Kaloryferek na brzuchu,kto chętny?Mam świetne ćwiczenia połączenie A6W z ABS!! - Strona 2 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Zdrowie i Medycyna > Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Notka

Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie Forum dla osób, które lubią aktywność fizyczną i chcą spalić zbędne kalorie. Wejdź, poznaj świat fitnessu i różne rodzaje aktywności fizycznej np. joga, pilates czy zumba.

Odpowiedz

Narzędzia
Stary 2009-12-27, 16:40   #31
santos
Zakorzenienie

GG do santos
Dot.: Kaloryferek na brzuchu,kto chętny?Mam świetne ćwiczenia połączenie A6W z ABS!!

Cytat:
Napisane przez zyskowa Pokaż wiadomość
dla mnie takie ataki są bez sensu, ja mam zamiar połączyć abs z tamilką i innymi ćwiczeniami, a nie wiem czy zdecyduję się na a6w bo szybko mnie nudzi. poza tym dołączę dietę do tego i osiągnę jakieś efekty. To że autorka wątku skupiła się na a6w i abs to jej wybór, jeśli znajdzie potrzebę wyćwiczenia talii to dołączy ćwiczenia na talię, jeśli jest zadowolona to po co? Poza tym koleżanka prosiła o wsparcie, a nie krytykę
Nie odrozniaz ataku od konstruktywnej krytyki. Po pierwsze autorka napisala tez, ze chce wyrzezbic brzuch i zgubic kg wiec czemu mam jej nie napisac, ze tymi cw tego nie osianie zbytnio? jakby napisala ze chce cwiczyc ww zestaw zeby poleciec na ksiezyc to tez mam jej kibicowac czy napisac jasno, ze od katowania brzucha dlugie godziny nikt sie jeszcze nie nauczyl latac?
A warto cos dodac, bo np facet na filmiku popelnia pare bledow, ktore kogos tu moga kosztowac kontucje kregoslupa.

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage
santos jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 16:43   #32
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa
Dot.: Kaloryferek na brzuchu,kto chętny?Mam świetne ćwiczenia połączenie A6W z ABS!!

Cytat:
Napisane przez KarOoOlaYyna Pokaż wiadomość
O a ja czytałam ze po ABS zanika...aj.Najwyżej dołączmy hula hop do ćwiczonek i będzie good
15 minut w jedną 15 minut w drugą stronę?

---------- Dopisano o 16:43 ---------- Poprzedni post napisano o 16:41 ----------

Cytat:
Napisane przez santos Pokaż wiadomość
Nie odrozniaz ataku od konstruktywnej krytyki. Po pierwsze autorka napisala tez, ze chce wyrzezbic brzuch i zgubic kg wiec czemu mam jej nie napisac, ze tymi cw tego nie osianie zbytnio? jakby napisala ze chce cwiczyc ww zestaw zeby poleciec na ksiezyc to tez mam jej kibicowac czy napisac jasno, ze od katowania brzucha dlugie godziny nikt sie jeszcze nie nauczyl latac?
A warto cos dodac, bo np facet na filmiku popelnia pare bledow, ktore kogos tu moga kosztowac kontucje kregoslupa.
ok, tylko mogłaś sobie oszczędzić złośliwości w stylu
Zdesperowanym paniom z watku proponuje sie zaglebic w temat zamiast tracic energie na ten marny zestawik
Stary 2009-12-27, 16:51   #33
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:

Zdesperowanym paniom z watku proponuje sie zaglebic w temat zamiast tracic energie na ten marny zestawik
przepraszam, ze nazywam rzeczy po imieniu. Zestawik jest dosc marny, co ci na to poradze, skoro tak jest? Mam go wychwalac pod niebiosa?
Ze panie sa zdesperowane - no sa, ktos tu pisal o plakaniu, bo jest gruby itd (to jest raczej skrajne uczucie, nie uwazasz?). Gdyby nie byly zdesperowane, to by sie nie rzucaly na 1 lepszy temat " plaski brzuch" tylko na spokojnie poczytaly o dobrych cwiczeniach. W koncu przed internetem siedza!

