|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4591 | |||
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Cytat:
super zdjęcia a jakie widoki wowCytat:
Cytat:
![]() ZOSTAŁO MI 1 ROK I 10 MIESIĘCY !!!!!!! ---------- Dopisano o 11:05 ---------- Poprzedni post napisano o 11:04 ---------- Aaa dzieki za uznanie w związku z tytułem wątku
|
|
|
#4592 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Chyba jednak nie jest dobrze, bo przed chwilą dzwoniłam i
Ale zaczęłam szukać schematu sukienki szydełkowej, bo chciałam, żeby mi mama zrobiła taką i trafiłam na śliczną ślubną
|
#4593 |
|
Zakorzenienie
|
karolinusienka dzownilam do M. powiedzial, zebym jutro przyjechala, bo uniego te wirusy grypowo-zoladkowei ma burdel oprocz tego wpokoju.oczywiscie sie obrazilam;p
meg ale sen! nadrabiam z pracy i biore sie za rodzial
|
|
|
|
#4594 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
![]() MiciaKicia- ![]() ---------- Dopisano o 11:09 ---------- Poprzedni post napisano o 11:09 ---------- dobra spadam bo mnie tż zabije za to spóźnienir ![]() do potem
|
|
|
#4595 | |||
|
Zakorzenienie
|
śliczny jest, wyróżnia się bardzo
właśnie ta mała ma roczek 31-go ale robią 2-go bo wiadomo że w Sylwka nikt by nie przyszedł Cytat:
A i jestem za tym żeby małżeństwo swoje sprawy samo próbowało rozwiązywać. To samo jest u brata P, ciągłe kłótnie, najpierw jest wojna potem spokój. Już miał być rozwód ale jakoś się dogadali. Tylko zdaje mi się że to będzie takie burzliwe małżeństwo I oni wszystkim gadają o problemach, nawet ja wiem i potem nie umiem się przy nich zachować kiedy niby jest dobrze, a ja mam w pamięci dalej kłótnie. Patrząc na moich rodziców, siostrę P, i teściów siostry jestem dobrej myśli i wierzę że w małżeństwie można żyć w zgodzie. Cytat:
Cytat:
Jenny super zdjęcia, aż mi wspomnienia wróciły Spałam dziś 10h, ostatnio ciągle tak śpię i wreszcie dobrze się czuję Wyczytaliśmy w necie że tabletki anty wypłukują magnez i wapno z organizmu i trzeba to uzupełniać. I że niedobory magnezu wpływają na podwyższenie cholesterolu. I zaraz lecę do apteki kupić co trzeba, bo ja na dodatek mam skurcze w łydkach A i dziewczynki, nie wiem o co chodzi, od 2 tygodni mam problem z kolanami . Dokuczają mi nawet jak dłużej siedzę i mam nogę na nogę.Ciekawe jak ja w Sylwestra w tych butach wytrzymam ---------- Dopisano o 11:17 ---------- Poprzedni post napisano o 11:10 ---------- właśnie zapomniałam dopisać że też jestem za tytułem Mici z tym gadulstwem to mój może kiedyś się wykorzysta
|
|||
|
|
|
#4596 |
|
Lena
|
Buterfly-
za wizytę u gona i dobre wiadomościStysik- udanej i szampańskiej zabawy w górach.. szczawnica stoi otworem... Jeny- śliczne zdjątka.. ale masz dłuuuugie włoski.. też bym takie chciała.. ale nie umiem zapuszczać, zaraz ścinam... meg- ale sen... kaśka- za zakupy...cobra- mam nadzieję że sie choć trochę przespałaś... ............... ja dopiero co wstałam.. tak fajnie mi sie spałao... i dopiero brat mnie obudził, bo bym pewnie dalej spała... a dziś mamy z bratem jechać na podhale, podpisywać umowę o ten domek co go będziemy wynajmować. teżet wczoraj dzwonił i jego pracodawca dał nam limit wynajmu. mam nadzieję że facet w ostatniej chwili sie nie rozmysli, albo nie zwiększy ceny??!!!
|
|
#4597 |
|
Zakorzenienie
|
Meg przyzwyczajaj się
|
#4598 | |||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Mi się podobają oba tytuły, ale Twój w liczbie głosów wygrywa ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Sukienka oryginalna. Jak Ci się podoba, to czemu by nie założyć takiej/podobnej na ślub ![]() Zmykaj, zmykaj - miłego dnia ![]() Cytat:
![]() A z drugiej strony przynajmniej sobie rozdział dokończysz ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() oby wszystko przebiegło pomyślnieCytat:
![]() --- Wczoraj trochę wkurzyłam się na P., ale pogadaliśmy i było ok Dziś wstałam przed 9:00, bo musiałam brata obudzić i przypilnować, żeby do pracy z P. wszystko wziął. A teraz kończę prezentacje, piję herbatkę malinową i czeka mnie dokończenie papierków, a po 13:00 jadę do pewnego urzędu... Nogi dalej mnie bolą, ale chodzę już lepiej
|
|||||||
|
|
|
#4599 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
---------- Dopisano o 11:34 ---------- Poprzedni post napisano o 11:32 ---------- a ja jednak zostaje na poczcie ale..... zarobie duzo mniej bo bedzie placone od sztuk listow ile wpisze a nie za godziny pracy... (bylam teraz pod firmą i firma placila za godziny a pod poczta jest tak ze niestety poczta od sztuk placi.. 5gr/list) ale zawsze to na rachunki moje mi styknie a jak bede chciala jakis ciuch czy cos bede potrzebowac to mama zasponsoruje, TZ pomoze..
|
|
|
#4600 |
|
Lena
|
Micia-
ale ważne że jakaś praca jest.. może w trakcie będziesz szukać coś bardziej popłatnego??---------- Dopisano o 11:47 ---------- Poprzedni post napisano o 11:37 ---------- pudelek mi nie działa
|
|
#4601 | |
|
Zakorzenienie
|
![]() To może jakiś inny serwis plotkowy ? Cytat:
![]() EDIT: Biorę się za podliczanie rachunków ![]() Jeszcze 400 postów
|
|
|
|
|
#4602 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#4603 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ja bym chyba nie wystąpiła w takim czymś przed tyloma gośćmi ale jak dziewczyna lubi oryginalne rzeczy i wyróżniać się z tłumu to czemu nie Ale w sumie czy mam aż taki niedobór magnezu ![]() Powiedzieli mi że cholersterol równie dobrze może być genetycznie No ale mimo wszystko zmartwiłam się że tabletki anty tak wszystko wypłukują Cytat:
a w pracując na poczcie możesz szukać czegoś innego Byłam w aptece, kupiłam maść na te kolana Czuję się jak stara babka ![]() Pogodę za to mamy śliczną, jest troszkę śniegu i świeci słońce ![]() Dlatego poganiałam się jeszcze z kotem, bo Mały jak pies chodzi przy nodze i biega za śnieżkami A ty Lusesita pisz |
||
|
|
|
#4604 |
|
Zakorzenienie
|
Na TV1000 leci jakis film o gejach... eh oni sie tam caluja, kochaja.. szok
w samopoludnie takie rzeczy puszczac
|
|
#4605 | |
|
Zakorzenienie
|
Gdybym miała brać osobno cywilny, to pewnie bym się skusiła na taką, ale nie ma takiej opcji więc może poproszę o taką, ale krótkszą turkusową
![]() Cytat:
------------------------------------------------------------- A właśnie chyba Wam nie pisałam... Jednej pani ode mnie z pracy córka ma ślub we wrześniu, więc już jakiś czas temu zaczął się temat sukni. Ponoć kiecki są porezerwowane na wypożyczenie do października 2010 Już chyba powinnam na wiosnę zacząć szukać, żeby mnie na za rok zapisały
|
|
#4606 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
moja koleżanka też ma we wrześniu i kazali rezerwować u nas w wypożyczalni tak 6-7 miesięcy przed więc ja mam duuuuużo czasu |
|
|
|
|
#4607 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Wypożyczasz suknie zamiast kupować?
|
|
|
#4608 |
|
Zakorzenienie
|
Micia
wazne zeby cos miec...mi tez placa grosze o wlansie niedawno mi rok w tej pracy stuknal;pbambusiek sukienka sliczna,ale tak jak mowisz-na cywilny Jenny jutro pojade dobrze ze z chodzeniem juz lepiej kochanaT'ai ale mnie pilnujesz az sie boje mam zamiar dzis dokonczyc-wazne, ze wiem co chce pisac i w koncu jakos sie w to wkrecilam ![]() tera znadrobilam z pracy...1,5 godz mi to zajelo,a szef nadal milczy, a umowa sie konczy na dniach... jad e zrodzicami na zakupy, bo musze cosik na tego sylwka kupic a znimi zawsz elatwiej, kase zaoszczedze![]() aaa wczoraj ogladalam kroliczki playboya-byly urodziny tej glownej bohaterki.zapomnialam jak ona sie nazywa...o matko!!!!!!!!!!!jaki apartament jej hef zafundowal a potem poszly na impreze ze striptizem ,ta sie nachlala i cycki pokazywala ciekawe co sie z nimi dzieje, jak je Hef "wymienia" na inne
|
|
|
|
#4609 |
|
Raczkowanie
|
Chciałam się zameldować na wątku jako PM 2011
![]() Jakiś czas już Was podglądam, no i pora się przedstawić... Biorę ślub 15 stycznia 2011, no i mam już nawet sukienkę kupioną, salę, fotografa no i zespół zaklepane ![]() Jak u Was z tymi rzeczami, czy tylko ja taka wyrywna jestem? |
|
|
|
#4610 |
|
Zakorzenienie
|
Micia to na wydatki powinno ci starczyc...swoja droga-troche tego masz...
ja place za dojazdy na uczlenie, ok 200 zl miesiecznie.a rachunek za tel to mam mi placi, bo mowi, ze dopoki jestem na dziennych to nie moge sie sama utryzmywac jak bym miala stypendium to pewnie bym sama placila, jak w zeszlym roku.coz, po to mamy rodzinke, zeby nam pomagali |
|
|
|
#4611 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Jeszcze nie wiem czy kupię, bo trochę szkoda mi wydać 2,5 tys. na suknię. Jeśli uda mi się trafić na wyprzedażach do 1,5 tys. to kupię, jak nie to się zobaczy. Ew. mierzenie w sklepie, spis modeli i all wita ![]() Chyba, że znajdę sprawdzoną krawcową... W okolicy jest taka firma co ma wyprzedaże od 300 zł, czyli jest szansa znaleźć coś ładnego w normalnej cenie.
|
|
#4612 | ||||||
|
Zakorzenienie
|
Dobre i to.
Cytat:
![]() U mnie nie ma śniegu, ale świeci słońce ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Dziś popiszesz, jutro z TŻ-em i gotowe. Udanych zakupów ![]() Śmieszne są te króliczki Cytat:
Ja mam już salę, zespół, fotografa, kamerzystę i auto - wszystko zależy od regionu A skąd jesteś ?? I chyba będziesz naszą 1 PM w 2011 ![]() --- Zmykam do miasta, wracam max za 2-3h, więc poczekajcie z wątkiem Buziaki PM-ki PS. Ok 17:15-17:30 proszę szczególnie o , bo kończy się ta aukcja z sukienką i będę walczyć
|
||||||
|
|
|
#4613 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
U nas pozałatwiane różnie. Info masz na dole u każdej w zakładce "formularz" albo np. "PM 2011". Ale sukni chyba nie ma żadna... prócz Honolinki oczywiście
T. 16.1.12 Z. 30.6.14 A. 7.2.17 G. 9.1O.18 Edytowane przez bambusiek Czas edycji: 2009-12-29 o 12:42 |
|
|
|
|
#4614 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
że wiesz co piszesz ![]() to była Kendra, a te odcinki to już nieaktualne bo on ponoć ma nowe już laski Cytat:
![]() a stan naszych przygotowań jest w formularzach w podpisach wow ty masz ślub już za rok! Właśnie Bambusiek wypożyczasz? Bo ja wypożyczam |
||
|
|
|
#4615 |
|
Zakorzenienie
|
u nas nowe suknie, z przeobkami u krawcowej to gdzies kolo 2tys. wychodzi.w takich salonach nie markowych chyba...kolezanka w markowym Arienne czy jakos tak...zaplacila 2 tys. za wypozeczenie, a i tak tydzien przed slubem zmieniala, bo tyle PM ja mialo, ze sie poniszczyla.dlatego to zawsze ryzyko
![]() ---------- Dopisano o 12:47 ---------- Poprzedni post napisano o 12:43 ---------- T'ai wlasnie-Kendra o tych nowych nie widzialam;p czasem lubie to sobie poogladac na MTV i sie mentalnie podbudowac dzieki za pilnowanie-bedziesz mmoim duchowym promotorem![]() ![]() Jenny dzieki i bede trzymac kciuki oczywiscieslimaczek witaj i nie dobijaj, ze masz juz suknie;p ja na razie mysle/myslimy nad sala-ktora wybrac klas ki:spadam ![]() |
|
|
|
#4616 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
dopiero teraz zdecydowałam stanowczo że ja to będę robić ![]() Cytat:
|
||
|
|
|
#4617 |
|
Zakorzenienie
|
To chyba będzie ostateczność, bo najpierw wyprzedaże, potem all, a na końcu wypożyczalnia.
Eh, za rok o tej porze, to już suknia będzie wybrana i zapewne zamówiona/zapłacona
|
#4618 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a czemu akurat na ślub w styczniu się zdecydowaliście? A no i czekamy na zdjęcie sukienki ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
|
|
#4619 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
a mogę być promotorem, co tam ![]() ja lezę poćwiczyć
|
|
|
|
|
#4620 |
|
Raczkowanie
|
Skoro nie macie jeszcze sukien to coś Wam doradzę...
Dobrze jest sobie pochodzić i pomierzyć (MIERZYĆ nie oglądać na wieszakach) jak są dwie kolekcje w salonach. Teraz może już za późno na to jest, ale ja chodziłam tak październik i listopad, bo przyszły rok to dla mnie za późno wtedy są dwie kolekcje do "wglądu" i można trafić fajne okazje cenowe na starą kolekcję, ja właśnie tak kupiłam suknię za 1700 zł (przecena z 3500) i będą mi ją przerabiać (dodanie ramiączka, dopasowanie, dodanie szarfy, skrócenie trenu) bez dodatkowych kosztów. Na razie suknia jest w salonie, późnym latem zacznę ją "obrabiać" wg mojego pomysłu i gotową odbiorę początkiem stycznia 2011.Sukien wypożyczanych z salonów "oryginalnych" że tak powiem, nie polecam, bo jedna suknia może być wypożyczana w sezonie nawet co weekend no i efekt jest taki że ta ostatnia PM ma jakąś szmatę a nie suknię ślubną dlatego mając duzo czasu warto rozglądać duzo wcześniej, a i płatności można rozłożyć w czasie![]() Ogólnie jestem z Legnicy i tu będzie wesele, ale TŻ jest z Wrocławia i tam właśnie upolowałam moją suknię ![]() Dziękuję za miłe przywitanie |
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:03.

... Najpierw mieli z nami jechać znajomi, ale dzień przed zrezygnowali (choroba? strach?). W końcu pojechała z nami jeszcze sis P. i jej chłopak. Mieliśmy się spotkać u mnie pod biedronką o 3:30, ale wyjechaliśmy po 4:00, bo Piotrek z sis przyszli z opóźnieniem (bo dzień wcześniej
), później na stację i po T. Trochę nam gps szwankował, więc jechaliśmy po miejscowościach z kartki, bo jechaliśmy przez Słowację. Za oknem ciemno a my na Słowacji jedziemy przez las - przed nami nikogo, za nami to samo i od razu na myśl wszystkim przyszły sceny z horrorów
... Przed 8:00 poszliśmy poszukać jakiegoś mechanika, to pomógł nam pewien pan, bo obok w budynku mieli jakieś spotkanie/zebranie (?) i ten pan zaholował nas do mechanika => pooglądał auto, podpiął do prądu (?) chyba podkręcił obroty i auto odpaliło, a za ten mini przegląd wziął 20zł
... Na oko doszliśmy w ok 2,5h, a wróciliśmy po ok 1,5h
i spacerku po Krupówkach), a jak ruszyło to znów miało wysokie obroty, więc zdecydowaliśmy że wracamy przez zakopiankę, ale na szczęście korki były ale w drodze do Zakopca. A przy postoju na bramkach na A4 zaczęło chodzić jak mały traktor
- za dobrą wiadomość od mechanika oraz licytuję pewną sukienkę (jak mi się uda to wtedy dopiero ją pokażę)
i czekam na Piotrka...
Czekamy na poród: luty2015
Kroimy: 2016(?)

trudny ma charakter, ustapic nie chce...wiecie co?czasem naprawd emysle, z emalzenstwo zabija milosc
ale sen... 

klas ki: