Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana. - Strona 72 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum plotkowe > Wizażowe Społeczności

Notka

Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 11:51   #2131
mijjenka
Zakorzenienie

Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.

Cytat:
Napisane przez Myszunia19 Pokaż wiadomość
chodzi o to ze ciagle chodze do pschologa bo bylam od tego ex psychicznie uzalezniona. dalej biore tabletki. a on znow mi namacil. moj tz powiedzial ze on nie moe mnie zmusic do bycia ze soba ale ze mnie kocha ale ze musze sama to pokonac a on mnie bedzie wspieral. boje sie . nie chce popelnic glupstwa. a ex mieszka 3 domy dalej dlatego rok z domu nie wychodzilam. no a moj Tz- jest sasiadem najlepszego przyjaciela EX i moze temu ex juz wczoraj wsciekly napisal ze nie bedzie sie juz odzywal bo go ciagle blokuje

---------- Dopisano o 11:48 ---------- Poprzedni post napisano o 11:46 ----------

wiem ze moge na was liczyc dlatego prosze was teraz o wsparcie bo to dla mnie niezwykle ciezka sytuacja.

Będzie dobrze. Nie możesz dać zmusić się do żadnego powrotu, słuchaj swojego Tżta-on Cie kocha i na pewno nie pozwoli zrobić Ci krzywdy.

Jesteśmy z Tobą.
Będzie dobrze
Ciężka sytuacja, ale dasz radę... pamiętaj że Twoje szczęście jest przecież najważniejsze, kogo obchodzi ten psychopata pan eX. Pomyśl,z eX szczęścia nie zaznasz.

To konto nie istnieje.
mijjenka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 11:55   #2132
Myszunia19
Zakorzenienie

bo mnie ciagle nachodza mysli typu " a co jesli on sie zmienil?"
Myszunia19 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 11:58   #2133
oh Mandy
Zakorzenienie

spójrz na swój podpis , Myszuniu
Stary 2009-12-29, 12:01   #2134
Cocaine essence
Zakorzenienie

Cytat:
Masz rację może się zmienił...

Może teraz będzie popychać lewą ręka nie prawą

Cocaine essence jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 12:02   #2135
mijjenka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez oh Mandy Pokaż wiadomość
spójrz na swój podpis , Myszuniu

właśnie

PRZYSZŁOŚĆ JEST CIEKAWSZA.
Trzymaj się tego motta,bo w końcu po to jest motto-taka myśl którą się kierujemy!!!

To konto nie istnieje.
Stary 2009-12-29, 12:05   #2136
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Tacy faceci się nigdy nie zmieniają, oni się jedynie lepiej maskują. Psychopaci są sprytni, wiedzą jak podejść swoją ofiarę, jestem pewna, że zdążył dopracować swoją chorą taktykę i tym razem zniszczyłby Ci życie ze zdwojoną siłą

Nie daj sobie robić prania mózgu, przypomnij sobie przez co przeszłaś, przypomnij sobie wszystkie złe emocje i ból, jaki Ci sprawił. Chyba nie zafundujesz sobie dobrowolnie tego koszmaru?
Zapomnij o nim, ON JEST TAKI SAM, chyba nie sądzisz, że można przestać być psychopatą ot tak sobie? Nie bądź naiwna Kochana, lepiej żeby się do Ciebie nie zbliżał

Piszę.
szatanica1989 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 12:09   #2137
Myszunia19
Zakorzenienie

nie wiem czemu jakas nadprzyrodzona siła mnie do niego ciągnie. psycholog mi to tlumaczyla ze to tak jak z bitymi kobietami jest ze on ją bije a ona i tak wierzy ze on sie zmieni.
Stary 2009-12-29, 12:11   #2138
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Myszunia jestem w podobnej sytuacji, odnowilam kontakt z ex. Spotykamy sie itp i tez nie wiem co mam robic. Z tym ze moj nigdy nawet na mnie reki nie podniosl, nigdy nie przeklal ani nie wyzwal. No i ja jestem wolna. Boje sie z nim znowu zaczynac bo ile razy mozna. Boje sie ze znowu bede plakala i cierpiala, a nie chce. Z drugiej strony ciagnie nas strasznie do siebie.... mam metlik. Zaczyna sie tak jak zawsze, caly czas piszemy, spotykamy sie, romantycznie milo. U nas jak nie jestesmy ze soba to jest fajnie, zadnych zobowiazan, klotni itp a jak juz zaczynamy zwiazek to sie psuje. Nie wiem czemu tak jest...

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 12:15   #2139
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
nie wiem czemu jakas nadprzyrodzona siła mnie do niego ciągnie. psycholog mi to tlumaczyla ze to tak jak z bitymi kobietami jest ze on ją bije a ona i tak wierzy ze on sie zmieni.
Ta nadprzyrodzona siła nazywa się głupotą! Chcesz być odbijana od ścian, śmiało. Nikt Cię nie powstrzyma. Tylko zarezerwuj wizytę u psychologa, potem mogą być kolejki :/

Piszę.
Stary 2009-12-29, 12:16   #2140
Myszunia19
Zakorzenienie

ja biore ciagle leki, dzieki nim wyszlam z domu. nie moge tego zniszczyc teraz. juz tyle osiagnelam.a el wiem ze juz nie bede nikogo kochac tak jak tamtego - ale to uzalenienie. tak jak od narkotykow.
Stary 2009-12-29, 12:18   #2141
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lagunaaa Pokaż wiadomość
Myszunia jestem w podobnej sytuacji, odnowilam kontakt z ex. Spotykamy sie itp i tez nie wiem co mam robic. Z tym ze moj nigdy nawet na mnie reki nie podniosl, nigdy nie przeklal ani nie wyzwal. No i ja jestem wolna. Boje sie z nim znowu zaczynac bo ile razy mozna. Boje sie ze znowu bede plakala i cierpiala, a nie chce. Z drugiej strony ciagnie nas strasznie do siebie.... mam metlik. Zaczyna sie tak jak zawsze, caly czas piszemy, spotykamy sie, romantycznie milo. U nas jak nie jestesmy ze soba to jest fajnie, zadnych zobowiazan, klotni itp a jak juz zaczynamy zwiazek to sie psuje. Nie wiem czemu tak jest...
Dlaczego mam nieodparte wrażenie, że marnujesz czas? zamiast iść do przodu, ciągle się cofasz. Takiemu kolesiowi tylko pogratulować, dobrze się ustawił - atrakcji mu nie brakuje, a wiązać się ani myśli. Wiesz dlaczego związek się psuje? Bo tylko jednej osobie zależy, żeby było inaczej, drugiej podoba się ten brak zobowiązań. To jakby mieć ciastko i zjeść ciastko, a jednak możliwe

Piszę.
Stary 2009-12-29, 12:19   #2142
oh Mandy
Zakorzenienie

zobacz, ile osiągnęłaś przez te 2 lata bez niego . chcesz żeby Ci to wszystko teraz zniszczył?
Stary 2009-12-29, 12:19   #2143
Lagunaaa
Wtajemniczenie

Cytat:
ja biore ciagle leki, dzieki nim wyszlam z domu. nie moge tego zniszczyc teraz. juz tyle osiagnelam.a el wiem ze juz nie bede nikogo kochac tak jak tamtego - ale to uzalenienie. tak jak od narkotykow.
a ile jestes z obecnym TZ?? Kochasz go?? Jak dawno bylas z exem i ile czasu?? Jesli pisalas to przepraszam, ale nie jestem w stanie wszystkiego ogarnac

szatanica masz racje, tylko w tym problem ze wlasnie ja nie chce sie wiazac. Nie chce z nim byc. Chcialabym poprostu sie tak z nim spotykac, ale wiem ze predzej czy pozniej sie zaangazuje.

..
Podejdź jeśli chcesz,
pokochaj jeśli potrafisz...