Tym niemnie polecam zrewidowac zestaw. Od katowania samego brzucha nic wam nie przyjdzie, nawet dieta tu zbyt wiele ne pomoze, a nawet jesli, to na chwile. Chyba nie chcecie do konca zycia cwiczyc dzien w dzien brzucha po godzinie i byc na diecie? Chodzi o trwale efekty/ A takie zapewni wam tylko zbilansowany trening. Brzuch swietnie cwiczy sie "przy okazji" innych cwiczen, np ww martwy ciag, wyciskanie i wiele "typowo meskich" cwiczen na gorne partie ciala, cwiczenia na plecy itd. NIE MA i NIE BEDZIE magicznego zestawu na brzuszek, pt walnij sie na mate na pol godziny dziennie i bedziesz wygladac jak miss world. To wymaga czasu, samozaparcia, zbilansowanego treningu wszystkich partii ciala i.... czasu. Trwale efekty to takie efekty ktore przychodza powoli. Wiem, co mowie, bo po ponad pol roku niecwiczenia i chorowania dalej mam dobre mesnie. A to dlatego, ze jak cwiczylam, to nie katowalam 1 partii mesni w kolko jednym typem cwiczen tylko mialam zbilansowany w skali mikro i makro trening. Polecam to wlasnie.

Santosowa rzezba ;-)

nie jestem zawodowym dietetykiem ani trenerem, to moje hobby. Chetnie udziele rad, ale korzystasz z nich na wlasna odpowiedzialnosc. Dziekuje za uwage

Edytowane przez santos
Czas edycji: 2009-12-27 o 16:54
Stary 2009-12-27, 18:50   #34
KarOoOlaYyna
Raczkowanie

Cytat:
przepraszam, ze nazywam rzeczy po imieniu. Zestawik jest dosc marny, co ci na to poradze, skoro tak jest? Mam go wychwalac pod niebiosa?
Ze panie sa zdesperowane - no sa, ktos tu pisal o plakaniu, bo jest gruby itd (to jest raczej skrajne uczucie, nie uwazasz?). Gdyby nie byly zdesperowane, to by sie nie rzucaly na 1 lepszy temat " plaski brzuch" tylko na spokojnie poczytaly o dobrych cwiczeniach. W koncu przed internetem siedza!

Tym niemnie polecam zrewidowac zestaw. Od katowania samego brzucha nic wam nie przyjdzie, nawet dieta tu zbyt wiele ne pomoze, a nawet jesli, to na chwile. Chyba nie chcecie do konca zycia cwiczyc dzien w dzien brzucha po godzinie i byc na diecie? Chodzi o trwale efekty/ A takie zapewni wam tylko zbilansowany trening. Brzuch swietnie cwiczy sie "przy okazji" innych cwiczen, np ww martwy ciag, wyciskanie i wiele "typowo meskich" cwiczen na gorne partie ciala, cwiczenia na plecy itd. NIE MA i NIE BEDZIE magicznego zestawu na brzuszek, pt walnij sie na mate na pol godziny dziennie i bedziesz wygladac jak miss world. To wymaga czasu, samozaparcia, zbilansowanego treningu wszystkich partii ciala i.... czasu. Trwale efekty to takie efekty ktore przychodza powoli. Wiem, co mowie, bo po ponad pol roku niecwiczenia i chorowania dalej mam dobre mesnie. A to dlatego, ze jak cwiczylam, to nie katowalam 1 partii mesni w kolko jednym typem cwiczen tylko mialam zbilansowany w skali mikro i makro trening. Polecam to wlasnie.
Spokojnie napisz tylko jakie Twoim zdaniem są ćwiczenia w porządku i pozamiatane ,jak mamy ćwiczyć by były długotrwale efekty?Tym samym udowodnisz nam, że się znasz.Pewnie długo już się tym interesujesz skoro miałaś odwagę na taką wypowiedź?
KarOoOlaYyna jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 21:18   #35
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Cytat:
Spokojnie napisz tylko jakie Twoim zdaniem są ćwiczenia w porządku i pozamiatane ,jak mamy ćwiczyć by były długotrwale efekty?Tym samym udowodnisz nam, że się znasz.Pewnie długo już się tym interesujesz skoro miałaś odwagę na taką wypowiedź?
Nie ma czegoś takiego jak ćwiczenia które są w porządku i tu się z Santos zgodzę. Są indywidualne predyspozycje, indywidua budowa ciała którą daje nam taka a nie inna genetyka oraz indywidualny odbiór bodźców. A tego wszystkiego trzeba się nauczyć poprzez próbowanie i jeszcze raz próbowanie (albo mieć szczęście i trafić na dobrego trenera). Nikt na tacy nie poda przepisu na sukces. Leci mi 7my rok ćwiczenia i uwierz mi albo i nie ale potrafię wprowadzić swój organizm w takie obroty, że po 2ch tygodniach znika mi całkowicie oponka. I nie robię tego w sposób patologiczny.

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-27, 21:29   #36
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez suzana Pokaż wiadomość
Nie ma czegoś takiego jak ćwiczenia które są w porządku i tu się z Santos zgodzę. Są indywidualne predyspozycje, indywidua budowa ciała którą daje nam taka a nie inna genetyka oraz indywidualny odbiór bodźców. A tego wszystkiego trzeba się nauczyć poprzez próbowanie i jeszcze raz próbowanie (albo mieć szczęście i trafić na dobrego trenera). Nikt na tacy nie poda przepisu na sukces. Leci mi 7my rok ćwiczenia i uwierz mi albo i nie ale potrafię wprowadzić swój organizm w takie obroty, że po 2ch tygodniach znika mi całkowicie oponka. I nie robię tego w sposób patologiczny.
a jak, zdradź swój sposób, wypróbujemy
Stary 2009-12-27, 22:18   #37
suzana
Zakorzenienie

GG do suzana

Cytat:
a jak, zdradź swój sposób, wypróbujemy
trening i dietę układam pod swój organizm i to właśnie jest ten indywidualizm

suzana

Kasieńka 06.04.2012r.
♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥♥

suzana jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 02:23   #38
pingwin2
Zakorzenienie

Cytat:
Myślę, ze Santos ani nie ma ochoty ani nie musi nikomu nic udowadniać, a reszta jest na forum. Ja mam kaloryfer a ilość brzuszków jakie wykonuję wynosi 0.

A tak na marginesie: większość dziewczyn i tak wie lepiej - a6w jest najlepsze na brzuch i koniec, mozna pisać, a to i tak nic nie da.

Fuksjowa Roma S. Pilewicz szuka nowego domu
Tous Rosa karmel i pomarańcz też szukają nowego domu

pingwin2 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 02:37   #39
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
A dlaczego?
A dlatego, ze od brzuszkow wszelkiego rodzaju nigdy nie schudniesz/nie spalisz tluszczu.

Cytat:
No wiadomo,że od samych ćwiczeń na brzuch nie schudne, ale po prostu chce go wyrzeźbić.A jeśli chodzi o tłuszczyk to bez diety ani rusz, wiadomo.Dieta+ ćwiczenia daje rezultat.
Dieta i odpowiednia cwiczenia - brzuszki nie sluza ani odchudzaniu, ani spalaniu tluszczu.

Naprawde, ile razy to mozna tlumaczyc ? Dieta + silowe + interwaly i masz palenie tluszczu/chudniecie. Samymi brzuszkami mozesz sie do konca swiata i jeden dzien dluzej katowac i efektu nie bedzie.

Cytat:
Napisane przez malinaaa2 Pokaż wiadomość
przeciez na brzuchu tez jest tluszczyk , jesli sie go zlikwiduje waga napewno idzie w dół . w połaczeniu z innym wysilkiem i dieta - to daje rezultaty .
No to cwicz cos, co sie przyczyni do jego zlikwidowania - silowe, interwaly, aeroby, bo brzuszkami w zyciu go nie zlikwidujesz.

Cytat:
Napisane przez NatalQsss Pokaż wiadomość
jA POlecam A6W... aerobiczna 6 weidera xD sama zaczęłam i powiem wam, że dużo osób chwali ale trzeba chcieć!!

JAK ĆWICZYĆ:
http://republika.pl/blog_eu_1259398/2590595/tr/a6w.gif

trzymam kciuki xD
Oczywiscie, wizazowe panaceum fitnessowe musialo sie tu poradzic.

A6W to zupelnie w porzadku program, ale zupelnie nie pod potrzeby i cele wiekszosci osob, ktore sie za to biora.

Cytat:
Dzięki za radę ale o A6W można poczytać na innym wątku tutaj mówimy o połączeniu A6W z ABSTe ćwiczenia też dają zadowalające efekty
Jakiez znowu polaczenia ABS z A6W ?

Cytat:
dla mnie takie ataki są bez sensu, ja mam zamiar połączyć abs z tamilką i innymi ćwiczeniami, a nie wiem czy zdecyduję się na a6w bo szybko mnie nudzi. poza tym dołączę dietę do tego i osiągnę jakieś efekty. To że autorka wątku skupiła się na a6w i abs to jej wybór, jeśli znajdzie potrzebę wyćwiczenia talii to dołączy ćwiczenia na talię, jeśli jest zadowolona to po co? Poza tym koleżanka prosiła o wsparcie, a nie krytykę
To nie ataki, tylko stwierdzenia faktu. Wsparcie? No to przeciez ja wspieram, piszac, zeby nie robila cwiczen zupelnie nie pod jej cele

Cytat:
Lepiej zamience sie A6W (ktorej fenomenu tez nie kumam, ale to chyba "syndrom SlimFastu") na martwy ciag
Bez kitu

Ja A6W skonczylem dwa razy, bo mi byly potrzebne mocniejsze miesnie, fajny program. Tyle, ze to nie panaceum na wszystkie troski, za jakie na tym forum uchodzi

Cytat:
To tez wg mnie stwierdzenie faktu - zdesperowanym, bo jak inaczej nazwac wiare w cudowne dzialanie jednego zestawu?

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
Myślę, ze Santos ani nie ma ochoty ani nie musi nikomu nic udowadniać, a reszta jest na forum. Ja mam kaloryfer a ilość brzuszków jakie wykonuję wynosi 0.

A tak na marginesie: większość dziewczyn i tak wie lepiej - a6w jest najlepsze na brzuch i koniec, mozna pisać, a to i tak nic nie da.
Bez kitu, gdybym dostawal zlotowke za kazda taka bzdure, to bylbym juz tak bogaty, ze bym wykupil wizaz i banowal kazdego, kto szery takie bzdury

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Wyrak jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 05:22   #40
santos
Zakorzenienie

GG do santos

Cytat:
Napisane przez Wyrak Pokaż wiadomość
A6W to zupelnie w porzadku program, ale zupelnie nie pod potrzeby i cele wiekszosci osob, ktore sie za to biora.

Bez kitu

Ja A6W skonczylem dwa razy, bo mi byly potrzebne mocniejsze miesnie, fajny program. Tyle, ze to nie panaceum na wszystkie troski, za jakie na tym forum uchodzi

No wlasnie! Ja tez mialam taki okres, ze duza czesc moich treningow wypelnialo mi robienie brzuszkow, ale to nei bylo ani w celu rzezbienia, ani w celu spalania, a po to by wzmocnic miesnie, ktore byly za slabe w porownaniu do innych. Podzialalo. Ale kaloryfera sie od tego zrobic NIE da. Smieszna sprawa, skad inad, w centrum fitness do ktorego chodzilam, byly zajecia 30 min ABS. Bardzo fajne, wlasnie na wzmocnienie, EWENTUALNIE jako dodatkowy trening do czegos (na ogol byly akurat zaraz po zajeciach z ciezarkami na gore ciala ). Instruktorka je prowadzaca (a miala takich zajec chyba ze 4 w tygoodniu).... miala kaloryferu ZERO (i prawie zero tali he he). Ale miesnie ze stali. Bo po to sa te cwiczenia, a nie zeby miec krate .

Ale tu mozna jak grochem o sciane. Ludzie nie lubia sluchac wlasnego organizmu, i tak pod wzgledem cwiczen jak i diety, co widac na NCJ. Zalamka...
A wszystkie info sa na wizazu. Wystarczy kliknac.

Santosowa rzezba ;-)

Stary 2009-12-28, 07:25   #41
KarOoOlaYyna
Raczkowanie

Dzięki za radyTen kto chciał to na pewno przeczytał wasza opinię i sam zdecyduje czy będzie ćwiczył czy nie....Ja osobiście chodziłam na aerobik i moja instruktorka doradzała mi jak mam ćwiczyć w domu i jej ufam w 100%, co prawda o tych ćwiczeniach mi nie wspominała ale sama z ciekawości chciałam wypróbować czy będą jakieś efekty czy nie.
Każdy postąpi jak uważa.
Stary 2009-12-28, 11:12   #42
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez pingwin2 Pokaż wiadomość
to jakie ćwiczenia polecacie, bo trzeba czegoś próbować żeby zobaczyć co dla danego organizmu najlepsze, a jak widać my się nie znamy, bo naprawdę dużo słyszałam o a6w i myślałam, że to skuteczne
może jakieś wątki lub nazwy ćwiczeń? pomożecie?

---------- Dopisano o 11:12 ---------- Poprzedni post napisano o 11:11 ----------

i przepraszam Cię santos, ale naprawdę odebrałam to jak atak, czasem, bez modulacji głosu, mimiki i gestów, trudno odczytać intencje, wybacz
Stary 2009-12-28, 13:58   #43
paloma17
Przyczajenie

Hej wszytskim, przyłączam się do Was:PP Zawsze jak przytyję za duzo to ćwiczę i stosuję dietę- ograniczam posiłki, tylko obfite śniadanie i obiad, pozniej juz nic, i oczywiscie zero slodyczy. Nie cwiczyłam od paździrnika i znowy mam brzuszek, też mam taki zamiar ćwiczyć od stycznia, ale to juz tak żebym miała płaski brzuch na maksa i idealne wcięcie w tali Bardzo fajne jets to ćwiczenie Skręty tułowia z nogami w górze, które znajodwało się na tej stronie, co ktoś podał. Znam je i jak już cwicze to znajduje sie w moim zestawie, ale jest bardzo trudne do wykonania bo strasznie bolą mięśnie brzucha;/ i robie góra takich 15 dziennie. Myslę ze to dzięki nim w 2 tyg szybko zrzucalam brzuszek, serio;p Na rozgrzewkę robie duzo skłonów, biegów w miejscu i krążen bioderkami, pozniej 200 brzuszków, tych własnie ćwiczen u góru i jakies i jeszcze jakies jedno podobne cwiczenie. Cwicze tak 40-45 minut coodzienie. A! i piję ze 3 szklanki dziennie herbate czerwona, ona jest naprawde bardzo dobra, moze ktos tez ją pije??)
paloma17 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 14:04   #44
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Napisane przez paloma17 Pokaż wiadomość
Bardzo fajne jets to ćwiczenie Skręty tułowia z nogami w górze, które znajodwało się na tej stronie, co ktoś podał.
witaj
jakie to ćwiczenie?
Stary 2009-12-28, 14:11   #45
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
No wlasnie! Ja tez mialam taki okres, ze duza czesc moich treningow wypelnialo mi robienie brzuszkow, ale to nei bylo ani w celu rzezbienia, ani w celu spalania, a po to by wzmocnic miesnie, ktore byly za slabe w porownaniu do innych. Podzialalo. Ale kaloryfera sie od tego zrobic NIE da. Smieszna sprawa, skad inad, w centrum fitness do ktorego chodzilam, byly zajecia 30 min ABS. Bardzo fajne, wlasnie na wzmocnienie, EWENTUALNIE jako dodatkowy trening do czegos (na ogol byly akurat zaraz po zajeciach z ciezarkami na gore ciala ). Instruktorka je prowadzaca (a miala takich zajec chyba ze 4 w tygoodniu).... miala kaloryferu ZERO (i prawie zero tali he he). Ale miesnie ze stali. Bo po to sa te cwiczenia, a nie zeby miec krate .

Ale tu mozna jak grochem o sciane. Ludzie nie lubia sluchac wlasnego organizmu, i tak pod wzgledem cwiczen jak i diety, co widac na NCJ. Zalamka...
A wszystkie info sa na wizazu. Wystarczy kliknac.
Bez kitu, pewne rzeczy mozna w kolko powtarzac, a efekt, a raczej jego brak taki sam.

Cytat:
Dzięki za radyTen kto chciał to na pewno przeczytał wasza opinię i sam zdecyduje czy będzie ćwiczył czy nie....Ja osobiście chodziłam na aerobik i moja instruktorka doradzała mi jak mam ćwiczyć w domu i jej ufam w 100%, co prawda o tych ćwiczeniach mi nie wspominała ale sama z ciekawości chciałam wypróbować czy będą jakieś efekty czy nie.
Każdy postąpi jak uważa.
No pewnie, ze sam zdecyduje; ale jak ktos ma jakies mrzonki, ze pomacha 10minut brzuszkow i mu/jej sie zrobi kaloryfer, to sie przejedzie

Cytat:
to jakie ćwiczenia polecacie, bo trzeba czegoś próbować żeby zobaczyć co dla danego organizmu najlepsze, a jak widać my się nie znamy, bo naprawdę dużo słyszałam o a6w i myślałam, że to skuteczne
może jakieś wątki lub nazwy ćwiczeń? pomożecie?
Ja juz pisalem i bylo miliony razy pisane na forum: dieta, cwiczenia silowe + interwaly. Oczywiscie, konkretnie trzeba dostosowac program pod swojego mozliwosci, cele i predyspozycje.

A6W jest skutecznym programem na wzmocnienie miesni. Niestety, obecnie to robi wiecej szkody niz pozytku przez beznadziejne podejscie, ktorego efektem jest robienie z tego programu panaceum na wszystkie fintessowe troski

Cytat:
Hej wszytskim, przyłączam się do Was:PP Zawsze jak przytyję za duzo to ćwiczę i stosuję dietę- ograniczam posiłki, tylko obfite śniadanie i obiad, pozniej juz nic, i oczywiscie zero slodyczy. Nie cwiczyłam od paździrnika i znowy mam brzuszek, też mam taki zamiar ćwiczyć od stycznia, ale to juz tak żebym miała płaski brzuch na maksa i idealne wcięcie w tali Bardzo fajne jets to ćwiczenie Skręty tułowia z nogami w górze, które znajodwało się na tej stronie, co ktoś podał. Znam je i jak już cwicze to znajduje sie w moim zestawie, ale jest bardzo trudne do wykonania bo strasznie bolą mięśnie brzucha;/ i robie góra takich 15 dziennie. Myslę ze to dzięki nim w 2 tyg szybko zrzucalam brzuszek, serio;p Na rozgrzewkę robie duzo skłonów, biegów w miejscu i krążen bioderkami, pozniej 200 brzuszków, tych własnie ćwiczen u góru i jakies i jeszcze jakies jedno podobne cwiczenie. Cwicze tak 40-45 minut coodzienie. A! i piję ze 3 szklanki dziennie herbate czerwona, ona jest naprawde bardzo dobra, moze ktos tez ją pije??)
2 posilki dziennie - tragedia
Meczenie brzucha tyle czasu - tragedia

Myslisz, ze mu sie podobasz? Czyli rzecz o nadinterpretacji: https://wizaz.pl/forum/blog.php?b=2437

OCZY (patrz av) cisna mi na MOZG. Prosze wez to pod uwage przy czytaniu moich postow.
Stary 2009-12-28, 14:20   #46
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Ja juz pisalem i bylo miliony razy pisane na forum: dieta, cwiczenia silowe + interwaly. Oczywiscie, konkretnie trzeba dostosowac program pod swojego mozliwosci, cele i predyspozycje.
jakie ćwiczenia siłowe polecasz? bo nie znam żadnych
Stary 2009-12-28, 14:21   #47
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja piję zieloną A poza tym radziłabym jeść 4-5 posiłków, ale mniejszych...
so trójka maybe.

psyhe666 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 14:39   #48
paloma17
Przyczajenie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Ja piję zieloną A poza tym radziłabym jeść 4-5 posiłków, ale mniejszych...
Ja wiem ze to jest bardzo malo ale ja nie jestem bardzo glodna dopiero o 20 zaczynam glodowac ale wytrzymuje, juz sie przyzwyczailam;p a nie dalabym rady mniejszych bo jak juz zaczynam jesc to uhuhhu duzo potrafie i nie moge sie powstrzymac;/

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

Cytat:
witaj
jakie to ćwiczenie?
http://www.pinger.pl/szukaj/po_tagu?...2aski%20brzuch
jest na tej stronie tak podpisane jak wyzej napisalam, polecam
Stary 2009-12-28, 14:41   #49
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Ja wiem ze to jest bardzo malo ale ja nie jestem bardzo glodna dopiero o 20 zaczynam glodowac ale wytrzymuje, juz sie przyzwyczailam;p a nie dalabym rady mniejszych bo jak juz zaczynam jesc to uhuhhu duzo potrafie i nie moge sie powstrzymac;/

---------- Dopisano o 14:39 ---------- Poprzedni post napisano o 14:35 ----------

ja tak samo miałam Pamiętaj, że ostatni posiłek możesz zjeść nawet 1,5h przed snem, a nie jak to powszechnie się mówi "ostatni posiłek o 18"
so trójka maybe.

Stary 2009-12-28, 14:44   #50
Wyrak
Zakorzenienie

Cytat:
jakie ćwiczenia siłowe polecasz? bo nie znam żadnych
Moje ulubione to wyciskanie wyszukiwarki na lawce skosnej
Wszystko wisi przyklejone na forum, tutaj masz do wyboru do koloru:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77131

Cytat:

Masakrujesz sobie metabolizm - caly dzien sie glodzisz, wieczorem to zaczynasz odczuwac, zamiast to zmienic, to sobie dalej robisz kuku

Stary 2009-12-28, 14:52   #51
caroliiine
Raczkowanie

przyłączam się chociaż mi bardziej na talii niż na brzuchu zależy, to mam nadzieję, że nam się uda i będziemy się wzajemnie motywować.

caroliiine jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 14:52   #52
zyskowa
Zakorzenienie

GG do zyskowa

Cytat:
Wszystko wisi przyklejone na forum, tutaj masz do wyboru do koloru:
https://wizaz.pl/forum/showthread.php?t=77131
dzięki
Stary 2009-12-28, 14:53   #53
KarOoOlaYyna
Raczkowanie

Cytat:
Nie głoduj się dziewczyno bo po co?Później twój wysiłek pójdzie na marne bo zrobi Ci się efekt jojo

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-28, 18:27   #54
paloma17
Przyczajenie

dopiero od 20 się głoduje bo wczesniej tak bardzo glodna nie jestem moze przerwami. Wiem ze to nie zdrowe ale zazwyczaj to trwalo 2 tyg i okay, pozniej do normy wracalam i slodycze jadlam i bardziej chyba przez nie tylam. Bo ja chudne i stosuje diety jak trzeba na jakas okazje np. pólmetek, czy z jakims chlopakiem sie zapoznalam, tak to mi sie nie chce, ale teraz musze schudnac juz na dluzszy czas bo bardzo bym chciala zostac modelka, i w marcu jest casting do Elite models look, w tamtym roku nie poszlam ale teraz na pewno pojde i dlatego musze sie pomeczyc;p
Stary 2009-12-28, 22:41   #55
gracja00
Raczkowanie

Oj myśle, że już najwyższa pora na mnie!
Przyłączam się do Was, bo po świetach zamiast chodzić to się kulamXD
Ja mam dziwną sytuację:P hmmm więc tak:
~kręce hula-hopem( szkoda, że tylko w jedną stronę umiem i moja talia wyląda...dziwnieale uczę się kręcić w drugą stronę
~czasem ściskam sobie agrafkę...co mi akurat bardzo pomaga i na rezultaty nie trzeba długo czekać bo na udach mam malutka warstwę tłuszczyku a pod spodem mięśniaki!!! z których jestm mega dumna XD wiec z nogami jest ok
~Jeszcze bardziej czasem robie 8min abs...tzn gdy kiedyś robiłam regularnie to miałam też juz takie fajne mięśnie u samej góry(pod biustem)...no ale teraz jakoś nie mam czasu na te ćwiczenia
~zamówiłam na allegro twister...nie mam pojęcia czy to mi na coś pomoże, ale chyba zamówiłam go dla bardziej zrobienia z ćwiczenia zabawy
~nigdy w życiu nie stosowałam żadnej diety...pewnie błąd...ale nawet nie wiem jaka bd dla mnie dobra, bo nigdy się w ten temat nie wgłębiałam a poza tym nie wiem czy wytrwam
~PŁYWAM...wyczynowo niestety z przykrością i wstydem muszę powiedzieć,że coraz mniej
~jak mi odbije to biegam
~jem co chcę i kiedy chcę...

wiec myślę, że to najlepszy czas NOWY ROK żeby wziąć się w garść i popracować nad sylwetką!

Trzeba wiedzieć kiedy ze sceny zejść
...niepokonanym

Edytowane przez gracja00
Czas edycji: 2009-12-28 o 22:48
gracja00 jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-28, 22:57   #56
KarOoOlaYyna
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez gracja00 Pokaż wiadomość
Oj myśle, że już najwyższa pora na mnie!
Przyłączam się do Was, bo po świetach zamiast chodzić to się kulamXD
Ja mam dziwną sytuację:P hmmm więc tak:
~kręce hula-hopem( szkoda, że tylko w jedną stronę umiem i moja talia wyląda...dziwnieale uczę się kręcić w drugą stronę
~czasem ściskam sobie agrafkę...co mi akurat bardzo pomaga i na rezultaty nie trzeba długo czekać bo na udach mam malutka warstwę tłuszczyku a pod spodem mięśniaki!!! z których jestm mega dumna XD wiec z nogami jest ok
~Jeszcze bardziej czasem robie 8min abs...tzn gdy kiedyś robiłam regularnie to miałam też juz takie fajne mięśnie u samej góry(pod biustem)...no ale teraz jakoś nie mam czasu na te ćwiczenia
~zamówiłam na allegro twister...nie mam pojęcia czy to mi na coś pomoże, ale chyba zamówiłam go dla bardziej zrobienia z ćwiczenia zabawy
~nigdy w życiu nie stosowałam żadnej diety...pewnie błąd...ale nawet nie wiem jaka bd dla mnie dobra, bo nigdy się w ten temat nie wgłębiałam a poza tym nie wiem czy wytrwam
~PŁYWAM...wyczynowo niestety z przykrością i wstydem muszę powiedzieć,że coraz mniej
~jak mi odbije to biegam
~jem co chcę i kiedy chcę...

wiec myślę, że to najlepszy czas NOWY ROK żeby wziąć się w garść i popracować nad sylwetką!
OO super!ciesze się, że do nas dołączasz.Jak by nie patrzeć to dobrze, że w ogóle coś robisz A jeśli chodzi o dietę to uruchom wyszukiwarkę i na pewno coś znajdziesz, albo po prostu idź do dietetyka
Stary 2009-12-28, 23:44   #57
gracja00
Raczkowanie

Cytat:
OO super!ciesze się, że do nas dołączasz.Jak by nie patrzeć to dobrze, że w ogóle coś robisz A jeśli chodzi o dietę to uruchom wyszukiwarkę i na pewno coś znajdziesz, albo po prostu idź do dietetyka
no właśnie nie wiem czy chcę polegać na wyszukiwarce bo tak sama sobie chyba odpowiedniej diety nie wybiore, o do dietetyka jakoś mi głupio:P ale chyba pora się przemóc

...niepokonanym

Najlepsze Promocje i WyprzedaĹźe

REKLAMA
Stary 2009-12-29, 12:32   #58
Lavanda
Rozeznanie

Cytat:
A6W jest skutecznym programem na wzmocnienie miesni. Niestety, obecnie to robi wiecej szkody niz pozytku przez beznadziejne podejscie, ktorego efektem jest robienie z tego programu panaceum na wszystkie fintessowe troski
ja generalnie popieram stanowisko osób krytykujących wymieniony zestaw w kontekście efektów, które większość na wątku chce osiągnąć..
a w kwestii a6w.. przeraża mnie jak wiele osób nic wcześniej nie ćwiczących, NIC, bierze się za nią, nie umiejąc ani poprawnie wykonać ćwiczeń i nie mając wypracowanych choć minimalnie mięsni pleców...
ten trening powinien być zabroniony bez uprzedniego przygotowania..

z mojej strony.. mi się najlepiej kształtował (czyt. znikała minimalna oponka i zaczynało coś się dziać w mięśniach, co potem ćwiczeniami siłowymi zaczęłam dopracowywać) brzuszek kiedy biegałam
Lavanda jest offline Zgłoś do moderatora   Odpowiedz cytując
Stary 2009-12-29, 12:38   #59
psyhe666
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Lavanda Pokaż wiadomość
ja generalnie popieram stanowisko osób krytykujących wymieniony zestaw w kontekście efektów, które większość na wątku chce osiągnąć..
a w kwestii a6w.. przeraża mnie jak wiele osób nic wcześniej nie ćwiczących, NIC, bierze się za nią, nie umiejąc ani poprawnie wykonać ćwiczeń i nie mając wypracowanych choć minimalnie mięsni pleców...
ten trening powinien być zabroniony bez uprzedniego przygotowania..

z mojej strony.. mi się najlepiej kształtował (czyt. znikała minimalna oponka i zaczynało coś się dziać w mięśniach, co potem ćwiczeniami siłowymi zaczęłam dopracowywać) brzuszek kiedy biegałam
Bieganie jak najbardziej tak! Ja biegam systematycznie od sierpnia i jestem dość odtłuszczona
so trójka maybe.

Stary 2009-12-29, 12:44   #60
gracja00
Raczkowanie

Cytat:
Napisane przez psyhe666 Pokaż wiadomość
Bieganie jak najbardziej tak! Ja biegam systematycznie od sierpnia i jestem dość odtłuszczona
A ile razy w tygodniu i ile czasu poświęcałąś na bieganie, biegałaś po bieżni czy gdzieś po mieście? Mi samej jakoś smutno biegać i po 10 min mi się odechciewa:P

...niepokonanym
Odpowiedz

Nowe wątki na forum Fitness, bieganie, joga - spalamy kalorie

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości