|
|||||||
| Notka |
|
| Jeszcze przed ślubem Na tym forum rozmawiamy o tym co powinno zadziać się jeszcze przed ślubem, czyli o wieczorku panieńskim, prezentach. |
![]() |
|
|
Narzędzia |
|
|
#3721 |
|
Zakorzenienie
|
Dot.: Wymarzony pierścionek część XVII :)- saga nie tylko o pierścionkach;)
Hmm... Nie wiem gdzie w końcu pójdę
. Ale na chwilę obecną mam iść do brata mojego kumpla ze szkoły. Znam trochę tego brata i jego dziewczynę (oni są z mojej szkoły, a dziewczyna jeszcze uczy się w Krakowie tylko, że rok wyżej i teraz ma dziekankę). No i nie znam reszty ludzi, ale kumpel mówi, że mam się nie łamać i że będzie tam jakaś dziewczyna z mojego roku z Krk. Co ciekawe będę w miejscowości w której bar ma siostra ex-TŻ-a i planujemy wpaść do niej na maszynki A jeśli tam nie pójdę to pójdę do sióstr ex-TŻ-a, ale moim zdaniem to poroniony pomysł .A wstępnie miałam iść do kumpeli na przebierankową imprezę alfonsi i dziwki na odwrót, ale nie wypaliło
|
|
|
|
#3722 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() ---------- Dopisano o 11:56 ---------- Poprzedni post napisano o 11:52 ---------- I jeszcze: novo - jaka ty dobrze zorientowana...pracujesz tam może?
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#3723 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3724 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ulicy krakusa czy tego nowego mieszkania, (teraz mieszkam przy płaszowskim dworcu, w sumie 3 przystanki dalej). Jeśli chodzi o ceny krakusa i tych okolic to nie wiem za bardzo. Wiem tylko, że skoro to kamienica to raczej na pewno będziesz płacić sporo za ogrzewanie takiego mieszkania. Jeśli chodzi o mój obecny rejon to jestem na bieżąco w miarę.
"mów mi dobrze, dobrze mi mów łaskocz czule warkoczem ciepłych słów wilgotnym szeptem przytul mnie i mów mi dobrze, nie mów mi źle rozłóż przede mną księgę zaklęć i wróżb okrytą w obwolutę twoich ramion i ud czaruj we mnie, na ołtarz duszę złóż i w dusznym kącie rzuć na mnie urok swój" M |
|
|
|
|
#3725 |
|
Zakorzenienie
|
A jednak się nie dowiem bo koleżanka mi napisała, że już tam nie pracuje. 3 tygodnie się z nią nie widziałam, a tu takie rzeczy
|
|
|
|
#3726 | |
|
Zakorzenienie
|
Madlen, ja tak jak Dori, torebkę i buty dobieram do całości, a nie do kurtki konkretnie...
Ale faktycznie jak na przecenę, to cena jest średnio atrakcyjna. W ogóle, te przeceny to taki wabik na ludzi, że szok. Wczoraj pojechaliśmy z TŻ na małe zakupy do Silesii, miałam kupić prezent dla synka przyjaciółki, a przy okazji pomyślałam, że może jakiś drobiazg dla siebie kupię...jak weszłam do sklepu, to myślałam, że padnę...w Pull&Bear spodobała mi się jedna bluzka...ale kolejka do kasy była azż na pasaż, poza sklepem, więc zrezygnowałam ![]() Cytat:
![]() Ja się zastanawiam co z sylwestrem, bo mieliśmy z TŻ siedzieć sami z psinką w domu...a okazało się, że moi rodzice nie idą nigdzie i zajęli by się 'wnukiem' a nasi przyjaciele trują, że koniecznie musimy do nich przyjść, że mamy zrobić wszystko, co w naszej mocy No i z jednej strony nastawialiśmy na małego sylwestra we dwoje (troje), a z drugiej ja właściwie może bym i poszła ![]() A chciałam się pochwalić jeszcze - właśnie był listonosz i wygrałam dwa zegarki z serii S.T.A.M.P.S. Jeden na siebie, drugi na mamę
|
|
|
|
|
#3727 |
|
Zakorzenienie
|
Już wiem Poemi, z innego źródła
![]() Cena wyższa, niestety. W każdym razie jeśli idzie o rejon krakusa to myślę, że przedział 1000-1200 za kawalerkę. Bez mebli, lub częściowo umeblowaną. Ja wynajęłam swoje bardzo tanio, bo za 900 zł ze wzgl na metraż mały, ogrzewanie, i inne mankamenty typu mikro łazienka..ale to się rzadko zdarza bardzo.
|
|
|
#3728 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.
|
|
|
|
|
#3729 | |
|
Zakorzenienie
|
To się okaże jaka
![]() Cytat:
![]() Ja mam nadzieję że będzie bardziej złota niż brązowa
|
|
#3730 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
|
|
#3731 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
#3732 | |
|
Zakorzenienie
|
cześć poświątecznie
Madlen co do kurtki to ja tak jak Hania wybrałabym fiolet bo to zdecydowanie mój kolor. Natomiast brąz i karmel wybrałabym jako ostatnie No ale to właśnie kwestia upodobań. Dziwi mnie jednak ta zmiana cen i ogólnie wydaje mi się, że cena dość wysoka jak za taką kurtkę. Aha i nie dobieram butów i torebek do kurtki tylko bardziej do siebie i do całości ![]() Cytat:
![]() chociaż nie - raz wylosowali mnie na jakimś babskim festiwalu i wygrałam paterę ale to nie był konkurs i nawet nie wiedziałam że miało być losowanie. A patera stoi i się kurzy hehe
|
|
|
#3733 | |
|
Zakorzenienie
|
Mówisz?!
![]() ![]() Cytat:
Zarejestrowałam się jakiś czas temu (na siebie i mamę) po prostu na stronie Lavazzy i dostałam dwie paczki kawy... a teraz doszły właśnie zegarki, co było dla mnie szokiem ![]() Ale cieszę się ![]() Czy tego chcecie czy nie, pokażę Wam zdjęcia mojego psiaka-jak już urósł
|
|
|
|
|
#3734 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3735 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
|
|
|
#3736 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Ale..dlaczego nie pokazujesz nam mieszkanka? aparat widzę masz
|
|
|
|
#3737 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ja bardzo lubię te zegarki, mam kilka tych tarcz, bo je można zmieniać. Są duże i przykuwają |
|
|
|
|
#3738 | |
|
Zakorzenienie
|
Zuza i jak po pierwszych świętach z synkiem??
![]() Pewnie oczarował całą rodzinę ![]() Cytat:
....nie masz dziecka, zdrowa jesteś, masz możliwość wyjść to po co siedzieć w domu.Bono cudowny
Edytowane przez hania811 Czas edycji: 2009-12-29 o 13:02 |
|
|
|
|
#3739 |
|
Zakorzenienie
|
Butter ale cudny psiak
|
|
|
|
#3740 |
|
Zakorzenienie
|
Kurczę, jakiś czas temu kupiłam sobie moje wymarzone okularki i czekam na kuriera... Ale chyba dopiero po nowym roku będą. Już nie śpię po nocach bo myślę o nich... Nie mogę się doczekać już!
|
|
|
|
#3741 |
|
Zakorzenienie
|
jakie??
|
#3742 |
|
Raczkowanie
|
Hej dziewczyny
|
#3743 |
|
Zakorzenienie
|
|
|
|
|
#3744 |
|
Zakorzenienie
|
Ja bym chciała mieć ...ale jako korekcyjne nie przeciwsłoneczne
Do moich nowych włosów wyglądałyby bombastycznie
|
#3745 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Ciekawe czy już wyjechały z Włoch... Wariuję! |
|
|
|
|
#3746 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
![]() Święta były w małym gronie bo tylko my, moi rodzice i babcia, ale mały miał stresa jak przyszliśmy do rodziców bo było głośno i dużo się działo, a u nas przyzwyczajony do spokoju. No, ale zamknęłam się z nim w łazience i ćwiczyliśmy uśmiechy przed lustrem (bardzo to lubi) i się odstresował. Wyszliśmy więc "na pokoje" i powolutku się przyzwyczaił do nowych warunków, a nawet sam zaczął zagadywać Na drugi dzień to od razu było w porządku - napęd na cztery kończyny (czyli wielki entuzjazm i radość) i gadanie Rodzice nie mogli się nim nacieszyć, zabawiali, zagadywali itp.Takie maleństwo wnosi tyle radości !!!
|
|
|
#3747 | |||||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Właśnie wróciliśmy ze spaceru. Był przeszczęśliwy (mam za domem takie łąki, gdzie nikt nie chodzi, spokojnie można go puścić ze smyczy i może się wybiegać)..a teraz przytargał sobie kocyk koło mnie i śpi - byle jak najdłużej ![]() Cytat:
Co do mieszkania i aparatu: aparatu dalej nie mamy, pożyczylismy od teściowej, żeby porobić zdjęcia psinki...chciałam porobić też pokoju, ale ona już jojczała, żeby oddać...ale obiecuję,że następnym razem porobię zdjęcia mieszkanka od razu... swoją drogą-musimy kupić aparat!! Cytat:
![]() Powiedz, ile mniej więcej kosztuje jedna tarcza? Cytat:
![]() Dzięki ![]() Cytat:
O tak, wiem po mojej siostrzenicy-jak się urodziła, to od pierwszego momentu wniosła tyle radości...ja (jako dzieciowy laik) byłam w szoku, że można pokochać takiego człowieczka malutkiego, tylko za to, że jest... Wczoraj była moja przyjaciółka z synkiem, 4 miesiące ma Filipek Uroczy szkrabek. Ile miałam radochy, jak mu kupowałam z TŻ prezenty wczoraj Taki grzeczny chłopczyk
|
|||||
|
|
|
#3748 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
.Odkąd brat ma dzieci wszystkie spotkania rodzinne są inne..weselsze, gwarniejsze i milsze Twoi rodzice rzadko widują wnuczka?? Cytat:
na pewno coś wykombinujesz. A poza tym zawsze możesz iśc postać w kolejce za jakąś tuniką ![]() --------- Przyszły moje ciuszki. Tunika jest podobno piękna...mąż mówi że najładniejsza jaką mam..no ale jest zdecydowanie czekoladowo-brązowa Nie mam co do niej założyć w takim razie...bo kardigan mam tylko szary No i jakie ja do niej legginsy założę..do brązu przecież nic nie pasuje Tak to jest mieć nadzieję że kolor bedzie taki jak na zdjęciu na all, a nie w opisie.
|
|
#3749 | ||
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Cytat:
cały czas mi mówi że może się nim zająć i że może ja bym chciała na zakupy pojechać albo sobie odpocząć to ona chętnie się nim zajmie. Tyle że ja nie chcę ![]() co do tuniki to ja już się pare razy nacięłam na ciuchy all jeżeli chodzi o kolor a nawet rozmiar, np. pisało że L więc już się nie wczytywałam w szczegóły a tu się okazuje że jakieś chińskie bardzo mini L itp.
|
|
|
#3750 | |
|
Zakorzenienie
|
Cytat:
Mam już dużo fotek ze świąt..ale w aparacie brata..zrzucą mi wszystkie zdjęcia po sylwestrze to wkleję. OFICJALNIE OBIECUJĘ. A czemu nie chcesz?? Ja kupuję ciuchy w większości Vili więc raczej trafiam z rozmiarówką..poza tym zawsze sprawdzam opis
![]() |
Nowe wątki na forum Jeszcze przed ślubem
|
|
|
| Ten wątek obecnie przeglądają: 1 (0 użytkowników i 1 gości) | |
|
|
Strefa czasowa to GMT +1. Teraz jest 18:40.

. Ale na chwilę obecną mam iść do brata mojego kumpla ze szkoły. Znam trochę tego brata i jego dziewczynę (oni są z mojej szkoły, a dziewczyna jeszcze uczy się w Krakowie tylko, że rok wyżej i teraz ma dziekankę). No i nie znam reszty ludzi, ale kumpel mówi, że mam się nie łamać i że będzie tam jakaś dziewczyna z mojego roku z Krk. Co ciekawe będę w miejscowości w której bar ma siostra ex-TŻ-a i planujemy wpaść do niej na maszynki
.