Edytowane przez Lagunaaa
Czas edycji: 2009-12-29 o 12:21
Lagunaaa jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 12:20   #2144
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
To nie miłość tylko uzależnienie psychiczne, tak - koleś wiedział, jak się za Ciebie zabrać i jak sprawić, że będziesz biegała jak chomik w swoim kółeczku i napędzała to szaleństwo naprawdę sądzisz, że tak wygląda miłość?
Nie myśl o nim, po co Ci to dziewczyno?

Piszę.
Stary 2009-12-29, 12:24   #2145
Myszunia19
Zakorzenienie

bylam z ex dwa lata. z obecnym przyjaznie sie od 12 lat a od 2 miesiecy jestesmy para. tak kocham - inaczej by m nie miala metliku juz raz dla bylego rzucilam chlopaka a potem zostalam bez chlopaka i bez przyjaciol. moj TZ pomagal mi dojsc do siebie.
Stary 2009-12-29, 12:46   #2146
szatanica1989
Zakorzenienie

Cytat:
bylam z ex dwa lata. z obecnym przyjaznie sie od 12 lat a od 2 miesiecy jestesmy para. tak kocham - inaczej by m nie miala metliku juz raz dla bylego rzucilam chlopaka a potem zostalam bez chlopaka i bez przyjaciol. moj TZ pomagal mi dojsc do siebie.
No to po co Ty sobie w ogóle głowę zawracasz tym byłym? wydawało mi się, że po takich przejściach człowiek dostaje taką nauczkę, że nigdy więcej do tego nie wraca.

Nie ma co Cię przekonywać, jak będziesz chciała to sobie życie zniszczysz, na siłę nikt Cię nie zatrzyma

Piszę.
Stary 2009-12-29, 12:47   #2147
mijjenka
Zakorzenienie

Lagunko pamiętam jak opowiadałaś o swoim związku z Tżtem. Potem rozstanie...a teraz znów to samo? Dobrze wiesz,że może być tak jak wtedy. Na początku jest fajnie, ale po jakims czasie znów się zacznie...

Myszunia ja właściwie rozumiem co masz na myśli mówiąc o tym,że Cie do niego ciągnie. Ja przez taką głupotę zdradziłam mojego Tżta(całowałam się z innym,a po chwili się ostrząsnęłam),dzięki Bogu mi wybaczył...
Nie myśl o tym. On się nie zmienił. ON JEST TAKI SAM! Wciąż jest tym kut*asem bez serca.
Pozostań z Twoim Tztem, on Cię kocha...

To konto nie istnieje.
Stary 2009-12-29, 12:54   #2148
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Dziękuję Wam poczytałam Wasze posty, Wasz dekalog i dzięki temu nie tylko wiem jak postępować ale i mam do tego siły Przede wszystkim postanowiłam nie obrażać się i fochać za wszystko. No i ... nie zamierzam teraz jako pierwsza pisać sms do mojego faceta, niech on sobie przypomni, że jednak można samemu od siebie pisać sms i w ogóle, dzieki Wam mam siłę to wytrzymać a nie jest to łatwe....
E.J. jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 12:54   #2149
mijjenka
Zakorzenienie

Lagunko pamiętam jak opowiadałaś o swoim związku z Tżtem. Potem rozstanie...a teraz znów to samo? Dobrze wiesz,że może być tak jak wtedy. Na początku jest fajnie, ale po jakims czasie znów się zacznie...

Myszunia ja właściwie rozumiem co masz na myśli mówiąc o tym,że Cie do niego ciągnie. Ja przez taką głupotę zdradziłam mojego Tżta(całowałam się z innym,a po chwili się ostrząsnęłam),dzięki Bogu mi wybaczył...
Nie myśl o tym. On się nie zmienił. ON JEST TAKI SAM! Wciąż jest tym kut*asem bez serca.
Pozostań z Twoim Tztem, on Cię kocha...

_________________________ ____________
przepraszam za PODWOJNEGO POSTA... cos mi sie internet wali i dalam wyslij, niby sie nie wyslalo a jednak. Achhh..

To konto nie istnieje.

Edytowane przez mijjenka
Czas edycji: 2009-12-29 o 12:56
Stary 2009-12-29, 13:01   #2150
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Myszkunia też byłam kiedyś z psycholem, był w szoku jak postanowiłam odejść od niego i nie chcialam wracać....ale sie działo wtedy malo tego twierdził, ze to moja wina wszystko była i że jakbym zachowywala się inaczej (czyli tak jak on tego chce) to by tak nie robił. Dość szybko po naszym rozstaniu znalazł sobie dziewczyne, w jakieś 2-3 tyg. i twierdził, że ona jest dla niego najlepsza ect. I wiesz co?? wcale się nie zmienił!! doszly mnie sluchy, ze dalej to robi czyli flirtuje, podrywa inne laski, w jakieś chore/dziwne układy wchodzi, ect. jedna znajoma nawet mi napisala, że ni stąd ni zowąd zaproponował jej erotyczne spotkanie.... po prostu mimo zmiany laski na lepszą dalej jest taki sam. I Twoim przypadku tak samo jest, uwierz mi i innym dziewczynom - psychole sie nie zmieniają, psychole są zawsze tacy sami i NIGDY się nie zmieniają....to podobnie jak z alkoholikiem - maskuje się by ukryc picie by żona/matka dały mu spokój i tego nie widziały ale dalej pije.... rozumiesz mnie????
Stary 2009-12-29, 13:15   #2151
Rebelious
Zakorzenienie

Madame, byłam ale to przed tą akcją z buziakiem więc byłam do niej mile nastawiona. a teraz cóż.
była z nami wtedy jeszcze jedna dziewczyna (o której TŻ mówił, że podobna do mnie i że to jedyna ładna dziewczyna u niego na studiach) z CHŁOPAKIEM
pogadaliśmy, namawiali nas wtedy na wyjazd do Krakowa, ale ja miałam maturę.
może gdybyśmy wtedy pojechali, byłoby inaczej z tą moją zazdrością, bo bym wszystkich znała.. ehh, może się nadarzy okazja w tym roku.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Wiesz kochana, nie patrz na to ze grubsza, bo to wcale o niczym nie swiadczy... Znam kilku naprawde fajnych i przystojnych facetow, ktorzy maja brzydkie i grube dziewczyny. Liczy sie charakter. Facet nie wytrzyma nawet z najpiekniejsza laska, ktora stori fochy i sie czepia. Dlatego ja jestem tak zazdrosna. Mi TZ czesto powtarza: " Jestes najpiekniejsza kobieta jaka znam, ale ten Twoj charakterek... " Ehh, no coz.

Jaka druga? Czy ja o czyms nie wiem?
ta druga to też A.
kiedyś się z TŻ pokłóciłam, bo zobaczyłam w jego telefonie smsa do niej o treści "dziękuję".
ale to daaawno było, jeszcze byłam rasową zazdrośnica wtedy.
w ogóle dupe mu zawracała, żeby jej jakiś internet załatwiał, bezczelna.

no więc Madame, jak ja mam mu TO powiedzieć?
tzn. jak to zaplanować? (to spotkanie)

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2009-12-29 o 13:18
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:20   #2152
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
Madame, byłam ale to przed tą akcją z buziakiem więc byłam do niej mile nastawiona. a teraz cóż.
była z nami wtedy jeszcze jedna dziewczyna (o której TŻ mówił, że podobna do mnie i że to jedyna ładna dziewczyna u niego na studiach) z CHŁOPAKIEM
pogadaliśmy, namawiali nas wtedy na wyjazd do Krakowa, ale ja miałam maturę.
może gdybyśmy wtedy pojechali, byłoby inaczej z tą moją zazdrością, bo bym wszystkich znała.. ehh, może się nadarzy okazja w tym roku.

---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ----------

ta druga to też A.
kiedyś się z TŻ pokłóciłam, bo zobaczyłam w jego telefonie smsa do niej o treści "dziękuję".
ale to daaawno było, jeszcze byłam rasową zazdrośnica wtedy.
w ogóle dupe mu zawracała, żeby jej jakiś internet załatwiał, bezczelna.

no więc Madame, jak ja mam mu TO powiedzieć?
tzn. jak to zaplanować? (to spotkanie)
Hmm no nie wiem... Moze powiedz mu, ze wcale tak nie jest jak on mysli, ze Ty jej nie trawisz i ze bardzo bys chciala ja poznac. Ze moze wtedy zmienisz stosunek do niej i w ogole...

No kurcze we 3 sie spotykac to tak chyba nie halo. Szkoda ze ten kolega nie jest nia zainteresowany. Moze niech TZ wycagnie jakiegos kumpla od siebie z grupy ze studiow i ją i pojdziecie gdzies we czworke
MadameButterfly6 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:24   #2153
Rebelious
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez MadameButterfly6 Pokaż wiadomość
Hmm no nie wiem... Moze powiedz mu, ze wcale tak nie jest jak on mysli, ze Ty jej nie trawisz i ze bardzo bys chciala ja poznac. Ze moze wtedy zmienisz stosunek do niej i w ogole...

No kurcze we 3 sie spotykac to tak chyba nie halo. Szkoda ze ten kolega nie jest nia zainteresowany. Moze niech TZ wycagnie jakiegos kumpla od siebie z grupy ze studiow i ją i pojdziecie gdzies we czworke
hmm.. no nic, coś pomyślę
chciałabym ich kiedyś poznać, ale myślę że nastąpi to najprędzej przy okazji jakiejś imprezy.
może po sesji.
planujemy też z TŻ wyskoczyć gdzieś na jakąś dyskotekę, może wtedy je zaprosi.

dobra, ja lecę się uczyć.
sesja za pasem, a ja mam pusto w głowie.
nie chce w styczniu spędzać całych dni w książkach, pouczę się już teraz.
buziaki

Edytowane przez Rebelious
Czas edycji: 2009-12-29 o 13:26
Rebelious jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:26   #2154
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Rebelious Pokaż wiadomość
hmm.. no nic, coś pomyślę
chciałabym ich kiedyś poznać, ale myślę że nastąpi to najprędzej przy okazji jakiejś imprezy.
może po sesji.
planujemy też z TŻ wyskoczyć gdzieś na jakąś dyskotekę, może wtedy je zaprosi.

Ooo wlasnie albo niech Cie zabierze ze soba na jakas impreze

Ufff jak dobrze ze na kierunku mojego TZ nie ma dziewuch, jeden problem mniej
Stary 2009-12-29, 13:27   #2155
Red Lipstick
Wtajemniczenie

Myszuniu opamiętaj się w końcu! Wprost nie mogę uwierzyc, ze niekórych tak łatwo zbajerowac . Chcesz cierpiec przez całe życie? Z takim facetem nie masz szans (nawet najmniejszych) na normalny, szczęsliwy związek. On przez pewien czas może się maskowac, ale w końcu pokaże swoje prawdziwe oblicze! To jest pewne.

Laguno, wybacz, ale nie potrafie pojąc twojego postępowania. Nieustannie wracasz do przeszłości. Czytając Twoje posty mam wrażenie, że co 2 tygodnie kochasz innego. I na ogół jest to jakis tam twoj "ex ex" czy "ex ex ex ex" (). Wyglądasz mi na wartosciowa dziewczyne, po co na siłę chcesz byc w jakimś związku? Nie lepiej dac sobie na jakiś czas spokój, odsapnąc? Przyjdzie czas, ze spotkasz tego jednego jedynego - ale nic na siłę. Chwilami mam wrażenie, że próbujesz sie dowartościowac taką nieustanna gonitwą za związkami. Moze warto na jakis czas skupic sie tylko i wyłącznie na sobie? Pogubiłas się w uczuciach i sama to przyznałaś. Może więc powinnas dac sobie czas na uporzadkowanie mysli - BEZ ŻADNEGO FACETA u boku?

Kurczę dziewczyny, jak mi się nie chce wychodzic nigdzie na sylwka . Wszystko przez tego mojego tżta. Przez jego akcje obrzydły mi wszelkiej maści imprezy w jego towarzystwie... Najchętniej zostałabym w domuz butelką szampana i fajnymi filmami. Nie wiem co mam zrobic?
Co do sesji to nawet nie chce tym myślec! jeszcze totalnie nic sie do niej nie uczyłam, a nauki mam po prostu całą masę nie wiem jak sobie z tym poradzę...

Edytowane przez Red Lipstick
Czas edycji: 2009-12-29 o 13:30
Red Lipstick jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:28   #2156
Myszunia19
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Myszkunia też byłam kiedyś z psycholem, był w szoku jak postanowiłam odejść od niego i nie chcialam wracać....ale sie działo wtedy malo tego twierdził, ze to moja wina wszystko była i że jakbym zachowywala się inaczej (czyli tak jak on tego chce) to by tak nie robił. Dość szybko po naszym rozstaniu znalazł sobie dziewczyne, w jakieś 2-3 tyg. i twierdził, że ona jest dla niego najlepsza ect. I wiesz co?? wcale się nie zmienił!! doszly mnie sluchy, ze dalej to robi czyli flirtuje, podrywa inne laski, w jakieś chore/dziwne układy wchodzi, ect. jedna znajoma nawet mi napisala, że ni stąd ni zowąd zaproponował jej erotyczne spotkanie.... po prostu mimo zmiany laski na lepszą dalej jest taki sam. I Twoim przypadku tak samo jest, uwierz mi i innym dziewczynom - psychole sie nie zmieniają, psychole są zawsze tacy sami i NIGDY się nie zmieniają....to podobnie jak z alkoholikiem - maskuje się by ukryc picie by żona/matka dały mu spokój i tego nie widziały ale dalej pije.... rozumiesz mnie????
rozumiem i bardzo dziekuje Wam. podobno ex bierze i bral narkotyki. prosze wspierajcie mnie dalej w chwilach zalamania. potraficie mnie naprawde podniesc na duchu.
Stary 2009-12-29, 13:34   #2157
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Dziewczyny a jak ja mam załagodzić sytuację? Myślicie że mam go jednak przeprosić??

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:35   #2158
MadameButterfly6
BAN stały

Cytat:
Napisane przez Red Lipstick Pokaż wiadomość

Kurczę dziewczyny, jak mi się nie chce wychodzic nigdzie na sylwka . Wszystko przez tego mojego tżta. Przez jego akcje obrzydły mi wszelkiej maści imprezy w jego towarzystwie... Najchętniej zostałabym w domuz butelką szampana i fajnymi filmami. Nie wiem co mam zrobic?
Co do sesji to nawet nie chce tym myślec! jeszcze totalnie nic sie do niej nie uczyłam, a nauki mam po prostu całą masę nie wiem jak sobie z tym poradzę...
Red mam to samo Jak patrze przez okno i slysze ten wiatr to odechciewa mi sie gdziekolwiek jezdzic i wychodzic... Najchetniej schowalabym sie pod koldre i nie wychodzila nigdzie...

Co do nauki to mi nawet nie mow... Mam poprawke w poniedzialek. I tyyyle zaleglosci. Tak to jest jak sie nie chce na zajecia chodzic Juz sobie wyobrazam ile na ksero bede musiala wydac, zeby to wszystko uzupelnic.
Nic tylko sie zalamac
Stary 2009-12-29, 13:38   #2159
E.J.
Zakorzenienie

GG do E.J.

Cytat:
Napisane przez m a d e i r a Pokaż wiadomość
Dziewczyny a jak ja mam załagodzić sytuację? Myślicie że mam go jednak przeprosić??
Hmmmm......może po prostu napisz i wytłumacz jakoś dlaczego tak napisałaś....czy ja wiem czy tak od razu przepraszać....
Stary 2009-12-29, 13:48   #2160
m a d e i r a
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez E.J. Pokaż wiadomość
Hmmmm......może po prostu napisz i wytłumacz jakoś dlaczego tak napisałaś....czy ja wiem czy tak od razu przepraszać....
No własnie ja myśle że powinnam sie odezwac ale co napisać to kompletnie nie wiem..

Do następnego spotkania.
..
m a d e i r a jest offline Zgłoś do moderatora  
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości