|
|||||||
| Notka |
|
| Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#4561 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
Dobranoc Dziewczynki
|
|
|
|
#4562 |
|
Wtajemniczenie
|
Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,
ósemka mi znów wyrasta na dole :/
![]()
|
|
#4563 |
|
Zakorzenienie
|
kurde. ja juz nie wiem od czego mam zacząć czytac. tyle zaległości - nawet nie wiem od ktorej strony
|
|
|
|
#4564 | ||||
|
Zakorzenienie
|
II czesc
ja tez ![]() ![]() Cytat:
![]() dodałam foto w formularzu na życzenie dziewczyn ![]() Cytat:
![]() ![]() Cytat:
babka w sklepie dała mi różne rozmiary pierścionków do wyboru, żebym odpowiedni rozmiar wybrała i potem oddałam swój... nawet mi kawałek złota oddali z powrotem ![]() Cytat:
|
|
#4565 | ||||
|
Zakorzenienie
|
III Część
![]() Cytat:
![]() wow ale super a jakie długie masz włosy Cytat:
![]() x2 ![]() Cytat:
Cytat:
|
|
#4566 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
|
|||
|
|
|
#4567 | ||||
|
Zakorzenienie
|
buhaha
Cytat:
Cytat:
mój się wtedy oświadczył.Cytat:
Cytat:
|
||||
|
|
|
#4568 | |||||||||
|
Zakorzenienie
|
IV Cześć
Cytat:
nie no to przy ksiądzu perełki mówicie ![]() Cytat:
![]() Cytat:
tylko wczoraj strasznie marudna byłam ale winę na Tomasa zruciłam i po kłopocie ![]() Cytat:
chyba ktoś powinien mu uswiadomic co sie dzieje... najlepiej zona bo sie za chwile " z reka w nocniku obudza" ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nawet ksiadz na rekolekcjach i kolędzie mówił ze mam najladniejsze oczy w parafii ![]() Cytat:
![]() Cytat:
nie moge... te Wasze przejscia z księżmi powinny zostac opisane ![]() ![]() Cytat:
![]() wspolczuje
|
|
#4569 |
|
Zakorzenienie
|
Dziewczynki odezwie się jeszcze rano przed wyjazdem
Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ---------- Aha zapomnialam napisac... uwielbiam rosól
|
#4570 | |
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
odpocznij wypocznij i rób co kcesz ![]() BRANOC moge isc teraz spokojnie spac ;D obaliłam calsberga :Pbuziory w ozory
|
|
|
#4571 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Idę zaraz do łazienki myc i spać bo zasiedzieliśmy się przy scrabblach Tak sobie dzisiaj pomyślałam że muszę wziąć sie za siebie bo się zapuszczam ![]() Dobranoc ![]() ---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ---------- Cytat:
to nie higieniczne w dobie wszechobecnej grypy ja redsika wypiłam - ale to standard, Tż twierdzi że w alkoholizm wpadnę |
||
|
|
|
#4572 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
Cytat:
Cytat:
mmm chipsy... my sobie chcemy kupić scrabble ja od niedzieli do pracy chodzę |
||||
|
|
|
#4573 | |||||||||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
![]() Już to dziś słyszałam ![]() Cytat:
tylko pamietajcie po wprowadzeniu jakichkolwiek zmian klikamy "publikuj posta"Cytat:
Sprobuje poprawic. Dzięki. Bo te foto było trochę poprawiane, Piotrek sie bawił ![]() Cytat:
![]() Cytat:
Cytat:
A u mnie Piotrek trafił z rozmiarem, ale załatwił sobie w salonie że w razie czego moglibyśmy do iluś tam dni wymienić na mniejszy rozmiar. Cytat:
Mnie czasami bawia reakcje ludzi, ktos mi powie ze wlasnie np. ladnie wygladam, a ja odp tak wiem i ktos zawias yyy... Cytat:
![]() Ponawiam pytanie. A zastanawialiscie sie juz nad imionami ? Cytat:
pokaz sukienke ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Foto postaram sie zaraz wkleic Owocnych zakupow. Cytat:
![]() za nowa prace.Cytat:
![]() Dlugie ? niedawno bylam podciac koncowki i mam wrazenie ze mam jednak za duzo mi ubylo... ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() ![]() --- Propozycje tytulu nowego wątku: 1) Już za rok zrobimy ten najważniejszy w życiu krok - PM 2011, cz.6 => T'ai 2) Przygotowania w toku, bo ślub już w przyszłym roku - PM 2011, cz.6 => MiciaKicia --- Zmykam spac, Dobranoc |
|||||||||||||||||
|
|
|
#4574 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
heh a ja przeczytałam 27.08.2011 i się zastanawiałam o co chodzi dziewczynom ze ślubem w tygodniu fajny, tylko trochę ciemny ja mam 40-41 Cytat:
Cytat:
a w tygodniu - jeśli tylko ksiądz nie robi problemu to czemu nie. u mnie taki ślub był w kościele, kuzynka miała we wtorek chyba z 10 lat temu. Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ---------- Cytat:
a dziub tak mierzył stary pierscionek, ze za duży zrobił. ja też a wracając do tematu o teściowych i spaniu razem wczoraj byliśy u siostry Adama i tam wypiłam półtorej piwa. przyjechaliśmy i położyłam się na łóżku i próbowałam zasnąć. Teściowa myślała, ze spie i mówi, żeby łóżko rozłożyć i iść spać. ha! miałam banana na ustach jak to usłyszałam. u mnie w domu śpimy bardzo rzadko, bo musielibyśmy razem z babcią moją spać.... a po za tym lepiej mi się śpi u A. a co do pierścionka ja nie wiem ile kosztował, nie obchodzi mnie jego wartość materialna. byłam na stronie gdzie był zamawiany i jak się okazało, byl na specjalne zamówienie robiony, bo z takim brylantem nie było na stronie. no a teraz już poczytane, mogę iść spać, bo na 9 do pracy... aaaaa chcę się pochwalić. od wiosny wracam do biegania i zamowiliśmy sobie dzisiaj buty do biegania, Adam nowe, a ja w ogóle pierwsze porządne :P DOBRANOC!!!! |
|||||
|
|
|
#4575 |
|
Zakorzenienie
|
Dobra, idę spać, towarzystwo już chyba całkiem ucichło. Ale chyba o 5 będę miała pobudkę
Bo jedni goście już mi mówili że będą do dziecka potrzebować trochę wrzątku wczesnie ranoTamci nie przyjechali więc nic nie musiałam odgrzewać ![]() Stysik mi też przypomniałaś : kocham rosołek, szczególnie z makaronikiem ![]() paa
|
|
|
|
#4576 |
|
Zakorzenienie
|
a ja dopiero wyłączyłam simsy
dobranoc
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-29 o 02:33 |
|
|
|
#4577 |
|
Zakorzenienie
|
kaska ja tez chce simy!!!!!!!!!!!!! Nie lubię gier, ale ta to mnie w całości pochłania
A tak w ogóle to trochę się przespałam, no ale jak wróce do domu to się jeszcze położę. Na razie czekam aż ktoś przyjdzie bo do bani tak samej siedzieć
|
|
|
|
#4578 |
|
Zakorzenienie
|
helloł
wstałam ale wracam do łóżka chciałam Wam tylko napisać że jeszcze 515 dni
|
|
|
|
#4579 | ||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
ale i tak na wszelki wypadek wpadne do nich zobaczyc co i jak ![]() 2 podobno nie ma drugiego czytania i dlatego... to jest normalna tygodniowa msza ![]() Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
jak czytam o wstawaniu o 5 rano od razu mam ochote isc z powrotem do lozka ![]() Dobra dziewczynki... prawie jestem spakowana (torba mi sie nie domyka) więc chciałam się pożegnać udanego sylwestra i dużo miłosci i do zobaczenia w nowym wątku Szczawnica czeka
|
|
#4580 |
|
Zakorzenienie
|
cześć
a ja dziś poszalałam i pospałam 6 godzin ![]() no i po robieniu projektu jedziemy z rodzicami na zakupy, więc pewnie do południa nie wrócimy
Edytowane przez kaska87 Czas edycji: 2009-12-29 o 09:43 |
|
|
|
#4581 |
|
Zakorzenienie
|
Hellol
![]() ![]() Też mam SImsy 3 w różnymi dodatkami,ale nie ma teraz czasu grać ![]() Co do tytułu wątku to ja glosowałabym na nr 2 ![]() I się denerwuję przed wizytą u gina co z tym moim jajnikiem
|
#4582 |
|
Zakorzenienie
|
a ja nie mam dodatków do the sims 3
ale w sumie w media widziałam tylko podróże są jeszcze jakieś inne już?
|
#4583 |
|
Zakorzenienie
|
A ja mówię dzień dobry....
Nie zdążyłam dać buziaka Justynce na drogę ..... ![]() Od rana mi już wszyscy du.pę trują..... Odezwę się jak się ich pozbędę....
|
#4584 |
|
Zakorzenienie
|
no ja mam nadzieję, że jak wrócę wieczorem to nie będzie nowego wątku bo chciałabym też być na otwarciu
|
#4585 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Są,ale w sensie,że meble,ciuchy itp.Takie ja na stronie głównej sims3
|
|
#4586 | |||
|
Zakorzenienie
|
Cześć Kotki
Cytat:
za nową pracęCytat:
![]() Cytat:
------------------------------------------------- A ja siedzę w pracy, niedługo muszę sporządzić jakieś papu, a po pracy rajd po sklepach: maść na blizny, buty, może Re i polar w góry.Wczoraj było spięcie z B. aż mi się wszystkiego odechciało, tymbardziej, że to ja w tym przypadku zawaliłam ![]() Miłego dzionka
|
|
#4587 |
|
Zakorzenienie
|
Hi dziewuszki
TŻ mnie obudzil telefonem ,ze chory biedak zznow gardlo ledwo mowi...chcialam do niego jechac,ale musze pisac ta prace jak nie urok to s....a u niego![]() Stysik ![]() cobra faktycznie jak sie zwalniaja to cos nie teges...niech sie uda z ta druga praca kaska ja tez mam w laptopie i wczoraj jak zaczelam grac, to moze 30 min i bateria padla!bo caly dzien pisalam,ech...ale tak to bym pewnie grala jak Ty;p tata zobaczyl w co gram i mowi do mam: ale jej zabawke kupilismy...kurde a co mam ciagle pisac??dobra, ide sie ogarniac i pisze... ---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ---------- bambusiek
|
|
|
|
#4588 | |
|
Zakorzenienie
|
dobrrryyy
![]() w koncu wyspana ![]() dopiero wstalam pospalabym jeszcze dluzej ale rodzice wyjezdzaja do Austrii i musze ich odwiezc po samochod do serwisu wiec od dzisiaj mam wolna chalupe do 2-3 stycznia ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() Piotrus juz sie zapowiedzial, ze przyjedzie zaraz po pracy bo jutro na 6.oo idzie ehhh ale tylko do Sylwka bo w dniu sylwestra wroci do domciu tylko po ciuszki i zlozyc rodzince zyczenia i przyjezdza do mnie a 1go idziemy do jego rodzicow na zareczynowe maja w planach mnie upic nie dam sie :papa: ---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ---------- aaa jestem za tytulem Mici ![]() ---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ---------- Cytat:
i bedziesz miec 2 w 1 i Tżta na oku i praca bedzie sie pisac
|
|
|
|
|
#4589 | ||||||||||
|
Zakorzenienie
|
Dzień Dobry ![]() ![]() ![]() Cytat:
za postanowienie i oby Ci szybko w pracy zleciał czas ![]() Cytat:
![]() Cytat:
![]() Z dnia na dzień coraz mniej, zaraz Ci pęknie 500 ![]() Cytat:
I oczywiście czekamy na fotki ![]() Cytat:
za wizytę u ginaCytat:
za pisanie i udane zakupy.Cytat:
Cytat:
![]() Cytat:
Oby Ci szybko czas w pracy zleciał, udanych zakupów i miłego dnia Cytat:
|
||||||||||
|
|
|
#4590 | ||
|
Wtajemniczenie
|
Cytat:
Cytat:
![]() DZIEŃ DOBRY ja oczywiscie zaspałam ![]() i teraz sie gonie a oczywiescie musiałam do Was zawitać :P a tż czeka bo mamy jechac po spodnie na narty ;Dejjj co mi sie dzis śniło... ze brałam ślub!!!!!!!hahahha spóżniłam sie na niego półtorej godziny, kiecke miałam piękna bo skromną ![]() ![]() ale jaja ![]() ---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ---------- musze powiedzeć to tż pominmy fakt ze były się hajtnoł w tamtym roku w październiku
|
![]() |
Nowe wątki na forum Forum ślubne
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 22:26.

- za dobrą wiadomość od mechanika oraz licytuję pewną sukienkę (jak mi się uda to wtedy dopiero ją pokażę)

.

nie no to przy ksiądzu perełki mówicie 
chyba ktoś powinien mu uswiadomic co sie dzieje... najlepiej zona 
beda chipsy i scrabble

Perfect Housewife
są jeszcze jakieś inne już?

i polar w góry.
I oczywiście czekamy na fotki