|
|||||||
| Notka |
|
| Wizażowe Społeczności Wizażowe społeczności to forum, na którym poznasz osoby w swoim wieku, spod tego samego znaku zodiaku, szkoły. Dołącz do nas i daj się poznać. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#2131 | |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Gorące zazdrośnice na mroźne wieczory-edycja III limitowana.
Cytat:
Będzie dobrze. Nie możesz dać zmusić się do żadnego powrotu, słuchaj swojego Tżta-on Cie kocha i na pewno nie pozwoli zrobić Ci krzywdy. Jesteśmy z Tobą. Będzie dobrze ![]() Ciężka sytuacja, ale dasz radę... pamiętaj że Twoje szczęście jest przecież najważniejsze, kogo obchodzi ten psychopata pan eX. Pomyśl,z eX szczęścia nie zaznasz.
|
|
#2132 |
|
Zakorzenienie
|
bo mnie ciagle nachodza mysli typu " a co jesli on sie zmienil?"
|
#2133 |
|
Zakorzenienie
|
spójrz na swój podpis , Myszuniu
|
#2134 |
|
Zakorzenienie
|
Masz rację może się zmienił...
Może teraz będzie popychać lewą ręka nie prawą
|
|
#2135 |
|
Zakorzenienie
|
właśnie ![]() PRZYSZŁOŚĆ JEST CIEKAWSZA. Trzymaj się tego motta,bo w końcu po to jest motto-taka myśl którą się kierujemy!!!
|
#2136 |
|
Zakorzenienie
|
Tacy faceci się nigdy nie zmieniają, oni się jedynie lepiej maskują. Psychopaci są sprytni, wiedzą jak podejść swoją ofiarę, jestem pewna, że zdążył dopracować swoją chorą taktykę i tym razem zniszczyłby Ci życie ze zdwojoną siłą
![]() Nie daj sobie robić prania mózgu, przypomnij sobie przez co przeszłaś, przypomnij sobie wszystkie złe emocje i ból, jaki Ci sprawił. Chyba nie zafundujesz sobie dobrowolnie tego koszmaru? Zapomnij o nim, ON JEST TAKI SAM, chyba nie sądzisz, że można przestać być psychopatą ot tak sobie? Nie bądź naiwna Kochana, lepiej żeby się do Ciebie nie zbliżał
|
#2137 |
|
Zakorzenienie
|
nie wiem czemu jakas nadprzyrodzona siła mnie do niego ciągnie. psycholog mi to tlumaczyla ze to tak jak z bitymi kobietami jest ze on ją bije a ona i tak wierzy ze on sie zmieni.
|
#2138 |
|
Wtajemniczenie
|
Myszunia jestem w podobnej sytuacji, odnowilam kontakt z ex. Spotykamy sie itp i tez nie wiem co mam robic. Z tym ze moj nigdy nawet na mnie reki nie podniosl, nigdy nie przeklal ani nie wyzwal. No i ja jestem wolna. Boje sie z nim znowu zaczynac bo ile razy mozna. Boje sie ze znowu bede plakala i cierpiala, a nie chce. Z drugiej strony ciagnie nas strasznie do siebie.... mam metlik. Zaczyna sie tak jak zawsze, caly czas piszemy, spotykamy sie, romantycznie milo. U nas jak nie jestesmy ze soba to jest fajnie, zadnych zobowiazan, klotni itp a jak juz zaczynamy zwiazek to sie psuje. Nie wiem czemu tak jest...
|
|
#2139 |
|
Zakorzenienie
|
Ta nadprzyrodzona siła nazywa się głupotą! Chcesz być odbijana od ścian, śmiało. Nikt Cię nie powstrzyma. Tylko zarezerwuj wizytę u psychologa, potem mogą być kolejki :/
|
#2140 |
|
Zakorzenienie
|
ja biore ciagle leki, dzieki nim wyszlam z domu. nie moge tego zniszczyc teraz. juz tyle osiagnelam.a el wiem ze juz nie bede nikogo kochac tak jak tamtego - ale to uzalenienie. tak jak od narkotykow.
|
#2141 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
zamiast iść do przodu, ciągle się cofasz. Takiemu kolesiowi tylko pogratulować, dobrze się ustawił - atrakcji mu nie brakuje, a wiązać się ani myśli. Wiesz dlaczego związek się psuje? Bo tylko jednej osobie zależy, żeby było inaczej, drugiej podoba się ten brak zobowiązań. To jakby mieć ciastko i zjeść ciastko, a jednak możliwe
|
|
#2142 |
|
Zakorzenienie
|
zobacz, ile osiągnęłaś przez te 2 lata bez niego . chcesz żeby Ci to wszystko teraz zniszczył?
|
#2143 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() szatanica masz racje, tylko w tym problem ze wlasnie ja nie chce sie wiazac. Nie chce z nim byc. Chcialabym poprostu sie tak z nim spotykac, ale wiem ze predzej czy pozniej sie zaangazuje.
pokochaj jeśli potrafisz... Edytowane przez Lagunaaa Czas edycji: 2009-12-29 o 12:21 |
|
|
|
|
#2144 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
naprawdę sądzisz, że tak wygląda miłość? Nie myśl o nim, po co Ci to dziewczyno?
|
|
#2145 |
|
Zakorzenienie
|
bylam z ex dwa lata. z obecnym przyjaznie sie od 12 lat a od 2 miesiecy jestesmy para. tak kocham - inaczej by m nie miala metliku
juz raz dla bylego rzucilam chlopaka a potem zostalam bez chlopaka i bez przyjaciol. moj TZ pomagal mi dojsc do siebie.
|
#2146 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Nie ma co Cię przekonywać, jak będziesz chciała to sobie życie zniszczysz, na siłę nikt Cię nie zatrzyma
|
|
#2147 |
|
Zakorzenienie
|
Lagunko pamiętam jak opowiadałaś o swoim związku z Tżtem. Potem rozstanie...a teraz znów to samo? Dobrze wiesz,że może być tak jak wtedy. Na początku jest fajnie, ale po jakims czasie znów się zacznie...
Myszunia ja właściwie rozumiem co masz na myśli mówiąc o tym,że Cie do niego ciągnie. Ja przez taką głupotę zdradziłam mojego Tżta(całowałam się z innym,a po chwili się ostrząsnęłam),dzięki Bogu mi wybaczył... Nie myśl o tym. On się nie zmienił. ON JEST TAKI SAM! Wciąż jest tym kut*asem bez serca. Pozostań z Twoim Tztem, on Cię kocha...
|
#2148 |
|
Zakorzenienie
|
Dziękuję Wam
Przede wszystkim postanowiłam nie obrażać się i fochać za wszystko. No i ... nie zamierzam teraz jako pierwsza pisać sms do mojego faceta, niech on sobie przypomni, że jednak można samemu od siebie pisać sms i w ogóle, dzieki Wam mam siłę to wytrzymać a nie jest to łatwe....![]()
|
|
|
|
#2149 |
|
Zakorzenienie
|
Lagunko pamiętam jak opowiadałaś o swoim związku z Tżtem. Potem rozstanie...a teraz znów to samo? Dobrze wiesz,że może być tak jak wtedy. Na początku jest fajnie, ale po jakims czasie znów się zacznie...
Myszunia ja właściwie rozumiem co masz na myśli mówiąc o tym,że Cie do niego ciągnie. Ja przez taką głupotę zdradziłam mojego Tżta(całowałam się z innym,a po chwili się ostrząsnęłam),dzięki Bogu mi wybaczył... Nie myśl o tym. On się nie zmienił. ON JEST TAKI SAM! Wciąż jest tym kut*asem bez serca. Pozostań z Twoim Tztem, on Cię kocha... _________________________ ____________ przepraszam za PODWOJNEGO POSTA... cos mi sie internet wali i dalam wyslij, niby sie nie wyslalo a jednak. Achhh..
Edytowane przez mijjenka Czas edycji: 2009-12-29 o 12:56 |
|
|
|
#2150 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() malo tego twierdził, ze to moja wina wszystko była i że jakbym zachowywala się inaczej (czyli tak jak on tego chce) to by tak nie robił. Dość szybko po naszym rozstaniu znalazł sobie dziewczyne, w jakieś 2-3 tyg. i twierdził, że ona jest dla niego najlepsza ect. I wiesz co?? wcale się nie zmienił!! doszly mnie sluchy, ze dalej to robi czyli flirtuje, podrywa inne laski, w jakieś chore/dziwne układy wchodzi, ect. jedna znajoma nawet mi napisala, że ni stąd ni zowąd zaproponował jej erotyczne spotkanie.... po prostu mimo zmiany laski na lepszą dalej jest taki sam. I Twoim przypadku tak samo jest, uwierz mi i innym dziewczynom - psychole sie nie zmieniają, psychole są zawsze tacy sami i NIGDY się nie zmieniają....to podobnie jak z alkoholikiem - maskuje się by ukryc picie by żona/matka dały mu spokój i tego nie widziały ale dalej pije.... rozumiesz mnie????
|
|
|
|
|
#2151 | |
|
Zakorzenienie
|
Madame, byłam
ale to przed tą akcją z buziakiem więc byłam do niej mile nastawiona. a teraz cóż.była z nami wtedy jeszcze jedna dziewczyna (o której TŻ mówił, że podobna do mnie i że to jedyna ładna dziewczyna u niego na studiach) z CHŁOPAKIEM ![]() pogadaliśmy, namawiali nas wtedy na wyjazd do Krakowa, ale ja miałam maturę. może gdybyśmy wtedy pojechali, byłoby inaczej z tą moją zazdrością, bo bym wszystkich znała.. ehh, może się nadarzy okazja w tym roku.---------- Dopisano o 13:15 ---------- Poprzedni post napisano o 13:08 ---------- Cytat:
![]() kiedyś się z TŻ pokłóciłam, bo zobaczyłam w jego telefonie smsa do niej o treści "dziękuję ". ale to daaawno było, jeszcze byłam rasową zazdrośnica wtedy. w ogóle dupe mu zawracała, żeby jej jakiś internet załatwiał, bezczelna. no więc Madame, jak ja mam mu TO powiedzieć? tzn. jak to zaplanować? (to spotkanie) Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-29 o 13:18 |
|
|
|
|
#2152 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
No kurcze we 3 sie spotykac to tak chyba nie halo. Szkoda ze ten kolega nie jest nia zainteresowany. Moze niech TZ wycagnie jakiegos kumpla od siebie z grupy ze studiow i ją i pojdziecie gdzies we czworke
|
|
|
|
|
#2153 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() chciałabym ich kiedyś poznać, ale myślę że nastąpi to najprędzej przy okazji jakiejś imprezy. może po sesji. planujemy też z TŻ wyskoczyć gdzieś na jakąś dyskotekę, może wtedy je zaprosi. dobra, ja lecę się uczyć. sesja za pasem, a ja mam pusto w głowie. nie chce w styczniu spędzać całych dni w książkach, pouczę się już teraz. buziaki
Edytowane przez Rebelious Czas edycji: 2009-12-29 o 13:26 |
|
|
|
|
#2154 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Ooo wlasnie albo niech Cie zabierze ze soba na jakas impreze Ufff jak dobrze ze na kierunku mojego TZ nie ma dziewuch, jeden problem mniej
|
|
|
|
|
#2155 |
|
Wtajemniczenie
|
Myszuniu opamiętaj się w końcu! Wprost nie mogę uwierzyc, ze niekórych tak łatwo zbajerowac
. Chcesz cierpiec przez całe życie? Z takim facetem nie masz szans (nawet najmniejszych) na normalny, szczęsliwy związekLaguno, wybacz, ale nie potrafie pojąc twojego postępowania . Nieustannie wracasz do przeszłości. Czytając Twoje posty mam wrażenie, że co 2 tygodnie kochasz innego. I na ogół jest to jakis tam twoj "ex ex" czy "ex ex ex ex" ( ). Wyglądasz mi na wartosciowa dziewczyne, po co na siłę chcesz byc w jakimś związku? Nie lepiej dac sobie na jakiś czas spokój, odsapnąc? Przyjdzie czas, ze spotkasz tego jednego jedynego - ale nic na siłę. Chwilami mam wrażenie, że próbujesz sie dowartościowac taką nieustanna gonitwą za związkami. Moze warto na jakis czas skupic sie tylko i wyłącznie na sobie? Pogubiłas się w uczuciach i sama to przyznałaś. Może więc powinnas dac sobie czas na uporzadkowanie mysli - BEZ ŻADNEGO FACETA u boku?Kurczę dziewczyny, jak mi się nie chce wychodzic nigdzie na sylwka . Wszystko przez tego mojego tżta. Przez jego akcje obrzydły mi wszelkiej maści imprezy w jego towarzystwie... Najchętniej zostałabym w domuz butelką szampana i fajnymi filmami. Nie wiem co mam zrobic? Co do sesji to nawet nie chce tym myślec! jeszcze totalnie nic sie do niej nie uczyłam, a nauki mam po prostu całą masę nie wiem jak sobie z tym poradzę...
Edytowane przez Red Lipstick Czas edycji: 2009-12-29 o 13:30 |
|
|
|
#2156 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
i bardzo dziekuje Wam. podobno ex bierze i bral narkotyki. prosze wspierajcie mnie dalej w chwilach zalamania. potraficie mnie naprawde podniesc na duchu.
|
|
#2157 |
|
Wtajemniczenie
|
Dziewczyny a jak ja mam załagodzić sytuację? Myślicie że mam go jednak przeprosić??
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
|
|
#2158 | |
|
BAN stały
|
Cytat:
Jak patrze przez okno i slysze ten wiatr to odechciewa mi sie gdziekolwiek jezdzic i wychodzic... Najchetniej schowalabym sie pod koldre i nie wychodzila nigdzie...Co do nauki to mi nawet nie mow... Mam poprawke w poniedzialek. I tyyyle zaleglosci. Tak to jest jak sie nie chce na zajecia chodzic Juz sobie wyobrazam ile na ksero bede musiala wydac, zeby to wszystko uzupelnic.Nic tylko sie zalamac
|
|
|
|
|
#2159 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#2160 |
|
Wtajemniczenie
|
No własnie ja myśle że powinnam sie odezwac ale co napisać to kompletnie nie wiem..
Otwierał drzwi, przepuszczał ją przodem, a wówczas lekko ocierała się o niego ramieniem i żyła tym do końca dnia. Albo podawała mu szklankę herbaty i czubkami palców - przypadkowo? - dotykała jego palców, po czym rozmyślała o tym przez całą noc. Do następnego spotkania... |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Wizażowe Społeczności
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:59.

i moze temu ex juz wczoraj wsciekly napisal ze nie bedzie sie juz odzywal bo go ciagle blokuje

21. 04.2014

ehh, może się nadarzy okazja w tym roku.
".
. Chcesz cierpiec przez całe życie? Z takim facetem nie masz szans (nawet najmniejszych) na normalny, szczęsliwy związek
. Wszystko przez tego mojego tżta. Przez jego akcje obrzydły mi wszelkiej maści imprezy w jego towarzystwie... Najchętniej zostałabym w domuz butelką szampana i fajnymi filmami. Nie wiem co mam zrobic?