"I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic :) - Strona 113 - Wizaz.pl

Wróć   Wizaz.pl > Kobieta > Forum ślubne > Jeszcze przed ślubem

Notka

Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach.

Zamknij wątek

Narzędzia
Stary 2009-12-29, 12:55   #3361
crozee
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Pony ty cholero! Ta piosenka z koniem mi się wgrała...
u nas cała grupa to spiewała... look at my horse, my horse is amazing... lalala

Cytat:
Napisane przez pagka Pokaż wiadomość
Może on się skupia żeby za szybko nie skończyć dlatego nic nie mówi
tez słyszałam, ze niektorzy faceci tak maja :P u nas na szczescie jest wszystko super dobrego chłopa sobie wybrałam

Cytat:
Napisane przez frezyjka85 Pokaż wiadomość
narazie zrobiłam jedną rękę (prawą) paznokci na Sylwestra i nie skromnie powiem że są piękne.... tylko dziwnie się z takimi długimi pisze jeeeej

frezyjko, piękne pazurexy!!!! ile musiałaś sie napracować.... ten kształt tez mis ie nie podoba, ale wykonanie
masz talent!
a to studio, ktorego zdjecie masz po proawej stronie to gdzie ono sie znajduje?? przyjmujesz u siebie w domu, czy gdzies wynajmujesz lokal??
naprawde robisz piękne rzeczy na tych paznokciach!
a ja, jak na zazdrosnice przystało, oprócz ogladania paznokci zachwycałam sie pierscionkami przepraszam, ze wklejam link, ale musiałam :P
http://zdobienie-paznokcie-elana.blo...,ID395334478,n to Twoj zareczynowy, o ktorym mowiła carmi???? Piękny!!

http://zdobienie-paznokcie-elana.blo...,ID390970205,n a tu mi sie podobaja i pazurki, i piercionek bo ja lubie taki klasyczny french

Cytat:
Napisane przez justyna_dt Pokaż wiadomość
Szefowa dzisiaj z iskierką w oczach zapytała, czy wzięłam już buty na większą zniżkę pracowniczą. Odpowiedziałam, że nie, bo nic mnie nie urzekło, na co ona się oburzyła, bo ona i dziewczyny wykorzystały już wszystkie no i tak sobie myślę, i patrzę, i szukam... i się napaliłam na buty z linni Ryłko Estima tylko jeszcze nie wiem które, samo ich wykonanie i ekskluzywność mnie onieśmielają
a własnie, justynko.. juz kiedys miałąm Ci sie zapytac- macie w Ryłko kozaki z szerokimi cholewkami??? moje łydki do najsmuklejszych niestety nie naleza i mam ogromny problem ze znalezieniem kozakow takie niskie botki czy saszki w ogole odpadaja, bo jeszcze gorzej w nich wygladam... wiec szukam z wysokimi cholewkami, a o takie szersze to naprawde ciezko mogłabys sie zorientowac czy są??? to poszłabym u siebie w poznaniu gdzies do ryłko i kupiła
a ile macie rabatu pracowniczego???

Cytat:
Napisane przez Grapefrutka Pokaż wiadomość
a no nic poza tym że wczoraj minęło nam pół roku od zaręczyn a dalej jest jakby ich nie było.........
i nie zapowiada się żeby to się miało w 2010 roku zmienić bo TŻ nie bardzo chce zjeżdżać bo nie ma do czego a tutaj póki co mamy pewne, dobre prace...........
graputko moja kochana ( nie obrazisz sie, ze tak napisałam?? ), przeciez moglibyscie wziac slub w Polsce i wrocic do siebie... duzo par tak przecież robi

---------- Dopisano o 12:52 ---------- Poprzedni post napisano o 12:51 ----------

http://www.youtube.com/watch?v=eyLuIY8IyO4
obejrzyjcie do konca ;-)

---------- Dopisano o 12:55 ---------- Poprzedni post napisano o 12:52 ----------

Basiulek, czesc
osz rety, czesc
co z Ins????????????????????????
Stary 2009-12-29, 12:57   #3362
Grapefrutka
Zakorzenienie

Dot.: "I koszule Ci prać albo okna Ci myć..." - X jubileuszowe poczynania zazdrośnic

Basiulek mój kochany ale czy aż taki niedopieszczony
a w ogóle wszystkie Baśki to fajne laski
miałam jedną w liceum w klasie która uwielbiała mnie gryźć

właśnie spakowałam sweter dla taty i miałam zamiar go iść wysłać ale leje i mi się nie chce na tą pogodę wychodzić dobra córunia pomyślała o tatusiu w czasie wczorajszego szaleństwa zakupowego
motivation dust on you.
Now go and move your ass!
This sh.it is expensive!
Grapefrutka jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:02   #3363
Claris
Zakorzenienie

Grape o właśnie a co tam jeszcze nakupiłaś wczoraj? Pochwal się

Byłam na zakupach i kupiłam wielki kawał karczku i pierś z kurczaka, żeby tż nie gadał, że siara, że na zupkach chińskich będziemy jechać btw. a telefon nadal milczy... zresztą niech milczy, bo i tak pewnie bym go nie odebrała
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:08   #3364
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez crozee Pokaż wiadomość
graputko moja kochana ( nie obrazisz sie, ze tak napisałam?? ), przeciez moglibyscie wziac slub w Polsce i wrocic do siebie... duzo par tak przecież robi
jeszcze takiego określenia nie słyszałam ale podobie mi się dlaczego więc miałabym się obrazić
wiem że to byłoby rozwiązanie ale jak już pisałam nie ufam na tyle mojej mamie jeśli chodzi o "wykonanie moich próśb" że tak to napiszę mamy trochę inne gusta/wyobrażenie a ona ma dość trudny charakter i może być ciężko z wykonaniem moich "poleceń" ona po prostu zrobi po swojemu jeśli jej się coś nie spodoba z tego co ja bym chciała
była już wojna o zespół bo ja chce kapele góralską a on stwierdziła że nie ma mowy bo jej będą całą noc :"jjjiiiiiiioooooo" (wiecie ten taki góralski przerywnik ) robić a ona tego nie zniesie
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-12-29, 13:11   #3365
osz rety
Zakorzenienie

GG do osz rety

Crozee cześć
Grape faktycznie wszystkie Baśki to fajne dziewczyny - mam kuzynkę Basię i jest super kobietą

"Właściwie już samo życie jest podróżą w czasie. To tylko kwestia szybkości..."
osz rety jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:17   #3366
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

crozee

Cytat:

właśnie spakowałam sweter dla taty i miałam zamiar go iść wysłać ale leje i mi się nie chce na tą pogodę wychodzić dobra córunia pomyślała o tatusiu w czasie wczorajszego szaleństwa zakupowego
Ha, pewnie że fajne

Pewnie Ci się to podobało
Stary 2009-12-29, 13:19   #3367
crozee
Zakorzenienie

Cytat:
jeszcze takiego określenia nie słyszałam ale podobie mi się dlaczego więc miałabym się obrazić
wiem że to byłoby rozwiązanie ale jak już pisałam nie ufam na tyle mojej mamie jeśli chodzi o "wykonanie moich próśb" że tak to napiszę mamy trochę inne gusta/wyobrażenie a ona ma dość trudny charakter i może być ciężko z wykonaniem moich "poleceń" ona po prostu zrobi po swojemu jeśli jej się coś nie spodoba z tego co ja bym chciała
była już wojna o zespół bo ja chce kapele góralską a on stwierdziła że nie ma mowy bo jej będą całą noc :"jjjiiiiiiioooooo" (wiecie ten taki góralski przerywnik ) robić a ona tego nie zniesie
graputek
no ale jesli ona ma tak ciezki charakter, to nawet gdybys byłą w Polsce to byłoby trudno sie dogadac;-) a poniewaz to jest Twoj slub, to musi byc tak, jak Ty chcesz
wiec moze poprosiłabys kogos innego, zeby koordynował wszystko?? siostre, przyjaciolke, kuzynke?? wiem, ze dla mamy to byłoby ciezkie, ale w twojej sytuacji to chyba byłoby rozsadne wyjscie, jesli ona taka nieustepliwa jest.
wiadomo, ze byłoby Wam trudniej wszystko tak zorganizować 'z daleka', ale to nie znaczy ze nie jest niewykonalne;-) powinnas to rozpracowac na razie u siebie, rozplanować wszystko, a potem zabrac sie do działania przyjechac kiedys do Polski, pozałatwiać najważniejsze rzeczy- sale, orkiestre itd, a reszta jakos tez pojdzie
choc wydaje mi sie, ze gorzej to z Twoim Dawidem,m zeby go przekonac, niz z organizacja wesela zaocznie
Stary 2009-12-29, 13:22   #3368
_Maya_
Zakorzenienie

Cytat:
jasne! Cupicha to jest z tego co wiem prywatny jubiler....
przez to, że macie taki zboczone tematy, a ja zamiast czytania skanuję tekst to mi wyszło ze od
C I P U C H Y masz pierścionek... tak mi się skojarzyło z tymi nieogolonymi waginami czy coś

dzień dobry...

Motylku trzymam kciuki

w sylwka chyba(bo czesc chce się wykrecic) mamy przebierana impreze no więc kupiłam sobie spodniczke w ciuchu, ale superancką będę sexi uczennicą z zawiązaną na brzuchu białą bluzką koszulową i krawatem i z kabaretkowymi pończoszkami
ewentualnie mogę się zrobić na piratkę, bo też fajną bluzkę dorwałam marynarską... - jestem bardzo zadowolona z zakupow tylko jak Mojego przebrac?
_Maya_ jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:24   #3369
_Remedios
Zadomowienie

Mojego TŻ nie ma w domu, nadal się nie odzywa a jak zadzwoniłam to odrzucił moje połączenie także mam już najczarniejsze myśli....
Stary 2009-12-29, 13:28   #3370
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Claris Pokaż wiadomość
kupiłam dwie pary spodni H&M z prostymi nogawkami, które wyglądają jaj rurki jedne granatowe jakby jeansowe a drugie ze śliskiego materiału, srebrne z lekkim połyskiem a w ONLY dwie bawełniane bluzeczki z długim rękawem i sweterko - tunike

Cytat:
Napisane przez Basiek19 Pokaż wiadomość
Ha, pewnie że fajne

Pewnie Ci się to podobało
heh a ja to już buziaka nie dostałam

no wiesz do pewnego czasu mi się podobało ale kiedy przylazła do mnie w środku lekcji fizyki z drugiego końca sali i uzarła tak że ślad miałam ok godz to przestało mi się podobać jej zresztą przestało się podobać po moim odwecie na historii kiedy to pocieniowałam jej troszkę włoski nie wierzyła że to zrobię no to się przekonała
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-12-29, 13:30   #3371
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez Gleniusia Pokaż wiadomość

Frezyjka, paznokcie są super, takie diaboliczne idealnie będą do kostiumu pielęgniary z dużą strzykawą
dziękuje! no mam taką strzykawkę 35cm nie mogę się już doczekać czwartku - zawsze można komuś lewatywkę zrobić

Cytat:
Napisane przez OlkaR Pokaż wiadomość
Frezyjko pazurki są piękne, ale ja, tak jak większość tutaj obecnych pewnie bym sobie zrobiła takimi krzywdę, ale talent podziwiam.
Te na blogu są po prostu cudowne. Nie lubię jak jest tak duuużo zdobień, ale te delikatne (m.in. panterki właśnie) są przepiękne
również dziękuję! cieszę się że się Wam podobają moje kochane zazdrośnice

Cytat:
Napisane przez P-o-n-y Pokaż wiadomość
dzien dobry! dopiero wstalam :P
straszny śpioszek

Cytat:

frezyjko, piękne pazurexy!!!! ile musiałaś sie napracować.... ten kształt tez mis ie nie podoba, ale wykonanie
masz talent!
a to studio, ktorego zdjecie masz po proawej stronie to gdzie ono sie znajduje?? przyjmujesz u siebie w domu, czy gdzies wynajmujesz lokal??
naprawde robisz piękne rzeczy na tych paznokciach!
a ja, jak na zazdrosnice przystało, oprócz ogladania paznokci zachwycałam sie pierscionkami przepraszam, ze wklejam link, ale musiałam :P
http://zdobienie-paznokcie-elana.blo...,ID395334478,n to Twoj zareczynowy, o ktorym mowiła carmi???? Piękny!!

http://zdobienie-paznokcie-elana.blo...,ID390970205,n a tu mi sie podobaja i pazurki, i piercionek bo ja lubie taki klasyczny french
1. tak to mój zaręczynowy
2. a te drugie to mojej przyjaciółki pazurki i jej zaręczynowy Ulcia zawsze lubi klasycznego frencha ale wczoraj zaszalała i zrobiłyśmy piórka będą niebawem na blogu
3. to "studio" to kącik mojego pokoju - robię tak z zamiłowania w domu znajomym więc nie mam swojego lokalu.... to tylko hobbysticznie

Cytat:

leje u Ciebie? u mnie w krk piękne słoneczko - ale zimnooo

Cytat:

Byłam na zakupach i kupiłam wielki kawał karczku i pierś z kurczaka, żeby tż nie gadał, że siara, że na zupkach chińskich będziemy jechać btw. a telefon nadal milczy... zresztą niech milczy, bo i tak pewnie bym go nie odebrała
mmmmmmm.... właśnie naszła mnie ochota na potrawkę z kurczaka
frezyjka85 jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:32   #3372
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Maya_ Pokaż wiadomość
przez to, że macie taki zboczone tematy, a ja zamiast czytania skanuję tekst to mi wyszło ze od
C I P U C H Y masz pierścionek... tak mi się skojarzyło z tymi nieogolonymi waginami czy coś

dzień dobry...

Motylku trzymam kciuki

w sylwka chyba(bo czesc chce się wykrecic) mamy przebierana impreze no więc kupiłam sobie spodniczke w ciuchu, ale superancką będę sexi uczennicą z zawiązaną na brzuchu białą bluzką koszulową i krawatem i z kabaretkowymi pończoszkami
ewentualnie mogę się zrobić na piratkę, bo też fajną bluzkę dorwałam marynarską... - jestem bardzo zadowolona z zakupow tylko jak Mojego przebrac?
no ładnie Ci się kojarzy!! uczennica powinna dostać za to linijką od nauczyciela
Stary 2009-12-29, 13:32   #3373
Basiek19
Zakorzenienie

GG do Basiek19 Send a message via Skype™ to Basiek19

Cytat:
heh a ja to już buziaka nie dostałam

no wiesz do pewnego czasu mi się podobało ale kiedy przylazła do mnie w środku lekcji fizyki z drugiego końca sali i uzarła tak że ślad miałam ok godz to przestało mi się podobać jej zresztą przestało się podobać po moim odwecie na historii kiedy to pocieniowałam jej troszkę włoski nie wierzyła że to zrobię no to się przekonała

Ło, to ciekawie na lekcjach miałyscie

Uciekam na praktykę.. miłego dnia
Stary 2009-12-29, 13:34   #3374
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez _Remedios Pokaż wiadomość
Mojego TŻ nie ma w domu, nadal się nie odzywa a jak zadzwoniłam to odrzucił moje połączenie także mam już najczarniejsze myśli....
a kłóciliście się lub coś się stało że tak myślisz?
Stary 2009-12-29, 13:36   #3375
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
graputek
no ale jesli ona ma tak ciezki charakter, to nawet gdybys byłą w Polsce to byłoby trudno sie dogadac;-) a poniewaz to jest Twoj slub, to musi byc tak, jak Ty chcesz
wiec moze poprosiłabys kogos innego, zeby koordynował wszystko?? siostre, przyjaciolke, kuzynke?? wiem, ze dla mamy to byłoby ciezkie, ale w twojej sytuacji to chyba byłoby rozsadne wyjscie, jesli ona taka nieustepliwa jest.
wiadomo, ze byłoby Wam trudniej wszystko tak zorganizować 'z daleka', ale to nie znaczy ze nie jest niewykonalne;-) powinnas to rozpracowac na razie u siebie, rozplanować wszystko, a potem zabrac sie do działania przyjechac kiedys do Polski, pozałatwiać najważniejsze rzeczy- sale, orkiestre itd, a reszta jakos tez pojdzie
choc wydaje mi sie, ze gorzej to z Twoim Dawidem,m zeby go przekonac, niz z organizacja wesela zaocznie
gdybym była w Pl to sama bym sobie załatwiała i ona nie miałaby nic do gadania bo wie że i tak zrobiłabym po swojemu a co do mojego to sam wczoraj stwierdził że jemu to zupełnie obojętne jaka sala, jaki zespół i reszta i jemu by było na rękę nic nie załatwiać tylko przylecieć, ochajtać się i wrócić na wyspę bo oczywiście nie musiał by nic robić ale wie że u mnie nie ma takiej opcji ale jak sobie tak myślę że w zasadzie skoro jemu to wisi to dlaczego ja mam się tym przejmować? przecież skoro jemu nie zależy to mnie też przestanie i niech się dzieje co chce tylko niech mi później nie miałczy na weselu że mu wstyd albo że coś tam mu się nie podoba

graputek - łoklaputek
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Stary 2009-12-29, 13:38   #3376
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
a kłóciliście się lub coś się stało że tak myślisz?
no właśnie nie... wczoraj napisał, że będzie przez chwilę zajęty i że odezwie się później. Potem pewnie poszedł na te impreze i dzwonił. Rano się już nie odezwał. Nie spał w domu. Odrzuca moje połączenia. więc nie wiem co mam myśleć.
Stary 2009-12-29, 13:42   #3377
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
no właśnie nie... wczoraj napisał, że będzie przez chwilę zajęty i że odezwie się później. Potem pewnie poszedł na te impreze i dzwonił. Rano się już nie odezwał. Nie spał w domu. Odrzuca moje połączenia. więc nie wiem co mam myśleć.
kurcze..... może nadal odsypia i dlatego odrzuca?? no trochę dziwne ale to na pewno nie powód żeby zakładać jakieś złe rzeczy.... musi być zajęty lub śpi! poczekaj jeszcze napisze!!
Stary 2009-12-29, 13:43   #3378
carmelova
Zakorzenienie

Frezyjka u mnie w Krakowie też słoneczko
To jak z tym spotkaniem? Jeszcze któraś jest chętna?
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:45   #3379
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Frezyjka u mnie w Krakowie też słoneczko
To jak z tym spotkaniem? Jeszcze któraś jest chętna?
ja cały czas chętna i wolna między 4-8 wieczorkiem się umówimy na herbatkę i ciastko w jakiejś kawiarence na rynku
Stary 2009-12-29, 13:46   #3380
_Remedios
Zadomowienie

Cytat:
kurcze..... może nadal odsypia i dlatego odrzuca?? no trochę dziwne ale to na pewno nie powód żeby zakładać jakieś złe rzeczy.... musi być zajęty lub śpi! poczekaj jeszcze napisze!!
Ciekawe gdzie śpi...
Przepraszam Was za te smęty ale na prawdę się denerwuje. Dla mnie się tak nie robi ukochanej osobie, jeszcze w niedziele poważnie rozmawialiśmy i wszystko było ok... także nie rozumiem i boję się po prostu.
Stary 2009-12-29, 13:48   #3381
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Ciekawe gdzie śpi...
Przepraszam Was za te smęty ale na prawdę się denerwuje. Dla mnie się tak nie robi ukochanej osobie, jeszcze w niedziele poważnie rozmawialiśmy i wszystko było ok... także nie rozumiem i boję się po prostu.

u jakiegoś kumpla lub w domu! nie nakręcaj się bo będzie Ci źle
i nie smęcisz tylko potrzebujesz wsparcia - to ludzkie po to jesteśmy
rozmawialiście i wszystko jest OK. trzeba mu jakąś karę wymyślić jak już zadzwoni 4 klapsy na dupe
Stary 2009-12-29, 13:50   #3382
carmelova
Zakorzenienie

Remedios to isę musi wyjaśnić i wyjaśni się, bądź cierpliwa Będzie Cię przepraszał na kolanach
Frezyjko mi najbardziej pasuje 4 lub 8, bo 5,6 i 7 mam zajęcia
carmelova jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 13:52   #3383
frezyjka85
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez carmelova Pokaż wiadomość
Remedios to isę musi wyjaśnić i wyjaśni się, bądź cierpliwa Będzie Cię przepraszał na kolanach
Frezyjko mi najbardziej pasuje 4 lub 8, bo 5,6 i 7 mam zajęcia
ja się dostosuję.... a co z resztą kobitek? trzeba wiadmość na maila puścić chyba i zbierać propozycję terminów bo chyba nikt nie chce sie z nami spotkać
Stary 2009-12-29, 13:52   #3384
_Remedios
Zadomowienie

ja też się chętnie spotkam... 4 najlepiej...
Stary 2009-12-29, 13:55   #3385
frezyjka85
Zakorzenienie

ja na razie uciekam bo muszę skończyć drugą rękę a powiem Wam że już obie są w szpice i pisze mi się bardzo dobrze i reszzta czynności tez luz

buźka odezwe się za niedługo

---------- Dopisano o 13:55 ---------- Poprzedni post napisano o 13:54 ----------

Cytat:
ja też się chętnie spotkam... 4 najlepiej...
: jupi: super! trzymaj się i nie martw! wyjaśni się wszystko
Stary 2009-12-29, 13:56   #3386
_Remedios
Zadomowienie

trzymam sie...

pewnie się wyjaśni, ale zwariuje zaraz od tych myśli...
Stary 2009-12-29, 13:59   #3387
Gleniusia
Zakorzenienie

Remedios znam to, ja to zawsze panikuję jak nie wiem co z Tż, ale ja to bardziej że coś się stało typu wypadek albo coś...ale Twojemu na pewno nic nie jest, znając życie gdzieś u kolegi śpi i koło 15-16 się odezwie

A co do takich sytuacji to kiedyś właśnie Tż poszedł z kolegami na jakieś piwerko niby, okazało się że trochę zabalowali, a na następny dzień rano miał po mnie przyjechać i nie odbierał w ogóle połączeń:/ Ja już zdenerwowana, podejrzewam nie wiadomo co, a on sobie dzwoni koło 15 i mówi, że cały czas odsypiał no i była rozmowa poważna i ustaliliśmy, że w takiej sytuacji daje mi znać po prostu że zostaje dłużej na imprezie, że rano nie będzie odbierał i żebym się nie denerwowała jakby coś

ech cały poemat mi wyszedł
Karinka
Maleństwo

"Bez Ciebie dzisiejsze wzruszenia byłyby tylko martwym naskórkiem dawnych uniesień..."
Gleniusia jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:12   #3388
arrakis
Zakorzenienie

GG do arrakis

a ja juz po pracy na dzisiaj - standardowo na 4 rekrutacje jedna osoba nie przyszla - na szczescie ostatnia wiec skonczylam wczesniej

ale jakis dziwny nastroj mam dzisiaj, jakos tak mi smutno i na niczym sie nie moge skupic....

i slucham sobie mojego gwiazdkowego prezentu "Odjazd" Renatki Przemyk i swietna ta plyta jest ...
Stary 2009-12-29, 14:15   #3389
Claris
Zakorzenienie

Cytat:
Napisane przez osz rety Pokaż wiadomość
Crozee cześć
Grape faktycznie wszystkie Baśki to fajne dziewczyny - mam kuzynkę Basię i jest super kobietą
Moja teściowa jest Basia i też jest super babką Mialam też koleżankę w liceum w klasie Basię i też była przesympatyczna

Cytat:
Biedna oby było na to jakieś racjonalne wytłumaczenie, bo nie odbierać połaczeń to swoją drogą, ale odrzucać?

Byłam w kuchni i jak wróciłam to miałam nieodebrane połączenie od tżta, cóż... jak mi przykro
Claris jest offline Zgłoś do moderatora  
Stary 2009-12-29, 14:19   #3390
Grapefrutka
Zakorzenienie

Cytat:
Byłam w kuchni i jak wróciłam to miałam nieodebrane połączenie od tżta, cóż... jak mi przykro
diablica
motivation dust on you.
This sh.it is expensive!
Zamknij wątek

Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem

Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości)

Zasady wysyłania wiadomości