Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011, cz.V - Strona 153 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne

Notka

Forum ślubne Forum ślubne - zanim staniecie na ślubnym kobiercu, możecie tutaj podyskutować na tematy jak: suknie, stroje dla świadków, wybór wizażystki i fryzjerki itd.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-28, 23:15   #4561
karolinusienka
Zakorzenienie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

Dobranoc Dziewczynki
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 23:16   #4562
87_meg
Wtajemniczenie

Dot.: Tytułu wątku nie wymyślamy, bo na to czasu, przez gadanie, nie mamy - PM 2011,

ósemka mi znów wyrasta na dole :/
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
87_meg jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 23:18   #4563
niunia32
Zakorzenienie

kurde. ja juz nie wiem od czego mam zacząć czytac. tyle zaległości - nawet nie wiem od ktorej strony

Malinka

Haniusia
niunia32 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 23:30   #4564
Stysik
Zakorzenienie

II czesc
Cytat:
Napisane przez JennyAniolek Pokaż wiadomość

Ja mam 170cm, a buty noszę różnie 39-40
ja tez

Cytat:

W załączniku jeszcze raz foto mojego pierścionka ... Nie mam pojęcia ile dokładnie kosztował, ale w tym katalogu - co Wam kiedyś mówiłam - migła mi cena 1200 czy 1300zł...
jakiś podobny
dodałam foto w formularzu na życzenie dziewczyn

Cytat:
Napisane przez kaska87 Pokaż wiadomość
mi się jakoś nie widzą pierścionki zaręczynowe z kolorowymi kamieniami moja przyjaciółka chciała zielony, ale jej się odwidziało na szczęście
moja mama miała kolorowy kamien i jest piekny do dzisiaj mam nadzieje ze go odziedzicze

Cytat:
Napisane przez butterfly20 Pokaż wiadomość
Ale ciągle z TZem dyskutujemy,czy mam pomniejszyć pierścionek.
Bo on rozmiar wybierał tak- wziął jakiś mój stary pierścionek i przymierzył na mały palec i zobaczył dokąd mu wchodzi (mój kciuk jest taki jak maly palec TŻa ). No i potem Eli w Kruku pokazywal dokąd mu tamten wlazł.Ale i tak mam za duży.Tak mi lata,ale zatrzymuje się na kostce.I mam dylemat,bo jakbym zmniejszyla to gorzej by mi się ściągało i boję się,że jak mi w lecie palce spuchną to będzie problem
he he mój tak samo mierzył i też miałam za duży ale dałam dobie zmiejszyć i nie ma problemu babka w sklepie dała mi różne rozmiary pierścionków do wyboru, żebym odpowiedni rozmiar wybrała i potem oddałam swój... nawet mi kawałek złota oddali z powrotem

Cytat:
Napisane przez mabi84 Pokaż wiadomość
a ja nie o pierścionkach teraz...choruję na kiecusię dzianinkową, np. takie mi się podobają
pierwsza mi się szczególnie podoba druga jak dla mnie ma dekolt za duży

"Granice? Nigdy żadnej nie widziałem.
Ale słyszałem, że istnieją w umysłach niektórych ludzi."

Stysik jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-28, 23:42   #4565
Stysik
Zakorzenienie

III Część
Cytat:
a ja nie mogę się zdecydować co by tutaj zjeść w dodatku zła jestem bo muszę zrobić 2 projekty do sylwestra a po sylwku muszę się uczyć na egzamin mamo nie nawidzę sesji mam wtedy taką deprechę, że nic mi się nie chce tylko płakać
nawet nie przypominaj o sesji do 4.01.2010
Cytat:
Relacja z wczorajszego dnia:
wow ale super i zdjęcia ładne a jakie długie masz włosy

Cytat:

Mam do Was 2 prośby

* wklejcie proszę fotki swoich pierścionków to umieszczę je na blogu i znów nie trzeba będzie szukać
* proszę o - za dobrą wiadomość od mechanika oraz licytuję pewną sukienkę (jak mi się uda to wtedy dopiero ją pokażę)
ja wkleiłam już na blog bo nie odczytałam
x2

Cytat:
Napisane przez lusesita23 Pokaż wiadomość
ech musze sie wam wygadac-sis dzownila zalamana, znow sie z tesciowa poklocila na maska o wszystko...co sie nazbieralo od ostatniej klotni.tyle tylko, ze teraz to jeszcze gorzej...utwierdzilo mnie to w przekonaniu, ze mieszkanie z tesciowa/tesciami to wyjscie najgorsze z mozliwych nawet nie wiem jak sie fajni wydaja na poczatku ( a w przypadku sis tesciowa byla dla niej idelana, lepsza od rodzonej matki-dwa razy z domu do niej uciekala jak sie poklocila zmam nasza)...najgorsze, ze miedzy sis a mezem zaczyna sie psuc i to ostro;/ nie wiem jak jej pomoc trudny ma charakter, ustapic nie chce...wiecie co?czasem naprawd emysle, z emalzenstwo zabija milosc

oprocz tego przypadku mojej sis, zle sie dzieje tez w malzenstwie mojej przyszlej szwagierki...i u moich rodzicow tez nigdy nie jest idealnie.chyba nie znam zadnego malzenstwa, ktore by takie bylo...wiem ,ze idealow nigdzie nie ma,ale chociaz czegos takiego jak szacunek i milosc tez w nich juz brak i martwie sie, ze u nas tez tak bedzie kiedys jak na to wszystko patrze, co dzieje sie wokol..

ech marudz ejuz, ale wygadac sie musialam...lepiej wracam juz do tego pisania rozdzialu
wiesz co chyba w kazdym zwiazku sa takie kryzysy ale musza przede wszystkim ze soba porozmawiac u mnie tez nie ma za duzo szczesliwych malzenstw ale pare sie znajdzie a to jest najwazniejsze
Cytat:
kumpela ta co byla znalazla dzis fotografa dla swojej siostry, ktora slub bierze we wrzesniu (a jeszcze nic nie ma co najlepsze;p) nawet fajne zdjecia: http://koykosstudio.pl/
fajne zdjecia

Stary 2009-12-28, 23:46   #4566
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Mustique Pokaż wiadomość
oooo tak! monopol! my mamy jeszcze taką wrsję z lat 80~! superrr zabawa!
o jak ja bym pograła

Cytat:
a ja jestem bardzo zadowolona z teściowej teścia niestety nie zdążyłam poznac...ale podobno był nie za ciekawy...
a teściowa to złota kobita jest!
ja tam też jestem zadowolona z teściowej, choć ma czasem głupie zagrania, ale chyba jak każdy. Teścia nie miałam możliwości poznać bardziej.

Cytat:
Napisane przez karolinusienka Pokaż wiadomość
Więc zaczynam relacje :

Zaprosiliśmy Rodziców Piotrka na 14. Przyjechali z lekkim poślizgiem ale niezauważalnym dla rodzicow Zaparkowali przed klatką, a my mamy akurat okna z kuchni na podwórko więc zauważliśmy i tata wpadł w panikę, że Tata P. jest pod krawatem, a moj w spodniach i koszuli, ale na szczeście tylko źle zobaczyl hehehe więc idą, powoli wchodzą, a mnie już kręci w brzuchu. Od samego rana nic nie jadłam tylko latałam do kibelka, bo chyba mi też się stresik udzielał więc mała panika, ale jak zobaczyłam bardziej zestresowanego Piotrka, to ja odpusciłam, bo nie chciałam żeby się bardziej zestresował. Więc weszli. Piotrek mamie wręczył kwiatka-storczyka, taie winko a mnie 2o mega wielkich róż, aż mi szczęka opadła i powiedział, "oto ogrom miłości dla Ciebie Kochanie "moja reakcja ->.
Więc zasiedliśmy do rosołu jemy a tutaj cisza i mnie znowu stres wziął. Więc tata polał (a rano Piotrek mowił mi, że się oświadczy albo przy pierwszym nalaniu alkoholu, albo na deser ) więc jak zobaczyłam, że polał to się zestresowałam. A tutaj z Piotrka strony cisza jak makiem zasiał i nasi ojcowie zaczęli gadać, więc tak dziwnie się zrobiło hehe bo sie rozgadali jakby przyszli tu na pogaduchy a nie na zaręczyny więc przeszło drugie danie, herbata z ciastem, kolejna herbata. I na stół wylądowały wędlinki. Jemy, jemy a tutaj cisza nadal z Piotrka stołu, a ja sobie myślę, kurde co jest i w końcu się Piotrek spiął i zaczął:
wstał i "więc przejdźmy do meritum sprawy, bo po to tutaj się znaleźliśmy" stanął za mną objął mnie(ja siedziałam bo nie wiedziałam co mam zrobić czy wstać czy siedzieć, więc wybrałam to drugie) i zaczął (dokładnie Wam tego nie przytoczę bo w szoku byłam i do tej pory jestem )

"Chciałbym podziękować Państwu za wychowanie tak wspaniałej i kochanej osóbki, o tak dobrym serduszku. Szukałem swojego Kwiatusza i znalazłem. Dlatego proszę Państwa o córkę w komplecie z prawą ręką, obiecując miłość, szazcunek, zaufanie, opiekę aż do ostatnich chwil."

chyba nie zapomniaałam o niczym jak sobie przypomnę i poukładam w główce wszystko to dopisze więc mój tata wstał, łzy w oczach i powiedział:

"co ja mam do powiedzienia, chyba niewiele. skoro się kochacie i jest Wam dobrze, to oddaję moją córkę w Twoje ręce. Sam widzisz, że przyjeliśmy Ciebie z otwartymi rękoma i traktujemy Ciebie jak rodzinę".

i się popłakał i płakali wszystcy jak się odwróciłam od taty i patrzę, mama zapłakana, Piotrka tata zaczerwienione oczy i mama Piotrka tez. ale już było z głowy,. więc powiedzieliśmy, że mamy jeszcze jedną niespodziankę, a Piotrka rodzice myslieli, że jestem w ciąży jak się pozniej okazało ale neistety ich zawiodłam
więc dalismy im te zaproszenia i też się wzruszyli jak czytali tekst, moja mama czytała na głos to jej się głos załamywał i przeszło później nie mogli uwierzyć, że to sama pisałam i same ochy i ahy były
więc poźniej szybkie obgadanie co i jak i doszli do menu a my z tekstem-chcecie zobaczyc a oni hehhe zaskakiwalismy ich na kazdym kroku
wiec siedzieli i w ogole przeszli na "ty" i gadali o wsyztskim i o niczym i wyszli przed 23 hehehe tak im sie spodobało
chyba o wszystkim napisałam
ajj... aż mi oczka się zaszkliły

Malinka

Haniusia
Stary 2009-12-28, 23:47   #4567
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
ja zaplanowałam wstępnie dziecko na 2017 rok
buhaha

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
nawet jakbym była w 2 czy 3 miesiącu to bym nie mogła przeżyć że nie mogę na własnym ślubie
eee tam, mi tam nie potrzebny alkohol. choć mówiłam mamie, że na wesele musimy nalewkę zrobić, ale potem doszłam do wniosku, że jednak lepiej nie bo jak siądę do niej, to wyląduję pod stołem :P

Cytat:
dokladnie moze w walentynki bo sporo facetow wlasnie decyduje sie na walentynki
nio mój się wtedy oświadczył.

Cytat:
moj tez w rocznice pierwszego spotkania a dokladniej w rocznice stanu wojennego
no tak, to ważniejsza rocznica

Cytat:
przepraszam, ale mi coś od tego jedzenia w głowie nie styka

Cytat:
PROSZĘ wkleić do swoich formularzyków pierścionki bo ja mam taką chęć sobie je oglądać,a nie mam czasu kopać ich w kilku częściach
wklejone

Malinka

Haniusia
Stary 2009-12-29, 00:00   #4568
Stysik
Zakorzenienie

IV Cześć
Cytat:
Przyszedł do Nas Ksiądz,siedzieliśmy wszyscy i nagle przyszła moja Kicia,siadła na krześle i patrzy na Nas.Ksiądz zaczął się nią zachwycać,a mój Tata mu na to:
" Aaaaa ona już ma 12 lat,to już bezpieczny seks uprawia".Mina Księdza-znów bezcenna. Dobrze,że to nie był ten sam...
nie no to przy ksiądzu perełki mówicie
Cytat:
Napisane przez elunka88 Pokaż wiadomość
A co do rozmiarów i zmniejszenia pierścionków - mój też mi lekko lata na palcu...a jak przymierzałam wydawał się idealny. Ale Grześ mnie pocieszył i powiedział że kiedyś przytyję ...
to jest jakaś motywacja do tycia
Cytat:
wczoraj jak się popłakałam - hormony przed @ mi buzowały to powiedział ze mi musi zrobić zdjęcie bo wyglądam jakbym się wysmarowała pastą do butów (bo mi się tusz rozmazał) dziad jeden
ja mam @ niestety ale bardzo dobrze się o dziwo czuje tylko wczoraj strasznie marudna byłam ale winę na Tomasa zruciłam i po kłopocie
Cytat:
Elunka nie w takim jak myslisz;p tzn nie w sensie romansiu i zdrady...(bo w tej sferze moja siostra jest baaaardzo...oziebla?), ale w takim ,ze kto inny zaczal ja doceniac i mowic komplementy.i z tym kims lepiej jej sie rozmawia niz w lasnym mezem rzykre to, zwazywszy na fakt, ze najgorzej bylo jak sie maly urodzil.ech...szwagier moj jest naprawde spoko-zeby nie bylo ze jakis wyploch-tylko...no taka sytuacja np. sis sie ladnie ubrala i mowi:ladnie wygladam? a on:jestes prozna!... a wczesniej-narzeczenstwo-swiata poza nia nie widzial i ona tez.
chyba ktoś powinien mu uswiadomic co sie dzieje... najlepiej zona bo sie za chwile " z reka w nocniku obudza"

Cytat:
Napisane przez dottta Pokaż wiadomość
mój to w ogóle nie umie mówić komplementów - ale ja przywykłam od zawsze jestem sceptyczna do komplementów innych osób - zawsze mi sie wydają nie szczere dlatego może nie brakuje mi tego ze strony Tż'ta. Czasem tylko sie go pytam jak wyglądam - ale to raczej w kwestii tego czy nie wyglądam np. jak wypłosz i mogę tak wyjść z domu
ja tez mysle ze 90% komplementow ludzie mi mowia z grzecznosci

Cytat:
A ja może będę trochę bezczelna i nieskromna ale jak byłam mała to wszyscy (zwłaszcza obcy) się zachwycali moimi loczkami i mówili że wyglądam jak laleczka aż mi się czasem rzyg*ć chciało....
niektórzy moze myślą że jestem zapatrzona w siebie ale ja zawsze żartuje jak mówię ze wiem ze ładnie wyglądam....
he he a u mnie oczy chwalili nawet ksiadz na rekolekcjach i kolędzie mówił ze mam najladniejsze oczy w parafii powiem szczerze ze tez tz mowie ze wiem ze dobrze wygladam

Cytat:
Napisane przez 87_meg Pokaż wiadomość
hej hej wróciłam...

i juz obalam zimnego calsberga ...

zakupy udane kupiłam sobie
- koszule zółta 15 chyba ale co tam ;p
- t-shirt
-sukienke
-2 pary leginsów
chciałam Wam foty posłac ale cos z aparatem nie teges...
no to ładnie zakupy się udały

Cytat:
Napisane przez ma.ko Pokaż wiadomość
dobre. Mnie i mojego brata ksiądz kiedyś wziął za małżeństwo. Chyba do dzisiaj nikt go z błędu nie wyprowadził
nie moge... te Wasze przejscia z księżmi powinny zostac opisane

Cytat:
Napisane przez cobra115 Pokaż wiadomość
Hej

Pewnie większość z was śpi... a ja w pracy siedzę
Zdezorganizowali mnie goście czekam jeszcze na 6 osób... nie wiem kiedy dojadą... Trzeba mi poodkurzać restaurację, no ale już cisza nocna w sumie... Wpieniam się tylko, bo nie jak przyjadą Ci goście to im muszę obiad odgrzać A jestem sama na hotelu (z personelu) no i trochę się boję... Chciałam uciec od kelnerowania, no ale widocznie się nie da
Przyznam się wam, że mam umowę do tego 31 grudnia i chyba dalej nie będę tu pracować. Sytuacja jest taka, że "stary" personel się zwalnia zaraz po Sylwestrze, w ogóle na styczeń rezerwacji nie ma itd. więc pewnie od lutego byłaby dopiero praca...
Ale znajoma mamy poinformowała nas że tam gdzie pracuje jej córka, to też szukają na recepcję. Moja mama jest fryzjerką i jutro ma ona własnie do niej przyjść, to mama wzięła moje CV i ma jutro sie o wszystko dokładnie popytać... zobaczymy..

Kurde dużo młodych ludzi mamy na hotelu no i jest po ciszy nocnej a oni tak hałasują przy "piłkarzykach" a nie chcę wyść na wiedźmę i ich zje....
ja bym im zwrocila uwage mam nadzieje ze znajdziesz lepsza pracę do stycznia

Cytat:
ósemka mi znów wyrasta na dole :/
wspolczuje ja mialam 2 osemki na dole usuwane wiec wiem co to za cholerstwo

Stary 2009-12-29, 00:02   #4569
Stysik
Zakorzenienie

Dziewczynki odezwie się jeszcze rano przed wyjazdem Dobranoc

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Aha zapomnialam napisac... uwielbiam rosól

Stary 2009-12-29, 00:13   #4570
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:
Napisane przez Stysik Pokaż wiadomość
Dziewczynki odezwie się jeszcze rano przed wyjazdem Dobranoc

---------- Dopisano o 00:02 ---------- Poprzedni post napisano o 00:01 ----------

Aha zapomnialam napisac... uwielbiam rosól

odpocznij wypocznij i rób co kcesz

BRANOC moge isc teraz spokojnie spac ;D obaliłam calsberga :P
buziory w ozory
..i ślubujesz mi uśmiech przy porannej kawie, parasol w deszczu i stokrotki na wiosnę
Stary 2009-12-29, 00:16   #4571
dottta
Zakorzenienie

Cytat:
Dotta mnie tez się nie chce ale że nie będzie mnie parę dni to przynajmniej dzisiaj nadrobie

właśńie dostałam mail że w Re jest -50% muszę się wybrać jutr po drodze
bardzo ładne buty
wiesz, ja w Re była wczoraj i na szybach wielkie 50% a w środku większość to raptem 30%
Idę zaraz do łazienki myc i spać bo zasiedzieliśmy się przy scrabblach Tak sobie dzisiaj pomyślałam że muszę wziąć sie za siebie bo się zapuszczam
Dobranoc

---------- Dopisano o 00:16 ---------- Poprzedni post napisano o 00:15 ----------

Cytat:

odpocznij wypocznij i rób co kcesz

BRANOC moge isc teraz spokojnie spac ;D obaliłam calsberga :P
buziory w ozory
to nie higieniczne w dobie wszechobecnej grypy ja redsika wypiłam - ale to standard, Tż twierdzi że w alkoholizm wpadnę
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 00:18   #4572
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
nasze rodzinne miasto jest średniej wielkości i z pracą tutaj różnie, a we Wro można się rozwijać co mój P uskutecznia
my nie nocowaliśmy u siebie nigdy, a teraz mamy siebie na co dzień super jest tak razem zasypiać i wstawać razem
ooo tak... szkoda, że nie mam tak na co dzień

Cytat:
Napisane przez T'ai Pokaż wiadomość
my też tylko razem jak rodzice wyjadą
ale w sumie jakoś przyzwyczajeni jesteśmy, zwłaszcza że z tej samej ulicy więc nie ma takiej potrzeby
my śpimy razem jak Adama mamy nie ma na noc w domu, czyli prawie co 2 tydzień - choć nie zawsze. mieszkamy blisko siebie, ale czasem się nie chce wracać do domu ;p

Cytat:
my spimy i mieszkamy razem... przy wielkim oburzeniu prawie całej wsi, naszych rodziców i księdza...

a tak na poważnie.. nasze zamieszkanie razem wynikło tak nagle, spontanicznie... po prostu któregoś dnia nie poszedł na noc do siebie i tak jakoś zostało...
ale żeby nie było to takie oczywiste, pierwszego dnia nad ranem wychodził oknem do ogrodu,ale go mój ojciec złapAŁ jak rano szedł do stajni... a myśleliśmy że sie nam uda poudawać trochę...

Cytat:
podoba mi sie ten tytul
to ja lece do kosciola (na spowiedzi musialam przysięgać że będę chodzić co niedziele) także idę
a tu teraz 3 niedziele były

Cytat:
Napisane przez MiciaKicia Pokaż wiadomość
tz zaraz wpadnie beda chipsy i scrabble
mmm chipsy... my sobie chcemy kupić scrabble

Cytat:
A jutro do pracy
ja od niedzieli do pracy chodzę

Malinka

Haniusia
Stary 2009-12-29, 00:29   #4573
JennyAniolek
Zakorzenienie

Cytat:
a miasto w chorwacji to Kutina... ale nie wiem dokładnie gdzie to jest, bo pierwszy raz tam jedziemy...

teżet nie utrzymuje z ojcem jakiś więzi- pisałam wam o tym... ale zaprosić na wesele go wypada.. więc pojedziemy na dwa dni.. żeby tylko to załatwić..
Nie slyszalam o takim miescie, ale dobre i 2 dni w Cro

Cytat:
ja z Wenecji pamiętam tylko ciągłe kolejki do wszystkiego (łącznie z tym by głupim mostem przejść ) i smród z tych kanałów

Cytat:
wrzuciłam pierścionek na bloga, najdziwniejsze że mi sie udało

szczerość to podstawa
Gratulacje
Już to dziś słyszałam

Cytat:
pierwotnie miało iśc na bloga ale chyba z powodu braku odzewu mamy na forum a Jenny to wrzuci na bloga, tak zrozumiałam ale jak jest na 100% nie wiem
Jeśli któraś z Was umie to niech od razu wrzuca na bloga, jeśli nie to na forum i wkleję tam tylko pamietajcie po wprowadzeniu jakichkolwiek zmian klikamy "publikuj posta"

Cytat:
Przyszedł do Nas Ksiądz,siedzieliśmy wszyscy i nagle przyszła moja Kicia,siadła na krześle i patrzy na Nas.Ksiądz zaczął się nią zachwycać,a mój Tata mu na to:
" Aaaaa ona już ma 12 lat,to już bezpieczny seks uprawia".Mina Księdza-znów bezcenna. Dobrze,że to nie był ten sam

Cytat:
a mój pierścionek na blogu ucieka na lewo
Sprobuje poprawic.

Cytat:
Jenny dzieki. Twoj pierscionek pieknie wyszedl, z takim "blaskiem"
Dzięki.
Bo te foto było trochę poprawiane, Piotrek sie bawił

Cytat:
nie narzekaj, napewno Ty wcześniej zrobisz super fote niż ja swój pierścionek ujrzę zanim ja go ujrzę to wy będziecie już mężatkami
a teraz to kto narzeka ?

Cytat:
A co do rozmiarów i zmniejszenia pierścionków - mój też mi lekko lata na palcu...a jak przymierzałam wydawał się idealny. Ale Grześ mnie pocieszył i powiedział że kiedyś przytyję a wczoraj jak się popłakałam - hormony przed @ mi buzowały to powiedział ze mi musi zrobić zdjęcie bo wyglądam jakbym się wysmarowała pastą do butów (bo mi się tusz rozmazał) dziad jeden

Cytat:
ja swój zaręczynowy też zmniejszałam... ale Sławek o tym nie wiedział....
Ok!

A u mnie Piotrek trafił z rozmiarem, ale załatwił sobie w salonie że w razie czego moglibyśmy do iluś tam dni wymienić na mniejszy rozmiar.

Cytat:
A ja może będę trochę bezczelna i nieskromna ale jak byłam mała to wszyscy (zwłaszcza obcy) się zachwycali moimi loczkami i mówili że wyglądam jak laleczka aż mi się czasem rzyg*ć chciało....
niektórzy moze myślą że jestem zapatrzona w siebie ale ja zawsze żartuje jak mówię ze wiem ze ładnie wyglądam...
To nie zadna nieskromnosc, po prostu wiesz jak jest

Mnie czasami bawia reakcje ludzi, ktos mi powie ze wlasnie np. ladnie wygladam, a ja odp tak wiem i ktos zawias yyy...

Cytat:
skonczylam na dzis z pytaniem-9 stron cvzyli jestem w polowie rozdzialu jeszcz emam dwa dni na dokonczenie wiec powinnam zdazyc

Cytat:
A chciałabyś córeczkę czy synka bardziej??
Ponawiam pytanie. A zastanawialiscie sie juz nad imionami ?

Cytat:
zakupy udane kupiłam sobie
- koszule zółta 15 chyba ale co tam ;p
- t-shirt
-sukienke
-2 pary leginsów
chciałam Wam foty posłac ale cos z aparatem nie teges...
Super
pokaz sukienke

Cytat:
Mnie i mojego brata ksiądz kiedyś wziął za małżeństwo. Chyba do dzisiaj nikt go z błędu nie wyprowadził

Cytat:
jenny śuper ten Wasz wyjazd musiał byc. Zdjęcia- rewelka
Wklejam ydjcie mojego pierścionka, robione na szybko moze kiedyś uda mi sie ładniejsze zrobic.

Jutro planuje iśc na małe zakupy poświąteczne,
W środę chyba nic nie robimy
W czwartek idziemy na Sylwestra na naszą weselną sale

dobra dziewuszki, uciekam spać
Dzieki
Foto postaram sie zaraz wkleic
Owocnych zakupow.

Cytat:
Hej
Zdezorganizowali mnie goście czekam jeszcze na 6 osób... nie wiem kiedy dojadą... Trzeba mi poodkurzać restaurację, no ale już cisza nocna w sumie... Wpieniam się tylko, bo nie jak przyjadą Ci goście to im muszę obiad odgrzać A jestem sama na hotelu (z personelu) no i trochę się boję... Chciałam uciec od kelnerowania, no ale widocznie się nie da
Przyznam się wam, że mam umowę do tego 31 grudnia i chyba dalej nie będę tu pracować. Sytuacja jest taka, że "stary" personel się zwalnia zaraz po Sylwestrze, w ogóle na styczeń rezerwacji nie ma itd. więc pewnie od lutego byłaby dopiero praca...
Ale znajoma mamy poinformowała nas że tam gdzie pracuje jej córka, to też szukają na recepcję. Moja mama jest fryzjerką i jutro ma ona własnie do niej przyjść, to mama wzięła moje CV i ma jutro sie o wszystko dokładnie popytać... zobaczymy..

Kurde dużo młodych ludzi mamy na hotelu no i jest po ciszy nocnej a oni tak hałasują przy "piłkarzykach" a nie chcę wyść na wiedźmę i ich zje....

P.S. Czytam was na bieżąco, no ale nie daje rady odpisywać. (Bo czytam w wolnych chwilach, a ostatnio mam ich mało)

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

O lol.... ci młodzi przyszli po szklanki a ledwo na nogach się trzymają Narąbani jak kopaczki of course gadka na podryw, czy nie boję się tu tak sama itd Musze w nocy uważać na siebie
Spokojnej nocki
za nowa prace.

Cytat:

nawet nie przypominaj o sesji do 4.01.2010
wow ale super i zdjęcia ładne a jakie długie masz włosy

ja wkleiłam już na blog bo nie odczytałam
x2
Dzieki, zdolni fotografowie byli ze mna
Dlugie ? niedawno bylam podciac koncowki i mam wrazenie ze mam jednak za duzo mi ubylo...

Cytat:
oni nie maja strony www (pewnie dlatego jeszcze mieli miejsca wolne) zdjęcia nam na mail babka wysłała... jak wrócę to pokaże swoje
po powrocie zdaj relacje i pokaz zdjecia

Cytat:
Napisane przez niunia32 Pokaż wiadomość
mmm chipsy... my sobie chcemy kupić scrabble
ja od niedzieli do pracy chodzę
My mamy scrabble sa super

---
Propozycje tytulu nowego wątku:
1) Już za rok zrobimy ten najważniejszy w życiu krok - PM 2011, cz.6 => T'ai
2) Przygotowania w toku, bo ślub już w przyszłym roku - PM 2011, cz.6 => MiciaKicia

---
Zmykam spac, Dobranoc

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 01:01   #4574
niunia32
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez sandra8 Pokaż wiadomość
Witam jestem nowa na tym forum chcę do was dołączyć bo też mam ślub w 2011 roku a dokładniej 28.07.2011
witaj!
heh a ja przeczytałam 27.08.2011 i się zastanawiałam o co chodzi dziewczynom ze ślubem w tygodniu

Cytat:
a ten avatar jak Wam sie podoba??
fajny, tylko trochę ciemny

Cytat:
to ja ze swoja stopa to jak z kajakiem mam 41
ja mam 40-41

Cytat:
Napisane przez sandra8 Pokaż wiadomość
Mamy ślub w tygodniu bo chcielismy w lipcu albo sierpniu a w tej restauracji już nie było miejsca w weekend w 2011 niestety
a w jakiej masz?

Cytat:
my niestety jestesmy rowni ehhh a nie mam zamiaru byc wyzsza od Piterka na weselu

tez spytalam sie bo nie wiedzialam, ze w tygodniu tez sa koscielne udzielane
Adam jest kilka cm wyższy, ale jak założę wyższy obcas to jestem górą. do ślubu chcę mały obcas bo wygodniej - nie przepadam za bardzo za wysokimi, źle mi się w nich chodzi.
a w tygodniu - jeśli tylko ksiądz nie robi problemu to czemu nie. u mnie taki ślub był w kościele, kuzynka miała we wtorek chyba z 10 lat temu.

Cytat:
a mi teraz smutno bo mam inny pierścionek niż taki, który mi się podobał
eeee nie smutaj się.

---------- Dopisano o 01:01 ---------- Poprzedni post napisano o 00:40 ----------

Cytat:
Ale ciągle z TZem dyskutujemy,czy mam pomniejszyć pierścionek.
Bo on rozmiar wybierał tak- wziął jakiś mój stary pierścionek i przymierzył na mały palec i zobaczył dokąd mu wchodzi (mój kciuk jest taki jak maly palec TŻa ). No i potem Eli w Kruku pokazywal dokąd mu tamten wlazł.Ale i tak mam za duży.Tak mi lata,ale zatrzymuje się na kostce.I mam dylemat,bo jakbym zmniejszyla to gorzej by mi się ściągało i boję się,że jak mi w lecie palce spuchną to będzie problem
ja się też zastanawiaąlm nad tym, ale doszliśmy do wniosku, ze jednak nie zmniejszam. gdy jest bardzo zimno to pierścionek mi się kręci na środkowym palcu - na szczęście nie spada, bo kości przeszkadzają. i w ogóle będę miała pierścionek obok obrączki.
a dziub tak mierzył stary pierscionek, ze za duży zrobił.

Cytat:
z ust mi to wyjęłaś ja mam tak zawsze
ja też

a wracając do tematu o teściowych i spaniu razem wczoraj byliśy u siostry Adama i tam wypiłam półtorej piwa. przyjechaliśmy i położyłam się na łóżku i próbowałam zasnąć. Teściowa myślała, ze spie i mówi, żeby łóżko rozłożyć i iść spać. ha! miałam banana na ustach jak to usłyszałam.

u mnie w domu śpimy bardzo rzadko, bo musielibyśmy razem z babcią moją spać.... a po za tym lepiej mi się śpi u A.

a co do pierścionka ja nie wiem ile kosztował, nie obchodzi mnie jego wartość materialna. byłam na stronie gdzie był zamawiany i jak się okazało, byl na specjalne zamówienie robiony, bo z takim brylantem nie było na stronie.

no a teraz już poczytane, mogę iść spać, bo na 9 do pracy...

aaaaa chcę się pochwalić. od wiosny wracam do biegania i zamowiliśmy sobie dzisiaj buty do biegania, Adam nowe, a ja w ogóle pierwsze porządne :P

DOBRANOC!!!!

Malinka

Haniusia
Stary 2009-12-29, 01:39   #4575
cobra115
Zakorzenienie

Dobra, idę spać, towarzystwo już chyba całkiem ucichło. Ale chyba o 5 będę miała pobudkę Bo jedni goście już mi mówili że będą do dziecka potrzebować trochę wrzątku wczesnie rano
Tamci nie przyjechali więc nic nie musiałam odgrzewać

Stysik mi też przypomniałaś : kocham rosołek, szczególnie z makaronikiem ile ja bym teraz dała nawet za zwykły gorący kubek

paa
Stary 2009-12-29, 02:08   #4576
kaska87
Zakorzenienie

a ja dopiero wyłączyłam simsy mam je teraz w laptopie u P. i będę pocinać kiedy mi się spodoba

dobranoc

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-12-29 o 02:33
kaska87 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 06:25   #4577
cobra115
Zakorzenienie

kaska ja tez chce simy!!!!!!!!!!!!! Nie lubię gier, ale ta to mnie w całości pochłania

A tak w ogóle to trochę się przespałam, no ale jak wróce do domu to się jeszcze położę. Na razie czekam aż ktoś przyjdzie bo do bani tak samej siedzieć
Stary 2009-12-29, 07:24   #4578
dottta
Zakorzenienie

helloł wstałam ale wracam do łóżka chciałam Wam tylko napisać że jeszcze 515 dni
dottta jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 07:48   #4579
Stysik
Zakorzenienie

Cytat:
wiesz, ja w Re była wczoraj i na szybach wielkie 50% a w środku większość to raptem 30%
Idę zaraz do łazienki myc i spać bo zasiedzieliśmy się przy scrabblach Tak sobie dzisiaj pomyślałam że muszę wziąć sie za siebie bo się zapuszczam
Dobranoc
wiedzialam ze z tym -50% oszukuja mnie ale i tak na wszelki wypadek wpadne do nich zobaczyc co i jak

Cytat:
a tu teraz 3 niedziele były
2 drugi dzień świąt to nie niedziela podobno nie ma drugiego czytania i dlatego... to jest normalna tygodniowa msza

Cytat:
Dzieki, zdolni fotografowie byli ze mna
Dlugie ? niedawno bylam podciac koncowki i mam wrazenie ze mam jednak za duzo mi ubylo...
po powrocie zdaj relacje i pokaz zdjecia
dlugie, dlugie jak bedziemy wychodzic z pokoju to dam zdjecia

Cytat:
aaaaa chcę się pochwalić. od wiosny wracam do biegania i zamowiliśmy sobie dzisiaj buty do biegania, Adam nowe, a ja w ogóle pierwsze porządne :P

DOBRANOC!!!!
dobre postanowienie na nowy rok

Cytat:
Dobra, idę spać, towarzystwo już chyba całkiem ucichło. Ale chyba o 5 będę miała pobudkę Bo jedni goście już mi mówili że będą do dziecka potrzebować trochę wrzątku wczesnie rano
Tamci nie przyjechali więc nic nie musiałam odgrzewać

Stysik mi też przypomniałaś : kocham rosołek, szczególnie z makaronikiem ile ja bym teraz dała nawet za zwykły gorący kubek

paa
ja też makaronik loveee
jak czytam o wstawaniu o 5 rano od razu mam ochote isc z powrotem do lozka

Dobra dziewczynki... prawie jestem spakowana (torba mi sie nie domyka) więc chciałam się pożegnać udanego sylwestra i dużo miłosci i do zobaczenia w nowym wątku

Szczawnica czeka

Stary 2009-12-29, 09:22   #4580
kaska87
Zakorzenienie

cześć

a ja dziś poszalałam i pospałam 6 godzin poszłąm spać po 2:00 a wstałam o 8:30, ale niestety dziś mnie czeka robienie projektuv i baj baj simsy i wizaż , ale postaram się to szybko zrobić
no i po robieniu projektu jedziemy z rodzicami na zakupy, więc pewnie do południa nie wrócimy

Edytowane przez kaska87
Czas edycji: 2009-12-29 o 09:43
Stary 2009-12-29, 09:49   #4581
butterfly20
Zakorzenienie

Hellol

Też mam SImsy 3 w różnymi dodatkami,ale nie ma teraz czasu grać

Co do tytułu wątku to ja glosowałabym na nr 2

I się denerwuję przed wizytą u gina co z tym moim jajnikiem

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 09:54   #4582
kaska87
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie mam dodatków do the sims 3 ale w sumie w media widziałam tylko podróże są jeszcze jakieś inne już?

Stary 2009-12-29, 09:57   #4583
elunka88
Zakorzenienie

GG do elunka88

A ja mówię dzień dobry....

Nie zdążyłam dać buziaka Justynce na drogę .....

Od rana mi już wszyscy du.pę trują.....

Odezwę się jak się ich pozbędę....

Obudził mnie trzepot skrzydeł
Wyjrzałam przez okno
Na parapecie zostało
Białe piórko -
Pamiątka po Tobie
Mój Aniołku

01.12.2012 [*]
elunka88 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 10:00   #4584
kaska87
Zakorzenienie

no ja mam nadzieję, że jak wrócę wieczorem to nie będzie nowego wątku bo chciałabym też być na otwarciu

Stary 2009-12-29, 10:07   #4585
butterfly20
Zakorzenienie

Cytat:
a ja nie mam dodatków do the sims 3 ale w sumie w media widziałam tylko podróże są jeszcze jakieś inne już?

Są,ale w sensie,że meble,ciuchy itp.Takie ja na stronie głównej sims3

04.02.2016 godz.8.55 - Z.

06.05.2019 godz.10.46 - K.
butterfly20 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 10:29   #4586
bambusiek
Zakorzenienie

Cześć Kotki

Cytat:
Hej

P.S. Czytam was na bieżąco, no ale nie daje rady odpisywać. (Bo czytam w wolnych chwilach, a ostatnio mam ich mało)

---------- Dopisano o 23:05 ---------- Poprzedni post napisano o 22:46 ----------

O lol.... ci młodzi przyszli po szklanki a ledwo na nogach się trzymają Narąbani jak kopaczki of course gadka na podryw, czy nie boję się tu tak sama itd Musze w nocy uważać na siebie
Trzymaj się w pracy dzielnie A skoro tyle ludzi stamtąd zwiewa, to chyba nie ma sensu się przejmować. Przynajmniej trochę udało Ci się zarobić na czysto?
za nową pracę

Cytat:
Propozycje tytulu nowego wątku:
1) Już za rok zrobimy ten najważniejszy w życiu krok - PM 2011, cz.6 => T'ai
2) Przygotowania w toku, bo ślub już w przyszłym roku - PM 2011, cz.6 => MiciaKicia
Jestem za 2

Cytat:
ja też makaronik loveee Dobra dziewczynki... prawie jestem spakowana (torba mi sie nie domyka) więc chciałam się pożegnać udanego sylwestra i dużo miłosci i do zobaczenia w nowym wątku

Szczawnica czeka
Trzymaj się zdrowo i cało
-------------------------------------------------
A ja siedzę w pracy, niedługo muszę sporządzić jakieś papu, a po pracy rajd po sklepach: maść na blizny, buty, może Re i polar w góry.

Wczoraj było spięcie z B. aż mi się wszystkiego odechciało, tymbardziej, że to ja w tym przypadku zawaliłam Ale potem rozmawialiśmy i jakoś chyba przeszło

Miłego dzionka
G. 9.1O.18
bambusiek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 10:31   #4587
lusesita23
Zakorzenienie

Hi dziewuszki

TŻ mnie obudzil telefonem ,ze chory biedak zznow gardlo ledwo mowi...chcialam do niego jechac,ale musze pisac ta prace jak nie urok to s....a u niego

Stysik szampanskiej zabawy

cobra faktycznie jak sie zwalniaja to cos nie teges...niech sie uda z ta druga praca

kaska ja tez mam w laptopie i wczoraj jak zaczelam grac, to moze 30 min i bateria padla!bo caly dzien pisalam,ech...ale tak to bym pewnie grala jak Ty;p tata zobaczyl w co gram i mowi do mam: ale jej zabawke kupilismy...kurde a co mam ciagle pisac??

dobra, ide sie ogarniac i pisze...

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

bambusiek dobrze, ze porozmawialiscie aaa a mi sie oba tytuly podobaja...
Stary 2009-12-29, 10:34   #4588
karolinusienka
Zakorzenienie

dobrrryyy

w koncu wyspana
dopiero wstalam pospalabym jeszcze dluzej ale rodzice wyjezdzaja do Austrii i musze ich odwiezc po samochod do serwisu wiec od dzisiaj mam wolna chalupe do 2-3 stycznia

Piotrus juz sie zapowiedzial, ze przyjedzie zaraz po pracy ale pewnie z nocowaniem nici bo jutro na 6.oo idzie ehhh ale tylko do Sylwka bo w dniu sylwestra wroci do domciu tylko po ciuszki i zlozyc rodzince zyczenia i przyjezdza do mnie i go juz nie puszcze w tym roku do domu a 1go idziemy do jego rodzicow na zareczynowe maja w planach mnie upic nie dam sie :papa:

---------- Dopisano o 10:32 ---------- Poprzedni post napisano o 10:31 ----------

aaa jestem za tytulem Mici

---------- Dopisano o 10:34 ---------- Poprzedni post napisano o 10:32 ----------

Cytat:
Hi dziewuszki

TŻ mnie obudzil telefonem ,ze chory biedak zznow gardlo ledwo mowi...chcialam do niego jechac,ale musze pisac ta prace jak nie urok to s....a u niego

Stysik szampanskiej zabawy

cobra faktycznie jak sie zwalniaja to cos nie teges...niech sie uda z ta druga praca

kaska ja tez mam w laptopie i wczoraj jak zaczelam grac, to moze 30 min i bateria padla!bo caly dzien pisalam,ech...ale tak to bym pewnie grala jak Ty;p tata zobaczyl w co gram i mowi do mam: ale jej zabawke kupilismy...kurde a co mam ciagle pisac??

dobra, ide sie ogarniac i pisze...

---------- Dopisano o 10:31 ---------- Poprzedni post napisano o 10:29 ----------

bambusiek dobrze, ze porozmawialiscie aaa a mi sie oba tytuly podobaja...
bierz laptopa pod pache i do TŻta i bedziesz miec 2 w 1 i Tżta na oku i praca bedzie sie pisac
karolinusienka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 10:45   #4589
JennyAniolek
Zakorzenienie

Dzień Dobry

Cytat:
no a teraz już poczytane, mogę iść spać, bo na 9 do pracy...
aaaaa chcę się pochwalić. od wiosny wracam do biegania i zamowiliśmy sobie dzisiaj buty do biegania, Adam nowe, a ja w ogóle pierwsze porządne
za postanowienie i oby Ci szybko w pracy zleciał czas

Cytat:
A tak w ogóle to trochę się przespałam, no ale jak wróce do domu to się jeszcze położę. Na razie czekam aż ktoś przyjdzie bo do bani tak samej siedzieć
Dobranoc

Cytat:
helloł wstałam ale wracam do łóżka chciałam Wam tylko napisać że jeszcze 515 dni
Kolorowych snów
Z dnia na dzień coraz mniej, zaraz Ci pęknie 500

Cytat:
jak bedziemy wychodzic z pokoju to dam zdjecia
Dobra dziewczynki... prawie jestem spakowana (torba mi sie nie domyka) więc chciałam się pożegnać udanego sylwestra i dużo miłosci i do zobaczenia w nowym wątku

Szczawnica czeka
Stysiu - miłego wypoczynku, super wrażeń i udanego sylwestra szczęśliwej podróży i wracaj do nas szybko I oczywiście czekamy na fotki

Cytat:
Hellol
Co do tytułu wątku to ja glosowałabym na nr 2
I się denerwuję przed wizytą u gina co z tym moim jajnikiem
za wizytę u gina

Cytat:
cześć
a ja dziś poszalałam i pospałam 6 godzin poszłam spać po 2:00 a wstałam o 8:30, ale niestety dziś mnie czeka robienie projektuv i baj baj simsy i wizaż , ale postaram się to szybko zrobić
no i po robieniu projektu jedziemy z rodzicami na zakupy, więc pewnie do południa nie wrócimy
za pisanie i udane zakupy.

Cytat:
no ja mam nadzieję, że jak wrócę wieczorem to nie będzie nowego wątku bo chciałabym też być na otwarciu
Dziś jest spokojnie, więc powinnaś się załapać, a w sumie to nie wiem czy dziś już będziemy mieć nowy wątek...

Cytat:
A ja mówię dzień dobry....
Nie zdążyłam dać buziaka Justynce na drogę .....
Od rana mi już wszyscy du.pę trują...
Odezwę się jak się ich pozbędę....

Cytat:
Napisane przez bambusiek Pokaż wiadomość
A ja siedzę w pracy, niedługo muszę sporządzić jakieś papu, a po pracy rajd po sklepach: maść na blizny, buty, może Re i polar w góry.

Wczoraj było spięcie z B. aż mi się wszystkiego odechciało, tymbardziej, że to ja w tym przypadku zawaliłam Ale potem rozmawialiśmy i jakoś chyba przeszło

Miłego dzionka
Ważne, że z B. już ok.
Oby Ci szybko czas w pracy zleciał, udanych zakupów i miłego dnia

Cytat:
dobrrryyy

w koncu wyspana
dopiero wstalam pospalabym jeszcze dluzej ale rodzice wyjezdzaja do Austrii i musze ich odwiezc po samochod do serwisu wiec od dzisiaj mam wolna chalupe do 2-3 stycznia

Piotrus juz sie zapowiedzial, ze przyjedzie zaraz po pracy ale pewnie z nocowaniem nici bo jutro na 6.oo idzie ehhh ale tylko do Sylwka bo w dniu sylwestra wroci do domciu tylko po ciuszki i zlozyc rodzince zyczenia i przyjezdza do mnie i go juz nie puszcze w tym roku do domu a 1go idziemy do jego rodzicow na zareczynowe maja w planach mnie upic nie dam sie :papa:
To Wam się okazja trafiła

bierz laptopa pod pache i do TŻta i bedziesz miec 2 w 1 i Tżta na oku i praca bedzie sie pisac
Dobry pomysł

Wiktor - 28.05.2013
Lilka & Emilka - 16.05.2015
Antoś - 12.02.2017
JennyAniolek jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 10:59   #4590
87_meg
Wtajemniczenie

Cytat:

Cytat:

Szczawnica czeka
udanego wyjazdu

DZIEŃ DOBRY

ja oczywiscie zaspałam i teraz sie gonie a oczywiescie musiałam do Was zawitać :P a tż czeka bo mamy jechac po spodnie na narty ;D
ejjj co mi sie dzis śniło... ze brałam ślub!!!!!!!hahahha spóżniłam sie na niego półtorej godziny, kiecke miałam piękna bo skromną ale co jest najlepsze nie wychodziłam za tż tylko za byłego
ale jaja

---------- Dopisano o 10:59 ---------- Poprzedni post napisano o 10:54 ----------

musze powiedzeć to tż

pominmy fakt ze były się hajtnoł w tamtym roku w październiku
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Forum ślubne

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości