować. czym się różni teściowa od pit-bulla? -szminką. jeśli się budzę w środku nocy, to gaszę monitor i idę do wyra spać. wrócił laptop! mogę znowu być bezproduktywna w dowolnym miejscu. ![]()
#1350 | |
Raczkowanie
|
Cytat:
![]() Dream or reality ? You or deja vu?
Miauuu, coś Ty kotku chciał ? ![]() Bo Ty<3 Tylko nie mów mi "Goodbye"! Bo płakałam już nie raz.
![]() |
![]() |
|

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 09:28.